Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#17226 Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 05:43

#17225: fundis - Re: Re: Re:  

Tämä oli hyvä kirjoitus näin pyhäaamuna. Kiitos!

Ja Avioliitto on Naisen ja Miehen Välinen julkinen Liitto. 


Vieras

#17227

14.07.2013 06:46

Päivän Sana

Nuoret leijonat kärsivät puutetta ja näkevät nälkää, mutta Herraa etsiväisiltä ei mitään hyvää puutu.

Ps. 34:10 (KR33/38)

Vieras

#17228 Re: Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 06:53

#17226: - Re: Re: Re: Re:

 

Hyvää Pyhäpäivää!  Radio 1 lähettää tänään perinteisen Kaustisen Messun kansanmusiikkijuhlilta klo 10

Kiva lukea noita Fundiksen kirjoituksia,  koska niissä on yleensä asiaa,  sehän se juuri tekeekin kirjoituksen mielenkiintoiseksi,  oli sitten puolesta tai vastaan.  Kun itse napsautin tuon  Prisoners    Alertin      kohdan  auki. Tuntui niin valtavan hyvältä alkaa rukoilla tämän iranilaisen puolesta.  Kuinkahan voisi saada tästä jatkumon tämän adressin jälkeenkin. Ja taakka näiden lähimmäisten puolesta ei ollenkaan sillä tavalla paina,  kuin yksin sitä kantaen!
Se  yhteys sinne syntyi heti.   Voitaisko ottaa näitä vainottuja rukoiltaviksi tänne, pliis?  

Muuten kysyn vielä fund,  että entäs tuo Raamattu,  uskonkirjat,  mihin saa vertailuun suom. engl, ja mitä saakaan.  Onko siinä sellaisia käännöksiä,  joista sulla on tuntuma?   Toimiihan tämä bible org nyt kyllä siinä virassa. Mahtaako verxyl olla 
ehtinyt heinäseipäittensä kanssa keskittyä siihen.



Signal

#17229 Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 06:55

#17225: fundis - Re: Re: Re:

Amen. "Suomen kansaa tullaan vielä kutsumaan iankaikkisella rakkaudella ja se saa aikaan kirkkojen täyttymisen ja paluuta takaisin Hänen yhteyteensä."

Eksytyksen sanaa levittävät paimenet siirretään sivuun, Herra itse alkaa paimentaa omiaan, sanansa mukaan. Kiitos Herralle.


Vieras

#17230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 07:06

#17220: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Virgolle:

Jälkikirjoitukseni  viimeyöltä:  ( Nimimerkkini on p. - jätin pois sen jossakin tiimellyksessä).  Saatanpa aina joskus laittaa sen.  Ja ainakin kun  kirjoitan niille,  jotka itse käyttävät nimimerkkiä,  niinkuin Sinäkin, -  niin olisi kohteliasta silloin olla toisellakin. 

Siis yöllä "unholaan" kirjoitettu:

Joskus nämä asiat vainoista (niinkuin nytkin tulevat niin eläviksi, että todella saman pallon pinnalla siellä,  ihminen niin kuin minäkin...)          Mutta tuli mieleeni myöskin  eräs hyvä  muistikuva Kiinan vangituista . Siellähän ns. kotiseurakuntaliikeestä myös joutuu paljon uskovia pitkiin vankilatuomiohin,  jopa kaksikymmentä vuotta.                                                                                                                                                                      
Näistä selleistä on kuitenkin tullut kristityille myös aivan  erityisen arvokkaita paikkoja. Jollakulla mukana yksi kynänpätkä ja pala paperia, mutta tässä riisutussa vankihuoneessa  Jumala onkin alkanut rakentaa vankisellistä rakkautensa puutarhaa. Se on ihmeellistä.

Voisimmekin sulkea kaikki nämä, myös muista syistä vangitut sisaremme ja veljemme tänään Kaikkivaltiaan Jumalan ja hänen armahtavan rakkautensa
suojaan: -  Herra,  katso taivaastasi kaikkea vääryyttä ja vapauden riistoa,  Kiitos ettet halveksi kurjan kärsimystä, kumarru heidän puoleensa joilla on kovin vaikeaa tällä hetkellä. Kiitos Isä, että tunnet jokaisen vangin, auta käytännöllisellä tavalla niitä, joilla on fyysisiä vammoja tai sairautta, joilla on kurjat olot; vilu, nälkä, kuumuus, pimeys, unenpuute, pelkoja.  
Herra, lähetä apusi! Siunaa myös niitä, jotka ovat vangittuja homoseksuaalisuuden tähden eripuolilla maailmaa. Puolusta ja pelasta heitäkin nimesi tähden!
Siunaa jokaista meistäkin täällä kirjoittavista. Olkoon ylistys ja kiitos nimellesi!



Vieras

#17231 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

14.07.2013 07:09

#17193: willy - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Eläimet mm. syövät oman ja toistensa lajien poikasia, - en pitäisi niitä nyt ihmisille oikeana mallina. Vaikka nuo luontokuvat ovat niin herttaisia, ne eivät esim. näytä miten haukka sieppaa kyyhkysen ja kaivaa sen sydämen vielä lennossa irti ja syö sen. Että mitä pahaa siinä on kun eläimetkin tekevät niin...


Vieras

#17232 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

14.07.2013 07:13

#17231: - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Voi onko todella näin,  mistä tätä näit/ luit? 


Vieras

#17233 Re: Kiitos, ministeri Räsänen

14.07.2013 08:09

#17221: Eropiikki - Kiitos, ministeri Räsänen

Oma mielipiteeni tästä asiasta menee jokseenkin näin: Kiitos Päiville siitä, että hän kertoi oman kantansa. Olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä. Vaikka en ole itse pappi tai korkeasti koulutettu, tiedän kuitenkin, että pappien pitäisi kertoa Jeesuksesta Kristuksesta. Nyt kun o s a  papeista ei näin enää tee (esim. ev.lut. kirkon luopuminen oikeasta opista), se maksaa jotakin. Ev.lut. kirkon kohdalla se maksaa mielestäni juuri tällaisen eropiikin kirkosta. Kirkko on tallustanut jo liian kauan väärään suuntaan ja suuntaa korjaamatta matka vain jatkuu. Jos papit eivät hoida heille uskottua tehtävää kunniallisesti; (kivet huutavat). Ellei Jumalan sanan totuus tule julki papin suusta, tulee se sitten vaikka Päivin sanomana.

Koen erittäin suurena ongelmana Suomessa puoluepolitiikan. Muut puolueet hyökkäävät kuin shakaalilauma mistään mitään välittämättä. Asiallinen keskustelu on mahdotonta kun itse asia sotketaan täysin ja lisäksi vielä puhutaan asian vierestä ja siihen liitetään itse asiaan kuulumattomia asioita. Esimerkiksi sanomalehdet kirjoittavat ihan miten sattuu. Kysyn vaan ammattitaidon perään... Tämä Räsänen-keskustelu oli jälleen hyvä esimerkki tästä. Kiitos Päivi Räsänen.

Kumpaakin tarvitaan

#17234 Sekä lakia että evankeliumia

14.07.2013 08:53

Joh. 1:17 Raamatusta: "Lain välitti Mooses, armon ja totuuden toi Jeesus Kristus." Lähde: Luther Martti, Tienviittoja. Perussanoma, Latvia 2009 sivu 392: Laki sanoo pelokkaalle omalletunnollesi, että sinua on käsketty tekemään sitä ja tätä, mutta tätä et ole tehnyt, ja siksi saat rangaistuksen. Tällaisen taistelun ja kuolemanpelon keskellä uskon on korkea aika rohkaista mielensä, murtautua esiin kaikella voimalla, astua lain eteen ja sanoa sille pelotta: Rakas laki, vain sinäkö olet Jumalan Sanaa? Eikö evankeliumikin ole sitä? Onko lupaus peruttu? Onko Jumalan armo loppunut? Kun laki syyttää minua siitä, että olen syntinen ja että nimeni on Jumalan syntiluettelossa, minun on tunnustettava, että se on totta. Kun se sen sijaan sanoo, että minut on sen vuoksi tuomittu, en saa vastata myöntävästi, vaan minun tulee puolustautua vahvana uskossa ja sanoa: Lain mukaan minä kyllä olen kurja, tuomittu syntinen, mutta minä vetoan evankeliumiin. Jumala on näet antanut lain lisäksi vielä toisen sanan, evankeliumin, joka lahjoittaa minulle hänen armostaan syntien anteeksiantamuksen, vanhurskauden ja elämän.

Vieras

#17235 Re: Re: Kiitos, ministeri Räsänen

14.07.2013 09:03

#17233: - Re: Kiitos, ministeri Räsänen

poliisiasioista vastaava ministeri väittää, ettei kristittyjen tarvitse noudattaa suomalaista lainsäädäntöä, vaan raamatun määräyksiä.tottahan toki silloin muslimit voivat totella koraania ja buddhalaiset omia määräyksiään. eduskunnan säätämät lait sitovat vain uskonnottomia. toivottavasti räsänen tajuaa jättää poliittisen uransa.


Vieras

#17236 Re: Sekä lakia että evankeliumia

14.07.2013 09:04

jumala

#17237 Re: Re: Sukurutsaus

14.07.2013 09:32

#17201: - Re: Sukurutsaus

Aatami ja Eeva teki lapsia keskenään, niiden lapset teki lapsia taas keskenään. Yksinkertaista. :D Silleenhän se ihmiskunta syntyi ;)

Insesti on jopa ollut siunattua raamatussa.

"1. Moos. 17:15-16, 20:11-12, 22:17 -- Jumala siunaa Abrahamin avioliiton sisarensa kanssa."

Kyllä, kivittäminen oli yleine rangaistustapa yli 2000-vuotta sitten. Miksi ihmeessä sitä ei siis käytettäisi nytkin, vai mitä! Maailmahan ei suinkaan mene eteenpäin eikä primitiiviset käyttäytymistavat muutu mihinkään?

Onhan se toki raiskauksen uhrin vika, jos hän saattaa vaikka olla niin shokissa, ettei pysty huutamaan!?

Eikös teidän jumalan sanan valvojien pitäisi sitten nousta koko poliisi-instituutiota, ja kuten hänen ylhäisyytensä Päivi Räsänen sanoo, jopa lakia vastaan? Poliisihan rankaisee väkivallasta, vaikka raamattu nimenomaan kannattaa sitä, mm.

2. Moos. 21:15, 21:20-21 Jos mies lyö orjaansa, hänellä on siihen täysi oikeus (vaikka orja kuolisi lyönnistä, kunhan ensin kituu yli 2 päivää).

Aika ikävää, että nykyään ei tuo orjuus ole sallittua sen enempää kuin orjien hakkaaminenkaan vai mitä?

 


Vieras

#17238 Re: Re: Re: Kiitos, ministeri Räsänen

14.07.2013 09:37

#17235: - Re: Re: Kiitos, ministeri Räsänen

"........Abortinkin suorittamisen ja siten pienen kehittyvän ihmisen elämän lopettamisen voi kuitenkin väistää eroamalla virastaan. En ole siinäkään kehottanut rikkomaan lakia, mutta sen sijaan olen pyrkinyt edistämään lainmuutosta, joka mahdollistaa omantunnon suojan terveydenhuoltohenkilöstölle olla suorittamatta raskauden keskeytystä. Läntisen Euroopan maista ainoastaan Suomessa ja Ruotsissa terveydenhuollon henkilöstöllä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta kieltäytyä vakaumuksen perusteella suorittamasta abortteja tai laatimasta niihin liittyviä lausuntoja.

Euroopan neuvosto edellytti vuonna 2010, että kaikkien jäsenmaiden tulee turvata hoitohenkilökunnalle omantunnonvapaus kieltäytyä abortin tai eutanasian suorittamisesta.............Tältä pohjalta jatkan työtäni."

Yllä oleva on vain pieni osa sisäasiainministeri Päivi Räsäsen vastineesta suoralinja sanomalehti Karjalaisessa sivulla 2 perjantaina 12.7.2013.


Vieras

#17239 Re: Re: Re: Sukurutsaus

14.07.2013 10:05

#17237: jumala - Re: Re: Sukurutsaus

Voitko kertoa sen, että mihin pyrit kirjoituksessasi. Itse en pysy perässä. Aika harva ihminen kaipaa orjuutta.

Se on Jumalan asia ketä Hän siunaa. En ehdi perehtyä tarkemmin tuohon asiaan. Ei se tee Raamatusta kuitenkaan ristiriitaista suhteessa insestiin, jos niin ajattelit. Selvähän se, että väkeä on ollut vähän maan päällä tuolloin.


Vieras

#17240 Re: Re: Re: Kiitos, ministeri Räsänen

14.07.2013 10:06

#17235: - Re: Re: Kiitos, ministeri Räsänen

 

Eikä poliisiasioista vastaava ministeri muuten näin väitä.  Ettäs sen tierät.  Paas poiketen optikolle!



jumala

#17241 Re: Re: Re: Re: Sukurutsaus

14.07.2013 10:17

#17239: - Re: Re: Re: Sukurutsaus

Pyrin kirjoituksella siihen, että jos tasa-arvoinen avioliittolaki niin kovasti rikkoo jumalan sanaa ja raamattua fundamentalisesti tulkitsevat ihmiset yrittävät estää tämän lain voimaantuloa raamattuun vedoten niin olisi reilua jos myös muita raamatussa sanottuja juttuja yritettäisiin edistää. Eli esimerkiksi raiskauksen uhrien tappamista, orjatyövoimaa, ihmiskauppaa, naisten kivittämistä ja insestiä.

Aika tekopyhää että uskovaiset valittaa vain tästä homoasiasta, ja jättää täysin huomiotta nuo muut raamatun kohdat, jotka jo edellä mainitsin.


Vieras

#17242 Re: Re: Re: Re: Re: Sukurutsaus

14.07.2013 10:48


Vieras

#17243 Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 11:34

#17225: fundis - Re: Re: Re:  

 

Oletkos sinä innostunut vasta uskoontulon jälkeen pöyhimään homojen niskavilloja vai oletko aina ollut "oikeassa" ? Yleensä ihmiset tuppaavat niin kovasti ottamaan kantaa kun on henkilökohtainen tunneside johonkin tuskaan. Tätä kautta se muuttuu toistenkin ongelmaksi. Mielestäni vain tarpeeksi kypsä ihminen kykenee pysymään sivussa toisten draamoista ja keskittymään omaan olennaiseen. Lokerointi on liian kliseistä. Syitäkin on turha hakea seksuaalisuuteen. Rakkaus on ihmeellinen asia, ihminen voi rakastua yllättävästi ihmiseen myös samaan sukupuoleen. En usko sen olevan mitenkään Jumalan sanan vastaista eikä siihen tarvita kenenkään lupaa. Maailma on valitettavasti rakentunut niin epäkypsästi että toisia satutetaan. Sitä ei tarvitse tehdä kenenkään joka on kyllin kypsä sielu. Homovihakin on vain tunnelataus, ei muuta. Moralisointi on vähintään yhtä tuhoonvievä ominaisuus kuin moraalittomuuskin. Moraalittomuus taas on eri historian hetkien katsojien silmissä.
jumala

#17244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sukurutsaus

14.07.2013 11:54

#17242: - Re: Re: Re: Re: Re: Sukurutsaus

Ei yhtään hyvä tekosyy sille, että tasa-arvoinen avioliittolaki nähdään nyt vastustamisen arvoisena asiana samaan aikaan kun muita jumalan raamatun lausuntoja (raiskauksen uhrin syyttäminen, naisten kivittäminen jne) painetaan villaisella.

 

Joku syy tähän täytyy olla, että miksi juuri tämä asia aiheuttaa näin suurta peppukipeyttä näissä fundamentalisteissa, mutta samaan aikaan syövät itse äyriäisiä, leikkaavat hiuksensa ohimoilta ja kävelevät alttarille vaikka ovat esimerkiksi lyhytkasvuisia.

 

"3. Moos. 21:16-23 Vammaiset, lyhytkasvuiset, lättänenäiset, sokeat ym. eivät saa tulla alttarille."

Avioliiton määritelmää ei pidä muuttaa

#17245 Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

14.07.2013 12:50

Homopari ei nimittäin pysty synnyttämään omintakeisesti uutta sukupolvea. Ei pysy lesboparikaan. Sukupuoliasioita nuo kyllä voivat mielin määrin muuten harrastaa, ei siinä mitään.

Vieras

#17246 Re: Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

14.07.2013 12:54

#17245: Avioliiton määritelmää ei pidä muuttaa - Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

Just. Avioliitto on tarkoitettu uuden elämän synnyttämiseksi. Käsi kädessä kulkeminen tai kalu kalussa kihnaaminen ei vielä tee avioliittoa.

veryxyl

#17247 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 13:06

#17228: - Re: Re: Re: Re: Re:

No hei vaan! Minähän upposin bible.orgin maailmaan aluksi ihan tyystin ohjeita seuratten, niin että tuli tutuksi. Sitten tallensin sen ohjesivun koneelle myös vaikka taitaa nuo suljetutkin adressit säilyä luettavana.

Nämä 'heinätyöt' olivat eilinen nokkosten kuivaaminen talven varalle, vahvistukseksi. Suosittelen muillekin jos on mahdollisuuksia keräämiseen. Sitä voi kuivata sekä pakastaa. Muistin virkistykseksi Wikipediasta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Nokkonen

Päivi Räsäsen puheesta minäkin olen kiitollinen, on aika puolustaa häntä päinvastoin kuin viimepäivien suosituimmassa adressissa. Vainoista täällä on puhuttu ja se on tärkeää muistaa heitä, myös Päiviä!
Olikohan perjantai aamutv:ssä, kun peräänkuulutettiin piispojen ja pappien kannanottoja kirkon nykytilanteesta.
Niitä odotellessa...Jumala on rakkaus...rakkaus ei ole Jumala...
Kommentissa #17242 on hyvä linkki...



jumala

#17248 Re: Re: Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

14.07.2013 13:17

#17246: - Re: Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

Sinusta siis esimerkiksi lapsettomuudesta kärsivä heteroparikaan ei saisi mennä naimisiin? Koska hei, ne ei pysty saamaan lapsia!


Vieras

#17249 Re: Re: Re: Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

14.07.2013 13:43

#17248: jumala - Re: Re: Homopari voi muodostaa liiton mutta ei avioliittoa

Perussuomalaisena sanon että lapsien uusien kunnon isän maallisten suomalaisten tekeminen on jokaisen avio liiton velvollisuus tai muuten ei ole isän maan asialla!!!


Vieras

#17250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sukurutsaus

14.07.2013 13:43

#17244: jumala - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sukurutsaus

 

Et sitten vilkassutkaan vastaajan tekstiin linkissä?

Ja tyylisi on tympeä,  muuta sointia,  jos haluat keskustella!