Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

suomi nousuun

#1901 Re: Re: Mistä tulee darwinilainen tasa-arvo?

24.03.2013 14:40

#1898: pete - Re: Mistä tulee darwinilainen tasa-arvo?

SUOMI EI TARVII DARWINIA, KOSKA SILLÄ EI OLE TULEVAISUUTTA.

On totuus

#1902 Re: taneli kuusi

24.03.2013 14:55

#118: taku - taneli kuusi

Sivistyneesti kirjoitat, hyvä niin.  Mutta: "--pidän homoseksuaalisia tekoja syntinä, MUTTEN NIIN SUURENA kuin eräät vouhottajat---"   Kritisoin kirjoituksessasi kahta asiaa: Että laimennat k.o. käyttäytymisen paheksunnan ankaruutta ja etenkin vaaraa. Että käytät itse toisista uskovista halventavaa termiä "vouhottajat". On oikein, että jotkut kärkevästikin asiasta puhuvat, asia on erittäin vakava, varsinkin ottaen huomioon lapset.

Raamatussa asioista puhutaan yleensä suoraan, siksi sen teksti on niin arvokas.Yhteyttä saman sukupuolen kanssa sanotaan raamatussa "KAUHISTUKSEKSI", eikä ihme!! Sehän ei olei vähempää, kuin ihmisen säilymiseksi tehdyn (niin- Jumalan luoman, todella!) sukupuolivietin räikeä vääristäminen ihmisen mielen mukaan. Kyllä, se on itsehillinnän terveiden raja-aitojen murtamista mutta myös röyhkeätä rehentelyä ja kapinointia itse Luojaamme vastaan, viitaten tässä Paavalin kirjeeseen Rooman seurakunnalle.

Itsensä hillitseminen on yksi hyvän "Hengen hedelmiä". Moni meistä ei sitä omaa luonnostaan tässä rikkoutuneessa maailmassa, mutta kun ihmeellinen vääristyneiden Kaitsija sitä alkaa opettaa, otettuamme hänet vastaan, alamme siinäkin asiassa parantua. Oikeastaan on melkeinpä turhaa moittia niitä homoseksuaalisesti eläviä, jotka eivät ole Jeesuksen opetuslapsia - he eivät tietenkään voi ymmärtää asian vakavuutta. Siitä huolimatta Jumalan viha kohdistui muinaiseen suurkaupunkiin jossa näitä ja muita syntejä harjoitettiin, se tuhottiin hetkessä maan tasalle. Me kristittyinä olemme myös varoittajia - ihmisen ikuisen kohtalon vaakalaudalla.

Heikki

#1905 Re:

24.03.2013 15:01

#15: Ernu -  

 

Homojen hyväksyminen ja homouden hyväksyminen on kaksi eri asiaa ja ne tulee erottaa toisistaan. Homouden hyväksyminen vie Raamatun mukaan ihmisen kadotukseen ja hyväksyjät ansaitsevat kuoleman: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät." Älkää eksyttäkö ihmisiä kadotukseen hyväksymällä homouden harjoittamista!

Vieras

#1906

24.03.2013 15:14

Avioliitto miehen ja naisen välillä on Jumalan asettama, ei maallisen
lain tuote, vaikka me maalliset sitä käytämmekin.

Vieras

#1907

24.03.2013 15:18

Ei pilata itsemme eikä lastemme tulevaisuutta.

Vieras

#1908 Tämän addressin kannattajat,

24.03.2013 15:22

muistathan haastaa tutut ja kaverit, kummit ja kaimat allekirjottamaan tämän addressin. Jos joku ei hallitse teknistä puolta, auta sinä häntä. KERRO ETEENPÄIN!

Vieras

#1909

24.03.2013 15:29

Minkätakia minun allekirjoitukseni ei kelpaa????
taku

#1910 Re: Re: taneli kuusi

24.03.2013 15:35

#1902: On totuus - Re: taneli kuusi

Kiitos palautteesta.Kun kirjoitan jotain pyrin aina valitsemaan sanani siten että kirjoitukseni olisi eduksi asialle jota ajan.Jos luet tätä ketjua niin huomaat että kommenttini on monessa mielessä osoittautunut hedelmälliseksi toisin kuin useat muut.koska minua ei pidetä homofobisena (mikä johtuu osin maltillisesta puheesta osin siitä että olen tukenut Haavistoa pres vaalien 2 kierroksella en tosin siksi että oli homo) niin minua kuunnellaan usein paljon paremmin.Toki kunnioitan kaikkia mielipiteitä muta toisinaan vaan tuppaa mennä hermot.Olin kristillisdemokraattien puoluevaltuuston kokouksessa pari vuotta sitten ja koko puolueen toimintakyky tuntui laantuvan kun kaikki energia käytettiin yhteen asiaan vaikka olisi ollut monta paljon tärkeämpääkin asia.Varsinkin kun tiedän että jos tietynlaisten kommenttien laukojat olisi ollut hiljaa niin ei tähän pisteeseen olisi koskaan ajauduttu.Tämä on PELIÄ jota pitää osata PELATA.Kyse on vähän samasta asiasta kun jos pelaat korttipeli kannattaa hetken miettiä seuraavaa siirtoa.

itsehillintä on sinänsä hyvä asia se on totta.Ja minusta useimpien keskustelijoiden tulisikin pohtia haluavatko he purkaa omaa inhoaan homoutta kohtaan vai julistaa Jumalan sanaa.Tuntuu että useimmille on tärkeintä päästä purkamaan se oma inho.Voitaisiin myös keskustella viittaako tuo Raamatun kohta homoseksuaalisuuteen vai anaaliseksiin.

Olen joka tapauksessa sitä mieltä että homoseksuaalisia tekoja suurempi synti on se että me länsimaalaiset elämme yltäkylläisyydessä kun muualla nähdään nälkää.Muistanet mitä Jeesus vastasi kun häneltä kysyttiin suurinta käskyä ei tainnut mainita homoudesta mitään tai muustakaan seksuaalisuudesta

Tehtävää ennen loppua

#1911 #1600 maailma pelastuu

24.03.2013 15:37

Nyt vaan kirkko siunaamaan rek parisuhdepareja uuteen lähetystehtävään ja saataisiin muitakin kuin lähetyssaarnaajan asentoja käyttöön väestöräjähdysaltteilla alueilla.

Uudelle paaville toivotaan järkiinymistä huomaamaan että maapallo ei kestä tätä vauhtia rajoituksiin suostumatta.


Homot ja lesbot ottakaa tehtävänne evoluuttion osana ylpeydellä älkääkä piiloutuko avioliiton rakentamiseen


Vieras

#1912

24.03.2013 15:40

Avioliitto ON miehen ja naisen liitto!

Vieras

#1913

24.03.2013 15:44

Ei tarvita edes niitä uskontoon pohjautuvia perusteluja. Luonto itsessään on täysin riittävä ikiaikainen peruste.

Vieras

#1914 Re:

24.03.2013 15:55

#1909: -

Kävithän omassa sähköpostissasi kuittaamassa allekirjotuksen? Kuittaus vahvistaa sen > allekirjoitus astuu voimaan.


Vieras

#1915

24.03.2013 16:13

Raamattu sanoo asiassa selvän kannan : 1. Moos 19 luku (Sodoman tapaus), Room. 1 luku jne

Vieras

#1916

24.03.2013 16:17

Perheellisenä 4 lapsen kristittynä isänä, olen mielelläni mukana tukemassa raamatun mukaista miehen ja naisen välistä avioliittoa!

Vieras

#1917 Re:

24.03.2013 16:28

#1916: -

säälin sun lapsia.


Vieras

#1918 Re: Re: Re:

24.03.2013 16:43

#1845: ei syntiä lailla - Re: Re:

Suomessa on uskonnonvapaus, mikä on hyvä asia, mutta lainsäädännön ei onneksi tarvi tanssia uskontojen pillin mukaan. VAIKKA KUINKA KIRJOITTAISIT SUURAAKKOSIN! PISTE. (vai eikös tämä painokas lopetus yleensä näin mene?)


Vieras

#1919

24.03.2013 16:49

Raamatun sanan ilmoituksen mukaan, joka siis on elävän, Kaikkivaltiaan Jumalan ilmoitus kaikille maailman ihmisille, Hän on tuonut julki seraavaa: "Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi hedät. Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: Olkaa hedelmälliset, lisääntykää ja täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne," jne. 1.Mooseksen kirja 1:27-28. sekä 2:18-24. Tämä on Jumalan tahto ollut maailman luomisesta alkaen. Mutta sitten Aatami ja Eeva rikkoivat Jumalan nimenomaista ohjetta vastaan ja söivät hyvän ja pahan tiedon puun hedelmää ja siitä seurasi rangaistus, kuolevaisuus ja karkotus Eedenin puutarhasta. Sillä rangaistuksen tiellä olemme kaikki jälkipolvet yhä. Ellei Jeesus Kristus olisi tullut sovittamaan rikkomuksiamme, joutuisimme ikuiseen eroon Jumalasta. Siksi vain usko Jeesukseen voi pelastaa, myös harhaopeilta vain Hän voi meitä varjella, mutta vain, jos tunnemme Jumalan tahdon ja pysymme uskollisina hänen tahdolleen ja sanalleen, jonka Raamattu meille ilmoitaa. Valtiot, yhteisöt, uskonnot ja yksityiset ihmiset voivat säätää mitä tahansa lakeja ja säädöksiä, mutta jolleivat ne ole linjassa Raamatun ilmoituksen kanssa, huonosti silloin käy sen kansan!
Jeesuksen opetuslapsi, Pyhän Hengen ohjauksessa

#1920 Re:

24.03.2013 17:02

#1919: -

Jumalan tuomiot kansoille ovat tulossa.  Hän tulee ravisuttamaan maan.  Hän tulee kaatamaan kaikki epäjumalat. Hän on alku ja loppu, Alfa ja Omega, ja kaikki kansat tulevat tietämään, että Hän yksin on Jumala!

Vlk

#1921

24.03.2013 17:08

On teillä täällä kirimistä tämän adressinne kanssa, jonka painoarvo tosin on lista tunnistamattomia ja osin kuvitteellisia nimiä. Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitetta on nyt sähköisesti, ja kirjautumistunnuksin (vain kerran voi siis kannattaa siellä yksittäinen henkilö, toisin kun täällä) 136000 kansalaista.

Eläkää te vaan siellä Impivaarassanne ja keksikää mitä mielikuvituksellisempia tulkintojanne muka-raamatullisin perustein. Sanoisin, että kun lukee näitä kiihkouskovaisten vouhkaamisia täällä, niin todella toivon teidän pysyvänkin täällä ja herätyskokouksissanne. Antakaa tavallisten ihmisten elää ihan oikeaa vuotta 2013 ja viedä yhteiskuntaa eteenpäin, älkääkä puuttuko heidän elämäänsä.

Tässä olette hihhuloinnissanne unohtaneet, että homoissa ja lesboissa on paljon myös kristittyjä, joita te täällä nyt oikein mätkitte sillä raamatullanne mennen tullen päähän. Siinä paljastatte kyllä todelliset kristityn kasvonne!

Skaala on laaja

#1922 Re: Enbuske &Linnanahde

24.03.2013 17:14

#1880: Avioliitto on miehen sekä naisen! - Enbuske &Linnanahde

Ottamatta tuohon tapaukseen muuta kantaa kuin että hyvä jos mies kokee elämänsä olevan raiteillaan, täytyy kuitenkin vähän toppuutella eheytyshuumaa. Kansainvälisen eheytysliikkeen Exodus Internationalin nokkamies Alan Chambers, ns. Ex-gay itsekin, myöntää hänkin nykyään että eheytyshoidot eivät muuta ketään heteroksi.

Biseksuaalit varmaankin pystyvät valitsemaan kumppaniksi joko miehen tai naisen, mutta se että selkeästi homoseksuaali voisi jotenkin valita heterouden "tien" on kyllä haavekuva. Silllä soopalla annetaan vain turhia toiveita ja vaatimuksia asian kanssa kipuileville ja aiheutetaan vakaviakin mielenterveydellisiä ongelmia. Asiassa tulee ihan psykofyysiset rajoitteet vastaan. Tiedät varmaan mitä tarkoitan. Toki platonisessa kulissiavioliitossa voi elää ja erilaisilla apukonsteilla saada raskaudenkin alulle, mutta onko se sitten reilua toista osapuolta, tai ehkä liiton eroon päätyessä lapsia kohtaan? Antaisitko mielelläsi tyttäresi "eheytyneelle" homomiehelle vaimoksi?


Vieras

#1923

24.03.2013 17:31

hei eikö joku, esimerkiksi tämän adressin aloittaja, voisi tehdä tästäkin asiasta kansalaisaloitetta??? saataisiin enemmän näkyvyyttä ja uskottavuutta omalle asiallemme, niin näiden muiden ei tarvitsisi koko ajan valittaa asiasta. tämä on tärkeä asia ja varmasti suurinosa suomalaisista kannattaa tätä, joten näin estäisimme toisen adressin uskottavuuden eduskunnassa!!!
Heikki

#1924 Re:

24.03.2013 17:46

#1921: Vlk -  

 

>>On teillä täällä kirimistä tämän adressinne kanssa, jonka painoarvo tosin on lista tunnistamattomia ja osin kuvitteellisia nimiä. Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitetta on nyt sähköisesti, ja kirjautumistunnuksin (vain kerran voi siis kannattaa siellä yksittäinen henkilö, toisin kun täällä) 136000 kansalaista. << Toistatuhatta nimeä vuorokaudessa on hyvä alku adressille, vaikka homot ovat vallanneetkin median aseekseen myyräntyössään. Homot ovat aivan tasa-arvoisessa asemassa muitten kansalaisten kanssa nykyisenkin lain aikana. Laki on sama kaikille ja avioliittoa koskevat rajoitteet on säädetty ettei aviolitto käsitteenä voisi saastua. Yhtä lailla on kaikilta kansalaisilta aivan tasa-arvoisesti vaaditaan, että avioliiton solmivien tulee olla: A eri sukupuolta, B samaa lajia eli ihmisiä, C täysi-ikäisiä ja D riittävän etäistä sukua toisilleen. Tällä tavoin estetään perverssit avioliitot kuten: A homous, B eläimiin sekaantuminen, C pedofiiliys ja D sukurutsa. Kaikille on aivat samat ja täysin tasa-arvoiset ehdot annettu avioliiton solmimiseksi. Avioliitto on siis lailla suojattu aivan tarkoituksella edellä mainittujen haureuksien ja pahuuden välttämiseksi.

Vieras

#1925

24.03.2013 17:55

Minä toivoisin että tämä tulis nyt näkyviin!!!