Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Jebediah

#101 Lehdissäkin

06.03.2013 14:34

Päivän roskalehdistä poimittua. Kovasti sitä haetaan hyväksyntää historiankin varjolla.

"Tutkija mukaan esimerkiksi keskiaikaisista hautakivistä on löytynyt samaa sukupuolta olevia pariskuntia. Linkisen väitöskirjan esimerkit ovat lähinnä Englannista, mutta tekeillä olevasta toisesta kirjasta esimerkkejä löytyy myös Suomesta.

Linkistä on jäänyt kaivelemaan Suomen maaperältä erityisesti yksi tarina, jota hän haluaa tutkia tarkemmin.

- Tarina kertoo kahdesta rengistä Taivassalossa 1660-luvulla. Rengit tavattiin ladosta itse teossa ja seurauksena oli, että heidät poltettiin roviolla."

MIksi pitäisi suvaita aikansa sodomiittien tekemisiä tahi renkien hekuman hetkiä. Onhan nuo riivatut sieluparat poistettu tuohonkin aikaan. Sielenvihollisella on voimallisesti ja lukaisasti ystäviä jotka juoniaan koittavat toteuttaa.
mikki

#102 Re: näin se on

06.03.2013 14:47

#91: Jeesus on herra -

Yhdyn sanoihisi täydellä sydämellä.

Jebediah

#103 Re: Re: Re: Re: Vaikeita aikoja

06.03.2013 14:47

#98: - Re: Re: Re: Vaikeita aikoja

Kavahda sinä riivattu. Koulemattoman sieluni lääkitystä sinä et ole arvollinen arvioimaan. Pyhähenki kera totuuden ikuisen sanan olkoon balsamia sielulleni ja sen haavoille joita te rienaajat ja väärien jumalien palvojat sinne ruoskitte rienaavilla kirjoituksillanne ja puheillanne. Herran sana on kuin liekehtivä tuuli erämaasta polttaen kaltaisenne väärään kääntyneet. Uskon todellakin että se mitä sinäkin etsit, ikäväkyllä, tulee luoksesi. Tulet tuntemaan sen raadonlöyhkän ja kadotuksen mitä se muassaan tuo. Oikeamieliselle uskovalle Herran rautainen nyrkki takokoon kurin ja kunnian, karkaiskoon soturikseen ja palvelijakseen. Olen alhaisista alhaisin mutta silti olen hänen palvelijakseen arvollinen. Tahdon sen sanoa teille että kun näette myrskylintujen lentävän totuuden pauhun edellä teillä on viimeiset hetket painaa päänne ja itkeä tunnustaen solmineenne liiton pahuuden kanssa. Teidät voidaan pelastaa, pelastukaa.

tämmönentallaaja

#104 Re: Höpö

06.03.2013 20:23

#1: Mie - Höpö

Tottahan se on, että se on synti. Minun puolesta menköön naimisiin, mutta turha yrittää kirkon siunausta siihen saada. Olen ihan sataprosenttisen varma, että olet itse tehnyt syntiä, joten älä yritä sanoa, että heidän syntinsä on jotenkin kauheampi. Synti mikä synti.

Jebediah

#105 Re: Re: Höpö

06.03.2013 21:10

#104: tämmönentallaaja - Re: Höpö

Kuulehan, tutkittuani kommenttiasi en malta olla toteamatta seuraavaa, jos olet kerran valmis sallimaan naimisiin menon niin kuinka erottat siitä kirkon ja siunauksen. Kaikki liitty toisiinsa tuossa asiassa. Avioliitto on pyhä, sakramentti. Kovin on keinotekoista rajanvetoa. Kuten oikeassa uskossa se on kyllä kaikki tai ei mitään. Helppohan sinun on toisten syntejä arvioida, ei meitä synnittöminä täSSä maailmassa ole ketään. Eron tekee siinä kuka syntinsä tunnustaa ja painaa päänsä, ottaa vastaan armon ja anteeksiannon.  Vain Herrall aon kyky erottaa synnit toisistaan. Palaisit sinäkin pohtimaan sisimmäsäs uskon asiaa omalta kohdaltasi. Pääasia on että oletko Herran mukana vai langenneitten vietävissä. Kuta enemmän rienaatte, siitä uskova on voimansa saava. Kun lyötte maahan niin nousen, niin tuhannesti nousen ja kieltäydyn taipumasta. Sielussani kannan Herran miekkaa ja Jalopeuran kynttä. Voi kuinka vihani kaikkea väärä kohtaan olisi kuin laaja liekkimeri valtoimenaan, aavan ulapan kokoinen, sokeisevan tulisen miekan kaltainen polttaen ja korventaen saastan ja sielunvihollisen näivetyksineen. Sitä minä rukoilen.


Vieras

#106

09.03.2013 07:56

Avioliitto on miehen ja naisen välinen
liitto koska vain he voivat saada
lapsia sukupuolisesti yhtyessään.
Juhani Starczewski

#107 Aihe: Löytyykö Suomesta vielä tarpeellinen määrä vanhurskaita!?

09.03.2013 20:20

Aihe: Löytyykö Suomesta vielä tarpeellinen määrä vanhurskaita!? http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/64337.htm - tietoa saa levittää!

Tervehdys!
Löytyykö Suomesta vielä tarpeellinen määrä vanhurskaita!?

AL: Enemmistö tukee tasa-arvoista avioliittolakia

STT 05:18
Enemmistö suomalaisista kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia, joka antaisi homopareille mahdollisuuden mennä naimisiin, kertoo Aamulehti.

Alma Median maakuntalehtien kyselytutkimuksen mukaan 58 prosenttia suomalaisista kannattaa lakia.

Noin puolet, 51 prosenttia, antaisi homopareille myös oikeuden adoptioon.

Tutkimuksen mukaan suvaitsevaisimpia ovat nuoret, naiset, hyvin koulutetut ja suurissa kaupungeissa asuvat. Esimerkiksi adoptio-oikeuden kannalla on 74 prosenttia alle 25-vuotiaista, kun yli 65-vuotiaista tätä kannattaa vain 36 prosenttia vastanneista.

Taloustutkimus haastatteli tutkimusta varten noin tuhatta suomalaista maaliskuun alussa. Virhemarginaali on noin kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

---------

Aikoinaan Aabraham tajusi, mikä kohtalo odotti Sodomaa ja Gomorraa. Hän lähestyi Herraa tinkaamalla, että jos löytyy 50 vanhurskasta, säästäisikö Herra paikkakunnat. Herra lupasi säästää. Aabraham tiputti luvun lopulta kymmeneen ja vieläkin Herra olisi paikkakunnat säästänyt. Kuten tiedämme ei enää löytynyt kymmentäkään ja totaalinen tuho iski.
1Moos.18.html
1Moos.19.html

Uskon ja toivon, että tämä viesti saavuttaa mahdollisimman monta vanhurskasta, jotka voivat vaikuttaa Isänmaamme kohtaloon positiivisesti. Uskon ja toivon, että vielä rukouksella ja oikealla toiminnalla voidaan vaikuttaa Jumalan taivaaseen, ettei maamme joudu enää suurempiin hankaluuksiin…samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.

Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään myös esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Paavalin 1 kirje Timoteukselle 2 luku jakeet 1-5.

Rukoile ja työtä tee nyt hyvin ajankohtaisen asian tiimoilta eli, ettei kansanedustajamme hyväksy Jumalan Sanan ja tahdon vastaisia lakeja!


Monien asiaan liittyvien yhteydenottojen johdosta Sinua lähestyy
Juhani Starczewski, Jyväskylä
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/kaskyt.htm#Esivalta#


Vieras

#108

09.03.2013 23:49

Perustuslakimme rules pohjautua Jumalan sanaan.

Vieras

#109

10.03.2013 09:42

Kiitos tästä adressista! Kristittyjen on aika rohkeasti olla muurinaukossa estämässä vastavoimien vyörytystä, joka aseena valokeuden enkelin tavoin ajaa taitavasti läpi omaa agendaansa.

Vieras

#110

10.03.2013 10:48

Raamatussa alusta asti määrättyä on turha ihmisen lähteä muuttamaan ilman että suututtaa samalla Jumalan-muutama mies on tehnyt niin,eikä olisi kannattanut.

Vieras

#111

10.03.2013 12:04

Se nyt vain on niin,ja muu on luonnotonta.

Vieras

#112

10.03.2013 13:41

Tosi Rakkauden puolst, Jumalan tahtoa kuunnellen. J.Pesonen Alajärvi
Jeesus on herra

#113

10.03.2013 13:55

Ilo huomata,että jo moni luonnottomuutta vastustava on löytänyt adressin. Onneksi lakialoite homoseksuaalien avioliitosta kaatui. Lakialoitteen läpimenemisen seuraukset olisivat olleet kammottavat. Maallemme olisi ajan kuluessa käynyt kuten Sodomalle ja Gomorralle. Eivätkä homot olisi pelkkään avioliittoon tyytyneet. Seuraavaksi olisi pitänyt jo saada oikeus adoptoida lapsia. Voikin kysyä miten kieroontuneita ihmisiä heistä kahden isän tai äidin kanssa kasvaisikaan. Puhumattakaan muiden lapsien heihin kohdistamasta kiusaamisesta ja pilkasta. Kunnon kristitynkin on jo nykymaailmassa vaikeaa kasvattaa lapsistaan kunnon kansalaisia. Voin pahoin jo kuvitellessani,kuinka homoparit olisivat adoptoineet lapsia statussymboliksi,kuten jotkut nykyään hankkivat erilaisia lemmikkieläimiä. Rukoilkaamme yhdessä kansanedustajillemme voimia jatkossakin vastustaa luciferin näivetystä.
Allekirjoittakaa Adressi ; Ympäristön Puolesta Talvivaara Stop !

#114 Missä Saa,,,na asuu siellä on sodat sekä epäjärjestys

10.03.2013 13:56

Lopun aikana Saa,,,na lähtee villitsemään kaikkia maan kansoja
koska se tietää Jeesuksen toisen tulemisen olevan lähellä !
Se haluaa tuhota kaiken elämän maan päältä.

Talvivaarassa asuu myös Saa,,na,
siellä on tuhottu,,, purot,,,lammet,,,joet,,,järvet,,,ja tuho jatkuu ,
Uraani leviää vesistöihin ,sekä Valtaville maa-alueille tuulien kuljettamana .
Tuho on niin valtava että sitä voidaan kutsua ---Ympäristö Murhaksi !
Tämä pieni Bisnesjoukko jatkaa rahan toivossa sekä ahneudessaan ,
niinkuin ei mitään olis tapahtunutkaan.
Kaiken lisäksi Talvivaaran Uraanikaivos käyttää valtavasti Tappavia kemikaaleja
jotka lasketaan vesistöihin.
Koko Luomakunta ---itkee Ihmisen pahuutta, ja huutaa Jumalalle ,hävitä tämä
pahan saastuttama ihminen ,joka on alistunut pahan valtaan ,eikä kunnioita Jumalamme
siis Jumalamme luomaa elämää !!! Halleluja !!!
Kiitos Ylistys Halleluja iänkaikkisesti Amen !

#115 Muistakaa rakkaat Jumalan luomat ihmiset

10.03.2013 19:03


Jumalamme tuomiot on tuleva ja kohtaava kaikkea maata.
Jumalamme sanoo .Kansani piiloudu kammiohisi ,kunnes vihan aika on ohitse .
Jumalamme viha on tuleva ja kohtaava kaikkea maata !
Kiitos ! Ylistys ! Halleluja ! Aina ja iänkaikkisesti Amen !
Totinen Jumalamme on puhunut, kuka sen tyhjäsi tekee jonka hän on päättänyt !

Vieras

#116

10.03.2013 21:54

Kuunnelkaa You Tubesta James Hirvisaaren puhe "Homoliitot" 21.3.2012, puhui eduskunnassa.
Siinä on sanottu kaikki.

Vieras

#117

10.03.2013 23:17

Tosi hyvä että edes joku taho ymmärtää asian vakavuuden ja on tarttunut asiaan. Nykypäivänä ei joidenkin mielestä tarvitse välittää mistään mitään ja kaikki arvot hylätään, niinkuin maailman lopulla.
taku

#118 taneli kuusi

10.03.2013 23:24

Olen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan siksi vetoan kaikkiin muihin jotka näin ajattelevat että he miettisivät vähän mitä puhuvat eli sitä onko se mitä he puhuvat eduksi vai haitaksi asialle.SETA perustaa taktiikkansa ilmeisesti siihen että se sotkee asiat sekoittamalla ihmisten välisen tasa-arvon ja parisuhteiden välisen tasa-arvon toisiinsa sekä sen mitä eroa on tuomita ihmisten teot ja tuomita ihminen.Lisäksi se pyrkii luomaan mielikuvaa siitä että kaikki homoliittoja vastustavat ovat jotenkin epätasapainossa.älkäämme ruokkiko tälläistä mielikuvaa enää lisää provosointi pois jos fanaattisimmat homouden vastustajat ois malttanut olla hiljaa ei tähän tilanteeseen olis ikinä ajauduttu.Ja yritetään korjata nuo väärinymmärryksetja hilitä tunteet maltti on valttia tässäkin.Kommentoijalle Jeesus on Herra (jonka nimimerkki pitää paikkansa) sanon että hänen väitteensä että homoja lesboparit hankkisvat lapsia statussymboleiksi on loukkaava eikä pidä paikkaansa ja näin ollen haitaksi asialle jota halutaan edistää.En haluaisi myöskään lukea kommentteja "homot eivät pääse taivaaseen " koska olen vahvasti eri mieltä ihminen pelastuu yksin uskosta yksin armosta Kristuksen tähden pidän homoseksuaalisia tekoja syntinä mutten niin suurena kuin eräät vouhottajat vastustan sukupuolineutraalia avioliittoa mutta periaatteessa olen vamis hyväksymään homopareille samat oikeudet ottakoon yhteisen sukunimen minun puolestani kirkollistasiunausta en hyväksy mutta homoilla tulee olla täysi pääsy kirkon virkoihin.Uskon että homoseksuaaliset taipumukset ovat synnynnäisiä eikä sille voi mitään mutta sille voi toteuttaako niitä.jäitä hattuun siis hyvä herrasväki
Petsku

#119

11.03.2013 07:59

"Matrimony" engl. kielialueella eli "avioliitto" tarkoittaa sanatarkasti "äidin tehtävä, asema". "Mies liittyköön vaimoonsa ja nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi..." - siinäpä se.

Vieras

#120

11.03.2013 08:13

Homoja ja lesboja pitää rakastaa ja kohdella aivan samalla tavalla kuin muitakin lähimmäisiä. Avioliitto on kuitenkin tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi. Tätä pyhää avioliittoa on syytä kaikkien niin heterojen kuin homojenkin kunnioittaa.
Mikko

#121 Re: Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

11.03.2013 08:29

#36: - Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

Suomen laki (samoin kuin koko muunkin sivistyneen länsimaailman laki) on hämmästyttävän monissa kohdin nostettu suoraan Uuden Testamentin opetuksista. Halusit tai et, asut maassa jonka lainsäädäntö ainakin toistaiseksi pohjautuu Jumalan sanaan, myös tämän avioliittokysymyksen kohdalla. Oletko muuten koskaan katsonut Suomen lippua? Me olemme kristinuskon periaatteiden varaan rakennettu valtio ja ainakin minun mielestäni on hyvä olla periaatteita, joista ei tingitä.

Kirkko ja valtio on toki hyvä pitää erillään. Valtionkirkoilla kun on pitkin historiaa tahtonut olla tapana maallistua ja muuntua paksuiksi ja laiskoiksi valtajuopoiksi. Kristinuskon sanominen sovinistiseksi uskonnoksi on silti pahimman luokan potaskaa. Vastaanväittäjien kannattaa tutustua vaikkapa erääseen naisten, lasten ja heikompien puolella olleeseen, sovinistisia, hedonistisia ja rahalle persoja valtarakenteita järkyttäneeseen kaveriin - Jeesukseen.

Tämä homo-avioliittokysymys kääriytyy käsittääkseni adoptiokysymykseen - kaksi samaa sukupuolta olevaa henkilöä EI voi saada lapsia, älkööt siis adoptoiko.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.03.2013 12:33


Harri

#123 Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia-ryhmä

11.03.2013 13:03

http://www.facebook.com/groups/367020421845/

Facebookissa on yli 4500 jäsenen ryhmä joka vastustaa sukupuolineutraalia avioliittolakia. Jos et ole mukana, käy liittymässä.

Vieras

#124

11.03.2013 17:39

Minua ihmetyttää monen muun asian ohella se, ettei tutkita menneisyyttä ja niitä todellisia syitä miksi homoutta ja lesboutta pidettiin rangaistavana ilmiönä. Koska lakiin oli kirjattu näin ankarat rangaistukset, ja että ne on aikoinaan hyväksytty eduskunnassa, niin täytyyhän vahingollisuudelle olla myös näyttöä. Vai olivatko kansan valitsemat johtajat täysin idiootteja ? Ei kaukana ole, että myös tämän päivän vastustajia pidetään lähes idiootteina.
Miksi vaietaan menneisyydestä ?

Ohikulkija

#125 Mories

11.03.2013 19:39

Ite varmaan repisin peliverkkarini jos randomilla sattuisin kirkkoon jossa olis para-aikaa tilaisuus meneillään, homot vihitään "Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen nimeen". Sehän on sairasta pilkkaa.