Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#19776 Itsensäpaljastajat?

31.08.2013 11:19

#19775: - Radio Dei tänään

Paljastukset rajoittuvat näillä herroilla oman typeryyden paljastumiseen. Heidän väittämänsä eri asiat (homot, vapaamuurarit ja marxilaiset) voi yhdistää samakasi salaliitoksi vain äärimmäisen elämälle vieraat ja maailman järjellistä analyysia visusti karttavat sielut.


Vieras

#19777 Re: Radio Dei tänään

31.08.2013 11:22

#19775: - Radio Dei tänään

Ihan totta hei!!!!

Tai no, jos joku raamattuunkin uskoo niin miksei myös tuohonkin soopaan! Valitettavasti!


Vieras

#19778 Re: Radio Dei tänään

31.08.2013 11:51

#19775: - Radio Dei tänään

 

Nuo korkeasti oppineet teologit ovat tosissaan - valitettavasti.

 

 

KD:läinen

#19779 Päiville tsemppiä

31.08.2013 12:03


Päivi Räsänen on paras puoluejohtaja ja ministeri kautta aikojen. Hänen johdollaan olemme voittaneet kahdet vaalit, ja ministerinä Päivi hyväksyi hallituksen hienon päätöksen ja­kaa ko­ti­hoi­don tu­ki puo­lik­si isän ja äi­din kes­ken. Lapsella on oikeus isään ja äitiin.



Vieras

#19780 "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

31.08.2013 12:03


...ja vielä ne muut "remontit" päälle! (peräsuolikorjaukset, hedelmöityshoidot,...)
Kysynpähän minäkin, onko Suomella varaa?
Opetusministeriö rahoittaa Setan toimintaa, mutta ilmeisesti lapsiltamme nekin rahat ovat sitten poissa!

Joo, mutta saavathan ruveta kokeilemaan heti Setan oppeja, kun on "kykyä"; Oonkohan mä homo-, bi-, trans-, poly-, queer-, kinky-, a-seksuaali.. ja taas moni tarvitsee terv.huollonammattilaista.

Kuinkahan ihmeessä me ollaan pärjätty ja kyenneet löytämään seksuaali-identiteettimme, s-suuntautumisemme, kun silloin ei ollut Setaa!


"Onko Suomella todella varaa säästää homo- ja biseksuaaleille miehille kohdistetusta ennaltaehkäisevästä hiv/aids-työstä?

Suomessa, kuten muissakin länsimaissa, hiv:n esiintyvyys on hbm-ryhmässä monikymmenkertaisesti korkeampi kuin heteroväestössä. Suomalaisten hiv-tartunnoista yhteensä 45 prosenttia on saatu miesten välisessä seksissä. Tämä tekee kohderyhmästä hiv:n ennaltaehkäisyn kannalta kaikkein haavoittuvaisimman yksittäisen ryhmän Suomessa. "Onko Suomella todella varaa säästää homo- ja biseksuaaleille miehille kohdistetusta ennaltaehkäisevästä hiv/aids-työstä?" kysyy Aids-tukikeskuksen toiminnanjohtaja Corinne Björkenheim.

Hiv-lääkitystä käyttävä potilas maksaa terveydenhuollolle noin 15 000 euroa vuodessa. Jos hiv-tartunta todetaan vasta aids-vaiheessa, ovat sairauden hoitokustannukset vielä paljon korkeammat. Lisäksi myöhään diagnosoidut hiv-potilaat ovat voineet levittää tartuntaa vuosien ajan ollessaan tietämättömiä omasta tartunnasta. Hiv-lääkitys on jatkuvaa ja on todennäköistä, että useimmat potilaat käyttävät lääkitystä kymmeniä vuosia. Näköpiirissä ei ole hiv-infektion poistavaa lääkitystä eikä käyttökelpoista ehkäisevää rokotetta. Jos hiv-tartunnat lisääntyvät, esimerkiksi nykyisestä 150-160:n tapauksesta 200:n vuositasolle, on tämän arvioitu tarkoittavan 10-15 miljoonan euron vuosittaista lisäkustannusta terveydenhuollolle. "

http://www.pro-tampere.fi/ajankohtainen/article/ennaltaehkaeisevaen-msm-hiv-tyoen-rahoitusta-leikataan/

 


Vieras

#19781 Re: "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

31.08.2013 12:24

#19780: - "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

Jos irtoseksin mukana leviävää HIV:iä halutaan vähentää, kannattaa tietysti kaikin voimin vastustaa instituutioita, jotka tukevat homojen pysyviä parisuhteita....!??

vieras

#19782 Ennaltaehkäisevä työ oli uhattuna vuonna 2010

31.08.2013 12:28

#19780: - Jätin tahallani asiayhteyden pois

 

Ennaltaehkäisevän MSM-hiv -työn rahoitusta leikataan

Rahoitus vähenee merkittävästi ennaltaehkäisevältä hiv/aids-työltä homo- ja biseksuaalisten miesten parissa - Aids-tukikeskus ja Seta pelkäävät tartuntojen lisääntyvän.

Raha-automaattiyhdistys (RAY) ehdottaa avustusta ainoastaan kolmasosan Aids-tukikeskuksen vuonna 2009 saamasta Miesten kesken turvallisesti (MKT)-työn avustuksesta. MKT-työ on jo aiemmin ollut tarpeeseen nähden huomattavan aliresursoitua. RAY julkaisi viime viikolla avustusehdotuksensa vuodelle 2010. Lopullisen päätöksen avustuksista tekee valtioneuvosto ensi vuoden alussa. Käytännössä RAY:n ehdotukset on hyväksytty sellaisenaan.

Aids-tukikeskus on ainoa järjestö Suomessa, joka tekee kohdennettua hiv/aids ennaltaehkäisevää työtä homo- ja biseksuaalisten miesten (hbm) parissa. Suomen julkinen terveydenhuolto ei tuota kohdennettuja palveluja hbm-ryhmälle. Aids-tukikeskuksen hiv/aids-ennaltaehkäisevässä työssä on kolme painopistettä: tavoitteena on ennaltaehkäistä hiv-tartunnat, saada tartunnastaan tietämättömät ihmiset hakeutumaan hiv- ja seksitautitesteihin mahdollisemman varhaisessa vaiheessa sekä edistää mm. tartunnan saaneiden turvaseksitietoutta.

Aids-tukikeskus ja Seta ry ovat huolissaan RAY:n esityksestä vähentää Miesten kesken turvallisesti-työn rahoitusta. "On äärimmäisen lyhytnäköistä leikata ennaltaehkäisevää työtä yhden keskeisen kohderyhmän osalta. Homo- ja bi-miehiin kohdistuva työ vaatii ammattitaitoa, kohderyhmän tuntemusta ja heidän luottamustaan. Aids-tukikeskuksella on kaikkea tätä. Tämän päätöksen seurauksena hiv-infektiot tulevat lisääntymään" sanoo seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeusjärjestön Seta ry:n puheenjohtaja Outi Hannula.

 

 


Vieras

#19783 Virheellisiä väittämiä HIV:stä

31.08.2013 12:31

#19780: - "Kylläpäs minä tahallani valehtelen"

 

 

HIV on vain suonensisäisiä huumeita käyttävien ja homoseksuaalien sairaus.

Väärin! HIV-tartunnoista noin 2/3 osaa saadaan heteroseksuaalisessa kontaktissa.

4. HIV ei tartu suomalaisessa heteroseksissä.

Väärin! HIV voi tarttua heteroseksissä niin ulkomaalaiselta kuin suomalaiseltakin kumppanilta. Suomalaisissa heteroseksitartunnoissa on tapahtunut nousua sekä matkailuun liittyvien tartuntojen, että Suomessa saatujen tartuntojen määrässä. Suomessa on myös arviolta 1000 HIV-positiivisen joukko, jotka ovat tietämättömiä tartunnastaan ja näin ollen saattavat tartuttaa seksikumppaninsa tietämättään.

5. Minä en voi saada HIV-tartuntaa.

Väärin! Lähes kuka tahansa voi saada HIV-tartunnan. Todennäköisin tartuntatapa on suojaamaton seksikontakti. Jokainen suojaamatonta seksiä satunnaisen kumppanin kanssa harrastava voi saada tartunnan. Siksi on ensisijaisen tärkeää hakeutua testiin, jos hiemankin epäilee tartuntaa.

 

http://www.parempaaelamaa.fi/hiv?gclid=CLLT7fnXp7kCFRJ8cAodtlsAXA

 

 

 

vieras

#19784 Re: "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

31.08.2013 12:43

#19780: - "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita" Suomessa, kuten muissakin länsimaissa, hiv:n esiintyvyys on hbm-ryhmässä monikymmenkertaisesti korkeampi kuin heteroväestössä. Suomalaisten hiv-tartunnoista yhteensä 45 prosenttia on saatu miesten välisessä seksissä. Tämä tekee kohderyhmästä hiv:n ennaltaehkäisyn kannalta kaikkein haavoittuvaisimman yksittäisen ryhmän Suomessa.

Näin on....homot myös tulevat veronmaksajille kalliiksi ja vielä jos lakia muutetaan tulee lisää kuluja. Rakennemuutos aiheuttaa niin monenlaista muutosta tässä yhteiskunnassa. Jos esim. peräsuolikorjaukset lopetetaan, niin ne hommat loppuvat siihen. Kuka sen maksaa? Rahat eivät riitä kaikkeen. Itse on maksettava kulujansa. Toivottavasti "akuuttihommat" kuitenkin hoidetaan tulevaisuudessakin.

vieras

#19785 Re: Re: "Kuluja ja sairaalajono-tukkeita"

31.08.2013 12:58

#19784: vieras - Re: "Persuleikkaukset nielevät miljardeja"

 

Unohdat nettipersujen tarvitsemat jatkuvat erikoisleikkaukset, jotka tulevat yhteiskunnalle valtavan kalliiksi. Tämä ongelma on sinulle tietysti liian henkilökohtainen ja häpeällinen. Kaiken lisäksi nettipersut eivät maksa veroja, toisin kuin työssä käyvät kansalaiset.

Kummissaan

#19786 Re: Radio Dei tänään

31.08.2013 13:21

#19775: - Radio Dei tänään

 

Aiemmassa ohjelmassa Dosentti Ahvio sanoi, että avioliitto on vaurautta luova instituutio, joka kasvattaa inhimillistä
ja yhteiskunnallista pääomaa. Jäin miettimään, miksi raha on kristityille niin tärkeä asia. Jeesushan ennemminkin ihannoi aineellista köyhyyttä. Eikös avoliitto sitten "luo vaurautta" siinä missä avioliittokin? Jäi epäselväksi, mitä se "inhimillinen ja yhteiskunnallinen pääoma" oikein on. Eikö avoliitto sitten yhtä lailla kasvata niitä pääomia?

 

 

vieras

#19787 Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

31.08.2013 13:22

19783 Tässä faktaa sinulle.

HIV-infektio on krooninen tauti

Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä.  Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.

Laajemmin tutkimustuloksista voi lukea Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivulta otsikolla Hiv yhä kansantauti homomiehillä. Tutkimustulokset löytyvät eri maista. Suomessa kaapista tulleilla homoilla on 55% HIV.

vieras
Vieras

#19788 Re: Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

31.08.2013 13:37

#19787: vieras - Re: Kylläpä minun täytyykin vääristellä Terveuden ja hyvinvoinnin laitoksen tekstiä

 

 

Tiesitkö, että 97 prosentti nettipersuista kärsii pahanlaatuisesta rinnakkaistodellisuusharhasta ja pakonomaisesta valehtelusta?

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#19789 Re: Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

31.08.2013 13:45

#19787: vieras - Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

Kiitos tiedoista!

Tämäkin taas osoitti, että homot "puhuvat omaan pussiinsa" ja kääntävät asiat päälaelleen eli valehtelevat!

Sääliksikin välillä raasuja tulee..

 

Pettynyt

#19790 Perun allekirjoitukseni

31.08.2013 13:45

Ehdin allekirjoittaa tämän adressin jo huhtikuussa, mutta sitten sain tietää adressin pääpuuhamiehen Leo Mellerin hämäpuuhista. Nyt haluan peruuttaa allekirjoitukseni. Kuinka se käy päinsä?


Meller tuli Patmos Ry:n johtoon vuonna 1971 nostaen yhdistyksen vararikon partaalta jaloilleen ja menestykseen. Vuonna 1999 Patmos lähetyssäätiöllä oli 18 000 rekisteröityä tukijaa ja se keräsi lahjoituksina noin 28 miljoonaa markkaa, joista 25 miljoonaa jaettiin erilaisiin avustuskohteisiin.

Huhtikuussa 1986 Meller tuomittiin Helsingin raastuvanoikeudessa yhden vuoden, 10 kuukauden ja 20 päivän vankeuteen sekä 8 510 markan sakkoihin muun muassa vero-, kirjanpito- ja rahankeräysrikoksista. Samalla Patmos ry tuomittiin menettämään valtiolle vastoin rahankeräyslakia kerätyt 100 000 markkaa. Helsingin Sanomien artikkelin mukaan tuomion peruste oli Patmos ry:n rahojen kavaltaminen ja veropetos. Meller itse väitti tuomion olleen osa ajojahtia, joka häneen kohdistettiin Raamattujen salakuljetuksesta entiseen Neuvostoliittoon. Päiväkirjaa patmoslaisuudestaan pitäneen naisen mukaan Meller kirjoitti lahjoittajille vääriä laskuja sanoen, että pahilaiselta saa kerätä kaiken rahan kaikin keinoin.

Leo Meller kannatti yhdessä lähetyslääkäri Marja Rantasen kanssa lääkäri Pekka Reinikaisen eurovaalikampanjaa vuonna 2004. Hän järjesti kirjekampanjan Reinikaisen puolesta ja toisia ehdokkaita vastaan. Helsingin Sanomien mukaan kirjekampanja oli ongelmallinen kristillisdemokraateille, sillä Mellerin kerrottiin parjanneen laajalle tukijoukolleen puolueen muita ehdokkaita (muun muassa Bjarne Kallis, Eija-Riitta Korhola, Lyly Rajala) ja kehunut Reinikaista ilmoittaen tietävänsä Pyhän Hengen tahdon vaaleissa.

Mellerin toiminta on herättänyt ajoittain myös julkista arvostelua. Helsingin Sanomien toimittaja Harri Nykäsen artikkelin mukaan Melleriä on arvosteltu erityisesti rahankeräysmenetelmistä, vallantavoittelusta, naissuhteista ja maineenkipeydestä.

Pastori Seppo Juntunen on arvostellut Mellerin toimintaa kertoen hänen painostavan arvostelijoitaan vaikenemaan. Kiista johti vuonna 2006 lehtikirjoitteluun Kirkko ja kaupunki -lehdessä, joka keräsi myös Mellerin uhrien haastatteluja anonyymisti. Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola vertasi blogissaan Mellerin uskonsisarten hyväksikäyttöä sielunhoidossa insestiin ja kertoi Mellerin sekaantumisen kristillisdemokraattien vaalikampanjoihin johtaneen hänen siirtymiseensä pois kristillisdemokraateista kokoomuksen riveihin.

Kirkko ja kaupunki -lehti kertoi 3. joulukuuta 2006 Mellerin tehneen poliisille tutkintapyynnön lehden kirjoituksista. Ristin Voitto -lehden (9.5.2007) mukaan Leo Meller ei saapunut sovittuun aikaan mennessä poliisiasemalle kertomaan näkemystään kunnianloukkauksesta. Näin ollen poliisi tulkitsi asian rauenneeksi. Meller sanoi luopuneensa oikeusjutusta antaakseen sovulle mahdollisuuden. Juntusen mukaan kyse oli edelleen Mellerin näyttelemisestä ja tietoisesta julkisuuskuvan luonnista.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Leo_Meller
KS

#19791 Leben und leben lassen

31.08.2013 13:51


Miten kenelläkään voi olla oikeus päättää toisen ihmisen puolesta ketä se saa rakastaa ja ketä ei? Miettikääpä toisten tuomitsijat jos yhtäkkiä säädettäisiin vaikka lailla että ette saa mennä naimisiin sen ihmisen kanssa jota oikeasti rakastatte tai ette saa harjoittaa sitä uskontoa jota haluatte. Toisten tuomitseminen on helppoa kun itsellä on ne kaikki oikeudet mitä tarvitsee ja haluaa. Herää vaan kysymys että mitä te pelkäätte jos itsellä on kaikki hyvin? Eihän samaa sukupuolta olevien liitot pitäisi liikauttaa teidän elämäänne millään tavalla tai olla keneltäkään pois. Ei se ainakaan minulta ole millään tavalla pois. Jokainen rakastakoon ketä haluaa. Eläkää, ja antakaa muiden elää.

Vieras

#19792 Median valta/vastuu?

31.08.2013 13:53



Media keitteli meille sopan, jota vieläkin hämmennellään:

http://www.kotimaa24.fi/blogit/mistae-kesaen-raesaes-kohussa-olikaan-kyse


Vieras

#19793 Lue tarkemmin adressin otsikko

31.08.2013 14:02

#19790: Pettynyt - Perun allekirjoitukseni

 

..ja selvitä pettymyksesi jossain muualla, trolli!

 


Vieras

#19794 Re: Perun allekirjoitukseni

31.08.2013 14:39

#19790: Pettynyt - Perun allekirjoitukseni

 

Kiitos tiedoista!

Tämäkin taas osoitti, että äärikristityt "puhuvat omaan pussiinsa" ja kääntävät asiat päälaelleen eli valehtelevat!

Sääliksikin niitä raasuja välillä käy.

 


Vieras

#19795 Re: Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

31.08.2013 14:48

#19787: vieras - Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

Jos katsoit ja ymmärsit taustatilastoja, saatoit lukea, että nykyään vuosittain miesten välisessä seksissä sairastuu suurin piirtein sama määrä kuin miehiä heteroseksissä. Kun seksitartuntoihin lisätään naisten tartunnat, heteroväestössä on huomattavasti enemmän tartuntoja kuin homoväestössä. Kaikkien sairastuneiden kokonaismäärässä näkyy taudin alkuvaiheen epidemia homoväestössä. Toki on todettava, että suhteellisesti homoväestössä sairastavuus on huomattavasti heteroväestöä korkeampaa.

Ja sitten siitä lukutaidosta: Suomen kaapista tulleilla homoilla ei ole 55 prosentilla HIV. Sen mukaan 997 sairastunutta homoa tarkoittaisi, että Suomessa on tullut kaapista 1812 homoa. En tiedä, ymmärrätkö tämän johtopäätöksen absurdiuden.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.08.2013 15:30



Vieras

#19797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustus

31.08.2013 15:37

#19762: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

Juurikin näin. Ihmeellistä, että tämä ei vieläkään ole kaikille selvinnyt.

Jos sinulla on tämän suhteen vielä jäänyt jotain epäselväksi, lueppa huviksesi joko #19716 tai #19733 kirjoitus. Näissä kummassakin on sama sinulle tärkeä asia ja vieläpä melkein ilmaiseksi. Vähäsen sähköä ja laajakaistaa joutuu makselemaan.


Vieras

#19798 Re: Leben und leben lassen

31.08.2013 15:41

#19791: KS - Leben und leben lassen "

 Eihän samaa sukupuolta olevien liitot pitäisi liikauttaa teidän elämäänne millään tavalla tai olla keneltäkään pois. Ei se ainakaan minulta ole millään tavalla pois.

Kyllä avioliiton olemus tuhoutuu peruuttamattomasti mikäli sitä aletaan räätälöimään joksikin muuksi kuin miksi se on tarkoitettu! (Homo- ja lesboliitothan ovat avioliittoon kuulumattomia täysin vieraita elementtejä!) Avioliitto kun on tarkoitettu vain naisen ja miehen väliseksi liitoksi!

Sitä paitsi nykyinen voimassaoleva tasa-arvoinen avioliittolaki takaa tasa-arvon kaikille naisille ja miehille, joten sitä ei ei ole mitään syytä muuttaa.


Vieras

#19799 Re: Re: Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

31.08.2013 15:45

#19795: - Re: Re: Virheellisiä väittämiä HIV:stä Tässä sinulle oikeaa tietoa

"Toki on todettava, että suhteellisesti homoväestössä sairastavuus on huomattavasti heteroväestöä korkeampaa."

Niin, ja muut terv.huoltoa kuormittavat sairaudet ja ongelmat tämän lisäksi.

 


Vieras

#19800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustus

31.08.2013 16:01

#19768: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

Juuri näin. Asukaa vaan edelleen täällä Suomessa. Täällä on tilaa meille kaikille. En suosittele kenellekään tuota Marsin matkaa eikä myöskään kuuta kiertävälle radalle tarvii kenenkään lähteä. Sopu sijaa antaa.

Tuossa kirjoituksessasi oli painavaa asiaa.