Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

JUMALA PUHUU RAAMATUN KAUTTA

#19751 opiskellut

30.08.2013 19:39

On uskovaisissa palon Lukeneita ihmisiä monenlaisessa ammatissa ovat On lääkäreitä Opettajia Maanviljeliöitä Siinäkin on monenlaista että saa ruokaa meille ja kaikki vielä eun sääntöjen mukaan Voisi luetella vaikka kuinka monta ammattia Raamattua ei kaikki voikaan lukia ja ymmärtää Koska Jumala avaa sanan Menkää raamattuopistoon Jos se helpottas Se on salattu kirja aame

Vieras

#19752 Re: opiskellut

30.08.2013 19:42

#19751: JUMALA PUHUU RAAMATUN KAUTTA - opiskellut

Ja tällä haluat kertoa mitä ?


Vieras

#19753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.08.2013 19:43


Vieras

#19754

30.08.2013 19:47

Mooseksen kirjassa Jumala sanoi että älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen, sillä se on kauhistuttava teko! Ei se silloin ole raamatun mukaan synnynnäinen ominaisuus. Tämä oli vanhasta testamentista ja ut:ssa Paavali kirjoittaa vastaavaa.
Rikottu ruukku

#19755 Tämä nykyisen kaltainen, maailman touhu ...

30.08.2013 19:58

ja politiikka joka on osoittautunut ja koitunut siksi pahaksi / kärsimyksiksi, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) Totuuden Oikeuden mukaisuuden vastaisuuksista / vääryyden mukaisista ja pahuuden puolesta elämästä, toimimisista ja vaikuttamista pahaksi seuraamuksia aiheuttaneeksi ja tuottavaksi. On ollut ja on sitä muista ja muusta niin väliä, "piru" vieköön ja paha periköön! Pahaksi, onnettomuuksiksi / tuomioksi, ja siihen hirmuiseksi maailman lopuksi koituvaan kohtaloon vievän ja johtavan puolesta elämistä.

Se hyväksi vaihtoehto olisi se, ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikille hyväksi Totuuteen perustuvan / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaista, vasta ja ainoastaan Laillista. = Kaikille Itse koko luomakuntamme kaikkineen Luoja ja Omistaja (se tekijän oikeus) Jumalan luvallista ja tahdon mukaista, Hänen siunauksensa ja varjeluksen sisältävää.

Kullekin tämän vaihtoehdon puolesta elävälle ja toimivalle, ja elämään ja toimimaan, nyt vielä ns. ”hyvän sään aikana” alkavalle, ja siihen yhteyteen / yhteistyöhön niillä kaikille hyväksi ehdoilla yhtyvälle, turvalliseksi ja turvatuksi kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi koituvaa. Sitä Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaista. Ja siltä, tälle vääryyden ja pahuuden puolesta toimivalle maailmalle / ihmiskunnalle hirmuiseksi LOPUKSI, tuomiolta pelastukseksi.

Jossa siis elettäisiin, kuuluu elää ja toimia, sen kaikille hyväksi olevan mahdollistavien ja takaavien ehtojen, Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti. Ja siinä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella. Keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa…

Eli Totuudessa / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaisessa, = Raamatun UT mukaisuudessa Kristillisyydessä YKSI mielisesti, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi. Sitä kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää, vasta oikeasti Krist. kaikessa täydellisyyteen (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) pyrkivää ja vievää, Jumalan valtakuntayhteys vaihtoehtoa rakentavasti.

Mutta, joka em. edellyttää näin Oikein, kaikille hyväksi tavalla ja ehdoilla eläviksi ja toimiviksi paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti yhdeksi jäsenistöksi järjestäytymistä / yhdistymistä.

Tälle kaikille hyväksi Lailliselle, = Raamatun UT mukaiselle, Krist. vaihtoehto / Jumalan valtakunta yhteys tielle lähteviksi ja yhtyviksi, niillä kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT mukaisilla ehdoilla, Kristuksen Jeesuksen nimessä kaikkia kutsuen.


Vieras

#19756 Re: Re:

30.08.2013 20:18

#19724: - Re:


Narsisti on maailman keskus. Hän ei ole pelkästään oman maailmansa keskus - mikäli hänestä riippuu, hän on KOKO maailman keskus. Tämä harhaluulo on yksi narsistin hallitsevimpia ja kaiken läpitunkevimpia tietoisuuden vääristymiä.

 


Vieras

#19757 Re: Re: Re:

30.08.2013 22:05

#19756: - Re: Re:

 

Juuri sen vuoksi narsisti keksii itsensä näköisen jumalan.

 

unca

#19758

30.08.2013 22:34



Minkä JUMALA on asettanut, on naisen ja miehen välinen avioliitto

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.08.2013 22:37



Vieras

#19760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

30.08.2013 22:39

#19739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta








Aikaamme kuuluvat kielipelit.

Niissä sekoitetaan käsitteiden merkitys, ja siten pyritään vaikuttamaan mielipiteisiin. Motiivina yleensä vallan tavoittelu muodossa tai toisessa. Takana oman asian ajaminen, ja edelleen: oman aatteen istuttaminen tai jopa pakottaminen muille.


Vieras

#19761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

30.08.2013 22:44

#19760: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

 

Te, jotka vastustatte tasa-arvoista avioliittolakia, onko se teiltä jotenkin pois jos homot saavat avioliitto-oikeuden? Itse olen hetero, mutta kunnioitan homoja ja pidän heitä aivan yhtä tasa-arvoisina ihmisinä kuin kaikkia muitakin. Minua järkyttää miten moni täälläkin tuntuu rinnastavan homot eläimiin ja leimaavan homouden sairaudeksi.
Onneksi tiedän että maailmassa on enemmistö hyviä, empatiaa tuntevia ihmisiä. Ei täällä muuten kestäisi elää tällaisten ahdasmielisten foobikkojen keskellä.

Nykyinen avioliittolaki rikkoo perustuslakiin kirjoitettuja jokaiselle kuuluvia oikeuksia. Jos te foobikot ette kestä tätä hyvästä tulevaa muutosta ja vastustatte Suomen perustuslain yhtäkään kohtaa, muuttakaa muualle missä voitte elää yhdessä muiden ahdasmielisten kanssa. Voisin ehdottaa vaikkapa Keniaa. Ehkäpä sieltä voisitte oppia jotain siitä mitä on lähimmäisestä välittäminen.

Monella tuntuu muutenkin olevan nyt väärä kuva tuosta tämän hetkisestä kansalaisaloitteesta. Jos viitsisitte lukemaan kansalaisaloitteen, löytäisitte siitä mm. kohdan jossa lukee että lain muuttaminen ei velvoittaisi kirkkoa vihkimään samansukupuolisia pareja, vaan kyseessä olisivat maistraattivihkimiset. Kirkko saa olla täysin oma instituutionsa ja soveltaa omia oppejaan, mutta sen kannan avioliittokysymykseen ei tarvitse sotkeentua lakiin - eikä myöskään niiden ihmisten, jotka puoltavat epätasa-arvoista avioliittolakia perustelemalla sitä Raamatulla.



 

 


Vieras

#19762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

31.08.2013 04:47

#19761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta 

Tällä adressillahan nimenomaan juuri puolustetaan nykyistä tasa-arvoista avioliittolakia, joka on naisille ja miehille tasa-arvoinen. (Avioliittohan on naisen ja miehen välinen julkinen liitto!) Eikä tämän avioliiton kannattajat todellakaan halua viedä keneltäkään oikeuksia. (Samaa sukupuolta olevilla pareilla on täysi oikeus rekisteröidä parisuhteensa!)

Tämän adressin vastustajat sen sijaan haluavat estää naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi määritellyn tasa-arvoisen avioliiton jatkumisen.

Tieto

#19764 SUOSITUIMMAT ADRESSIT 2013

31.08.2013 06:18

Tämän vuoden (2013) toiseksi suosituin adressi: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Vieras

#19765 Re: Re: Re: Re:

31.08.2013 06:55

#19757: - Re: Re: Re:

Kuinka moni oikeasti tietää narsismin määritelmän? Tämäkin on vain muoti-ilmiö jolla halutaan osoittaa ettei joku sovi omaan käsitysmaailmaan. Se on vakava syytös.


Vieras

#19766 Re: Ai tasa-arvoinenko?

31.08.2013 07:33

#19749: vieras - Ai tasa-arvoinenko?


'Täällä trolli "vieras" on väittänyt Suomen tämänhetkisen avioliittolainsäädännön olevan tasa-arvoinen'.

Itse olen tyytyväinen nykyiseen avioliittolainsäädäntöön, enkä näe tarvetta sen muuttamiseen.


'Parisuhteen rekisteröinnillä on samat oikeusvaikutukset kuin avioliiton solmimisella, jollei toisin säädetä.

Tässä on mahdollisuus muokata rekisteröity parisuhdelaki teille mieleiseksi!



 

 


Vieras

#19767

31.08.2013 07:55

Päivän Sana

Mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.

Room. 5:5 (KR33/38)
vieras

#19768 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

31.08.2013 08:14

#19761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pietarsaaren Pridelle tukea ja vastustusta

Meillä on jo tasa-arvoinen avioliittolaki. Emme tätä nykyistä avioliittolakia vastusta, mutta sen muuttamista toisenlaiseksi ja vaikeasti tulkittavaksi joka sekoittaa lakia monessa suhteessa. Laki on tehty naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi ja se on näin hyvä. Eivät homot tarvitse avioliittolakia, eivätkä ne asiat jotka avioliittolaissa ovat koske, eivätkä kuulu homoille. Nyt ei ole kyse ihmisten kesken olevasta tasa-arvosta ollenkaan, vaan avioliittolain muuttamisesta. Kaikki ihmiset ovat jo ihmisinä arvokkaita, väriin rotuun tai muuhun katsomatta. Suomen perustuslaki on sitä varten. Ei pidä erilaisia lakeja sotkea keskenään, vai pitäisikö kaikki lait laittaa avioliittolain sisään mielestäsi myös perustuslaki. Ei siinä ole mitään järkeä.

Avioliittolaki ei riko mitään, eikä kenenkään oikeuksia, koska se on naisen ja miehen välinen. Rekisteröityyn parisuhdelakiinhan saatte teille juuri sopivat teitä koskevat kuuluvat oikeudet ja ihmisinä kokea sitä tasa-arvoa myös sen lain kautta, jos se tasa-arvon tunne on laista kiinni.  Suomen peustuslakihan on erikseen. Valitettavasti tunnepuolen asiat eivät ehkä korjaannu lakien kautta. Ei teidän kuitenkaan (arvio 0,5%-? väestöstä) asukkaitten tarvitse muuttaa muualle. Ei pidä myöskään sotkea erikseen maistraattivihkimisiä ja kirkkovihkimisiä. Nainen ja mies voivat solmia avioliiton keskenään kummassa paikassa haluavat.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.08.2013 08:24



Vieras

#19770

31.08.2013 08:35




Suomen Lähetysseuran entisiä ja nykyisiä työntekijöitä sekä lähetysaktiiveja painostaa Suomen Lähetysseuraa pyörtämään järjestön päätöksen lähettää samaa sukupuolta oleva pariskunta lähetystyöhön Kambodzaan.

Radio Dein Ajankohtaistunti selvittää, kuinka sukupuolivähemmistöjen sopivuutta lähetyskentille käsitellään seurakunnan luottamuselimissä ja miten Lähetysseura kommentoi uutta käännettä.





Juttu kuunneltavissa myös Radio Dein ohjelma-arkistossa:
.                   Ohjelma-arkisto
.                    etusivun jutut
http://www.radiodei.fi/?sid=307&subgroup=ID163


http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/3682/lahetysaktiivien_vetoomus_ei_horjuttanut_vantaakosken_seurakunnan_tukea_lahetysseuralle




anon

#19771

31.08.2013 09:16

adressin tekijät voisivat haistaa pitkän p***an, ja muuttaa muualle jos ei nykymeno miellytä!!!!!!
V*****AA TÄMMÖNEN IDIOOTTIMAISUUS HEMMETTI

Vieras

#19772 Re:

31.08.2013 09:38

#19771: anon -

Ei miellytä enkä aio muuttaa...Sinulle terveisiä puuhun...ollut kohtalainen käpyvuosi...


Vieras

#19773 Tosi kristittyjä

31.08.2013 10:02

#19770: -

 

Lähetysseuran toiminnanjohtajan työhuoneeseen on tunkeutunut erilaisia kiihkouskovaisten lähetystöjä, jotka ovat uhkailleet johtajaa helvetin tulella ja lukeneet muitakin raamatunjakeita. Lisäksi nämä lähetystöt ovat tivanneet johtajalta, onko tämä homo.

 

Elviira

#19774

31.08.2013 10:07


Näitä tekstejä lueskellessa näyttää siltä, että sellainen tärkeä asia kuin lähimmäisenrakkaus on unohtunut jonnekin. Eikös se ole kristinuskon perusajatuksia? Jumala rakastaa meitä kaikkia, tykättiin sitten tytöistä tai pojista. Mitä me muka olemme tuomitsemaan toisiamme, eikö se pitäisi jättää Jumalalle? Jos kaikki vaan olisi kilttejä toisilleen niin maailma olisi paljon parempi paikka :)

Vieras

#19775 Radio Dei tänään

31.08.2013 10:32


RISTITULTA - Seksuaalivallankumouksen salajuonet ja avioliiton alasajo. TT Juha Ahvio ja Miika-Markus Leskinen paljastavat homojen ja vapaamuurareiden kansainvälisen salaliiton, joka tähtää marxilaiseen maailmanvallankumoukseen.

http://www.patmos.fi/fi/?id=30&selBroadcast=2256