Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.


Vieras

#201

18.03.2013 10:10

Jumalan sanassa pysyminen tuo siunausta maahamme. Lapsilta ei saa tahallaan riistää oikeutta äitiin ja isään.

Vieras

#202

18.03.2013 11:19

Kiitos Jumalalle tästä adressista ! Ak

Vieras

#203

18.03.2013 11:44

hieno homma

Vieras

#204 neuroplastics

18.03.2013 15:23

Jossain foorumissa muistutettiin että, ihminen pystyy ohjelmoimaan aivonsa ahkeralla tietynsuuntaisten ajatusten ajattelemisella. Ja että homot, pedofiilit ja lesbot ovat jostain saaneet sysäyksen perversioihin ja alkaneet aktiivisesti helliä niitä pääkopassaan.
("Neuroplastics" on tällaisen sovelamista tutkiva tieteenala)
heha

#205 Christians to the lions

18.03.2013 17:10

Jeesuskin oli homo.
Thelma

#206 Re: Re:

18.03.2013 17:59

#180: - Re:

Millä tavalla evoluutio on todistettu? Voitko kertoa? Tiedätkö, että on jo tuhansia tiedemiehiä ympäri maailmaa, jotka uskaltavat myöntää, että Darvinin evoluutio on pelkkää teoriaa, eikä muuksi muutu! Darvin itsekin elämänsä ehtoopuolella muutti mielensä, ja totesi, että hänen teoriassaan on ihan liikaa pelkkää arvailua, siis teoriat "evoluutiosta" eivät pidäkään paikkaansa. HMMM!!! Tosin tiedemaailmassa vasta on sellainen "joukkohurmos", että jos joku on uskaltanut alkaa esittää muita vaihtoehtoja evoluutioTEORIALLE (tiedäthän, mikä ero on teorian ja faktan välillä), niin pellolle lentää. Että se siitäkin "suvaitsevaisuudesta" ;-) ystävällisesti!

 


Vieras

#207

18.03.2013 18:17

Pitkästä aikaa jotain todella järkevää johon voi osallistua.
vieras

#208 Re: Re: Raamatussa on totuus.

18.03.2013 19:01

#19: Kirin - Re: Raamatussa on totuus.

Eihän Lesbot  eikä Homot voi saada keskenään lapsia !

Lesboille eikä hoimoille kuulu avioliitto .

Jokin seka  pika  liitto mutta ei koskaan avioliitto  !


Vieras

#209

18.03.2013 19:21

Jokaisen lapsen tulee saada kasvaa kodissa, jossa on mies ja nainen. Ei hänestä koskaan voi kasvaa tasapainoista kansalaista, ellei saa tuntea molempien sukupuoltenpuolten läheisyyttä.

Vieras

#210 Re: Christians to the lions

18.03.2013 19:26

Mistäs se heha on sellaista tietoa repinyt, jopas vitsin yritit murjaista!

 

Thelma

#211 Eläköön!

18.03.2013 19:40

Eläköön mies ja nainen se ero näiden välillä! Ei kun tervettä identiteettiä kehiin ja rohkeasti ottamaan kantaa terveiden parisuhteiden, miehen ja naisen avioliiton puolesta, olematta ketään muuta vastaan!
Kimmo E. Laine, FM, vapaa historiantutkija, Joensuu
Vieras

#212 Ei ainakaan varsinaista kirkollista vihkimistä samaa sukupuolta oleville pareille

19.03.2013 03:14

Tiedän, että päälleni ajetaan paljon kritiikkiä tämän vuoksi. Silti tahdon vapaassa maassa lausua vapaasti mielipiteeni. En halua kiistää myöskään niiden mielipiteenvapautta, ketkä ajattelevat toisin kuin minä, ts. samojen sukupuolten välisiä avioliittoja kannattavien. – Itse vastustan samaa sukupuolta olevien pariskuntien vihkimistä eritoten kirkossa, eikä siviilirekisterissäkään solmittua sukupuolineutraalia avioliittoa omasta mielestäni tulisi Suomessa laillistaa. Jo säädettyä lakia rekisteröidyistä parisuhteista en kuitenkaan pidä vääränä, koska se on saattanut homoseksuaalisuuden – ihmisten keskuudessa jo kauan, kenties aina, olemassa olleen ilmiön – ainakin jonkinlaiseen yhteiskunnan kontrolliin. Siitä, ettei homoparien pitäisi sallia adoptoida lapsia, olen lähtökohtaisesti samaa mieltä kuin vasta valittu Rooman paavi Franciscus I: tällainen adoptio polkee aina lapsen luonnollista oikeutta kahteen eri sukupuolta olevan aikuisen ihmisen malliin. Allekirjoittamalla tämän adressin en kuitenkaan tahdo yrittääkään tuomita ketään ihmistä yksilönä, enkä sen paremmin hänen tekojensakaan suhteen: Olen itsekin syntinen ihminen ja tarvitsen Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, Jumalan ainosyntyistä Poikaa, omaksi Vapahtajakseni. Minunkaan tähteni ei hänen sovitustyönsä ole ollut turha. – Homoseksuaalisuus taikka sen toteuttaminen eivät mielestäni sinänsä ole syntiä, ts. ihmisen etääntymistä Jumalasta. Ongelmana vain on se, että kirkossa solmittu sukupuolineutraali avioliitto oikeastaan on minusta käsitteellinen mahdottomuus. Rekisteröity parisuhde siviilissä sen sijaan on aivan eri asia, ja sellaisille saattaisi itse asiassa olla olemassa kirkkohistoriallistakin tukea, nimittäin idän kirkossa ennen v. 1000 harrastetuissa, jopa piispojen keskenään solmimissa, "veljesliitoissa". Kukaan ei vain satu varmasti tietämään, millainen noiden veljien keskinäinen suhde oikeastaan oli. – Kristillinen ja yleishumaani lähimmäisenrakkaus tulisi ehdottomasti kuvaan esimerkiksi sellaisessa tapauksessa, jos heteropari aikoisi abortoida jo alulle panemansa sikiön, mutta homopari päättäisi estää abortin tarjoutumalla adoptoimaan lapsen tämän synnyttyä. Tällainen ratkaisu olisi toki ilman muuta parempi kuin raskaudenkeskeytys missään olosuhteissa, ja mikäli joku tahtoisi siten toimia, niin se täytyisi ilman muuta sallia yhtä hyvin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Lapsi 312

#213 Re: Ei ainakaan varsinaista kirkollista vihkimistä samaa sukupuolta oleville pareille

19.03.2013 08:40

#212: Kimmo E. Laine, FM, vapaa historiantutkija, Joensuu - Ei ainakaan varsinaista kirkollista vihkimistä samaa sukupuolta oleville pareille

Kaksi miestä adoptoisi tyttövauvan, jo on aikoihin eletty! Kun niin kovasti miesparit haluavat täyttä adoptio-oikeutta, niin kumpi laittaa hameen päälle? Täytyyhän lapsella olla myös oikeus kasvaa normaalissa kasvuympäristössä, saada isän/äidin malli.

Puolustajat käyttävät esimerkkeinä naisparin lapsia, mutta yleensä toinen heistä on synnyttänyt lapsen eli on 100%:sti äiti, joten sen voi hyväksyä paremmin. Ei ole vielä todistettu yhtään miesparin lasta, joista kumpikaan ei ole lapsen isä, mitä siitä kehittyy.

Kysymys on ainoastaan aikuisten mielihyvän tyydyttämisestä ja siinä lapsen etu on hyvin kaukana. Kurjissa ja köyhissä oloissa kasvanut lapsi voi olla tasapainoisempi ja onnellisempi kuin lapsi, joka revitään juuriltaan täysin erilaisista kulttuureista ja vielä homo ympäristöön. Jokainen lapsi alkaa etsiä omaa identiteettiään aluksi vertailemalla yhteisiä piirteitä vanhempiinsa, aika hankalaa ja repivää lapsen kehityksen kannalta, jos ulkonäkö poikkeaa täysin ympäristöstä.

Ihmetellään lasten pahoinvointia, mutta ei osattu ajatella, minkälaisen myllerryksen keskelle lapsi joutuu, kun yksistään sukunimiä voi olla perheessä useampia, lapsi kun miettii ankarasti oppiakseen ja toiset lapset tekevät hankalia kysymyksiä. Äiti ja Isä kuuluvat jokaiselle lapselle, enkä näe adoptio-oikeuden myöntämistä homopareille, joista kumpikaan ei ole biologinen vanhempi, oikeutettuna ja lapsen parhaaksi. Tällainen roolimalli pitäisi lailla kieltää.

Irmeli Räikkä

#214

19.03.2013 08:55

Höpö höpö.Tukehtukaa pikkusieluisuuteenne foobikot.
Kuulopuheenpitäjä

#215 Ei pidä paikkaansa

19.03.2013 08:55

Ei pidä paikkaansa, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen julkinen liitto. Sen pitää olla myös mies- ja naisparin välinen julkinen liitto. Raamattu ei ole mikään oppikirja, vaan tarinakokoelma, jota ovat kirjoittaneet lukuisat eri henkilöt noin 500 vuoden aikana kuulopuheiden perusteella.

Vieras

#216

19.03.2013 09:02

Säilyttääksemme ikivanhan instituution muuttumattomana allekirjoitan tämän adressin.
ÄÄNET NÄKYVIIN!

#217 kertokaa tästä addressista

19.03.2013 09:33

Kertokaa tästä addressista suullisesti ja sähköisesti eteenpäin. Erityisesti niille Suomen kansalaisille, joilla ei ole tietokonetta käytettävissä tai eivät itse osaa käyttää. Myös heidän äänensä voi joku avustava laittaa mukaan. Homoliiton kannattajat painottuvat pääkaupunkiseudulle. Ei pääkaupunkiseutu saa aina määrätä koko Suomea.

Vieras

#218

19.03.2013 10:04

Näin se vaan on.

Vieras

#219

19.03.2013 10:08

Jumala on luonut miehen ja naisen ja Raamatun sana pitää tänäpäivänäkin paikkansa se on totta nyt aina ja iankaikkisesti!!!
Jukka Paakkanen
Vieras

#220 Avioliitto on Jumalan säätämä miehen ja naisen välinen sopimus - kiistäminen kapinaa Jumalaa vastaan

19.03.2013 10:33

En katso, että kristillistä arvopohjaa edustavaa avioliitto- termiä tulee sallia käytettävän muissa liitoissa kuin miehen ja naisen välisissä sopimuksissa. En myöskään kannata homo- ja lesboparien adoptio-oikeutta. Mielestäni sellainen olisi homo- tai lesboperheessä kasvavia lapsia kohtaan väärin tehty teko. Jokainen lapsi tarvitsee ensisijassa turvallisen kodin, jossa on sekä miehen että naisen mallit arjessa läsnä. Hyväksyn homot ja lesbot lähimmäisinä, enkä tee ihmisten sukupuolisesta suuntautumisesta numeroa. Katson jokaisen ihmisen olevan saman arvoinen ja jokaisen ihmisarvon yhtäläinen. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja kaikilla ihmisillä on omat heikkoutensa. Jos yhteiskunnan moraali rappeutuu - se hajoaa. Jos yhteiskunta ei tue arvoja, joilla sen jatkuvuus - tässä tapauksessa ihmisten lisääntyminen - turvataan, yhteiskunta rappeutuu ja kuihtuu pois. Jumala on selvästi halunnut varmistaa ihmisten lisääntymisen antaessaan käskyjään Moosekselle. Synti erottaa ihmisen Jumalan yhteydestä. Homoseksuaalisuus on yksi synti kaikkien Raamatussa lueteltujen syntien joukossa - kaikki ihmiset ovat syntisiä. Hälyyttävää on se, että tämän päivän kirkko ja sen papit eivät tunnu ymmärtävän sitä tosiasiaa, ettei ole olemassa mitään kirkkoa - uskovien yhdessä muodostamaa seurakuntaa, jos kirkko ja sen opetus ei pidä kiinni Raamatusta. Jumalan ihmisessä synnyttämä usko elää ja kasvaa seurakunnassakin vain Raamatun ilmoituksesta kiinnipitävässä rakkauden ilmapiirissä, joka ei torju totuutta ja pyri mukautumaan ajan hengen mukaisiin oppeihin ja ihmiskäsityksiin. Ei kirkko pelasta tai tee ketään autuaaksi. Ei kalkitut seinät tai kultaiset ikonit ketään pelasta - hurskaasti ylläpidettävistä maallisen vallan kirkollisista valtarakenteista puhumattakaan. Kirkkoinstituutio on tänä päivänä lähinnä julkinen hautaustoimisto, jolla verukkeella sillä on verotusoikeus valtion siunauksella. Uskon, että Jumala voi Suomen luterilaisen kirkonkin vielä elvyttää. Hänelle kaikki on mahdollista. Raamatun ilmoittama kristittyjen Jumala on Luoja ja luotujaan rakastava Isä. Rakastava Isä on antanut poikansa uhriksi ihmisten syntien tähden. Jumalan Pojan - Jeesuksen Kristuksen - veri puhdistaa uskossa Hänet vastaanottaneen ihmisen synnistä ja tekee ihmisen Isälle kelvolliseksi. Luoja ei ole Raamatun ilmoituksen mukaan vain rakastava vaan myös kiivas ja kaikkea syntiä vihaava Jumala. Jumala tarjoaa pelastusta kaikille luoduilleen. Jumala on ilmoittanut tulevansa tuomitsemaan kaikki ihmiset. Jumalan tuomio tulee olemaan oikeudenmukainen ja kiistämätön. Raamatussa kerrotaan ylösnousemusruumiin olevan kuin enkeleillä. Raamatun mukaan ihmiset - sielut - viettävät valintansa ja Jumalan tuomion perusteella iankaikkisuuden joko Jumalan läheisyydessä tai kadotuksessa. Jeesus lupaa tunnustaa omikseen Isän Jumalan ja Hänen enkeliensä edessä kaikki ne, jotka tunnustavat Hänet omakseen ihmisten edessä. Jeesus on kova sana.

 

Homotianen

#221 Re: Avioliitto on Jumalan säätämä miehen ja naisen välinen sopimus - kiistäminen kapinaa Jumalaa vas

19.03.2013 11:10


Vieras

#222

19.03.2013 11:40

Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi ja käski
lisääntyä sekä viljellä että varjella maata.

Vieras

#223

19.03.2013 12:10

Tärkeää on etsiä Pyhänhengen johdatusta Herran Jeesuksen kasvojen edessä!

Vieras

#224

19.03.2013 12:12

Jos tätä asiaa ei ajeta eteenpäin, ja homo ja lesboliitot rinnastetaan avioliittoon lainkirjaimen avulla,murentaa se Jumalan sanan uskottavuutta ja moraalin maassamme. Eikä tässä ole mistään tasa-arvosta kyse.

Vieras

#225

19.03.2013 12:15

Missään nimessä ei tule hyväksyä miehen ja nasen välisen liiton kopiota, jäljitelmää. Aito on aito ja sellaisena pysykööt.