Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#20376 Re: Re: Re: uskova tai ei-uskova

12.09.2013 08:59

#20235: - Re: Re: ....änkyräuskovaiset??

Samaa mieltä kanssasi. Ihminen on joko uskova tai ei-uskova, johon lukeutuvat Jumalan sanan "tähän päivään päivittäjät".

Myös uskikselle tulee tyräyksiä, joita synneiksi sanotaan. Kaikki olemme syntisiä monellakin tapaa, esimerkiksi ihmisinä ja myös ihmiskuntana. Tarvitaan Jeesuksen veren puhdistavaa voimaa. Hän on Golgatan ristillä kuollut jokaisen ihmisen syntien tähden. Jeesukseen uskomalla tuon voi lunastaa itselleen. Siihen ei kuulu Raamatun "tähän päivään päivittäminen", koska siinä mennään muuttamaan Raamatun sanaa. Jumalan tiet ovat jäljittämättömät. (Room. 11:33) Hänestä, hänen kauttaan ja häneen on kaikki. Hänelle kunnia iankaikkisesti! Aamen. (Room. 11:36)


Vieras

#20377

12.09.2013 10:07

Jokainen yhteiskunta on historia saatossa tuhoutunut, kun se on rikkonut Raamatatussa antamat onnellisen elämän ohjeet ja kuten Jumalan moraaliarvot ja hyväksynyt homouden esim. Rooman imperium, Sodoman yhteiskunta... On vakava synti olla johtamassa toisia vääriin moraaliarvoihin ja helvettiin. 1. Kor. 6:9-11

Vieras

#20378 Re: Re: Halausparantaja

12.09.2013 10:10

#20369: Halajatko halausta? - Re: Halausparantaja

 

EI :)    KUN se oli ÄITI MAMMA!   8 )


PetriP

#20379 Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 10:16


Amadeus kertoi olleensa voissa paistettu kuin homo, joka eli tavallista nuoren miehen homoelämään, johon kuului paljon irtosuhteita, alkoholismia ja biletystä. Amadeus koki homona ollessaan ettei hän voi koskaan muuttua homosta heteroksi. Samoin Amadeusta inhotti ajatus katkaisuhoidosta ja seksistä tai romantiikasta tyttöjen kanssa.

Olen keskustellut satojen uskoon tulleiden entisten homojen kanssa, joiden tarina on hyvin samanlainen kuin Amadeuksen. Eräs uskoon tullut entinen homoseksuaali kertoi minulle, että homoerotiikasta ja homoudesta annettu kuva julkisuuteen on täysin erilainen kuin se todellisuus, jossa kaikki homomiehet elävät. Hän sanoi kokeneensa valtavaa yksinäisyyttä, vaikka hänellä oli ollut paljon irtosuhteita (luku oli enemmän kuin tuhat miestä). Hän kuvaili sitä yksinäisyyden tuskaa ja tyhjyyden tunnetta, jota hän koetti täyttää uusilla miessuhteilla, jotka jättivät hänet kuitenkin joka kerta tyhjäksi. Hän toi esille myös mustasukkaisuuden ja väkivallan, joka vaikuttaa homokulttuurissa, josta media vaikenee, eikä kerro yhtään mitään. Hän kuvaili, että homokulttuuri on täysin toisenlainen kuin se kiiltokuvamainen puoli, joka esiintyy julkisuudessa.

Amadeus sanoi, ettei hän jää kaipaamaan homoseksuaalisuudessa vaikuttavia asioita. Amadeus sanoi, ettei hän kaipaa enää sitä, että joutuisi kävelemään takapuoli hellänä. Edellä oleva on paljon sanottu, mutta mediassa salattu asia. Homoseksiin kuuluu aina rajut sadostiset otteet, ryhmäseksi sekä homokulttuurissa vaikuttaa voimakkaasti väkivaltainen käytös. Tästä tulee myös esille homoseksuaalisuuden luonnottomuus, sillä miehen luonnollisen seksuaalisuuden harjoittamisen jälkeen (vaimon kanssa avioliitossa) hänen ei tarvitse kävellä takapuoli hellänä. Sillä vaimon kuuluu kävellä takapuoli hellänä. Kun on kyse median salaamasta luonnottomuudesta, niin se tuo mukanaan ongelmia ja haittoja, joita luonnollisuus ei tunne eikä tunnista.

Signal

#20380 Re: Re: Re:

12.09.2013 10:16

#20307: - Re: Re:

Terve! Välillä kyllästyttää lukea noiden meluavien joukkojen ymmärtämättömiä selityksiä.

Oliko mielessäsi jotain erityistä?

 


Vieras

#20381 Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 10:22

#20379: PetriP - Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

Noilla keksimilläsi anekdooteilla ei ole mitään tekemistä tasa-arvoisen avioliittolain ja siten tämän adressin kanssa.

Eikö sinua yhtään nolota heittää tuollaista älytöntä savuverhoa aiheen päälle?


Vieras

#20382 Re: Re: Re: Re:

12.09.2013 10:24

#20380: Signal - Re: Re: Re:

 

No heippa hei!  Minä taidan sotkea myös sinut ja Fundiksen,  mutta olkoon se kumpi vaan,  niin alkoi niin elävästi pyöriä tuossa mielen päällä!  Ja ajattelin juuri yks päivä,  että kirjoitan,  että täytyiskö rukoilla teidän/sinun pouolestasi jostain syystä,  vai mikähän siinä on.  Sitäkin olen ajatellut,  etten vain ole loukannut kumpaakaan?

PetriP

#20383 Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 10:42

#20381: - Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

 

Toivon mukaan et ymmärrä minua väärin, sillä en ole ivallinen enkä ilku homoseksuaali rukille, vaan tuon esille asioita, joita sadat parantuneet entiset homoseksuaalit ovat kertoneet homouden haittapuolista ja ongelmista. Yritä nähdä asiat todellisuudesta käsin, ei leiman takaa, joka leimaa ihmisiä homofobisiksi. On myös täysin selvää, että heterosuhteeseen ei kuulu anaaliseksi, sillä sen harjoittaminen aiheuttaa monenlaisia vaurioita peräaukon alueelle. Itsekin olen käynyt jo kolmessa leikkauksessa, joista viimeisin oli kosmeettinen.

Homojen keskuudessa on yleisinhoa naisia kohtaan, vaikka media kertoo asian päinvastaisella tavalla. Homolle on kauhistus harrastaa seksiä naisen kanssa. Tässä kohden tulee esille homomiehen vastenmielisyys naista kohtaan, sillä hän voi jopa suuttua todella paljon, jos kun sanoo, että hänen tulee miehenä kokea seksuaalista halua naiseen, ei mieheen. Minullekin ovat useat sadat homot suuttuneet.

Joskus tulee vastaan kuitenkin sellainen ristiriita homokulttuurissa, jossa jotkut homot sanovat rakastelleensa naisen kanssa. Media uskottelee homoille etteivät he voi koskaan muuttua ja heillä on homoidentiteetti, ei heteron, mutta silti jotkut homoseksuaalit voivat harrastaa joskus seksiä naisen, jopa kahden kanssa. Tämäkin todistaa, että homoseksuaali ei ole sydämessään täydellisesti omaksunut homoidentiteettiä. Homoidentiteetti on vain opetus ja hokema, jonka kautta homokulttuuria pönkitetään ja ylläpidetään. Tämä johtaa monen homoseksuaalin kohdalla kokemaan inhoa naisia kohtaan seksuaalisessa merkityksessä. Joku voi sanoa, että on kyse bi-seksuaalisuudesta, mutta siitä ei ole kyse. En ainakaan itse ole tällaista kokenut.

Eräs homoseksuaali sanoi minulle olevansa homo, siksi koska hänellä on ylivirittynyt seksuaalisuus, jonka tähden normaali seksuaalisuus miehen ja naisen välillä ei riitä hänelle. Siksi hän tarvitsee rajumpaa tapaa harrastaa seksuaalisuutta, eli sadistista homoseksiä. Hän sanoi voivansa silti harrastaa seksiä naisten kanssa ryhmässä, mutta että hän on ehdottomasti homo. Homoseksuaalin sydämessä on myös valmiudet heteroseksuaalisuuteen. Monien erilaisten asioiden tähden ihmisen seksuaalisuus voi vääristyä, joka johtaa luonnottoman seksuaalisuuden harjoittamiseen. Kerran homo, aina homo ei pidä paikkaansa, vaan se on valhe, jota media uskottelee homomiehille, homokulttuurin ylläpitämiseksi.

 

 


Vieras

#20384 Re: Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

12.09.2013 10:55

#20372: vieras - Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

Mt 19:12 -38 käännös
Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."

εἰσὶ γὰρ εὐνοῦχοι οἵτινες ἐκ κοιλίας μητρὸς ἐγεννήθησαν οὕτω.
alkuteksti on:
"Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat eunukkeja, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet eunukeiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä eunukiksi."

kääntäen kreikan eunukhos sanan suomen "eunukki" lainasanana.

KR 1938 "avioon kelpaamaton"

KR 1992 "naimaton"

mitäs Biblia?
Sillä muutamat ovat kuohitut, jotka äitinsä kohdusta niin syntyneet ovat: ja ovat kuohitut, jotka ihmisiltä kuohitut ovat: ja ovat kuohitut, jotka taivaan valtakunnan tähden itse kuohinneet ovat.

Kreikan eunekhe tulee sanoista eune (vuode) ja ekho (paljon merkityksiä)

sana tarkoittaa eunukkia, enemmän tai vähemmän kuohittua miestä (mitä kaikkea on rikottu, leikattu pois).

tästä seuraa kyllä loogisesti myös Mannisen keksimä merkitys "avioliittoon kelpaamaton"(-38 käännös), mutta tuo ei taida olla sanan oikea käännös.

tästä seuraa myös kreikassa ajatus "naimaton", mutta naimattomuudelle on koinee-kielessä sanastonsa, jota esimerkiksi apostoli Paavali käyttää 1 Kor 7:8 agamos (ei gamos, "ei häitä viettänyt").

eli Matteuksen evankeliumissa Jeesus puhunee kuohitusta miehestä.

Rankkaa tekstiä, joka etenkin selibaatissa elävälle papille, munkille tai nunnalle on arkista todellisuutta - henkisesti kuohittu vaikka ei ruumiillisesti.

epäilemättä kirkon historian aikana on ollut ihmisiä, jotka ovat itsensä kuohineet tämän Matteuksen evankeliumissa olevan Jeesuksen sanan perusteella.

Jos oikein ymmärrän, kivesten rikkominen tai poistaminen vähentää huomattavasti miehen seksuaalisuutta kun sieltä tulevat hormoonit lakkaavat jylläämästä.

Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi: mieheksi ja naiseksi:

Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset, lisääntykää ja täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne. Vallitkaa meren kaloja, taivaan lintuja ja kaikkea, mikä maan päällä elää ja liikkuu."
1 Ms 1:27-28 KR 1992

Lainaus...http://mikkol-miettii.blogspot.fi/2011/03/naimattomuus.html

 


Vieras

#20385 Re: Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

12.09.2013 10:59

#20372: vieras - Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

 

 

Ihanko tosissaat väität noilla muinaisilla kirjoituksilla olevan jotain merkitystä Suomen eduskunnan lainsäädäntötyössä vuonna 2013?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#20386 Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 11:00

#20379: PetriP - Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

 

Hyvä, kun otit esille nämä ongelmat/haitat, vaikka et maininnut vasta kun muutaman.

Niistähän ei tosiaankaan kirjoiteta yhtään mitään!Homous esitetään mediassa aivan toisessa valossa...

"kaltoinkohdeltuina uhreina",

itsemurhista syytetään muita...

Tällainen tiedottaminen on totuuden salailua eli valehtelua!

Säälittää tämän päivän nuoret, jotka ilman elämänkokemusta, herkästi uskovat homojen propagandaa.

Nyt pitäisi sellaisten tahojen, jotka ovat tekemisissä homoudesta johtuvien ongelmien kanssa, nousta esiin ja tuoda ilmi nämäkin puolet asiassa.

En tosiaankaan usko, että esim. homon psyykkiset ongelmat mihinkään katoavat, vaikka Setan koulutettu kouluttaja kuinka vakuuttelisi, että olet "tasa-arvoisesti o.k."

 

vieras

#20387 Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 11:08

#20383: PetriP - Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

Hyvä, kun asiasta tietoisena kirjoitat rehellisesti niinkuin asiat ovat. Tiedän, että monet ovat eheytyneet, mutta se salataan ja monet pysyvät vielä piilossa, koska häpeävät entistä elämää. Toivottavasti eheytyneitä tulee lisää julkisuuteen, niin mediassakin käsitellään asioita toisella tavalla. Sekin on totta, että media vaikenee homouden pimeästä touhusta ja puolesta.

vieras
Vieras

#20388 Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 11:11

#20386: - Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

 

 

Tämä homo brobagandan pakko syöttäminen on osa selvästi ulkomailta johdettua kansain välistä sala-liittoa, jonka tarkoituksena on Suomen kansan rappeuttaminen. Kuulin varmana tietona että kaksi elokuvaakin on valmistettu jostain Suomalaisesta homo-taiteilijasta. Tämä on tuhon tie.

 

 

 

 

 


Vieras

#20389 Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 11:20

#20386: - Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

On seuraavassakin "pureksimista", vallankin murrosikäiselle nuorelle!

Tokko kukaan syntyy "lappu" mukanaan, missä kerrotaan k.o.:n henkilön seksuaalinen identiteetti ja suuntautuminen.

Eli nuoren pitää se itse kokeilemalla hakea tästä moninaisesta viidakosta!?

Ajatelkaa!!

 

Wikipedia:

Panseksuaalin seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu molempiin sukupuoliin sekä kaikkia niiden välille ja ulkopuolelle asettuvia muotoja kohtaan. Panseksuaali tuntee vetoa fyysisesti mieheen, naiseen, intersukupuoliseen, transgenderistiin, transsukupuoliseen ihmiseen, neutriin, androgyyniin tai vaikka genderblendaajaan (henkilö joka blendaa eli sekoittaa/ylittää/rikkoo yleisiä sukupuolinormeja tai -rajoja)."

 

vieras

#20390 Re: Re: Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

12.09.2013 11:21

#20384: - Re: Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

Minusta on turhaan lukea nykyään alkutekstiä, kun suomennos on huonoa. Käännöstyö ja kehitys ovat tälläkin saralla menneet eteenpäin. Unohda "eunukku" ja vanha käännös. Lue suoraan nykyraamatusta "Raamattu kansalle 2012" tekstiä, joka on paremmin ymmärrettävään muotoon suomennettu.

vieras

#20391 Re: Re: Re: Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

12.09.2013 11:36

#20390: vieras - Re: Re: Re: Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

 

Se "Raamattu kansalle 2012" on konservatiivisen työryhmän kääntämä änkyräkristityille suunnattu opus. Tendenssinsä vuoksi se ei kerro, mitä alkuteksteissä tarkoitettiin, vaan sen mitä konservatiivit haluavat Raamatun nykyään sanovan.

 

 

 

 

 

 


Vieras

#20392 Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 11:47


Vieras

#20393 Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 12:39

#20383: PetriP - Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

 

 

Onpas paksu keitos. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi media haluaa pitää yllä kuvailemaasi homokulttuuria. Ihan pahaa pahuuttaanko vai mikä tämän paljastamasi salaliiton perimmäinen tarkoitus oikein on?

 

 

 

 


Vieras

#20394 Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 13:17

Mie

#20395 Re: Re: Re: Re: uskova tai ei-uskova

12.09.2013 13:32

#20376: - Re: Re: Re: uskova tai ei-uskova

Minä en ole syntinen millään tapaa, älä yleistä. Tää syntivatvominen menee kyllä niin ohi adressin aiheen että.

Vain uskova voi olla syntinen, me uskonnottamat emme kyllä ole.


Vieras

#20396 Re:

12.09.2013 13:37

#20365: -

Tämä ei tarkoita sitä, että rakkaus antaa oikeuden hyökätä toisella tavalla ajattelevien ihmisten elämäntapaa vastaan, vaikka ei itse sitä oikeana pitäisikään. Silloin suvaitsematomuus kääntyy samalla suvaitsemattomuudeksi, mitä oppineet kirkonmiehet tuskin tarkoittavat.


Vieras

#20397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tapaus A Oilinki....

12.09.2013 13:42

#20350: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tapaus A Oilinki....

Raamattu todistaa ettei mormonien kirja ole totta.

Mustapartainen mies saattaa olla totta, joka kerää heille rahaa.


Vieras

#20398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tapaus A Oilinki....

12.09.2013 13:45

#20397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tapaus A Oilinki....

 

Raamattu ei tietenkään sano Mormonin kirjasta yhtään mitään, koska sen kirjoittajat eivät tienneet Amerikan mantereen tapahtumista. Lisäksi Jumala halusi pitää koko kaksoismantereen olemassaolon piilossa.

Mormonin kirja todistaa Raamatun kertomukset oikeiksi.

 

 

 

 


Vieras

#20399 Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 13:49

#20383: PetriP - Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

"Tässä kohden tulee esille homomiehen vastenmielisyys naista kohtaan, sillä hän voi jopa suuttua todella paljon, jos kun sanoo, että hänen tulee miehenä kokea seksuaalista halua naiseen, ei mieheen. Minullekin ovat useat sadat homot suuttuneet."

Oletkohon ihan viisas....: Aika moni heteromies voisi heittää herneet nenään ja nyrkin Sinun nenääsi, jos vastaavasti heille menisit jankuttamaan, että heidän on ruvettava kokemaan seksuaalista halua mieheen, ei naiseen!!!

Ai että olet satoja homomiehiä ahdistellut. Onkohan syytä tarkistaa elämäsi suuntaa, olet joutunut kovasti sivuraiteille ihmisten kiusaamismissiossasi!


Vieras

#20400 Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 13:52

#20388: vieras - Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

"Kuulin varmana tietona että kaksi elokuvaakin on valmistettu jostain Suomalaisesta homo-taiteilijasta. Tämä on tuhon tie."

 

Löytäisitkö vielä ilmestyskirjasta profetian tämän asian kauheuden varmistamiseksi?