Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#20401

12.09.2013 14:06

Signal! Oletko tutustunut verkkolehti Gladiolukseen?  Usein on niin sokea huomaamaan jotakin olennaista osaa sivuston laidassa, kun on urautunut seuraamaan vain vakijuttuja.  Sanasaattajan linkki  Gladioluksen  Artikkeliin: Timo Vasko:  Johannes Damaskolaisen dialogista Islamin kanssa 700-lla. Lainaus on pitkän tekstin loppupuolelta, ja hänen tulkintaansa Islamista, sen syntyvaiheissa. Tässä paljon Islamin synnystä kertova tekstin pätkä:

Johannes Damaskolaisen mielestä Μαμèδ ( = Mameth; Muhammad), islamin perustaja sattumalta sai vaikutteita Vanhasta ja Uudesta testamentista ja oletettavasti keskusteltuaan areiolaisen munkin kanssa muotoili oman uskontonsa. (765A). Kristityt olivat jo varhain nähneet muslimit ja areiolaiset yhteenkuuluvina. Tällöin areiolaisen kristologian ja islamilaisen kristologian samankaltaisuus kiinnitti huomiota molemmin puolin. Historiallisen yhteyden olemassaoloa voi tosin epäillä, sillä Muhammadin monoteismi oli peräisin ajalta, jolloin hänen yhteytensä kristittyihin olivat pinnallisia. Muhammad sai vaikutteita kuitenkin monelta taholta, myös juutalaisilta ja kristityiltä, kuten juuri areiolaisilta ja nestoriolaisilta. Juutalaisilta Muhammad oppi absoluuttisen monoteismin, areiolaisilta sen, että Sana ja Henki ovat luotuja, ja nestoriolaisilta antropolatrian, koska areiolaiset opettivat, että Kristus olisi pelkkä ihminen. Damaskolainen viittaa hadíthiin, jossa areiolainen munkki Bahīrā olisi ennustanut Muhammadin tulevan toimimaan profeettana. Munkki Bahīrāa käsittelevää legendaa on kuitenkin pidettävä traditiona, jota muslimit ovat tarjonneet vastaukseksi siihen kristittyjen väitteeseen, että Muhammadia ei profeettojen toimesta ole ennalta ilmoitettu tulevaksi ja siksi hän olisi väärä profeetta. Tässä Damaskolaisen tarkoituksena on ollut erityisesti viitata munkkiin, mikä osaltaan selittää Muhammadin teologiaa ja sen lähteitä. Näin Damaskolainen sai vahvistusta omalle käsitykselleen.

Kohdasta edelliset numerot,  aukeaa iso kokoelma tutkittavaa! 
http://sley.fi/gladiolus-old/html/fi/1355126222979119507.html

Lehden voi tilata ilmaiseksi sähköpostiinsa:http://sley.fi/gladiolus



Signal

#20402 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

12.09.2013 14:31

#20359: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

Henkimaailman asioita ei paljoa tunneta, mutta niiden tekoja näemme sitäkin enemmän. Ei Jalovaara ole enää raitis, eivätkä HR:n 'homoparantajatkaan.' Ainut parantaja on Herra Jumala, eikä siihen tarvita ketään uskonnollista poppamiesrahastajaa.

Rikolliset puhuvat usein oikeudessa, etteivät ymmärrä "mikä heihin meni". Siis he itsekään eivät voi selittää yllättävää käytöstään. Eipä tainnut Juudaskaan tietää 'mikä häneen meni".

Baalin epäjumalanpalvelijat viiltelivät Raamatun mukaan itseään, mutta niin tekee nykyisin moni nuorikin, eivätkä vanhemmat ymmärrä miten auttaa lapsiaan. Lapset niinkuin aikuisetkin tarvitsevat Jumalaa, mutta heille esitellään vain muita uskontoja, joogaa ym. muuta hömppää.

Tämänpäivän epäjumalanpalvontaa on kaikenmaailman 'tähtien' palvonta. Idoli =

  1. jumalankuva, kulttiesine taikka muu uskonnollisen tai hengellisen palvonnan kohde

  2. epäjumala

  3. suosittu yleisen ihailun kohde

  4. esikuva, roolimalli

Eikä ole mikään ihme, että musiikki on huumannut tämän päivän ihmiset. Eletään lopun aikoja ja Jumala heitti entisen ylistyksenjohtajansa maanpäälle eksyttämään ihmisiä. Esim. Michael Jackson oli pedofiili ja huumeiden käyttäjä, mutta niin vain fanit palvoivat häntä kädet pystyssä suosiotaan osoittaen. Viihdebusines opettaa lapset jo nuoresta saakka palvomaan epäjumalia ja aikuiset eivät tajua mitä esikuvia ja tavoitteita he lapsilleen 'siunaavat'


Vieras

#20403 Re:

12.09.2013 14:54

#20377: -

Näin on. Ei ole mielikuvitusolento tuo Jumala vaikka jotkut niin mielikuvissaan kuvittelisivat!

fundis

#20404 Re: Re: Re: Re: Re:

12.09.2013 14:58

#20382: - Re: Re: Re: Re:

Ei minua voi loukata kovinkaan helposti, ei edes tarkoituksellisesti, saatikka niin rakkaudellisesti kirjoittava ihminen, kuin sinä olet, ole huoleti :)

Olen toisinaan katsellut näitä sivuja, mutta ei ole tuntunut siltä, että pitäisi ottaa osaa keskusteluun. Itseasiassa minusta tuntuu siltä, että olen täällä tehtäväni jo tehnyt.

Jos ei minua enää täällä näy, niin tahdon kaikkia samanhenkisiä jäädä siunaten muistamaan.

Esirukous ei koskaan mene hukkaan!

res.matr.

#20405 Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 14:59

#20392: - Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta 

 Amadeus voisi nyt pitää jo suunsa kiinni ja olla vaikka kiitollinen Herralle pelastumisestaan homouden kiroilta ja kaikelta muulta kaiketi sitten niiiiiiin kauhealta,että voi ettäää ihan kertakaikkiaan juu,sanoi meijänki ruustinna!!!! Että piti mennä ne peppuunsaamisensakin paljastamaan ja vielä naistenlehdessä,oikein!! Etten mää paremmin sano....et jos ois joku tollanen matruusi botskissa niin se sais kyllä helposti skönäreiltä turpaan...


Vieras

#20406 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.09.2013 15:09

#20404: fundis - Re: Re: Re: Re: Re:

Heiluisko nyt kuitenkin vähän silmät ja korvat. Hallelujah!

Vähemmän viiltelyä ja valheita

#20407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

12.09.2013 15:17

#20402: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

Baalin epäjumalanpalvelijat viiltelivät Raamatun mukaan itseään,

 

 

Arkeologinen tutkimus on kumonnut järjestään kaikki Vanhan Testamentin juutalaisten esittämät propagandaväitteet Baalin kultista.

 

 

Media-analyysi

#20408 Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

12.09.2013 15:27

#20405: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

 

Amadeuksessa näkyvät mediahuaran tunnusmerkit niin selvästi, että seuraavaksi voimme odottaa paljastuksia Seiskassa - käypää palkkiota vastaan tietysti. Paljonkohan Me naiset maksoi?

 

 

 

 

 

 

very...

#20409 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.09.2013 15:35

#20404: fundis - Re: Re: Re: Re: Re:

Mukava kuulla Sinusta, olet ollut minunkin mielessäni.
Siunausta tuleviin tehtäviin.


Vieras

#20410 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.09.2013 15:39

#20404: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Olen toisinaan katsellut näitä sivuja, mutta ei ole tuntunut siltä, että pitäisi ottaa osaa keskusteluun. Itseasiassa minusta tuntuu siltä, että olen täällä tehtäväni jo tehnyt.

 

Mikä tehtävä sinulla on luulosi mukaan täällä ollut? Keneltä sen luulet saaneesi?

 

 

 

vieras
Vieras

#20411 Päivi Räsänen ihmeissään kohusta

12.09.2013 15:42

 

 

Kirkollisistakin asioista vastaava sisäministeri Päivi Räsänen kertoo Iiris-lehdelle muun muassa siitä, millaiset olivat hänen ensitunnelmansa heti kuuluisan Homoilta-ohjelman jälkeen. Ohjelma johti kirkosta eroihin.

- Kun muutama vuosi sitten olin Ajankohtaisen Kakkosen Homoillassa, soitin kotimatkalla miehelleni Niilolle ja sanoin, että olipa laimea keskustelu, minun olisi pitänyt jaksaa olla paljon ärhäkämpi. Niilo oli samaa mieltä. Seuraavana päivänä olin ihmeissäni, kun tajusin, millaisen hälinän olin saanut aikaan", Päivi Räsänen kertoo Iiris-lehden syyskuun numerossa.

Sisäasiainministerin ja Kristillisdemokraattien puheenjohtajan mielenrauhaa hässäkät eivät lehden mukaan vie

- Ymmärränhän minä, että kritisoijani kauhistelevat minua. Puhe synnistä on todella kovaa puhetta, hän kuitenkin jatkaa.

 

 

 

 


Vieras

#20412 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puole

12.09.2013 16:17

#20408: Media-analyysi - Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puolesta

 

Yhtään en ihmettele, että homoudesta irtipäässeet eivät tule julkisuuteen!

Tällainen hyökkäily ja mitätöinti on varmaankin tosi raskasta kestettävää.

Homojen on turha pauhata suvaitsevaisuudesta, kun eivät näytä ymmärtävän siitä itse mitään!

Tsemppiä Amadeus!

 

Ei älyvapaa

#20413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä p

12.09.2013 16:26

#20412: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puole

 

 

Kun tämä Amadeus päätti ryhtyä älyvapaakirkon exgay-mannekiiniksi naisten- ja muihin lehtiin, niin kaipa hän tajusi joutuvansa julkisuuteen. Toivottavasti tajusi.Voihan toki olla, että hän on vain marionetti.

Hyökkäilyä ja mitätöinöintiä ei ole ollut havaittavissa, mutta Amadeuksen älyvapaat väitteet esim. tyypillisestä homoelämästä, aiemmasta täydellisestä homoseksuaalisesta identiteetistään, ns. eheytymisestä ja älyvapaakirkon ylistys ovat sen verran hölmöjä, että kritiikki on odotettua.

 

Toinen asia on dosentti Petri Paavolan kaltaisten parasiittisaarnaajien pyrkymys käyttää Amadeus-kertomusta omien kristofasististen päämääriensä ajamiseen.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#20414 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä p

12.09.2013 16:37


Vieras

#20415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeäs

12.09.2013 16:38


Vieras

#20416 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä p

12.09.2013 16:51

#20412: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä puole

 

Hyvä muistaa,  että ilkeämielinen kirjoittelu täällä ei ole jokin erillissaareke kirjoittajien elämässä,  Kyllä se näyttää suhdetta lähimmäiseen kaiken kattavasti.  Tähän johtopäätökseen olen tullut  pitkään seurattuani kirjoittelua.  Se on myös persoonallisuuskysymys,  koska  kenenkään motiivi ei riitä ilkeilyyn muutamaa viikkoa kauempaa,  jollei se ole persoonassa kiinni,  vai olenko väärässä?


Vieras

#20417 Täälläkin lapsellisuus on päivän teema

12.09.2013 17:02

Hiekkalaatikossa pöllytetään oikein kaksin käsin.

Vieras

#20418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeäs

12.09.2013 17:02

#20416: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amadeuksen sensaatiomainen paljastus: media vaikenee homouden pimeästä p

 

 

 

Mitähän se "ilkeämielinen kirjoittelu" on? Amadeuksen naistenlehtijuttua on kommentoitu täällä vasta tänään, joten pitkäksi mainostamasi kirjoittelun seurailusi ei voi olla kestänyt kuin pari tuntia. Mutta toki teillä persuilla on tapana valehdella silmät päästään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#20419 Re: Päivi Räsänen ihmeissään kohusta

12.09.2013 19:03

#20411: vieras - Päivi Räsänen ihmeissään kohusta

 

Räsänen on niin viidesläisen hihhulimaailmansa vanki, ettei tajunnut käyttäytyvänsä Homoillassa todella törkeästi kertomalla sormea heristäen, miten täysin tuntemattomien ihmisten pitäisi elää, jotta hän olisi tyytyväinen.

 

 


Vieras

#20420

12.09.2013 19:04



Jää hyvästi, Inkerinmaa TV 1 Nyt!


Vieras

#20421 Re:

12.09.2013 19:05

#20420: -

Miten tämä liittyy aiheeseen?


Vieras

#20422

12.09.2013 19:13


Signal, nyt kun olet täällä mukana, niin katohan seiskalta nyt, tämä saa kylmät väreet menemään, etenkin kun on pukeutunut mustaan.

Vieras

#20423 Ei se hullu ole joka neuvoo

12.09.2013 19:15

Hullu on se joka kuuntelee.

Vieras

#20424 Re:

12.09.2013 19:15

#20422: -

Onko tää joku tv-ohjelmien mainospalsta?

Signal

#20425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

12.09.2013 19:16

#20407: Vähemmän viiltelyä ja valheita - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

Samaa asiaahan se viho kertoo, kuin sinäkin...

Eikö nyt nämä argeologit voisi sitten selittää tämän asian näille epätoivoisille nykyväivän nuorille ja heidän vanhemmilleenkin, ettei viiltely ole totta, he vain luulevat niin.