Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#21676 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

29.09.2013 20:01

#21603: H-ope - Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Mitä se sinun avioliitoltasi on sitten pois? Ole rohkea ja kerro se, että mitä pelkäät? Mikä se noin kova suojelutarve on, että yhteiskuntakin sitä tarvitsee.

Jos homot saisivat luvan avioitua avioliittoon, niin se on meiltä heteroilta pois monessa asiassa ja kaikkea emme vielä tiedä mitä se tuokaan tullessaan. Virallisissa papereissa ja kaikissa "muissa tiedoksiannoissa" tieto kulkee heti ja jokainen tietää ja ymmärtää silloin, että on toista sukupuolta olevan kanssa avioliitossa. Nyt eletään tietoyhteiskunnassa, niin miksi tietoa pitäisi nykyisin salata ja "pantata tietoa", kun kerran siihen on jo tieto olemassa. Eihän me voida ajassa mennä niin kauaksi taaksepäin jolloin tieto ei kulkenut ollenkaan. Haluan, että kaikki tarvitsijat tietävät sen, että olen avioliitossa toista sukupuolta olevan kanssa. En halua, että minulta tullaan kyselemään olenko homon kanssa vai lespon kanssa avioliitossa, koska olen hetero.

Haluan asioiden olevan selkeitä ja perusteltuja. Toinen tärkeä asia ovat lapsemme. Jokainen hetero tietää, että lapselle äiti ja isä ovat "kaikki kaikessa" sekä äidille ja isälle lapset ovat "kaikki kaikessa"/rakkaita. Lapsissa on tulevaisuus ja kasvatus ja vastuu lapsista kuuluu ja pitäisi olla pääasiassa vanhemmilla. H-opella lasten kasvatus koulussa ja vastuu lapsista on toisella sijalla. Äidiksi ja isäksi tultua vanhemmille tulee luonnostaa suojelutarve omista lapsistaan. Tätä ei H-ope ymmärrä. Yhteiskunta tarvitsee tulevaisuudessa lapsiamme, siksi teemme lastemme edun mukaisesti täälläkin tämän adressin kautta työtä lapsiemme ja yhteiskuntamme parhaaksi. Lapsissamme on tulevaisuus, myös siksi puolustan avioliittoa vain naisen ja miehen välisenä.

Minä en homo ressukoita pelkää. Pitäkööt homot vaan oman rekisteröidyn parisuhdelakinsa, sillä heille se kuuluukin ja laki siihen on heitä varten.


Vieras

#21677 Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 20:06

#21646: - Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!



"Kriitti homoseksuaalisuutta kohtaan on samaa kuin että kritisoisi sinisilmäisiä tai vasenkätisiä, tummaihoisista nyt
puhumattakaan."



Ei ole. Sinisilmäisyys ja tumma iho ovat fyysisiä, synnynnäisiä ominaisuuksia, mitä homous ei ole. Vasenkätisyys on toki nykytietämyksen mukaan osittain synnynnäistä, osittain ympäristövaikutteista kuten ihmisen seksuaalisuuskin (vasenkätinen oppii sitä paitsi oikea- tai kaksikätiseksi, mutta "oppiiko" homo heteroksi?), ja vaikka kummankin perusta luodaankin hyvin varhain, niitä ei kuitenkaan voi suoraan verrata.

Mutta ei tässä olla homoseksuaalisuutta kritisoimassa, eikä homoseksuaalista ihmistä varsinkaan. Se, mistä on puhe, on onko homoseksuaalisuudelle pakko suoda julkisempi asema kuin mitä sillä jo on. Jos asialle löytyy perusteluita puolesta tai vastaan, ne löytyvät homoseksuaalisuuden olemuksesta, ja siksi homoseksualismista täytyy puhua.

Homoseksuaalisuus on kuitenkin ihmiselle omakohtaisempi ja intiimimpi asia kuin vasenkätisyys, ja ymmärrettävästi siksi on altis herättämään vahvoja tunnemieltymiä siitä puhuttaessa. Tämä täytyy osapuolten ymmärtää, jotta keskustelun voisi pitää asiatasolla.

"Tämä kaikenlainen persujen harjoittama "kritiikki", kuten maahanmuuttokritiikki tai pakkoruotsikritiikki, on vain sanakikkailun taakse piilotettua vihaa ja syrjintää. Siitä et pääse mihinkään."

Voi se olla sitäkin. Se ilmenee tavasta, jolla "kritiikki" tuodaan esille. Mutta kuten homoutta, myös maahanmuuttoa ja pakkoruotsia on voitava kritisoida ilman, että negatiivisen kritiikki automaattisesti leimattaisiin syrjimiseksi ja vihapuheeksi.


Vieras

#21678 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 20:10

#21675: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Siinähän se niksi onkin, jos jätetään osa kokonaisuudesta pois, saadaan asia näyttämään toiselta, ja kuten sanoit, ei Häneltä ole mikään salassa ja siinä jakeessa 50 on se asian ydin , jonka vuoksi.... Ja vielä, ne säädökse eivät ole muuttuneet VT:n ajoista, joista noissa jakeissa puhutaan.


Vieras

#21679 Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 20:15

#21677: - Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

 

Sepä se,  meillä on suvaitsevaisuuden   totalitaristinen armoton komento Suomenmaassa ja muuallakin:  Älä ihmisparka aukaise suutasi jos ajattelet toisella tapaa kuin suvaitsen!

Höh - perustetaanko kuulkaa" takaisin vapauden onnelaan-liike? "  Voisin olla sihteerikkö tai ensimmäinen rekisteröity jäsen!


Vieras

#21680 Re: Re:

29.09.2013 20:26

#21648: - Re:

" Tuo on aivan uskomatonta tuubaa. Ihan tosissasiko pidät osaa täysivaltaisista kansalaisista kakkosluokan paariana? Minkä kyvyn Nürnbergin lakien kirjoittajat sinussa menettivätkään! Ehkäpä olit Hetero Pridessa imemässä itseesi lisää tuota uusnatsien verhottua vihapuhetta."

Olisi ehkä syytä ottaa selvää, mitä natsismi oikeasti pitää sisällään, ennen kuin sitä alkaa tarjoilemaan vaihtoehtona. Ymmärrän, että homoudesta puhuminen on tunnepitoisen ja henkilökohtaisen asian sorkkimista, mutta olisi homojen etujen mukaista, että heidänkin puolella pysyttäytyisiin asialinjalla, eikä turvauduttaisi niin yltiödramaattisten kielikuvien maalailuun.

Hetero Pride puolestaan oli luonteeltaan samanlaista henkisesti keskenkasvuisten pellekarnevaalia kuin esikuvansakin, mutta ymmärrän hyvin, että uusnatsit näkivät siinä tarttumapintaa oman pahanolonsa kanavoimiseksi. Kuten tuosta varmasti saattoi arvata, en ollut kiinnostunut siellä olemisesta, kuten ei niin moni muukaan näyttänyt olevan.


Vieras

#21681

29.09.2013 20:30



Tuo eksegetiikka on kyllä upea asia. Olin aikalailla teologia-vastainen tyyppi vielä jokin aika sitten. Voi hyvänen aika sentään. Tästä täytyy kyllä kiittää tuota meidän koti-egsekeettiämme!! hali hali ja tapu tapu ja tapu hali! :)

Tämä Genesiksen alkukin on niin upeaa symboliikkaa, Suurempi valo on Kristus, ja häntä heijastava pikkuvalo, "yö-lamppu" on seurakunta.

1:16 And God made two great lights; the greater light to rule the day, and the lesser light to rule the night: he made the stars also.


greater light

The "greater light" is a type of Christ, the "Sun of righteousness" Malachi 4:2 .( Vanhurskauden aurinko,  joka karkoittaaa kaiken pimeyden.)    He will take this character at His second advent. Morally the world is now in the state between ; Genesis 1:3-16 ; Ephesians 6:12 ; Acts 26:18 ; 1 Peter 2:9 . The sun is not seen, but there is light. Christ is that light John 1:4 John 1:5 John 1:9 but "shineth in darkness," comprehended only by faith.    (Aurinkoa ei näy,  mutta valkeus on .  Kristus on tuo valkeus,  joka loistaa pimeydessä.)

As "Son of righteousness" He will dispel all darkness. Dispensationally the Church is in place as the "lesser light," the moon, reflecting the light of the unseen sun. The stars Genesis 1:16 are individual believers who are "lights" ; Philippians 2:15 Philippians 2:16 ; John 1:5 .  ( Tehtävänsä puolesta srk on pienemmän valon paikalla,  kuuna,  heijastaen näkymättömän auringon valoa!  Ja yksittäiset uskovat "tähtiä.")

http://www.biblestudytools.com/commentaries/scofield-reference-notes/genesis/genesis-1.html


Vieras

#21682 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.09.2013 20:47

#21649: - Re: Re: Re: Re: Re:

Tarkennan vielä, että se mitä tarkoitan "kasvatuksella" tai "oppimisella" ei ole pelkästään tarkoituksellista tiedonsyöttöä ja sen vastaanottamista, vaan se pitää sisällään kaikki kokemukset ja kaikki vaikutteet, mitä kasvava ihminen kohtaa ja sisäistää. Ei ketään tietoisesti "opeteta" homoksi, vaan kyseessä on monitahoinen ja vahvasti persoonaan ja tunne-elämään vaikuttava jatkuva prosessi, jota elämäksi myös kutsutaan. Ja se alkaa heti alusta, vuorovaikutuksessa ja olosuhteiden vaikutuksessa. Ihmistaimi on alusta alkaen vaikutteiden kohteena ja altis vastaanottaja.

Itsensä pohtimisen puute voi toki tehdä ihmisestä huonomman, jos huonolla tarkoitetaan keskeneräistä tai olemusta, joka ei kykene käyttämään ja hyödyntämään kaikkea mahdollista potentiaaliaan. On surullista nähdä, kuinka moni ihminen vain nilkuttaa pitkin elämän polkua, usein jopa ymmärtämättään itse vaikeuttaen omaa etenemistään ja olemistaan, tunteidensa ja uskomustensa sekamelskassa.

Vasta itsensä oikeasti tuntiessaan ihminen voi vapautua näistä olemisen kahleista, neurooseistaan ja pakkotoiminnoistaan. Vakavimmin sotkeentuneet eivät edes kykene näkemään omaa tilaansa, vaan syyttävät siitä muita. Surullisimmat tapaukset syyttävät siitä vain itseään. Useimmat eivät mieti asiaa ollenkaan, porskuttavat vaan. Toimivat, kuten ovat tottuneet tekemään, pohtimatta ja kyseenalaistamatta.

Ihmekös sitten, että maailmamme on sellainen kun se on.


Vieras

#21683 Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

29.09.2013 20:52

#21676: - Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

 

 

 

Ilmeisesti tuo sekava jokeltelu on kopioitu helluntailaispersu Mika Niikolta.

 

 

 

 


Vieras

#21684 Re:

29.09.2013 20:53

#21681: -

Hei, jos haluat kokeilla, tässä olisi sama googlen konekäännöksenä. Voihan niitä vaikka vertaillakin, kummasta tykkääpi ja itselläni ei englanti ole paras mahdollinen. Alkuperäinen kuitenkin aina alkuperäinen, jotenka sanakirja sitten esiin...

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u=http://www.biblestudytools.com/commentaries/scofield-reference-notes/&prev=/search%3Fq%3DScofield%2BReference%2BNotes%2BBible%2BCommentary%2B-%2BBible%2BStudy%2BTools%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DDSb%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26channel%3Dfflb


Vieras

#21685 Re: Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 20:55

#21679: - Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

 

 

Ei, vaan järjestäkää ensi vuonna Hetero Pride Helsinki 2014 -tapahtuma, niin pääsette vaihtamaan ajatuksia muidenkin uusnatsien kanssa.

 

 

 


Vieras

#21686

29.09.2013 21:08

Päivän Sana

Sillä minä vuodatan vedet janoavaisen päälle ja virrat kuivan maan päälle. Minä vuodatan Henkeni sinun siemenesi päälle ja siunaukseni sinun vesojesi päälle.

Jes. 44:3 (KR33/38)

Vieras

#21687 Re:

29.09.2013 21:50

#21686: -

 

Kyllä se aika mahdoton tuo konekäännöskin on.  Välillä yksiselitteisissä sanoissa ja lauseissa se menettelee ihan hienosti. Ja sitten on vailla päätä ja häntää.  Vieläkö sulla on senverran nuoruutta vuosissas,  että voisit mennä opintoileen,  jos kiinnostusta on?

res.matr.

#21688 Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

29.09.2013 21:55

#21676: - Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. 

 Sitäkö se vain siis olikin? Että pelkää leimautuvansa homoksi kun sanoo olevansa naimisissa!Siksikö kaikki tämä vaiva? Voisithan kantaa julkisilla paikoilla t-paitaa,jossa lukee "Olen hetero ja ylpeä siitä! "  ( Muutenhan sinua aivan varmasti moni luulisikin homoksi ) Ajattele mikä häpeä! Saisit aivan varmasti potkut töistäsi ,eikä kukaan sukulaisesi enää haluaisi olla kanssasi missään tekemisissä. Kyllä jutut kiertäisivät ja  pian sinusta puhuisi koko Suomi ja nimesi olisi kaikkien huulilla tyyliin:"Tiedättehän ,se yks´mies..." He supisisivat ja kaikki tietäisivät kyllä kenestä puhutaan. Ja puhetta myös riittäisi!Eihän niin isosta asiasta  kuin se yksinkertaisesti voisi vaieta! Kyllä sinun ehdottomasti kannattaisi nyt ryhtyä oikein tosissasi taistelemaan tuota kauheaa homonleimaa vastaan . Voisithan  aluksi esim. painattaa lentolehtisiä, jossa oikein selvästi ja perustellusti kerrot kaikkien  teidän perheesssänne olevan 100%  heteroseksuaaleja ja sen,  että ette harrasta vaimon kanssa  kahdenkesken edes mitään anaaliseksiä. Muista  . erityisesti tämä on siinä lapussa tehtävä selväksi.Sitten vain jakamaan niitä-alue aluksi  koko maakunta.Ajattele.näin voisit hyvällä asialla työllistää tilapäisesti monia nuoria! Nuorissahan on tulevaisuus ja töitä olisi varmasti  luvassa pitkäksi aikaa, ennenkuin jakelu-urakka olisi päätöksessään.Ratkaisisit  näin syrjäytyneiden nuorten työllisyysongelmaakin siinä sivussa.Ennen pitkää maineesi siinä  kääntyisikin hyväntekijäksi. Hukkaan ei siis menisi sekään!


Vieras

#21689 Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 22:01

#21677: - Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

 

Tuossa ilmeisesti sanoit analyysin keskeisen paranemisperiaatteen:  yksinkertainen itsensä tunteminen.  Se on vaan kallis ja aikaavievä hoitokeino.  Eikä ihan jokaisen pinna taida soveltua sen vaateisiin.  Toivottavasti nukut hyvin vaikka tulikin tuulta,  tai hurrigaania paremminkin sisään ovesta.    Siunausta! ja ihan kiva olis  kuulla lisää aatoksiasi asian tiimoilta,  muista pysyä langalla!   Jos kestät tätä kalapaliikkia.   Todella kivaa vaihtelua meille vakisakille!   :)



Vieras

#21690 Re: Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 22:05

#21689: - Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

Tuossa ilmeisesti sanoit analyysin keskeisen paranemisperiaatteen:  yksinkertainen itsensä tunteminen.  Se on vaan kallis ja aikaavievä hoitokeino.

 

 

Kuinka terveet ihmiset voisivat parantua mistään? Terveitä ei hoideta.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#21691

29.09.2013 22:11


Tilanne Syyrian sodassa on pakolaisten näkökulmasta päivä päivältä pahempi. Tällä hetkellä jo 2 miljoonaa pakolaista on rajojen ulkopuolella. Esimerkiksi Jordania ja Libanon kantavat tällä hetkellä aivan kohtuutonta taakkaa pakolaistilanteesta, toteaa Räsänen. http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/rasanen-syyrian-pakolaisten-tilanne-pahenee-paiva-paivalta/2013/09/1808299

Muistetaan heitä!

Vieras

#21692 Re:

29.09.2013 22:20

#21691: -

 

Ja nyt kyllä Halla-aho sais painua suolle,  kehtaa vastustaa äärettömästä kärsimyksestä tulevien  lapsien vastaanottamista.  Etenkin kristittyjen perheiden lapsia on käsitelty niin julmasti,  että vanhemmat ovat anoneet,  että  sotilaat olisivat mieluummin tappaneet nämä lapset suoraan.  En pysty edes sanomaan sitä.

Helsingin piispa Irja Askola kommentoi Facebook-sivullaan kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps) lausuntoa syyrialaislapsista. Askola lainaa sivullaan Halla-ahon näkemystä, jonka mukaan suomalaislasten etu on, että syyrialaislapsia ei vastaanoteta Suomeen.



Vieras

#21693

29.09.2013 23:13





"Kohta on valoisaa, idässä sarastaa" Saila Seurujärvi http://www.youtube.com/watch?v=86j1o_bwwDg

Petri Kosonen: Armon käsivarsille,  upein luontokuvin.    http://www.youtube.com/watch?v=yKbOnW7paKU


Vieras

#21694 Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

30.09.2013 04:49

#21688: res.matr. - Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Ei tarvitse kulkea silloin sellainen t-paita päällä, jossa lukee hetero, kun muutoksia avioliittolakiin ei tehdä. Nythän se tiedetään avioliitossa olevista heti, että me olemme heteroja. Sormus on vasemmassa nimettomässä merkkinä siitä, mutta mikä merkki ja mihinkä sormeen silloin sormeen laitettais? Miten kulttuurille ja perinnäisäännöille sitten kävisi? Miksi pitää ulkomuotoa sitten muuttaa heterojen tunnistamiseen vaatetuksella yms? Nythän se asia on selvä ja siksi avioliittolaki ei kaipaa muutosta. Nyt vaan paljon nimiä adressiin avioliittolain säilymisen puolesta!


Vieras

#21695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

30.09.2013 05:44

#21671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Tässä taas esimerkki siitä, kuinka "Raamatun vaikutuksen alaisena" luetaan mitä sattuu ja yritetään kaivaa rusinat pullasta muiden ihmisten tuomitsemiseen. Kokonaistekstin kauhistelu kohdistuu kilpailevia jumalia palvovaa naisia kohtaan, joiden toimintaan ilmeisesti kuului myös uskonnollis-erootisia rituaaleja ja lasten uhrausta. Sodoma ja Gomorra tulevat mukaan "vauhdissa", vanhoina tunnettuina synnin pesinä, joista Hesekiel katsoi sopivaksi muistuttaa.

Hesekielin kirjan tässä kohdassa ei mainita sanallakaan homoseksuaalisuutta. Sitä on yritetty vääntää sisältöön sillä perusteella, että sanan "kauhistus" alkuperäismuoto esiintyy kuvaamassa kauheutta sekä Sodoman syntejä että Mooseksen kirjassa homoseksuaalista aktiviteettia. Tällöin unohdetaan täysin, että sitä sanaa on käytetty kuvaamaan muitakin kauhistuksia. Toisaalta se on määre kuvatulle asialle, ei itse asian nimi.

Esimerkiksi

jos joku sanoo, että "Onpa tämä sää kaunis!", se ei tarkoita, että puhuttaisiin säästä, jos toinen jossain ihan toisessa paikassa toteaa. että "Kyllä tilaa aina kauneudelle piisaa."

 

 

 


Vieras

#21696 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

30.09.2013 05:52

#21694: - Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Nyt vaan paljon nimiä adressiin avioliittolain säilymisen puolesta!

 

Jotkut näyttävät luulevan, että tällaiset varmistamattomat kaupalliset adressit merkitsisivät jotain eduskunnan silmissä. Eivät merkitse.

 

 

 


Vieras

#21697 Päivän Sana

30.09.2013 05:56

Hunajaa tiukkuvat vieraan naisen huulet, hänen kielensä on öljyä liukkaampi.

Sananlaskut 5:3

Vieras

#21698 Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

30.09.2013 05:56

#21677: - Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

"...onko homoseksuaalisuudelle pakko suoda julkisempi asema kuin mitä sillä jo on.

Homoseksuaalisuus on kuitenkin ihmiselle omakohtaisempi ja intiimimpi asia kuin vasenkätisyys, ja ymmärrettävästi siksi on altis herättämään vahvoja tunnemieltymiä siitä puhuttaessa. Tämä täytyy osapuolten ymmärtää, ..."

Tarkoittanee Suomeksi, että meidän on saatava olla rauhassa asenteellisia ja diskriminoivia ääliöitä, koska homoseksuaalisuus nostattaa meidän likaisen mielikuvituksemme inspiroimana niin voimakkaita tunnereaktioita!!! Aika erikoinen kysymyksenasettelu ihmisoikeuksien näkökulmasta.

Syrjimispuheet tulevat eräiltä niin sutjakkaasti, ettei itse sitä edes huomaa!

Vasenkätisyydestä todella aikanaan pakko-opetettiin pois. Usein tuloksena oli paljon psyykkisiä vaurioita, joita vasta myöhemmin ymmärrettiin edes huomata. Homoudesta poispakottamisyrityksissä psyykkiset vauriot ovat paljon todennäköisempiä.

 



Vieras

#21699 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

30.09.2013 06:04

#21694: - Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Taisi olla tuo sama erään Hetero Priden lanseeraajan ydinahdistus kuin sinulla. Olitko mukana? Ojentuiko käsi?


Vieras

#21700 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.09.2013 06:07

#21682: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Ei ketään tietoisesti "opeteta" homoksi, vaan kyseessä on monitahoinen ja vahvasti persoonaan ja tunne-elämään vaikuttava jatkuva prosessi, jota elämäksi myös kutsutaan. "

Hmm, kuinkahan kauan tuon teorian mukaan kuluu umpihomoksi kehittyminen? Ymmärtääkseni homojen seksuaalinen orientaatio kehittyy tietoiseksi viimeistään murrosiässä, vaikka sen pohja on paljon varhaisempaa perua.