Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#21601 Re: Re:

28.09.2013 20:47

#21594: Signal - Re:

 

Hei Sing.  En sellaista ole kyllä nähnytkään,  että eteen tulisi myyntipöytä. Mutten epäile sanojasi.   No, täytyy vaan muistaa tätäkin asiaa.  Varmaan aikanaan asettuu.

p.


Vieras

#21602

28.09.2013 21:06

Päivän Sana

Herra elää! Kiitetty olkoon minun kallioni ja ylistetty minun pelastukseni Jumala.

Ps. 18:46 (KR33/38)
H-ope

#21603 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

28.09.2013 21:14

#21599: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Mitä se sinun avioliitoltasi on sitten pois? Ole rohkea ja kerro se, että mitä pelkäät? Mikä se noin kova suojelutarve on, että yhteiskuntakin sitä tarvitsee.

 

Jumalan Sana seisoo vahvana

#21604 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

28.09.2013 22:31

#21585: - Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Niin,niin... tässä kommentissa esiintyy sama vanha käärmeen taktiikka : Onko Jumala todellakin sanonut? Paholainen tuli käärmeeksi naamioituneena valehtelemaan Eevalle. Jumalan antoi selvän ilmoituksen : "Älkää syökö siitä puusta ettette kuolisi." Paholainen kyseenalaisti tämän ilmoituksen ja houkutteli Eevaa rikkomaan Jumalan käskyn väittäen että syömällä kielletyn puun hedelmää ihminen saisi uuden näkökyvyn : Ette suinkaan kuole vaan te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan.

Paholainen lieventää syntiä (esim. homoutta) väittäen ettei se nyt niin vakavaa ole jos Jumalan tahtoa rikkoo, kyllähän Jumala ymmärtää ihmisen haluja. Mutta Paavali kyllä tiesi mitä vastusti kun mainitsi homouden synniksi. Jumala puhui Paavalin kautta Roomalaiskirjeen selvän tekstin tarkoittaen kaikkea homoseksuaalisuutta, että se on luonnotonta ja väärää. Sanoista saivartelu on turhaa, Jumalan kanta homoseksuaalisuuteen ei ole muuttunut vuosituhansien aikana.

sanansaattaja

#21605 Päivän sana

28.09.2013 23:05

Helvetti

Vieras

#21606

29.09.2013 01:06

On avoimesti myönnetty, ettei varmasti tiedetä, mistä homous johtuu. Kuitenkin mielestäni vahvin ja uskottavin selitys on, että seksuaalisuuden halun kohdistaminen (homo, hetero, bi, pedo, nekro, zoo, fetissit jne.) on psykologinen prosessi, johon vaikuttaa sekä psykologinen identiteettimme että ulkoiset tekijät.

Yksilön (1) fyysinen sukupuoli määräytyy pääosin hormonien vaikuttaessa keholliseen alkumuottiimme (jossa geeneillä on merkittävä osansa), kun taas (2) psyykkinen sukupuoli-identiteetti (joka kuten tunnettua on mitä suurimmassa määrin vaikutteille altis) on sekä fyysisen sukupuolemme, hormonitoiminnan että ulkoisten vaikutteiden tulosta. Seksuaalinen halu syntyy hormonitoiminnan aktivoituessa murrosiässä, ja etsii (3) kohteensa osittain varhaisen kiinnittymisen kaltaisen prosessin, osittain oman psyykkisen sukupuoli-identiteetin johdolla. Kiinnittyminen ei ole oikeastaan seksuaalinen, vaan mitä suurimmassa määrin tunnetason tapahtuma.

Tässä on siis kolme erillistä, osittain toisiinsa limittyvää ja vaikuttavaa tasoa.

Ymmärrettävästi oman koetun sukupuoli-identiteetin osuus libidon kohdistamisen prosessissa on merkittävä. Toisaalta väitän, että myös kiinnittyminen (ts. positiivinen tunneside tietyn sukupuolen edustajaan) tai sen poisjääminen on vähintään yhtä olennainen tekijä tässä prosessissa.

Lapsi tarvitsee henkilökohtaisen mallin sekä miehestä että naisesta (joihin hänellä siis on positiivinen tunneside!), jotta hän pystyisi luomaan tasapainoisen mielikuvan sukupuolten todellisesta luonteesta ja integroimaan ne itseensä.

Siksi näen erittäin huolestuttavana yhteiskuntamme trendin, jossa pyritään ilmeisen tietoisesti ajamaan alas sukupuolisia eroavaisuuksia ja aikaansaamaan jonkinlaisen androgyynin unisex-miljöön. Rikkinäiset perheet ja sitoutumiskyvyttömyys on jo itsessään vakava ongelma, ja sitä ollaan nyt sekoittamassa lisää normaalistamalla perheyhteisöjä, joissa esiintyy vain toista sukupuolta, mutta silti mahdollisesti henkisesti kahta eri sukupuoli-identiteettiä, tai jotakin, mikä ei ole kumpaakaan.

Vaikka minulla ei ole mitään homoja vastaan, enkä pidä heidän yksityisiä mieltymyksiään ongelmana, katson kuitenkin, että homouden "julkistaminen" ja varsinkin avoin adoptio-oikeus (joka on ilmeinen päämäärä) olisi erehdys yhteiskuntatasolla lasten sukupuoli-identiteetin kehittymistä ajatellen.

Toki pitäisi myös tehdä jotakin heteroperheiden hyvinvoinnin eteen ja mahdollistaa sen, että he voisivat pitää lastensa hoidon ykkösprioriteettinaan ja kyetä luomaan turvallisen ja rakastavan kasvuympäristön.

Näen kuitenkin, yllä mainituin perustein, homouden keskeneräisenä kehitysprosessina, ja siksi toivon, ettei homoudesta tehtäisi yhteiskunnallista standarditilaa suomalla homoseksuaaleille avio- tai adoptio-oikeuksia.

Vieras

#21607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 06:46

#21604: Jumalan Sana seisoo vahvana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Siis siilipuolustus ja vastapuolen argumenttien lapsellinen leimaaminen ovat ainoat asiasi, jota sinulla on tuohon haasteeseen annettavaa....? Paavali varmasti tiesi, mitä tarkoitti, mutta mistä ihmeestä sinä voit sen tietää, koska tekstejä tulkitsevat asiantuntijakin tunnustavat, että niitä ei voi suoraan hahmottaa tämän päivän käsitteistön kautta? Ohjaavana asiana ovat nimittäin tuolloin omat uskomuksesi, asenteesi ja toiveesi, jotka vain nostat jumalalliseen asemaan.


Vieras

#21608 Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 07:20

#21579: Virgo92 - Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

 

Hyvät uutiset tulivat sinulta. Koska Jumala on sinulle ilmestynyt, niin olet alkanut lukea Raamattua. Se tulee antamaan sinulle ilon, vapauden, rauhan ja toivon. Sinussa on tapahtumassa sykähdyttävä elämänmuutos niin maailmankatsomuksen kuin arvojen suhteen. Muista, että Jumala varjelee kurimuksissa, jotka voivat koetella sinun henkisiä, hengellisiä tai fyysisiä
voimavarojasi. Uusi pelastuksen tie vie taivaaseen, mutta se tie on välillä tuskainen. Sinä kyselet vastauksia myös täällä
keskustelupalstalla ja kohtaat näinkin lähimmäisen henkilökohtaisesti. Näin sanomasi välittyy niin, että ihminen varmasti ymmärtää sen

Sielunvihollinen yrittää turhaan pitää sinut pauloissaan, mutta kun avaat Raamatun, niin lukemalla sitä kuitenkin eheydyt sinä ja rikkoutuneet ihmissuhteesi. Muistathan, ettet ole yksin. 2/3 osaa maailman ihmisistä tuntee Raamatun evankeliumit. Me kaikki tämänkin forumin lähimmäisesi annamme tukemme ja apumme esirukoilemalla puolestasi.

 


Vieras

#21609 Re:

29.09.2013 07:32

#21606: -

 

Allekirjoitan mitä syvimmin!


Vieras

#21610 Re:

29.09.2013 07:46

#21606: -

Vaikka homouden synty on vielä osittain hämärän peitossa, näyttö sen syntymisestä ulkoisten vaikutuksien tuloksena on nykytieteessä likimain nolla. Käytännössä kaikki sitä tukevat tutkimukset ovat joko vanhentuneita tai uskonnollisten tutkimuslaitosten tekemiä, joiden tieteellinen riippumattomuus on jo lähtökohtaisesti kyseenalainen.

Perustat kuitenkin johtopäätöksesi alun näennäisen monipuolisen näkökulman jälkeen puhtaasti sille, että kasvatus voisi jotenkin vaikuttaa homoseksuaalisuuden syntyyn. Perusteesi on tässä suhteessa väärä ja johtaa epäinhimilliseen ihmiskokeeseen, jota voitaisiin verrata siihen, että vaikkapa pojat pakotettaisiin elämään tyttöjen elämää. Puheet yhteiskunnallisen standardin kieltämisestä, siis lähtökohtaisesta oikeudesta elää omien perusominaisuuksien mukaista elämää, ovat puistattavia kamaluudessaan.

p.s.

On ihan toinen asia, että on viitteitä siitä, että esimerkiksi psykopatia tai pedofilia voivat puhjeta varhaisen iän haavoittuvan vaiheen traumaattisista kokemuksista. Niidenkin tapauksessa on kuitenkin tyypillistä, että aivojen kehittymisen "juna" kulkee vain yhteen suuntaan, toisin sanoen niistä ei voi opettaa pois muuten kuin käyttäytymisen, ei taipumuksen suhteen. Päin vastoin kuin homouden kohdalla, näissä tapauksissa tällainen opetus tai muu kontrolli on kuitenkin hyvä asia, koska kyseisillä taipumuksilla vahingoitetaan kanssaihmisiä.

Signal

#21611 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 08:03

#21585: - Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Herra ei hävittänyt Sodomaa ja Gomoraa kenenkään pitkän tukan takia.

Eikä Raamattua kukaan pysty ymmärtämään 'maailman viisaudella' ja ns. taustojen lukemisella, jos Pyhä Henki ei sitä kenellekään avaa. Siksi Raamattukaan ei voi olla teille mitenkään ymmärrettävissä. Te haluatte 'ymmärtää' vain omia ajatuksianne ja mielitekojanne, sekä etsiä niihin teitä miellyttäviä selityksiä. Teillä on eri henki, se ei ole Totuuden Henki, siksi se ei voi ottaa vastaan mitään Elävältä Jumalalta.


Vieras

#21612 Re: Re:

29.09.2013 08:09

#21610: - Re:

Jep jep. Vain homojen tekemät "tutkimukset" ovat lähtökohtaisesti oikeita. Se todellakin puistattaa kamaluudessan.


Vieras

#21613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 08:11

#21595: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Taidamme molemmat tietää, että Helminiak ei ole ainoa asiaa tutkinut, joka on päätynyt kielellisessä analyysissaan likipitäen samaan jotopäätökseen. Mutta olihan kiva leimata, eihän se homo voi muuta kuin valehdella....


Vieras

#21614 Re: Re: Re:

29.09.2013 08:13

#21612: - Re: Re:

Ymmärränkö oikein, jos ymmärrän sinun ymmärtävän, että kaikki muut kuin uskonnollisten tutkimuslaitosten tutkijat ovat homoja...?


Vieras

#21615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 08:19

#21611: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Niin, tarinan mukaan Sodoma ja Gomorra tuhottiin ylpeyden, yltäkylläisyyden ja vieraanvaraisuuden puutteen takia, jonka ilmentymänä paikalliset heteromiehet halusivat nöyryyttää vieraita paikallisen tavan mukaan raiskaamalla heidät.

Ja kuin kaikuna vastaan , että myös te haluatte 'ymmärtää' vain omia ajatuksianne ja mielitekojanne, sekä etsiä niihin teitä miellyttäviä selityksiä. Totuuden hengen sijasta siinä löyhähtää ummehtunut nurkkakuntainen asenteellisuuden ja rakkaudettomuuden henki. Sodoman ja Gomorran tarina antaa siitä oivan esimerkin, kun liitätte oman homokammonne tarinaan, jossa oli kyse ihan eri asiasta. Toki tämän "keksinnön" teki puolestanne hengenmiehet jo 1000-luvulla lanseeratessaan sodomia-sanan.


Vieras

#21616 Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 09:13

#21579: Virgo92 - Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

 

Hei Virgo!  Tämä tärkeä kirjoituksesi olisikin mennyt aivan unhon puolelle,  jollei sulle olisi nyt tullut paluupostia muualta. 
Mulle myös oli erityisen vaikeaa  kohdata tätä uhrikäytäntöä,  ja välttelinkin koko Mooseksen kirjaa,  ettei vaan vahingossa nuo uhriasiat tulisi silmiin ja ajatuksiin.  

No,   vasta viime vuosina olen ottanut härkää sarvista ja mennyt Moosesta pala palalta läpi.  Mutta en kenenkään suosittele aloittavan Raamatunlukua siitä päästä.  Täytyy  ensin olla oikein vahva perustus ja tuntemus Jumalan kaiken kattavasta rakkaudesta, ja elämämme  kaikkiin osa-alueisiin kohdistuvasta huolenpidosta,  ennen kuin voi lähestyä tätä puolta. Itse aloitin Psalmeista,  tai oikeastaan koin Jumalan puhetta Psalmien kautta omaan henkilökohtaiseen elämääni.  

Erään asian kuuleminen jonkin verran auttoi itseäni  uhriasiaan suhtautumisessa.  Verraten esim senaikaisiin vieraiden kansojen jumalille- uhraamisiin  Israelin kansan ulkopuolella,  Raamatun uhrikäytännössä ei ole  kuitenkaan mitään Jumalan desboottimaista kärsimyksellä mässäilyä:  eläin oli esim aina tapettava,  ennen sen uhraamista.

Kyllähän tämä silti meihin sattuu. mutta tapahtuihan siinä kuolema ainakin  nopeasti.  Puhumattakaan siitä,  miten muissa uskonnoissa käytettiin jopa ihmisuhreja, -  juuri niissä kansoissa,  joita Jumala sitten salli ajaa pois Israelin kansan tieltä.




Uhrit olivat rankka muistutus synnin vakavuudesta,  mutta  etenkin kuva tulevasta Aadamin perheeseen/sukuun syntyvästä uhrikaritsasta  meidän puolestamme,  suku-lunastajasta,  Jumalan ainokaisesta,  joka ottaa puhtaana sen rangaistuksen kantaakseen,  jonka Aadam (Eeva) valinnallaan aiheutti koko ihmissuvulle! tullen  kiroukseksi meidän puolestamme.

Sen taustalla on kuva vanhurskauden Jumalasta,  jonka ominaisuutta vanhurskaus  = tahrattomuus,  oli niin ehdottomalla tavalla,  että siihen ei sisälly minkäänlaista sormienläpikatsomis-ajatusta.   Jumalan piti päästä sovintoon itsensä kanssa=oman ehdottoman  vanhurskauden vaatimuksensa kanssa ihmisen synnin suhteen,  ja myös syyttäjän suhteen  = sielunvihollisen,  joka  piti kiinni omistusoikeudestaan ihmiseen alkulankeemuksen tähden.

Jumalalla  oli syvä rakkaus ihmistä kohtaan,  mutta vanhurskautensa vaateesta hänen oli mahdoton tinkiä,  koska Hän on sitä ainutlaatuisen  ehdottomalla tavalla niinkuin vain Jumala voi olla.

Verenviat  vaativat verenhinnan,   siksi saamme mekin tulla Jumalan vanhurskauttamiksi HÄNEN VERESSÄÄN= Jeesuksen Kristuksen.

p.


Vieras

#21617 Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 09:26

#21606: - Pölöpölöpölö

 

Näistä sanamuodoista tunnistaa aidon homofobin:

"Vaikka minulla ei ole mitään homoja vastaan...,  katson kuitenkin,..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#21618 Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 09:31

#21616: - Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Kyllähän tämä silti meihin sattuu. mutta tapahtuihan siinä kuolema ainakin  nopeasti.  Puhumattakaan siitä,  miten muissa uskonnoissa käytettiin jopa ihmisuhreja, -  juuri niissä kansoissa,  joita Jumala sitten salli ajaa pois Israelin kansan tieltä.

 

Moneenko kertaan sinulle täytyy huomauttaa, etteivät Vanhan Testamentin kuvauksen muiden kuin juutalaisuuden uskonnollisista rituaaleista ole luotettavia? Ei Raamattu ole muutenkaan mikään luotettava historiakirja. Siinä ei auta edes Israelin arkeologia.

 

Jokohan alat tajuta?

 

 

 

 

 

 


Vieras

#21619 Re:

29.09.2013 09:32

#21606: -

 

Kyllä,   lapsista  on ennenmuuta pidettävä huolta:

"Siksi näen erittäin huolestuttavana yhteiskuntamme trendin, jossa pyritään ilmeisen tietoisesti ajamaan alas sukupuolisia eroavaisuuksia ja aikaansaamaan jonkinlaisen androgyynin unisex-miljöön. Rikkinäiset perheet ja sitoutumiskyvyttömyys on jo itsessään vakava ongelma, ja sitä ollaan nyt sekoittamassa lisää normaalistamalla perheyhteisöjä, joissa esiintyy vain toista sukupuolta, mutta silti mahdollisesti henkisesti kahta eri sukupuoli-identiteettiä, tai jotakin, mikä ei ole kumpaakaan." 



Vieras

#21620 Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 10:29

#21616: - Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Ihme ja kumma, tuo toisen kansan tuhoamiseen oikeuttava kauhistuttava lapsen uhrauskultti onkin myös juutalaisuuden syvintä ydintä ja kristillisyyden kaikkein "rakkain" asia:

Toivottiinhan messiaan uhraavan itsensä jumalan poikana kaikkien syntisten edestä!!!


Vieras

#21621 Re: Re:

29.09.2013 10:32

#21619: - Re:

Lapsia uhkaa noissa sateenkaariperheissä vain kaltaisesi suvaitsemattomat ihmiset ja heidän lapsensa.


Vieras

#21622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 10:37

#21615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Jos otamme Hesekielin 16:49-50 molemmat jakeet lukuun: 49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia (towebah) minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

Tuon jakeen 49 selititkin.

Sodomalaisten kauhistusta herättävien tekojen tähden Jumala hävitti Sodoman, kuten Raamattu sen selkeästi opettaa. Hesekielin kirjan 16:50 jakeessa kauhistus sana on hepreaksi täsmälleen sama kauhistus sana, jolla Raamattu kuvaa homoseksuaalisuutta kauhistuksena (syntinä) 3 Moos 18:22 kohdassa. Täten on täysin selvää, että Sodoma hävitettiin homoseksuaalisuuden synnin tähden. Sodomalaisten ylpeys sekä kovasydämisyys olivat syntejä, jotka eivät kuitenkaan tuoneet tuomiota Sodomalle, sillä Sodoman tuomio tuli homoseksuaalisuudesta.


Bible org...
Ezekiel (Hesekiel)16:50 They were haughty and practiced abominable deeds before me. Therefore when I saw it I removed them.
abominable deeds = תועבה = to-ay-baw' to-ay-baw'= a disgusting thing, abomination, abominable = inhottava asia, kauhistus, inhottava

3 Leviticus (Moos) 18:22  You must not have sexual intercourse with a male as one has sexual intercourse with a woman;it is a detestable act.
a detestable act = תועבה = to-ay-baw' to-ay-baw' = a disgusting thing, abomination, abominable...

Ps. Anteeksi nämä pikku 'taavit'



Vieras

#21623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 10:52

#21622: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Harrastat nyt kyllä virheellistä logiikkaa: Jos joku toteaa, että ruoho on vihreää ja joku toinen että vihreää on home, siitä ei seuraa, että ruoho on hometta. Jumalalle oli tuolloin kovasti monia muitakin kauhistuksia ja toisaalta olemme kai samaa mieltä, että miesten raiskaus kuuluu sellaisiin joka tapauksessa. Kyseessä on kuitenkin tapa, jolla vihollisia häpäistään, eikä sillä ole mitään tekemistä homoseksuaalisen rakkauden, saati sitten pariliiton kanssa.


Vieras

#21624 Re: Re:

29.09.2013 11:20

#21619: - Re:

 

 

Teillä änkyräsarvikuonoilla on tapana ottaa lapset keppihevosiksi. Hävetkää!

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#21625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 11:22

#21622: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

 

 

Ei riitä, että kopioidaan suomenkielisiä raamatunlauseita - pitää ottaa vallan englanninkieliset käännökset avuksi. Ikään kuin sekään mitään auttaisi.