Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#25251 Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 12:13

#25250: - Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

Erittäin hyvää ja monin tavoin asiaa valaisevaa tekstiä tuo dosentti Juha Ahvion kirjoittama: Sukupuolineutraali avioliitto - Miksi ei?

Kannattaa lukea ajatuksella loppuun asti!

res.matr.

#25252 Tekstin sisältöarvio

23.11.2013 14:02

#25251: - Ei homoavioliittoja Suomeen 

 Ei kannata.Tyyli selviää jo muutamastakin lauseesta ja sekin kenen asialla sitä ollaan.


Vieras

#25253 Re: Tekstin sisältöarvio

23.11.2013 15:49


Vieras

#25254 Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 16:12

#25251: - Ei homoavioliittoja Suomeen

Erittäin hyvää ja monin tavoin asiaa valaisevaa tekstiä tuo dosentti Juha Ahvion kirjoittama: Sukupuolineutraali avioliitto - Miksi ei?

Kannattaa lukea ajatuksella loppuun asti!

 

 

Ainakin tuo vihkonen valaisee Ahvion täydellisen kritiikitöntä suhtautumista Yhdysvaltain republikaanien teekutsuliikkeen propagandajulistuksia kohtaan. Ahvio ei viitsi edes yrittää soveltaa tuota propagandaa Suomen oloihin, vaan esittää mm. teekutsuliikkeen seuraavan teesin sellaisenaan:

"Avioliiton perinteisen tulkinnan mukainen instituutio sen sijaan on todellinen avioliitto, jonka säilyminen palvelee yhteistä yhteiskunnallista hyvää (Marriage and the Public Good, 1):
[...]
- Kukoistava avioliittokulttuuri suojelee samalla poliittista vapautta ja edistää valtion vallan paisumisen torjumista."

Väite on niin uskomaton, että sitä kuuluisi edes yrittää selittää ja perustella, mutta sitä Ahvio ei tee. Tämä hämmentävä teesi tarkoittaa käytännössä sitä, että lapsilisät poistetaan, samoin työttömyys- ja sosiaaliturva. Sairausvakuutus muutetaan USA:n republikaanimalliin yksityiseksi.

Jos ylipäätään vaivautuu lukemaan Ahvion englannista sanasta sanaan kääntämää soopaa, niin se täytyy totta vie tehdä ajatuksella.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#25255 Re: Re: Kiinnittyminen, ympäristön vaikutus ja synnynnäisyys

23.11.2013 16:20

#25196: - Re: Kiinnittyminen, ympäristön vaikutus ja synnynnäisyys

Se, mikä lienee varmaa on, että ihmisellä kuten muillakin elävillä olennoilla on lähtökohtaisesti sisäänrakennettuna tarve ja pyrkimys lisääntymiseen eli suvunjatkamiseen. Siitä pitää libido (seksuaalinen tarve) huolen, mutta se ei ole koko totuus. ….”

Niin, ihmisen perusrakenne tukee lisääntymistä. Sitten vaan on tämä seksuaalisen orientaation kirjo, jossa kaikki variaatiot eivät ole tarkoituksenmukaisesti lisääntymistä suoraan edistämässä. Niin luonnossakin. On esitetty teorioita havaintojen perusteella, joiden mukaan sellaisilla äideillä, jotka saavat enemmän lapsia, saavat myös enemmän homolapsia. Tämä tutkimushaara viittaisi siis siihen, että homous on hedelmällisyyden sivutuote ja siksi se pysyy mukana populaatiossa. Mitään itsearvoista tarkoitusta ei siis homoudelle edes kaivata.

Sen ilmentymänä lienee myös monen homon (homouden olemukselle tavallaan ristiriitainen) halu perustaa perhe ja hankkia jälkikasvua….

Kun homo on homo, hän on myös ihminen ja yhteiskuntansa edustaja. Hänellä voi olla halu jälkikasvuun, vaikka hänellä ei ole perinteistä halua sen aikaansaamiseen. Tässä ei ole mitään ihmeteltävää.

Saan sellaisen vaikutelman, ettet oikein miellä "kiinnittymistä" siten, kuin minä sen koen.

Juuri näin. Ajatus kiinnittymisestä innostaa sinua kovasti teoreettisesti ja lähdet sen varaan rakentamaan omaa fantasiatodellisuuttasi, jossa ihmismielen eri tasot sotkeutuvat pahasti.

”….kuten antamassani elokuvaesimerkissä viestissä #25129…. ”

Esimerkkisi on heuristinen, mutta yhtä paljon todenmukainen kuin se, että amerikkalaisissa filmeissä transvestiitit ovat aina homoja.

Jos osaa asettua ahdistuneen ja eksyksissä olevan ihmisyksilön asemaan,…”

Yrität kerta toisensa jälkeen vängätä, että ihmisen kokemusmaailma muuttaa hänen perustavanlaatuista seksuaalista identiteettiään. Tietenkään 2-vuotias ei tiedä olevansa homo, koska aikuisenkaltainen seksuaalinen suuntautuminen syntyy vasta myöhemmin. Jokaiselle yksilölle rakentuvat kuitenkin ainekset seksuaaliselle orientaatiolle paljon varhemmin. Homon tapauksessa tämä kehitys on ohjannut hänet jo lähtökohtaisesti toiselle raiteelle kuin heteron kohdalla. Ja juuri tämä raiteelle ohjautuminen on käsittääkseni tapahtunut hyvin aikaisin ja hyvin peruuttamattomasti. Eri asia on tietysti orientaatioltaan häilyvät yksilöt, joilla kehitys ei ole samalla tavoin suoraviivaista.

Seksuaalisen halun pakotus voi olla todella voimakasta, ja "sopivassa" tilanteessa (se ei siis välttämättä edellytä mitään "kriisiä" tai "ahdistusta", vaan vaikkapa vain sopivaa tilaisuutta) yksilö saattaa olla valmis sukupuoliseen debyyttiin tilannetta sen kummemmin miettimättä.

Pelkkää spekulaatiota.

”…tarkoitat varmaan äitiin kiinnittyneitä tyttöjä ja isään kiinnittyneitä poikia, jotka silti ovat heteroita? Tämä selittyy varmasti sillä (ellei tuolla "korviketoiminnalla"), että kun kerran on saanut tilaisuuden onnistuneeseen "kiinnittymiseen", hän sen jälkeen kykenee "kiinnittymään" kehen tahansa, joka itse kykenee tulla häntä vastaan - ellei koe aversiota tätä kohtaan - ja sitä kautta todennäköisesti lähtökohtaisesti hakeutuu kohti ja toteuttaa edellä mainitsemaani "elämän perusasetelmaa", eli suvunjatkamiseen soveltuvaa seksuaalisuuden ilmentymää tai sitten jopa biseksuaalisuutta, johon asetelma myös tarjoaa hyvät edellytykset).

Tarkoitin sitä, että teoriasi homouden syntymiselle edellytti voimakasta kiinnittymistä (vain…?) jompaankumpaan vanhempaan. Tämän kuvion pitäisi siis tuottaa pääsääntöisesti homoja ja taidamme molemmat tietää, että näin ei ole.

”… Kinseyn asteikon mukaan .. ääripäissä on "puhdas" homous ja heterous, ja välimaastossa enemmän tai vähemmän biseksuaalinen olemus. Tämä teoria puoltaa mielestäni vahvasti "kiinnittymisen" teoriaa juuri siinä, että ihminen periaatteessa on alkujaan valmis sijoittumaan mihin tahansa tällä asteikolla,…”

Jatkumoajatus on ollut koko ajan luonnollisesti mielessäni, vaikka pääasiassa ääripäistä olemmekin puhuneet.

”…Itse lisäisin asteikkoon vielä kaikki muutkin seksuaalisen halun suuntauksen muodot, mutta pikemminkin sivuhaaroina kuin tiettynä perusasteikon kohtina.”

Kertoo lähinnä siitä, että et ymmärrä tai tunnusta Kinseyn asteikon hierarkkista syvyyttä verrattuna muihin haluihin.

”Tuleva seksuaalinen käyttäytyminen ohjautuu siis tältä pohjalta, mutta mihin suuntaan, sen tulee ratkaisemaan olosuhteelliset tekijät. Hänestä ei siis välttämättä tule homoa (eikä usein tulekaan), vaikka hän on identiteetiltään enemmän "nainen" kuin verrokkimiehet. Homoiksi tulevat ehkä vain ne, jotka elämän olosuhteista siihen jostakin syystä ajautuvat.”

Niin varmaan tulevat. Mielipide-eromme on kuitenkin tullut selväksi: Minusta tuo orientaatio ohjautuu linjalleen jo ennen syntymää, sinusta syntymän jälkeen.

”Minusta kuitenkin lopputuloksen kannalta on olennaista tässäkin tapauksessa se, miten tähän temperamenttiseen erilaisuuteen heti alussa suhtaudutaan, ja miten nämä käyttäytymisen erilaisuudet kohdataan. Vuorovaikutuksessa kun ovat tyypillisiä tietyt itseään toteuttavat ja vahvistavat kehät, eli esimerkiksi leppoisaan lapseen suhtaudutaan luonnollisesti leppoisasti, kun taas villi tai levoton lapsi kohtaa oletettavasti ympäristöstään levottomuutta ja ärtyisyyttä.”

Totta on, että alkuperäiset erot eivät ole niin suuria kuin lopulliseen muotoon kehittyvät. Toisaalta ne alkuperäiset ovat olemassa niin, että kovin lunkisti asioihin suhtautuvasta ihmisestä ei kehity kovaa intoilijaa tai arkailijaa – ainakaan, jos häntä verrataan muihin samoja elämän tapahtumia kokeneisiin. Ne ympäristön vahvistamat kuviot vertaisin jälleen vaikkapa niihin, joita vaikeissa ihmissuhteissa kasvanut ihminen kokee ihmissuhdeongelmina. Ihan asia erikseen on se, että uhma- tai murrosikä tai menopaussi aiheuttavat yksilöllisesti hyvin vaihtelevia ”mentaliteetin muutoskausia”

”…ei ole niin helppoa tietää, oliko ensin muutos, joka aikaansaa käyttäytymistä, vai että muuttaako käyttäytyminen fyysisiä rakenteita… ”

Tärkeä pointti: Homojen aivorakenteissa on havaittu ”feminiinisiä” poikkeamia, joista osa voi johtua aivojen muokkautumisesta niiden käytön myötä. Vastauksen arvoitukseen saamme, kun joku tutkija ymmärtää kerätä aivokuva-aineistoa homoista heidän lapsuusajastaan lähtien. Villi veikkaukseni on, että joitakin eroja on jo tuolloin havaittavissa.

”… Miksei sitten vanhoja rutiineja voisi korvata uusilla ihan suoraankin, vaikka ne olisivatkin aivoihin alkuperäisessä muodossa "lopullisesti" kytkeytyneet?

Sotket jälleen eri tasot toisiinsa. Kävelemään oppiminen tms. on aivojen jonkun alueen käyttöön ottoa niin, että sisäinen, mutta vikaantunut tietorakenne ohjaa ja opettaa toisen aivoalueen korvaamaan jo vanhastaan osatun. Tämä toiminto voidaan simuloida hyvin simppelillä neuroverkolla, jollaisia osattiin rakentaa surkean pienillä tietokoneilla jo 90-luvulla. Sen sijaan aivojen perusorientaatioita ei todennäköisesti voida muuttaa muuten kuin poistamalla kaikki ne synapsit, jotka ovat niitä ylläpitämässä. Ja niihin ovat sidoksissa käytännössä kaikki tunne- ja libidotoimintoja ylläpitävät synapsit

Perinteisen "eheytyksen" aiheuttamat mahdolliset traumat eivät johdu muutoksesta (sellaistahan ei niillä keinoilla ole ymmärrettävästi edes saavutettu) tai edes sen yrittämisestä (mikä on ihan oman vakaumuksen siivittämää mekaanista toimintaa), vaan asetelmaan liittyvistä syyllisyyden, häpeän, ahdistuksen ja ulkoisen pakon käyttämisen sekä mahdollisesti kyseenalaisten metodien aiheuttamista yhteisvaikutuksista.

Akuutisti hengenvaarallisinta asiassa on todella se, että epäonnistuminen tuottaa syyllisyyttä ja sen mukana tutkitusti itsemurhariski lisääntyy. Jos tätä elementtiä ei olisi, vaarallisinta olisi sellainen pakotus, jonka voit kuvitella, jos itse joutuisit manipulaation kohteeksi, jossa kiellettäisiin oikeutesi rakastaa vastakkaista sukupuolta ja vaadittaisiin ehdotonta selibaattia tästä päivästä hautaan asti. Hengen tai järjen menetys voisi tuostakin yhdelle jos toiselle tulla vastaan.

Onko seksuaalisen halun kokemus todella niin paljon "syvempi" juttu kuin esim. mieltymys parsakaaliin (tai aversio sitä kohtaan, jolloin ei halua sitä vaan makkaraa), näiden "kiinnittymiseen" ja olosuhteiden muokkaamiseen liittyvien pohdiskelujen valossa? Kyseessähän on oikeastaan seksuaalisessa mielessä se, koenko naiselliset fyysiset ominaispiirteet puhuttelevammaksi kuin miesten vastaavat (tai koenko jompaan kumpaan vastenmielisyyttä)...”

Välillä jopa kiinnostavankin keskustelun jälkeen tämä… Miksi tuhlaan aikaani kanssasi…?

Jos itse koen seksuaalisen haluni kohteen hyvin selväksi ja ehdottomaksi, onko se merkki siitä, että se on minuun pysyvästi valettu ominaisuus - vai voisiko se johtua siitä, että olen vain oppinut kokemaan sen niin?”

Homoperheiden lapsista kasvaa heteroita likimain samassa tahdissa kuin heteroperheissä. Voisiko tämä antaa mitään osvittaa…?

Ehkä on ihan totta, että paljon puhuttu "homofobia" todellakin (ainakin niiden kohdalla, jota sitä todella foobisena kokevat) on vain sisäisen tiedostamattoman tarpeen neuroottisen peittelyn ilmentymää.”

Puhdas hetero ei ole lähtökohtaisesti seksuaalisesti kiinnostunut omasta sukupuolestaan. Aversio oman sukupuolen edustajan seksuaalista lähentelyä kohtaan on tämän seurausta. Pelko siitä, että joku voisi noin tehdä ja varmaan tekeekin, kun on tuon näköinen ja sitten ei kai ne vaan luule, että mäkin oon sellanen, jos en sitä kohtaan ole ynseä tai mieluummin tinttaa sitä jo varalta turpaan ja hauku saa:n hinttip:sksi– tässä tila, jota voi jo kutsua kulttuuriseksi tautitilaksi nimeltä homofobia.


Vieras

#25256 Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 16:29

#25251: - Ei homoavioliittoja Suomeen

Olen lukenut loppuun asti ja tämä adressi on erittäin hyvä. Olen tämän adressin myötä päässyt tutustumaan hyviin asioihin. Tästä asiasta ei kannata, eikä siitä voi kukaan toisten kohdalla väittää vastaan.


Vieras

#25257 Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 16:31

#25254: - Re: Ei homoavioliittoja Suomeen 

"Ainakin tuo vihkonen valaisee Ahvion täydellisen kritiikitöntä suhtautumista Yhdysvaltain republikaanien teekutsuliikkeen propagandajulistuksia kohtaan. Ahvio ei viitsi edes yrittää soveltaa tuota propagandaa Suomen oloihin, vaan esittää mm. teekutsuliikkeen seuraavan teesin sellaisenaan"

 

Jo tästä alkulauseestakin selviää oitis se kenen asialla sitä taas ollaan...


Vieras

#25258 Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 16:46

#25257: - Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

Olkoon toiset sitten vaikka "kahvikutsuilla", vai millä kutsuilla ne Setalaiset oikein ovat? Se on ihan sama millä kutsuilla kukin on, se ei toisille kuulu yhtään mitään. Ei  minua se haittaa ollenkaan millä kutsuilla kukin on. Onko suomalaiset niin kateellisia, ettei saisi toisilla olla mitään? Pääasia kuitenkin on se, että tämä on hyvä asia/adressi kaikien suomalaisten parhaaksi tarkoitettu.


Vieras

#25259 Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 16:58

#25258: - Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

 

Ilmeisesti et kykene analysoimaan Ahvion propagandakoosteita älyllisesti.

 

 

 

 


Vieras

#25260 Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 17:12

#25258: - Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

"Onko suomalaiset niin kateellisia, ettei saisi toisilla olla mitään?"

Erinomainen kysymys: Persu-uskisten mielestä "niillä toisilla" ei pitäisi olla sitä, mitä heillä itsellään on.

res.matr.

#25261 Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:08

#25258: - Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen 

 Käsite´Yhdysvaltain  republikaanien teekutsuliike ´taitaa olla tämänkin  parahduksen kirjoittajalle täysin tuntematon. Tuo puheena olleessa koosteessa mainittu pelko ´valtion vallan kasvusta liian suureksi´on tuttu myös Yhdysvaltain perustuslain kohdasta , nk. "Second Amendment" ,jossa sillä perusteellaan sitä miksi jokaisella amerikkalaisella (... siis miehellä tietystikin ) tulisi olla´ luovuttamaton oikeus´aseen hallussapitoon . Siihen aina vetoavat ne, joiden mielestä Yhdysvaltain vapaus on uhattuna ,jos tätä vuodelta 1776 peräisin olevaa perustuslain kohtaa  hiemankaan   tarkasteltaisiin (esim. kouluampumistapausten  johdosta) saati  sitten  hieman tarkennettaisiin ja päivitettäisiin.Perinteisenä ihanteena sielläpäin kun   on tietystikin  se  itsenäinen, vain omilla avuillaan toimeentuleva yksilö(´self-made man´) ja hänen  perheyksikkönsä .Ydinsodan kestävä ydinperhe vahvasti aseistautuneena kellarissaan."God bless America"


Vieras

#25262 Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:17

#25259: - Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

"propagandakoosteita älyllisesti" just joo, sinä varmaan olet se suuri Äly, joka puntaroit kaiken ja kaikki jotka eivät yhdy näkemyksiisi, ovat epä-älyllistä sakkia?

 

Hohhoijjaa...tulee lähinnä mieleen surkuteltava oman järjen jumalointi. Sangen valikoivan asenteellista näyttää olevan suuri järkeilysi. Tyhjyys paistaa sen kaiken läpi. (surullista)

"Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. " (Paavalin kirje roomalaisille)

 

Hobuseraud

#25263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:23

#25262: - Haukionkalahaukionkala

 

Kahvikutsuista jorisemista ja raamatunjakeiden toistelemista on kovin vaikea pitää millään tapaa älyllisenä toimintana.

 


Vieras

#25264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:41

#25263: Hobuseraud - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

siis sinä ja suuri tyhjiinammentamaton järkesi on kaiken mittapuu?

 

"kehuessaan viisaita olevansa, ovat he tyhmiksi tulleet"


Vieras

#25265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:41


Vieras

#25266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:44


Vieras

#25267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 18:59


Vieras

#25268 Re: Rukouskehotus: Ei homoavioliittoja Suomeen

23.11.2013 19:22

#25199: Rukoilija - Rukouskehotus: Ei homoavioliittoja Suomeen

  • Ei vielä mutta, Ruotsissakin helluntai srk:n pastori sai vankeutta, koska julkisesti vastusti homoliittoja. Kuitenkin homoavioliittojenkin ajaminenkin perustuu atteeseen ja jonkin aatteen mukaan laki lopulta kirjoitetaan. Muistettavaa on myös se, että ateismikaan ei ole neutaari aate, vaan esim. neuvostomaissa se aikanaan oli ainoa sallittu aate ja johti esim. siihen että Virossa ei saanut polttaa kynttilöitä jouluna. Täällä on paljon mielenkiintoisia argumetteja ! Voisin kirjoittaa tässä kun ehdin, perusteelisemmakin esseen aiheesta....

 

 

Taas valehtelet. Pastori Green vältti kuukauden vankeustuomionsa valitettuaan korkeampaan oikeusasteeseen. Hän ei vastustanut homoavioliittoja, joita Ruotsin lainsäädäntö ei tuolloin edes tunnustanut, vaan toi esiin inhonsa homoseksuaaleja kohtaan erittäin räikein sanakääntein ja käytti kiihotuspuheissaan hyväkseen jopa Raamattua.

Mitä aatteisiin tulee, niin demokratia ja tasa-arvo näyttävät olevan teille vanhauskoisille räsäsläisille vaikeasti hyväksyttäviä ideoita. Neuvostoliiton raahaminen todisteluketjua vahvistamaan vain heikentää muutenkin heiveröistä argumenttiasi.

Aiotko ottaa tulevaan mahdolliseen esseeseesi mallia dosentti Juha Ahvion kuuluista pamfleteista?

 

 

 

res.matr.

#25269 Ei Pastori Åke Greeniä Suomeen

23.11.2013 21:35

Tuollaisille homovihan lietsojille olisi oikeastaan annettava ihan porttikielto Suomeen.Mutta jos tulee , niin mielenosoituksia on aivan varmasti luvassa häntä vastassa jo kentällä ja niitä saarnoja siis tuskin kuullaan-se on aivan varmaa !Kyseessä on yksinkertaisesti julkinen puhujapöntöstä käsin tapahtuva demagoginen vihanlietsonta ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja siihen onneksi puuttuu meillä jo lainsäädäntökin yksiselitteisesti kun sellaisesta tapauksesta on kyse ja Greenin kohdalla on mitä suurimmassa määrin. Kansasilaisen kuuluisan WBC:n (Westboro Baptist Church) Fred Phelpsillä ja kaikilla hänen "kirkkonsa" (eli siis klikkinsä...)saarnaajille hankittiin porttikielto Britanniaan, eivätkä he onnistuneet pitämään mielenosoitustaan Helsingissäkään,kuten olivat aikoneet..Greenille järjestyy kyllä aivan samanlainen kielto helpostikin,jos hän aikoo tänne tulla vihapuheitaan uskonnon varjolla pitämään.

Vieras

#25270 Aitoja Kristittyjä työssään

23.11.2013 21:43


Vieras

#25271

23.11.2013 22:09

Oikein ! Ei sekoiteta selviä asioita. Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Homoliitto on miehen ja miehen välinen ja Lesboliitto on naisen ja naisen välinen.

Vieras

#25272 Re:

23.11.2013 22:20

#25271: -

Oikein ! Ei sekoiteta selviä asioita. Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Homoliitto on miehen ja miehen välinen ja Lesboliitto on naisen ja naisen välinen.

 

 

Missä kohden Suomen lainsäädäntöä nämä luettelemasi käsitteet mainitaan?

 

 

 


Vieras

#25273 Re: Re: Re: Kiinnittyminen, ympäristön vaikutus ja synnynnäisyys

23.11.2013 22:38

#25255: - Re: Re: Kiinnittyminen, ympäristön vaikutus ja synnynnäisyys

 

Keskusteluunne liittyen,  kysyisin,  tiedättekö kumpikaan,  mitä eheytystoiminta todellisuudessa pitää sisällään?  Ja ,  minkälaisesta eheytyksestä puhutte,  kun siitä puhutte?
Epäilenpä ettette tiedä.  Ja tämä olisi syytä tehdä selväksi.  

Jos puhutte suomalaisesta eheytystoiminnasta,  puhutte vertaistukiryhmä- luonteisesta tilapäisluontoisesta toiminnasta,  jolla ei ole minkäänlaista yhtymäkohtaa henkiseen painostukseen,  tai itsemurhavaaraan epäonnistumisen seurauksena.  Se on aikuisten vapaa- ja omaehtoinen  keskinäisen jakamisen ja rohkaisun paikka.

Homofobiaa, sellaisena kuin se on tässä mainittu  esiintyy mielestäni koulupoikien sakeissa n. 13vuotiaasta  eteenpäin.


 


Vieras

#25274 Re: Re: Re: Re: Kiinnittyminen, ympäristön vaikutus ja synnynnäisyys

23.11.2013 22:47

#25273: - Re: Re: Re: Kiinnittyminen, ympäristön vaikutus ja synnynnäisyys

Mitäs se ehytyminen sitten tarkoittaa? Osaatko määritellä?

Outoa, ettet ole havainnut homofobiaa muualla kuin "koulupoikien sakeissa". Satuitko katsomaan sen Ajankohtaisen kakkosen kuuluisan Homoillan? Siellä näkyi monenlaista homofobiaa. Entä oletko seurannut dosentti Juha Ahvion ulostuloja? Tai kansanedustajien Oinosen, Hakkaraisen ja Niikon kaltaisten ihmisten lausuntoja? Juuri hehän ovat niitä "koulupoikia 13vuotiaasta eteenpäin". Eivätkä he ole ainoita. Myös naispuolisia "koulupoikia 13vuotiaasta eteenpäin" on olemassa - onneksi ei kovin paljon. Äkkiseltään tulee mieleen Päivi Räsänen.

 

Kontiovaara

#25275 Erinomaisen hehkeää huomenta!

23.11.2013 22:56

http://www.edu.lahti.fi/~npenttin/kontiovaara.jpg...


Juuri saamani tiedon mukaan gallupit paljastavat, että
Jumala on sittenkin olemassa, vaikkei itse siitä viitsi juuri rumpua lyödä.
Pasilan poliisi vahvistaa tiedon. (Pöystin allekirjoitus)