Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.03.2013 18:54


so simple

#2552 Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen avioliitto.

25.03.2013 18:54

Sitä kannatan edelleen.

Vieras

#2553 KÄYKÄÄS KATTOO TÄÄ SIVUSTO MINKÄ LÖYSIN

25.03.2013 18:57

*************************** http://www.facebook.com/pages/Emme-kannata-homoliittoja/424166371013555?ref=stream ****************************************
************************************************************************************************
************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Vieras

#2554

25.03.2013 19:02

Tämä on vähän kuin seurailisi esikoulun lapsia. Satuihin uskotaan, puheissa ei ole järkeä ja kirjoitustaito monelta vielä puuttuu.

Harmi kyllä tämä ei ole lasten asia, joten suosittelen suurimmalle osalle hiekkalaatikkoa.
taku

#2555 Re: Re: Re: Tiesittekö? :)

25.03.2013 19:04

#2541: heterohenri - Re: Re: Tiesittekö? :)

Minun mielestäni eettisten poliittisten tai uskonnollisten mielipiteiden perusteella ei voi ketään sanoa idiootiksi.Jos joku on idiootimaista niin se että LUULEE TIETÄVÄNSÄ SELLAISTA MITÄ EI VOI TIETÄÄ.Ymmärrä hyvä ihminen että minä en väitä tietäväni mitään sanon vaan mielipiteeni.En pidä tätä asiaa sinänsä kovin tärkeänä mutta koen että on hyvä keskustella kaikenlaisista asioista.Tälläisissä keskusteluissa voi hioa omia kirjoitus ja keskustelutaitojaan.Tässä on sivuttu myös monia muita varsin tärkeitä asioita.Tämä on ollut erittäin hyvä keskustelu lukuunottamatta eräiden fanaatikkojen ala arvoisia kommentteja puolin ja toisin.Tykkään sivistyneestä keskustelusta jossa ei haukuta muita vaan kunnioiteaan muita.Kunnioian niitä ihmisiä jotka tätä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavat ja ootan heiltä vastaavaa kunnioitusta omalle mielipiteelleni.se että haukkuu ja solvaa muita kertoo yleensä jotain henkilöstä itsestään.En myöskään tykkää näistä kommenteista jossa rinnastetaan homoja pedofiileihin tai eläimiin sekaantujiin.

Sanot ettei politiikanpidä puuttua ihmissuhteisiin.Eikö silloin olisi parasta kumota koko avioliittolaki ja jättää se puhtaasti kirkolliseksi toimitukseksi.

En vaan ymmärrä missä on epätasa-arvo kun ei heteropareillakaan ole oikeutta rekisteröityyn parisuhteeseen.Minullakaan ei ole Suomessa mahdollisuutta avioitua uskontoni vuoksi.Minun uskoni mukaan sellainen suhde jossa saa vapaasti pettää puolisoaanon vastoin Jumalan tahta.Muunlaiset parisuhteet ova kuitenkin Suomessa laittomia ja onkin jännää kuinka nämä liberaalit ovat innolla rajoittamassa minun elämäänikieltämällä minulta uskoni mukaisen suhteen oikein lailla

Rikottu ruukku

#2556 Re: Re: Re: Re: Tiesittekö? :)

25.03.2013 19:07

#2555: taku - Re: Re: Re: Tiesittekö? :)

Tietenkin ihmiset heräisivät näkemään / ymmärtämään että tämä pahan vallassa oleva, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimiva, satanaa onnettomuuksiksieen j atuomuikseen palveleva maailma / ihmiskunta on menossa päin helevettiä. Ollaan viemässä ihmisten valitsemien ja valtuuttamien edustajiena vieminä ja johtamina, siihen hirmuiseksi maailman LOPUKSI, lopullisen tuomion täyttymyksen kohtaloon / sinne ikuiseen kadotukseen. Johon lähes kaikki ihmiset maailmassa on valtuutensa antaneet, valitsemalla ja valtuuttamalla näitä pimeyden puolta edustavia, eri puolueita edustavia, yhteiskunnan yhteisten etujen vastaisesti heroinna, markkinalaltiaiden ehdoilla johtavikseen ja hallitsijoikseen.

Ei ole se kaikille hyväksi, Totuuteen perustuva / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukainen, kiakille tarjolla oleva vaihtoehto ketään kiinnostanut.

nykyaikainen

#2557 haah

25.03.2013 19:14

oikein uskovaisten kokoontuminen näköjään meneillää :D

Vieras

#2558

25.03.2013 19:19

Jo presidentin vaalien aikaan meillä käytiin kansanäänestys, jossa vastakkain oli homo-ja lesbosuhteiden kannattajat ja vastustajat. Minkäslainen tulos silloin saatiinkaan?????Silloinkin yritettiin joka tiedotusväleissä toitottaa vihreiden Haaviston erinomaisuutta ja sitä paljon puhuttua suvaitsevaisuutta. Moinen elämöinti löi itse asiaa tylysti korville ja toivon ,että samoin käy tämänkin vouhotuksen kanssa. Toivon että moisen kansalaisalotteen kannattajat vetävät nytkin vesiperän.

Vieras

#2559 Re: Re: Re: Re: Re: Tiesittekö? :)

25.03.2013 19:29

#2556: Rikottu ruukku - Re: Re: Re: Re: Tiesittekö? :)

Rikottu ruukku, voisitko yrittää kirjoittaa sellaista tekstiä, että me muutkin ymmärrämme? Voisit myös kerrata yksinkertaiset säännöt välimerkkien sekä ison alkukirjaimen suhteen. Merkki / ei ole virkettä jakava välimerkki. Tuollainen tekstillä saisit hylätyn ala-asteen äikän tunnilla.

"Ei ole se kaikille hyväksi, Totuuteen perustuva / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukainen, kiakille tarjolla oleva vaihtoehto ketään kiinnostanut."

 

Saisko saman suomeksi?

 


Vieras

#2560

25.03.2013 19:32

Raamatun sana on tosi. Eikä ole muuta liittoa sukupuolten välillä.

Vieras

#2561 Re:

25.03.2013 19:33

Pyhäliitto

#2562

25.03.2013 19:33

Voisiko sukupuolettomat kommentoijat pysyä siellä omalla sivustolla, jotka ajavat saastaisia himoja edistäviä lakejaan läpi.
Avioliitto on pyhä Jumalan asettama liitto miehen- ja naisen vlille jo maailman alussa. Tässä liitossa haluamme myös lastemme ja lastenlapsemme elävän.
Älä suotta pilkkaa

#2563 Re:

25.03.2013 19:33

#2558: -

Vihreät iloitsivat tulosta, sillä koskaan ei vihreä presidenttiehdokas ole päässyt edes toiselle kierrokselle. Kovasti naureskeltiin, että Haavisto saisi 2% äänistä tms. mutta toisin kävi. Taakse jäivät Väyryset ja Soinit. Haavistoa äänesti 30% kaikista äänioikeutetuista. Onnittelut vihreille, se oli historiallinen tulos ottaen huomioon, miten alhainen kannatus oli mm. eduskuntavaaleissa.


Vieras

#2564 Re:

25.03.2013 19:36

#2562: Pyhäliitto -

Pashat se mitään pyhä ihmisille on. Puolet avioliitoista päättyy eroon. Perheväkivalta on todella yleistä, hakataan vaimoa ja hakataan lapsia. Petetään toista. Mennään uudelleen naimisii ja taas erotaan.

Valitse nimimerkki

#2565 Sekoseko

25.03.2013 19:36

"Jo presidentin vaalien aikaan meillä käytiin kansanäänestys, jossa vastakkain oli homo-ja lesbosuhteiden kannattajat ja vastustajat."

Sekoitat keskenään presidentinvaalit ja kansanäänestyksen. Tarkista käyttämäsi käsitteet.

Vieras

#2566 Re: Re:

25.03.2013 19:38

#2563: Älä suotta pilkkaa - Re:

Mutta 60% äänestäneistä oli toista mieltä ja nyt sitten kehutaan miten suurin osa kansasta kannattaa tätä teidän kansalaisaloitettanne ja homo- ja lesboavioliittoja.


Vieras

#2567

25.03.2013 19:40

"Mutta 60% äänestäneistä oli toista mieltä ja nyt sitten kehutaan miten suurin osa kansasta kannattaa tätä teidän kansalaisaloitettanne ja homo- ja lesboavioliittoja."

Kyseessä olivat presidentinvaalit.
Lasten puolesta

#2568 Re:

25.03.2013 19:42

#2549: -  

"Perhearvot menevät lapsilta aivan sekaisin. Samaa sukupuolta olevista pareista on tullut oikein muoti-ilmiö, lähes jokaisesta tv-sarjasta näitä löytyy ja sitä oikein uralla yritetään luonnollistaa ml. koulujen seksivalistuksessa. Samaa sukupuolta olevien suhde ei ole luonnollista, eikä tule sallia enempää oikeuksia kuin rekisteröidyllä parisuhteella jo on."

Juuri näin. EI Homoliittoja, koska niiden kautta kasvaa sukupuolta olevien adoptio-oikeusvaatimukset.

Jos lapsilta joskus tulevaisuudessa riistetään samaa sukupuolta olevien vanhempien adoptio-oikeuden laillistamisen kautta oikeus saada kasvaa isän ja äidin muodostamassa luonnollisessa perheessä, on se pahinta mitä lapselle voi tapahtua. Ei siinä auta vaikka kaksi homo-isää tai kaksi lesbo-äitiä kuinka lasta rakastaisivat, koska lapsihan kasvaa kieroutuneessa kasvuympäristössä, eikä tiedä tälläisissä tapauksissa mitään siitä mikä on 'äiti' tai mikä on 'isä'.

Samaa sukupuolta olevien suhde ei ole luonnollista, eikä tule sallia enempää oikeuksia kuin rekisteröidyllä parisuhteella jo on.

Rikottu ruukku

#2569 Tämän, jo yli 2000 vuotta jatkuneen, Jumalan ARMON aikakauden,...

25.03.2013 19:43

jota nyt elämme jo vuotta 2013, (ilmenee vuosiluvustammekin) ihmiskunnalle ansainneen, nyt Kaikkivaltiaan virkaa Pyhän, koko kaikkeuden ja kaiken siinä olevan Luoja ja Omistaja Isänsä edustajana ja valtuuttamana maanpäällä ja taivaassa hoitava Kristus Jeesus kehoitti etsimään ENSIN sitä Jumalan, kaikille, ja kaikelle Luomalleen hyväksi olevaa, vääryyksistä ja pahuuksista, ja niiden SYYSTÄ (laittomuuden synneistä). = Oikeutta vastaan rikollisuuksista, = Jumalan Sanan, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden vastaisuuksista pahaksi / kärsimyksiksi, onnettomuuksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi seuraamuksilta VAPAATA, Jumalan VALTAKUNTAA ja Hänen, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaista, vanhurskasta mielenlaatuaan…

Sanoi / lupasi että ”sen OHESSA (vasta), teille KAIKKI muukin tarpeellinen, mitä oikein, turvallisessa ja turvatussa, kaikinpuolisessa, ihan yltäkylläisessä hyvinvointi elämässä ja tulevaisuudessa tarvitaan tuleva on. Ja Hän Kaikkivaltiaan virkaa hoitavana myös sen takaa, että näin Oikein elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkaville, ja niillä kaikille hyväksi Hänen Raamatun UT mukaisilla ehdoilla siihen yhteyteen ja yhteistyöhön yhdistyy, tapahtuva on.

Mutta joka edellyttää näin Oikein eläviksi ja toimiviksi paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajuisesti yhtä oleviksi ja kaikessa Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi, Krist. vaihtoehto / Jumalan VALTAKUNTA yhteyteen, Kristuksen Jeesuksen apostolisiksi seurakunniksi / keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa Totuudessa YKSI mielisesti YHDEKSI ja kaikessa Jumalan Sanan, = Raamatun UT mukaisesti YHTÄ pitäviksi järjestäytymistä.

Tästä kaikille hyväksi Jumalan valtakunta / krist. vaihtoehto mahdollisuudesta on muistuteltu ihan julkisesti ja jatkuvasti vuodesta toiseen. Ei vain ole tälle tielle lähtemään halukkaita ilmaantunut. Kaikki näyttää jatkavan mieluummin tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan, Herraa tuomiokseen ja onnettomuuksikseen ja sodikseen palvelevan maailman touhuihin ja politiikkaan mukautuneina / osallisuudessa, kukin tuomiokseen, kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISESTI elämistä, toimimista ja vaikuttamista!!

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistutteleva, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa.
Varma Koskitar

#2570 Luonnollisuusargumentin lyhyet jäljet

25.03.2013 19:44

"Samaa sukupuolta olevien suhde ei ole luonnollista, eikä tule sallia enempää oikeuksia kuin rekisteröidyllä parisuhteella jo on."

Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu noin 1500 eläinlajilla, joista 500:lla se on tieteellisesti hyvin dokumentoitua. Todennäköisesti homoutta esiintyy moninkertaisella määrällä lajeja, eihän ihminen edes tunne kaikkia maailman eläinlajeja, saati että olisi ehtinyt havainnoida kaikkien tunnettujen lajien käyttäytymistä kovin yksityiskohtaisesti.

Vieras

#2571

25.03.2013 19:47

#2564: - Re:

Ja siihen samaan sontaan nyt sitten homoilla ja lesboilla on hirveä hinku. En ymmärrä moista, kun se kerta on tuollainen sontakasa se avioliitto nimittäin.


Vieras

#2572 Evankelinen Allianssi heikoilla jäillä

25.03.2013 19:48

Jotain on vialla, jos adressi Mopot 60km/h on suositumpi kuin tämä itsensä Suomen Evankelisen Allianssin kristittyjen alkuun panema adressi.

Vieras

#2573

25.03.2013 19:48

Hieno addressi. Siunausta sille!
Erämaavaellukselle Lappiin

#2574 Jeesuskin oli luontoihminen

25.03.2013 19:50

Kiinostaisi mennä Evankelikaalisen Allienssin Teltantekijäkoulutukseen.

Vieras

#2575

25.03.2013 19:51

"Hieno addressi. Siunausta sille!"

Minäkin siunaan Mopoadressia. Hyvällä aisalla ovat.