Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#3026

26.03.2013 16:30

"Homot kauaksi kirkosta, totta tosiaan"

Millä tavoin aiot erottaa homoseksuaalit evlut kirkon jäsenet seurakunnista? Onko sinulla sellaiseen edes valtuuksia?

Vieras

#3027 Adressin viralliset mainokset

26.03.2013 16:31

Uutuus VAASAN Kaurasydän Alenna kolesteroliasi helpolla ja luonnollisella tavalla - lue lisää! Kaurasydan.fi
Danske Bank eläkelaskuri Arvioi eläkkeesi määrä & varaa aika konttorista. Hyviä etuja juuri nyt! DanskeBank.fi/Elake
Osta omega-3 Sisältää D- ja E-vitamiinia. 6kk alle 9€/kk. Tilaa! www.vnp.fi/omegat
Juhani Starczewski
Jyväskylä

#3028 Tämä siitä seuraa 1

26.03.2013 16:31

Yleisönosastokirjoitus Keskisuomalaiseen 23.3.2013

Tämä siitä seuraa 1

Keskisuomalaisen uutispäällikkö Keijo Lehto pyysi minua kirjoittamaan paperilehteen, kun olen kirjoittanut tuonne keskustelusivuille, joista hyvin usein kirjoitukseni nykyään poistetaan. Olen ollut vuosikymmeniä Keskarin kestotilaaja. Nykyään minulle näytetään lehdestä ”keskaria” ja meitä tietynlaisia tilaajia kutsutaan ilkeiksi ja ääliöiksi. Toimittaja Marko Ahonen on päätoimittaja Pekka Mervolan suojeluksessa saattanut meidät todelliset uskovat kaikin tavoin ikävään valoon kirjoituksillaan.

Olen Jumalaan ja Hänen Sanaansa eli Raamattuun uskova mies, isä ja myös monessa mukana oleva päättäjä jne. Nyt Ahonen tyrmää Raamatun: ” Nyky-yhteiskuntaa ei voida rakentaa ikivanhaan, ihan toisessa kulttuurissa tehtyyn kirjoituskokoelmaan. Ristiriitainen, epäselvä ja surkeasti kustannustoimitettu teos on historiallisesti merkittävä, mutta se ei merkitse maallisen lainsäädännön kannalta mitään. Raamattuun vetoaminen on tällaisissa asioissa sama kuin vetoaisi Taruun sormusten herrasta. Siinä ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä.”

Minulle Raamattu on Pyhä Kirja, joka tuo pelastussanoman ja hyvät elämisen ohjeet kaikille ihmisille kaikkina aikoina.

Nyt saan lukea KSML:sta: ”Kaikkein masentavinta on ollut uskovaisten lähettämä palaute. Kun keskustelussa nousee esiin Jumalat ja pyhät kirjoitukset, keskustelun taso romahtaa välittömästi tasan nollaan. Keskustelun korvaa tyhjänpäiväinen ”koska Raamattu” -inttäminen. Tämä ateisti odottaa harvinaisen suurella innolla Jeesuksen paluuta keskuuteemme. Haluan kuulla Jeesuksen mielipiteen ihmisistä (uskovista), jotka käyttävät häntä ja hänen isäänsä pahuuden levittämiseen.”

Ahonen kirjoittaa blogeissaan paljon muutakin, jonka voi tulkita kunnianloukkaukseksi, jopa törkeäksi sellaiseksi. Mielestäni Ahonen rikkoo myös uskonrauhaa sekä kiihottaa kansanryhmiä vastaan mm. Raamattu-uskovia sekä kristillisdemokraatteja, joihin kuulun. Ne ovat selkeitä vihapuheita!

Ahonen jatkaa: ” Tasa-arvoinen avioliittolaki torpattiin eduskunnassa siksi, että kristillisdemokraateille oli hallitusohjelmassa luvattu, että tämä hallitus ei nosta asiaa esiin. Yksi ahdasmielinen pikkupuolue saa näin terrorisoida kohtalaisen suurta ihmisryhmää vapaasti. Kristillisdemokraattien ylimielisyys, erilaisuuden pelko ja ajattelumaailman vanhakantaisuus ja kapeus ovat vastenmielinen ilmiö. Ihmisoikeuksien polkeminen on liian kova hinta hallitussovusta. Tarkoitushakuista kuvainnollista kieltä käyttäen voisi sanoa, että se oli diili itsensä paholaisen kanssa. Päivi Räsäsen porukka saa Suomessa kuitenkin paljon enemmän tuhoa aikaan kuin muutama oikealle pahasti kallistunut nuori mies humalapäissään. Toivottavasti Supolla on myyränsä myös kristillisdemokraateissa.”

Mielestäni tuo teksti on todella ala-arvoista, törkeää ja vääristynyttä. Kun kaiken tuon vuodatuksen kahdesta blogista ja yhdestä lehtijutusta luin, otin yhteyttä KSML:n johtoon ja korkealta tasolta saamieni neuvojen mukaan, pyysin poistamaan tuollaiset vihakirjoitukset. Päätoimittaja Mervola ei tähän suostunut, joten laitoin kantelun Julkisen sanan neuvostoon Ahosen kirjoituksista. Tekisin myös tutkintapyynnön poliisille, mutta silloin tutkinta lopetettaisiin Julkisen sanan neuvostossa.

Kun lyhyellä ajalla on joutunut henkilörekisteririkoksen ja tuollaisen vihakirjoittelun kohteeksi, niin ei enää voi jäädä toimettomaksi ja hiljaiseksi. Raamattu kertoo myös tällaisesta ajasta, jossa nyt elämme. Sodomasta ei löytynyt enää 10 vanhurskasta ja me tiedämme, miten siinä kävi. Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä. Kaikesta Ahosen kirjoittelusta huolimatta haluan pitää vanhurskautta yllä sekä elää hiljaista ja rauhallista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa Suomessa ja uskon myös, että meitä vielä on riittävästi! Jatkossa en halua olla tukemassa Ahosen kaltaista kirjoittelua kestotilaaja- (289,-/vuosi) ja mainoseuroillani!

Juhani Starczewski
kaupunginvaltuutettu, KD
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Tama_siita_seuraa_1_KSMLeen_23.3.2013
Oletko ateisti?

#3029 Re: Kohta

26.03.2013 16:32

#3013: Ateisti - Kohta

" Eikä mene kauaa kun Suomessa päästään eroon teistä hihhuleista."

Kuulosta siltä, ettet hyväksy hihhuleita.

 

"On se kumma kun kohta tuo ylemmyydentunne joka lähentelee fasismia ei kohta olekaan enemmistön mielipide."

No, olishan se kumma, jos se ei kohta olisikaan enemmistön mielipide.

 

"Vielä kun odotamme 10v niin saamme kirkon eroon valtiosta ja uskonnonopetuksen pois kouluista."

Ei siinä niin kauaan mene, kun kirkko ja valtio eroaa. Se on sitten eri asia, mitä sitten tapahtuu.

 

"Nuoret ovatkin valveutuneita ja liberaaleja ja hyväksyvät ihmiset sellaisena kuin he ovat."

Pitää paikkansa. He hyväksyvät myös homot ja hihhulit. Puhut nuorten suulla, mutta et taida itse olla nuori, kun aluksi annoit ymmärtää, ettet hyväksy hihhuleita.

 

"Sitten on tosin ne lapsesta asti aivopestyt ihmisparat jotka luulevat paasaavansa "jumalan" sanaa."

Sekin on aivan totta. Jotkut luulevat paasaavansa ja jotku paasaavat. Hedelmistään puu tunnetaan.


Vieras

#3030

26.03.2013 16:32

Kirjoitin mielelläni tähän adressiin nimeni, koska avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto Jumalan säätämyksen mukaan.
Rikottu ruukku

#3031 Kuka / ketkä on oikeassa, ja ketkä kaikki väärässä?...

26.03.2013 16:34

Kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Totuuden / Oikeuden mukaisuuden Lain / Lainalaisuuden valossa katsottuna. Ja ns. totuuden mittarilla / mitalla, tätä maailman ihmisten touhua ja politiikkaa, kaikille hyväksi Totuuteen, johon kaikki Laillisuus ja puhdas / täysi rehellisyys perustuu, perustuvasti ja mukaisesti tutkittuna? Ja rehellisesti vastattuna.

Tai sen oman käsityksensä, kaikille hyväksi Totuuden / Oikeuden mukaisuudesta, ja sen mihin se käsityksensä perustuu, asiallisesti ja rakentavasti arvosteltavaksi jättäen kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Totuuden / Oikeuden mukaisuuden Lain / Lainalaisuuden valossa katsottuna. Ja ns. totuuden mittarilla / mitalla, tätä maailman ihmisten touhua ja politiikkaa, kaikille hyväksi Totuuteen, johon kaikki Laillisuus ja puhdas / täysi rehellisyys perustuu, perustuvasti ja mukaisesti tutkittuna? Ja rehellisesti vastattuna.

Tai sen oman käsityksensä, kaikille hyväksi Totuuden / Oikeuden mukaisuudesta, ja sen mihin se käsityksensä perustuu, asiallisesti ja rakentavasti arvosteltavaksi jättäen.

Vieras

#3032 Re: Tämä siitä seuraa 1

26.03.2013 16:38

#3028: Juhani Starczewski - Tämä siitä seuraa 1

Kaikella ystävyydellä, Juhani Szciarziewsni, Keskisuomalaisen mielideosastolle kirjoittamasi kaunainen vuodatus ei kiinnosta meitä tippaakaan. Menepä Päitsyn luo itsemään pahaa oloasi pois.

epävarma tutkija

#3033 Re: LUE LISÄÄ SITÄ HISTORIAA

26.03.2013 16:42

#2993: Varma Koskitar -

Niinpä: Valistusfilosofia syntyi kristillisessa Euroopassa, jossa oli vallalla kristillinen etiikka.Ei olisi koskaan syntynyt valistusfilosofiaa tai Ranskan vallankumousta, jos Eurooppa olisi ollut vielä luonnonuskonnoissa. Ei olisi ollut esimerkiksi koululaitosta, lukutaitoa tai työn arvostusta, joka mahdollisti tieteen kehittymisen. Työn arvostus ja luomakunnan tutkiminen oli kristillistä. (Idässä ei saanut tutkia luonota, koska niissä asui henkiä.) Myös työn arvostus oli idässä kehnoa. Siellä vain mietiskeltiin. Siksi teollinen vallankumous tuli kristilliseen Eurooppaan.

Jos haluat verrata kristillisiä arvoja muihin, älä vertaa Euroopan kristillistä historiaa itseensä.

Ymmärtääkseni olet myös niin fiksu, että kirkko ei ole sama kuin kristittyjen mielipide. Kirkko on elänyt monia vaiheita eikä niistä kannata syyttää tämänpäivän kristittyjä. Heitä pitää syyttää heidän omista synneistään.


Vieras

#3034 Re: Re: Tämä siitä seuraa 1

26.03.2013 16:44

#3032: - Re: Tämä siitä seuraa 1

:-D Kiinnostipa niin paljon, että luit ja tulit tänne siitä kertomaan :-DD


Vieras

#3035 LAPSEN PARAS!!!!

26.03.2013 16:44

Conclusion
"The articles by Marks and Regnerus have completely changed the playing field for debates about homosexual parents, "gay families," and same-sex "marriage." The myths that children of homosexual parents are "no different" from other children and suffer "no harm" from being raised by homosexual parents have been shattered forever."

http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research

Vieras

#3036 Re:

26.03.2013 16:45

#3006: -

Aikas epätoivoinen trollin poikanen :-)

Pertsa

#3038 Re:

26.03.2013 16:47

#3026: -

Yksi kerrallaan. Teot ratkaisevat eivät taipumukset.


Vieras

#3039

26.03.2013 16:47

"Ymmärtääkseni olet myös niin fiksu, että kirkko ei ole sama kuin kristittyjen mielipide. Kirkko on elänyt monia vaiheita eikä niistä kannata syyttää tämänpäivän kristittyjä. Heitä pitää syyttää heidän omista synneistään."

Niinpä. Tämän päivän kristityt eivät voi lukea historian tapahtumia kristinuskon ansioiksi. He voivat ylpeillä tai hävetä vain omia tekojaan ja tekemättä jättämisiään.

Vieras

#3040 Re: Ota selvää, kommentoi sitten!

26.03.2013 16:48

#3007: Meikä - Ota selvää, kommentoi sitten!

Nytkin nimiä löytyy allekirjoittaneista: kuolleita, kuvitteellisia, tuplasti sinne laitettuja ja vaikka mitä. Luulenpa, että kun tuosta listasta tehdään perkuu, jäljelle jää korkeintaan 2/3.

 

Kukapa niitä tekee. Taitaa olla homoliittojen kannattajat. Se kertoo jo sinänsällä paljon ihmisestä. Kaikki keinot on sallittuja, jos jonkun asian haluaa menevän läpi. Itelle ei tulis mieleenkään ruveta keksimään tekaistuja kuolleitten nimiä adressiin.


Vieras

#3041 Re: Tämä siitä seuraa 1

26.03.2013 16:49

#3028: Juhani Starczewski - Tämä siitä seuraa 1

Mitä? Onko luvassa tämän ikävystyttävän vuodatuksen toinenkin osa? Älä viitsi vaivautua.


Vieras

#3042 Re: Re:

26.03.2013 16:49

#3038: Pertsa - Re:

Yksi kerrallaan tarkoittaa mitä? Ja millä valtuuksin niin tekisit?

aloite kaatuuuuuuuuuuuuuu

#3043 Re: Ota selvää, kommentoi sitten!

26.03.2013 16:49

#3007: Meikä - Ota selvää, kommentoi sitten!

aloite katuu edelleen. Se on varma. Aviolittoa EI jaeta haureuden, synnin, moniavioisuuden homoille ja lesboille. Luonnotonta toimintaa EI lailla kansanedustajat uskalla tehdä luonnolliseksi, koska silloin hallitus kaatuu. Ja siihen EI Ole suomella vara tässä tilanteessa.


Vieras

#3044 Re: Re: LUE LISÄÄ SITÄ HISTORIAA

26.03.2013 16:50

#3033: epävarma tutkija - Re: LUE LISÄÄ SITÄ HISTORIAA

Hyvin vastattu. Tuo Varma Koskitar on tämän palstan vakiohäirikkö.


Vieras

#3045 Re: Re: Ota selvää, kommentoi sitten!

26.03.2013 16:51

#3040: - Re: Ota selvää, kommentoi sitten!

Veikkaan, että tällä epätoivoisella Suomen Evankelisella Allianssilla on sormensa pelissä. Tarkoitus pyhittää keinot.


Vieras

#3046

26.03.2013 16:53

"aloite katuu edelleen. Se on varma. Aviolittoa EI jaeta haureuden, synnin, moniavioisuuden homoille ja lesboille. Luonnotonta toimintaa EI lailla kansanedustajat uskalla tehdä luonnolliseksi, koska silloin hallitus kaatuu. Ja siihen EI Ole suomella vara tässä tilanteessa."

Katuu kuka katuu. Tunnut epäilevän kansanedustajien kykyä hoitaa tehtäviään. No, ryhdypä sitten itse ehdokkaaksi ensi vaaleissa.

Hallituksen kaatuminen tasa-arvoisen avioliittolain vuoksi on älyttömimpiä väitteitä täällä.
satuateistit

#3047 taas nimiä lisää

26.03.2013 16:55

Hyvä adress. Nimiä tulee koko ajan lisää.
Huvittaa nuo kesken kasvuiset ateistit kun kertovat kuvitteellisiä teorioitaan, jotka ovat kuulleet satusetältä.
voimia iltasatuihin.

Vieras

#3048

26.03.2013 16:57

"Conclusion
"The articles by Marks and Regnerus have completely changed the playing field for debates about homosexual parents, "gay families," and same-sex "marriage." The myths that children of homosexual parents are "no different" from other children and suffer "no harm" from being raised by homosexual parents have been shattered forever."

http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research"

The Family Research Council (FRC) is an American conservative Christian group and lobbying organization formed in the United States in 1981 by James Dobson. The FRC promotes what it considers to be traditional family values, by advocating and lobbying for socially conservative policies. In 2010, the Southern Poverty Law Center classified the FRC as an anti-gay hate group, a designation which generated controversy.
Jeesuksen oma

#3049 Jeesus ilmestyi

26.03.2013 16:57

Katso päivän iltasanomat netistä. Jeesus ilmestyi rekan perään Lahdentiellä.

Vieras

#3050

26.03.2013 16:58

Avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi liittoksi.
Homo- ja lespoliitot ovat kauhistus Jumalan silmissä ja on suuri synti eikä tuo tullessaan mitään siunausta niille maille jotka hyväksyvät homo- ja lespo parien avioliitot.