Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#30301 Re: Re: Re: Re: Olemmeko valmiit kantamaan vastuun?

02.03.2014 19:02

#30300: - Re: Re: Re: Olemmeko valmiit kantamaan vastuun?

Tulihan se, nimittäin tuo edellinen kommentti #30299 on totta. Nauraa hän nyt..... riittävästi.
vieras.


Vieras

#30302 Re: Mikä tekee tyhmäksi.?

02.03.2014 19:24

#30288: lapsia ei homoille - homous tekee tyhmäksi. 

 Lukeeko persun lippiksessä "KOFF" vai "KARHU" vai "LAPIN KULTA" ? vaiko peräti "Minun Mannerheimini on valkoinen"? Pitäkäkää vaan ne lippiksenne-ovat niin hikisiäkin..

ja...ps* "Olut on hitaasti hiipivää hölmöyttä"


Vieras

#30303 Re: Re: Re: Olemmeko valmiit kantamaan vastuun?

02.03.2014 19:30

#30299: Keskustelua seurannut - Re: Re: Olemmeko valmiit kantamaan vastuun?

 

Miniaivoisuus on ominaista kristillispersuille.

 

 

 


Vieras

#30304 Re: Re: Re: Re: Olemmeko valmiit kantamaan vastuun?

02.03.2014 19:34

#30303: - Re: Re: Re: Olemmeko valmiit kantamaan vastuun?

Eikös se Paavalikin ollut miniavioinen: Suositteli pääsääntöisesti totaalikieltäytymistä, mutta jos sitten eivät ihmiset toisistaan erossa millään pysy, niin menkööt sitten edes naimisiin!

"Naimattomille ja leskille minä sanon, että heidän olisi hyvä pysyä yksin niin kuin minäkin. Mutta elleivät he jaksa hillitä itseään, menkööt naimisiin, sillä on parempi mennä naimisiin kuin palaa himon tulessa. Naimisissa oleville taas annan käskyn, en minä vaan Herra: vaimo ei saa erota miehestään. Jos hän kuitenkin eroaa, olkoon menemättä enää naimisiin tai sopikoon miehensä kanssa. Samoin ei mies saa erota vaimostaan. "

Ei tainnut poika parka elämän tietyistä puolista mitään tietää, mutta kova oli toisia neuvomaan...

Uskiksia pyytäisin kiinnittämään huomion sanamuotoon: "Naimisissa oleville taas annan käskyn, en minä vaan Herra"

Se sisältää toisaalta sen, että Paavali kertoo antavansa neuvoja ihan omasta päästäänkin, ei Jumalan sanana. Toisaalta se "Jumalan käsky" Paavalin kielenkäytössä viittaa pääsääntöisesti vanhoihin lakeihin, kuten tässäkin kohden. Muutamassa kohdin hän toki kokee saaneensa ajatuksensa jonkinlaisesssa jumalallisessa yhteydessä.


Vieras

#30305 Pöljää palstantäytettä sivutolkulla

02.03.2014 19:42

Typeryys purkautuu aina jotenkin ulos, on se vaan niin väkevä ominaisuus.
Mielisairaalassakin kuulee järkevämpää tekstiä "vaikeimpienkin" asukkaiden suusta.
"jäitä jo vihdoinkin molempiin päihin"

#30306 ...niin, ja tällaistakin "tahtomista"!

02.03.2014 19:49


"Queer-tutkimus on naistutkimuksen oppiaineen yksi alalaji. Toisaalta sen suhde naistutkimukseen on kaksijakoinen: queer-tutkimuksessa on kyseenalaistettu ja arvosteltu monia naistutkimuksessa esitettyjä oletuksia, kuten käsitystä sukupuolierosta. Se yhdistää lesbo- ja homotutkimusta erityisesti feministiseen sukupuolentutkimukseen.

Teorian suhde myös varhaisempaan homo- ja lesboaktivismiin on kuitenkin ristiriitainen, sillä se ei kyseenalaista ainoastaan heteroseksuaalista identiteettiä, vaan myös käsitystä vakiintuneista homo- ja lesboidentiteeteistä. Queer-teoria pyrkii purkamaan kaikkia seksuaali-identiteettejä arvostellessaan heteronormatiivisuutta."

http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Queer-tutkimus


Vieras

#30307 Re: ...niin, ja tällaistakin "tahtomista"!

02.03.2014 19:56

#30306: "jäitä jo vihdoinkin molempiin päihin" - ...niin, ja tällaistakin "tahtomista"!

Queer-tutkimus ei tuo tähän keskusteluun kovin paljon lisää. Se toki asettaa koko avioliittokäsitteen kyseenalaiseksemmaksi kuin perinteinen ajattelu homo- ja lesbopiireissä. Parisuhteen juridisen neutraaliuden ja tasa-arvoisuuden vaadetta se joka tapauksessa tukee, siis vastustaa diskriminoivaa lainkäyttöä tässä asiassa.


Vieras

#30308 Re: Pöljää palstantäytettä sivutolkulla

02.03.2014 20:03

#30305: - Pöljää palstantäytettä sivutolkulla

Totta on se, että jos joku puhuisi yhtä pehmoisia päivät pitkät muusta kuin uskonnollisista syistä, niin pian joku valkotakkiset paikalle tilaisi.

Tällaista ei voi ymmärtää!

#30309 Tasa-arvo?

02.03.2014 20:09



KESKUSTELUSTA POIMITTUA:
"Näyttää siltä, että on suotavaa tulla kaapista homona mutta ei heterona. Voit olla keski-ikäinen perheellinen mies, kun myönnät kaikkien yllätykseksi olevasi homoseksuaali tai väärä sukupuoli, ja yhteiskunta hyväksyy sen glorifioiden rohkeuttasi. Sellaiselle myös ministeri Arhinmäeltä löytyisi ymmärrystä ja tukea. Mutta jos olet nuori bi-tyttö, joka uskaltaa väittää, että katsoo enää vain poikia sillä silmällä, niin auta armias! Ministeri Arhinmäki, loukkaat käsitystäni oikeudesta, yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta.,,"

"Perusteet millä päätös oli tehty, eivät vakuuttaneet minua, sillä niitähän ei oikeastaan edes ollut vai kutsutko kokonaisharkintaa perusteeksi? Miksei Seta:n nuorisotyö joutunut tämän kokonaisharkinnan alle? Sehän sai huomattavan summan tukea leikkauksista huolimatta!
Lisäksi, miten voitte sanoa, että vain nämä järestöt ovat tätä mieltä seksuaalivähemmistöistä (Älä alistu-kampanja ei mielestäni myöskään huokunut sitä että homot olisivat huonompia ihmisiä vaan kertoi ettei ole pakko jäädä homoseksuaaliksi jossei sitä itse halua), oletko kenties kysynyt asiaa joka ikiseltä nuorisojärjestöltä vai miten muutenkaan voit vedota siihen perusteena?"

"Vasemmisto on Suomessa ilmeisesti sitten se ajatuspoliisi vanhaan kommunistiseen malliin. Oma tapa ajatella on siis ainoa oikea, mutta sehän ei ole suvaitsevaisuutta vaan konsensuspolitiikkaa. Näyttääkin siltä, että esim. Perussuomalaiset ovat todellisia suvaitsevaisuuden lähettiläitä verrattuna vihervasemistoon Suomessa. Te olette ottaneet tasa-arvon käsitteen omiin käsiinne ja päätätte näköjään mikä on tasa-arvoa ja mikä ei. Homokysymys on täysin eettinen kysymys, jota ette tieteellä voi määrittää. Miten perustelette, että oma mielipiteenne on ainoa, joka saa kukoistaa. Eihän esim. homojen adoptio-oikeus ole tasa-arvoa kun miehet eivät lapsia saa keskenään tehtyä. Onko tasa-arvoa, että saan käyttää naapurin bemaria kun itselläni ei ole varaa. Teidän tavallanne ajatella on."

"Homoudesta voi todellakin eheytyä, eli olet tässä täysin hakoteillä. Muutaman asiantuntijan näkemys: Warren Gadpailen: ’2/3 hyvin muutokseen motivoituneista homoista voi kokea aidon muutoksen’. Judd Marmor: ‘Muutos on mahdollista osalle (20 -50%) hyvin motivoituneista mies- ja naishomoseksuaaleja.’ Todettakoon että Judd Marmor oli vuosia Amerikan psykologisen yhdistyksen presidenttinä, ja pääarkkitehtina, kun homoutta poistettiin sairausluokituksesta, joten hänen luulisi tietävän mitä puhuu. Gerard van den Aardeweg: ‘Kaksi kolmasosaa saavutti tilan jossa homoseksuaaliset tunteet ilmenivät harvoin tai olivat kokonaan kadonneet’. Bieber: ‘Erityisesti nuoruusvuosina näyttää olevan mahdollista että hoidossa olleista homoista 1/3 -1/2 tulee heteroseksuaaleja’ Psykological reports-lehti (2000,86, july)raportoi homoista, joista 2/3 oli kokenut eriasteisia muutoksia terapian ja/tai sielunhoidon avulla. Tri Robert Spizer, tutkittuaan useita (200) muutoksen kokeneita homoja, näkee, että muutos voi olla mahdollista ja aitoa. Tutkijat Pillard ja Byne näkevät että homous ei ole synnynnäistä, vaan seurausta vääristyneistä ihmissuhteista. Erik Ewalds joka on vuosikymmeniä hoitanut homoja, toteaa että homous johtuu kasvutraumoista. Hän on menestyksellisesti hoitanut kymmeniä homoja. Amerikan ex-gay ryhmä kysyi (1998) muutosterapian tuominneelta Amerikan psykiatriselta yhdistykseltä: ‘Miten selitätte 20 000 entistä homoa?’ Muutama vuosi sitten eräs tangoprinssimme kertoi julkisesti muuttuneensa homosta heteroseksuaaliseksi. Myös Ari Puonti on julkisesti puhunut eheytymisetään. Suomessa on paljon muuttuneita, mutta kaikki eivät vain halua tulla julkisuuteen, koska tietää vastustuksen. On todella ikävää jos ja kun homoilta viedään vapaaehtoinen mahdollisuus muuttua, ja painostetaan pakkohomouteen. Eheytymisestä on myös suomalainen tutkimus: Minna Lappalainen Opinnäytetyö, kevät 2009 Seksuaalisen eheytymisen kokemuksia /Homoseksuaalisuuden muutoksen kokemuksia Tutkimuksessa kävi ilmi, että seksuaalinen eheytyminen homoseksuaalista heteroseksuaaliksi on mahdollista. http://kirjastot.diak.fi/files/diak_lib/Jarvenpaa2009/78dfcf_JRVENP_LAPPALAINEN_2009.pdf - See more at: http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2012/nuorisojarjestojen-rahoituksessa-on-kyse-kokonaisharkinnasta/#sthash.SpFfovsH.dpuf





Vieras

#30310 Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 20:21

#30309: Tällaista ei voi ymmärtää! - Tasa-arvo?

Jos käyttää nimiä voisi edes tarkistaa oikeinkirjoituksen.

Dr. Robert Spitzer

http://www.youtube.com/watch?v=gIifMxPcRnI


Vieras

#30311 Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 20:42

#30310: - Re: Tasa-arvo?

Sivusta:

Spitzeriltä ehkä puuttuikin jotain oleellista,  verrattuna niihin 20 000:een ihmiseen, joilla se taas oli!

 

 


Vieras

#30312 Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 20:43

#30310: - Re: Tasa-arvo?

Sorry. Ok, Ropert Pitser siis.

Tämä oli sen oikea nimi, mutta myöhemmissä selvityksissä on käynyt ilmi, että monet kuuluisat tutkijat (Bulman jr.) ovat kumonneet sen tiedot, että asia pitäisi puoliksi paikkansa (Ponfoeffer). Siitä rosentit ovat saaneet vihjeen, että melko varmasti tuon luopumuksen ajan diraktiikka (Ropertson), tarkoittaa todellakin ihan päinvastaista (Päsänen). Moni tranatlantinen toimittaja on myös hutkinut kirjoituksia ja todennyt, että ne ovat hänelle ihan hebreää (Riekkunen).

Näin voidaan kiistatta arvailla, että melko varmasti, on jopa todennäköistä, että tieteellisesti katsoen tällä jengillä vielä tutkittavaa riittää pitkäksi aikaa.


Vieras

#30313 Re: Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 21:03

#30311: - Re: Re: Tasa-arvo?

http://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo

Former Ex-Gay Leaders Apologize

http://www.youtube.com/watch?v=E4dhlVYX26g

Exodus Co-Founder: I Never Saw One Of Our Members Becomea Heterosexual


Vieras

#30314 Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 21:08

#30309: Tällaista ei voi ymmärtää! - Tasa-arvo?

 

Gadpailenia googlettaessa löytyi tällaista tietoa Suomen Valtion rahahanasta:

Epilepsialiitto saa valtiontukea 3000 euroa
ja esim SETA saa 101 000 euroa, siis kolmekymmentäkolme kertaa enemmän SETAlle kuin sairaiden lasten ja nuorten hoitoon!

Myös muuan CURLY RY-järjestö saa yli sata tuhatta. Curlyn johtokunnassa on muuan Jani Toivola...


Muutenkin lista on painottunut täysin aatteellisiin ( lue Viher- ja Vasemmisto suuntaisiin) liikkeisiin terveys järjestöjen kustannuksella.

Jakoperusteista päättävä Ministeri on Paavo Arhinmäki.


Vieras

#30315 Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 21:23

#30314: - Re: Tasa-arvo?

Epilepsialiitto ei tietääkseni ole vastuussa sairauden hoidosta?


Vieras

#30316 Re: Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 21:49

#30315: - Re: Re: Tasa-arvo?



Yleensä terveydenhuollonaktiivijärjestöt ovat keskeisellä sijalla mm.kuntoutuksen, 
tiedonjakamisen,  vertaistuen,  vapaa-aikatoiminnan,  vapaa-ehtoistyön koordinaation
ja edunvalvonnan osalta,  että aika paljon tehtäviä.  Myös koulutus kuuluu sektoriin.



Vieras

#30317 Re: Re: kansan enemmistö 75% ei kannata homoliittoja.

02.03.2014 22:08

#30253: Valitse nimimerkki - Re: kansan enemmistö 75% ei kannata homoliittoja.

 

Kyllä se Gallupkin on vajavainen,  voi olla monellakin lailla
jos oikein perinjuurin porautuen tutkitaan. Siis yksittäisen 
kysymyksen kannalta nähtynä.  Vaikka periaatteet ovatkin
korkeat.
Ilmiselvä on ainakin vanhusväestön korkeimman ikäluo-
kan täydellinen puuttuminen joukosta.  Tosin se on pikkusen
pienempi kuin muut ikäryhmät kooltaan.

Ja heidän mielipiteensä käytännön tuntumalla on lähes
sataprosenttisesti esitystä vastaan.


Vieras

#30318 Re: Re: Re: kansan enemmistö 75% ei kannata homoliittoja.

02.03.2014 22:23

#30317: - Re: Re: kansan enemmistö 75% ei kannata homoliittoja.

Kerro lisää  tietämättömyydestäsi kuinka gallupit tehdään. Oikeaakin tietoa kyllä löytyy jos kiinnostaa mutta eipä taida.


Vieras

#30319 Re: Re: Re: Re: Re: Jos tuntisitte minut, tuntisitte myös Isäni Joh.8:19

02.03.2014 22:27

#30192: - Re: Re: Re: Re: Jos tuntisitte minut...

"Se, mitä ihmiset ovat näistä olioista kirjoittaneet"

Kukin saa uskoa mihin itse haluaa tai olla uskomatta. Tästä lähdetään liikkeelle. Jumala ja Raamattu nousivat tuossa keskustelussa esille. Niinpä ajattelin tällä kirjoituksella lopettaa.

Kaikille on selvää, että ateisti ei usko Jumalaan. Siitä ei siis sen enempää. Tuosta Raamatun kirjoittamisesta on kaksi erilaista mielipidettä olemassa. Muutama rivi siis siitä asiasta.

-Ateistin mukaan Raamattu on ihmisten kirjoittamaa. Siitäkään ei siis enempää tarvita kirjoitusta, selvä asia.

 

-Uskovan mukaan homma menee seuraavasti: "Raamattu kokonaisuudessaan (Vanha Testamentti + Uusi Testamentti) on Pyhän Hengen inspiroimaa Jumalan pyhää sanaa eli ilmoitusta, mutta kokonaan myös ihmisten kirjoittamaa, jossa Raamatun jumalallista alkuperää ja inhimillistä muotoa ei voi eikä tarvitse erottaa toisistaan."

 

Kuten tuo Signal #30196 kirjoitti: "Koska he eivät ihmisviisaudessaan usko, niin Pyhä Henki ei heille Raamatun sanaa avaa, (sekin on Raamatussa)" Tästä seuraa mielestäni se, että ateistin mukaan "kaikki ongelmitta tutkimuksen kohteena" mutta minun mielestä tutkimustulokset eivät ole välttämättä päteviä tai ei ole yleensäkään tieteen tutkittavissa. Kannattaako provosoitua, eiväthän ateisti ja uskis näe paljonkaan asioita samalla tavalla. Ateistille raamattu on kirja muiden joukossa ja uskikselle Raamattu on erityinen kirja.

 

"niinkuin ennustettu on"    Tässä on helppo havaita ateistin ja uskiksen ajattelun ero:

-Ateistin mukaan "Se ei vain yksinkertaisesti ole uskottavaa.

-Uskovan mukaan homma on saatu lopullisesti pakettiin, kaikki ennustukset Jeesus tuli ja toteutti ne lukuunottamatta tuota, jonka vain Isä tietää yksin, milloin tapahtuu. Tuo kohta on mielestäni laitettu meille koetukseksi kuten koko Raamattukin meitä koettelee.

 

Tähän ajattelin päättää keskustelun tästä, ei ole aikomus enää kommentoida. Jäitä hattuun.

 

 

 

 


Vieras

#30320 Liitto mikä liitto

02.03.2014 22:35

Keksikää homot itsellenne jokin oma liitto avioliiton sijaan, vaikka homoliitto. Ehkä se saattaisi mennä eduskunnassa läpi, mutta siihen ei voi sisällyttää adoptio oikeutta, koska MINÄ EN HYVÄKSY SITÄ.

Vieras

#30321 Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 22:47

#30313: - Re: Re: Re: Tasa-arvo?

 

Former Ex-Gay Leaders Apologize - 1.Mies    Tänä päivänä ylpeä Gay - mies.   Sanoisinpa,  ettei vielä tunne totuutta.
On katsottava ja kuunneltava tarkemmin,  mitä he puhuvat. 2:na  esiintynyt naisihminen pyytää anteeksi ennen muuta ehdollistunutta rakkautta (uskovien).

Tässä mielessä,  niinkuin ymmärrän Exoduksen johdonkin tunteneen,-  se on aivan Raamatun mukainen ajatus.  Jumalan rakkaus on ääretön,  ehdoton ja suvereeni.  Mutta niin on ehdoton myös  hänen
vanhurskautensa!   Ketään ei voida kuitenkaan vaatia tulemaan hänen tykönsä omin voimin ja  muuttuneena,  omassa varassaan.  Tämän paukuttamisen puolesta mielestäni,  ja nopean eheytymisen odotuksessa,  ovat kokeneet pettymyksiä.
Niitä ovat saattaneet  luoda jotkut nopeat kasvutarinat.  Ne sinänsä ovat varmasti totta,  mutta ovat samalla rakentaneet ennakkokäsityksiä ja kaavoja ,  kuinka kaiken pitää tapahtua. 
No,  kaavat ovat olleet ehkä enemmänkin ihmisistä.  Jumalan työtä ei voida ulkoapäin määrittää,  ohjailla eikä jouduttaa.
Sitäpaitsi on taas tiedettävä,  minkälaisesta eh.toiminnasta puhutaan.  Ennenkuin puhutaan mitään:

Yksilöterapiasta,
ryhmä  "  ,
vertaisryhmistä  
Kaikki ovat aivan omanlaisiansa asioita,  eikä niistä voi puhua kertomatta,  mistä kulloinkin  on kyse.

Itsemurhista ei ollenkaan näin yksioikoisesti voi sanoa,  että niitä on tehty,  kun ei ole eheydytty tavotteiden mukaan.
Enemmän uskon syvien hylkäämisten ja pettymyksien aiheuttaneen niitä.  Näissä asioissa ollaan meren laineilla!
Tavoiteasettelu on epärealistinen, - ei niin ettei eheytyminen ole mahdollista,  vaan miten se on mahdollista.

Puheista kuultaa tietynlainen,  enpä osaa heti määritellä,  millainen uskonnollisuus.  Suorituskeskeinen ainakin,  ja puuttuu
Kristuksen laupias mieli.  Tästä ne löytyvät samat eväät kuin todellisessa  menestysteologiassa.  Viisaampaa olisi rauhoittaa oma kamppailunsa asiaa tuntemattomilta muilta agitaattoreilta,  ja olla omassa parantavassa yhteydessä Jeesukseen.

Mutta eivät homot ole suinkaan ainoita,  jotka ovat vastaanottamassa tiukkoja kommentteja, monenlaisten riippuvuuksien kanssa kamppailevat kokevat samoja asioita joskus.  Aina löytyy kaikkialla,  kaikissa yhteisöissä
näitä ihmisiä, jotka sanovat tiukasti,  armotta,   se on myös persoona kysymys. Ihan samoin vaikkapa metsästysseurassa. Aivan niinkuin elämässä yleensäkin.

Tuo,  että ovat saaneet tällaisia kommentteja ,  kuin esim: "Sinulla ei ole tarpeeksi uskoa,"  kertoo vain näiden arvostelevien kristittyjen kasvamattomuudesta, ja asiantuntemattomuudesta,   ei mistään muusta. Koska kyse on syvistä ja pitkistä prosesseista,  ei voi vaatia yhtäkkisiä muutoksia, ellei Jumala niitä tee,  ja onneksi joskus tekee nopeitakin.   Siksi juuri tarvitaan vertaisryhmiä,   että voidaan jakaa vaikeita kysymyksiä vapaassa ja turvallisessa  ilmapiirissä.

On kauhean vakavaa,  että tuo asenne on saanut näissä  ihmisissä aikaan taas pakenemista toiseen fatalistiseen ääripäähän. Heidän olemuksestaan näkee,  että ovat vilpittömästi olleet etsimässä  totuutta. 

Veikkaan,  että tuskin ovat päässeet kuitenkaan mihinkään rauhalliseen satamaan tuossa asiassa,  kyllä siinä vielä monet myrskyt käydään,  ja lopputulema on siellä jossain.  Siitä emme vielä tiedä mitään!

 


Vieras

#30322 Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 23:03

#30321: - Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo?

Ja taas joku joka ei osaa edes selvää englantia...


Vieras

#30323 Re: Re: Re: Re: kansan enemmistö 75% ei kannata homoliittoja.

02.03.2014 23:09


Vieras

#30324 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo?

02.03.2014 23:16

#30322: - Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo?

 

Se on sun tulkintas, koska sulta puuttuu kokemus  hyvästä,  rakkaudellisesta seurakuntayhteydestä.


Vieras

#30325 Tästä tulee taas pöljäsivu (kuten edellisetkin)

02.03.2014 23:26

(Voitte itse huomata asian vilkuilemalla kommentteja.)