Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#3076 Re: Tulokset tilaajan mukaan

26.03.2013 17:48

#3061: Signe - Tulokset tilaajan mukaan

No täytyy sitten vain sanoa että vakuuttava tutkimus, en ymmärrä miksi joku on niin typerä että tekee tutkimuksen tahallaan joka ei pidä paikkaansa. Ainahan siitä jää kiinni eikö ihmiset opi?

Varsinkin nuo taulukot näytti vakuuttavalta koska ne antaa ymmärtää että siinä on oikeasti jotain perää

 


Vieras

#3077

26.03.2013 17:48

"Kyllähän lesbo- ja homoparit voivat kasvattaa lapsia, mutta eivät voi saada niitä. Sääliksi käy niitä lapsia, ketkä joutuvat tuollaisessa perheessä elämään."

Luuletko, etteivät heidän ituratansa toimi?

Vieras

#3078 Re:

26.03.2013 17:49

#3016: -

Homot voisitteko selittää syyn kysymykseeni. Jokainen varmasti tietää ketä homoja tarkoitin, sen verran kiivaasti ovat esiintyneet!


Vieras

#3079

26.03.2013 17:49

"No täytyy sitten vain sanoa että vakuuttava tutkimus, en ymmärrä miksi joku on niin typerä että tekee tutkimuksen tahallaan joka ei pidä paikkaansa. Ainahan siitä jää kiinni eikö ihmiset opi?"

Rahasta sitä tekee mitä vain, sanoi maallikkosaarnaaja.
mene saunaan

#3080 Re: Hullut

26.03.2013 17:52

#3059: järkyttynyt - Hullut

Jos sun EI Ole pakko koko ajan härkkiä asiallista keskustelua niin olisi ihan kohteliallista. Sun jutut tiedetään, joten mene noiden juttus kanssa vaikka saunaan ja kylve loppuilta. Varmasti helpottaa. Voidaanko tehdä näin tai homma etenee suomi 24 kautta.


Vieras

#3081

26.03.2013 17:53

"Homot voisitteko selittää syyn kysymykseeni. Jokainen varmasti tietää ketä homoja tarkoitin, sen verran kiivaasti ovat esiintyneet!"

Joo, Riku Nieminen on naimissa Annika Poijärvi -nimisen miehen kanssa. Janne Katajan miehen nimi oli Ulla Kataja.

Vieras

#3082 Re:

26.03.2013 17:55

#3079: -

Silti, pilata nyt oma maine väärennetyllä tutkimuksella. Eiköhän näitä esimerkkejä ole jo tarpeeksi maailmassa että tutkimukset sun muut tulisi tehdä perustuen faktoihin. Niin ja puhumattakaan näistä saksalaisesta joka menetti tohtorinarvonsa ja sai potkut ja mitä muuta kun jäi kiinni plagioinnista. (En nyt muista miten se tarina meni vai sekoitanko jopa kaksi plagioijaa keskenään.) Typerää sanon minä.

 

Rikottu ruukku

#3083 Onnettomuudet ja lähes kaikki ihmisten sairaudetkin,...

26.03.2013 17:56

aina kaikkia sotia ym. SYYSTÄ (kaikki vääryys) on niitä kaikille hyväksi Jumalan Sanan ja Tahdon / Lainalaisuuksien vastaisuuksista, laittomuuksista pahaksi kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi seuraamuksia / tuotoksia väärin, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden vastaisesti elämisestä, toimimisista ja vaikuttamisista.

Joita ei tulisi eikä olisi jos elettäisiin Oikein, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi tavalla. Pahaksi seuraamuksia tulee pääasiassa vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta elämisestä ja toimimisista. Eli kaikista tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan maailman touhujen ja politiikan mukaisesti elämisestä ja toimimisesta. Joka, = Baalin palvelua, joka on aina koitunut ja koituu näin väärin eläville ja toimiville tuomioksi.

Muistuttaen.
Heikki

#3084 Re: Hullut

26.03.2013 17:57

#3059: järkyttynyt - Hullut 

 

>> mutta Suomen lain silmissä JOKAISEN ihmisen on OLTAVA TASAVERTAINEN. Minun mielestäni tässä ihmiset pelkojensa tähden syrjivät ihmisiä. Olette "rasisteja". Minä en pidä jalkapallosta. En ymmärrä koko pointtia, mutta pelatkoon ne jotka haluavat. En anna sen häiritä minua. Enkä todellakaan yritä kieltää jalkapalloa lailla<< Homoilla on täysin tasavertaiset oikeudet avoitua kuin muillakin kansalaisilla. Avioliittoon aikoville annetut rajoiteet koskevat aivan tasapuolisesti kaikkia kansalaisia, niin homoja, heteroita, pedofiilejä, moniavioisuuteen taipuvia ja eläimiin sekaantujia. Samat ehdot on annettu kaikille: avioliitto voidaan solmia kahden eri sukupuolta olevan, täysi-ikäisen kansalaisen kesken. Ehdot avioitumiselle ovat aivan samat ja tasa-arvoiset kaikille kansalaisille. Avioliitolle on toki annettu joitakin rajoitteita jottei avioliitosta voisi tulla perverssiä irvikuvaa. Aivan samalla tavalla esimerkiksi ajokorttia anovilta vaaditaan riittävää näkökykyä ja terveyden tilaa. Yhtä absurdia olisi vaatia tasa-arvoon vedoten, sokeille ajokorttia, murtovarkaalle vartijan papereita tai pikkuvauvalle oikeutta toimia lääkärinä. Jos lain vaatimat edellytykset puuttuvat, niin ei avioliittoonkaan voi mennä ilman toista sukupuolta olevaa puolisoa. Homot voivat yhtä hyvin alkaa vaatimaan, että pelkkää nakkia pitää ruveta tasa-arvon nimissä kutsumaan nakkisämpyläksi.

Vieras

#3085

26.03.2013 17:58

"Silti, pilata nyt oma maine väärennetyllä tutkimuksella. Eiköhän näitä esimerkkejä ole jo tarpeeksi maailmassa että tutkimukset sun muut tulisi tehdä perustuen faktoihin. Niin ja puhumattakaan näistä saksalaisesta joka menetti tohtorinarvonsa ja sai potkut ja mitä muuta kun jäi kiinni plagioinnista. (En nyt muista miten se tarina meni vai sekoitanko jopa kaksi plagioijaa keskenään.) Typerää sanon minä."

Kristillisen etiikan mukaan kaikkea saa tehdä, kunhan ei jää kiinni
Heikki

#3086 Re:

26.03.2013 18:00

#3079: -  

 

Ja papit saavat palkkansa vasta taivaassa ( tai viimeisellä tuomiolla?)
Signe

#3087

26.03.2013 18:02

"Homoilla on täysin tasavertaiset oikeudet avoitua kuin muillakin kansalaisilla. Avioliittoon aikoville annetut rajoiteet koskevat aivan tasapuolisesti kaikkia kansalaisia, niin homoja, heteroita, pedofiilejä, moniavioisuuteen taipuvia ja eläimiin sekaantujia."

Homous ja heterous ei ole rikos, kuten nuo listasi muut esimerkit. Se, että homoseksuaali ei pääse avioliittoon rakastaman ihmisen kanssa on selvää epätasa-arvoa.

"Samat ehdot on annettu kaikille: avioliitto voidaan solmia kahden eri sukupuolta olevan, täysi-ikäisen kansalaisen kesken. Ehdot avioitumiselle ovat aivan samat ja tasa-arvoiset kaikille kansalaisille."

Ks. yllä.

"Avioliitolle on toki annettu joitakin rajoitteita jottei avioliitosta voisi tulla perverssiä irvikuvaa. Aivan samalla tavalla esimerkiksi ajokorttia anovilta vaaditaan riittävää näkökykyä ja terveyden tilaa. Yhtä absurdia olisi vaatia tasa-arvoon vedoten, sokeille ajokorttia, murtovarkaalle vartijan papereita tai pikkuvauvalle oikeutta toimia lääkärinä. Jos lain vaatimat edellytykset puuttuvat, niin ei avioliittoonkaan voi mennä ilman toista sukupuolta olevaa puolisoa. Homot voivat yhtä hyvin alkaa vaatimaan, että pelkkää nakkia pitää ruveta tasa-arvon nimissä kutsumaan nakkisämpyläksi."

Lakien laatiminen ei käy sillä logiikalla, jota yrität tuossa tuputtaa. Nakkijuttusi on tyhjänpäiväistä semanttista leikkiä.

Vieras

#3088

26.03.2013 18:03

"Ja papit saavat palkkansa vasta taivaassa ( tai viimeisellä tuomiolla?)"

Erehdyt; kyllä evlut- ja ortodoksipapit ainakin saavat kuukausipalkkaa.

Vieras

#3089

26.03.2013 18:03

KIITOS ADDRESSIN LAATIJILLE!
suomi 24

#3090 Re:

26.03.2013 18:04

#3081: -

homppelit olisi nyt hyvä rauhoittaa tuota teidän agitointia. Muuten voi tulla vaikeuksia.

Heikki

#3091 Re:

26.03.2013 18:05

#3069: -  

 

>> Vieras #3069 26.03.2013 17:40 Televisiossa näytettiin Janne Kataja ja "munamies" nimien keruussa Helsingin kaduilla. Ei ollut rehellistä peliä! Vastaantulijoilta kysyttiin: "Kannatatteko tasa-arvoa"? Tottakai jokainen vastasi myöntävästi ja allekirjoitti. Homoavioliitosta ei puhuttu sanaakaan!!<< Nuo tasa-arvon nimissä vääryydellä kerätyt nimet pitäisi laittaa tähän adressiin koska homothan itse asiassa vaativat erityisoikeuksia muihin kansalaisiin nähden avioitumisassa. Kyllähän homotkin saavat jo nyt mennä aivan samoin ehdoin naimisiin, kunhan puoliso on eri sukupuolta oleva. Ei homoilta ole avioitumista kielletty.
ritu

#3092

26.03.2013 18:07

Allekirjoitin addressin. Hyvällä asialla ollaan.
Signe

#3093

26.03.2013 18:08

"Nuo tasa-arvon nimissä vääryydellä kerätyt nimet pitäisi laittaa tähän adressiin koska homothan itse asiassa vaativat erityisoikeuksia muihin kansalaisiin nähden avioitumisassa. Kyllähän homotkin saavat jo nyt mennä aivan samoin ehdoin naimisiin, kunhan puoliso on eri sukupuolta oleva. Ei homoilta ole avioitumista kielletty."

Millä tavoin Janne Kataja ja Riku Nieminen keräsivät varmennettuja allekirjoittajia kansalaisaloitteelle vääryydellä? Samansukupuoliset parit eivät vaadi erikoisoikeuksia, vaan samoja oikeuksia kuin muut.

Tuo viimeinen väitteesi osoittaa, ettet kykene aikuistason argumentointiin.
Rikottu ruukku

#3094 Mikähän siinä on ettei historia mitään ihmisille opeta?!

26.03.2013 18:10

Samoja syystä (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan sanan mukaisuuden vastaisia, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi, valtavan ristiriitaista ja sekasortoista, vääryyden mukaisuuden ja pahuuden puolesta touhuista ja politiikasta seuraamuksia tuottavia / aiheuttavia tyhmyyksiä toistetaan vuosista ja sukupolvista toiseen! Samoin kuin ne noin 4000 vuotta sitten eläneet Nooan aikaiset aikoinaan. Jotka saivat siitä tuomiokseen palvelevasta elämästään ja touhuistaan ansaitsemansa tuomion, siinä silloiselle pahan valtaamalle maailmalle / ihmiskunnalle LOPUKSI, vedenpaisumus tuomiossa!

Jo kaksi maailman sotaa, ym. hirveine vitsauksineen, hirveyksiä on kirouksina / ansioina ylle vedetty, ja sitä kolmatta ollaan kovaa vauhtia ihmiskunnan, kullekin näin väärin, Totuuden / Oikeuden, = kaikille hyväksi Jumalan vastaisella = näin nykytavan mukaisella, ”piru” vieköön ja paha periköön, muista ja muusta niin väliä, itsekkyyden mukaisella ja hallitsemalla / VÄÄRIN elämällä, toimimalla ja vaikuttamalla ylle vetämässä! Ja siihen hirmuiseksi maailman LOPUKSI lopullisen hirmuisen tuomion täyttymystä kohti viemässä

Jota vääryyden ja pahuuden VALTAA ja voimaa ovat kukin osaltaan valinnoillaan ja valtuuttamisillaan ym. kaikin mahdollisin väärin tavoin, kukin tähän tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhuun ja politiikkaan mukautuneesti / osallisuudessa elävä, kaikellaan sen tuomioksi olevan ja koituvan puolesta, kaikille hyväksi Jumalaa ja toisiaan vastaan, toisilleen tuhoksi ja onnettomuuksiksi, sekä henkisellä että fyysisellä tasolla keskenään, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi koituvalla, kilpailevalla, taistelevalla ja sotivalla tavalla toimien.
Heikki

#3095 Re:

26.03.2013 18:10

#3087: Signe -  

 

"Homoilla on täysin tasavertaiset oikeudet avoitua kuin muillakin kansalaisilla. Avioliittoon aikoville annetut rajoiteet koskevat aivan tasapuolisesti kaikkia kansalaisia, niin homoja, heteroita, pedofiilejä, moniavioisuuteen taipuvia ja eläimiin sekaantujia." >>Homous ja heterous ei ole rikos, kuten nuo listasi muut esimerkit. Se, että homoseksuaali ei pääse avioliittoon rakastaman ihmisen kanssa on selvää epätasa-arvoa. << Homous on pahin synti ja rikos minkä ihminen voi tehdä, sillä silloin hän pilkaa Jumalaa. Ihmisen tulisi olla Jumalan kuva. Voihan eläimiin sekaantujakin rakastaa kissaansa tai koiraansa? Entäpä jos homot rakastaa lapsia? "Samat ehdot on annettu kaikille: avioliitto voidaan solmia kahden eri sukupuolta olevan, täysi-ikäisen kansalaisen kesken. Ehdot avioitumiselle ovat aivan samat ja tasa-arvoiset kaikille kansalaisille." Ks. yllä. "Avioliitolle on toki annettu joitakin rajoitteita jottei avioliitosta voisi tulla perverssiä irvikuvaa. Aivan samalla tavalla esimerkiksi ajokorttia anovilta vaaditaan riittävää näkökykyä ja terveyden tilaa. Yhtä absurdia olisi vaatia tasa-arvoon vedoten, sokeille ajokorttia, murtovarkaalle vartijan papereita tai pikkuvauvalle oikeutta toimia lääkärinä. Jos lain vaatimat edellytykset puuttuvat, niin ei avioliittoonkaan voi mennä ilman toista sukupuolta olevaa puolisoa. Homot voivat yhtä hyvin alkaa vaatimaan, että pelkkää nakkia pitää ruveta tasa-arvon nimissä kutsumaan nakkisämpyläksi." >>Lakien laatiminen ei käy sillä logiikalla, jota yrität tuossa tuputtaa. Nakkijuttusi on tyhjänpäiväistä semanttista leikkiä.<< Ahaa no pitäsikö sokeille antaa ajokortti? Hehän ovat eriarvoisessa asemassa suhteessa muihin kansalaisiin?
nameless

#3096 Jumala rakastaa kaikkia!

26.03.2013 18:14

Jeesus rakastaa ihan kaikkia! olit sitten tumma,vaalea,homo tai lesbo. Mutta kyse on nyt siit,et Jumala rakastaa kaikkia,mutta vihaa syntiä! Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi! Jos mies ja mies tai nainen ja nainen olisi tarkoitettu yhteen hei voisivat harrastaa seksiä yhtä helposti kuin mies ja nainen ja voisivat saada lapsia. Homoudessa on kyse siitä,että homo/lesbo hakee rakkautta saman sukupuolen edustajalta,koska ei oo lapsena saanu yhtään tai niin paljon rakkautta/huomiota vanhemmilta tai on ollu rikkinäinen perhe. ja te jotka sanotte,et Jeesusta ei oo olemas,nii haluun sanoo,että Jeesus toimii tänäkin päivänä! Jos ei oo itellä siitä kokemusta,nii lukekaa ilmestyskirjaa! :) Siunausta kaikille! :)

Vieras

#3097

26.03.2013 18:14

Pariisissa sunnuntaina poliisi joutui käyttämään kyynelkaasusumuttimia, kun homoavioliittoja vastustava mielenosoitus yritti riistäytyä sovitulta reitiltä Riemukaarella. Sisäministeriä on vaadittu eroamaan, mutta sisäministeri Manuel Valls kertoi, että kristittyjen räyhääviä liittolaisia olivat äärioikeistolaiset. Jotkut ääriryhmät kaatoivat suoja-aitoja ja heittelivät poliiseja erilaisilla esineillä. Noin 30 poliisia loukkaantui lievästi. Mielenosoittajista 98 otettiin kiinni ja kuusi vietiin poliisin säilytystiloihin.

On aina hieman hämmentävää, että kristityt ja äärioikeisto helposti löytävät toisensa monissa moraalisissa kiistakysymyksissä. Äärioikeiston väkivalta ei vaikuta kovin kristilliseltä.

Vieras

#3098 Re: Hullut

26.03.2013 18:14

#3059: järkyttynyt - Hullut

Tottakai kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia. Ei siitä ole kysymys. Kysymys on niistä homojen teoista, joita he tekevät. Homot ihmisinä ovat yhtä hyvin tasa-arvoisia, kuin muutkin. Eri asia on heidän tekonsa. Pitääkö sellaiset teot hyväksyä lailla, tasa-arvon nimissä? Pitäsikö sitten pedofilienkin teot hyväksyä ja laillistaa?

Heikki

#3099 Re:

26.03.2013 18:15

#3093: Signe -  

 

Homot valehtelevat väittäessään, että laki ei kohtele heitä tasa-arvoisesti avioitumis asiassa. Homothan haluavat että avioitumisen ehtoja muutettaisiin, jotta heidän pervoilunsa saisi hyväksyntää, toisin kun nuo muutkin pervoilut. Homous on ollut rikos aiemmin Suomen lain mukaan. Kuka on seuraavaksi vaatimassa poikkeusta? Pedofiilit vai moniavoiset?

Vieras

#3100 Re:

26.03.2013 18:15

#3085: -

Sinulla on jännä käsite kristillisestä etiikasta. Minulla kristittynä on ainakin oma tunto joka kertoo mikä on väärin ja mikä ei. Minä en koskaan toteuttaisi pro graduani niin että tekemäni tutkimus perustuisi valheellisiin tuloksiin. No varmaan on turvallista sanoa että suurin osa Suomalaisista graduista on toteutettu deduktiivista logiikkaa käyttäen, joten tuollaista ei helposti tapahtuisi. Väitöskirjojen kanssa eri juttu, silti epäilen ettäkö Suomessa tuollaista koskaan tapahtuisi. No mene ja tiedä vaikka ensi viikolla selviää joku skandaali?  En myöskään plagioisi mitään, enkä niin ole tähän päivään asti tehnyt.

Uskon myös että todelliset kristityt eivät ole tällä palstalla haukkumassa homoja. Kristitty joka lukee Raamattua ja uskoo Jumalaan tietää että lähimmäistä tulee rakastaa vaikka hän olisi homo.