Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#30976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoittee

10.03.2014 09:45

#30972: nörtti - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen va

Kiitti vaan nörtti körtti,  mutta näissä osassa uudemmista ei nyt onnistu vanhaan malliin tuo peistaus.
Siksi tässä tuhrataan.:)


Vieras

#30977 Re:

10.03.2014 11:02

#30969: -

Hups, mitäs tämä nyt oikein tarkoittaa? Eikös ne pohjoiskorealaiset ja iranilaiset sitten kuulukaan uskovaisiin, jota joku kalamies täällä yrittää vähän väliä väittää, kun kerran kristittyjä määräävät teloitettavaksi.


Vieras

#30979 Homo- ja heterovanhempien lapset eivät eroa toisistaan koetussa tyytyväisyydessä elämään

10.03.2014 11:17

res.matr.

#30980 Re: avioliitto on vastuunkantoa.

10.03.2014 11:33

#30965: homoille ei avioliitto oikeutta eikä adoptio lapsia. - avioliitto on vastuunkantoa. 

 Omat syytöksesi kertovat juuri teistä,jotka haluatte estää meitä lesboja ja homoja virallistamasta  suhteensa aviollitoksi niinkuin muuallakin Pohjoismaissa ( ja jopa Meksikossakin! ) on mahdollista tehdä.Noista "lapsellisista puheista, haukkumisista,kiroamisista ja välillä jopa jostain kaasukammion ehdottamisista ym.  vihapuheista" te kyllä olette pitäneet tällä palstalla parhaiten juuri itse huolen.Lukekaa vain omat kommenttinne ja kertokaa mistä löydätte sen homon tai lesbon kirjoittaman kommentin jossa esim . Italian fascismia tai toista maailmansotaa edeltäneen kansallissosialistisen Saksan poliittisia järjestelmiä olisi  ihannoitu tai ihasteltu. ( nehän ne olivat  niitä  konkreettisia esimerkkejä natsismista tai fascismista. ) Niihin tutustuminen nykyään niistä lukemalla tuskin on omiaan tekemään ketään miksikään uusnatsiksi - pikemminkin AIVAN päinvastoin.Juuri sen vuoksi niihin tutustuminen onkin  erittäin hyödyllistä. Ne olivat  kuitenkin aikanaan todellisuutta Euroopassa,eikä (raamatullisiin aikoihin verrattuna niin kovin kauan sitten...) ja ne sivuavat kyllä aika vahvasti  omankin maamme historiaa. Kyse on siis historian harrastamisesta ilman mitään asiaan kuulumattomia "larppauksia" (kuten eräillä.... (nimiä mainitsematta)

Rajoittakaa nyt ihmeessä tuo ´viattomista lapsista´jauhamisenne joka käänteessä ja niillä vetoamisenne vain  johonkin  Viattomien lasten päivään tms. älkääkä käyttäkö noita sanoja sentimentaalisena vetoamiskeinonanne kaikessa ja joka käänteessä. Opettakaa paremminkin niille omille viattomille lapsillenne,  ettei ketään päiväkotikaveria saa lyödä palikalla päähän eikä välitunnilla ketään saa homotella tai huoritella, niin pidätte paremmin huolta heidän viattomuudestaan.Jos itse pelottelette tarpeeksi lapsianne homoilla  pahimpina mörköinä ja samaistatte vielä itsekin puheissanne niin kai te lopulta saatte heistä vaikka hysteerisiä kun riittävän kauan noita  hölmöyksiänne jauhatte.Lapset tuskin muuten ovat näitä tähän adressiin liittyviä keskusteluja täällä seuranneet, joten älkääpä nyt taas yrittäkö käyttää lapsia asianne keppihevosena.Teiltä tuntuu nyt unohtuneen se tosiasia ,että eivät lesbot ja homot ole mitään tulihäntäisiä , kahdeksanpäisiä hirviöitä ulkoavaruudesta joiden missiona täällä Tellus-planeetalla olisi vietellä  ´viattomat´ lapsenne täältä mukaansa asuinplaneetalleen  "Helvettiin" , vaan enimmäkseen  ihan tavallisen näköisiä miehiä ja naisia joukossanne katuvilinässä ja kauppojen jonoissa ,joissa ette heitä tunnista mistään. Meilläkin on sukulaisemme ja perheemme ja omaisemme ja ystävämme. ..

Sen verran voin sanoa, että oma  sisareni on naimisissa( miehen kanssa) ja heillä on kuusivuotias poika ja kolmevuotias tytär ja minulla on heidän kanssaan ihan hyvät välit . Viime kesänä olimme  jopa veneilemässä ulkosaaristossa moottoriveneelläni ja poika olikin erittäin kiinnostunut veneen moottoreista, veneilystä  yleensäkin ja kalastamisesta.Aivan kuten isänsäkin.He eivät pidä minua minään ´ merihirviönä´ .Olen vielä luvannut opettaa pojalle hieman banjonsoittoakin ,kunhan tässä vähän aikaa liikenee.Harrastukset ovat hienoja asioita elämässä. Sisareni on aivan tavallinen 28-vuotias suomalainen nainen, ammatiltaan tarjoilija ja on ravintolassa töissä. Aikaisemmin hänkin on ollut merillä, jossa hän nykyisen miehensä (ammatiltaan konemestari) on tavannut.He ovat mielestäni onnellinen ja tasapainoinen perhe ja olen siitä iloinen ja onnellinen heidän puolestaan. Niin on äitimmekin.Isäni valitettavasti kuoli jo kun itse  olin 12-vuotias, mutta niin voi käydä missä tahansa perheessä, tänne kun ei kukaan ole tullut jäämään... Eiköhän tässä nyt sukuselvitystä teille (" enimmäkseen`vieraille´" ) jo minun osaltani tullutkin. ihan tarpeeksi  Kertokaa te nyt vaihteeksi vaikka omistanne, jos katsotte tarpeelliseksi.Ainakin se tarjoaisi parempaa luettavaa kuin nuo teidän nykyiset juttunne ja paasauksenne


Vieras

#30982 Re: Ymmärryksen lisäystä:

10.03.2014 12:30

#30981: "Kaukaaviisas" - Ymmärryksen lisäystä: 

 Kaukaa katsottuna joku ihan viisaan näköinen voikin lähemmin katsottuna  ja KUULTUNA osoittautuakin  vähemmän viisaaksi kuin miltä vielä kaukaa näytti...

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 13:06


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 13:12


Lapsensa JO yhteiskunnan veronmaksajiksi kasvattanut

#30986 Lapsella ON OIKEUS äitiin ja isään!

10.03.2014 13:44

#30985: - Re: Re: Homo- ja heterovanhempien lapset eivät eroa toisistaan koetussa tyytyväisyydessä elämään

 

Jep, jep!?

Lapsi ei todellakaan lähde moittimaan olojaan jollekkin vieraalle utelijalle!

Ja onko lapsi muka "kypsä" tekemään tällaisia arviointeja itsestään, kun muusta elämisenmallista ei tiedä?!

Tutkijahan voi tehdä ihan itselleen sopivia tulkintoja, jos lapsi näyttää päällisinpuolin olevan ok!

"Sisikuntavinksahdukset" tulevat muuten ilmi yleensäkin vasta myöhemmin.

En usko tällaisiin "tutkimuksiin"!

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 13:49



Vieras

#30988

10.03.2014 13:52

Tapio Puolimatka puhuu kirjassaan... Kasvatuksen mahdollisuudet ja rajat...lasten kasvatukseen vaikuttavista tekijöistä...

"Moderni ajattelu on siirtänyt moraalisen vastuun käsitteen syrjään, koska puuttuu käsitys moraalisesti oikeasta ja väärästä … Kun ihmistä ei enää kohdella morallisena olentona, vaan kokonaan ympäristönsä tuotteena, häneltä viedään samalla vapaus ja vastuu … Samalla viedään pohja yleensäkin moraaliopetukselta. Moraalisten käsitteiden ja niiden pohjalta rakentuvan moraaliopetuksen puute vie lapsilta mahdollisuuden hallita omia taipumuksiaan moraalisesti vastuullisina olentoina. Moraalisen näkökulman väistyessä tapahtuu myös vallan siirto vanhemmilta ja lapsilta asiantuntijoille ja ammattikasvattajille. Moraalinormien paikan ottavat yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden teoriat ja määritelmät normaalista käyttäytymisestä. Vain alan koulutus antaa riittävän tiedon normaalin kehityksen tunnuspiirteistä. Niinpä vanhemmat joutuvat varmistamaan asiantuntijoilta, että heidän lapsensa on kehittymässä normaalisti, koska useimmilta vanhemmilta oletettavasti puuttuu tarvittava tieto arvioida itse asiaa … Moraalitiedon väistyessä tunteisiin vetoava piilovaikutus korvaa tietoperäisen opetuksen moraalikasvatuksessa. Modernit hallinnan tekniikat eivät vetoa ihmisten vastuuntuntoon, vaan ne pyrkivät tekemään ihmisistä normaaleja. Tätä mallia sovelletaan silloinkin kun on kyse käyttäytymispiirteistä, joita on perinteisesti pidetty kuuluvina moraalisen valinnan alueeseen. Kun lapselle ei anneta moraalitietoa järjestelmällisessä muodossa, häneltä viedään myös mahdollisuus kehittää moraalista ajatteluaan, ohjata elämäänsä ja puolustaa oikeuksiaan moraalitiedon pohjalta."



Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 13:56


Lapsia ei kiihkouskovaisuuteen

#30990 Re: Re: Lapsella ON OIKEUS äitiin ja isään!

10.03.2014 14:02


Vieras

#30991

10.03.2014 14:03



Sarastus- lehti



Vihreät eivät kuitenkaan ole mikä tahansa kaupunkilaisliberaali puolue, vaan sen johdossa ja kannattajissa on myös vahva ex-taistolaisten segmentti, mikä näkyy hyvin sen arvomaailmassa. Ilkka Kylävaara kertoo toimittamassaan teoksessa Taistolaisuuden musta kirja (2004) tutkija Anu Kontulan pro gradu -työstä, jonka kysely- ja haastattelututkimuksen mukaan tyypillinen ex-taistolainen äänestää vihreitä (45%) ja vasemmistoliittoa (32%).[ii]

Olisi kummallista jos nämä prosenttiluvut eivät jollain tapaa heijastuisi kirkon arvomuutoksessa ja poliittisesti korrekteissa Raamatun tulkinnoissa. Samalla jäisivät selittämättä näkemykset, joita on esittänyt mm. Helsingin naispiispa Irja Askola. Helsingin Sanomien haastattelussa Askola esittää, että evankelis-luterilaisen kirkon olisi syytä suorastaan riemulla antautua kilpailevan islamaninuskon ekspansiivisille pyrkimyksille.

Vielä Askolaa enemmän julkisuudessa viihtyvä kirkon sisäinen kumouksellinen on julkkispappi Jaakko Heinimäki, joka on kunnon internationalistin tapaan julistanut, että Jeesus ei olisi kannattanut kotia, uskontoa ja isänmaata. Vanhemman polven kirkollista mädätystä edustaa emerituspiispa Wille Riekkinen, joka haluaa sosiaalisen vallankumouksen ja Helsingin hiippakunnan emerituspiispa Eero Huovinen, jonka mielestä rasismi on synti, vaikka Raamatussa ei puhuta sellaisesta mitään.   No- tähän kyllä voi kommentoida- että rasismi on synti!

Nämä samaiset valtionkirkon merkkimiehet ja -naiset puhuvat mielellään moniarvoisuudesta ja kirkon työntekijöiden omantunnonvapaudesta, mutta käytännössä niiden annetaan toteutua vain valikoivasti. Evankelis-luterilaisen uskon modernisointi alati muuttuvan ajan hengen mukaiseksi on merkinnyt monissa tapauksissa Raamatun sanan hylkäämistä, mikä on puolestaan aiheuttanut huomattavia vaikeuksia siihen edelleen uskoville papeille ja kristillisille järjestöille.


http://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/


Vieras

#30992 Re: Re: Re: Re: Homo- ja heterovanhempien lapset eivät eroa toisistaan koetussa tyytyväisyydessä elä

10.03.2014 14:04

#30987: Tämä ero on kiistaton. - Re: Re: Re: Homo- ja heterovanhempien lapset eivät eroa toisistaan koetussa tyytyväisyydessä elämään

Anteeksi mutta Väestöliitto ei ole tutkimusta tehnyt. Tutkimuksessa ei myöskään tutkittu hiv:n levinneisyyttä vaan lasten hyvinvointia.


Vieras

#30993 Re: Re: Re: Re: Homo- ja heterovanhempien lapset eivät eroa toisistaan koetussa tyytyväisyydessä elä

10.03.2014 14:06

#30987: Tämä ero on kiistaton. - Re: Re: Re: Homo- ja heterovanhempien lapset eivät eroa toisistaan koetussa tyytyväisyydessä elämään

Euroopassa HIV tartuntojen määrä on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun tahdon tasa-arvoisten  HOMOLIITTOJEN vuoksi.

Näyttäisitkö tilastot ja tutkimuksen tästä asiasta.


Vieras

#30995 Hyväksyt siis rasismin?

10.03.2014 14:10

#30991: -

Helsingin hiippakunnan emerituspiispa Eero Huovinen, jonka mielestä rasismi on synti, vaikka Raamatussa ei puhuta sellaisesta mitään.

Pönttölän Iisakki (sotajalalla)

#30996 Homothomothomot Prrrrrrrrrrrskeles !!!!

10.03.2014 14:20

Minä sanon nämä homot pitäs prrrrrrrrrrrssssssklesssshhhhssssHOMOT PRRRRKULE ssstana aiii Aaaarrrrrghh HOMOT homot vielä aiaiai kun minä nämä homot prrrrrr!!!!! Iiisakki on nyt prrrrrrr... HOMOTHOMOT prrrrrr..... kelekelekelekelekelekelke. ööööööö

Vieras

#30998 Re:

10.03.2014 14:30

#30991: -

 

Tässä yritelmää koota paketiksi,  ja pistää paketti sinne minne kuuluu,  eli etuskuntaan.  Jos lähetät, 
viitikkö pistää mulle,  että kenelle meni.  Mutta älä vielä,  tulee usiampia!

 

 

 

 

 

OSA 1


Menetin tuon ulkoasun tännelaitossa,  jospas vielä koittais.   Y r i t ä n  vielä  s a a d a  tehtyä paremman.

 

Tasa-arvoinen avioliittolaki ?

Perinteistä avioliittoa ollaan uudelleen määrittelemässä. Se tarkoittaa sitä, että lainsäädäntöä muutetaan. Muutoksen ei ole sanottu olevan kuin pieni muotoseikka, joka ei keikauta mitään muuta yheiskunnassamme
puoleen eikä toiseen, vaan ainoastaan asiassa vallitseva tasa-arvovaje korjautuu.


1.Onko samaa sukupuoltaolevien avioliitto ihmisoikeuskysymys ?

Euroopan ihmisoikeus Tuomioistuimen (EIT) mukaan EI. Sen ihmisoikeus-sopimuksen (EIS) artiklassa 12 jossa oikeutetaan perhettä perustettaessa toimimaan kansallisten lakien mukaisesti. EIT on ilmaissut kannanottonsa vuonna marraskuussa 2012 Suomelle liittyen rekisteröidyn parisuhteen muuttamiseen avioliitosta parisuhteeksi sukupuolen vaihdostilanteessa.



EIT toteaa: ”EIS 12 art. suojasi perinteistä avioliittoa miehen ja naisen välillä” ja ”EIS 12 artikla ei perustanut sopimusvaltioille velvollisuutta myöntää samaa sukupuolta oleville oikeutta päästä avioon” ja päätyi toteamaan, ettei mainittuja artikloja eikä myöskään 14 artiklan syrjinnän kieltoa ollut rikottu.

Nykyinen avioliittolakimme on siis täysin ihmisoikeussopimuksen mukainen. Tästä voidaan myös päätellä, ettei avioliiton rajaaminen miehen ja naisen väliseksi ole syrjivää.

V
aratuomari Marika Visakorpi, J:kylä ( KD)




Avioliittolain muutosvaatimusta perusteellaan keskeisesti tasa-arvolla ja ihmisoikeuksilla. Vantaalainen kaupunginvaltuutettu, varatuomari
Johannes Hirvaskoski katsoo, että ne ovat selkeästi virheellisiä perusteluja, olipa lain tulevasta sisällöstä mitä mieltä tahansa.

Hän vertaa avioliittolakia
1.kansalaisuuden kriteereihin. Kuka tahansa ei voi olla Suomen kansalainen. Jos kansalaisuuden kriteerit täyttävien ihmisten piiriä halutaan muuttaa, joudutaan muuttamaan itse instituutiota.

– Se määritellään silloin uudestaan ja samalla muutetaan käsitystä siitä, mitä on olla suomalainen.

2.Toiseksi esimerkiksi Hirvaskoski nostaa etnisen alkuperän kuten saamelaisuuden. Antamalla muillekin oikeus olla saamelainen, muutettaisiin määritelmää ja käsitystä siitä, mitä on olla saamelainen.

– Puhe tasa-arvoisesta avioliittolaista on siis yhtä kevyttä, kuin olisi puhe tasa-arvoisesta saamelaislaista tai tasa-arvoisesta kansalaisuuslaista.

Tasa-arvon argumentit eivät tässä päde.

Valtion ei tule säännellä rakastumisia eikä ihastumisia eikä yksilöiden mielihyvän kokemisen tunteita. Mutta tämä tosiasia ei muuta mitä hyvänsä ihmissuhdetta avioliitoksi. S





Avioliitto ei ole pelkkä yhteiskunnallinen sopimus, ei valtion eikä lakikirjan luomus eikä liioin pelkkä vihkimisseremonia. Avioliitto on kulttuurillinen instituutio, joka lepää ihmisluonnon biologisen ohjelman varassa. Juha Ahvio, dos.H:ki





Isyydellä ja äitiydellä on itseisarvoa lapsen elämälle.

Jokaisella lapsella on luonnollinen lähtökohtainen oikeus omiin biologisiin vanhempiinsa.
Muuten olisi yhdentekevää kenen aikuisen syliin lapsi synnytyslaitoksella annetaan.
_______________________________________________________________________________

Mikään vetoaminen aikuisten väliseen kiintymykseen tai ”rakenteelliseen tasa-arvoon ei saa ohittaa tätä parisuhteen kaikkein heikoimman osapuolen oikeutta. Ahvio
_______________________________________________________________________________

Lapsen luontainen lähiympäristö on isän ja äidin muodostama.
Lukuisista syistä johtuen näin ei toki aina elämässä ole.Ja vaikka ja
muut aikuiset voivat tulla jossain määrin korvaamaan puuttuvaa
vanhempaa, on kuitenkin kokonaan toinen asia viedä mahdollisuus
isään ja äitiin lainsäädännöllä. Nykyinen avioliittolaki ei ole mieli-
valtainen vaan perusteltu. Varatuomari Marika Visakorpi J:kylä


Isyyden tärkeydestä poikien elämässä ovat kirjoittaneet mm. lastenpsykiatrian erikoislääkäri Raisa Cacciatore ja Samuli Koiso-Kanttila kirjassaan Pelastakaa pojat. Niin ikään Jari Sinkkonen kirjassaan Elämäni poikana puhuu isän merkityksestä lapsen elämässä, samoin Tommy Hellsten kirjassaan Vanhemmuus isän ja äidin merkityksestä. Alkuperän merkityksestä kertoo myös se, miten monet vanhemmastaan eroon joutuneet myöhemmin elämässään haluavat etsiä biologisen vanhempansa.




YK:n vuoden 1948 yleismaailmallisten ihmisoikeuksien julistuksen pykälä 16 puhuu ihmisoikeutena juuri luonnollisesta avioliitosta ja määrittelee perheen perustamisen miehen ja  naisen yhteenliittymiseksi ja tämän mahdollistamana lasten syntymisenä. Tällaiselle lähtökohdille nojaavan avioliittoinstituution tulee YK:n ihmisoikeuksien julistuksen mukaan olla valtion erityisessä suojeluksessa.

 

 

Sukupuolineutraali avioliittolaki ajaa avioliittoa itsekkäästi vain aikuisten välisen kiintymyksen näkökulmasta. Kansalaisaloite väheksyy lapsen oikeutta omaan biologiseen isään ja äitiin.
Esityksen laatijat ovat sen sijaan abstrahoineet avioliiton ja irrottaneet sen tyystin biologisesta vanhemmuudesta ja siitä

johtuvasta lapsen oikeudesta omiin vanhempiinsa, jonka oikeuden nykylainsäädäntö ottaa huomioon. Juha Ahvio

 


Avioliitto on yhteiskunnan toimivin ja vähiten valtiollista
asioihin puuttumista edellyttävä tapa taata lasten hyvinvointi,

Valtion ei tule säännellä rakastumisia eikä ihastumisia eikä yksilöiden mielihyvän kokemisen tunteita. Mutta miesten ja naisten väliset seksuaaliset suhteet kuuluvat valtion ja lainsäädännon alaan, koska vain ne tuottavat uusia ihmisolentoja, lapsia
Mutta tämä tosiasia ei muuta mitä hyvänsä ihmissuhdetta avioliitoksi.P.Turunen


Jokaisella lapsella on luonnollinen lähtökohtainen oikeus omiin biologisiin vanhempiinsa. Muuten olisi yhdentekevää kenen aikuisen syliin lapsi synnytyslaitoksella annetaan.

 

 

vaimo, äiti ja mumma

#30999 Lapsella ON OIKEUS äitiin ja isään!

10.03.2014 14:41

#30997: - Britannian ACC ohjeisti jäsenensä lopettamaan eheytyshoidot

 

Pyydän, että eheytyisitte edes sen verran, jotta ymmärrätte edes sen ETTEI ISÄSTÄ OLE ÄIDIKSI EIKÄ ÄIDISTÄ ISÄKSI!