Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#3126 Re: Re:

26.03.2013 18:45

#3119: Heikki - Re:

Eikö siellä vanhusten palvelutalossa ole tavallisia pöytäkoneita?

Rikottu ruukku

#3127 Re: Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

26.03.2013 18:48

#3122: Heikki - Re: Vaikuttavia nimiä listallanne


Kaikkien ihmisten elämä perustuu johonkin, joko hyväksi tai pahaksi puolesta uskoon, uskomukseen ja johonkin uskontoon. Mihin kukin on kasvanut tai taipunut. Joita on valtavasti erilaisia, erinimisiä kaikille hyväksi Totuuteen ja sen mukaisuuteen perustumattomia, niitä kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISIA, toisia kohtaan EPÄ oikeuden mukaisesti toimivia pakana ym. Jumalan sanan vastaisella elämällä ja teoilla Jumalan kieltäviä uskontoja. Joissa ei edes tiedetä eikä ymmärretä mihin ja miksi niin uskotaan, eletään ja toimitaan…


Kunhan eletään, toimitaan ja vaikutetaan niiden mukaisesti, niihin mukautuneesti / osallisuudessa. Sen, muista ja muusta niin väliä itsekkään mielen mukaisesti. Kuvitellen ja uskoen, että se oma usko / uskomus johon kukin uskoo on sitä oikeaa, johon voi luottaa ja turvata. Mutta joka on valheellisuuden mukaista / pettävää. Joka päivä suuren määrän, niin väärin uskovien kohdalla käy huonosti / onnettomasti, jossa monet jopa hengensäkin menettää.

Vain ja ainoastaan Totuuteen, = kaikille hyväksi Jumalan Sanaan, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuden mukaisiin opetuksiin perustuva ja mukainen on sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevaa, sitä Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaista. Sitä turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaista…

= Sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan Oikeuden mukaista. Sitä kaikille Luvallista / Laillista. Jonka mukaan elettäessä ja toimittaessa / vaikuttaessa ei tulisi niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) laittomuuden synneistä, = Oikeutta vastaan rikoksista, pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi raskaita seuraamuksia. Niin kuin kaikella muulla tavalla uskomisista ja niiden mukaisesti elämisestä ja toimimisista / vaikuttamisista on aina tullut ja tulee.

Joka päivähän tiedotusvälineet kautta maailman niistä todisteeksi ja varoitukseksi / väärin elämisestä ja toimimisesta / vaikuttamisista luopumiseksi uutisoi. Ei ihmisillä eikä kansakunnilla ole Laillista oikeutta elää ja toimia vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta, toisiaan vastaan epäoikeuden mukaisesti, taistelevasti / sotivasti / Oikeuttaan vastaan rikollisesti…

Vaikka heillä onkin siihen vielä toistaiseksi mahdollisuudet. Kaikille hyväksi Jumalan sanan VASTAISESTI elävät ja toimivat voivat / saavat kurittaa ja rusikoida toisiaan, jos vaikka, ns. ”kantapään” / kärsimysten kautta vanhurskautta oppineina, ymmärtäisivät käätyä vääryyden pahuuden puolesta touhuistaan ja politiikastaan, tuomiokseen / onnettomuuksikseen ja siksi hirmuiseksi maailman lopukseen ja ikuiseen kadotukseen tuomionsa puolesta palvelemisesta.

Jotkut vielä sanoo / väittää etteivät usko mihinkään jumaliin / uskontoihin, mutta kuitenkin jokaisen elämä, teot ja jo sanansakin / kirjoitukset sen osoittaa ja todistaa, mihin ja miten kukin uskoo. Tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan maailman touhuihin ja politiikkaan uskominen ja luottaminen, = siihen pimeyden puolen ruhtinaaseen, kaiken pahuuden ja vääryyden isään uskomista, sen puolesta ja hyväksi uskoa ja elämää, toimintaa ja vaikuttamista.

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen, Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.

Vieras

#3128 Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

26.03.2013 18:50

#3118: Hekahetero - Vaikuttavia nimiä listallanne

Kirjoittele vain lisää moisia nimiä, jos helpottaa. Kuvaavat hyvin henkistä tasoasi! Tiedät varmaan varsin hyvin, että kaikki lapselliset nimi-tekeleesi poistetaan!

Erja

#3129

26.03.2013 18:51

"Nämä ovat juuri niitä häiriköitä, joista olen adressin ylläpitäjälle ilmoitellut. Kannattaa vain jatkossakin laittaa ehdotus nimen poistamisesta ja viestiä adressin ylläpitäjään."

Kannattaa varmuuden vuoksi ehdottaa kaikkia vähänkin oudomman oloisia tai liian tavallisia nimiä poistettavaksi adressista. Summittaisella selailulla löysin kuusi(!) Matti Virtasta eri paikkakunnilta. Ei kai nyt kaikki maamme Matti Virtaset voi olla tässä mukana.
taku

#3130 Re: Re: Re: Et tunne historiaa

26.03.2013 18:52

#2988: - Re: Re: Et tunne historiaa

Riippuu mitä orjuudella ja naisten alistamisella tarkoitetaan

Yamk-sosionomi

#3131 Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

26.03.2013 18:52

#3118: Hekahetero - Vaikuttavia nimiä listallanne

Mieti nyt vähän ketkä ne ovat kirjoittaneet. Olisko homoliittojen kannattajat, jos et sitä heti huomannut! Heidän tarkoituksenaan on vaan mustamaalata toisinajattlijoita!

Lueppa allaoleva: Löydätkö siitä myös itsesi!

Strategia on niin läpinäkyvä, että toiset kyllä näkevät, mutta he eivät itse nää mitä tekevät.

Mietimpä vaan, millaisen kasvatuksen lapset saisivat tämän ajattelutavan omaavilta setä-äideiltä tai täti-isiltä!

Lasten ja kasvatuksen takia en allekirjoita kansalaisaloitetta. Kun tällaisilla vanhemmilla on se käsitys, että saa tehdä vaikka mitä, ilman seurauksia.

Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman
kohdat ovat toteutuneet.

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)


2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.


3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.


4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.


5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.


6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.


7. Homot on kuvattava positiivisesti.


8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.


9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.


10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.


11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The
Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.

Hekahetero

#3132 Re: Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

26.03.2013 18:54

#3128: - Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

Olipas erittäin epäkohteliasta ja epäasiallinen vastaus sinulta. Tällaistako siis on tämä keskustelun taso tämän adressin ympärillä?

Paljastitkos nyt itsestäsi jotain tuollaisella perusteettomalla solvaamisella?


Vieras

#3133 Re:

26.03.2013 18:58

#3129: Erja -

Omalla paikkakunnallani on monta saman nimistä kun minä! Ettei se ihan noinkaan mee.

Mutta ylläpitäjähän voi tarkistaa mistä koneelta viestit ovat tulleet. Kyllä he kiinni jäävät, kun niitä ruvetaan lopuksi tutkimaan.

Hekahetero

#3134 Re: Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

26.03.2013 19:00

#3125: Pysytään asialinjalla - Re: Vaikuttavia nimiä listallanne

Tuota nimimerkkisi kaltaista käytöstä odottaisi kyllä myös adressinne puolustajilta. Täällähän saa heti lokaa niskaan kun jotain kommentoi!

Ollaanpas nyt aikuisia ja pystytään keskustelemaan, vai pystytäänkö?

taku

#3135 Re: Re: Re: Taas homo vankilaan

26.03.2013 19:01

#3024: Pertsa - Re: Re: Taas homo vankilaan

No enminä nyt noin sanoisi.En tuomitse koskaan ihmisiä mutta teot voin tuomita.Kyllä homoilla pitää olla vapaa pääsy kaikkkiin kirkon virkoihin mutta heidän suhdettaan ei pidä hyväksyä.

Heikki

#3136 Re:

26.03.2013 19:02

#3123: Signe -  

 

Etkö ymmärrä ettei kaikkia rajoitteita ole laissa vain siksi, että kyse olisi rikoksesta. Lain tarkoituksena on suojella kanslaisia ja yhteiskuntaa. Samoin avioliittolakikin suojelee yhteiskuntamme peruspilaria, eli perhettä, jonka taas voivat perustaa avioliiton solminut aviopari. Homot eivät voi avioitua keskenään, koska he eivät täytä edellytyksiä, jos toista sukupuolta oleva puoliso puuttuu. Laki on silti sama kaikille. Selkeetä eiks je?

Vieras

#3137

26.03.2013 19:04

"Mieti nyt vähän ketkä ne ovat kirjoittaneet. Olisko homoliittojen kannattajat, jos et sitä heti huomannut! Heidän tarkoituksenaan on vaan mustamaalata toisinajattlijoita!

Lueppa allaoleva: Löydätkö siitä myös itsesi"

Viittaa myös Siionin viisaiden pöytäkirjoihin. Niiden todistusarvo on sama.

Vieras

#3138

26.03.2013 19:07

Allekirjoitettu

Vieras

#3139

26.03.2013 19:07

Raamutussa sanotaan, että avoiliitto on naisen ja miehen välinen liitto.

Vieras

#3140

26.03.2013 19:07

SE ON JUST NIIN KUIN RAAMATTU SANOO:JLA loi miehen ja naisen ja sanoi lisääntykää ja täyttäkää maa....
Muunlainen on KAUHISTUS JLAN SILMISSÄ !!
Signe

#3141

26.03.2013 19:08

"Etkö ymmärrä ettei kaikkia rajoitteita ole laissa vain siksi, että kyse olisi rikoksesta. Lain tarkoituksena on suojella kanslaisia ja yhteiskuntaa. Samoin avioliittolakikin suojelee yhteiskuntamme peruspilaria, eli perhettä, jonka taas voivat perustaa avioliiton solminut aviopari."

Tasa-arvoisen avioliittolain mukaan avioparin osapuolen sukupuolella ei ole väliä mm. muissa Pohjoismaissa. Tuleva laki vahvistaa avioliittoinstituutiota laajentamalla sitä.

"Homot eivät voi avioitua keskenään, koska he eivät täytä edellytyksiä, jos toista sukupuolta oleva puoliso puuttuu. Laki on silti sama kaikille. Selkeetä eiks je? "

Kyse on lainsäädännöstä, ei muusta. Vrt. esim. Espanja, Portugal, Belgia tai Ruotsi. Tajjuutsie?
Heikki

#3142 Re:

26.03.2013 19:08

#3129: Erja -  

 

>>Kannattaa varmuuden vuoksi ehdottaa kaikkia vähänkin oudomman oloisia tai liian tavallisia nimiä poistettavaksi adressista. Summittaisella selailulla löysin kuusi(!) Matti Virtasta eri paikkakunnilta. Ei kai nyt kaikki maamme Matti Virtaset voi olla tässä mukana<< Minunkin nimeni on tuolla listalla ja kotipaikkakunnallani on 6 samannimistä henkilöä. Uskonpa että Virtasia löytyy jopa yhdestä kylästä tuo määrä.

Vieras

#3143 Re:

26.03.2013 19:08

#3137: -

Mitä tarkoitat Siionin viisaiden pöytäkirjoilla?


Vieras

#3144

26.03.2013 19:11

"Omalla paikkakunnallani on monta saman nimistä kun minä! Ettei se ihan noinkaan mee.

Mutta ylläpitäjähän voi tarkistaa mistä koneelta viestit ovat tulleet. Kyllä he kiinni jäävät, kun niitä ruvetaan lopuksi tutkimaan."

Aivan. Suomessa ei kellään henkilöllä ole pääsyä kuin yhdelle tietokoneelle. Tosin samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi käyttää kuin yhden allekirjoituksen. Samoin kirjastojen koneilta ei allekirjoittaa adressia.

Kuinka suuri tämä Evankelisen Allianssin allekirjoitusten autenttisuuden tutkintalautakunta on?
Yamk-sosionomi

#3145 apua tarvitaan!

26.03.2013 19:12

Haluaisin viitata Siionin viisaiden päivä kirjoihin mutta en löydä niitä netistä.

Vieras

#3146

26.03.2013 19:13

<

Vieras

#3147

26.03.2013 19:14

Romulussa santaan, että avoilitto on nasen ja mehen vlinen litto.

Vieras

#3148 Re: Re:

26.03.2013 19:15

#3133: - Re:

Miten monta Aki Vanhataloa Porissa oikein asuu? Kolme?

minä vaan

#3149 Re: AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN VÄLINEN LIITTO

26.03.2013 19:16


Lopettakaa jo tuo jankuttaminen, niin uskovat kuin ei uskovatkin
ei ole mitään järkeä päivästä toiseen samasta aiasta käydä kädenvääntöä.
Homot Lesbot jatkavat tiellään tasan tarkaan niin kauan kuin Jumalan aika tulee itse kunkin kohdalla täyteen.Pidin välipäivän ja kun näitä luen niin ei voi kuin ihmetellä.
Heikki

#3150 Re:

26.03.2013 19:17

#3141: Signe -  

 

Suomi ei ole luopumuksessa yhtä pitkällä kuin muissa pohjoismaissa, espanjassa, belgiassa jne. Mainitsemasi Belgia onkin oiva esimerkki lakien muuttamisesta löysempään suuntaan. Siellähän pedofiileilläkin on jo oma puolue, joka vaatinee tasa-arvoon vedoten samoja oikeuksia, joita homoillakin on. Heidän propagandakoneistonsa on vain paljon pienempi ja tehottomampi kuin homoilla. Ehkäpä luopumus on 10 v päästä siinä pisteessä, että avioliittoon menevän ei tarvitse olla enää tuolloin aikuinen. Moniavioisuutta vaativat ovat varmaan myös kärkkymässä lakimuutoksia avioliittolakiin seuraavana. Päästään budjetoimaan leskeneläkkeet uudelle tasolle?