Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:18


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:20


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:23


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:28


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:30


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:33


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:40


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:48


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 15:01


Rivo-Riittta

#36960 Re: Re: Re: Uusin Callub homo laista

26.06.2014 15:06

#36950: - Re: Re: Uusin Callub homo laista

Johan minä sanoin:se on se  ,joka tuon "callubin"kirjoittajalla on housuissaan. (.. ja voihan se sillä ainakin yrittää kirjoittaa sillä  hankeen-miten hyvin osuu ja onnistuu kirjainta toisensa perään sillä konstilla saamaan   ,niin aina näyttävämpää-selvähän se )


Vieras

#36961 Re: Re: Impivaaran perille uutinen

26.06.2014 15:19

#36955: - Re: Impivaaran perille uutinen

Ja samaa sukupuolta olevilla pareilla on edelleen oikeus rekisteröidä parisuhteensa, ja avioliiton solmiminen on edelleen voimassa olevan lainsäädännön vallitessa täysin yhdenvertaisesti ja syrjimättä mahdollista kaikille niille, jotka täyttävät avioliiton solmimisen edellytykset.

Joten nykyistä avioliittolakia ei ole mitään syytä muuttaa. (Eli nämä samat säännöt kaikille.)


Vieras

#36962 Re: Surkea laki esitys

26.06.2014 15:22

#36959: PeruSSuomalainen - Surkea laki esitys

Sattumoisiin Suomessa on yhdenvertaisuuslaki, jonka tarkoitus on taata yhtäläiset oikeudet kaikille mainitsemillesi ryhmille. Laki ei tietenkään takaa kaikille samaa työpaikkaa, palkkaa tai asuntokokoa, sellaisten asioiden annetaan riippua ihmisen oman toimeliaisuudesta. Sen sijaan ihmisten ollessa esimerkiksi samassa tai vastaavassa työssä tai asioimassa viranomaisten kanssa, ei ole sallittua erotella ihmisiä sen perusteella, että he vain nyt ovat erilaisia kuin muut.

Ajatuksesi voisi tuottaa esimerkiksi sellaisia skenaarioita, joissa ihmiset pääsevät naimisiin, jos kirjoittavat vähintään neljä ällää tai juoksevat Cooperin testissä yli 2800 metriä.

PERUSTUSLAKI, 2 luku : Perusoikeudet 6 § Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

tuo muu henkilöön liittyvä sisältää nykyään kaikki ihmiset sukupuoliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin katsomatta. Mietippä sitä....

 

http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/jopeVV.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avioliitto on määritelty instituutioksi, joka suojaa juridisesti kahden täysivaltaisen ihmisen parisuhdetta ja siihen mahdollisesti liittyvien lasten asemaa. Mikään asia ei näissä suhteissa erota heteroparia homoparista, koska molemmissa on kaksi täysivaltaista ihmistä ja molemmissa voi olla tai olla olematta suhteeseen liitettyjä lapsia.

kirpputorilla tavataan.

#36963 Homous aiheuttaa köyhyyttä.

26.06.2014 15:27

Ei vaatteita päällä ja ei oo mania. Menkää hyvät homot hakemaan eu hätä avusta jo vaatteet päälle. Hävettää kun homot hilluu julkisella keskustelu palstallaa ilman vaatteita. Varmaan SAK antaa homojen hillua kaduilla alasti viikon loppuna ja Seta tukee tällaista toimintaa. Katotaan miten housut pysyy jalassa.
hiv mörkö

#36964 Lakivaliokuntapa näytti

26.06.2014 15:34

Homoille kaapin paikan ja Se kaappi on nimeltään hylätty. Homous on epätasa arvoinen kun toinen sukupuoli puuttuu ja molemmilla on samat vehkeet. Ei pysty lisääntymään eikä lisäämään väkimäärää. Turhoo hupittaavat ja hiv tarttuu ja aidsi tappaa, jos ei malta lopettaa.
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja molemmat päät.
Kyllä kansa tietää ettei viemäreissä kannata läträtä, koska sieltä saapi HIRVEITÄ MÖRKÖJÄ JA VIRUKSIA.
l

#36965 tieto lisää tuskaa

26.06.2014 15:42

Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.
Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. AIDS:iin. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja. (G. J. Hart et al., "Risk Behaviour, Anti-HIV and Anti-Hepatitis B Core Prevalence in Clinic and Non-clinic Samples of Gay Men in England, 1991-1992," AIDS (July 1993): 863-869, cited in "Homosexual Marriage: The Next Demand," Position Analysis paper by Colorado for Family Values, May 1994.)

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV:iin sairastui enemmän homomiehiä, jotka olivat parisuhteessa kuin satunnaisissa suhteissa. (Maria Xiridou, et al, "The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection among Homosexual Men in Amsterdam," AIDS 17 (2003): 1031)

Hollannissa tehty tutkimus osoittaa, että 67% HIV-positiivisista miehistä iältään 30 tai sen alle saivat tartunnan homoparisuhteen kautta. (Jon Garbo, "More Young Gay Men are Contracting HIV from Steady Partners," GayHealth (July 25, 2001)

Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV:iin, mutta parisuhteiden kautta enemmän, koska parisuhteessa ei välttämättä pyritä "turvaseksiin", koska kumppani on jo entuudestaan tuttu.
Ö

#36966 THL

26.06.2014 15:42

Hiv on homojen kansantauti.
http://www.thl.fi/fi/thl/rakenne/yksikot/seksuaali-ja-lisaantymisterveys/seli-verkostokirje/2012/hiv-yha-kansantauti-homomiehilla-ehkaisy-tarvitsisi-uusia-otteita

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.

HIV-infektio on krooninen tauti


Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.
P

#36967 Vakavaa

26.06.2014 15:43

Homouden todelliset seuraamukset ovat karmeat

Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit. Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on vastoin luonnonjärjestystä sekä Jumalan tahtoa.

Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja.

Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä.

Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen (myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä) anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä. Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys. Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

Jumala rakastaa homoja mutta Jumala on voimallinen eheyttämään vääristyneen ja kieroutuneen seksuaalisen suuntautuksen. Ei mitään uskonnollisia itsesuorittavia eheytymistä vaan Jumala korjaa ja eheyttää kun Hänelle antaudutaan. Jumala ei väkisin korjaa vaan odottaa että sinä antautuisit Hänelle ja pyytäisit apua, niin siinä se prosessi alkaa. Yksinkertaista!
Nautinto on syntiä josta homot ei halua luopua.

Jumala kyllä rakastaa homoja, iankaikkisella rakkaudella.
Hävetkää homot.

#36968 Kirpputoreilla ilmaisia vaatteita.

26.06.2014 15:47

Menkää alastomat homot torille hakemaan vatteet päälle niin ei tarvii täällä keskustelupalstalla hävetä.
Rivo-Riittta

#36969 Re: Kuka homoliittoja ei halua ?

26.06.2014 15:51

#36953: -

Ketä ihmeen ´häviäjiä´ mahdat tarkoittaa?

Täällä mitään häviä, kuin korkeintaan estot ja järki näiltä adressin kannattajilta aina  vähän väliä meitä kohtaan...

Niin tässäkin meuhkaamisessa nyt-ihan niinkun nyt olisivat jotain ittelleen tällä kaikella nyt saaneet ja saavuttaneet Mittään oo´.Ni´.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 15:51



Vieras

#36971 Re: Re: Re: kirkkoon takaisin

26.06.2014 15:53

Selvää tekstiä

#36972 Piispa Häkkinen

26.06.2014 15:54

Piispa Häkkinen Itä-Hämeessä: Avioliittolaki jo nyt täysin tasa-arvoinen

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/piispa-hakkinen-ita-hameessa-avioliittolaki-jo-nyt-taysin-tasa-arvoinen/comment-page-3/

Mikkelin piispa Seppo Häkkinen ottaa kantaa valiokuntakäsittelyssä olevaan kansalaisaloitteeseen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Häkkinen toteaa Itä-Häme -lehden kolumnissaan avioliittolain olevan jo nyt täysin tasa-arvoinen siinä mielessä, että jokaisella avioliiton edellytykset täyttävällä miehellä ja naisella on oikeus se solmia.

"Huomionarvoista on, ettei Euroopan ihmisoikeussopimuksen eikä ihmisoikeustuomioistuimen mukaan avioliiton rajaaminen miehen ja naisen väliseksi ole syrjivää", Häkkinen kirjoittaa ja jatkaa esittämällä jo kansalaisaloitteen lähetekeskustelussa tutuksi tulleita kysymyksiä.

"Entä eikö tasa-arvon vuoksi tulisi purkaa myös muut avioliittoon liittyvät rajaukset? Miksei tasa-arvoperusteilla hyväksyttäisi monenvälisiä (polyamorisia) suhteita avioliiton perusteeksi? Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto sanookin tavoitteensa suoraan: 'Suomeen on saatava tasa-arvoinen avioliittolaki, joka ei määrittele puolisoiden sukupuolta eikä lukumäärää.' Kansalaisaloitteen tekijätkään eivät tätä kiellä."

"Edelleen voi tasa-arvon nimissä kysyä, miksi avioliitto tulisi lainkaan kytkeä seksuaalisuuteen? Sisarukset tai ystävykset voivat olla toisiinsa kiintyneitä ja haluta taloudellista turvaa tai yhteistä adoptiota, vaikkei heillä ole parisuhdetta perinteisessä merkityksessä. Eikö silloin heitä syrjitä, jos avioliiton solmimista rajoitetaan?"

Hän nostaa kirjoituksessaan esille myös samaa sukupuolta oleville pareille ehdotettua adoptio-oikeutta ja ihmettelee mitä tasa-arvo tarkoittaisi lapsen näkökulmasta tilanteessa, jossa lainsäädännöllä jo lähtökohtaisesti kyseenalaistetaan jokaisen lapsen perustava oikeus isään ja äitiin.

"Myös uskonnollisia ja teologisia argumentteja olisi hänen mukaansa syytä arvostaa, erityisesti maassa, jonka arvopohja on perustunut kristinuskolle. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanta on selkeä: 'Kirkko kannattaa historiallisista, kulttuurisista ja teologisista syistä avioliittolain säilyttämistä nykyisellään.'"

"Kirkot ovat etiikassaan keränneet vuosisataisen kokemuksen, jonka arvot on koeteltu monissa murrosvaiheissa. Niissä ovat siivilöityneet kestävät elämänarvot sekä yksilön että yhteisön elämää varten", piispa Häkkinen kirjoittaa Itä-Häme -lehdessä.
Piispa puhuu asiaa.

#36973 Re: Piispa Häkkinen

26.06.2014 15:57

#36972: Selvää tekstiä - Piispa Häkkinen

Piispa ja Suomen EVL kirkko on RAUTAA ja PYSYY NAISEN JA MIEHEN AVIOLIITON KANNALLA.

HOMOUS ON SYNTIÄ JA HAUREUTTA, JOSTA SAA HIVIN JA AIDSIN.


Vieras

#36974 Re: Suomalaiset seisovat nykyisen avioliittolain säilyttämisen puolesta

26.06.2014 16:01


Vieras

#36975 Re: Lakivaliokuntapa näytti

26.06.2014 16:01

#36964: hiv mörkö - Lakivaliokuntapa näytti

Lakivaliokintaan on valitettavasti pesiytynyt joukko, joka ei edes ymmärrä, että uusien lakien on noudatettava perustuslakia. Se oli heillä takana, vaikka Holmlund selitteli kaikenlaisia juridis-teknisiä perusteita. Äänestyksessä hävinnyt ehdotus nimittäin myös ehdotti lain edelleen muokkaamista vastaavin perustein. Tällöin jäljelle jää ainoastaan se, että vain haluttiin estää koko lain eteneminen. Ja uuden lain toteutumattomuus siis jatkaisi perustuslain vastaista tilaa avioliittolainsäädännössä.