Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#41551

29.08.2014 06:32

Taas on jäänyt kiinni eräs hetero-auervaara.


Vieras

#41552 Re: Re: Re: Tämän adressin viesti: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

29.08.2014 07:05

#41517: - Re: Re: Tämän adressin viesti: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

 

Saahan se olla. Kuitenkin "avoimen kommenttiosaston" vuoksi on harhaanjohtavaa "keskustella" asioista. Uskonnollisia palstoja on sitä varten jossa jakeita voi heitellä mielin määrin. Keskustelupalstalla on vaikea saada aikaan todellista keskustelua jos toinen heittää vastaargumentiksi aina vaan painettua sanaa absoluuttisena ja kuitenkin haluaa tulkita sitä. Ja kun se painettu sana ei ole kuitenkaan absoluuttinen.

Ymmärrän kyllä perinteisen avioliiton puolustajia. Tuo asia ei vaan tänä päivänä ole yksioikoista. Kumpi lopulta on parempi esim. rakastavat homovanhemmat vai rikkinäinen seka-avioliitto/yksinhuoltajuus. Tehdään yhteiskunnassa mitä tahansa ratkaisuja pitäen kiinni kynsinhampain omista arvoista et lasta pysty suojelemaan loputtomiin. Tämä maailma on niin murroksessa että tämä aihe on hyttysen pläjäys tässä viidakossa. Tutkimukset sinällään eivät ole kuin sen hetken viiteotantoja.

jepjep

#41553

29.08.2014 07:08

Avioliitto EI tule olla vain miehen ja naisen välinen. On aivan sama mitä jossakin Raamatussa lukee, jota ei kaikki kristitytkään kaikilta osin noudata ja onkivat sieltä Raamatusta vain niitä kohtia, joista kristitylle on omien etujen mukaisia tai joista on heille jotakin hyötyä. Jos pitäisi alkaa Raamattua tutkimaan niin eihän se anna minkäänlaista lupaa kristityille esim. ajaa autolla, käyttää nettiä tai puhua/tekstata kännykällä vaan kristityn tulisi tällöin mikäli kieltää tasa-arvoisen avioliiton lisäksi itseltään kaiken sellaisen joista on itselleen jotakin hyötyä tai se on omien etujen mukaista. Kristityt ovat kautta aikojen kieltäneet "teknologian kehittymisen" ja vaatimassa ettei ihminen saisi kehittyä vaan ihmisen tulisi elää niin kuin Raamatussa sanotaan.

Lopettakaan oitis tuollainen valehtelu, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen ja miettikää millaisia mahdollisuuksia teille uskonnollisille ihmisille on annettu ja suotu elämässänne, jotta teilläkin olisi helpompi elää. 

Toivon, että autot, netit ja kännykät jne. vaadittaisi teiltä pois, mikäli ette hyväksy tasa-arvoista avioliittoa. Kaikki nuo "hiluvitkuttimet" tulisi olla teille vain "ylimääräistä nautintoa", joita ei tulisi sallia sen enempää Raamatun mukaan kuin ei myöskään tasa-arvoista avioliittojakaan.

Seuraavaksi ollaan varmaan kirjoittamassa adressia avoliittojen lailla kieltämisestä ja avoparien pakottamisesta avioliittoon! Sen jälkeen todellakin pääsette sinne tovomaanne taivaaseenne hyvin etukäteisenä pikatoimituksena!


Vieras

#41554 Re: voi voi...

29.08.2014 07:18

 "Jos kaikki miehet olisivat homoja, tai kaikki naiset lespoja,mikä oisi tulos ?"

Onko tämä se suurin pelkotilanne, että jos mahdollistettaisi sukupuolineutraalinen avioliitto niin yhtäkkiä kaikki kääntyisivät samaten heteroista homoseksuaaleiksi? Millä hiton perusteella!? Mistä teitä idiootteja oikein sikiää!?

"Lisääntykää homot keskenänne, lisääntykää ! Tai lisääntykää lespot keskenänne,lisääntykää !!!"

Toivottavasti sä et enää lisäänny tai jos olet lisääntynyt niin toivottavasti sun lapsistasi tulee homoseksuaaleja jotta saisit "siedätyshoitoa" typeriin ennakkoluuloihisi!

jepulis

#41555 Re:

29.08.2014 07:30

#42: Jeesus on herra -  

Tapasit poikasi pornolehti kädessä runkkamassa (miksi sitä ei voi sanoa suoraan vaan esität senkin kaunopuheillasi?).

Kaltaisesi kristityt eivät ole kuulleet sitä että seksi jopa ennen avioliittoa on myöskin terveyttä edistävää, tapahtui se sitten masturboimalla tai aktissa jne. Se, että te uskovat luulette että seksiä ihminen voi vain harrastaa avioliiton "vankeudessa" on todella säälittävää ja hyvin ahdasmielistä. 

Vaikuttaisi hieman siltä, että poikasi saattaa saada sinun uskonpaasaamisesta tarpeekseen ja tuntuu pahasti siltä ettei sun kannata ihmetellä, jollei poikasi käy luonasi enää tulevaisuudessa edes isäin- tai äitienpäivinä!!  Varmaan kun uskot Jumalan olevan olemassa ja sanelemassa ihmisten "tarpeista" niin voit tietty silloin isäin- ja äitienpäivänä uskotella itsellesi että poikasi on luonasi, kuten uskottelet Jumalastasikin!

"Kyllä nykymaailman houkutusten keskellä on vaikeaa kasvattaa lapsistaan Herran nuhteessa eläviä kunnon ihmisiä."

Poikasi saa onneksi vapaasti valita elämänsä, mitä noudattaa. Kasvattamismetodisi eivät valitettavasti ole olleet kovin oikeamieleisiä, jos kasvatat vieläpä Herran nuhteessa, etkä itse osaa niitä lapsiasi kasvattaa. Lienee varmaankin todiste siitä!?

Perustele miten lapsista tulee kunnon ihmisiä, jos ne kasvatetaan Herran nuhteessa ja lapselta saattaa kadota vanhempiensa luottamus ja kunnioitus? 

 

P.S!

 Jebediah: Toivottavasti olet saanut lääkettä psykoosiisi ja siihen ennakkokäsitykseesi että homoseksuaalisuus olisi samaa kuin "viemärissä uinti"!

 t: Umpihetero


Vieras

#41556 Re: Re: Re: Re: Tämän adressin viesti: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

29.08.2014 07:58

#41552: - Re: Re: Re: Tämän adressin viesti: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

 

”Keskustelu avioliittolaista yksipuolisesti värittynyttä

Onko oikein lainsäädännöllisesti määritellä lapsen normaalitilaksi se, että häneltä riistetään YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen määrittelemä ihmisoikeus ”tuntea vanhempansa ja kasvaa heidän hoidossaan”?

 

Sukupuolineutraali avioliittolaki merkitsee lapsen ihmisoikeuksien loukkausta.

 

- Sen kautta lainsäädäntö määrittelee isättömyyden tai äidittömyyden lapsen normaalitilaksi. Tällöin aikuisen vapaus nousee lapsen perusoikeuksien edelle.

 

- Jos lapsi lähtökohtaisesti ja suunnitellusti erotetaan biologisesta isästään tai äidistään ilman pakottavaa syytä, lapsi altistuu identiteettiään haavoittavalle hylkäämiskokemukselle.

 

- Sukupuolineutraali avioliittolaki loukkaa lapsen oikeutta tuntea olevansa molempien biologisten vanhempiensa rakastama, Puolimatka selventää.

 

Professori on juuri julkaissut aiheesta kirjan Lapsen ihmisoikeus: Oikeus isään ja äitiin (Suunta-kirjat, 2014). Kirjassaan hän käy läpi lakialoitteen herättämiä vaikeita kysymyksiä: Onko aikuisilla oikeus lapseen jopa lapsen oikeuksien kustannuksella?” jne

 

Keskustelu avioliittolaista yksipuolisesti värittynyttä

 

 
 
 

 

 

 

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 08:00


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 08:04


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 08:06


voi elämän käsi

#41560 Jep jep

29.08.2014 08:13

"- Jos lapsi lähtökohtaisesti ja suunnitellusti erotetaan biologisesta isästään tai äidistään ilman pakottavaa syytä, lapsi altistuu identiteettiään haavoittavalle hylkäämiskokemukselle."

Just ja avioerot, nautintoaineriippuvuudet, pahoinpitelyt ...... eivät sitä tee vai?!

 


Vieras

#41561 Re: Re:

29.08.2014 08:19

#41555: jepulis - Re:  

 Mielenkiinnosta kävin lukemassa mihin kommentoit. Olipa puistattava puheenvuoro eikä harvinaista vanhoillisissa piireissä mutta jokuhan on tuonkin ihmisen kasvattanut ja "Isän rakkaudellisessa armossa". Vaikea tuohon on mitään sanoa. Olisi kiva tietää millaiseksi poju kasvaa. Eihän tuohon ole kuin 2 vaihtoehtoa.

Pink Butterfly

#41562 THL.ei tue homovihapropagandaasi

29.08.2014 08:47


Vieras

#41563 Re: Re:

29.08.2014 08:54

#41555: jepulis - Re:  

 

 

En ensinnäkään usko,  että olet umpihetero.
Toiseksi,  väitteellesi: "  .......ät ole kuulleet sitä että seksi jopa ennen avioliittoa on myöskin terveyttä edistävää, 


EI OLE MITÄÄN NÄYTTÖÄ!


Vieras

#41564 Ns. "tasa-arvoisen" avioliittolain kannattajat eivät ymmärrä mikä on avioliitto

29.08.2014 09:06

#41553: jepjep -  

Mitä on avioliitto?

Arvostetun Heritage-säätiön tutkija Ryan T. Anderson:

"Avioliitto perustuu sille antropologiselle tosiasialle, että miehet ja naiset täydentävät toisiaan, sille biologiselle tosiasialle, että suvunjatkuminen on riippuvainen miehestä ja naisesta, ja sille sosiaaliselle realiteetille, että lapset tarvitsevat isää ja äitiä. Avioliitto on olemassa tuodakseen miehen ja naisen yhteen aviomiehenä ja aviovaimona olemaan isä ja äiti lapsille, joita heidän liittonsa tuottaa.

Avioliitto on valtiota vanhempi instituutio. Se on ihmissivilisaation perusrakennuspalikka. Avioliiton julkinen merkitys ylittää siihen liitetyt henkilökohtaiset merkitykset.

Valtio antaa tunnustuksensa avioliitolle, koska se instituutiona hyödyttää yhteiskuntaa tavalla, jolla mikään muu ihmisten välinen suhde ei sitä hyödytä. Avioliitto on yhteiskunnan keino taata lasten hyvinvointi mahdollisimman vähän rajoituksia asettavalla tavalla. Valtion antama tunnustus avioliitolle suojelee lapsia rohkaisemalla miehiä ja naisia sitoutumaan toinen toisiinsa ja ottamaan vastuun heidän lapsistaan. Kunnioittaen samalla jokaisen vapautta valtio asianmukaisesti tunnustaa, suojelee ja ylläpitää avioliittoa lastensaamisen ja lasten kasvattamisen instituutiona."

 

Ryan T. Anderson: Avioliitto, mitä se on, miksi sillä on merkitystä ja mitä seurauksia sen uudelleenmäärittelyllä on (The Heritage Foundation)

 

 


Vieras

#41565 Re: Re: Re:

29.08.2014 09:06

#41563: - Re: Re:  

 No siinä taas yksi hyväkäs kommentti joka ei ole istunut terveysopin luennoilla.


Vieras

#41566 Re: Ns. "tasa-arvoisen" avioliittolain kannattajat eivät ymmärrä mikä on avioliitto

29.08.2014 09:09

#41564: - Ns. "tasa-arvoisen" avioliittolain kannattajat eivät ymmärrä mikä on avioliitto 

 Mihin sitä avioliittoa oikein tarvitaan. Pariutuminen on luonnollista mutta avioliitto on auktoriteettien hallitsemista.


Vieras

#41567

29.08.2014 09:48

Kommentit istuu luennolla ja avioliitot hallitsee auktoriteetteja, mikä maa on kyseessä?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 11:19


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 11:34


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 11:35


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 11:37


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 11:39


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 11:41


Regulator

#41574 Re: hyi

29.08.2014 11:56

#41573: Naisen ja miehen tasa arvoisen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - hyi 

Ylläpito voisi nyt taas toimia tässäkin ja poistaa nämä spämmit ....

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2014 14:11