Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Heikki

#6526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 06:03

#6518: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

"Tutkimusten mukaan väitteelle ei ole pohjaa. Jos lapsesta kehittyy homoseksuaali, syy ei ole vanhempien seksuaali-identiteetti, vaan jokin muu tekijä." Pahempaa kuin homoseksuaalisuus, on se että hänestä voi tulla ihminen joka hyväksyy toisten homouden. Hyväksyminen on näet pahempi kuolemansynti kuin itse homous, koska hyväksyjä eksyttää muita helvettiin toiminnallaan: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät."

Vieras

#6527 Re: Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 06:04

#6514: Mies Oulusta - Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

"Harmittaako sinulla noin kovasti kun kerrotaan asioista kielikuvin jotka paljastavat todelliset karvanne?"

Mielestäsi keskusteluun tuo siten korvaamatonta lisäarvoa esimerkiksi se, että purskahdan tuon tuosta kuvaamaan yksityiskohtaisesti sitä, miten uskovainen, hieman ylipainoinen Pirkko avaa hyllyvät reitensä ja antaa uskovaisen Reinon painaa erektiossa olevan, tosin jo hieman ruttuisen ja oikealle sojottavan peniksensä Pirkon semikosteaan vaginaan, ja sitten hieman alarytmisesti liikkua Pirkon päällä parisen minuuttia, kunnes laukeaa ähkäisten ja vetäytyy pois Pirkon päältä, ja miten Pirkko-parka ei nyt Reinon heikosta kestävyydestä johtuen kyennyt tälläkään kertaa saavuttamaan orgasmia?

Tämä on siis kristittyjen todellisen karvan paljastamista ja siten ehdottoman oleellinen lisä mihin tahansa kristittyjä sivuavaan keskusteluun?


Vieras

#6528 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 06:05

#6517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

Sisälukutaidossa lienee jälleen ongelmia, joten tyydyn vain toistamaan edellisen viestini. Voit nyt koettaa lukea sen ajatuksella ja vastata sitten siihen:

Homoseksuaalisuus ja evoluutio eivät ole ristiriidassa keskenään yhtä vähän kuin vaikkapa sukuaan jatkamattomat työmuurahaiset tai -mehiläiset ovat ristiriidassa evoluution kanssa. Valinta tapahtuu lajitasolla. Homoseksuaalisuutta esiintyy eläinkunnassa laajalti ja varsinkin kädellisten piirissä - eli ihmisistä lähimpänä olevien eläinten keskuudessa. Mitä ilmeisimmin homoseksuaalisuudesta ei ole lajin selvitytymiselle haittaa, minkä vuoksi valintapaine ei ole karsinut sitä pois. Tutkimusten mukaan siitä on päin vastoin hyötyä esimerkiksi sitä kautta, että homoseksuaalisen miehen naispuoliset sukulaiset saavat enemmän jälkeläisiä.


Vieras

#6529 Re: Re: Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 06:08

#6527: - Re: Re: Re: Vai evoluutiosta tukea 

 

Jumala loi ja antoi miehen ja vaimon välisen yhteyden. Saat_ana sensijaan keksi miehen ja miehen uloste sotkut, sekä lesbojen mies vihan.

Vieras

#6530 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 06:10

#6528: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Eri lajit eivät lisäänny keskenään. Kyse on yksilöiden selviytymisestä ja suvun jatkamisesta. Hae lisätietoa R-kioskilta. :-)

Vieras

#6531 Palataan ytimeen

05.04.2013 06:10

"Kehuessaan viisaita olevansa, ovat he tyhmiksi tulleet"

"Nuo jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen..heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen...samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa" (Room.1)


Vääristelette sanan luonnollinen merkitystä, valheellisuus onkin yksi toimintatapanne.

Vieras

#6532 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 06:11

#6521: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

"Tutkimuksenkin mukaan seksuaali identiteetti KEHITTYY, vaikka homojen mukaan homous peritään (yksineuvoisilta kasveilta?)"

Juu, eli allekirjoitat siis edellä kuvaamani kehittyä-verbin käytöt, eli olet sitä mieltä, että

a) kun kirjoitetaan, että lapsi kehittyy normaalien kasvukäyrien mukaan, niin lapsi tällöin valitsee norminmukaisen painon ja pituuden

tai

b) kun kirjoitetaan, että lapsen sukupuoli-identiteetti kehitty, niin lapsi tällöin valitsee jomman kumman (jos kummankaan) sukupuolen.

Tiedehän väittää, että paino, pituus ja sukupuoli peritään, mutta fiksu kristitty kirjoittajamme huomaa heti, että kehittyä-verbi kavaltaa pistämättömästi painon, pituuden ja sukupuolen tietoisen valinnaisuuden. Laajentaen: kun sanotaan, että lapsi kehittyy aikuiseksi, niin lapsi tällöin valitsee kehittymissuuntansa (ilmeisesti jotkut valitsevat kehittyä takaisin vaippaikäisiksi). Missään tapauksessa perinnöllisyysaspektia ja kehittymistä ei voi esiintyä loogisessa yhteydessä.

Selväksi tuli.


Vieras

#6533 Re: Re: Re: Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 06:14

#6529: - Re: Re: Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

Huomaathan, Mies Oulusta, että tässä jokin uskonveljistäsi jo jatkoi anaaliyhdyntämietiskelyjäsi tälle päivälle. Profetiani toteutuu. Arvuutellaanko yhdessä, kuinka moni kristitty uhraa vaivojaan säästelemättä tänäänkin hyvän tovin kahden miehen välisen anaaliyhdynnän mietiskelylle ja sen kirjalliselle kuvaamiselle?


Vieras

#6534 Ihanaa

05.04.2013 06:14

Luojan kaunis luomistyö, mies ja nainen, me yhdessä, vaalikaamme sitä :)

Siis kyllä tälle adressille! (ja kaikelle toiminnalle oikean asian puolesta)

Vieras

#6535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 06:15

#6491: Kuka keksi maapallon ? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Onpahan ihmislapsilla tutkittavaa ja ihmeteltävää! Sillä tavallahan vauvat ja lapset oppii asioita.

Vieras

#6536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 06:16

#6530: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

Mistähän kohtaa viestiäni sait ajatuksen siitä, että väittäisin lajien lisääntyvän keskenään? Taitaapa olla parasta, että menet nyt vaikkapa kirjastoon tutkimaan, miten väitteesi yksilöiden selvitytymisestä ja suvun jatkumisesta käyvät yhteen (sinun mukaasi mahdottomien ja varmaankin luonnottomien) työläismuurahaisten ja -mehiläisten kohdalla.

Heikki

#6537 Re: Palataan ytimeen

05.04.2013 06:20

#6531: - Palataan ytimeen 

 

"...häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen...." HUOM! sana: ...VAIHTANEET, totuuden valheeseen... Homot siis valehtelevat kun väittävät homouden olevan luonnollista.

Vieras

#6538 Re: Palataan ytimeen

05.04.2013 06:22

#6531: - Palataan ytimeen

"Vääristelette sanan luonnollinen merkitystä, valheellisuus onkin yksi toimintatapanne."

Kuten sanottua, sinulla on oma määritelmäsi termeille luonnollinen ja luonnoton (esim. luonnoton saattaa sinulla tarkoittaa samaa kuin Jumalan tahtoa vastaan toimiminen). Sanakirjan mukaan luonnottomalla viitataan muun muassa luonnossa esiintymättömään. Homoseksuaalisuutta esiintyy luonnossa, joten vakiintuneen määritelmän mukaan homoseksuaalisuus on yhtä luonnollista kuin vaikkapa hedelmiensyönti tai juoksukisat Savannilla. En tietenkään voi mitään sille, että sinun on pakko - omiin uskonnollisiin auktoriteetteihin nojautuen - käyttää luonnoton-sanaa totunnaisesta poikkeavassa merkityksessä.

Sama ongelmallisuus näkyy vaihtaa-sanan kanssa, joka selvästi viittaa tietoiseen toimintaan, ts. valintaan. Odottelen vielä vastaustasi siihen, miten homomies tietoisesti reagoi aivoissaan heteronaiseen verrattavalla tavalla esimerkiksi tiettyihin feromoniyhdisteisiin.


Vieras

#6539 Totta Heikki kirjoitit

05.04.2013 06:25

"häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen...." HUOM! sana: ...VAIHTANEET, totuuden valheeseen... Homot siis valehtelevat kun väittävät homouden olevan luonnollista.

Vieras

#6540 Kyllä se nainen miehelle

05.04.2013 06:28

olla pittää!

Vieras

#6541 Re: Re: Palataan ytimeen

05.04.2013 06:36

#6537: Heikki - Re: Palataan ytimeen

Juu, samalla tavallahan tutkijat valehtevat, kun toteavat tutkimusdataan perustuen muun muassa seuraavaa:

- homoseksuaalisten miesten naispuolisilla sukulaisilla on heteromiesten sukulaisiin verrattuna suurempi määrä jälkeläisiä

- joissakin suvuissa on normaalijakaumaan verrattuna huomattavasti enemmän homoseksuaaleja, joissakin taas huomattavasti vähemmän

- mitä enemmän perheessä on miespuolisia jälkeläisiä, sitä suuremmalla tilastollisella todennäköisyydellä nuorin veljeksistä on homoseksuaali

- homoseksuaaliset veljekset jakavat viiden ryppään verran geneettistä materiaalia tietyssä osassa x-kromosomissa (miesten homoseksuaalisuus kulkee siis äitilinjaa pitkin)

- identtisillä kaksosilla homoseksuaalisuuden todennäköisyys on 50 % verrattuna huomattavasti alhaisempaan muutaman prosentin todennäköisyyteen normaalijakaumassa

- homomiesten aivot reagoivat tiettyihin feromoniyhdisteisiin samalla tavalla kuin heteronaisten aivot

- homomiesten aivot muistuttavat rakenteeltaan heteronaisten aivoja

- lesbonaisilla mitataan heteronaisiin verrattuna suurempia testosteroniarvoja

ja niin edelleen.

Joten oikeastihan homot ja lesbot valitsevat tietoisesti hormonierityksensä, aivorakenteensa ja sukulaistensa hedelmällisyyden ja sen takia onkin aivan oikein pitää heitä valehtelijoina. Missään tapauksessa homoseksuaalisuus ei ylläkuvattujen seikkojen mukaan voi olla sisäsyntyinen ominaisuus, jota yksilö ei voi valinnallaan muuttaa.


Vieras

#6542 PUOLISOTKIN ALLEKIRJOITTAMAAN ADRESSIA

05.04.2013 06:41

muistakaa ottaa myös puolisonne mukaan allekirjoittamaan adressiamme. Erillisenä kuin oma nimenne ja vahvistamaan tämä lopuksi sähköpostitse. Hienosti etenee asiamme. Nyt vain tietoa ystäville ja tutuillekin asiasta samoin kuin sinne missä sitten liikummekin. Täälläkin on mietitty joka päivä mitä asian eteenpäin viemiseksi voisi tehdä. Viestejä ja sähköposteja asiasta on lähtenyt useita ja eilen tietoa parille keskustelupalstalle sekä kansanedustajalle. Lehtien ilmoitus/viestipalstoille voisi asiaa kans infota. Mitä vain jotta asia tavoittaisi meistä mahdollisimman monet.
Mies Oulusta

#6543 Re: Re: Palataan ytimeen

05.04.2013 06:49

#6538: - Re: Palataan ytimeen

Ei ole oma määritelmäni, että homo/ lesbosuhteessa eläminen on luonnoton, niin sanotaan Raamatussa, se sattuu olemaan kristityn fundamentti, tiedän kyllä että häpeämättömästi hyökkäät sitä vastaan omaksi vahingoksesi.

Kovasti teette työtä että saisitte luonnottoman luonnolliseksi, häpeällisen ei-häpeälliseksi, valheen totuudeksi, sopimattoman sopivaksi.

 

Seison kyllä Raamatun takana, sen sanomaan ja arvomaailmaan tahdon tukeutua ja ennenkaikkea siihen armon sanomaan, että Jeesus on maksanut meidän syntimme ristinpuulla! Hän on lunastanut meidät synnin, kuoleman ja paholaisen vallasta, elääksemme sitten Jumalan mielen mukaista elämää, ei riettaudessa ja irstaudessa(jota homo/ lesbosuhteetkin edustaa).

Kaikki itsessämme olemme pois poikenneita ja Jumalan kirkkautta vailla, siksi me Jumalan armoa tarvitsemme olipa heikkoutemme tai helmasyntimme mitä laatua tahansa.

 

Minä pyydän anteeksi jos olen jotakuta ihmistä loukannut! Sellaiset asiat tuomitsen jotka Raamattu tuomitsee ja nyt on tapetilla juurikin tuo homo/ lesbosuhteitten avioliittoon rinnastaminen, se on vain synti ja väärin eikä muuksi muutu vaikka kuinka sitä vastaan hyökätään.

 

Jumala rakastaa syntistä, mutta ei syntiä. (Synti,  alkukielessä (hamartia)sellainen kielikuva että "kohteesta ohitse meneminen" vrt. nuoli menee maalitaulun ohitse. ) Karkean laatuista maalin "ohitse menemistä" edustavat juurikin "miesten kanssa makaavat miehet"  "ovat kiimoissaan syttyneet toinen toisiinsa" Room.1

Kaikkea vääryyttä tulee vastustaa, esiintyi se sitten itsessä tai muissa.

"Totuuden Henki johda sinä meitä,

etsiessämme valkeuden teitä,

tietämme ohjaa, meitä älä heitä,

tietomme siunaa.

Kaikessa näytä käsiala Luojan,'

mahtavan viisaan, kaiken hyvän tuojan.

Kristuksen luokse, rakkauden tuojan,

johdata meidät."

surullinen

#6544 Lukekaa

05.04.2013 07:14


Te jotka täällä puolustatte, KAIKKIVALTIASTA JUMALAA PILKATEN omia mielipiteitänne tästä irstaudesta joka JUMLAN SILMISSÄ ON KAUHISTUS.Lukekaa TAUNO RANTALAN kautta tullut JUMALAN ANTAMA PROFETIA vapaa sana ja sen takaa löytyy.Muistakaa että se ei ole Tauno Rantalan itse kehittelemä, vaan KAIKKIVALTIAS PYHÄ JUMALA SUURESSA RAKKAUDESSAAN KOETTAA PYSÄYTTÄÄ NE JOTKA SURMAPAIKALLE HOIPPUVAT.LUKEKAA mutta muistakaa, että jos vielä mieli tekee pilkata niin ette todellakaan pilkkaa Tauno Rantalaa vaan ELÄVÄÄ JUMALAA.VOI JOSPA TUON SANOMAN KAUTTA EDES YKSI PYSÄHTYISI JA KÄÄNTYISI ELÄVÄN JUMALAN PUOLEEN JA SAISi ARMON.

blokki

#6545 Re: PUOLISOTKIN ALLEKIRJOITTAMAAN ADRESSIA

05.04.2013 07:15

#6542: - PUOLISOTKIN ALLEKIRJOITTAMAAN ADRESSIA

Toivon totisesti, että sana tästä adressista tavoittaa kansan syvät rivit. On korvaamatonta näyttää uskovaiset heidän omimmassa elementissään ja itse asiassa edistää homoseksuaalien aseman parantamista toteuttamalla tässäkin adressissa kauhistellun homojen salaliiton masinoimaa PROPAGANDAOPPIA! Palauttakaamme mieliin homojen pelätty ja kauhistelu mediastrategia (THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA):

"Tarkoituksena on kuvata homovastaiset tahot niin inhottavina, että tavallinen tallaaja haluaa kaikin keinoin pyrkiä erottautumaan heistä.

Yleisölle tulisi esitellä kuvastoa raivoavista homofoobikoista, joiden muutkin ominaisuudet ja uskomukset kuvottavat normaalia kansalaista. Kuvastoon voi sisällyttää esimerkiksi seuraavia: Ku Klux -klaani vaatimassa homoja elävältä poltettaviksi ja kastroitaviksi; kiihkoilevia perähikiän pastoreita kuolaamassa hysteerisenä vihassaan siihen pisteeseen saakka, että he näyttävät paitsi koomisilta myös vinksahtaneilta; olemukseltaan uhkaavia häiriköitä, pröhäreitä ja vankeja puhumassa lesoilevaan tyyliin siitä, miten he ovat tappaneet ja haluaisivat tappaa "hinttareita"; kierros natsien keskitysleireillä, joilla homoseksuaaleja kidutettiin ja kaasutettiin."

Pahoittelut kömpelöstä käännöksestä. Joka tapauksessa tämä adressi tarjoaa puistatusmetodia tarkasteltaessa verratonta tekstimateriaalia homoseksuaalien oikeuksia ajaville. Alla muutama satunnainen herkkupala:

"ETKÖ TIEDÄ MITÄ JUMALA SANOO RRAAMATUSSA MIEHESTÄ JA NISESTA? EI SE SANO ETTÄ AATAMI JA AATAMI TÄYTTÄKÄÄ MAA VAAN ET MIEHEKSI JA NAISEKSI HÄN HEIDÄT LOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ETKÖ OLE RAUKKA EDES TÄLLAISISTA SELVILLÄ??????????????????????????"

"TUOLAISET SAIRAAT HOMOT KUULUVAT HOITOON. EI KADULLA SAA NÄHDÄ ALASTONTA MIESTÄ MAINOSTAMASSA ITSEÄÄN."

"Tämä hulluus lopetetaan. Lapset seksi orjina. Homoudella leikkiminen on esiaste pedofiiliaan."

"luonnottomat homo ja lesbosuhteet ovat kuin syöpäsolu(keinotekoinen mutaatio) terveessä rakenteessa."

"HOLLANNISSA HOMOT SAA HILLUA KÄYTTÄEN LAPSIA SEKSI ORJINAAN. HOMOT KÄYTTÄVÄT USEIN HOLLANTIA HOMOJEN PARATIISINA, JOTEN OTTAVAT MALLIA MYÖS PEDOFILIASSA."

"- Sirutus 666 tekee tuloaan (Obama Caren voimaantulo jo Amerikassa?)"

"TÄMÄ KANSALAISALOITE ON ERITTÄIN TÄRKEÄ SAADA AIKAISEKSI JOTTA JATKOVAATIMUKSET LAKIMUUTOKSIIN PYSÄYTETÄÄN KUTEN LAPSIAVIOLIITOT,LAJINEUTRAALIT AVIOLIITOT YMS. VAATIMUKSET JOTTA PÄÄSTÄISIIN TODELLIEEN TASA-ARVOISEEN YHTEISKUNTAAN."

"TERAPIANTARPEESSA OLEVIA, JUURETTOMIA JA SYRJÄYTYNEITÄ, SEKSUAALISESTI HÄIRIINTYNEITÄ AINA VAIN LISÄÄNTYVÄSSÄ MÄÄRIN! EIKÖ NÄILLÄ HARHAANJOHDETUILLA SYNNIN HARJOITTAJILLA VIELÄKÄÄN SILMÄT AUKENE? YMMÄRRÄTTEKÖ EDES SEN, ETTÄ TÄSTÄ SEURAA YHTEISKUNNALLE HIRVITTÄVÄN SUURI TALOUDELLINEN LASKU? EI NÄKÖJÄÄN PÄÄSSÄ PYÖRI, KUN OMAT HIMOT - JOTA HE VALHEELLISESTI RAKKAUDEKSI KUTSUVAT!"

"Sivullisena pakko ilmaista mielipiteensä, sillä luettuani joitakin keskustelunpätkiä, en huomannut muuta kuin tuohtuneita ja jankuttavia huutoja homojen ja lesbojen käsialasta."

---

"Häpeän uskonvelieni puolesta näitä kommentteja. - - Tälläisettyypit saavat kaikki arvokonservatiivit näyttämään pelleiltä"

 


Vieras

#6546 Re: Re: Re: Palataan ytimeen

05.04.2013 07:23

#6543: Mies Oulusta - Re: Re: Palataan ytimeen

"Ei ole oma määritelmäni, että homo/ lesbosuhteessa eläminen on luonnoton, niin sanotaan Raamatussa"

Kuten varmasti huomasitkin, kirjoitin seuraavasti:"sinulla on oma määritelmäsi termeille luonnollinen ja luonnoton (esim. luonnoton saattaa sinulla tarkoittaa samaa kuin Jumalan tahtoa vastaan toimiminen). - - En tietenkään voi mitään sille, että sinun on pakko - omiin uskonnollisiin auktoriteetteihin nojautuen - käyttää luonnoton-sanaa totunnaisesta poikkeavassa merkityksessä." (boldit selvyyden vuoksi)

"Kovasti teette työtä että saisitte luonnottoman luonnolliseksi, häpeällisen ei-häpeälliseksi, valheen totuudeksi, sopimattoman sopivaksi."

Kovasti teet työtä muuttaaksesi luonnoton-sanan normaalin ja vakiintuneen merkityssisällön joksikin toiseksi. Varmaankin heilut myös luonnontieteitä sivuavilla palstoilla vaatimassa, että sana "märehtijä" on Raamatun tekstien vuoksi ulotettava tarkoittamaan esimerkiksi sellaisia eläimiä, jotka syövät ulosteensa tai joiden ruokailu vain näyttää märehtimiseltä näiden jauhavien suunliikkeiden vuoksi. Missään nimessä märehtijällä ei saa viitata yksinomaan tiettyyn taksonomiseen ryhmään, jonka edustajilla on tietynlainen ruuansulatusjärjestelmä, vaan mielestäsi on täysin pätevää luokitella jänis märehtijäksi. Koska Raamattu..


Vieras

#6547 Re: Re: lempi raamatunkohtani

05.04.2013 07:50


Vieras

#6548

05.04.2013 07:52

Eihän tässä mitään Raamattua edes tarvita. Luonto pelkästään jo opettaa että nainen ja mies ainoastaan pystyy lisääntymään. Ne jotka pystyvät tätä yhteiskuntaa jatkamaan heille suotakoon oikeutta ja suojaa = avioliitto. Toki on niitä jotka eivät pysty lapsia tekemään heille on siksi kehitetty hedelmöitysHOIDOT sekä adoptioa. (Myöskin heitkä jotka eivät halua). Homoparit ja heteroparit eivät ole keskenään tasa-arvoisia juurikin sen takia että toinen noista ei pysty yhteiskuntaa jatkamaan. Tasa-arvottomuus ei johdu siitä onko heillä avioliitto-oikeus vaiko ei vaan siitä etteivät he yksinkertaisesti keskekään kykene lisääntymään, ja sitä lisääntymistä me tarvitsemme jos haluamme tätä yhteiskuntaa jatkaa. VAikka homot saisivat keskenään mennä naimisiin silti he eivät olisi samassa asemassa kuin heteroparit. Kyllä niillä homoillakin lapsia on mutta siihen vaan valitettavasti AINA tarvitaan mies ja nainen että lapsia saadaan.

Ja se mistä minun ärtymykseni kumpuaa on vain ja ainoastaan tämä hössötys. Aikaisemmin kaikki ookoo eikä yhtään haitannut vaikka kuinka joku olisi homo tai lesbo. Nyt haittaa, kylläpä ärsyttää kun joka paikka on täynnä tälläistä p*skaa! Puhukaa vaan lisää p*skaa "tasa-arvoisuudesta" mitä enemmän puhutte sitä enemmän monen ärtymys ja inho kasvaa. Ihan on oma syynne.

Vieras

#6549 Re:

05.04.2013 08:06

#6548: -

"Luonto pelkästään jo opettaa että nainen ja mies ainoastaan pystyy lisääntymään."

Näytätkö minulle missä päin luontoa avioliittoinstituutio esiintyy.

"Tasa-arvottomuus ei johdu siitä onko heillä avioliitto-oikeus vaiko ei vaan siitä etteivät he yksinkertaisesti keskekään kykene lisääntymään"

Näytätkö minulle missä kohtaa avioliittolainsäädännössä avioitumisen edellytykseksi ja yleisemmin lainsäädännön tavoitteeksi asetetaan lisääntyminen.

"Ne jotka pystyvät tätä yhteiskuntaa jatkamaan heille suotakoon oikeutta ja suojaa = avioliitto."

Sinun mukaasi avioitumaan oikeutettuja tahoja ovat esimerkiksi hedelmöittymään kykenevä alaikäinen tyttö, siittiöitä tuottamaan kykenevä alaikäinen poika, polygaamiset lisääntymisyksiköt, etenevässä tai takenevassa sukulaisuussuhteessa toisiinsa olevat eri sukupuolta olevat henkilöt ja ennestään avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa elävät. Näille ryhmille on nyt pikimmiten annettava sinun antamiesi kriteerien mukaisesti oikeus avioliiton solmimiseen.

Oikeus avioitumiseen on sen sijaan poistettava siitä nykyisin nauttivilta, kuten, sukupuolensa korjanneilta, hedelmättömiltä, sterilisaation läpikäyneiltä, vapaaehtoisesti lapsettomilta ja naiset, jotka ovat ylittäneet vaihdevuodet.

"Ja se mistä minun ärtymykseni kumpuaa on vain ja ainoastaan tämä hössötys."

Ärsyttää se hössötys mustaihoisten kansalaisoikeuksista. Kyllä ärsyttää kun joka paikka on täynnä tällaista p*skaa. Puhukaa vaan lisää p*skaa "tasa-arvoisuudesta", mitä enemmän puhutte sitä enemmän monen ärtymys ja inho kasvaa. Ihan on oma syynne.

("Hössötyshän" tietenkin loppuisi siinä vaiheessa, kun oikeudet suotaisiin syrjimättömin perustein niitä haluaville, mutta ilmeisesti oikeudetta olevien esittämien vaatimusten aiheuttama ärtymys johtuu vaatijoista eikä suinkaan niistä, jotka aktiivisesti asettuvat poikkiteloin oikeudetta olevien ja heidän oikeuksiensa väliin).


Vieras

#6550 homojen propaganga ohkelma läpinäkyvää

05.04.2013 08:11

#6475: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luontoa vas

on aivan totta kun seuraa homojen kirjoittelua. Kaikki kohdat täyttyy kirjaimellisesti.