Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

veryxyl

#6626 Re:

05.04.2013 17:41

#6625: -  

 

Ketä kommentoit, vastaisitko?

Vieras

#6627 Re: Re:

05.04.2013 17:46

#6626: veryxyl - Re:

Tämä oli toteamus, ei kommentti kenenkään viestiin.


Vieras

#6628 Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

05.04.2013 17:48

#6617: - Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan Avioliittolaissa ei puhuta mitään lapsista. Niiden hankkiminen ei ole avioliiton solmimisen ehto.

Kyllä vaan avioliittolaissa puhutaan lapsista. Tarkista faktasi, ei se internetin aikana ole kovinkaan vaikea. Laki löytyy netistä.


Vieras

#6629

05.04.2013 18:13

Olisi jo aika Suomen(kin) kansan tajuta, todennäköisesti laajemminkin euro- ja koko maailman laajuisella alueella(mm.katolisissa maissa)vallitsevan Luomisuskon mukaisen ajattelun
toimivan ja yhteiskuntaa rakentavan mallin tärkeyden ko.asiassa.Rakastakaamme kaikkia, mutta älkäämme pitäkö rakkaus-sanaa kaiken sallivan mielettömyyden ja suvaitsevan pimeyden
yllykkeenä!Kiitos mahdollisuudesta osallistua.

Vieras

#6630 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

05.04.2013 18:16

#6628: - Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Näin on. Avioliittolaki sanoo, että naimisiin pääsevät vain parit, jotka vakuuttavat tekevänsä vähintään yhden lapsen. Mikäli tämä ei toteudu, avioliitto julistetaan mitättömäksi.

Jari

#6631 Hyvä adressi :)

05.04.2013 18:25

Mukana toki! Kukapa nyt luonnotonta ja haureellista suhdetta olisi Suomeen haluamassa, joka vaan kansamme kestävää hyvinvointia ja tulevaisuutta vähänkään ajattelee!

Raamatun kanta on selkeä asiassa, miehen ja naisen avioliitto on oikea ja raamatullinen elämänmuoto sille joka parisuhteeseen haluaa.

"Sen tähden Jumala on heidät heidän sydämensä himoissa hylännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa..nuo ovat vaihtaneet totuuden valheeseen..heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen, samoin miespuoletkin..ovat kiimoissaan syttyneet toinen toisiinsa jne." Roomalaiskireen 1. luku. Siinä se on sanottu, ei muuksi muutu vaikka mihin "tieteellisyyteen" vedottaisiin. Olkaamme rauhallisin mielin me jotka tuollaista lakimuutosta vastustamme, seisomme Jumalan Sanan horjumattomalla pohjalla.
veryxyl

#6632 Allekirjoituksista

05.04.2013 18:30

Sähköpostissa, jonka olette imoittaneet allekirjoittaessanne,sinne tulee sähköposti ja se tulee kuitata jotta allekirjoitus tulee hyväksytyksi. Siellä on hyvät ohjeet. Tällä hetkellä puuttuu 255kpl kuittauksista.
:-)

#6633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

05.04.2013 18:31

#6630: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 

Telefooni Afrikasta toi tämän tiedon juuri äsken: Homopojat Texasissa keksivät sen kerran: lapsen jos vain homo voisi saada yhden kerran! Miten sitten mahdollista lapsen teko oisi? Hyväksyntää homoilulle perheleikki toisi! Ehdotusta monta nämä pohtivatkin hetken, senaattorin luokse viel' tekivätkin retken. Senaattori pohti heidän ongelmaansa tovin, pulmallista lapsilykky saattaa olla kovin? Oon sen nähnyt kylläkin kun vaunujaan ne lykkää, toisistaan, riittävästi puolisot kun tykkää! Kunnes keksi ratkaisunsa poliitikko hassu, avioon jos meette niin, paisuu teidän massu! Tästä saatte paperit, on lupa kohta teillä. Nyökkäs kohti johtajaa, näin homma tehdään meillä: Häntä pannaan toiseen korvaan, toinen kättä käyttää.. lapsen teko homostakin helpolta voi näyttää!

Vieras

#6634 Re: Näennäinen tasa-arvo

05.04.2013 18:31

#6615: -

”SUOMEN AVIOLIITTOLAINSÄÄDÄNTÖ ON JO NYKYISELLÄÄN TÄYSIN TASA-ARVOINEN kaikille niille, jotka täyttävät avioliiton solmimisen ehdot. Jokainen tietyt ikäehdot ja sukulaisuusehdot täyttävä henkilö saa Suomessa solmia avioliiton yhden vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Myös jokaisella homoseksuaalilla on tämä täysimääräinen oikeus.”

Sovellat väärää luokittelua. Sekä samaa että eri sukupuolta olevien virallisten parisuhteiden sääntelyssä yläkategoria on parisuhde, ei pelkästään miehen ja naisen välinen suhde. Oikeus solmia avioliitto tarkoittaa oikeutta virallistaa suhteensa henkilöön, johon yleensä on parisuhde. Sen määritelmällinen ydin ei siten ole oikeudessa virallistaa suhteensa vain vastakkaista sukupuolta olevaan henkilöön, kuten on koetettu väittää. Tosiasia on, että heteroseksuaalisilla henkilöillä on vailla perusteltua syytä oikeus saada parisuhteensa virallistettua siinä missä homoseksuaaleilta tämä sama oikeus puuttuu. Tilalle koetetaan tasa-arvon kaapuun verhoten tarjota homoseksuaaleille heterojen vastaavasta oikeudesta poikkeavaa järjestelyä.

Parisuhdelainsäädännön yläkategoriana on siten parisuhde. Jos yhteiskunnassa on osoitettavissa parisuhteita, jotka toiminnaltaan, rakenteeltaan, tehtäviltään ja vaikutuksiltaan rinnastuvat aviopareihin, on johdonmukaista ja yhdenvertaisen kohtelun kannalta oleellista, että aviopareja koskeva sääntely ulotetaan koskemaan ehdot täyttävät parit.

Havainnollistan vielä muutamalla esimerkillä. Logiikkaasi seuraten islamilaisten maiden uskonnonvapaussääntely on tasa-arvoinen kaikille niille, jotka haluavat kääntyä islamiin. Jokaisella juutalaisella, kristityllä, hindulla ja vaikkapa ateistilla on täysimääräinen oikeus ”palata” islamin uskoon. Laki on sama ja tasa-arvoinen kaikkien uskontojen edustajille. Avioliittoargumentaatiosi verrattuna ongelmana on jälleen kategoriavirhe: yläkategoriana on uskonnonvapaus, ei oikeus kääntyä muslimiksi.

Voidaan myös väittää, että kaikilla on tasavertainen oikeus tutkituttaa itsensä kohdunkaulan syövän varalta. Miehillä ja naisilla on samat kunta- ja ikäehdot täytettyään tasavertainen ja täysimääräinen oikeus hyödyntää näitä ilmaisia palveluita. Miehillä ei kuitenkaan ole kohtua, joten heille suotu tasavertainen oikeus seulontoihin osallistumisesta ei hyödytä heitä mitenkään. Jos logiikkaasi vastaan siten halutaan argumentoida on mahdollista huomauttaa, että tässä tapauksessa yläkategoriana on oikeus seksuaali- ja lisääntymisterveyttä edistävien palvelujen saantiin.

Kuvatuissa lähtötilanteissa tasa-arvo on vain näennäistä. Todellisen tasa-arvon toteutumiseen voidaan vaikuttaa esimerkiksi lainsäädännöllisin ratkaisuin.


Vieras

#6635 Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

05.04.2013 18:40

#6618: oraakkeli - Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Rotuvertaus on kaikkea muuta kuin kummallinen: "erirotuisten" avioliittoa vastustettiin aikanaan lähes identtisin vastalausein. Rotuerottelulakien aikaan voitiin myös mainiosti vedota täälläkin taajaan esitettyyn näkemykseen siitä, että tokihan kaikilla on samat ja täysimääräiset oikeudet avioitua "samanrotuisen" kanssa. Ketään ei syrjitty!

Segreraation kaaduttua avioliittoparadigma nimenomaan muuttui avioliittoinstituution sisällön muutoksen myötä. Omia termejäsi käyttäen "avioliitto avattiin": sen merkityssisältö muuttui radikaalilla tavalla.

"Eihän tällainen itsessään olisi niin hirvittävä asia, jos ja kun millään ei enää olisi mitään väliä;)"

Julmuutesi ja ylimielisyytesi samaa sukupuolta olevien perheitä kohtaan on kylmäävä vaikkeikaan yllättävä esimerkki tiettyjen kristittyjen ajatusmaailmasta. Sateenkaariperheet elävät samanlaista elämää kuin muutkin ihmiset, vaikka "hurskaat kristityt" koettavatkin joka mutkassa huutaa, että he elävät kuin "millään ei olisi mitään väliä".

Hyvä ortodoksit

#6636 Tässä kohden

05.04.2013 18:40

saisimme kuunnella myös ortodoksikirkon piispaa, torjui jyrkästi homo- ja lesboavioliitot, selkärankainen mies ja hänen ei tarvitse Jumalansa edessä hävetä, että olisi Sanaa vastaan noussut.

Vieras

#6637 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

05.04.2013 18:41

#6633: :-) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Kristilliset pilkkalaulut alkavat heti kun asia-argumentit loppuvat; tässäkään ei toki mitään uutta auringon alla.

Sana on varma

#6638 Se Sana on varma

05.04.2013 18:43

ja he ei voi sitä kestää! Raamatun selkeä ilmoitus on miehen ja naisen välisen avioliiton kannalla.

Ihanaa saada puolustaa Luojan luomisjärjestyksen mukaista asiaa, "mies luopukoon isästä ja äidistä ja liittyköön vaimoonsa ja heistä tulee yksi liha".
Ei sodomalaisuudelle

#6639 Ei perustetta

05.04.2013 18:45

Avioliiton avaamiselle tuomionalaisille suhteille, kuka hullu nyt haluaisi vetää Jumalan kirousta maamme ylle?

Vieras

#6640

05.04.2013 18:45

146 500

Vieras

#6641

05.04.2013 18:48

Kristitty ja homoseksuaali. Kehoittaisin teitä tuomitsijoita tutustumaan sivuihin!
http://www.createdgay.com/links.html
Etenkin kohtiin: What is homosexuality, Can homosexuality be cured?
What is Healing Homosexuality?

Homosexuality is not a disease. You cannot cure a homosexual. Gay people do not find a miracle cure and become straight. No amount of counseling, prayer, or reading the Bible will make a gay person straight. When gay people try to become straight, they often end up wounding their hearts and spiritual souls.

For homosexuals, healing starts when people accept themselves as children of God who are worthy of love. "Healing Homosexuality" is when the pain of rejection and self-hate is reduced by God's love and by learning self-acceptance. "Healing homosexuals" are people who accept who they are, understand God loves and accepts them, are able to forgive those who have hurt them, and reach out to bring healing to hurting people, regardless of sexual orientation.

Some gay people are able to become "healing homosexuals" - gay people who enjoy God's love - and are able to find "gay healing" in a short period of time. For other gay people, the healing that comes with self-accepting and helping other people is the work of a life time.

Gay people are not able to move toward becoming "healing homosexuals", until they accept themselves. Self-acceptance includes things such as:

Admitting one's sexual orientation to oneself.
Moving from hating oneself for being gay to starting to love and enjoy oneself.
Not trying to change one's own sexual orientation through heterosexual relationships or through therapy.
Understanding the depth of God's love and the breadth of salvation.
Seeing the reflection of God in oneself.
Thanking God for being gay.


Vieras

#6642 Re: Tässä kohden

05.04.2013 18:48

#6636: Hyvä ortodoksit - Tässä kohden 

 Kuinkahan saisimme tavoitettua myös ortodokseja adressiimme..

köykäistä

#6643 146 500

05.04.2013 18:48

Ei paina yhtään mitään yhden Jumalan sanan jakeen edessä.

"ovat vaihtaneet totuuden valheeseen"

Haureutta ei osin valheellisesti kerätyin nimilistoin pysty muuksi muuttamaan.

Vieras

#6644

05.04.2013 18:51

Coping With Spiritual Attacks


Gay Christians and gay non-Christians face attacks from some Christian leaders. Gay Christians are faced with the same reality that early Christians faced. In the face of intense perscution, they are called on to live out the love of Jesus Christ. The call is not an easy call, nor is it a call for spiritual cowards. Gay Christians are among the bravest Christians in the world. Gay people who are out of the spiritual and sexual closets are as brave as some soldiers. They are real soldiers for Christ.

The pages that follow give gay Christians and their friends some ideas of how to respond in an appropriate manner to spiritual attacks. These pages are not intended to be a comprehensive guide as to how to respond to attacks in a powerful and a thoroughly Christian manner. People interested in more information about how to respond to attacks on the gay community may want to visit the Soulforce web site.

Receiving spiritual attacks is not a sign that God does not love you. God loved His Son, Jesus Christ, and Jesus was crucified.

Being attacked by homophobic religious leaders does not mean you have not served God adequately. Many gay Christians are serving the Lord faithfully in churches. God will not forget your dedicated service. God is not unfair; he will not forget what you have done, nor the love you have shown for his sake in ministering, as you still do, to the saints (Hebrews 7:10). If spiritual attacks were a sign of God's disfavor, Jesus would not have been the Savior.

The first thing for gay Christians to accept is that there will be attacks made against them. Those who did not understand God's grace attacked Jesus too. Jesus did not promise His followers would have an easier time than He had.

The second thing for gay Christians to remember is that their salvation is secure in Jesus Christ. Attacks from people in churches cannot separate people from God. What can ever part us from Christ's love? Can anguish or calamity or pers_cution or famine or nakedness or danger or the sword? . . . neither death nor life, neither angels nor principalities, neither the present nor the future, no powers of the Height or of the Depth, nor anything else in all creation will be able to part us from God's love in Christ Jesus our Lord (Romans 8:35 - 39).

The third thing gay Christians need to do is to determine what is important. No matter what happens gay Christians need to decide they will remain faithful to God. God will honor that decision. The God who saves gives His servants and His followers the ability to remain faithful, to keep their faith in God alive in the face of staggering personal pain.

Gay Christians are called to respond in love in the face of bitter spiritual attacks. That does not mean gay Christians should be the whipping boys for boys for the retarded theologies of those who vegetate in Christian churches. A response to spiritual attacks is needed. The response, however, needs to be one of love, not one of hate.

Vieras

#6645

05.04.2013 18:52

The Pukeys - The You Make Jesus Vomit Awards

http://www.createdgay.com/vomit.html
Tiedossa on

#6646 Re: Re: Tässä kohden

05.04.2013 18:52

#6642: - Re: Tässä kohden

Kyllä heidän puolellaan on tiedossa tämä tilanne ja tokihan nämä homolobbarit teroittavat jo kynsiään siihenkin suuntaan, eihän he kestä totuutta miltään suunnalta.

 

Jotenkin vaan nousee mieleen Jeesuksen maininta saa.tanasta, "totuudessa hän ei pysy koska hänessä ei totuutta ole ja hän on ollut murhaaja alusta alkaen." Sama henki noiden taustalla vaikuttaa kun Sanaa vastaan nousevat.


Vieras

#6647 Re:

05.04.2013 18:55

#6644: -

Onneksi sivistyneissä maissa voi myös homoseksuaali olla kristitty ilman jatkuvaa vainoa!

Supermummo

#6648 Heippa vaan, laittakaahan sana kiertoon tästä adressista!

05.04.2013 18:55

Vain niin voimme vaikuttaa! Jos elinpiirissäsi on henkilö, jolla ei ole tietokoneeta/sähköpostia, voit vahvistaa hänen allekirjoituksensa (hänen luvallaan ja tahdostaan, tietty) omasta sähköpostistasi, on kysytty lupa sivuston ylläpitäjältä!

Vieras

#6649 Re: Hyvä adressi :)

05.04.2013 18:56

#6631: Jari - Hyvä adressi :)

"'Sen tähden Jumala on heidät heidän sydämensä himoissa hylännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa..nuo ovat vaihtaneet totuuden valheeseen..heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen, samoin miespuoletkin..ovat kiimoissaan syttyneet toinen toisiinsa jne.' Roomalaiskireen 1. luku. Siinä se on sanottu, ei muuksi muutu vaikka mihin "tieteellisyyteen" vedottaisiin."

Sinulla kun tuntuu olevan tieteenteon kriteerit kirkkaana mielessäsi, niin kerrotko tässä omin sanoin ensinnäkin sen, minkälainen tutkimusote ja yleensä tieteenteon metodi määrittää lopputuloksen tieteelliseksi ja minkälainen puolestaan "tieteelliseksi". Toisekseen pyydän sinua - jälleen omin sanoin - kertomaan, miten homoseksuaalinen henkilö valitsee tietoisesti hormonierityksensä, aivorakenteensa ja sukulaistensa hedelmällisyyden, eli miten Raamatussa kuvattu tietoinen "vaihto" toteutetaan muun muassa seuraavien ilmiöiden kohdalla:

- homoseksuaalisten miesten naispuolisilla sukulaisilla on heteromiesten sukulaisiin verrattuna suurempi määrä jälkeläisiä

- joissakin suvuissa on normaalijakaumaan verrattuna huomattavasti enemmän homoseksuaaleja, joissakin taas huomattavasti vähemmän

- mitä enemmän perheessä on miespuolisia jälkeläisiä, sitä suuremmalla tilastollisella todennäköisyydellä nuorin veljeksistä on homoseksuaali

- homoseksuaaliset veljekset jakavat viiden ryppään verran geneettistä materiaalia tietyssä osassa x-kromosomissa (miesten homoseksuaalisuus kulkee siis äitilinjaa pitkin)

- identtisillä kaksosilla homoseksuaalisuuden todennäköisyys on 50 % verrattuna huomattavasti alhaisempaan muutaman prosentin todennäköisyyteen normaalijakaumassa

- homomiesten aivot reagoivat tiettyihin feromoniyhdisteisiin samalla tavalla kuin heteronaisten aivot

- homomiesten aivot muistuttavat rakenteeltaan heteronaisten aivoja

- lesbonaisilla mitataan heteronaisiin verrattuna suurempia testosteroniarvoja.

Sekä tiedemiehet että "tiedemiehet" odottavat vastaustasi kiinnostuneina.

kertoo paljon

#6650 Nostan

05.04.2013 18:57

GAID-homolehdestä:


Homoseksuaalisuuden kannattajien oma agenda miten homopropagandaa tulisi parhaiten levittää.
Tähän on jo aiemminkin viitattu.

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)
2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.
3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.
4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.
5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.
6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.
7. Homot on kuvattava positiivisesti.
8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.
9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.
10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.