Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Heikki

#8001 Re:

09.04.2013 06:38

#7994: älkää olko niin ennakkoluuloisia -  

 

Kirkon työntekijä on menossa kadotukseen jos hän ei tee parannusta synnistään ja lopeta Homojen eksyttämistään kadotuksen tielle! Miksi vihaat homoja niin paljon että haluat heidän joutuvan helvettiin? Etkö tajua mitä he tekevät siellä sinulle, kun tajuavat mihin olet heidät johdattanut? Saatat heidät tekemään tahallista syntiä valheillasi! Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita , Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät,ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat HYVÄKSYMISTÄÄN niille, jotka niitä tekevät."
Heikki

#8002 saako syntiä tehdä tahallaan

09.04.2013 06:40

Snl 28:13 Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon.

1. Joh kirje 1:9-10 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

Matt 4:19 Siitä lähtien Jeesus rupesi saarnaamaan ja sanomaan: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle."

Luuk 13:2-3 Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Luuletteko, että nämä galilealaiset olivat syntisemmät kuin kaikki muut galilealaiset, koska he saivat kärsiä tämän? Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte.

Heikki

#8003 Jumalan vihan alle joutuminen

09.04.2013 06:42

Joh 3:36 Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä."
Heikki

#8004

09.04.2013 06:43

Ef 1:13-14 Hänessä on teihinkin, SITTENKUIN olitte kuulleet TOTUUDEN sanan, pelastuksenne evankeliumin, USKOVIKSI TULTUANNE pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti, sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi - hänen kirkkautensa kiitokseksi

Hebr 10:26-29
Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, PÄÄSTYÄMME TOTUUDEN tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat. Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
Heikki

#8005 synnin puoltajille

09.04.2013 06:45

1 Joh kirje 3:8 Joka syntiä tekee, se on perke-leestä, sillä perke-le on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perke-leen teot.
Heikki

#8006 Pilkkaajille

09.04.2013 06:46

Juud kirje 1:17-23 Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan." Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole. Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi. Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten; toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.

Vieras

#8007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.04.2013 06:48

#7997: mies metsästäjä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Biologilta puuttu ymmärrys. Elukoilla on kiima aika. Ei ne hässi toisen viemäriä kiima aikanakaan. Kokemusta on ja voin neuvoo sinuakin jos biologia kiinnostaa.

Kyllä minä vakavissani luulen, että suomalaisessa yliopistossa suoritettu tohtorin tutkinto antaa biologiasta kattavamman tietämyksen kuin metsästäminen. Mutta jos aihe kiinnostaa, niin voin kyllä neuvoa sinuakin :) Kyllä, eläimillä on yleensä lisääntymisaika (kaikilla eläimillä sitä ei kutsuta kiimaksi), mutta jos luit yhtään linkkejä, joita sinulla annoin, niin olisit lukenut esimerkiksi Tiede-lehdestä tämän:

Esimerkiksi Amerikan anolisliskoilla on taval-lista, että hallitsevan koiraan alueella elää vuokramiehenä nuorempi koiras. Hallitsija sallii tohvelisankarin oleskelun reviirillään vain, jos se pääkoiraan lähestyessä käyttäytyy naaraan lailla ja antautuu paritteluun. Amerikan dallin-lampaat taas päättävät keskinäisen kamppailun homoseksiin: voittanut koiras raiskaa hävin-neen koiraan valtansa merkiksi.

 

Eräiden lokkien, kuten amerikanmerilokkien, yhteisöissä esiintyy säännöllisesti lesbopareja, jotka käyvät läpi koiras-naaras-parin kosimis- ja parittelurituaalit. Tällainen lesboliitto voi kes-tää useamman pesimiskauden.

 

Moni on nähnyt koirasleijonien parittelevan eläintarhassa, ja ne tekevät sitä myös luon-nossa. Homoseksi on tavallista myös apinoilla. Esimerkiksi Aasian lehtiapinoihin kuuluvien hulmaanien koiraat parittelevat usein kiihty-neinä, kun naaraatta jäänyt joukko kohtaa hallitsevan koiraan haaremin.

 

hmm

#8008 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

09.04.2013 06:48

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Jos se olisi geneettistä, nämä geenit olisivat jo karsiutuneet pois aikoja sitten. Vai onko homot aina pakosta etsineet kuitenkin naisen, jonka kanssa jatkaa homogeenejään seuraavaan sukupolveen, jolloin tämä ominaisuus on voinut siirtyä seuraavalle sukupolvelle.  Yleensä vahvasti suvunjatkamista heikentävä geenit tapaavat karsiutua vähitellen pois.

Tästä olisi kiva tehdä tutkimusta. Eli onko homomiesten pojat useimmin homoja ja lesbojen lesboja? Pitäisi tutkia lapsia, jotka on siittänyt tai synnyttänyt homoseksuaali, mutta lapsi on adoptoitu ja elänyt heterojen kasvattivanhempien kanssa tai hetero vanhempansa kanssa. Näin voitaisiin karsia mallioppiminen ja sosiaalinen paineen vaikutus.

Heikki

#8009 Miehelle vaimo ja vaimolle mies

09.04.2013 06:48

1 Kor 7:2 mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.
vieras

#8010 Re: AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN VÄLINEN LIITTO

09.04.2013 06:49

MUISTAKAA EDELLEEN LÄHETTÄÄ VIESTIÄ ETEENPÄIN JA AUTTAKAA NIITÄ JOTKA HALUAVAT JA YMMÄRTÄVÄT
ASIAN TÄRKEYDEN SAADA MIELIPITEENSÄ TIEDOKSI PÄÄTTÄJILLE JOS TÄMÄ SINNE ASTI PÄÄTYY. EI ANNETA TÄMÄN ADRESSIN HUKKKUA JÄLKEENPÄIN TULLEEN VARJOON, VAIKKA KANNATTAA OTTAA KANTAA MYÖS TÄSSÄ TOISESSA UUDESSA ASIASSA.
veritas

#8011 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.04.2013 06:52

#7945: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tämä sama vertaus eläimiin (peräisin Darwinin opetuksesta) on toistunut kommenteissa. Ikään kuin me olisimme eläimiä, mutta kun me emme ole eläimiä. Meidät on luotu Jumalan kuviksi. Ihminen voi joutua juridiseen vastuuseen oikeuden edessä, mutta montako kertaa olet nähnyt eläimen tuomittuna käräjäoikeudessa tai hovioikeudessa? Luultavasti et kertaakaan.

Jos ihminen tappaa ihmisen niin hän saa todennäköisesti pitkän vankeustuomion. Jos eläin tappaa ihmisen niin eläin lopetetaan. Muitakin eroavaisuuksia ihmisen ja eläimen välillä on. Miksi meidän pitäisi ottaa mallia eläinkunnasta omaan käyttäytymiseen?

Hämähäkki syö toisen hämähäkin parittelun jälkeen, pitäisikö meidän syödä toinen ihminen parittelun jälkeen? Tai leijona voi tappaa omat pentunsa, pitäisikö meidän tappaa omat lapsemme?


Vieras

#8012 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

09.04.2013 06:54

#6435: uskokoon kuka haluaa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

"Homot ovat kehittyneet yksineuvoisista kasveista kehittymällä. Muut ihmiset ovat syntyneet alkuräjähdyksen maapallolle lennättämästä alkulimasta, joka muodostui tyhjyydestä kovan paineen alla. Tähdet ovat jättikokoisten tähtisädetikkujen synnyttämiä ja tikut on ostettu alunperin R-kioskilta." Taas ne alkaa kertomaan näitä satujaan. Ai mut tää sun juttus olikin vaan teoria, vai miten se nyt oli? Jatketaan sen hokemista et se tulis tieteellisesti todistettua todeksi. Ja panostajaa ei vieläkään tunneta, tai häntä ei ole etsitty?

Vieras

#8013

09.04.2013 06:56

Jos evoluutio olisi tarkoittanut että nainen+nainen tai mies+mies saisivat lapsen, olisi ihminen varmaan biologisesti erilainen jotta sellainen olisi mahdollista!

Vieras

#8014 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

09.04.2013 06:56

#6433: - Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

"Homous ei voi periytyä jos uskomme evoluutioteoriaan. Homothan olisivat kuolleet sukupuuttoon jo aikoja sitten, jos homous olisi periytyvää ja evoluutioteoria totta." Älä nyt kaikkea mene paljastamaan!
MOT

#8015 Re: Re: Re: KAKSI ISÄÄ JA YKSI ÄITI ?

09.04.2013 06:57

#7993: - Re: Re: KAKSI ISÄÄ JA YKSI ÄITI ?

Niinpä!  Evoluutio onkin siksi mielestäni mahdottomuus! Erottelet 'inhimillisyyden' 'luonnosta'. Siis et taida sinäkään uskoa evoluutioon. Inhimillisyys ja altruismi ovat evoluutioteorian kompastuskivi. Mistä tuli ihmiselle halu hyvyyteen??

Minä uskon Luojaan ja hänen rakastavaan, oikeamieliseen tahtoonsa.  Hän on luonut ihmisen kuvakseen ja kaipuun yhteyteensä, hyvyyden luojaan. Hän on kertonut ihmisen 'käyttöohjeen' sanassaan.  Jos emme elä sen mukaan, aiheutamme toisillemme ja itsellemme kärsimystä.

Jumala loi miehen ja naisen.  Lapsella on isä ja äiti. So simple.

Spermanluovuttaja on lapsen isä, jolle hän siirtää perimänsä. Munasolun luovuttaja on lapsen äiti ja siirtää lapselle perimänsä. Lapsen kasvattajia voi olla monia ihmisiä.

Heikki

#8016 Re:

09.04.2013 06:58

#8013: -  

 

Ihmisillä olisi kahdet sukupuolielimet, tällöin avioliitosta voisi tulla sukupuolineutraali, kun sukupuolta ei olisi.

Vieras

#8017 Kiitos

09.04.2013 06:59


.............................................................................

On hyvä adressi. Tsemppiä kaikille allekirjoittajille!

..............................................................................

Vieras

#8018 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

09.04.2013 07:01

#8012: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Onko teoria todellakin todistettu oikeaksi, jos riittävän moni uskoo sen?
O

#8019 Re: Re: voi voi...

09.04.2013 07:02

#35: - Re: voi voi...

Ei ole olemassa minkäänlaista tieteellistä argumenttia, saati todistusta homouden synnynnäisyydestä. Ei mitään! On vain hypetystä viimeisen 10-20 vuoden ajalta, jonka monet ovat sokesti nielaisseet sellaisenaan "faktana". Homouden perinnöllisyydestä ja synnynnäisyydestä on parinkymmenen vuoden ajan etsitty tieteellisiä todisteita valtavasti, mutta... MITÄÄN TIETEELLISTÄ TODISTETTA EI OLE LÖYTYNYT:)

Kyseessä on omanlaisensa fundamentalistinen uskomus, eräänlainen anti-uskonto uskonto.

Ei hokeminen tee asioista totta.


Vieras

#8020 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

09.04.2013 07:04

#8018: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Joo Sentakia tätä sukupuolinetraalia avioliittoakin hoetaan, jotta riittävä moni uskoisi nämä jutut. Kun tarpeeksi monta on saatu höynäytettyä, on tullut tieteellisesti todistettu, että tyhjyydestä syntyi kovan paineen alla alkulimaa, josta elämä sai alkunsa.

Vieras

#8021 Re: Re: Re: voi voi...

09.04.2013 07:05

#8019: O - Re: Re: voi voi... 

 

Homot alkaa erittää väärää hormoonia, aloitettuaan homoilun. Tää on tutkittu.
vieras

#8022 Raamatun tekstit

09.04.2013 07:05

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/homouden-kauhistus-herattaa-kysymyksia/821143

Varmaan tämä linkki on jo löytänyt tiensä tähän keskusteluun, mutta laitetaan nyt varmuuden vuoksi. Vie aika hyvin maton alta kaikilta raamatun jakeita siteeraavilta. Sieltä raamatusta kun tunnutaan poimivan niitä omaa kantaa tukevia tekstejä ja valitaan sopivat kohdat joita "tulee noudattaa kirjaimellisesti".

Vieras

#8023 Re: Re: Re: Re: KAKSI ISÄÄ JA YKSI ÄITI ?

09.04.2013 07:07


Vieras

#8024 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

09.04.2013 07:10

#8020: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Niin mut eihän homot voineet kehittyä alkulimasta, koska evoluution seurauksena he olisivat kuolleet jo sukupuuttoon? Lajithan muuntautuvat evoluutioteorian mukaan niin, että ne voisivat selviytyä? Lajin jatkuminen turvataan kun lisääntymiskykyisimmät yksilöt valikoituvat? Homoillahan asia on päin vastoin.
kysykää lapsilta

#8025 Re: Re: KAKSI ISÄÄ JA YKSI ÄITI ?

09.04.2013 07:13

#7979: siis miten homot tekevät lapsia? - Re: KAKSI ISÄÄ JA YKSI ÄITI ?

 

Homot tilaavat lapsensa heteroilta. Eli he ovat riippuvaisia heteroista. Siksi heterot pitää saada mukaan homomyönteiseen filosofiaan, että homot saisivat sitä, mitä he haluavat itselleen.  Eivät kaikki heterot saa lapsia, mutta eivät he silti rupea siitä metelöimään. Kaikille ihmisille lasten saaminen ei edes sovi.  Silti he ovat hyviä jossain muussa.  Tämä homoille-lapsia- vimma tuntuu menevän överiksi.

 

Homot muuten sanovat, että he ovat ihan samanlaisia kuin heterotkin vanhempina. Ahaa, he ovat siis: itsekkäitä, laiskoja, riiteleviä, eroavia,  alkoholiongelmaisia, narsistisia, lasten pahoinpitelijöitä, lasten hyväksikäyttäjiä, rikollisia, mielenterveysongelmaisia...