Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#8801 Re:

11.04.2013 03:53

#8798: z -

Neuvostoliitossa Stalin yritti sitä ja joutui toteamaan ettei se ole mahdollista. Yritti polttaa kaikki raamatut, mutta nyt raamattu on eniten luettu kirja ollut jo pitkään. Kommunismi on katoamassa maailmasta.

Uskova

#8802 Re:

11.04.2013 04:04

#8798: z -

Jumala elää ja toimii, Pyhä Henki toimii ja elävä usko elää!

Totuus ei pala tulessakaan!

 

- vaikka tekisitte miljoona adressia sen hävittämiseksi!

veritas

#8803 Re: Re: Re: Re: Arka aihe

11.04.2013 04:05

#8787: Sobu - Re: Re: Re: Arka aihe 

Mainitsen vain yhden esimerkin. Markus 15:32 -jakeessa kerrotaan että ryövärit jotka olivat ristiinnaulitut Jeesuksen kanssa, herjasivat häntä. Luukas 23:39-43-jakeissa kerrotaan että toinen ryöväri herjaa ensin Jeesusta mutta sitten toinen ryöväri tekee parannuksen ja nuhtelee Jeesusta herjannutta ryöväriä. Parannuksen tehneelle ryövärille Jeesus lupaa paikan paratiisissa.

Kuvauksissa ei ole ristiriitaa, koska Markus kuvaa ristiinnaulitsemisen tilannetta ennen ryövärin parannuksen tekoa. Luukas taas kuvaa ristiinnaulitsemisen tilannetta myöhäisemmässä vaiheessa. Kertomuksien eroavaisuus todistaa että Markus ja Luukas eivät ole sopineet kertomuksistaan, vaan kertovat omat havaintonsa. Olisi epäilyttävää jos samasta tapahtumasta olisi täysin yhteneväiset todistajien lausunnot, koska se herättäisi epäilykset sovituista kertomuksista.  


Vieras

#8804 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

11.04.2013 04:36

#8743: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

Raamattu antaa selkeitä ohjeita vaimoille ja miehille, joista ei tule vetää vääristyneitä johtopäätöksiä, kuten (äärifeministit ovat kovin taipuvaisia tekemään) että esimerkiksi naisen asema olisi väärällä tavalla alistettu, mikä ei pidä paikkaansa eikä ole Raamatun hengen ja Jumalan tahdon mukainen asia. Jumalan edessä nainen ja mies ovat täysin tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia. Tämä toteutuu myös avioliitossa ja nykyisessä avioliittolaissa.

Naisen ja miehen avioliittoa verrataan oikealla tavalla Kristukseen ja seurakuntaan: ”sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja.” (Ns. Koivuniemen kulttia ei pidä sekoittaa tähän selkeään asiaan.)

(Ef. 5:23) Tämä on Jumalan asettama järjestys avioliitossa ja hengellisesti, koska miten voisikaan olla niin, että seurakunta olisi muka ”Kristuksen pää”?

Raamattua lukiessa on ymmärrettävä asiat oikein [Mitä Henki seurakunnalle ilmoittaa, mikä ei onnistu Ilman Pyhää Henkeä: Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut”] (1. Kor. 2:12 ), eikä tarkoituksenhakuisesti vääristeltävä Raamatun Sanaa.

”ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti. Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti. Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan. Niinpä, veljet, minun ei käynyt puhuminen teille niinkuin hengellisille, vaan niinkuin lihallisille, niinkuin pienille lapsille Kristuksessa”  (1. Kor. 2:13-3:1)

”Jos ette usko, kun minä puhun teille maallisista, kuinka te uskoisitte, jos minä puhun teille taivaallisista?”  (Joh. 3:12)

Suomessa nykymuotoisenaan avioliittolaki on tasa-arvoinen. Samaa sukupuolta olevien – nonsense-järjenvastaisten – parisuhteiden väkisin ahtamiseen nykyisen avioliitto-instituution sisään samaan statukseen, ei kuitenkaan ole perusteita, ja samalla se aiheuttaisi nykyisen ja voimassaolevan avioliittolain takana seisovan valtaenemmistön syrjimisen.

Kommentteja?

Vieras

#8805 Heaven and Hell

11.04.2013 04:52


Best video of Heaven, Hell and angels, that I've seen

- ladattu 5.5.2011
- katselukertoja 637601 tänään

Löytyy you tubesta edellä olevalla otsikolla.

Pastorille näytettiin Taivas ja Helvetti.
Valitse nimimerkki

#8806 Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

11.04.2013 05:16

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

On puhuttava kovaan ääneen siitä, että homoavioliittojen myötä perinteinen käsitys perheestä ja avioliitosta sortuu, vaikka miehen ja naisen välinen avioliitto-oikeus pysyy täysin ennallaan.

On viitattava siihen, että nykyinen avioliittokäsite on Jumalan tahtoa, vaikka Raamatussa esiintyy toinen toista hurjempia avioliittomalleja. Se, ettei kirkon tarvitse järjestää homoille kirkkohäitä on jatkuvasti unohdettava.

On vaadittava, että nykyiset homojen “kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen rekisteröidyt parisuhteet” saavat riittää, sillä homoilla on jo muutenkin tarpeeksi hyvät olosuhteet. On saatava sellainen kuva, että homot tahtovat joitakin erityisoikeuksia, vaikka he haluavatkin vain samaa avioliittomahdollisuutta, kuin heteroparit.

Homoja tukevia on leimattava aivopestyiksi ääliöiksi, jotka ovat jääneet homojen ajamaan propagandaan.

On painotettava, ettei tasa-arvoisessa avioliittolaissa ole kyse tasa-arvosta

a) kertomalla, että homoilla on jo nyt mahdollisuus avioitua vastakkaisen sukupuolen kanssa

b) vertaamalla homoseksuaalisuutta mm. sukurutsaan

On todettava, mihin kaikkeen tasa-arvoinen avioliittolaki seuraavaksi johtaa, mm. avioitumiseen eläinten kanssa eli lajineutraaliin avioliittolakiin.

On vastustettava homoavioliittojen mukana tulevaa adoptio-oikeutta ja vedottava tunteisiin sellaisten lapsiraukkojen kohdalta, jotka joutuvat homoperheisiin, vaikka mitään perusteluja sille, että lapsi saisi huonompaa kasvatusta, ei ole. Sitä, että homot voivat nykyisenkin lainsäädännön alla adoptoida lapsia, ei tule ottaa huomioon.

On levitettävä yleistä helpotusta, ettei eduskunnan pidä hyväksyä tasa-arvoista avioliittolakia kannattajamäärästä huolimatta. Kannattajamäärää on vähäteltävä mm. sanomalla, että 2% väestöstä ei ole kansaa, ja peräti väittämällä, että kaikki, jotka eivät ole allekirjoittaneet lakialoitetta, vastustavat sitä.

On vedottava omaan hyvyyteen ja kerrottava, kuinka yrittää pelastaa avioliittoa.

Aina kun on mahdollista, on käytettävä itse kirjoittajaan kohdistuvia ad hominem -argumentteja, esim. haukkua sukurutsan vastustajia epätasa-arvoisiksi.

http://dmitryvyskubov.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136026-tasa-arvoisen-avioliittolain-vastustajan-kymmenen-kaskya

Vieras

#8807 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

11.04.2013 05:20

#8800: veritas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Tutustupa ensin Suomen oikeusjärjestelmän historiaan.

Sitten heti perään tuttu henkilöönkäyminen yhdistettynä paranoiaan ja vihjailuun.

Temppelissä toimiva miesprostituoitu on myös mielestäsi täysin verrannollinen ns. normaaliin homoseksuaaliseen mieheen, joka on tai ei ole vakiintuneessa parisuhteessa. Samalla tavalla naisprostituoitu on mielestäsi sitten täysin verrannollinen ns. normaaliin heteroseksuaaliseen naiseen, joka on tai ei ole vakiintuneessa parisuhteessa.


Vieras

#8808 Re: Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

11.04.2013 05:27

#8806: Valitse nimimerkki - Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä 

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä by:

Suomessa vaikuttavat homoaktivistit (joiden kattojärjestönä on SETA).


Vieras

#8809 Re: Salassa puuhastelut

11.04.2013 05:45

#8792: Vieras - Salassa puuhastelut Paras aloittaa se jo tänään! Itse pidän lyhyet tilivälit ja pyydän syntejäni useastikin päivässä anteeksi, koska töppäilen kuitenkin koko ajan.

Ja sen kyllä huomaa :) Tässäkään ketjussa ja yleisessä elämässäsi et noudata edes Jeesuksen meille antamaa perussääntöä: minkä tahdot tehtävän itsellesi, tee se toisille. Pyydän: kysy itseltäsi "haluanko minä, että minulla on mahdollisuus lailliseen avioliittoon?" Jos vastaus on "kyllä", niin tiedät jo, missä teet väärin.

Ja vastaväitteiden varalta, Jeesus ei antanut tässä laissaan mitään porsaanreikiä. Hän ei lisännyt, että "paitsi jos lähimmäisesi on sinun mielestäsi sairas tai epänormaali" tai "jos sinun mielestäsi hänelle eivät kuulu samat oikeudet kuin sinulle". Käsky on yksinkertainen. Kaiken, minkä haluat suoda itsellesi, sinun on suotava jokaiselle lähimmäisellesi ilman mitään muttia.


Vieras

#8810

11.04.2013 05:45

Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä. Snl.14:34. Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmelluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää. Gal 6:7-8. Lue myös Rm.1:18-32. Raamatun sana on toteutunut tarkalleen tähän asti - vain yksinkertainen voi epäillä sen toteutumista loppuun asti. - Matti Koskelainen
eheytyminen on laillista

#8811 Re: Re: ex-gay can be

11.04.2013 05:55

#8736: britannia on oikeusvaltio - Re: ex-gay can be The law protects the right to change characteristics, eg the right to change one's religion, political opinion, and even sex. It would be absurd to deny the same freedom in relation to sexual orientation.
Source: Core Issues Trust High Court submission

Siis suomeksi: voiko ex-homoja olla?

Laki suojelee oikeutta identiteetin ja uskonnon sekä poiliittisen kannan vaihtamiseen, olisi mieletöntä evätä ihmiseltä sama vapaus suhteessa seksuaaliseen suuntautumiseen. Näin päätti oikeus Britanniassa.

Eli: homot voivat ja saavat muuttua entisiksi homoiksi (lue:heteroiksi). Heillä on siihen lain suoja ja oikeus. Homous ei siis lain silmissä ole pysyvä ominaisuus.

Jos joku tällaista ihmistä painostaa tai pilkkaa, että eheytymisesi on kuvitelmaa ja kristittyjen aivopesua, hän rikkoo yksilön vapautta ja kunniaa.


Vieras

#8812 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

11.04.2013 06:01

#8804: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Raamattu antaa selkeitä ohjeita vaimoille ja miehille, joista ei tule vetää vääristyneitä johtopäätöksiä

Näiden "selkeiden ohjeiden" sisällöstä olen toisen kirjoittajan kanssa kysynyt nyt kymmenisen kertaa, mutta selvien vastausten sijaan saan jatkuvasti niskaani henkilöönkäymisiä, poliittisten ja yhteiskunnallisten näkemysteni spekulointia sekä suoraa solvaamista. En oikein ymmärrä, että mikä siinä vastaamisessa on niin kovin vaikeaa.

eikä tarkoituksenhakuisesti vääristeltävä Raamatun Sanaa.

Olen johdonmukaisesti siteeranut montaa saman asiayhteyden jaetta, kysynyt mitä ne konkreettisesti tarkoittavat ja viitannut avioliittolain säännökseen sekä tiedustellut, eikö näiden kahden tekstin välillä vallitse ristiriita. Tämä katsotaan näissä piireissä tarkoitushakuiseksi vääristelyksi. Vaikuttaa siltä, että ristiriita on todellinen, mutta vastapuoli ei halua sitä myöntää.

Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.

Niin, sitähän minä olen täällä nyt selvitellyt ihmisiltä, jotka ilmoituksensa mukaan ymmärtävät kirkkaana siteeraamieni jakeiden merkityksen ja konkreettisen sisällön. Suoran vastauksen sijaan saan kuitenkin solvauksia.

Suomessa nykymuotoisenaan avioliittolaki on tasa-arvoinen.

Jumalan edessä nainen ja mies ovat täysin tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia. Tämä toteutuu myös avioliitossa ja nykyisessä avioliittolaissa.

Kuten aiemmin kirjoitin, puhdasoppisessa Paavalin opetusten tulkinnassa on sama pohjavire kuin muslimien soveltamassa tasa-arvokäsitteessä. Islamilaisessa ihmisoikeusajattelussa mies ja nainen ovat tasa-arvoisia, mutta tasa-arvo käsitetään länsimaista poiketen siten, että eri sukupuolet ovat tasa-arvoisia Jumalan edessä (aivan kuten yllä itse kirjoitat): maalliset roolit, askareet, työt ja arvo eivät kuulu tasa-arvokäsitteen alle, ja jos naisella ei ole äänioikeutta, oikeutta päättää omasta ruumiistaan tai muutakaan itsemääräämisoikeutta, niin se ei ole tasa-arvokysymys: tasa-arvohan vallitsee jo.

Jos puolisoiden roolitukset tulevat suoraan Jumalalta, on erikoinen yhteensattuma, että Raamatun näkemykset ovat identtiset ensimmäisen vuosisadan kreikkalais-roomalaisen perhekäsityksen kanssa, jossa perhe ja parisuhde nähdään hierarkkisesti rakentuvana ja miehen käskyvallassa olevana yksikkönä.

Kysyin aiemmin seuraavia:

1) Mitä tarkoittaa, että vaimon on oltava alamainen?

2) Onko vaimojen oltava vaiti seurakunnassa?

3) Jos vaimoa askarruttaa jokin asia, pitääkö hänen olla hiljaa, kunnes aviomies selittää asian kotona?

4) Miksi vaimon puhuminen seurakunnassa on Pyhässä hengessä puhuvan Paavalin mukaan häpeällistä?

5) Mitä tarkoittaa, että naisen on opittava kaikin puolin alistuvaisena?

6) Mitä tarkoittaa se, ettei vaimo saa opettaa?

7) Mitä tarkoittaa, että vaimon on elettävä hiljaisuudessa?

8) Miksi vaimon tulee pitää päässään (miehen tähän kohdistamaan) vallanalaisuuden merkkiä?

9) Miksi uskovaiset naiset eivät näytä pitävän päässään sanottua merkkiä?

10) Mitä tarkoittaa, että mies on vaimon pää?

11) Mitä tarkoittaa se, että vaimojen on oltava miehillensä kaikessa alamaisia?

12) Missä kaikissa asioissa vaimojen on oltava miehillensä alamaisia?

Nimimerkki "veritas" tarttui haasteeseen ja vastasi, muttei pyynnöistäni huolimatta antanut juuri mitään konkreettisia vastauksia, ja jätti huomiotta vastaukseni hänelle. Veritas kirjoitti kuitenkin seuraavasti: "Vaimon on oltava miehelle alamaisia kotona,seurakunnassa,ym. paikoissa. Näin on Jumalan tahto". Vastasin: "Tarkoitin, että mikä merkityssisältö on annettava alamaisuudelle ja missä asioissa. Konkretiaa. Esimerkki: avioliittolain 2 §:ssä säädetään, että kummallakin puolisolla on oikeus itse päättää osallistumisestaan ansiotyöhön sekä yhteiskunnalliseen ja muuhun toimintaan perheen ulkopuolella. Onko vaimolla näitä lain takaamia oikeuksia, vai voiko aviomies Jumalan tahtoon vedoten kieltää vaimoa menemästä töihin kodin ulkopuolelle ja kieltää tätä äänestämästä, käymästä kuntoilemassa, tapaamasta sukulaisiaan tai toimimasta esimerkiksi jossakin järjestössä?"

Samaa sukupuolta olevien – nonsense-järjenvastaisten – parisuhteiden väkisin ahtamiseen nykyisen avioliitto-instituution sisään samaan statukseen, ei kuitenkaan ole perusteita

Samaa sukupuolta olevien parisuhteet rinnastetaan lainsäädännössä ja yhteiskunnassa jo nykyisellään hyvin pitkälle heteroseksuaalisten henkilöiden parisuhteisiin. Nais- ja miesparien parisuhteissa on yhtä paljon järkeä kuin naisen ja miehen parisuhteissa.

Institutionalisoidut parisuhteet jaetaan tällä hetkellä kahtia puolison sukupuolen mukaan. Lähestymistapaa voidaan pitää kyseenalaisena. Avioliittolain esitöissä säädöksen aukikirjoitettuna tavoitteena on tukea ja korostaa perheen perussuhteen eli puolisoiden välisen parisuhteen merkitystä. Parisuhdelain esitöissä puolestaan todetaan, että lain säätämisellä samaakin sukupuolta olevien puolisoiden parisuhteet saatetaan sen suojan piiriin, joka muille parisuhteille annetaan. Hallituksen esityksessä todetaan, etteivät samaa sukupuolta olevien parisuhteet eroa tehtäviltään muista parisuhteista, jolloin homoseksuaaliset parisuhteet rinnastetaan lainsäädännössä heteroseksuaalisiin parisuhteisiin. Yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan samankaltaisia asioita on kohdeltava samalla tavalla. Nykyinen kaksijakoinen parisuhdesääntely ei ole yhdenvertainen ja määrittyy siten epäoikeudenmukaiseksi.

se aiheuttaisi nykyisen ja voimassaolevan avioliittolain takana seisovan valtaenemmistön syrjimisen.

Mielipidetiedustelujen mukaan enemmistö kansalaisista kannattaa avioliittosääntelyn uudistamista. Vaalikonevastausten sekä mediassa esitettyjen tietojen mukaan enemmistö kansanedustajista on tasa-arvoisen avioliittolain puolella. Oikeuksien piirin laajentaminen ei abstraktin ja aineettoman hyödykkeen kohdalla määrity nollasummapeliksi. Vastakkaisten sukupuolten parisuhteet säilyttävät samat oikeudet kuin mistä ne jo nykyisellään nauttivat.

Raamattu antaa selkeitä ohjeita vaimoille ja miehille

Yllä käsiteltyjen asioiden lisäksi et vastannut kysymykseeni siitä, eikö nykyinen avioliittolaki ole epäraamatullinen vaietessaan uudelleenavioitumisesta ja unohtaessaan, että tietyissä tilanteissa aiempi avioliitto on selvä avioeste. Käsitykseni mukaan Raamatun selkeän ohjeen ja avioliittolain välillä vallitsee ristiriita, jonka ratkomiseen adressin allekirjoittajien olisi myös pikimiten puututtava. Muussa tapauksessa kuhina avioliittolain "pyhyyden" ja "raamatunmukaisuuden" puolustaminen näyttäytyy kaksinaismoralistiselta; kohdistuvathan vaatimukset ainoastaan seksuaalivähemmistöihin, eikä suinkaan suomalaisten ja uskovien valtaenemmistöön.

Stara

#8813 Re: Re:

11.04.2013 06:23

#8801: - Re:

Älä provosoidu! Keskitytään teemaamme. 50.000 on vielä matkaa!


Vieras

#8814 Re: Re: Re: ex-gay can be

11.04.2013 06:24

#8811: eheytyminen on laillista - Re: Re: ex-gay can be

Oikeus kylläkin päätyi aivan päinvastaiseen ratkaisuun, nimittäin kieltämään eheyttäjien homoseksuaaleja loukkaavaksi katsotun bussikampanjan. Tuomio löytyy kokonaisuudessaan linkistä: http://www.bailii.org/ew/cases/EWHC/Admin/2013/651.html. Siteeramasi kohta on eheyttäjien tuomioistuimelle esittämä tulkinta brittien oikeuden sisällöstä, eikä lainaus vallitsevasta oikeudesta.

Ei ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun homojen oikeuksien vastustajat osoittavat onnetonta medialukutaitoa ja olematonta lähdekritiikkiä.

On silmiinpistävää, että "ex-homoja" esiintyy vain painostavasti ja tuomitsevasti homoseksuaalisuuteen suhtautuvissa uskonnollisissa piireissä. Eheytyksen läpikäyneet viittaavat myös itseensä voittopuolisesti ex-homoina eivätkä esimerkiksi heteroina, mikä sekin puhuu puolestaan. Konversioterapioita tarjoavat on potkittu pois ammatillisista kattojärjestöistään, jotka ovat julkisuudessa sanoutuneet irti heidän toiminnastaan ja alleviivanneet tutkimustietoon nojautuen, että Exoduksen ja vastaavien käännytysjärjestöjen käyttämät "terapointitekniikat" ovat paitsi humpuukia myös mielenterveydelle vaarallisia.

http://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo-linkistä voi kuunnella kolmen entisen Exoduksen johtajan anteeksipyynnön kaikille puoskarointinsa kohteiksi joutuneille. Useat ex-gay-peukalointia tukeneet tai edistäneet uskonnolliset johtajat ovat jääneet ns. housut nilkoissa kiinni omasta homoseksuaalisuudestaan.


Vieras

#8815 Re: Re: Re: Re: Re: Arka aihe

11.04.2013 06:30

#8803: veritas - Re: Re: Re: Re: Arka aihe

Evankeliumeissa on hurjan paljon täysin identtisiä sanavalintoja ja kuvailuja aivan triviaaleista seikoista, kun taas isoista ja tärkeistä jutuista on eriäviä kertomuksia tai sitten ne puuttuvat joiltakin evankelistoilta kokonaan. Näyttääkin siltä, että evankeliumit käyttävät samoja lähteitä, mutta ajan myötä lisäävät yksityiskohtia.


Vieras

#8816 Re: Re: Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

11.04.2013 06:45

#8808: - Re: Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

Sinulle on varmasti psykologisesti vaikeaa myöntää ja hyväksyä sitä, että tasa-arvoista avioliittoa kannattavat - ainakin sinun oletettavan terminologiasi mukaan - ihan tavalliset suomalaiset (uusimman gallupin mukaan 57 %). Sinulla on myös jokseenkin huvittavia harhakuvitelmia SETAn vaikutusvallasta ja "homoaktivisteista". Viestisi edustaa tyypillistä paranoia-ajattelua.

stara

#8817

11.04.2013 06:47

#8812: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Toistan: "Tomma tunnor bullra mest!" Kautta aikojen on tulkattu raamattua ja niin montaa muutakin sanomaa! Luuletko todella sinä kykeneväsi muuttamaan uskonasioita. Älä unta nää!


Vieras

#8818 Re:

11.04.2013 06:53

#8817: stara -

Areena on vapaa sinunkin tulkinnalle, ja jopa valtavirran kristillisyyden tulkinnalle. Miten siis tulkitset "alamaisuuden kaikessa"?

Uskonasioiden muuttamisesta en tiedä, täällä kun taidetaan kuitenkin keskustella lainsäädäntöuudistuksista. Kuitenkin jos uskovainen vastapuoli vastustaa avioliittolain muutoksia mutta vaikenee ainakin ensinäkemältä olemassaolevista lain epäraamatullisuuksista, niin onhan se hieman erikoista argumentointia. Missään tapauksessa se ei ainakaan ole johdonmukaista.

Solvausten sijaan täällä voisi vaikkapa koettaa vastata esitettyihin kysymyksiin.

Stara

#8819 Re: Re:

11.04.2013 07:01

#8818: - Re:

Haloo haloo! Miksiköhän sinulle ei kuulu vastausta. Onko alakerta liian kaukana?


Vieras

#8820 Re: Re: Re:

11.04.2013 07:06

#8819: Stara - Re: Re:

Aha, eli siirrytään jo heti aamupäivästä alatyyliin.

Vastauksia ei kuulu, koska niitä ei anneta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.04.2013 07:13



Vieras

#8822 Re: Re: Re:

11.04.2013 07:18

#8813: Stara - Re: Re:

Mitä te sillä 50 000 tuhannella teette? Se on nimittäin kansalaisaloite joka tarvii vähintään 50 000 nimeä! Ja henkilöiden tulee olla äänestyskelpoisia eli 18 vuotta täyttäneitä, ei niinkuin tässä adressissa johon voi vääntää nimensä jo 16 vuotias! Millähän sekin tarkastetaan? Kuinka moni vanhempi painostaa alaikäistä lastaan allekirjoittamaan? Myös tähän adressiin pystyy laittamaan vaikka kuinka monta tekaistua nimeä, kukaan ei kontrolloi! Ja älä nyt ala höpöttämään mistään sähköposti varmistuksista, sähköposteja kun pystyy luomaan kymmenittäin jos vain haluaa! Ip:n voi myös vaihtaa jos vähäkin tietokoneesta jotain tietää!

stara

#8823 Re: Re: Re: Re:

11.04.2013 07:19

#8820: - Re: Re: Re:

Vai sitä rehvastellaan vielä ylätyyliosaamisella. Tehän tämän tärkeän teeman olette yrittäneet kammeta viihteen puolelle. Sitä saa, mitä tilaa. "Eipä kannata tuhlata ruutia variksiin!"


Vieras

#8824 Re: Re: Re: Re: Re: ex-gay can be

11.04.2013 07:22

#8821: Terveitä täällä kaivataan. - Re: Re: Re: Re: ex-gay can be

Jos olisi niin olisivat lääketieteellinen ihme! Miksi eheyttää jotain joka ei ole rikki? Homoseksuaalisuutta ei lueta sairaudeksi! Jokainen aikuinen saa puolestani tehdä mitä haluaa mutta pitäisi kuitenkin pysyä faktoissa!

stara

#8825 Re: Re: Re: Re:

11.04.2013 07:24

#8822: - Re: Re: Re:

Hyvinpä näytät hallitsevan kikkailut!