Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.


Vieras

#2051 Kytät teki kotietsinnän!

12.08.2010 17:17

Olin kotona Kyttä kaksikko koputti ovea ja kerto et mut on epäilty huumausainerikoksesta. Tullilta oli tulut ilmotus Näille Lainvalvojille.Partsilla mulla oli joo 50-60cm Kannabis kasvi ja kävi penkomaan kaapit läpi ja löysivät purkin kukkaa, otti mukaansa heinät, Seuraavana päivänä pyydettiin kuulusteluihin kesti 20 min ja nyt odottelen Syytäjää.


Vieras

#2052

13.08.2010 04:45

Voi herraisä, voisivat sinisetkin keskittyä OIKEIDEN rikosten tutkintaan, eikä harmittomien pilviveikkojen ratsaamiseen, säästyisipä niidenkin hermot ja resurssit. Tuskin sinäkään mitään pahaa olet kenellekään tehnyt.

 

Faktat kertovat kannabiksen haitattomuuden puolesta, kuin myös konkreettinen tieto. Poltettaessa ainoat haitat ovat palamisessa tulevat yhdisteet, kuten tupakallakin. Siirryttäessä muihin nautintotapoihin häviävät nämäkin haitat. Kannabiksen ainoat haitat ovat tosiaankin altistaminen mielenterveyshäiriöiden kehittymiseen niille alttiilla henkilöillä. Muilla tätä ongelmaa ei ole. Toiseksi haitaksi voitaneen laskea muistin heikentyminen pitkällä jaksolla, mutta muistikin palaa käytön lopettamisen jälkeen muutamassa viikossa. Kannabis ei aiheuta fyysistä riippuvuutta, kuten tupakka ja alkoholi, joiden käyttäjiä todennäköisesti suurin osa täällä kirjoittelevista narkofobisista kannabiksenvastustajista on. Todennäköisesti heillä on vahvempi riippuvuus näihin päihteisiin, kuin yhdelläkään kannabista käyttävällä huumausainerikollisella.

 

Erityisesti puolustan kannabiksen lääkekäyttöä, sillä laillistamalla voitaisiin helpottaa monien, esimerkiksi liikenneonnettomuuden uhrien elämää, koska sillä on kipua lievittävä vaikutus. Kannabis on myös erittäin hyvä flunssalääke. Joidenkin ihmisten kipuihin kannabis on ainoa lääke, joka auttaa, mutta sitä on hyvin vaikea oikeusteitsekään saada synteettisten ja haitallisten kipulääkkeiden korvaajaksi.

 

Huomautettakoon myös, että äidinmaito sisältää kannabinoideja, kuten kannabiskin. Tämä aiheuttaa näläntunnetta. Pitäisikö siis äidinmaitokin kieltää laittomana huumausaineena, ja sen sijaan tarjota vastasyntyneelle Hyla-maitoa?

 

Minulla ei ole mitään negatiivista mielipidettä liittyen kannabiksen päihde- tai lääkekäyttöön. En väitä olevani käyttäjä, saati narkomaani(jollainen yksikään kannabiksen käyttäjä ei ole, johtuen kannabiksen olemattomasta riippuvuuspotentiaalista), mutta väitän tietäväni, mistä puhun.

 

Toivon myös, ettei kukaan ota herneitä tästä nenäänsä, eikä tämä ole henkilökohtaisesti kenellekään kirjoitettu. Esitin oman tietoon perustuvan mielipiteeni, enkä halua suinkaan lietsoa ketään laittomiin toimiin.

 

Kannabiksen laillistaminen vain vähentäisi huumausainerikollisuutta, sekä todennäköisesti houkuttelisi monia kalliimpien ja vaarallisten huumeiden käyttäjiä pois likaisista piikeistä ja velkakierteestä. Myös salakuljetus ja sinänsä harmittoman päihteen oheen kasvanut järjestäytynyt rikollisuus poistuisi hyvin pian kokonaan, tai kuihtuisi olemattomiin.

Vieras

#2053 Re: PASKAA?

13.08.2010 09:08

#2: Reija Tyynismaa -

Mitäköhän hemmetiä sä selität, ihan yhtä hyvin äiti joka polttaa kannabista on skarppina, eikä löhöä ja lusmua. Sinulla taitaa olla vähän väärät käsityset kannabiksesta.

ajattelija
Vieras

#2054 Re:

13.08.2010 17:47

#2052: -

TÄLLAISIA ASIALLISIA ASIA PITOISIA NÄKEMYKSIÄ !!!TÄLLAISTA LISÄÄ.

juuri näin kertomalla ja rautakagesta vääntäen ihmiset rupee tajuu että myös "kunnon"ihmiset ymmärtää mistä me puoltajat puhumme. vapiskaa vastustajat järki tulee!

Demokratiaa, koiran virkaa.
Vieras

#2055 Re: Re:

13.08.2010 23:18

#2054: ajattelija - Re:

Koska olette viimeksi nähneet tv:ssä tai lehdistössä kenenkään kertovan käyttävänsä kannabista? Aina kun kannabis mainitaan, vedetään ne porttiteoriat ja rasvaliukoisuudet (voikin on rasvaliukoista), aivoihin varastoitumiset, psykoosit sun muut ja uusia väitteitä temmataan esiin. Enemmistö ihmisistä uskoo kun joku Stakesista tms julistaa: emme tarvitse uusia huumeita. Kun 30000 nimeä tulee täyteen, adressin laatija printtaa ne jos jaksaa ja vielä uskoo asiaansa, lähettää johonkin ministeriöön joka ei tee asialle mitään, laittavat vain ukaasia tiedotusvälineisiin; vaietkaa. Sellainen on maan tapa. Ne printit täytyisi luovuttaa sille ministerille jossakin julkisessa tilaisuudessa toimittajien läsnäollessa mutta sitä varten on turvamiehet ettei kansalaismielipide pääse häiritsemään politiikan tekoa. Sinänsä turha adressi siis, on toki kiva puuhastella jotain jos uskoo asiaansa.

Liimatainen
Vieras

#2056 Re: Re: Re:

14.08.2010 02:43

#2055: Demokratiaa, koiran virkaa. - Re: Re:

 Liimataan ne printit sitten eduskuntatalon seiniin ja pylväisiin. Ylittyisiköhän uutiskynnys? Vika on vain siinä ettei taida löytyä muutamaa uskalikkoa ja adressin laatija ei printtaa mitään. Mietoja alkoholijuomia saa jo kaupasta ja todellisuuskin turruttaa.

Vieras
Vieras

#2057 Re: Kannabista ei saa laillistaa

14.08.2010 12:42

#2029: Näin on - Kannabista ei saa laillistaa

Rolli-peikko menee nyt vaan tarkistamaan tosiasioitaan ja jattaa omat pohdinnat siksi aikaa etta maantieto, historia ja kulttuurioppi on edes peruskoulutasolla.

Rölli
Vieras

#2058 Re: Re: Kannabista ei saa laillistaa

14.08.2010 17:05

#2057: Vieras - Re: Kannabista ei saa laillistaa

 Peruskoulussa kyllä opetettiin että kannabis on kaiken pahan alku ja juuri, samaa jauhetaan tietääkseni läpi koko tasapäistämisjärjestelmän aina yliopistoissa asti.

Vieras

#2059 Re: Niin pitäisi

14.08.2010 20:14

#1: Lauri - -

alkoholi pois ja kannabis tilalle. ei tarvii vähentää tai lisätä.

saataisiin suomalaisista vähän fiksumpaa väkeä.

Vieras
Vieras

#2060 Re: Re: Re: Kannabista ei saa laillistaa

14.08.2010 20:17

#2058: Rölli - Re: Re: Kannabista ei saa laillistaa

kouluissa ei ole ollut asiantuntevaa henkilöä puhumassa asiasta. siellä ei ole ollut kannabiksen käyttäjää valistamassa, koska se joka on käyttänyt tai polttanut, niin se ei ole kokenut sitä huonoksi asiaksi.

asdf asdf
Vieras

#2061 asdf

14.08.2010 20:22

asdf


Vieras

#2062

14.08.2010 21:26

Hah. Kumotaan kaikki lait paitsi ylinopeus ni vapautuu siihenki hommaa enemmä poliiseja. Tämä ei todellakaan ole loppuun asti mietitty.

Bumpatkaa nyt perkele
Vieras

#2063 Muumilimu on hUUme

15.08.2010 08:49

Ollaan kovia jos päästään jouluun mennessä tuon muumilimuadressin ohi.

Sage
Vieras

#2064 Sage

15.08.2010 19:24

Muumibump.

Irti mun muumeista
Vieras

#2065 Irti Muumeista

16.08.2010 00:33

Jaakko Mäki
Adressin tekijä

#2066 Tilannekatsaus

16.08.2010 15:09

#2055: Demokratiaa, koiran virkaa. - Re: Re:

 

Turha kuluttaa puuta ja printterin värikasettia. Epäilisin että eduskunnan paperisilppuri saa riittämiin syodäkseen ilman minunkin apuani.

Kaksi monisataasivuista nivaskaa on kadonnut arkadianmäelle kuin moolokin kitaan eikä mediaakaan tunnu kiinnostavan vaikka juttuvinkkia on levitetty kaikella mahdollisella e-mailista puskaradioon asti.

Julkiseen luovutustilaisuuteen, jos sellaiseen joku päättäjistämme suostuu, ilmaannun kyllä kauniisti paketoidun niteen kanssa mielelläni.

Pointti on se, että tämän tyyppisellä kansalaisvaikutuksella pitaa olla todella laaja hyväksyntä ja/tai hyvä medianäkyvyys etteivät vallanpitäjät voi rauhassa vaieta asiaa kuoliaaksi.

Tällä hetkellä pitää keskittyä suuren yleison varsin kovaan luutuneiden asenteiden muuttamiseen ja julkisen keskustelun herättelemiseen, sillä niin kauan kuin suurin osa ihmisistä omaa asiaan huumepropagandan luoman perusasenteen ja pitää "kannabisnarkkareita" vaarallisina ja arvaamattomina rikollisina päättäjillä ei ole tarvetta muuttaa tätä yhteiskuntasirkuksen aspektia..

Pitäisikohän meidän alkaa harjoittamaan "outtaamista" kuten homot 70-80 luvulla? Ikävä temppuhan tuollainen olisi, mutta toisaalta voisi herätellä porukkaa hiukan ajattelemaan.

Esimerkiksi:

Mitä pilveä polttelevasta jannusta oikein voi tulla?

No, esimerkiksi olympiavoittaja tai yhdysvaltain presidentti..

 

Off-topic: Eiko kenestäkään muusta muuten ole omituista että yhdysvaltain kolmesta viimeisesta presidentista kaikki ovat polttaneet pilvea ja kaksi on käyttänyt kokaiinia mutta vankilat siellä pullistelevat asiakkaista jotka ovat siellä edellämainituista syistä..

Miko Haapanen
Vieras

#2067 kokoko

16.08.2010 19:05

free

Luonnon puolesta

#2068 Re: Tilannekatsaus

17.08.2010 02:29

#2066: Jaakko Mäki - Tilannekatsaus

 > Eiko kenestäkään muusta muuten ole omituista että yhdysvaltain kolmesta viimeisesta presidentista kaikki ovat polttaneet pilvea ja kaksi on käyttänyt kokaiinia mutta vankilat siellä pullistelevat asiakkaista jotka ovat siellä edellämainituista syistä..

Olisi omituista jos noin olisi vaan onko? Lienee ennemminkin niin että kokaiiniviivoista selviää sakoilla ja vakavammista rikoksista mennään lusimaan. Kaikenlaista legendaa liikkuu eikä mikä tahansa internet-linkki riitä ainakaan minulle lähteeksi. Kovat tuomiot Usa:ssa taitaa olla mutta silti.

Se on kyllä outoa että presidentit saavat rauhassa tehdä rikoksia ihmisyyttä vastaan (Irak jne).

Otapa ja lähetä tuo nimilista sähköisessä muodossa jokaiselle kansanedustajalle. Etunimi.Sukunimi@eduskunta.fi

Kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamista ajavia löytyy kyllä. Vaalitkin ovat tulossa ja nukkuvien puolue on Suomen suurin.

Joku roti
Vieras

#2069 Stop huumeille

17.08.2010 11:49

Mikä teitä huumeiden puolustelijoita vaivaa, teidän pitäisi laittaa vankilaan.

WRX
Vieras

#2070

17.08.2010 14:31

Järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan, äly hoi lahopäät. Jos jokin asia on lailla kielletty, niin eiköhän se pitäisi pitää kiellettynä. Miksi te saisitte poltella pilveä, ajatelkaas jos pedofiilit haluaisivat että raiskauksesta ei saisi enää syytettä?

Vieras

#2071 Re: Re: Tilannekatsaus

17.08.2010 15:18

#2068: Luonnon puolesta - Re: Tilannekatsaus

Vaikka yhdysvaltain rikosseuraamuspolitiikka aika off-topic onkin, googleta piruuttasi vaikka "three strikes laws" Niiden perusteella on passitettu porukkaa linnaan vuosikausiksi pilvenpolton, myymälävarkauksien tai muiden sakkorikkeiden takia..

tai tämä, karua luettavaa.. Riippuen osavaltiosta, siitä minkä instanssin kanssa olet tekemisissä, tuurista ja asianajajasta saattaa vaatekaapista loytyneiden puskien aiheuttama rangaistus vaihdella suullisesta huomautuksesta koko omaisuuden takavarikointiin linnatuomion lisäksi.

Mutta tuo kansanedustajaidea on ihan asiallinen, tuon kokoisen dokumentin massapostitus hiukan spämmäykseltä tuntuu(Kumma olis jos ei spammifiltteriin tarttuisi) mutta jonkinlainen kirjelmä ja tarjous nimilistan toimittamisesta jos tarvetta on voisi kyllä olla hyvä idea.

Luonnossa esiintyvä

#2072 Re: Re: Re: Tilannekatsaus

18.08.2010 00:29

#2071: Vieras - Re: Re: Tilannekatsaus 

 Linkkiä vaan tähän adressiin edustajille niin ei jää suodattimiin. Lyhyt kertomus mistä on kyse ja paljonko nimiä on.

Organe Performare

#2073 Re: Re: Re: Re: Tilannekatsaus

18.08.2010 00:36

#2072: Luonnossa esiintyvä - Re: Re: Re: Tilannekatsaus 

 Adressin laatija voisi tuon jälkeen mennä eduskunnan täysistuntoon luovuttamaan printtinsä puhemiehelle. Jos ei kävisi päinsä, uutinen olisi sekin. Että mikä on, miksi tästä ei saa puhua, kysyttäisiin.

Sime
Vieras

#2074 Re: Kannabis on aina ongelma

18.08.2010 05:27

#2034: Kyttäysjuttu - Kannabis on aina ongelma

Mutta tuossahan linkissähän kaikki oli valetta. Kyllä itse mieluummin ottaisin kirurgin joka pössyttelee vapaa-aikanaan, kuin kirurgin jonka henki haisee vanhalle viinalle. Noin niinkuin esimerkkinä.


-All you need is love-

Totuuskomissio
Vieras

#2075 Re: Re: Kannabis on aina ongelma

18.08.2010 09:14

#2074: Sime - Re: Kannabis on aina ongelma 

 Valettahan tuo enimmäkseen on. Se on silti opiksi, on hyvä että ihmiset oppivat varomaan poliiseja, noin pihalla he paljolti ovat. Tuota samaa kouluissa jauhetaan. On jo aika puuttua tuollaiseen. Lappeenrannan poliisi on antanut aineiston sinne. Tässä linkki uudelleen:

http://www.uskojaurheilu.fi/2008/huume/info.html

varokaa ettei hermot mene jos klikkaatte.

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko Jyrki Kataisen erota?