Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Klikkaamalla todisteet kaikkeen

#2076 Re: Re: Re: Tilannekatsaus

19.08.2010 19:17

#2071: Vieras - Re: Re: Tilannekatsaus 

Onko hyötyä tuollaista kauhutarinaa lukea netissä kun ei koskaan voi olla tietoa aineiston luotettavuudesta. Ainakin itselleni tiedonvälityksen ja erityisesti internetin luonne on sellainen. Tätä on joskus ihan kiva selailla mutta ei täällä kannata hurahtaa. Ennemminkin välillä hyvästä ja välillä huonosta vitsistä käy koko verkko ainakin vielä tässä vaiheessa kuin tietolähteestä. Valesivustoja on paljon ja kuka ne erottelee toisistaan, pirut ja perkeleet.

Joko pian rytisee?
Vieras

#2077 Kokonaisyhteiskuntauudistus

20.08.2010 08:49

Ei tällaiset adressit mitään auta, vallankumousta tässä vaaditaan. Valvonta ja kyttäys lisääntyy.

Vieras

#2078 Re: Re: Re: Re: Tilannekatsaus

20.08.2010 12:03

#2076: Klikkaamalla todisteet kaikkeen - Re: Re: Re: Tilannekatsaus

Kylla verkko tiedotusvalineesta kay, paremmin oikeastaan kuin valtamediat. Valtamedioissa kun et nae kuin yhden puolen valeet.

Totuus on tuolla jossain, rivien valissa valheiden taakse piiloutuneena..

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.08.2010 12:40


Suomi suohon
Vieras

#2080 Ajo-oikeus

21.08.2010 07:34

Kukkahattujen jotka määräävät elämämme jokaisen tahdin suurimpia pelon aiheita ovat huumekuskit. Se lienee yksi suurimmista syistä siihen ettei kannabiksen laillisuudesta voida edes puhua. Kannabiksen vaikutuksessa en ole ajanut mutta ajokorttia ei ole. Yksi käyttörikos. Poliisi määräsi A-klinikalle kusemaan purkkiin mutta joku periaate sentään. Kertokaa jos teillä on vastaavia kokemuksia. Tuota käytäntöä perustellaan EU:n ajo-oikeusdirektiivin täytäntöönpanolla mutta peruste on hatara. Hollannissa kannabista myydään coffee shopeissa eikä niissä asiointi vaikuta ajo-oikeuteen mitenkään joten todellisuudessa EU:ta ei voida tästä järjettömyydestä syyttää vaan Sisäasiainministeriön poliisiosastoa. Tässä ei ole kyse aineen vaikutuksen alaisena ajamisesta vaan siitä että kortti lähtee vaikka tekoon ei liittyisi rattijuopumusta. Poltat vähän kannabista ja jos satut jäämään kiinni alkaa ihme härdelli ja purkkiinkusetus, jos et suostu tuohon niin alkaa ajokortittomuus.

Vihainen ihminen
Vieras

#2081 Re: Ajo-oikeus

21.08.2010 10:01

#2080: Suomi suohon - Ajo-oikeus 

Enemmistö kannabiksen käyttäjistä Suomessa ei tiedä miten asiat ovat, eivät ole jääneet kiinni koska kannabista ei voi käyttää muualla kun neljän seinän sisällä tai keskellä metsää. Outo lisärangaistus tuollainen. Niissä seuloissa saadaan mustaa valkoiselle ihmisten päihteidenkäytöstä jolla saadaan tulevaisuudessa tehtyä heidän elämänsä entistä vaikeammaksi. Sitten on turha kysyä miksi koko ajan pengotaan taskuja vaikkei voikaan mitään laitonta koskaan pitää mukana kun aina on poliisit vastassa jos hakee ruokaa kaupasta. Kiva kun ei voi rauhassa kulkea. (Kiinassa voisi sentään kääntyä ihmisoikeusjärjestöjen puoleen jos poliisi vainoaa, eipä toimi tässä takapajulassa. Usa:ssa tuollainen ei tulisi kysymykseenkään). Sama toki seuraa vielä varmemmin jos ei mene seuloihin kun poliisi keksii niitä vaatia. Ei puhettakaan oikeudenkäynnistä. Itse saat todistaa ettei päihdeongelmaa ole. Ei kovin länsimaista. Kun riittävän moni ihminen on kokenut tuon, alkaa terrori. Sitä odotellessa.

Valtion vainoama minäkin
Vieras

#2082 Re: Re: Ajo-oikeus

21.08.2010 13:49

#2081: Vihainen ihminen - Re: Ajo-oikeus 

 Ei muuta kun Hollantiin tms sivistsvaltioon turvapaikanhakijaksi. Jos viranomaiset vainoavat, on se hyvä syy vaihtaa maisemaa. Tuollaisista syistähän esim. Somaliasta ja Myanmarista tullaan tänne.

Vanha hippi
Vieras

#2083 Koska laillistuu?

22.08.2010 04:09

Kun on kysytty koska kannabis laillistuu, olen vuodesta 1975 asti sanonut että 3-5 vuodessa. Samaa näyttävät sanovan nykyiset nuoretkin.

Muksis
Vieras

#2084 Oletteko miettineet?

22.08.2010 23:02

Vaikka kannabis laillistettaisiin niin miten reagoi työpuoli? Voiko pilveä yms. käyttäjään luottaa? Ottaako esim.pankki taho sellaisen työntekijäksi? Pitääkö itseään hiukan piristää että jaksaa pitkän työpäivän ja sitten lipsahtaakin jotain mitä ei pitäisi.

Laillisia päihteitä on jo tarpeeksi ja miksi siis lisätä listaa yli-aktiivisilla, loppujen lopuksi aikansa pilvenpolttoon tuhlaavilla kiva-kiva olo kuskeilla. Kyseinen Amstredam tiukentaa lakeja ja kannabis erään dokumentin mukaan saatta aiheuttaa pysvän skitsofrenian sellaiselle jota sitä ei ole. Turha aina verrata huumeita alkoholiin sama kuin vertaisi kumpi on pahempi tapa surmata pistooli vai puukko.

En allekirjoita ja hyväksy moista lakia koskaan. Kutsukaa sitten moralistiksi koska se juuri olen.

 

Kannabisvainoja tehostettava
Vieras

#2085 Re: Oletteko miettineet?

23.08.2010 15:27

#2084: Muksis - Oletteko miettineet? 

 Oikein! Asiat ovat hyvin nyt kun kontrolli pelaa ja huumeidenkäyttäjät on syrjäytetty työelämästä pois. Ajokorttejakaan ei heillä tarvitse olla. Ihmisoikeuksistakaan niin väliä. Kannabis on huumeistamme vaarallisin. Siihen verrattuna esimerkiksi amfetamiini ei ole mitään. Ei kannabista edes lääkekäyttöön, meillä on jo Mirtazapine ja Tenox, kyllä niissä on tehoa riittävästi opiaateista puhumattakaan. Järjestys se olla pitää. Voiko tällainen adressi olla edes laillinen, onko nettivinkki jo laitettu? Vankilaan kuuluisivat tämän allekirjoittajat.

Saturday night führer
Vieras

#2086 Matot lattialla

23.08.2010 16:03

Järjestelmämme ylpeänä esittää: Salailu- ja matonaluskulttuuri. Narkomaaneilla ei ole mattoja koska matot rouhitaan jauheeksi, jauheesta eristetään kannabinoidit liuotinaineilla ja jäljelle jäänyt mössö painetaan ruskeaksi levyksi jota myydään Kaisaniemen puistossa 15€/gramma.

Sanna Visala
Vieras

#2087 (---:

23.08.2010 17:20

mahti adressi.

Vieras
Vieras

#2088 Re: Oletteko miettineet?

23.08.2010 19:30

#2084: Muksis - Oletteko miettineet?

Kumpaan sinä luottaisit enemmän?

1. Lääkäriin, joka hoitaa leikkausta krapulassa, koska oli ottanut alkoholia illalla vähän liikaa.

2. Lääkärin joka on illala nauttinut  kannabista ja on kuitenkin seuraavana päivänä täysin työkykyinen

Ja mitähän tarkoitat tuolla puukko ja pistooli vertauksella? On kyllä niin idioottimainen vertaus että huhhuh. Miten kannabiksen ja alkoholin vertailu voi liittyä surmaamiseen? Toki alkoholi on surmannut monta ihmistä. Tiedätkö itse kuinka monta ihmistä kannabis on surmannut?

hohhoijaa
Vieras

#2089 Re: Oletteko miettineet?

23.08.2010 21:15

#2084: Muksis - Oletteko miettineet?

Annat sellaisen kuvan itsestäsi, että pidät kannabista alkoholia vaarallisempana aineena. Kannattaisi oikeasti etsiä tietoa kannabiksesta, ennen kuin tulet tänne nolaamaan itsesi.

Poliisivaltion asukki
Vieras

#2090 Re: Re: Oletteko miettineet?

24.08.2010 08:44

#2089: hohhoijaa - Re: Oletteko miettineet? 

 Kun suomalainen keskivertoihminen lähtee etsimään "tietoa" kannabiksesta, hän katsoo irti huumeista, usko ja urheilu jne. Ei hän pidä uskottavina niitä sivustoja joita sinä olet selannut. Niillä joita hän pitää uskottavina sisältönä on se iänikuinen kannabis tuhoaa- tyyppinen valistus jota jo koulussakin opetettiin. Jos hän tuntee kannabiksen käyttäjiä, hän ei tiedä sitä itsekään koska kukapa hänelle mitään sanoisi, ei moni halua ottaa riskiä että poliisi pysäyttelee ja penkoo taskuja joka välissä ja marisee kannabiksen skitsofreniaa aiheuttavasta vaikutuksesta vaikka mitään ei koskaan löytyisikään. Tuo keskivertoihminen uskoo ihan tosissaan että kannabis on alkoholia vaarallisempaa, niinhän hänelle on opetettu, niinhän julistetaan vieläkin. Hän ajattelee että ei sitä muuten olisi kielletty. Hänelle alkoholinkieltolaki ei sano mitään, historia toistaa itseään. Hän on oppinut pelkäämään poliiseja ja leimatuksi tulemista. Elämme ahdasmielisessä yhteiskunnassa.

Yks Höyry
Vieras

#2091 Kansalaistottelemattomuus

24.08.2010 13:56

Mikään ei muutu niin kauan kun me nöyristelemme ja pidämme piiput piilossa. Hollannissa kannabis saatiin käytännössä lailliseksi jo vuosikymmeniä sitten. Lähes kaikissa euroopan maissa on dekriminalisointi tapahtunut. Lakeja ei oteta kirjaimellisesti jos näytämme missä mennään. Suomessa asuu alistettu kansa, tehkäämme me kannabiksen puolestapuhujat poikkeus tähän. Suomessa poliisi tulkitsee lait miten tahtoo, vääryyttä tapahtuu monessa suhteessa. Ei muuta kun sovittuna päivämääränä paljon väkeä eduskuntatalon eteen ja jointit palamaan. Osa joutuu putkaan mutta se on pieni asia. Mitään pikasakkoja ei makseta, kaikki vaativat asianajajan valtion laskuun ja oikeudenkäynnin. Tuomioista valitetaan hovioikeuteen. Kun tempaus alkaa ja uutisissa näytetään missä mennään, alkaa lisää väkeä kerääntyä paikalle. Siinä sitten monta päivää jumitellaan ja kun poliisivankilat ovat täynnä sadan kilometrin säteellä, ketään ei voida enää laittaa putkaan. Katsovat vain henkilötiedot ja sakkolappu tulee myöhemmin postissa. Takaisin vain pelipaikalle. Myöhemmin sitten käräjöidään raskaimman mukaan niin että touhu tulee valtiolle mahdollisimman kalliiksi. Kiikkustuolissa sitten hymyssä suin muistellaan että olinhan siellä minäkin. Uskallatteko?

Vapaa radikaali
Vieras

#2092 Re: Kansalaistottelemattomuus

24.08.2010 16:45

#2091: Yks Höyry - Kansalaistottelemattomuus 

 Eipä meillä taida olla paljon menetettävääkään. Radikaalimarssille vaan. Muutama sata kun saataisiin lähtemään, loppu hoituisi kuin itsestään.

laura
Vieras

#2093 HUOH

24.08.2010 22:24

eiköhän alkoholi aiheuta ihmiselle paljon enemmän vahinkoa kun kannabis. god made weed, man made beer. in god we trust.

Kunnollinen ja täysjärkinen kansalainen
Vieras

#2094 no just!

24.08.2010 22:31

Täällä taas narkkarit vauhissa! Ette te näillä adresseilla mitään saa aikaan. Onneksi! Kannabis on samallalailla huume kuin kaikki muutkin paskat. Suomi on onneksi siinä pysyny järkevänä ettei anna periksi tuommosille hörhöille.

Muksis
Vieras

#2095 Re: Re: Oletteko miettineet?

25.08.2010 02:05

#2089: hohhoijaa - Re: Oletteko miettineet?

hohhoijaa: Tietoni perustuvat siihen mitä olen nähnyt ja kuullut tapahtuvan , valitettavasti ne eivät ole mitään mukavia tarinoita ei niin kannabiksesta tai alkoholista yms. En pidä alkoholia vaarattomana, ja pahoittelen jos tuli sellainen kuva. Kirjoitin vain sen mukaan mitä minulle ovat itse käyttäjät, heidän lähipiirinsä kertoneet ja mitä olen muualat kuullut.Pahoittelen myös sitä että mikään ei ole ollut mukava ja harmiton tarina. Loppujen lopuksi ei mitä käytetään vaan miksi merkitsee.

Yritin vain esittää asian eräästä näkökulmasta. Kannabiksen ja muiden laillistamisesta kyllä puhutaan mutta vaikka niin tapahtuisi se ei sido kaikkia tahoja esim. työelämää. Laillistaminen ei ole sama asia kuin hyväksyminen kuten nähtiin tämän kesän Gay pridessa. Eivätkä kaikki ole vastuullisia käyttäjiä oli kyseessä mikä aine tahansa.

Vieras: Tuohon vertaukseen. Elän kai utopiassa mutta tuskin kumpikaan lääkäri harjoittaa ammattiaan kauaa kun asia selviää. ja vastaus en tahdo että kumpikaan leikkaa, ja syy periaatteelinen.

Ja tuo puukko ja pistooli vertaus oli ehkä liian provo. Kannabiksen haittoihin erään tutkimuksen mukana kuuluu skitsofrenia ja alkoholiin taas pysyvä ns. juoppohulluus. Joten käykö tuo paremmin?.(tutkimuksesta kerrottin dokumentissa joka ei vain mollannut kannabista. Toisessa dokumentissa taas listattiin tutkimuksien, tilastojen yms. mukaan kaikki huumausaineet ja päihteet.Alkoholi oli tässä 5 pahimman joukossa, 1. ja 2. heroiini ja kokaiini, kannabis ei muistaakseni yltänyt edes 10. joukkoon)

Poliisivaltion asukki: että kaikki tulee kirjoitettua tuota sanaa ahdasmielinen käytetään yleensä kun kuullaan jotain mistä ei pidä. Samaa pätee siihen kun ei niin mukavat poliisit kieltävät tekemästä jotain. Ja en pelkää leimautumista koska nähtävästi onnistuit siinä jo.

 

Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen
Vieras

#2096 Re: no just!

25.08.2010 03:40

#2094: Kunnollinen ja täysjärkinen kansalainen - no just!

Alkoholistihörhö hiljaa. Etanoli on huumausaine siinä missä THC:kin. Ikävää vain, että Suomi on antanut näille spurguille periksi ja viinaa saa litkiä niin paljon kuin napa vetää. Sitten riehutaan kännipäissään kaupungilla ja hakataan pari vastaantulijaa yms.

Nyt ei vain satu mieleen, kuinka monta henkirikosta, liikenneonnettomuutta tai ryöstöä kannabis olisi aiheuttanut? Alkoholin suhteen lista on lähes loputon.

Smoke weed
Vieras

#2097 Re: Kansalaistottelemattomuus

25.08.2010 12:39

#2091: Yks Höyry - Kansalaistottelemattomuus 

 Jos tuo toteutetaan niin lähden mukaan. Jos näyttää siltä että väkimäärä jää pieneksi, ei ole mikään pakko tehdä mitään laitonta. Kokoontumisenvapaus on huonommissakin järjestelmissä. Ei ole pakko ottaa mukaan mitään kiellettyä. Kukintoa rautatieaseman säilytyslokeroon tai alushousuihin siltä varalta jos paljon ihmisiä kertyy paikalle ja sitten savustus. Eipä tuo sakko niin suuren suuri ole, valtiolle tulee taatusti suuremmat kustannukset kun kalliin avustajan kanssa hovioikeuteen mennään. Tuo on toimiva tempaus jos osanottajamäärä nousee alun muutaman kymmenen jälkeen sataan ja uutisiin päästään. Johan tässä on leima otsassa, pohjasakkaa ollaan yhden luontaistuotteen käytön sakotuksen takia. Ajokorttikin on hyllyllä vaikka selvänä olen ajanut. Mitäpä tuolla olisi väliä vaikka sakon saisinkin. Leima on jo lyöty otsaan. Rattijuopoille annetaan ajokortit takaisin mutta muutenvaan yrttiä polttanut joutuu A-klinikalle tai saa kävellä. Kiva kun kävellessäkin tullaan penkomaan taskuja. Tulee noitavainot mieleen. Kiusa se on pienikin kiusa, kiusataan järjestelmää hiukan, annetaan takaisin meidänkin puolestamme. Sana kiertämään ja joukot kokoon. Koska tuon voisi toteuttaa?

ajattelija
Vieras

#2098 ajattelija

25.08.2010 16:09

TÄLLAISTA TARVITAAN! en siksi lähtis mukaan et ei menetettävää, vaan tahdon voittaa!joten hamppu marssi 2010 uusiksi underground porukalla jointteinen.ja seuraukset tosta ei nyt todellakaan ole mittavia n.60€ sakko. mahtaako olla vaan tosissaan osanottajia? ja voisihan tuon tempauksen tehdä eri kaupungeissa yhtäaikaa saa niin enemmän näkyvyyttä ja useiden lehtien otsikoita .kaupungintalon eteen vaan esim sawossa.

onko mukaan tulijoita?

Kunnollinen ja täysjärkinen kansalainen
Vieras

#2099 Re: Re: no just!

25.08.2010 18:15

#2096: Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen - Re: no just!

Taisit "Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen" olla vintti sekaisin sillonkin, kun vastasit aiempaan viestiini. Mielestäni en MISSÄÄN vaiheessa puolustellut alkoholia, vai kuinka? Millähän perusteella totesit minun olevan alkoholistihörhö? Täällä on näköjään yleinen käsitys siitä, että jos ei ole narkkari, niin sitten on alkoholisti. voihan täällä olla vaikka täysin raitis ihminen. Seuraavaksi varmaan alat jauhaa tupakoinnista. No mä voin säästää aikaasi ja sanoa jo suoraan etten polta.

Eikä se alkoholi ole yksistään kaikkia luettelemiasi aiheuttanut. Se on helppo syyttää alkoholia jos itse juo liikaa eikä sitten pää kestä ja tekee mieli tehdä kaikkea typerää. Kohtuus kaikessa, ja niinhän sitä sanotaan, että "viina on viisasten juoma". Mielestäni normaali ihminen ei ala heti riehuu, kun saa yhdenkin ryypyn. Sillon pitäisi varmaan itsellä miettiä, mistä se kaikki alunperin lähtee.

Vitun itu hippi :p
Vieras

#2100 Kaiken viisauden alku on tosiasiain myöntäminen!

25.08.2010 20:12

Ja totta on se että ihmiset kautta aikain ovat päihtyneet-milloin milläkin substanssilla. Ja ihmiset tulevat päihtymään jatkossakin. Ongelmana ei ole se onko joku aine laiton vai ei, vaan se minkä takia on tarve päihtyä? Onko se hauskanpitoa, rentoutumista, jännityksenhakua...pakoa todellisuudesta... jne.

Eri asia on sitten lääkekäyttö! Niin montaa asiaa väärinkäytetään. Ihmiset ovat mestareita asioiden ja itsensä väärinkäytössä!

Totuus on se että jokaisella ihmisellä kuuluu olla itsemääräämis oikeus! Mitä kemikaaleja itseensä laittaa. Ja jokaisella ihmisellä on synnyinoikeus nauttia siitä mitä elämä ja ÄitiMaa hälle tarjoaa!

Sitä ei kukaan voi kieltää tai rajoittaa, keinotekoisilla lainsäädännöillä! Se on paitsi ihmisarvoa alentavaa ja orjuuttavaa myös ihan vitun tyhmää!

Ihannehan olisi se että me ihmiskuntana olisimme niin henkisesti kehittyneitä, että mitään keinotekoisia lakeja ei tarvittaisi! Koska kukaan ei tahtoisi tehdä toiselle pahaa. Kaikki muistaisivat ykseytemme ja yhteytemme luontoon ja kosmokseen!

Kaikki ymmärtäisivät että yhteinen etu on kaikkien etu-ja toimisivat sen mukaan! Mutta vielä on matkaa siihen! Olemme silti matkalla ja menossa hyvästä parempaan :)

Mutta todella, ei kukaan voi toisen puolesta päättää-mitä/mistä hän saa nauttia ja mistä ei! Eikä täällä yhdelläkään epätäydellisellä ole tuomittavaa!

On jokaisen omassa päätösvallassa käyttääkö jotain vai ei-siitä huolimatta että käytöllä on negatiivisia seurauksia. Mikään ei niin vahingoita ihmistä kuin joutua toisten tuomion ja pilkan kohteeksi!

Lait ovat hyväksyttäviä silloin kun niillä estetään ihmistä vahingoittamasta muita. Mutta huumeita käyttämällä tekee hallaa vain itselleen.

Ja mielestäni kaikki väittelyt puolesta/vastaan ovat turhia siinä mielessä, että oli kyseinen substanssi sitten todellista ihmeitä tekevää jumalten lääkettä tai hirveätä kuolettavaa myrkkyä-on se silti oma asiani käytänkö vai en. Ei kukaan voi niinikään määrätä millaisia vaatteita saan käyttää! Tai millaista ruokaa saan syödä! Jokainen tehkööt omat valintansa ja kieltämisen ja tuomitsemisen sijaan- olisi hyvä jakaa parempaa tietoa, viisautta ja rakkautta asianosaiselle.

Tämä oli pohjustus asiaani :p.... lisää tulee!

Nyt kerron hieman näkemyksiäni.. .

Meidän tuntemassa maailmassamme on jotain hyvin pielessä... tämän voi varmaan jokainen allekirjoittaa!

Eihän tarvitse kuin seurata uutisia, niin kuulee kuinka joka puolella ihmiset kärsivät! Ja uutisvälineet tykkäävät mässäillä ihmisten kärsimyksellä. Uutiset ovat kovin yksipuolisia... on sotaa, murhia, onnettomuuksia, raiskauksia ja kaikenlaisia hirveitä väkivallantekoja. Missä hyvät uutiset?

Aina vain kerrotaan kuinka päin vittua asiat ovat! Sitten loppukevennykseksi jotain vitun turhaa blaablaata! Eikä koskaan kerrota miksi kaikkea tällaista pahaa tapahtuu. Meille vaan työnnetään korvat ja silmät täyteen tätä paskaa! Emmekö ole jo kurkkuamme myöten täynnä tätä? Miltä susta tuntuu nämä jatkuvat uutiset meidän ihmiskuntamme alemmuustilasta ja kärsimyksestämme? Tuleeko olosi paremmaksi? Päiväsi valoisammaksi? Saat lisää tietoa kyllä, mutta onko tuolla tiedolla mitään arvoa? Ja onko siinä jotain mitä et jo tietäisi?       

Kaikki me tiedämme että jokapuolella on sota, ja että ihmiset pahoinpitelevät ja tappavat toisiaan, ja että olemme menossa kohti suurta ekokatastrofia. Ei mitään uutta! Miksi seurata tällaisia uutisia? Ja miksi levittää tällaisa uutisia?

Noh! Ihmisiä/kansaa on kautta aikain johtanut joku muu. Ellei kuningas niin sitten keisari ja ellei keisari niin sitten joku muu. Tai sitten olemme luoneet demokratian ja yhteiskunnan jossa saamme äänestää kansanedustajia ja sitten on presidentti. Mutta tosiasiassa meitä johtaa kasvoton koneisto. Yhtäkaikki ihmiset ovat kokeneet helpommaksi luovuttaa vastuun jollekin muulle. Luopua omasta vastuustaan ja antaa se jonkun muun hoidettavaksi.

Jos kaikki pitäisivät huolen omasta vastuustaan, ei tarvittaisi mitään auktoriteetteja päättämään puolestamme. Mutta ihminen kokee helpommaksi kun voi sysätä vastuunsa muualle. Koska ihminen on heikko ja heikkoja ovat myös ne ihmiset jotka meitä johtavat! Kansanedustajiemme henkinen potentiaali lähentelee nollaa. Ja kansa todellakin, saa juuri sellaiset johtajat kuin se ansaitsee.

Emme voi syyttää ahdingostamme ketään muuta kuin itseämme! Olemme kaikki yhteisvastuussa tästä hullunmyllystä, joka on paisunut sellaisiin mittasuhteisiin-että on melkein surkuhupaisaa seurata päivittäistä elämäämme. Olemme keskellä kaaosta joka on kuin mikäkin friikkisirkus-meidän itsemme ollessa pellejä ja nuorallatanssijoita koittaen säilyttää tasapainomme. Ja sirkuksen tirehtöörinä toimii eduskunta.

 Ja niin "sulassasovussa" vai pitäisikö sanoa sodassa. Sirkuksemme vauhti vain kasvaa näytelmien muuttuessa ainavain dramaattisemmiksi, koomisemmiksi ja kauheammiksi. Sirkuksenjohtajien kääriessä ainavain lisää rahaa ahneisiin taskuihinsa.

Emmekä kaaokseltamme tajua, että olemme vain näyttelijöitä/pellejä sirkuksessa ja että Todellinen maailma on sirkusteltan ulkopuolella-josta enkelit & muut ei niin fyysiset olennot kauhuissaan esitystämme katselevat!

Maailmamme on muuttunut kilpakentäksi jossa häikäilemättömät, egoistiset omaa napaansa tuijottavat ihmiset saavat rellestää vapaasti. Keräten maallista mammonaa muiden ja luonnon kustannuksella! Ei ole enää valtioita... on vain suuria ylikansallisia yhtiöitä jotka käytännössä sanelevat kaiken mitä maanpäällä tapahtuu! Because, money talks! Se kellä on rahaa on valtaa-ja se kellä on valtaa on rahaa!

Ja niin ollen ei tämä "hyvinvointi" yhteiskuntamme ole muuta kuin ihmistä ja luontoa riistävä kone joka tekee rahaa niille ketkä ovat vallassa nostaen heitä vieläkin korkeammalle. Ja vallanhimossaan he tulevat vain entistä ahneemmiksi! Ja keksivät vain lisää tapoja joilla rikastuttaa itseään-eli riistää ja orjuuttaa ihmisen, luonnon ja ihmisluonnon!

Tarviiko tätä sen enempää selitellä? Uskonpa että kaikki tämän tietävät!

Se on nähty nyt niin monta kertaa, kansanedustajamme joiden kuuluisi ajaa kansan hyvinvointia ja parasta. Ovat niin ikään vain pelinappuloita joita liikuttavat suuremmat voimat. Eli ne ylikansalliset yhtiöt ja yksityiset pankkiirit joiden tavoitteena on vain maksimoida voitot! Piittaamatta muusta ja muista.

Kautta aikain on ollut egoistisia vallanhimoisia maailman valloittajia. Mutta yksityisten ihmisten sijaan sen tekevät nyt nämä megalomaaniset yhtiöitymät ja pankit. Joidenka johdossa on vain kourallinen loputtoman ahneita ja lyhtynäköisiä ihmisiä. Niin maailmastamme on muodostunut pyramidi, jonka huipulla nämä ihmishirviöt pyöriskelevät egoflipeissään-miettien ja suunnitellen kokoajan lisää valloitus retkiään. Ja alistaen kaikki muut komentoonsa!

Ja todellakin meitä kontrolloidaan!

Meitä ohjelmoidaan ja kontrolloidaan niin monilla tavoilla-ja koko ajan tulee lisää.

Siitä johtuu nämä murhetta tuovat uutisetkin!

Pelokasta ihmistä on helpompi hallita! Kautta aikain on ihmisiä hallittu pelolla!

Meidän mediamme on yksi suuri aivopesu masiina!

Meihin kylvetään pelkoa, ahdistusta, epäluuloa, vihaa, kateutta ja kaikenlaisia negatiivisia ajatuksia ja tunnetiloja! Mitä pelokkaampia ja vihaisempia olemme sitä vähemmän voimme rakastaa muita!

Meihin kylvetään kilpailu aatetta, jotta kokisimme toisemme uhkana/kilpailijoina.

Sitä he haluavat! Että koemme itsemme erillisinä, että meidän täytyy kilpailla ja taistella.

Mutta ei meidän täydy!

Sillä olemme kaikki samaa perhettä, samasta alkulähteestä! Samaan aikaan samalla planeetalla jakamassa yhteiset ilot & surut, yhteiset toiveet & haaveet paremmasta huomisesta! Valoisammasta maailmasta!

Eikä se tule ennenkuin myönnämme tosiasiat!

Otamme vastuun itsestämme!

Lopetamme toisten syyttelyn ja tuomitsemisen.

Niin kauan kun koemme itsemme erillisiksi luonnosta ja toisistamme-voi tämä hullunmylly jatkua!

Meidän täytyy muistaa keitä olemme ja mistä tulemme! Ja kun sen muistamme ei ole enää kysymystä siitä, minne olemme menossa.

Meidän täytyy vain muistaa!

Muistaa!

Että olemme Ihmisiä! Olemme mahtavia olentoja! Kehitys planeetallamme on huipentunut ihmiseen, meihin! :D

Ja mitä me evoluution huipulla molevat ihmisenkelit sitten ilmennämme? :(

Hei oikeesti! Ei ihmistä ole luotu vain kuluttumaan luontoa, taistelemaan keskenään aivan jonnenjoutavista, turhista ja keksityistä asioista!

Ehei!

Olemme todellakin keksineet kaikki ongelmamme ihan itse! ei luonnossa ole ongelmia. Kaikki hoituu sulassa sovussa, symbioosissa ajallaan ja niin kuin pitää!

Jos ihmistä ei olisi, niin ei olisi mitään ongelmiakaan. Kaikki toimisi ja jatkuisi ennallaan...

Miksi siis kehitämme itsellemme olemattomia ongelmia? Ei meidän tarvitse! Emme ole riippuvaisia draamastamme.

Meillä on paratiisin omainen kaunis ja ihana maapallo! Joka on annettu meille, elääksemme ja käytettäväksemme. Mutta ei riistääksemme ja raiskataksemme. Meille on annettu kaikki valmiiksi!

Meillä on kaikki mitä ihminen ikinä tarvii!

Elämme yltäkylläisyydessä aivan uskomattoman ihanassa ja kauniissa paikassa. Joka tyydyttää kaikki tarpeemme. Ja jos jotain puuttuu-johtuu se ainoastaan siitä että, täällä vallitsee epätasaarvo!

Siitä että yhteiskuntamme on rakentunut pyramidihuijaukseksi-ja siitä että kaikki ovat niin egoistisia että ajattelevat vain omaa minäänsä.

Jos tunnustaisimme olevamme kaikki samaa perhettä, ja kantaisimme oman vastuumme-riittäisi kaikille kaikkea yllinkyllin! Jakaisimme puhtaasta ilosta! Emmekä kilpailisi toisiamme vastaan. Oikeasti ei ole ketään ketä vastaan kilpailla. On vain lyhty elämä maanpäällä-jonka voimme käyttää joko auttaaksemme veljiämme ja siskojamme, tai sitten kilpaillaksemme heitä vastaan. Ei ole mitään järkeä kilpailla itseään vastaan!

Mutta "eliitin" mielen hallinta koneisto on voimakas!

Eikä se riitä että meihin kylvetään pelkoa ja kilpailu henkeä. Meidät pidetään niin kiireisinä ja "viihtyneinä" ettemme ehdi edes tajuta kuinka meitä kusetetaan. Yhteiskuntamme on tahallisesti rakennettu sellaiseks,i että suurin osa ajastamme menee töitä tehdessä. Ja kun sitten saamme hieman vapaa aikaa-on miljoona tapaa johon käyttää se. Mutta mihin sitten käytämme sen? Maailma on täynnä mielekästä tekemistä, mutta myös niin paljon kaikkea turhamaista.

Tähän liittyy vielä eräs toinen asia joka on vakava ja vaatii tunnustamista!

Ihmisellä on joku ihme pakko, aina haluta ja tarvita. Ei voi olla tyytyväinen siihen mitä on, tähän liittyy myös päihteiden käyttö. Elämä on jatkuvaa pakenemista nykyhetkestä, tai sitten jonkun muun tahtomista-joka sekin on pakoa nykyhetkestä.

Miksei olla tyytyväinen siihen mitä on- ja elää hetkessä? No ei se ole mikään ihme, kun elämämme on vain yhtä suurta kulutusjuhlaa ja kilpailua siitä kuka eniten tuhlaa. Elämältämme puuttuu päämäärä. Ellei se ole sitten egon ja rahapussin kasvattaminen-mutta tällaiset päämäärät eivät tuo täyttymystä.

Ihmisiltä puuttuu "korkeammat" tavoitteet, ihanteet. Uskonnotkaan eivät sitä tarjoa-ne ovat vain osa suurta massamanipulaatio koneistoa. Meihin kylvetään puutetta, vaikka kaikkea tarvittavaa on yllinkyllin.

Ihminen on unohtanut itsensä ja Jumalansa- ja vaihtanut tilalle pelon, puutteen, hämmennyksen ja kärsimyksen. Vaikka meidän tarjoituksemme on elää paratiisissa tuntien iloa ja onnea. Toki me näitäkin tunnemme, mutta meidän pysyvän tilamme kuuluisi olla autuus! Nyt se on ennemminkin ahdistus. Moniko on oikeasti onnellinen? Onni ja ilo on kaksi eri asiaa. Iloa voi tuntea mistä vain, mutta se on hetkellistä. Onni & autuus on pysyviä tiloja. Jotka tänäpäivänä tuntuvat niin vaikeilta saavuttaa. Koska etsimme väärästä paikasta. Maalliset hetkelliset nautinnot ja leikkimme eivät voi tuoda ikuista onnea. Onni tulee sisältäpäin, mutta me etsimme sitä ulkoa.

Ihminen on vaihatnut henkensä kauppataloudelle, globalisaatiolle ja materiaaliselle hyvinvoinnille-laiminlyöden samalla henkiset ulottuvuutensa. Siitä johtuu tarve saada kokoajan kaikkea ja ainavain lisää ja lisää. Mutta se tyhjä tunne johon ihminen hakee lohtua, ei voi tulla tyydytetyksi kuin hengenravinnolla. Ja niin surullista kuin se onkin, monet eivät edes tiedosta omaa henkistä puoltaan-vaan samaistavat itsensä ruumiiseensa ja mieleensä. Samaistavat itsensä sukupuoleen, rotuun, kansalaisuuteen ja mihinvaan. Vaikka todellinen itse on ikuinen. Olemme vain unohtaneet...

Ja massamanipulointi kone käy kiivaana. Tarjoten meille loputtomasti niin sanottua "viihdettä" Kaikenlaista pinnallista/muovista roskaa... johon tuhlaamme elämämme. Uutiset on täynnä roskaa! Juoruja jostain julkkiksista, jotka ovat aivan yhtä tavallisia ja aivan yhtä hukassa kuin me muutkin-ketkä niitä juttuja lukevat. Ketä oikeasti kiinnostaa jotkut mattinykäset & missiviivit? Onko oma elämämme niin kuivaa, että meitä viihdyttää tällaiset jutut? Meille on tarjolla niin paljon roskaa... Ja se kaikki on niin pinnallista & muovista! On muoviset vaatteet & muoviset vaatteet, muoviset asenteet & muoviset ihanteet! Se kaikki on ihan täyttä roskaa ja saa huomiomme vain kääntymään pois oleellisesta. Eli siitä mitä tapahtuu oikeasti!

Ja oikeasti tapahtuu se mistä jo puhuinkin. Tämä niin kutsuttu "eliitti" on tosiasiassa sirkustamme johtava tirehtööri. Ja niin kauan kuin kaikki vain riitelevät keskenään ja tuijottavat omiin napoihinsa-saa tämä pyramidihuijaus jatkua!

Mutta tunnustaessamme tosiasiat, ja ottaessamme vastuun itsestämme ja maastamme. Muistaessamme keitä todellisuudessa olemme. Ymmärtäessämme kaiken olevaisen ykseyden ja yhteyden. Ei näillä valtaapitävillä hirmuhallitsijoilla ole enää minkään näköistä valtaa! Vain tietämättömiä, unessa käveleviä ihmisiä voi pitää vankina. Ja loppupeleissä olemme vain oman itsemme vankeja, mielemme on orjuuttanut meidät- Tehden itsestään herran, vaikka asia on aivan päinvastoin. Maailma ei muutu ennen kuin yksilöt muuttuvat! Kaikki lähtee yksilöstä itsestään! Mutta yksilön on ensin tahdottava muutosta! Ja uskonpa että me olemme aivan vitun kyllästyneitä tähän meininkiin! Joten laitetaan sille stoppi! Poistetaan negatiiviset ajatusmallit, asenteet ja tunnereaktiomme ja korvatkaamme ne ylevimmillä ja valoisimmilla! Ja aina kun yksi ihminen herää tästä painajaisesta-on se askel lähemmäs kotia!

Lait ovat vain keinotekoisia yrityksiä, hallita yhteiskunnassa kasvavia ongelmia- jotka johtuvat totuuden ja rakkauden puutteesta! Tai sitten niillä vain tahdotaan kontrolloida ihmisjoukkoja. Ainoat lait joita pitäisi kunnioittaa ovat Jumalan lait!

Ja on aivan sama uskotko Jumalaan tai mihinkään mitä kirjoitin. Sillä tiedän ja sinäkin tiedät, että ne lait ja moraaliset arvot- jotka ovat kokonaisuuden kannalta oleellisia ja totuudellisia. Löytyvät jokaisen immeisen sydämestä!

Siksipä koen aivan huutavana vääryytenä, jos minua kielletään ja rangaistaan siitä- että menen luontoon ja poimin sieltä tajuntaani laajentavia sieniä suuhuni. Se on synnyin oikeuteni ja jokaisen ihmisen synnyinoikeus. Tai jos tahdon rentoutua polttamalla kannabista on sekin oikeuteni ihmiselämään kuuluvana osana. Rikollisia eivät ole ihmiset jotka nauttivat Äitimaan hedelmistä- vaan ne ketkä sitä tuomitsevat ja toisten ihmisoikeuksia loukkaavat! Mutta vielä nämä pikku tyrannit joutuvat kasvotusten totuuden kanssa! Elämä on jatkuvaa kasvua kohti totuutta, eli Jumalaa, eli paluuta kotiin!

Asiat ovat aivan nurinkurin maan antimista nauttivat ihmiset tuomitaan- ja maata riistävät ja hyväksikäyttävät poliittiset & kaupalliset voimat saavat laillisesti tehdä mitä tahtovat! Ja se on vielä yleisesti hyväksyttyä! ei vittu miten sairasta! Mutta näin tehokkaasti on mielemme myrkytetty...

Monillako on edes omia mielipiteitä asioista? Kuulopuheita, ennekkoluuloja, pelkoja ja tuomitsemisen halua vailla omaa kokemusta asioista.

Mutta niin se menee... ohjelmointi on tepsinyt! Juuri niinkuin meitä riistävät ihmis liskot ovat tahtoneet.

Ne tekevät asekauppaa, riistävät luonnonvarat häikäilemättömästi. syöttävät meille paskaa, keinotekoista ruokaa... keinotekoisia lääkkeitä...

Ja kieltävät meiltä itselääkinnän luonnon omilla yrteillä. Niin.. jotkut "yrtit" saattavat, saada sinut pysähtymään ja pohtimaan tätä kaikkea. Ja sitähän ne eivät halua. Sen sijaan saat kyllä kuluttaa alkoholilla itsesi aivan tiedottomaan tilaan. 

Meidän täytyy vapauttaa itsemme! Mielen orjuudesta ja yhdistyttävä! Voimme yhdessä laittaa lopun tälle hulluudelle! Yksin vain katselemme pahaa unta kyllästymiseen saakka. Maailmamme muuttuessa ainavain harmaammaksi ja ahtaammaksi.

Näin kirjoittaa vanha sekakäyttäjä/pirivieteri... joka käynyt kovan koulun elämässä. Sittemmin jättänyt pahaa tekevät aineet ja lääkinnyt itseään luonnonmukaisilla menetelmillä. Nyt sekin vaihe alkaa olla takanapäin.. Ja nautin elämästä parhaana huumeena! Nyt voitte sitten käydä kimppuuni ja heitellä tomaatteja päälleni! Mikäli kukaan jaksoi lukea loppuun asti...:p Asiaa oli paljon ja sekaan mahtui varmasti myös hyvin paljon paskapuhetta! Mutta minkäs teet... olemme kaikki pellejä tässä sirkuksessa... tehdään näytelmästämme nautittava ja iloinen!

 

Blah! mikä vuodatus! :D... :p   Mutta pointin kai tajusitte?

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö kehitysapua suurentaa?