Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Joffe
Vieras

#2101 Kannabis vapaaks!

25.08.2010 22:05

Olen kyllä dokaillu kipujen vuoksi 14v kun ei lääkäriltä saa kroonisiin kipuihn lääkkeitä ja kannabista en jaksa käydä etsimään mistään kaduilta niinkuin joskus 15 v sitte ni nyt onnettomuuden takia työkyvyttömyyseläkkeellä 10v. Eli onhan se Suomessa dekriminalisoitu mutta ei lääkäri viitsi mitään pottireceptejä kirjotella kun voi menettää oman maineensa.  

Organe Performare
Vieras

#2102 Re: Kannabis vapaaks!

26.08.2010 00:56

#2101: Joffe - Kannabis vapaaks! 

 Sen pitäisi olla käsikauppalääke 18 vuoden ikärajalla.

Oikeutta ihmisille
Vieras

#2103 Re: ajattelija

26.08.2010 01:11

#2098: ajattelija - ajattelija 

 Kun poliiseilla näyttää olevan tekemisen puutetta päätellen siitä että aikaa riittää vaarattomien, aikuisten ihmisten pikku juttuihin niin annetaan heille toki tehtävää ylitöiksi asti. Järjestetään tuo tempaus eikä jätetä sitä siihen vaan perään ilmianna itsesi 2010-kampanja käyntiin. Sitten vielä kerätään ryhmä jonka 1-20 jäsentä käy polttamassa jointit eduskuntatalon portailla joka päivä ja kerätään kolehti kiinnijääneiden sakkojen maksuun. Mitään pikasakkoja ei makseta vaan aina käräjille ja hovioikeuteen. Lakimies valtion piikkiin.

Astia on täynnä
Vieras

#2104 Re: Re: ajattelija

26.08.2010 10:41

#2103: Oikeutta ihmisille - Re: ajattelija 

 Onkohan tuollaisesta kokemusta muissa maissa, ei kai dekriminalisaatio missään ole taivaalta tipahtanut. Joidenkin on täytynyt tehdä jotain. Eipä kieltolakikaan mikään taivaan lahja aikoinaan ollut vaan tarkkaan organisoitu tempaus lääkkeiden myymiseksi.

Suomen Keskinkertaisuuden Diktatuurin haluton jäsen
Vieras

#2105 Haters gonna hate

26.08.2010 11:47

Meitä sorretaan emmekä voi tehdä ilmoitusta kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Meitä vihaavat poliisit, lääkärit, sosiaalitantat ja kaikki. Se on ekonofasismin oire.

Olemme miettineet
Vieras

#2106 Re: Re: Re: Oletteko miettineet?

26.08.2010 22:23

#2095: Muksis - Re: Re: Oletteko miettineet? 

 YK:n ihmisoikeuksien julistuksessa sanotaan että jokaisella ihmisellä on oikeus tehdä työtä. Ihmisiä ei saisi vainota mielipiteidensä takia. Ketään ei saisi syrjiä. Järjestelmämme ei ole terve. Hurskastellaan että on lottovoitto syntyä Suomeen mutta meillä olisi todellisuudessa paljon opittavaa esimerkiksi intialaisilta ihmisoikeuksien suhteen.

ajattelija
Vieras

#2107 Re: Re: Oletteko miettineet?

26.08.2010 22:46

#2085: Kannabisvainoja tehostettava - Re: Oletteko miettineet?

mistä näitä syntyy...p-reijästäkö? asiahan ei varsinaisesti kuulu kyseisille häsläreille ollenkaan kuhan tohinoissaan työntävät nenänsä joka paikkaan.onko pakko kommentoida edes asiaa jota ei varmasti aja eteenpäin edes vastustus kannalla sen enempää kunhan p...skaa kirjoittelee tänne.jos olette kaikki jotain kannabiksen vastustaja aktivisteja niin kirjoita omat onnettomat letkautukset sinne minne ne kuulu esim kannabista ei lailliseksi adressiin joka löytyy kun etsit. JOS PIRI HÖRHÖLTÄ ONNISTUU ...RUPEE VITUTTAA LUKEE JO RAUHAN MIESTÄKIN. S...TANA! OPIAATTEJA SULLE SEN VERRAN ETTÄ OPIT!

mc death
Vieras

#2108 diktaattorimaista toimintaa valtion taholta

26.08.2010 22:57

tilasin siemeniä tulli katto osoitteen ja tuli ajan kuluttua kyttäämään nurkat poliisien kans ja huumepiski oli mukana tuomiota odotellaan parista kukasta ja syyttäjän keksinnöistä onpa ihmeellinen satumaa kun syyttäjää kuuntelee tosi asiat pitäs olla syyttäjän ja kyttien tiedossa mutta vielä satuja keksii ja esittää tämäkö oikeus valtio keksimisestä ja turhasta esittelystä tehdään isompaa kuin asia onkaan kai yrittää pätevyyttään korostaa ennen pitkää mari on laillista täälläkin ja sitä on jo täällä jos joku ei ole huomannu ja saatavuus hyvä itse en marista ole maksanu 15 vuoteen ja saan jatkossakin kasvattajia on niin paljon ovat vain hyvillään kun kelpaa menis kytät kyttää igoria saisivat kalasnikovit vastaan ja tulis rynkyn luotia mutta ei raukat uskalla sopii tavisten nurkissa kytätä ja osoittaa pätevyyttä siinä missä järki tekee lakon virkamerkki pelastaa se kuin sädekehä on

ajattelija
Vieras

#2109 Re: Re: ajattelija

26.08.2010 23:24

#2103: Oikeutta ihmisille - Re: ajattelija

no niin .miten siis tällainen mielenosoitus saadaan organisoitua ja tapahtumaan lahes samaan aikaan eri kaupungeissa?ja juuri tuohon olin tulossakin että kollektiivi rangaistus tulisi maksaa aktivistien yhdessä kuka sitten sakon saakin ja tietenkin vasta sitten kun on kaikki oikeus asteet saatu läpi. minulla löytyy asianajaja omastatakaa joka kyllä auttaa lakiasiossa tässäkin tapauksessa.oma suunnitelmani on sellainen että esim. helsinki,turku, tampere, jyväskylä, kuopio, iisalmi, kajaani, oulu jne. ja tietenkin myös pienemmät kunnat ja kylän miehet omilla seuduillaan keräisivät omat tuttunsa ja kaikki vapaaehtoiset hommaan mukaan ja ei lupauksia vaan tekoja.sovitaan toiminta säännöt ja toimitaan! ajetaan näkyvyyttä tälle adressille ja aiemmille adresseille. koti käytön ja täysi ikäisten oikeudelle kasvattaa omaan käyttöön määrätty määrä kasveja joita saa käyttää "kasvatus luvan saaneet ". hieman sama homma kuin kotiviinin teossa saa tehdä juoda tarjota kotipiirissä mutta ei myydä eikä levittää.ne jotka inisee että tolleen menee heidän tulon lähde kun on kukkaa myynyt sika hintaan niin voin sanoa että MENKÄÄ OIKEISIIN TÖIHIN! hyvinpitkälti juuri tuo kaupallinenkasvatus jarruttaa ja antaa huumaus aineen kuvan harmittomasta harrastuksestamme.kun myynti on rikos ja sitähän se monella on kasvatetaan satoja josta myydään sitten suurin osa ja ostellaan ties mitä tai rahoitetaan sillä muuta laitonta toimintaa.uskon kumminkin että suurin osa AIKUISISTA on jo tajunnut että kun ei myy niin ei ne poliisitkaan ole ovella niin herkästi koputtelemassa.ja ne jotka tahtoo ostaa kalliilla sitä kukkaa niin MIKSI IHMEESSÄ? kasvattakaa omat niin ei ole kenestäkään riippuvainen ja näin rikollinen toiminta saadaan pienenemään. kun suurin vapauttamista jarruttava juttu on juuri huumausaineiden myynti ja verottomat tulot jne.

onko nyt tällaiseen toimintaan todella ryhtyjiä ja jos on niin ilmoittautukaa vaikka tänne niin aloitetaan jostain ... jatkoo seuraa uskokaa pois!

olisiko vaikka facebook sivun luominen tähän porukan keräämiseen hyvä juttu?jakaisi sitten sitä pitkin tietoo toiminnasta.

niin ja jos on ihmisiä jotka tahtoisi tulla mukaan ,mutta ei henkilökohtaisten syiden takia voi polttaa kukka jointtia. niin nämä voisivat pistää palamaan vaikka ihan röökin ...olisihan poliisilla enemmän tekemistä kun tutkivat jokaisen jointin sisällönkin kellä mitäkin palaa ja näin ne jotka eivät 100%:seen toimintaan osallistu niin ovat kyllä aktiivisesti mukana hämmentämässä ja hankaloittamassa poliisin toimintaa.ilman seuraamuksia.

ajattelija
Vieras

#2110 Re: no just!

26.08.2010 23:39

#2094: Kunnollinen ja täysjärkinen kansalainen - no just!

kuules sä olet väärässä puoluessa...kipin kapin kotiin nyt. (=

Suomen virallinen Höyry
Vieras

#2111 Re: Re: Re: ajattelija

27.08.2010 01:48

#2109: ajattelija - Re: Re: ajattelija 

 Hyviä ideoita. Kerätään facebook-ryhmä ja kun jäseniä on tarpeeksi niin sovitaan päivämäärät ja kaupungit sitten. Jotka ei halua ottaa mitään riskiä voivat tulla paikalle vain mielenosoitukseen ja polttaa vaikka tupakkaa. Kukkamuffinsseja/keksejä kun syö niin vaikutus kestää kauan eikä ole kiinnijäämisriskiä. Kyllä tuohon satoja, ehkä tuhansia ihmisiä tulee mukaan jos saadaan sana kiertämään. Tiedotusvälineet täytyy saada paikalle, jonkun täytyy ottaa "puheenjohtajan" rooli uutishaastatteluihin. Tämän adressin laatija käy paremman puutteessa. Löytyyhän kannabiksen puolustajia EU-parlamentista ja eduskunnasta että eiköhän siihen joku sanavalmis löytyne. Kukaan ei vaan vielä uskalla sanoa mitään ja tehdä pelinavausta yksikseen, sellainen olisi poliittinen itsemurha mutta asia muuttuu kun näytetään kuinka paljon meitä on olemassa. Tee se facebook ja laita linkkiä tänne, levitetään sitä sitten kaikkialle. Kaikkiin mahdollisiin perusurpo-suoli24-keskusteluihin ja kuvalaudoille.

Sana on voimaa
Vieras

#2112

27.08.2010 02:01

Tässä adressissa olisi 100-500 tuhatta nimeä jos tästä olisi ollut edes pieni maininta hesarissa, aamulehdessä jne. Kirjoitin nuo tahallani pienellä tiedoksi kielifasisteille.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.08.2010 02:14Vieras

#2114 eikö se ole aika selvä homma

27.08.2010 06:30

ensinnäkin kannabista ei ole vieläkään laillistettu, ei sen takia että se on vaarallista ei sen takia että tuis narkkareita lisää, ei sen takia että se tekis ihmisistä huonompia tai mitään muutakaan semmoista...VAAN KOSKA SE ON HELVETISTI RAHAA POIS LÄÄKEFIRMOILTA, SAIRAALAN SYÖPÄOSASTOILTA JA TIES KUI MONEN MUUN AHNEEN JA IHMISKUNTAA TUHOAVAN PASKABISNEKSEN PERSENAAMOJEN LOMPAKOISTA. ihmisten kurjuudella tehdään rahaa.


Vieras

#2115 sdftyuo

27.08.2010 10:18

Näinhän se on tai aika läheltä liippaa et paskaaks ne rikkaammat hyvinvoivat muista köyhemmistä paskaakaan välittää kunhan niillä itellä menee hyvin.

ajattelija
Vieras

#2116 Re: Re: no just!

27.08.2010 13:07

#2096: Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen - Re: no just! 

 ja tuosta alkoholista vielä sen verran...onko kukaan koskaan ajatellut että kuinka paljon on jouduttu rakentamaan poliisiasemille putkia ihan vaan alkoholista päihtyneiden säilyttämiseen ja niiden hengen /terveyden turvaamiseksi etteivät kesäisin huku ja talvisin jäädy. ihan huvittaa kuinka kansa vähättelee alkoholismin aiheuttamia ongelmia ja yhteiskunnallisia voimavarojen haaskausta.

ja tietämättömille kerrottakoon että kyllä näin on että juuri nuo putkat ovat AINOASTAAN juoppoja varten rakennettuja! ilman alkoholia ei olisi tarvinnut rakentaa kuin pidätys tilat kiinniottamista varten ja pidätys sellit sitten rikos seuraamuksille.ja ainakin isommissa kaupungeissa poliisilaitokset on rakennettu niin että juoppoputkia on yhtä monta kuin pidätys sellejä tai ainaskin meillä on enemmän putkia kun sellejä... rakennusmiehenä tiedän jotain mitä maksaa elementtirakentaminen ja turhaan.tarvitseeko pelkästään kannabista käyttävää henkilöä missään tilanteessa ottaa poliisin huostaan oman turvallisuudensa takia.???

siinä on nyt sitten vaikka näille joutaville jorisioille miettimistä. ja poliisille eniten työ tehtäviä aiheuttaa alkoholista johtuvat häiriöt! 

vapaa ihminen?
Vieras

#2118 perus matskuu

27.08.2010 20:02

kannattaisi ville itälänkin lukea.

http://emperor.wikidot.com/

J. Salo
Vieras

#2119 Re: Re: Kannabis on aina ongelma

28.08.2010 12:44

#2074: Sime - Re: Kannabis on aina ongelma

Mielummin meninsin kirurgin vastaanotolle joka on täysin selvin päin.

ButThenIGotHigh
Vieras

#2120 Re: Re: Re: Kannabis on aina ongelma

28.08.2010 14:03

#2075: Totuuskomissio - Re: Re: Kannabis on aina ongelma

Kyllä alkaa pikkusen pipoo kiristään, kun moista paskaa lukee :D

Valtion vainoama
Vieras

#2121 Re: Re: Re: Re: Kannabis on aina ongelma

28.08.2010 18:14

#2120: ButThenIGotHigh - Re: Re: Re: Kannabis on aina ongelma 

 Aineiston sivulle on antanut Lappeenrannan poliisi. Minusta se on kiihotusta kansanryhmää vastaan. Nyt tähän tulee joku itkemään että katso wikipediasta kansanryhmä jne. Mielummin ajattelen itse. "Yleensä se joka käyttää kannabista käyttää myös huumaavia lääkeaineita eli on ns. sekakäyttäjä." Nettivinkkiä ei ole laitettu, sivu on huumepoliisin tekemä. Ihmisoikeusasiahan tuo on kun koulussa opetetaan lapsesta lähtien kansalaiset vihaamaan huumeiden käyttäjiä. Suomessahan käyttäjäksi katsotaan kerran kannabista kokeillutkin. Jos tämä ei ole fasismia niin mikä sitten.

Vapautusmies
Vieras

#2122

28.08.2010 20:33

Ei mistään löytyis mitään vanhoja kasarmeja tai kaivoskylää vallattavaksi? Kyttäjutut ei jaksa enää hetkauttaa yhtään, tiedän että monilla muillakin on sama tilanne. Perustetaan hamppukaupunki.

ajattelija
Vieras

#2123 haloo!!

28.08.2010 20:37

onko aktivisteja toimintaan ...teen f-book sivut jos ne on tarpeelliset. siis nyt aktivistit rakkaat ilmoittakaa ideoita miten homma hoidetaan ja yhdessä toimitaan.

TUETAAN TOISIAMME JA OOTTE FIKSUJA JA IHANIA KUN JAKSATTE TAISTELLA...VAIKKA TÄLLÄ MINI ASTEELLA MUT KUMMINKIN.TÄSTÄ SE VILJA KASVAA ...USKON NIIN!!!

Vieras
Vieras

#2124 Re:

28.08.2010 20:39

#2122: Vapautusmies -

JUURI NIIN HAMPPU KAUPUNKI  NIILLE JOTKA SEN ANSAITSEE OIKEALLA TOIMINNALLAAN

Kannabisradikaali
Vieras

#2125 Re: haloo!!

28.08.2010 23:29

#2123: ajattelija - haloo!! 

 Tätä ollaan odotettu kauan. Kun teet sivut ja tieto niistä leviää, saamme paljon ihmisiä mukaan suoraan toimintaan. Tästä tulee eeppistä. Täytyy vain korostaa sitä että olemme rauhallisia ihmisiä, emme vahingoita ketään. Kukaan ei saa sortua väkivaltaan joukoissamme, kaikki riehujat potkitaan pois. Täytyy tuoda esiin ettö olemme aivan tavallisia ihmisiä, että meitä on kaikilta aloilta ja ammateista. Osa on vailla työtä ja ajokorttia h-merkintöjen takia. Yrtti jota on käytetty tuhansia vuosia on yhtäkkiä kielletty ja meitä syrjitään aiheetta. Tahdomme vain hoitaa hyvinvointiamme luontaistuotteella, haluamme rauhaa eikä ole etu yhteiskunnalle että meidät saatetaan kyseenalaistamaan kaikenlaisia lakeja ja vihaamaan poliiseja. Ei ole oikein että poliisit, lääkärit, opettajat ja sosiaalityöntekijät ollaan opetettu vihaamaan meitä. Mitään pahaa emme ole tehneet kenellekään. Ei ole edullista että kannabis on huumekauppiaiden sisäänheittotuote. Se on kasvi jota ollaan demonisoitu ties miten mutta tutkimukset osoittavat sen melko haitattomaksi. Me voimme järjestää tempauksia jossa kokoonnumme päiväkausiksi eduskuntatalon eteen; tässä me olemme. Mukana on taiteilijoita, tutkijoita, työläisiä, opiskelijoita ja työelämästä turhaan syrjäytettyjä.

Kommentoi adressia