Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.


Vieras

#2676

18.12.2010 14:46

Itse pystyin lopettamaan tupakoinnin ja alkoholin käytön ja täten sain koulut käytyä kunnolla loppuun, että oma mielipide on LAILLISTAKAA KANNABIS!
HIPPIKLOVNIPELLE VALVOO
Vieras

#2677 Re: 2676 HULLU AJATUS

18.12.2010 15:24

#2676: -  

ohoi OHOI HULLU AJATUS! HIPPIKLOVNIPELLE SANOI......

Vieras
Vieras

#2678 Re: Re: 2676 HULLU AJATUS

18.12.2010 16:09

#2677: HIPPIKLOVNIPELLE VALVOO - Re: 2676 HULLU AJATUS 

Antti mitä sä tästä hyödyt et sekoilet tääl.... Huvikseenko tota teet vai hyvppiikkö tontut olkapäillä ja kertoo juttuja?

En usko et kukaan sua tosissaan uskoo...  enemminkin sulle nauretaan.  Ei sun muka hyvien juttujen takii vaan sen että vaikutat niin sekasin olevalta.

Jos tosissas haluut kannabiksen pysyvän laittomana niin kannattaa ehkä keskustella järkevästi et sut tosissaan voidaan ottaa.

Nyt vain edistät tätä laillistumisen mielipiteitä sillä että olet esimerkkinä siitä että minkälainen on kannabiksen vastustaja.

 

Ei millään pahalla mutta rasittaa lukea sun sekoiluja. Sullakin varmaan vois olla jotakin järkevämpää sanottavaa.

 

Vieras

#2679 Re: Voi Valtteri, et taida tietää kovin paljon..

19.12.2010 22:02

#6: Valtteri Hjelm -  

Miten voit väittää Hollantia sekopäiseksi paikaksi? Oletko edes käynyt siellä? harvinaisen fiksu kansa ja PALJON vähemmän sekopäitä kuin suomessa. Ei kannabis tee kenestäkään esim. väkivaltaista tai muuten sekopäistä, päin vastoin kuin esim. alkoholi.

ja itsemurhaan johtaa alkoholi paljon herkemmin kuin kannabis. ja asiahan on tutkittu ja verrattu alkoholin ja kannabiksen haittoja ja se on paljastanut alkoholin olevan paljon pahempi huume kuin kannabiksen. Mutta suomessa tietty tätä ei ymmärretä, juoppojen(ja juoppohullujen)luvattu maa kun on.

Tudella tekopyhää vikinää ihmisiltä, jotka itse vetävät nupin sekaisin kossulla ja samaan aikaan valittavat kannabiksen käytöstä.

Käyppä valtteri joskus Hollannissa coffeeshopissa ja mene sen jälkeen alkoholia myyvään paikkaan. Huomaat varmaan itsekin eron. Coffeeshopissa kukaan ei mäykkää tai käyttäydy väkivaltaiseseti, toisin kuin alkoholikuppiloissa.

Ja vielä hollannista ja hollantilaisista sen verran, että he käyttävät kannabista keskimäärin asukasta kohden paljon vähemmän kuin esim. saksalaiset, espanjalaiset, ranskalaiset,amerikkalaiset jne..(lista on pitkä).

Joten, pidä Valtteri mölyt mahassasi, kun et selvästikään teidä mistä puhut.

LUIN SAMOMALEHTIÄ
Vieras

#2680 NYT HOLLANTI KIELTÄÄ ULKOMAALAISIA C-BAARIIN!

20.12.2010 16:46

ULKOMAALAISET EIVÄT SAANEET MENNÄ ENÄÄ COFFEE-BAARIIN.LOPPUPISTE ERIVAPAUKSILLE.KOVA ISKU !!!!!!
Vieras
Vieras

#2681 Re: NYT HOLLANTI KIELTÄÄ ULKOMAALAISIA C-BAARIIN!

20.12.2010 19:15

#2680: LUIN SAMOMALEHTIÄ - NYT HOLLANTI KIELTÄÄ ULKOMAALAISIA C-BAARIIN! 

Joo näin siinä käy kun Muissa maissa laitonta.  Tässäkin tapauksessa ongelmat johtuvat tuosta kieltolaista.

Turistithan siel on ollu ongelma eikä paikalliset. Käsittääkseni ei koko hollanti aio kiellä turisteilta pääsyä coffeeshoppeihin, vaan jotkin alueet kieltävät. 

Jännä nähä sit ku tuo tulee voimaan niin lisääntyykö turisteilla laiton kannabiksen käyttö siellä hollannissa. Koska jos turisti on miettiny menevänsä coffee shoppiin ja sitten ei pääsekkään niin on helpompi sit ostaa siit coffee shopin edessä olevalta diileriltä. Voi olla et tulee lisääntyy tuo muidenki aineiden käyttö sit samal turisteil, meinaan jos diilereilt sit joutuvat ostaan ni voi vähän muutakin tarttua mukaan siltä diilerilt.  Rikollisuus kyllä hyötyy tästä eniten, koska nyt siirretään valtiolta turisteilta tulevat hamppurahat rikollisten käsiin.

Tässä linkkiä tuohon uutiseen. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/EU-tuomioistuin+Hollannissa+saa+kielt%C3%A4%C3%A4+kannabiksen+myynnin+ulkomaalaisille/1135262431766

En usko että tämä tarkottaisi sitä että ei voi enää käydä hamppua hollannis polttelemas.  Mut ainakaan tuol Maastrichtinis ei sit saa näköjää enää.

dimebonics
Vieras

#2682 asd

20.12.2010 22:56

Lailliseks vaa. Ja te joiden mielestä se on "hengen vaarallista", nii synnytyskin aiheuttaa varman kuoleman, mutta ei seksi laitonta oo

Vieras

#2683

24.12.2010 05:44

EN ALLEKIRJOITA! Muistakaa nuoret että jo ensimmäinen piikki voi tappaa!
Vieras
Vieras

#2684 Re:

26.12.2010 22:15

#2683: -  

Joo ei kannata lähtee edes kokeilee kannabiksen piikittelyy... sen muuttaminen ruiskuun sopivaks on aika mahdotonta.

Jos nyt sit jotenki sen kannabiksen sinne ruiskuun saa ni kyllä varmasti henki lähtee jos sellast lähtee suonee ruiskii...

 

Hölmö peruste olla allekirjottamatta... vaikkakin vitsihän tuo viesti aika varmasti olikin.

järjen ääni
Vieras

#2685 en allekirjoita

28.12.2010 02:29

En allekirjoittaisi vaikka Kannabis parantaisi syövän tai vaikka olisi kuinka terveellistä, terveellisempää olisi elää ilman niitä lieviä/vahvoja huumeita tai sallittuja huumeita kuten alkoholi,tupakka. Huumausaineita pitäisi vähentää ei lisätä. Täällä tuskin montaa allekirjoittanutta on jotka mitään näistä aineista lääkinnällisiin käyttöön tarvitsisi. kivun lievitys erikseen.
herbdude

#2686 Re:

28.12.2010 19:50

#1: Lauri - -  

Miksi pitää tulla sitten tämmöselle adressille valittamaan?

Isabel Allende
Vieras

#2687 Kieltolaki on vanhentunut holhouskeino...

28.12.2010 21:59

Miksi tällainen laki?
Mikä kannabiksessa on niin hirvittävän "vaarallista"? Jos minulta kysytään, saisi muutkin huumeet kuin alkoholi, tupakka, rasvainen ruoka, suklaa, kahvi ja karamellit laillistaa.
Logiikkaa ja kiihkotonta järjen käyttöä kaivattaisiin kipeästi!

Kaikki ovat täysin turhia, elimistölle vahingollisia nautintoaineita, jotka aiheuttavat kustannuksia terveydenhuollolle - ei ruohon polttelu ole sen huonompi/ paheksuttavampi harraste kuin joku järjetön CocaColan litkiminen niin että hampaat muuttuu ruskeiksi piikeiksi ja vatsahaava paukahtelee auki - kuten naapurin yksinhuoltajalla.
Tuomas Santakallio
Vieras

#2688 Hampun eli Marijuanan tulisi olla laillista koska:

30.12.2010 03:55

Ihmisellä on perustuslaillinen koskemattomuuden suoja omaan vartaloonsa. Niinpä huumelainsäädäntö ei ole perustuslain hengen mukainen. Aikuisella ihmisellä tulee olla täysi vapaus päättää mitä hän itse nauttii niin lääketieteellisessä, kuin päihtymistarkoituksessa. Aikuiset ihmiset eivät ole epäkypsiä.

Kannabis on monikäyttöinen, satoisa viljelykasvi, jonka käytöllä ei olla lääketieteen piirissä havaittu yhtään haitallista terveysvaikutusta.

Kannabiskuitu on erittäin korkealaatuinen kankaiden, paperin ja rakennusmateriaalin raaka-aine.

Kannabiksen siemenet ovat monipuolista ravintoa, joka sisältää kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Siemenistä puristettava öljy on rasvahappokoostumukseltaan oliiviöljyyn verrattava terveystuote.

Kannabiksen kukasta saatavia uutteita käytetään tälläkin hetkellä monien sairauksien lääkitsemisessä.

Kannabis on viljelymaata ravitseva kasvi, joka päästää typpeä ympäristöön, ja ennaltaehkäisee eroosiota.

Kannabis on liian hyödyllinen kasvi Suomen talouden kannalta, ja sen kieltäminen kaventaa tuntuvasti kansalaisoikeuksia jo periaatteellisella tasolla.
mc death
Vieras

#2689 tjaaha

31.12.2010 23:50

riitelyä näyttäs olevan onpa tossa itekkin tullu sammakoita päästettyä mielenkiinnosta kysäsen miten ja mitä olette ajatellu äänestää se on ainut oikea tapa viedä asiaa jollain tapaa eteenpäin riitely vie uskottavuuden asialta jos toiseltakin tyhmät kommentit kannattaa jättää huomiotta en itekkään vielä ole ehdokkaitani valinnu valistusta kiitos jos sais ehkäpä persuja porvarit on tähän mennessä olleet kahvassa ja mitä on saatu

pokpok
Vieras

#2690

01.01.2011 19:15

Ihan sama onko laillista vai ei, pajauttelen silti omaa kasvattamaani kukkaa.Ja ehkä pistän vähän myyntiin
mr. viihdekäyttäjä
Vieras

#2691 Tosiasiahan on että...

01.01.2011 20:10

#2685: järjen ääni - en allekirjoita 

oli ne "aineet" laittomia tai ei niin kyllä ne halukkaan saavat sitä aina hankituksi ennemmin tai myöhemmin. Laittomana tosin tavaran saatavuutta ja laatua ei voi taata joten epäonninen "narkkari" saattaa ostaa ainetta, jota on jatkettu ties millä myrkyllisillä jatkeaineella. Lisäksi uskon kannabiksen kohtalla tämän porttiteorian juontavan juurensa siihen että kun kyseinen substanssi on laiton niin se rinnastetaan maallikkojen mielessä "koviin" huumeisiin. Lisäksi laittomana hamppu on automaattisesti ns. huumekauppiaiden tuotelistalla, josta löytyvät lisäksi mm. amfetamiini, heroiini, ekstaasi... 

 

Vieras

#2692 Re:

03.01.2011 04:24

#3: Anon ymous -  

kannabis ei tuota riippuvuutta...

Vieras
Vieras

#2693 Re: Tarkottaako

03.01.2011 16:44

#2672: -  

Että miljoona Eu kansalaisen allekirjoituksen vai mitä???

 

Vieras

#2694 Re: Re:

03.01.2011 18:08

#2692: Vieras - Re:  

Kyllähän se aiheuttaa riippuvuutta..... Mutta vain psyykkisen.  Itse olen poltellut joskus lähes vuoden päivittäin ja olen huomannut että kyllä siitä sellanen noin viikon kestävä unensaanti vaikeus tulee kun lopettaa.  Ehkä hieman arsyyntymistäkin voi esiintyä.   Tätä kannabiksen riippuvuuttta voisi verrata ihan vaikka karkin syömiseen, jos olet syönyt vuoden ajan karkkia päivittäin ja sitten et yhtäkkiä sitä enää sakkaan, niin kyllähän siitä seuraa sellasta vitutusta ja arjen rytmin sekoittumista.

Itse olen huomannut että kahvi aiheuttaa aikapitkälti tämän saman psyykkisen riippuvuuden... Paitsi kahvihan kyllä sitten aiheuttaa sen fyysisen riippuvuudenkin joka ilmenee pään särkynä ja vapinana.  Mielestäni kahvista on vaikeampi päästä irti kuin kannabiksestä.

On hölmöä sanoa että se ei aiheuta mitään haittaa se vain luo lisää väärinkäsityksiä(ja niitähän kannabiksen kohdalla tuntuu riittävän). Kannabikselläkin on omat haittavaikutuksensa vaikkakin todella lievät sellaiset.  Tosiasiahan on että kannabis on yksi lievimmistä päihtehteisttä(huom yksi lievimmistä).

Tossa tällänen usein linkitetty uutinen (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2008/07/669288/eu-raportti-kannabis-tupakkaa-ja-alkoholia-turvallisempaa)

Jos riippuvuuden kannabikseen haluaa niin saa kannabista  polttaa pari kuukautta ennen kuin se kehittyyy(ainakin minun kohdalla).  Eli viikonloppukäytöllä on todella vaikea tulla riippuvaiseksi.

Mielestäni Kannabis tulisi laillistaaa koska saisimme terveysvaikutuksiltaan/päihdyttävyydeltään  lievemmän päihteen vaihtoehdoksi alkoholille.  Silloin henkilö joka haluaisi laillisesti päihtyä ei tarvitsisi käyttäää niinkin vahvaa/koukuttavaa ainetta kuin alkoholi.

Tärkein syy laillistamiselle on mielestäni se että saisimme rikollisjärjestöiltä sisäänheitto huumeen pois jolloin kovienhuumeiden käyttäjät vähenisivät.  Valtio saisi kannabiksestä tulevat rahat  jotka sitten voitaisiin käyttää vaikkapa tähän päihde onelmien hoitoon.  Nythän tilanne on se että Kannabista käytetään  paljon  ja rikollisjärjestöt saavat rahaa ja valtio menettää sitä kun se jahtaa näitä perus hampun polttelijoita rikollisjärjestöjen sijaan.

Onneksi kannabiksen laillistuminen on vain ajankysymys...  Tämän kuvan olen saanut seurattuani lukuisia keskustelupalstoja ja  mielipide sivuja.    Kun tämä kannabis propagandan sukupolvi  väistyyy uuden tieltä......

On jo monia euroopan maita missä se on jo osittain laillista tai laillista. Toivottvasti suomikin kerrankin olisi liikkeellä ajoissa eikä aina jälki junassa.  Tässä loppuun vielä tällänen mielenkiintonen uutinen

http://www.suomenkannabisyhdistys.org/artikkelit-mainmenu-27/politiikkajakannanotot/887-eu-ei-aio-estaeae-jaesenvaltioitaan-dekriminalisoimasta-tai-laillistamasta.html

 

 

 

 

Vieras

#2695 Re: Re: Re: :D

03.01.2011 20:39

#2694: Vieras - Re: Re:  

Selvästi on poika polttanut liian vähän

Vieras

#2696 Re:

04.01.2011 00:37

#2: Reija Tyynismaa -  

RAKAS IDIOOTTI. Miksei äiti voisi nytten juoda vaikkapa terästettyä kahvia ja feidaa lapsensa. Kannabiksen laillistaminen ei korvaa tupakaa

Moby
Vieras

#2697 No huhhuh

04.01.2011 12:54

Ihme porukkaa täällä. Jos ette tykkää, että kannabis laillistetaan niin suksikaa hemmettiin täältä. Ei teitä kukaan pakota allekirjoittamaan mitään adressia ja uskon, että ne jotka tämän adressin haluaisivat allekirjoittaa niin tietävät oman mielipiteensä eivätkä tule sitä muuttamaan vaikka kuinka paljon täällä jauhaisitte omaa näkökantaanne. Itse en ole sen puolella, että Kannabis laillistetaan, mutten aijo siitä riidellä kenenkään kanssa. Kaikilla omat mielipiteet. Vai mitä? :)
Vieras
Vieras

#2698 Re:

04.01.2011 23:05

#2683: -  

Muistakaa myös että ensimmäinen pähkinä voi tappaa, jos olet allerginen

Vieras
Vieras

#2699 Re: en allekirjoita

05.01.2011 19:12

#2685: järjen ääni - en allekirjoita 

Hassua että sanot näin "En allekirjoittaisi vaikka Kannabis parantaisi syövän tai vaikka olisi kuinka terveellistä, terveellisempää olisi elää ilman"

 

Eli jos kannabisellä voisi syövän parantaa niin siltikin se pitäisi laitonta olla.  Sit samaan aikaa puhut et ois tervellisempää...

Aika ristiriitaista et oot terveyden kannataja mutta sit periaatteen takia et sitä terveyttä edes haluais edistää kun kyse on jostaki sue epämiellyttävästä aineesta.   mul  menee ainakin yli tää tällänen järjen ääni.  

Mielestäni kannabiksen laillistaminen olisi askel kohti haitatomampaa päihdekulttuuria. 

Ylen Sankia Priha
Vieras

#2700

05.01.2011 19:17

Hyvä Herra "Jaakko Mäki",

OLE YSTÄVÄLLINEN JA LOPETA SEURAAVANLAINEN TYHJÄNPÄIVÄINEN HORINA:

"Kannabis on jo dekriminalisoitu monessa muussa maassa. Kannabiksen päihdyttävästi vaikuttavien ainesosien kannabinoidien tappavaa annosta ei tiedetä, mutta arvioiden mukaan kannabista pitäisi kerralla nauttia useita kiloja, jotta yliannostus tapahtuisi. Tiedemaailma ei tunne kuolemaan johtanutta yliannostustapausta. Yhdellä käyttökerralla puhutaan maksimissaan muutamista grammoista.

Kannabiksen pienen määrän hallussapito ja käyttö pitäisi laillistaa suomessakin.

* Suuri rahasampo siirtyisi salakuljettajilta sekä rikollisjärjestöiltä valtiolle.

* Myyntiä voitaisiin valvoa, alaikäisten olisi vaikeampi hankkia kannabista.

* Poliisilta vapautuisi suuri määrä voimavaroja oikeiden rikosten tutkintaan.

* Yhtenä tärkeimmistä lääkekäyttöä puolustavista tekijöistä voi mainita vahvojen kipulääkkeiden käytön väheneminen."

HARJOITTAMAASI TOIMINTAA KUTSUTAAN SIVISTYNEIDEN IHMISTEN KESKUUDESA NIMELLÄ D I S I N F O R M A A T I O. EDELLÄ MAINITTU SANA VOI OLLA SINULLE HIEMAN VAIKEA YMMÄRTÄÄ, JOS OLET SÄTKÄSI HYVIN POLTTANUT, MUTTA YLEISESTI OTTAEN SANALLA DIS-IN-FOR-MAA-TIO TARKOITETAAN, ETTÄ JOKIN HENKILÖ JOHTAA HARHAAN SUURTA YLEISÖÄ KERTOMALLA SYÖTTÄMÄLLÄ PARIN TOSIASIAN SISÄLLÄ TÄYTTÄ POTASKAA.

ADRESSIN KEHITTÄJÄNÄ SAATAT OLLA NERO, SILLÄ ONNISTUT JOHTAMAAN KOHDERYHMÄSI, ELI ARVOSTELUKYVYTTÖMÄT, KIRJOITTELEMAAN NIMIÄÄN INNOISSAAN TÄHÄN PIKKUADRESSIISI. NÄYTÄT PYRKIVÄN HOUKUTTELEMAAN NIITÄ, JOTKA EIVÄT YMMÄRRÄ, MIKSI HUUMAUSAINEET ON KIELLETTY.
(ELI EIVÄTKÖ HUUMAUAINEET OLE LAITTOMIA JUURI SIKSI, ETTÄ NE AIHEUTTAVAT TEVEYSHAITTOJA?) EI NIITÄ KUKAAN HUVIKSEEN OLE KIELTÄNYT, VAIKKA NÄIN LUULET.

KUITENKIN TYYLISI PUOLTAA ENEMMÄNKIN SITÄ, ETTÄ SUHTEELLISUUDENTAJUSI EI NÄYTÄ OLEVAN VIISIVUOTIAAN (5-V) TASOA YLEMPÄNÄ PÄÄTELLEN SIITÄ, JOS TODELLISUUDESSA KUVITTELET, ETTÄ "Poliisilta vapautuisi suuri määrä voimavaroja oikeiden rikosten tutkintaan." ja "Myyntiä voitaisiin valvoa, alaikäisten olisi vaikeampi hankkia kannabista." OLISIKOHAN TODELLAKIN NÄIN?

LISÄKSI MIKÄLI TAVOITTEESI OLI HERÄTTÄÄ KESKUSTELUA, NIIN ONNISTUIT LOISTAVASTI. TOSIN KESKUSTELUSSA EI OLE ENÄÄ PÄÄTÄ EIKÄ HÄNTÄÄ, JOTEN ONNISTUIT VIELÄKIN "PAREMMIN". TOISAALTA, MITÄ JÄRKEÄ ON KOKO KESKUSTELUSSA, JOS EI KÄSITETÄ, MISTÄ PUHUTAAN?

TOIVOTAN LOISTAVAA JATKOA PUUHASTELULLESI, VAIKKA TUSKIN ONNISTUT.

PS. ODOTAN INNOLLA, KUINKA MONTA RAIVOSTUNUTTA KOMMENTTIA VIESTINI SAA AIKAAN. ITSE NAUTIN SIITÄ, KUINKA ARVOSTELUKYVYTÖMÄT YRITTÄVÄT LAUKOA MINULLE SATUJAAN!

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?