Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

They bastards forcibly medicated Timo Haara

#3201 Salem aleikum

13.09.2011 04:36

بارك الله فيكم.
420

#3202 Suomiko muka hyvinvointivaltio?

13.09.2011 05:06

Itse olen ad/hd:sta ja skitsofreniasta kärsivä ihminen, jolle napit eivät sovi, minusta tulee nappeja popsittuani turhan agressiivinen ja sekava, kannabis rauhoittaa mieltäni ja pystyn nukkumaan paljon paremmin polteltuani, olen joskus kokeillut melkein kaikki huumausaineet läpi ja lopetin ne, mutta kannabiksesta en luovu, koska en näe kyseisessä luonnon tuotteessa mitään pahaa, kannabis on auttanut minua! Kannabis on lääke syöpään ja moneen muuhun eri tautiin! Ottakaa tietämättömät vähän tuntumaa, ja lukekaa asioista ennenkuin sanotte mitään! Timo Haara vapaaksi ja presidentiksi, kannabis lailliseksi! TOTTA VITUSSA ALLEKIRJOITAN, KANNABIS ON MAAILMAN TERVEELLISIN PÄIHDE, JOTA KÄYTETÄÄN LÄÄKKEENÄ USEASSA MAASSA!! Legalize it!
Velho

#3203 Re:

13.09.2011 10:51

#10: Tero Ylipulli -

Juu olet varmasti hoitanut ja pyyhkinyt persuksia, jotkut vain on hyviä siinä luonnostaan. Oisikohan kyseisen vanupuikkokakaran kasvatukseen ja vanhempiin tässä katsominen eikä siihen päihteeseen? Ei kukaan joka haluaa laillistaa kannabiksen halua että sitä ängetään lasten eteen, ooksää tyhmä päästäs vai tuo sama vanupuikko mistä ite puhut? Vanhempien vika se on jos antavat lastensa tehdä jotain tälläistä ja jos kannabis olisi ollut tuolloin verollinen, täysi-ikäisille myytävä tuote niin vanupuikkokakaran ei olisi tarvinut hankkia rikollisorganisaatiolta päivittäisiä lussujaan vaan ihan yhtä hyvin olisi voinut vanhempansa opettaa kannabiksen vaarat siinä missä alkoholinkin. Suomi on juoppojen maa ja eihän juopoille käy että toiset haluaa päihtyä miedommalla ja huomattavasti terveellisemmällä päihteellä joka ei pistä aggressiiviseksi eikä luo tuota tajunnanräjäyttävää myrkytystilaa jota kutsutaan krapulaksi.

 

PS. Puheistasi päätellen et ole narkkia ikinä nähnytkään, saati sitten välittänytkään, minä olen pelastanut useamman jotka ovat koko pienen ikänsä vetäneet kamaa kuin kamaa ja nykyään elävät yhteiskunnassa normaalisti, rakastavat elämää, eivätkä käytä päihteitä. Ja minä olen tehnyt sen puhtaasti rakkaudesta ilman mitään valituksia enkä siksi että se on mun työ! Häpeä per**le!

Hippi.

#3204

13.09.2011 15:23

Tulipa aikoinaan satunnaisesti pössyyteltyä.. kunnes erään kerran tyttöystävän kanssa poltellessa vetasin överit! Leipää leikatessa alkoi takaraivossa ääni hokea ja vaatia kamalia.. Ääni vaati tytön silpoamista veitsellä. Koura puristi veistä, kun itse kävin painajaismaista päänsisäistä taistelua VOIMAKASTA vaatimusta vastaan. Näin jo mielessäni kuvia tytön itkevästä äidistä ja lehtiotsikoita tapahtuneesta veriteosta äänen hokiessa : tapa.. tapa.. lyö, TEE SE!! Pulssi hakkasi kolmeasataa kun vaivoin sain hellitettyä otteen veitsestä ja pakenin tuskanhikisenä asunnosta sekä tytön läheltä.
Olin todella järkyttynyt tapahtuneesta, sekä syvästi helpottunut että voitin taistelun ääntä vastaan! Tyttö (keski-ikäinen nainen jo nykyään) ei vieläkään tiedä kuinka lähellä kuolema käväisi sinä iltana.
Tapahtuneen jälkianalysointi oli rankkaa.. Ajatukset pyörivät kysymyksissä: oonko tosiaan oikeasti hullu.. vai onko piru (ääni)tosiaan olemassa? Pelotti. Tuli jopa ajatus että voisko olla niin, että jos ihmisen itsekontrolli/omatahto pettää, niin silloin piru alkaa toimimaan ja vaikuttamaan!
Nykyään luulen jo tietäväni enemmän. Vahvassa kannabiksessa on korkeat THC-pitoisuudet ilman vastavaikutteista pois jalostettua ainesosaa (N.. jotain), ja se saattaa aiheuttaa psykoosia joillekin joilla ilmeisesti on geenien sopukoissa taipumusta skitsofreniaan, ilman että se muuten koskaan sairaudeksi puhkeaisi.
Saattaa olla että kannabis on parempi vaihtoehtopäihde alkoholista agressiivisiksi tuleville ym.ongelmakäyttäjille? Mutta kun joillakin meistä on olemassa tämä piilevä taipumus skitsoiluun jonka THC sitten saattaa laukaista ehkä vakavinkin seuraamuksin, en voi allekirjoittaa adressia.
Hyvin harkittua ja valvottua lääkekäyttöä kuitenkin kannatan.
Huoh

#3205 Re:

13.09.2011 16:20

#3204: Hippi. -

Voi däär näitä rollejä.. Ettekö nyt mitään muuta keksi? Ihan oikeesti.


Vieras

#3206

13.09.2011 16:45

eip tuu ite polteltua mutta camoon!!!

Vieras

#3207 Grow up!Man made beer,God grow the weed and God we trust.

13.09.2011 18:30

Weed cure for cancer, good for eat, if you dont like smoked.
but for sure is good for you!any how,good is good,
alcohol rise you evil and let you body whit out shield.
i found Finnish peopel are lost and play whit evil things,
we don´t have no faith,we dont wanna belive,we think we Gods.
this is Whole country proplem an we need to deal whit,and focus
our force for real proplems,like criminality againste freedom and humanity.
Rasism is our great proplem,our nation get sick whit war from russian
and now we have sicknes here and we never get cure for it.help god to the Finnish peopel.
we need to get peace for real.

Vieras

#3208 enemmän rahaa vastustukseen

13.09.2011 21:28

Enemmän valtio menettää kuin saa rahaa taistelusta kannabista vastaan. Miettikää.
Ministery+s wise man.

#3209 Re: enemmän rahaa vastustukseen

14.09.2011 03:15

#3208: - enemmän rahaa vastustukseen

no todellakin...koko kannabiksen kieltolaki on mielivaltainen ihmis järjen vastainen.

myös taluodellisessa ja kestävään kehitykseen tähtäävän kehityksen vastainen.

Järki voittaa aina lopulta, tämmöset kieltolait kaatuvat omaan mahdottomuuteensa,

ei köyhällä suomella olee varaa haaskaa vaivalla hankittuja veronmaksajien rahoja.

 

 

 

Rocco

#3210 Re: Re:

14.09.2011 07:31

#3205: Huoh - Re:

Ei nuo "päänsisäiset" äänet oo mitään trollausta sillä itsellenikin niitä övereissä välillä tulee vaikka mitään skitsofreniaa ei suvussa esiinykkään, tosin mitään tuollaisa tappo meininkiä ei ole tullut vaan ihan itseni kans oon päänisisällä rupatellut mukavia.

Kismittää vaan ku niitä övereitä on vaikea saada sillä itsensä tutkiminen on mukavaa ja mieltäavartavaa puuhaa.

g_g_g

#3211 Re:

14.09.2011 15:24

#3204: Hippi. -


Mikäli kannabis johtaa skitsofrenian puhkeamiseen jollakin ihmisellä, olisi se sairaus tullut joka tapauksessa josakin vaiheessa elämää hänelle.

Niin ja itse olen joskus nuorena pilveä polttaessa vetänyt 2 kertaa överit, mitään muuta siinä ei sattunut kun sydän rupesi pumpumpum hakkaamaan tajuttoman nopeasti ja sen johdosta meinasi paniikki iskeä, mutta onneksi se kaikki oli ohi puolessa tunnissa...

En itse usko henk koht, että kannabis aiheittaisi tälläisiä mainitsemiasi ääniä päässä, kuin todella todella harvoissa tapauksissa, mutta se kertoo vain siittä, että tämä päihde ei ole sinua varten ja koskaan sinun ei tule käyttämään enään. Ehkä sinullakin on piilevä mielisairaus? Mene ja tiedä, mutta normaalilta tuo ei kuulosta, sillä tunnen useita useita ja vielä useampi kannabiksen käyttäjiä ja kukaan, ei kukaan ole koskaan pilven takia tuollaiseen tilaan päätynyt juttelemaan pirujensa kanssa... :D Mutta, kuten kaikissa pähteissä on kyllä hyvät ja huonot puolet. Usein näkee kaupungilla noita ihmisiä, jotka viinalla ovat päänsä sekoittaneet ja puhelee itsekseen pään sisäsille äänille. Juuri parvekkeelta katselin erästä alkoholistia joka kovaan ääneen itselleen huusi, käski lopettaa, ei ei halua tehdä sitä, haistattia p*skaa itselleen ja kehu mielummin menevänsä kotiin, tiedä sitten mikä piru siellä puheli... :D

Hippi
Vieras

#3212 Re: Re:

14.09.2011 15:34

#3205: Huoh - Re:

Se mitä kirjoitin myös tapahtui. Ei tarvi keksiä mitään. Ei paljoa naurattanu silloin, eikä naurata vieläkään ajatus siitä miten olis voinu käydä! Et taida hyväksyä mitään kielteistä tosiasiaa kannabiksesta?   Oikeesti.

En kommentoi enempää. Liikaa polttaneiden vanupäitten kans on turha väitellä.

PS.    Ei se King alkoholikaan mikään pyhimys oo.

insinööri

#3213

14.09.2011 23:51

"Tulipa aikoinaan satunnaisesti pössyyteltyä.. kunnes erään kerran tyttöystävän kanssa poltellessa vetasin överit! Leipää leikatessa alkoi takaraivossa ääni hokea ja vaatia kamalia.. Ääni vaati tytön silpoamista veitsellä. Koura puristi veistä, kun itse kävin painajaismaista päänsisäistä taistelua VOIMAKASTA vaatimusta vastaan. Näin jo mielessäni kuvia tytön itkevästä äidistä ja lehtiotsikoita tapahtuneesta veriteosta äänen hokiessa : tapa.. tapa.. lyö, TEE SE!! Pulssi hakkasi kolmeasataa kun vaivoin sain hellitettyä otteen veitsestä ja pakenin tuskanhikisenä asunnosta sekä tytön läheltä. "

Kuulostaa hurjalta. Jos vaikutus oli todella tuo, suosittelen itsesi ja yhteisen hyvän nimissä tarkistuttamaan pääkopan perin pohjin. Jos kannabis on laukaissut mielenterveysongelmia, ne voivat laueta yhtä hyvin myös alkoholilla, tai stressillä. Toisinsanoen se, että et polta enää kannabista ei ole mikään tae siitä, ettei oireet uusiudu.
Itse laillistamisdebattiin ko. tapaus ei liity millään tavalla.
Veronmaksajana vaadin, että poliisi siirtää resurssinsa kannabiksen käyttö- ja kasvatusrikoksista järjestäytyneen rikollisuuden, alkoholihaittojen ja rattijuopumusten torjuntaan.
~E

#3214 Re: Idioottiko olet?

19.09.2011 00:59

#1: Lauri - -

Öö? Kannabista käytetään jo, sen laillistaminen ei lisää käyttöä. Muissa maissa missä kannabis on dekriminalisoitu, käyttö on dramaattisesti VÄHENTYNYT ja muuttunut vastuullisemmaksi.

tl;dr Porukka käyttää joka tapauksessa, huumelait aiheuttaa enemmän vahinkoa kuin huumeet itse

Ganja Roots Finland

#3215 Free Timo Haara

19.09.2011 05:44

http://justpaste.it/FreeTimoHaara Jos et tule Free Timo Haara-mielenosoitukseen, syytä itseäsi kun sinua tullaan hakemaan pakkolääkittäväksi.
uutisvihjeitä kehiin

#3216 Tässä kaikki mediahuomio jonka tämä adressi on tähän mennessä saavuttanut

19.09.2011 06:58

niin kuin kaikki muutkin

#3217 Re: tynnyrissäkö olet kasvanut??

19.09.2011 17:13

#2: Reija Tyynismaa - Huomaan kirjoitus tyylistäsi että olet iäkäs ja tietämätön asiasta. mennäänpä tätä kautta asiaan sisälle  jos poltan työ päivän jälkeen yhden "sätkän" kannabista ja rentoudun kotona yksin katsellen telkkaria tai hoidan arki askareita niin ketä se haittaa naapureita, vanhempia,lapsia? mutta jos otan kännit rentoutumiseen työ päivän jälkeen niin olenko enää kyvykäs hoitamaan työpäivän jälkeisiä askareita?? olet itse varmaan kokeillut alkoholia ja tiedät että se heikentää sinun päivittäistä rytmiä. aamulla on krapula ja väsymys  mietit miten sitä töihin pääsisi autolla. mutta onko sinulla kokemuksia kannabiksesta? minusta kaikkien vastustajien tulisi kokeilla kannabista ja verrata sitä alkoholin haittoihin. kannabiksesta ei tule krapulaa se ei vedä sua niin sekaisin kuin kännit eli voit toimia huomioita herättämättömästi kaupungilla, pankeissa, virastoissa ja vaikka POLIISI ASEMALLA :) mutta voitko kännissä hoitaa samoja asioita huomaamattomasti??? ja tuo sinun käyttämäsi termi "pilvenpolttaja-narkkari" koetko itsesi alkoholistiksi jos käytät alkoholia 1-2 kertaa kuukaudessa? tai tunnetko itsesi H****ksi/lutkaksi  jos harrastat seksiä 1-3 kertaa viikossa/kuukaudessa???????? minä en tunne itseäni narkomaaniksi vaikka poltan lähes päivittäin kannabista. käyn kokopäivätyössä minulla on vaimo ja 2 lasta ja asumme omistusasunossa, maksan veroja ja laskuja niin kuin muutkin "ihmiset" ja hoidan perhettäni tunnolisesti ja rakastavaisesti niin olenko PILVENPOLTTAJA-NARKKARI??????? kuinka moni alkoholilla saman tekevä mies tai nainen voi huolehtia samoista asioista vahingoittamatta perhettään??? KYSYN VAAN!!!!!! LEGALIZE

huumeet pois!

#3218

25.09.2011 23:05

Olipa kerran onnellinen perhe, isä, äiti ja 2-vuotias tyttö. Sitten vanhemmat alkoivat polttamaan kannabista.

Äiti kuoli ensin vedettyään liikaa, ja isä menetti työnsä polttelun takia. Hän ei saanut historiansa takia enää mistään työtä. Epäonneksi maailmassa on laittomiakin ansaitsemiskeinoja, kuten tyttölapsen panettaminen kannabiskavereille. 5 vuoden iässä tyttö karkasi kotoa, ja hänkin oppi polttamaan kannabista.

Tytöllä ei ollut rahaa jolla saada kannabista, joten hän jatkoi isänsä julmaa linjaa. 10 vuoden iässä hänet löydettiin porttikongista niin pöllyssä, että aikuinenkin ensikäyttäjä olisi kuollut siihen määrään. 3 vuotta häntä yritettiin vieroittaa huumeista. Tarvittiin 2 raavasta miestä pitämään hänet aloillaan. 13-vuotiaana hänet löydettiin kaapista hirttäytyneenä. Hirttoköyteen oli sidottu lappu: "En kestä enää."

Ja juuri tällaisten adressien takia tuollaiset tapaukset jatkuvat. Ihmiset katsovat  kannabista pienenä huumeena, vaikka oikeasti se toimii porttina mm. heroiiniin. Ja tupakka muuten pois, kertokaapa linkki sellaiseen adressiin niin käyn allekirjoittamassa.


Vieras

#3219 Re:

25.09.2011 23:08

#3218: huumeet pois! -

Lisään vielä ettei tällainen sivu vaikuta påskan puolikastakaan yhteiskunnan asioihin vaikka nimiä tulisi kuinka monta. Suomen kansan historiassa vain yksi adressi on vaikuttanut yhteenkään päätöksentekoon ja tämä oli suomen itsenäisyysadressi.

-minä-

#3220 Re: Otappa selvää ennen ku meuhkaat.

26.09.2011 03:10

#3218: huumeet pois! -

Vaikutti että huumorilla tuon kirjoitit, mutta jos tosissaan olet niin olen kyllä vahvasti eri mieltä.

 

"Äiti kuoli ensin vedettyään liikaa, ja isä menetti työnsä polttelun takia."

- Kannabikseen ei voi kuolla.  Ainakin se olisi kallista (voita ensin lotossa niin silloin sinulla on ehkä mahdollisuus yrittää tätä), enkä usko että mahaan mahtuisi sen verran.

Lainaus vikipediasta

"Kannabiksen vaikuttavien ainesosien kannabinoidien tappavaa annosta ei tiedetä, mutta arvioiden mukaan kannabista pitäisi kerralla nauttia noin 13 kg, jotta yliannostus tapahtuisi. (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabis)

kuvitteellisen Isän tapauksessa taas hän olisi tarvinnut psykiatria auttamaan käsittelemään tunteet (ongelmat)t joita hänellä oli koska, hän olisi pakoillut kuitenkin näitä ongelmia jollakin päihteellä oli se päihde laiton tai ei. Eli mielestäni tässä isän tapauksessa kannabis ei ollut se itse ongelma vaan se että hän ylipäätänsä pakoili asian käsittelyä. Kannabiksen käyttö  oli siis ennemmin psyykkisestä huono vointisuudesta johtuva oire kuin itse ongelma.  Tässä pitäisi kehittää mielenterveys alaa ja ehkäistä ihmistä hakemaan ratkaisua päihteistä ja parantaa/helpottaa ongelmaisen ihmisen avun saantia.  Jota taas laittomuus tässä ei kyllä todellakaan tee.

Itse asiassa yleensä tämä laittomuus on tässä se ongelma tekijä eikä kannabis koska, työpaikoilla on yleensä nollatoleranssi kannabiksen suhteen ja kannabiksessä on sellanen huono puoli tässä tapauksessa että kannabinoidien metaboliitit (eli ei päihdyttävät kannabinoidien hajoamis tuotteet) säilyvät rasva kudoksissa noin 1 vko - 1kk. Näitä sitten mitataan verestä ja jos niitä löytyy niin voi saada potkut. tämä on naurettavaa koska tämä kannabiksen metaboliitit eivät päihdytä tai vaikuta muutenkaan mielen tasapainoon.  Joten jos kuvitteellinen isä olisi saanut potkut kannabiksen löytymisen takia ( niin kuin yleensä se menee) niin tämän yksinkertaisesti aiheutti kannabikselle säädetty laki ei itse kannabis.

"Hän ei saanut historiansa takia enää mistään työtä.Epäonneksi maailmassa on laittomiakin ansaitsemiskeinoja, kuten tyttölapsen panettaminen kannabiskavereille.5 vuoden iässä tyttö karkasi kotoa, ja hänkin oppi polttamaan kannabista. Tytöllä ei ollut rahaa jolla saada kannabista, joten hän jatkoi isänsä julmaa linjaa."

Tämäkin ongelma johtuu siitä että kannabis on laiton.   Jos kannabis olisi esim. dekriminalisoitu niin tämä isä todennäköisesti  olisi joutunut vain hoitoon ja parannuttuaan  tullut takaisin töihin.

Toisekseen lapsensa myyminen seksuaalisesti vaatii aika moista kieroutta ja silloin ei tosiaan ole enää kyse kannabiksen aiheuttamista ongelmista vaan aikamoisesta kieroudesta(mielenterveys ongelmista).  On meinaan helpompia ja järkevimpiä tapoja saada kannabis addiktionsa tyydytettyä esim. työttömyystuella jo pääsee pitkälle. Myös kannabiksen kasvatuksella saa helposti tarvittava määrä tai sitten se yleisin mihin väärinkäyttäjät päätyvät eli diilerin elämä.   Tämäkin olisi laillisuudella ehkäisty.  Harva ongelmakäyttäjä  oikeesti alkaisi lastansa myymään jos olisi helpompiakin vaihtoehtoja ellei ole psyykkisesti kiero.

"10 vuoden iässä hänet löydettiin porttikongista niin pöllyssä, että aikuinenkin ensikäyttäjä olisi kuollut siihen määrään"

- Edelleen kannabikseen on lähestulkoon mahdotonta kuolla jos edes mahdollista.

 

"3 vuotta häntä yritettiin vieroittaa huumeista.Tarvittiin 2 raavasta miestä pitämään hänet aloillaan. 13-vuotiaana hänet löydettiin kaapista hirttäytyneenä. Hirttoköyteen oli sidottu lappu: "En kestä enää.""

Kuvitteellisen tytön historian huomioon ottaen voisi päätellä että tyttö ei kestänyt todellisuutta ja pakoili todellisuuden ongelmia päihteellä kuin päihteellä Eli edelleen kannabis on vain yksi psyykkisten ongelmien ilmenemismuodoista(oire)  ei itse oingelma ja näköjään tyttö yritti myös muilla päihteilää pakoilla raskasta todellisuutta. Monet elämän ongelmia pakoilevat päihteiden väärinkäyttäjät käyttävät eri päihteitä lähinnä sen takia koska tottuvat (minkä tahansa) päihteen vaikutukseen jolloin todellisuuden ongelmat tulevat taas pintaan -> aika siis vaihtaa päihdettä tai  vetää kaikkea sekaisin.

 

"Ja juuri tällaisten adressien takia tuollaiset tapaukset jatkuvat. Ihmiset katsovat  kannabista pienenä huumeena, vaikka oikeasti se toimii porttina mm. heroiiniin. Ja tupakka muuten pois, kertokaapa linkki sellaiseen adressiin niin käyn allekirjoittamassa."

 

Tämän adressin allekirjoittajilla on samat tavoitteet kuin sinulla eli vähentää päihteiden väärinkäyttöä ja päihteiden kokonaishaittoja.

Porttiteorian mukaan ihminen siirtyy vahvempiin aineisiin lievemmistä. Tässä sinun tarinassasi tyttö aloitti kannabiksella mutta tosi elämässä ihmisten ensimmäinen päihde on alkoholi tai tupakka ja ne kuuluvat vaarallisimpiin päihteisiin mitä maailmasta löytyy. Ja jos niistä siirrytään kannabikseen niin se tarkoittaa siirtymistä lievempään päihteeseen. Eli porttiteoria menee väärin päin.   Se miksi kannabiksesta yleensä siirrytään muihin huumeisiin johtuu myös laittomuudesta.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Brittitutkimus+Viina+on+vaarallisin+p%C3%A4ihde/1135261337367

lainaus wikipediasta:"Yleisin selitys porttiteorialle on, että mietoja huumeita täytyy ostaa samoilta välittäjiltä, jotka myyvät vaarallisempia huumeita. Näin käyttäjät joutuvat aina silloin tällöin tilanteeseen jossa välittäjä sanoo, että käyttäjän haluama kannabis on loppu mutta esimerkiksi amfetamiinia löytyy. Näin laittomuus johdattaa käyttäjiä kovempiin huumeisiin"

Itse olen elänyt nuoruuteni alueilla joilla laittomien päihteiden käyttö on yleistä ja olen käytännössä nähnyt tämän porttiteorian johtuvan laittomuudesta eikä niinkään  kannabiksesta.  Toinen asia mikä lisää nuorten käyttöä on tämä huumevalistus joka niputtaa kaikki huumeet yhteen tai pahimissa tapauksessa kannabiksen pahimmaksi päihteeksi.  Sitten kun nuori kapina/kokeilu iässään kokeilee kannabista ja huomaa että eihän se olekkaan niin voimakasta vaarallista ja hullua kun väitetään niin se ajattelee "no ei kai noi pilleritkää oo niin pahoi ku tää kannabis, onhan se kouluvalistuksen mukaan pahin" .

 

Huonmaa kyllä että sinulla ei ole mitään tietoa tai käsitystä nykyisestä huume tilanteessa elät edelleen jenkien huume propagandan mukaan.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6696582420128930236

Suomessa vallitsee tällähetkellä kristillis puritanismistä perää oleva huumepelko joka aiheuttaa sen että huumeisiin suhtaudutaan tunteella ei järjellä.

 

-minä-

#3221 Re: Re: Kyllästynyt pilviveikkoihin

26.09.2011 03:14

#3110: -minä- - Re: Kyllästynyt pilviveikkoihin

En jaksa nyt kirjoittaa samaa uudestaa mitä tänne jo aikasemmin olen kirjoittanut.. joten jos mielipiteeni kiinnostaa tarkemmin linkkeineen niin vilaseppas tuo yläpuolella oleva linkki.

Käpytikka

#3222 Mitä ne tietämättömät täällä pätee?

26.09.2011 06:11

Tulipa nyt sitten luettua monen monta sivua faktaa ja fiktiota.

Faktatahan on se, että Kannabis on huomattavasti turvallisempi/parempi päihde, kuin vaikkapa tupakka tai alkoholi. Kannabiksella on sekä huvillisia, että lääkinällisiä hyötyjä. Alkoholilla tai tupakalla kun ei ole yhtään.

Fiktiota: Pa*kan jauhanta kannabis " piikeistä, taikka kannabiksen aiheuttamista kuolemista. Kannabiksen yliannostuksesta olen lukenut artikkelin, jossa perusviesti oli seuraava: " Kannabikselle ei ole mahdollista määrittää minkäänlaista yliannostusta. "


Omasta mielestäni kannabis voitaisiin laillistaa, ehkäpä Hollanin tavoin(?) Mallia voisimme myös hakea Espanjasta.

metallii

#3223 Re:

28.09.2011 01:26

Junon biisin sanoja lainaten "Suomes viinal nousee vaa tappojen määrä Laillistakaa kannabis tai kieltäkää viina Mulle iha sama koska Suomi ei pysy raittiina"... Näin se vaa o.. Useimmissa väkivalta rikoksissa/tapoissa on alkoholilla osuutta. Enkä ole koskaan kuullut että kannabista käyttävä olisi "harrastanut" perheväkivaltaa... Toisin kuin alkoholin vaikutuksen alaisena..

bubba

#3224 Re:

28.09.2011 20:21

#3218: huumeet pois! -

HAHAHAH! Lue enemmän faktaa, ajattele omilla aivoillasi, äläkä usko kaikkea mitä Irti Huumeista Ry sinulle kertoo.

Haus

#3225 Elikkä...

02.10.2011 08:44

Mikä tämän adressin tilanne on? Onko tästä tullut totaalikieltäytyjä-luupäiden ja herbalistien sotatanner, vai? Eikö tämä pitäisi lähettää eteenpäin ja mainostaa muuallaki kuin internetissä. Tätä menoa kannabis ei koskaan tule laillistumaan jos se jätetään ruohonjuuritasolle kinasteluboardiksi.

Kommentoi adressia