Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.


Vieras

#3451 Lailliseksi vaan

09.03.2012 01:08

Luonnollisempi on kyllä hamppu kun mikään laboriatorioissa tehty pillerit jotka on valtion pyörittäminä kansalaisiaan parantajina mukamas vaikka hampussa on paljon parantavaa vaikutusta moneen vaivaan niin se kieletää ja pakotetaan käyttää valtion eri nappeja vaikka huomaisikin hampun olevan parempi valtion lääkkeitä. Onhan niitä iso läjä nappeja jotka auttavat joihinkin sairauksiin tai vaivoihin johon cannabis ei pysty auttamaan mutta jos cannabiksesta on apua niin täysiikäisillä kuuluisi olla oikeus käyttää tätä rohtoa esim. stressin tai muun paineen lievittäjänä mihin usein käytetään alkoholia kun se on niin helppo hakea kaupasta mihin usein kyllä menee enemmän kun 1-3 alc. Mielummin söisin pari leivosta rentoutuakseni.

Vieras

#3452

09.03.2012 03:21

Kuinka moni vastustajista on kokeillut? Jos on kokeillut ja kokenut ongelmia, onko ongelmia muiden päihteiden kanssa? Tarkoitus on nyt herättää keskustelua, ei aloittaa paasausta. Voisin omien kokemusten perusteella sanoa että liika on liikaa joka asiassa, mutta kannabis ei itselle ole ainakaan tuottanut tuota ongelmaa. Ensimmäinen kokeilu yli 15v sitten edellisestä kerrasta 3kk ja sillä välillä on polttamista epäsäännöllisesti 1 kerta vuodessa - 30 kertaa kuukaudessa riippuen siitä paljonko olen sitä saanut. Rahaa en ole käyttänyt kyseiseen aineeseen 10 vuoteen(polttanut olen kyllä enemmän viimeisen kymmenen vuoden aikana). Nämä ovat henkilökohtaisia kokemuksia, eivät kuulopuheita.
jeesus kristus

#3453 Idiootit!

09.03.2012 09:45

voi peevelin urpot, luuletteko kakarat jotta tämä teirän höyhötys johtaa yhtää mihinkää? ootte joka ainoa pelle joka tänne on nimensä kirjoittanu niin aiva käsittämättömän idioottia ihmisiä. Kaikenlaista lässyn lässyn-perustelua kyllä löytyy, mutta mitä sitte, ei tuu vaikuttamaan asioihin ollenkaa.
Jesus! teistä kenestäkään ei tuu ikinä mitään!

Vieras

#3454

09.03.2012 15:50

Olisi tarvetta ainakin lääkekäytölle koska maksa ei kestä lääketehtaiden myrkkyjä
SiRSmOkeALoT

#3455 Tulee laillistaa

09.03.2012 18:49

Tuollainen lapsellinen kriminalisointi kuuluisi tunkea johonkin reikään mihin aurinko ei paista. En tarvitse uusia vanhempia kertomaan ja moralisoimaan onko tekoni oikein, enkä näe mitään järkeä siinä, että ihmisiä rangaistaa asioista joista he pitävät. Kaikke te kullin venyttäjät jotka inisette täällä, että kieltolakia pitäisi ylläpitää - haistakaa pitkä ruskea *tahra*. Käyn töissä, maksan veroni, olen orja niin kuin kaikki muutkin, joten miksi minun tulee kärsiä omasta nautinnostani joka ei vahingoita ainuttakaan ihmistä ympärilläni - vaan enemmän auttaa minua huomioimaan sellaisia asioita joita en ole aikaisemmin ymmärtänyt tai tajunnut. Miksi alkoholia litkiviä narttuja ei rangaista, mutta meitä pajapäitä laitetaan telkien taakse? Kertokaa mikä logiikka tässä on? Huumeita tulisi vähentää? Kaikki huumeet pitäisivät olla laillisia ja opetettava niiden haitoista, kuin se, että ongelmat ratkaistaan paiskomalla ihmiset linnaan ja koko ongelma jätetään ratkomatta. Lapset, kasvakaa aikuisiksi. Te ette tiedä mistään, mistä te puhutte, olette täällä vain propagandan omivia mielipiteenjakajia... Suomessa ongelma on juuri tämä pienen heikon mielen manipulointi, propaganda ja uskominen siitä mitä media sanoo mistäkin. Se on kumma, ettei nämä aivottomat tohelot osaa käyttää internettiä ja oikeasti tulla OMIIN johtopäätöksiin "Hei ei se olekkaan ihan niin kuin mitä on sanottu". Minulle kerrottiin koulussa, että jos poltan ganjaa - luulen itseäni linnuksi ja hyppään kerrostalon katolta alas. SUOMEN SUPER HUUMEVALISTUS. 6 vuotta takana eikä kertaakaan ole sellainen olo tullut tai unohtanut mitä ympärilläni tapahtuu, masentaa vain tälläinen typeryys, että syyllistetään syyttömiä!!! Miten olisi jos teitä kaljaa kittaavia kännissä örvelteleviä pellejä rangastaisiin juomisesta? Aika naurettavaa? Niin minustakin, sama pätee myös kannabikseen.


Ja ihmetyttää muutenkin, että miksi n. 100 miljoonaa euroa annetaan rikollisten käsiin, eikä siitä tehdä valtiolle tulonlähdettä, jolla ratkastaisiin monta aukkoa, esim. terveydenhuoltoa sekä uusia työpaikkoja! Siis, ihmiset ajattelet asiaa näin: He ovat narkomaaneja ja kuuluvat telkien taakse. Annetaan rikollisuuden kukoistaa ja laitetaan ne meidän rahat niiden ihmisten taskuihin, ketkä kannabista myyvät. Te ketkä täällä puhutte, ette todellakaan tiedä millaiset naurettavat markkinahinnat kannabiksella tällä hetkellä ovat ja kuinka HELPOSTI ja paljon ihmiset takovat siitä rahaa! Tälläinen pitää loppua!!!!! Se, että te kannatatte lain ylläpitoa, kannatatte myöskin huumeliigoja ja rikollisuutta. Te ihmiset, jotka kiellätte nämä päihteet meiltä veroja maksavilta ihmisiltä, oletteko koskaan miettineet, että juuri te olette niitä jotka antavat tämän huumekiertokulun jatkua? Kannabis ei ole Gateway-drug. Järjestelmä vain tekee siitä sellaisen, koska useimmat huumekauppiaat eivät myy ainoastaan kannabista. Jos te nyt miettisitte edes hetken järjellänne ja lopettaisitte vastustamasta tulevaa, niin huomaisitte, että laillistamisella on enemmän hyötyvaikutusta, kuin negatiivista vaikutusta. En puhu nyt päihdekäytöstä, vaan lääketiellisestä menetelmästä. Kannabis on tunnettu LÄÄKEKASVI, joka auttaa aikamoneen sairauteen - sen sijaan, ihmiset haluavat vetää lärviinsä lääketehtaiden tuottamaa pjsk**, jotka sisältävät erilaisia huumaavia aineita - mutta hei, nehän on lääkkeitä niin niitä on OK vetää?

Tutkikaa asiaa, ennen kuin selitätte täällä jotain mistä, ette tiedä hevonpätkääkään! Se ei riitä, että luet yhden sivun tekstiä ja luulet olevasi asiantunteva professori, jos oikeasti haluat puhua asiasta, niin lueppas useampi artikkeli, käy läpi USEAMPI lähde ja paneudu asiaan ajatuksella. Mieti, voitko päivittää hieman ajattelutapaasi vuodelta nakki ja peruna tulevaisuuteen, nähdä asiat vähän erilaiselta taholta? Ottaa se pää sieltä jalkojen välistä vihdoinkin pois ja ymmärtää, että eivät ne ihmiset mitään rikollisia ole tai haitaksi kenellekkään! Päinvastoin, kannabiksella tuntuu olevan paljon positiivisempi vaikutus ihmisiin kuin alkoholilla. Eivätpähän ole ihmiset enää aggressiivisia, eivät halua tapella tai vahingoittaa toisia tosin kuin alkoholilla. Poliisin resursseja tuhlataan aivan täydelliseen schaibaan kun tuolla pitää kännissä tehdä kaikkea tyhmää. Kuinka moni pajaripää sekoilee kaupungilla? En kyllä tiedä ketään, ei millään pahalla :D Ja jos te ihmiset jotka olette ekaa kertaa koittaneet pajaria kännissä, niin PLEASE GIVE ME A BREAK. Alkoholi ja kannabiksen käyttäminen eivät kulje käsi kädessä, turha sitä pajaria syyttää kun olet niin idiootti, että ympärihumalassa sitä pitää lähtee testaamaan! FAIL.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2012 19:01


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2012 19:10


SiRSmOkeALoT

#3458 Re: Idiootit!

09.03.2012 19:16

#3453: jeesus kristus - Idiootit!

Minusta sinä olet kyllä esimerkki tapauksesta; ignorantti idiootti. En voi sanoa muuta kuin, että sääliksi käy. Mutta eiväthän kaikki ole aivoilla syntynyt :3 lol.

M

#3459 Höpöjuttuja.

10.03.2012 02:51

Selasin keskustelua jonkin verran, enkä löytänyt yhtäkään järkevää viestiä kannabista vastustavilta enkä myöskään sitä puolustavilta. Vastustajat esittävät perättömiä faktoja tai ihmeellisiä kiukutteluja. Puolustajat taas kertovat vaihtaneensa päihteestä toiseen, vetoavat kannabiksen hyviin lääkeominaisuuksiin tai luettelevat laillisia, kannabista pahempia päihteitä.

Kannatan marihuanan laajempaa käyttöö lääkkeenä, tietysti valvotusti tuotettuna ja otettuna ja ehdottomasti lääkärin määräyksestä. Muuta laillistamista en kannata. Se, että kahvi, tupakka ja alkoholi on vapaasti saatavilla, ei tarkoita sitä, että lisää päihteitä olisi laillistettava. Kannabis aiheuttaa psyykkistä riippuvuutta ja alentaa toimintakykyä arjessa. Jos se laillistettaisiin, käyttömäärät kasvaisivat huomattavasti nykyisestä ja erilaisia ongelmia ilmenisi varmasti. Nythän pössyttely on kuitenkin melko pienen piirin hommaa.

Olen seurannut läheisen kannabiksenkäyttöä läheltä ja huomannut, että on laiskistunut käsittelemään mitään takapakkeja tai kireyttä selvistä päin. Heti, jos on rankka päivä töissä, pössytellään ilta. Hyväntuulinen toki on, mutta on se toiminta silti urpoilua.

Ja kyllä, yhteiskunnalla on vastuu kansalaisistaan, viitaten kommentteihin "mitä se kenellekkään kuuluu, mitä teen." Olisi Suomikin melkoinen viidakko, jos kaikkea käytöstä katsottaisiin läpi sormien. Satunnaista kannabiksenkäyttöä ja pieniä kasvatusmääriä tietty voisi katsoakin vähän sormien läpi, tai määrätä korkeintaan sakkoihin.
Legalize it

#3460 Re: JÄRKI HOI ÄLY ÄLÄ JÄTÄ!

10.03.2012 03:04

#2: Reija Tyynismaa -

No juupa, taas yks "asiantuntija" päästelee sellasia aivopieruja, että, huom! mielipide, on suoraan asennevammasesta kasvatuksesta kopioitua tekstiä. Ensinnäkin huomio kiinnittyy siihen ettei kirjottajalla ole minkään näköstä faktaa jonka pohjalle edes kannattaisi mitään kommentoida!! ÄLY HOI! Kaikki sekotetaan yhteen soppaan, kannabis, huume addiktius ja vieläpä kaikista pahin eli alkoholi... HALOO!! Itse olen seliytynyt 17v. huume riippuvuudesta joten todellakin tiedän mistä puhun, että jätä sitten heti pois ajatus, että "joku rapa nisti taas uhoo" vaan ota opiksi! Alkoholista en sano kuin että se on liuotin, niinkun tinneri, ja ketä ei ole käyttänyt muuta kun sitä, vertaa juuri näin jotain mistä ei tiedä, niin tietysti itse koettuihin känneihin, jotka taas ei vastaa todellisuutta alkuunkaan. Juuri juopottelevat vanhemmat eivät siinä "juhlahumussa" huomaa lapsia, möykkäävät, kiroilevat niin prkl:sti ja lapsille käännissä annetaan jos jotakin erikois lupia esim. olla ulkona miten sattuu jne. Sitten onkin päästävä jo baariin ja krapula päivänkin muksut on missä sattuu, tekee mitä sattuu ja seuraavana viikonloppuna sama homma, niin missä välissä ne ipanat siinä jaloissa kasvatetaan...?! Ja aina illan päätteeks tapellaan jostain täysin merkityksettömästä asiasta. Sitä alkoholi on!!

Kannabiksessa on ensin erotettava hassis (ruskeaa lätkää tai palasia) ja Kannabis/Indika Sativa, nokkosen erittäin läheinen sukulainen, 100% luonnon kasvi. Hassis on tehty kasvin pinnalle muodostuvasta öljystä (luonnossa kasvin suoja mekanismi) ja sedatiivista ja passivoivaa. Kasvin kukka, lajikkeesta riippuen, ei tee samaa, vaan antaa rauhallisen, tyynen ja mukavan pehmeän, hyvän mielen olon. Ennen kuin kukkaa voi polttaa, sitä kasvatetaan huolella ja rakkaudella useamman kuukauden, jonka jälkeen sitä vasta on, jos puhutaan koti kasvatuksesta, mikä juuri tulisi sallia. Olen kysynyt itse huume poliiseilta, että onko mun parempi juoda 0,7Kossu pohjiks+ravintola ilta päälle, tehdä ittensä monessa asiassa todella typeräks ja illan päätteeks hakata joka vastaantulija, niinkun tein kun vielä join (listalta löytyy pahoinpitelyjä, törkeitä pahoinpitelyjä ym. väkivalta rikoksia vaikka kuinka) VAI polttaa sauhut, ottaa jotain hyvää naposteltavaa ja mennä avovaimon viereen esim. ketseleen jonkun leffan jne. ja lopuksi mennä nukkumaan, ilman kirjottajan väittämää tietosuuden täydellistä menettämistä ja asioiden hoitamatta jättämistä (NÄIN EI OLE IKINÄ KÄYNYT!!!), niin huumekyttä vastasi: "Niinhän se on...  ...mutta kun se ei vielä ole laillista" siis poliisi sanoi näin, kirjottajahan ei tietysti suostu uskomaan, mutta mitäs sitten, joka tapauksessa kannabis on jo käytännössä laillista (=jos virkavalta löytää sitä joltakin ja se on selvästi omaan käyttöön, ne ei ota sitä pois) esim. Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Espanjassa, Portugalissa, yleensä keski-euroopassa ja jopa vanhoillisissa Briteissä!!! Täällä poliisi tekee erittäin suuren virheen niittämällä joka puskan minkä kiinni saa, joka taas aiheuttaa nyt sen aidon huume ongelman, eli kun nuoretkin jo tajuaa alkoholin kaikki haitat, eivät he sitä juo (ainakaan paljoa tai kirkkaita), eli siis hakevat sitten jotain muuta ja se onkin paha juttu se sitten. Itse 12v. opiaatteja/opioideja käyttäneenä tiedän että kovat aineet aiheuttaa isoja ongelmia, kuoleman tapauksia yms. mutta niin myös alkoholi ja vieläpä kaikista eniten! ÄLKÄÄ ÄLYKÄÄPIÖT SEKOTTAKO NIITÄ KANNABIKSEEN!! Tupakassa on useampi tuhat terveydelle vaarallista kemiallista ja synteettiistä ainetta kun kannabiksesta löytyy satoja terveydelle hyödyllistä ainetta. Miksi sitä muuten on käytetty esim. astman hoitoon, kuukautis kipuihin, särkytiloihin ym.? Ja kun se on 100% luonnon tuote ja silti kytät niittää koti puskat pois, pitäis sitten poimia pois myös luonnossa esiintyvät päihteet esim. kannabis luonnon varaisena ja vastaavat kasvit, sienet jne. koska eläimethän vetelee pitkin metsiä vähän kaikkee trippiä sekasin ja jos kerta kannabiskin on kielletty, pitäis sen kuulua johonkin eläinsuojelu lakiin, yhtä naurettavasti kun tämä kannabiskin, niin kuulua ja tietenkin suurena pahana rikoksena... "ÄLY ÄLÄ TOSIAAN JÄTÄ" Kannabista on käytetty 10000v. ja nykyään sillä on maailman laajuisesti 300milj. käyttäjää EIKÄ AINUTTAKAAN KUOLEMAN TAPAUSTA RAPORTOITU!! Sitten laki ja järjestys ennen kaikkea- tyyppi tulee sanoon että se on vaarallista... What`s wrong with this picture...?? ...tanan jeesustelijat... Nyt menen polttamaan sauhut ja nukun ens yön hyvin insomniasta huolimatta, KIITOS KANNABIKSEN! :)

Legalize it

#3461 Re: Idiootit! (Jeesukselle)

10.03.2012 03:37

#3453: jeesus kristus - Idiootit!

Debiili!! Täs olis tarkotus kirjotella kannabiksen laillistamiseks, ei tiedottaa omaa älykkyys tasoo, ei siitä mitä töissäs teet eli sirkuksessa, ei siitä miten on tollai aamusta niin takakiree, kun ei oo edellis iltana saanu, eikä laittaa noin kovia perusteluja, että miks sitä ei sais laillistaa ja jos susta ei ikinä oikein mitään oo tullu, turha meitä ajattelevia ja järkeviä ihmisiä siitä syyttää!! Että hajoo raukka parkanen sinne pääs sisään ja oo v...tu hiljaa!! Väestö pohja muuttuu, joten päätöksetkin muuttuu, kun tiedetään ensin asiasta jotain eikä järjestelmällisesti kaikkee vaan kielletä, niinkun tässä maassa on tapana... Hyvää keski-aikaa tälle jeesukselle... :D

Ehpo3

#3462 Kannabiksen laillistaminen alkaa lakialoitteesta

10.03.2012 17:14

Kehoitan kaikkia tämän adressin allekirjoittaneita allekirjoittamaan myös kansalaisaloitteen, joka on siis jo vireillä kannabiksen laillistamiseksi.

Linkki foorumille: http://www.hamppu.net/forum/viewtopic.php?t=51844

Vieras

#3463

10.03.2012 19:10

Vihdoinkin on tehty KUNNON aloite johonka minäkin viitsin nimeni laittaa. ASIAA ihan koko teksti. Löytyy kaikki perustelut laillistamiselle, eikä millekkään kolikon heitolle.

Vieras

#3464

11.03.2012 05:33
Poikana työskentelee vanhusten parissa ja on loistava työssään ja on mulle kertonut usein miksei kyseisille vanhuksille voi myöntää cannabista koska se on LOISTAVA kipulääke! Kyseiset vanhukset ovat sen verran huonossa kunnossa ettei he voi syödä kovia kipulääkkeitä! Itse voin vielä syödä niitä mutta on se ihme että Suomen lainsäädäntö sallii kovien "huumeiden" nauttimisen esim.Temgesic, ennemmin söisin cannabis-kapseleita mutta se ei onnistu koska tää on SARVIKUONOJEN maa!!!!!!!!!!!!!

Vieras

#3465

12.03.2012 02:49

järki käteen huumausaine politiikassa!
tomi

#3466 Re:

12.03.2012 12:46

#1: Lauri - -

Samaa mieltä! Ja onkohan kukaan teistä nassukoista edes nähnyt ihmistä joka on käyttänyt 10 vuotta säännöllisesti kannabista? Ette halua nähdä!


Vieras

#3467

12.03.2012 15:21

Onko tällä sivulla vain lapsia väittää kuka! Ei kaikki käyttäjät ime aamusta iltaan blossia, Kohtuus kaikessa, Joku käyttää kerran viikossa,kuukaudessa tai vuodessatai harvemmin. ehkä ulkomailla.

Vieras

#3468

12.03.2012 22:50

asiaa

Vieras

#3469

13.03.2012 00:04

Aika dekriminalisointiin että tähän saadaan tämä toimimaton ja kallis huumepolitiikka järjestykseen. Aikuisille oikeus käyttää tätä lääkeyrttiä jos siltä tuntuu ja poliisi voisi sitten tyhjentää alaikäisten pussukat ojaan niin kuin nykyään tapahtuu kaljoille....

Vieras

#3470 Re: Re:

13.03.2012 03:02

#3466: tomi - Re:

Jos tarkoitat päivittäin 10 v käyttänyttä nini olen nähnyt....   Eipäs ne ole olleet missään hounossa jamassa. Ei niistä kaikista edes näe että olis polttanu niin pitkää.

 

Oon käyny intiassa ja sielä tuli nähtyy 50v ppäivittäin käyttäneitäkin...  eikä heilläkään pahemmin mitään rappeumia ollut.

En kyllä tarkoita että päivittäin käyttäminen on hyvä juttu vaikka sekään ei nini paha ole.

Väärin käyttö on aina väärin käyttöä... näistä ihmisistä ei eroon päästä laillistamisella eikä kieltämisellä.

 

 

monszeri

#3471 Re: oot idiootti

14.03.2012 18:17

#2: Reija Tyynismaa -

sun kommentistas huomaa ettet oo perillä asioista, vaan olet propagandan uhri.... seuraavan kerran kun rupeet jostain asiasta kirjottelemaan, ota ensin faktoista selvää....

Teppo

#3472

14.03.2012 18:29

Haha! Ei.
pilviveke

#3473 !

14.03.2012 19:37

Voisitteko asiasta tietämättömät olla hiljaa.
Palkeat täyteen

#3474 Lisätiedot osoitteesta

14.03.2012 22:49

hohhoijaa..

#3475 Re: Re:

19.03.2012 11:22

#3466: tomi - Re:

Voi kuule, tunnen useammankin ketkä ovat tätä tehneet säännöllisesti yli 10v..ihan normaaleja ihmisiä, on työtä ja/tai perhe, ovat sosiaalisia ja tekevät ihan normaaleja asioita sihauttelun lomassa. Sinä toisaalta et ole tainnut nähdä kun kerta se on olevinaan noin kamala asia..On se niin väärin että propaganda on iskeytynyt kansaan kun kymmenen tuuman naula, missä ei ole mitään perää.

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö raiskauksista olla kovemmat tuomiot?