Opiskelijat pakkotyölakia vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Opiskelijat pakkotyölakia vastaan.


Anonyymi

#1 Tehän voisitte kaikki

13.11.2007 13:16

siirtyä opiskelemaan kaupallista alaa.Perustetaan uusi talouspastorien koulutusohjelma!Ehkä voisimme myös järjestää muuntokoulutusta sairaanhoitajille.Raha on tärkeää eikä se haise kuten hoidettavat ihmiset, jotka usein laskevat alleen, valittavat kaikesta eivätkä halua olla onnellisia vaan kieltäytyvät hyvistä lääkkeistä.hävytöntä sellainen.Kokoomus tulee!Pois alta köyhät ja kurjat ja niiden sikiöt!
Outi Markkanen
Helsinki

#2 Oletteko lukeneet lakiehdotuksen?

14.11.2007 23:30

"Pienellä korvauksella" on väärä ilmaisu - hätätyöstä maksetaan normaalia palkkaa suurempi korvaus. Lukemassani lakiehdotuksessa myös edellytettiin, että työntekijällä on oltava tehtävään riittävä pätevyys työhön. Ja sehän löytyy parhaiten henkilöltä, joka on samaa työtä aiemmin tehnyt. Lain tarkoitus on turvata yhteiskunnan perustoimintoja. Vai onko lakkoilun nimenomainen tarkoitus tuottaa ihmisuhreja?

Sairaanhoitaja saa harjoittaa ammattiaan, kun on saanut terveydenhuollon oikeusturvakeskukselta ammatinharjoittamisoikeudet. Tämä ei ole mikään pakkopulla, oikeudet voi poistattaa myös omasta tahdostaan. Näin minun kohdalla on tehty. Hoitotyö katsotaan nimittäin niin kutsumustyöksi, että sitä voi tehdä vaikka sairaana - vaikka joutuisi myöhemmin raastuvassa vastuuseen sairaana töpeksilyistä. Minut on kulutettu loppuun hoitotyössä ja viimeisiä lihoja en anna luitteni päältä repiä.

Kannattaa vaihtaa alaa jo tulevia terveysongelmia ennakoiden (tuki- ja liikuntaelinsairaudet, ihottumat, loppuunpalaminen). Hoitotyössä jos sairastut, niin mahdollisen uudelleen koulutuksen joudut tekemään omalla kustannuksella.
Jenny Laurila
Adressin tekijä

#3 Adressista

15.11.2007 13:42

Adressin tarkoituksena ei ole vastustaa potilasturvallisuutta, vaan nimenomaan tärkeää on, että se turvataan. Pakkotyölaki ei ole kuitenkaan oikeudenmukainen ratkaisu tähän. Kuten adressissani selkeästi mainitaan, me opiskelijat olemme huolissamme omasta tulevaisuudestamme tällä alalla. Haluamme estää sen että alallemme ei tällaista lakia oteta käyttöön.
Henna Juhola
Helsinki

#4 Opiskelijoille

15.11.2007 18:40

En ymmärrä miten olette huolissanne omasta tulevaisuudestanne edustamallenne alalla jos olette jo lähteneet kouluttautumaan sille. Tehy kun perustelee näitä korotuksia sillä, että kiinnostus vast'edeskin säilyisi nuorilla hakeutua koulutukseen ja juuri ko. alalle.

Tämä vastaavanlainen toimi ensin, ajattele sitten on viimeisten kuukausien aikana toistanut hieman liikaakin itseään. Sitä mitä johtajat perässä, sitä heitä uskovat perässä.

Kommentoi adressia