Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa.


Vieras

#151 Re: Kannatan.

24.03.2013 22:02

#149: Huoh. - Kannatan.

Etkö tiennyt, että homon teot ovat syntiä. Ei syntiä voi siunata. Ihmisenä homot ovat arvokkaita. Useammat homomyönteiset sekottavat nämä kaksi eri asiaa, homo ihmisenä ja homon teot.  Jotku määrittelevät identiteettinsä ja oman arvonsa sen mukaan mitä tekevät ja heille se on kova paikka, kun heidän tekonsa ei ole yleisesti hyväksyttävää. Olisi aivan erin asia, jos heidän identiteetti rakentuisi terveesti.

Oraakkeli

#152 Uljas Uusi Maailma

25.03.2013 01:57

Eli että jos homoja ei olisi, niin sitten elettäisiin ihan onnellisesti ja kivasti synnittömien ihmisten maailmassa , niinkö se olisi? Ketkäs sitten olisivat ensimmäisinä likvidoitavien listalla kun tämän"kysymyksen lopullinen ratkaisu " olisi vihdoin saatu pois päiväjärjestyksestä?Jotainhan teille synnittömille, puhtaille ja hyveellisille pitäisi silloinkin löytyä ,joita omaan hyveellisyyteenne vertaisitte ja että se teidän eduksenne oikein erottuisi ja korostuisi....
Homous on ihmisluontoa vastaan

#153 Re: Avioliitto

25.03.2013 02:18

#11: Kukapa sitä uskoo kaikkeen - Avioliitto 

 Miks ihmeessä homot varastavat ilmeisesti kristillisestä muodosta alkunsa saaneen nimen avioliitto?

Miksei heille kelpaa omat sanat omalle kohdalleen, kun muutenkin ovat itse keksineet tekemisensä.

Pirukin varastaa Raamattu-sana omaan taikauskokirjaansa antaen sille nimen 'mustaraamattu'.

Miksi? Kun tykkää varastaa eikä keksi muuta.

Joten on myös homoilla keksinnöt vähissä. Ja miksi varastaa oikea sana itselleen, kun eivät muutenkaan

tykkää perinteisistä arvoista tai muustakaan pysyvästä. Sekö sitä tasa-arvoa.

Eihän muiden tarvitse niin tehdä.

Jumala loi miehen ja naisen ja sanoi: "Lisääntykää ja täyttkää maa", kuten on tehty maailman sivu eikä

sitä homot ole voineet estää.

Hän sanoi myös: ".. mies yhtyköön vaimoonsa..

Miten kaksi miestä voi olla mies ja vaimo tai kaksi naista mies ja vaimo? Ei mitenkään. Eikö tuo ole ajan

tuhlausta potkia tutkainta eli tosiasioita vastaan. 


Vieras

#154

25.03.2013 12:05

no ihan päivänselvä asia. suomi pois keskiajalta.

Vieras

#155 Re: Uljas Uusi Maailma

25.03.2013 12:18

#152: Oraakkeli - Uljas Uusi Maailma

Kommentistasi huomaa, ettet tiedä vielä kaikkea. Ihmisiä on kahden laisia. On syntisiä ja armahdettuja syntisiä. Ei ole pyhiä ihmisiä, niinkuin väität kommentissasi. Ainoastaan Jeesus Kristus on synnitön. Kaikki ihmiset ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Koet varmaan ne ihmiset paremmiksi, jotka kertovat ja tiedottavat sinulle, mikä teko on syntiä. Jokainen ihminen on viimekädessä vastuussa itsestään antaako sovittaa syntinsä. Sinulle on nyt tiedotettu asiasta. Valintasi on sinun, haluatko olla armahdettu syntinen? Vai syntinen?


Vieras

#156 Re: Re: Kannatan.

26.03.2013 02:30

#151: - Re: Kannatan.

Etkö tiennyt, että tuo siunaus tapahtuu vain kirkossa, ei maistraatissa. Että ole hiljaa sen syntisi kanssa, koska se ei koske ei-uskovaisia siinä missä esim. muslimien säännöt eivät koske sinua kristittynä.

Jos olisit yhtään mukana tällä vuosituhannella, olisit huomannut jo, että homous ei ole sairaus. Sairaus on asia, josta on haittaa muille ihmisille. Normaalit homot eivät ole tehneet kellekään mitään pahaa. Ja sitä paitsi, mitä se sinulle kuuluu, jos joku muu tekee syntiä? Eihän se sinulta ole pois. Pidä nokkasi omissa asioissasi.


Vieras

#157 Hyvä allekirjoittaja

26.03.2013 12:53

vieras

#158 Homoille on uusi nimi annettu, HOMOAVIOLIITTO

26.03.2013 13:01

#1: -

Homoilla on nyt uusi nimi, homoavioliitto. Homot kannatta tätä nimeä. Voisihan se olla Homoliitto lyhyesti tai Lespoliitto.

Avioliittohan on yhden miehen ja naisen välinen julkinen liitto.

 

sama vieras

#159 Re: Homoille on uusi nimi annettu, HOMOAVIOLIITTO

26.03.2013 13:04

#158: vieras - Homoille on uusi nimi annettu, HOMOAVIOLIITTO

Korjaan vielä. Homoliitto  ja lespoliitto sen pitäisi olla ja on parempi.

Mies ja nainen

#160

26.03.2013 14:38

Avioliitto on vain miehen ja naisen välinen.
Vastustan

#161 Vastustan

26.03.2013 15:08

Vastustan
Idiootteihin kyllästynyt

#162 Jääkää tänne vastustamaan keskenänne

26.03.2013 15:17

Jäkä, jäkä, jäkä ,and so on.
Lapsi 312

#163 Vastustan myös

26.03.2013 18:00

#161: Vastustan - Vastustan

Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Moni unohtaa, että adoptio-oikeus kuuluu avioliittoon eikä se sovi kahdelle miehelle. Tasa-arvoon vedotaan, mutta onhan meillä paljon muitakin vähemmistöjä ja tällainen laki helpottaisi pedofiilien toimintaa. Seksuaalisesti poikkeavia on myös monia muita ryhmiä, joten haluammeko todella yhteiskunnan, jossa ei enää kukaan tiedä onko kysymyksessä mies vai nainen?

Utopistista ja onhan näitä sekopäitä ihan riittävästi muutenkin. Ei kiitos.


Vieras

#164

26.03.2013 20:59

Asian tulisi olla paivan selva. Elamme vuotta 2013. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.
Mr. Arto

#165

26.03.2013 22:40

On tämä uskomatonta, kuinka ihmiset voi olla niin sokeita etteivät ymmärrä että tämmöisen lain muuttamisella ei voi tosiasioita muuttaa.Jos poliitikot säätää lain että painovoimalaki kumotaan Helsingin alueella niin ei täällä ala autot leijumaan teiden päällä.rekisteröity parisuhde ei todellisuudessa ole avioliitto myöskään niissä maissa jossa on säädetty että sitä pitää siksi kutsua.
Tasa-arvoon vedoten minäkin pikkupoikana vaadin polkupyörääni kutsuttavan prätkäksi,kun isoveljelläkin oli prätkä ja mulla pahvinpala pyykkipojalla kiinni pinnojen välissä pärisemässä.
Ihmiset on ennenkin tehneet typeriä päätöksiä kuvitellessaan olevansa kaikkivaltiaita.
Entisessä Neuvostoliitossa käännettiin jokien virtausta,tuloksena ekokatastrooffi ja araljärven kuivuminen.50-luvulla kylvettiin " hienoa keksintöä" DDTtä surutta luontoon,ja Merikotka oli kuoll sukupuuttoon.
PIENTÄ NÖYRYYTTÄ ! Jos ette kunnioita Luojaa Kunnioittakaa edes luontoa.
Miten on mahdollista että vihreät ,joka on olevinaan luontopuolue,suhtautuu tämmöisellä ylimielisyydellä suureen ja tuntemattomaan luontoon.?


sirius

#166 Re: Vastustan

26.03.2013 22:44

#1: -

Vastusta homoliittoja

Huokaus

#167 Ottakaa opiksi.

27.03.2013 00:46

Järkevät ihmiset, ei huutele ja kinastele teidän adressin puolella, niin älkää tekään tulko huutelee ja häiriköimään; Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto-sivustolle. Annatte itsestänne luuseri kuvan, tyhjän päiväisillä, tyhmää esittävillä kirjoituksillanne. Kiitos!
Oraakkeli

#168 Pysytäänpä nyt asiassa...

27.03.2013 00:49

Ilmeisesti eläinten elämä luonnnossa onkin "Mr.Artolle "tuntematonta:tiesitkö ettei eläinten parissa tavata mitään avio-, tai avoliittojakaan .Lajien keskuudessa ei vallitse minkäänlaisia avioliitto(tai muitakaan paperilla säädettyjä )lakeja ? "Prätkä" taas on virallisissa papereissa ´moottoripyörä´ ,eli jos veljesi olisi ollut hyväntahtoinen olisi hän siis hyvinkin voinut pilke silmässä ja hymy huulillaan sanoa sinun mieliksesi sanoa kavereilleen esim. että "Niin,ja tuossa on pikku veljeni ja hänen pikku prätkänsä..." ja kaikilla olisi varmasti ollut hymy huulessa ja päivänne pelastettu. Veljesi olisi osoittanut Sinua kohtaan kypsempää hyväksyntää,eikä Sinulle olisi tullut pahaa mieltä.Halusit vain saada ison veljesi hyväksyntää , siinä kaikki...Mutta.. koska hän oli tyypillisen suomalaisen mieskasvatuksen tulos oli hänestä luonnollisempaa palvoa "prätkäänsä" ja olla ylpeä moottoriajoneuvoon samaistumisesta ja itsetunnon sitäkautta vahvistumisesta...eli huono vertaus nyt nuo oman kasvatuksesi traumat. Ei sovi tähän sekään.
vieras

#169 On avioliiton Häpäisemisestä kysymys ,!Homot sekä lespot kuuluvat omaan sarjaansa

27.03.2013 18:27


Homot sekä lesbot herätys !!! ,Avioliitto on vain miehen ja naisen liitto !

Edellämainitut sairaat yksilöt elävät omaa elämäänsä

Hävetä saa joka sotkee avioliiton ,näiden sekaan.
Pilkesilmä

#170

28.03.2013 14:57

Kyllä mieluummin laitan nimeni adressiin, jossa kannatetaan avioliittoa naisen ja miehen välillä. Ihmiset saavat olla mitä mieltä vain asioista ja ymmärrän, että olemme erilaisia. Mutta en ymmärrä, miksi täytyy muka tasa-arvoisuuden nimissä avioliittoon päästä. Miksi ei kelpaa pariliitto, koska entä sitten me, jotka arvostamme avioliittoa miehen ja naisen välisenä liittona ihan jo kristillisen vakaumuksen mukaan, joudummeko hyväksymään sen ihan samalle viivalle? Tuntuu, että nykyään on niin vanhanaikaista arvostaa perinteisiä asioita, halutaan olla niin erilaisia ja muodikkaita. Homot eivät suvaitse sitä, että kaikki eivät suvaitse heitä --- kuka onkaan suvaitsematon?
vieras

#171 Homot ja lesbot ,,,,Avioliitto ei ole teille oikea Sana

28.03.2013 18:53


Holiitto, sekä Lespoliitto ,,,,Nämä ovat teille sopivat nimet .
Valitkaa näistä itsellenne

#172 Tympii jo

29.03.2013 00:28

Idiootit,typerykset,hurskastelijat ja saman levyn paikallaan pyörittäjät-siinä teille sopivat nimikkeet.Huom. Kenen oikein pitäisi suvaita suvaitsemattomuutta omaa itseään kohtaan ?! Suvaitsisiko esim. "pilkesilmä" sitä ,jos vaikka naapurit eivät hyväksyisi hänen (mahdollista) parisuhdettaan ja osoittaisivat kaikin tavoin , ettei heitä naapureiksi haluta? Olisiko kivaa ? Ventovieraat ihmiset suhtautuisivat teihin suorastaan vihamielisesti. Heittäisivät vaikka pilkkeellä silmäkulmaan tms."hauskaa" ja mielestään teitä kohtaan sopivaa.Tätäkö teidän vain pitäisi ´suvaita´? Onkohan koko sanan merkitys nyt tältä ´pilkkeenvuolijalta´hukassa?Onkohan hän lainkaan ymmärtänyt , mitä yhteiskunnallisella suvaitsevaisuudella tarkoitetaan. Olisi mielenkiintoista nähdä hänen määritelmänsä ´suvaitsevaisuudesta´...
THL

#173 Tätä te vielä mainostatte lapsille hyvänä asiana!

29.03.2013 02:56

"Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan."

http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi//organisaatio/rakenne/yksikot/seli/verkostokirje/2012/hiv_homomiehilla

Vieras

#174 Lesbotkaan kauaa turvassa..

29.03.2013 03:01

"Naiset saavat hiv-tartunnan toisilta naisilta entistä useammin. Helsingin Sanomien mukaan tarttunnat naisten välisestä keskinäisestä seksistä on tänä vuonna lisääntynyt.
11 kuukauden aikana on todettu 55 tartuntaa kun koko viime vuoden lukema jäi 44:ään."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/12/1008229
Mr. Arto

#175 Re: Pysytäänpä nyt asiassa...

29.03.2013 15:26

#168: Oraakkeli - Pysytäänpä nyt asiassa...

Jep,pilke silmäkulmassa voidaan tietysti kutsua vaikkapa varkaita omatoimi- lainaajiksi ettei heille tule paha mieli.Mutta jos nyt kuitenkin pysytään asiassa:Eläimet eivät käy maistraateissa ,kirkoista puhumattakaan,jopa minäkin kykenen sen ymmärtämään,mutta monilla kehittyneimmillä eläimillä kuten useilla linnuilla,(ei siis kaksineuvoisilla kastemadoilla) parisuhde on elinikäinen (uroksen ja naaraan) välinen liitto.Äläkä nyt innostu vääntämään mitään delfiini juttua,sillä kaikilla eläimillä on myös sairauksia.siitä kai lähinnä on kyse myös ihmisten kohdalla,vaikkakin 1981-lähtien homous on luokiteltu sairaudeksi vain jos se itseä häiritsee.Sensijaan jos vertaamme toiseen viettielämän häiriöön,Anoreksia-nervosaan,heidät luokitellaan aina sairaiksi vaikka useinmiten pitävät itseään terveinä. Mutta ei taida tällaiset yksinkertaiset tosiasiat,ja järkiargumentit Oraakkelia paljon kiinnostaa,hän kun näyttää haluavan että lakeja säädettäisiin enempi tunnesyistä.

Kommentoi adressia