Erottakaa Helsingin opetuspäällikkö Marjo Kyllönen

EROITETTAKOON

#26 Marjo Kyllönen

14.04.2013 09:50

Opetuspäällikkö on hyvinkin hyvävelijärjestelmän tuote ja kuuluu oikeasti luonteeltaan,käytökseltään,pätevyydeltään siivoojien tasoiseen kaartiin,ihan oikeasti sieltä varmast löytyisi hänen tasoiselleen sopivia töitä.
Ei oppi ojaan kaada

#27 Erkki ja Marjo KYLLÖNEN

14.04.2013 10:31

Vaihto työläisiksi laitta Afriikkaan,siellä tarjotuu uuteen oppiin mahdottomat mahdollisuudet,niinkuin ennen Siperia opetti suomalaisia.
Suomalaisen oppilaan taso on korkea ja oppilaat saavat päättää asioista,Jokela ja Kauhajoki opettaa.

Vieras

#28 Kannatan erottamista

14.04.2013 10:32

Jos Kyllösen tyyppiset ihmiset ohjaavat koulujen asioita niin huonoksi menee oppilaiden mahdollisuus opiskella, koska häiriökäyttäytyminen pahenee koko ajan.
Opettajien auktoreettia on lisättävä ja onnettava selvästi mahdollisuus tarpeellisiin kurinpitotoimiin opiskelurauhan takaamiseen, ja kännykät pitäisi tunnin ajaksi aina ottaa pois.

Vieras

#29 Re: Marjo Kyllönen

14.04.2013 12:22

#26: EROITETTAKOON - Marjo Kyllönen

Henkilökohtaisesti arvostan siivoojia paljon enemmän kuin Marjo Kyllöstä. Siivoojat tekevät tärkeää työtä, Kyllösen hommat epäilyttää.....

keke

#30 Hyväsiskoverkosto?

14.04.2013 12:58

Taitaa hyväsiskoverkosto vain yhä ylös yrittää?

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/04/1736865/helsingin-apulaiskaupunginjohtaja-opettajapotkuista-julkisuudessa-ei-tiedeta-kaikkea

Jos me emme tiedä kaikkea, niin miksi tämä ihmeellinen salailu? Onko ehkä syytä pyytää poliisia tutkimaan myös opetusviraston ja rehtorin toiminnan lainmukaisuus?


Vieras

#31 Re: Hyväsiskoverkosto?

14.04.2013 14:52

#30: keke - Hyväsiskoverkosto?

Ritva Viljanen on samaa riivinrautaporukkaa kuin tämä Kyllönenkin.Kuka kumma näitä valitsee noihin virkoihin kun ne ovat elävästä elämästä täysin pihalla.

Oikeutta opettajille

#32 Puolustelua

14.04.2013 15:16

Kyllönen koetti puolustaa opetusviraston virheellistä erottamispäätöstä kaikilla sanankäänteillä,joiden perusteella erottaminen olisi perusteltua. Perusteet taitavat olla
vain rehtorin ja opetusviraston mielipiteitä. Pelkona taitaa olla jo omat potkut!?
Jäsenkirja taitoja tärkeämpää

#33 Demarien hyvävelikerho

14.04.2013 15:16

Presidentti Tarja Halonen käveli 2008 hallituksen yli nimittämällä Ritva Viljasen (sd) apulaiskaupuginjohtajan virkaan.

Samoin Halonen nimitti valtiotieteen kandidaatin Erkki Liikasen (sd) vastoin pätevämpää kokeneen valtiotieteen tohtori Sixten Korkmanin ohi Suomen Pankin pääjohtajaksi.

Vieras

#34

14.04.2013 19:54

Aivan ammattitaidoton opetuspäällikkö kun asettuu"räyhääjän"puolelle ,sanoohan se järkikin että opettajan ei tarvitse kuunnella sopimatonta kielenkäyttöä.
mummeli

#35

14.04.2013 20:11

Kyllöselle potkut samoin rehtorille ja Antti takaisin töihin,on niin fiksu ja asiallinen opettaja.
Valitse nimimerkki

#36 Re: Hyväsiskoverkosto?

15.04.2013 09:36

#30: keke - Hyväsiskoverkosto?

Jos me emme tiedä kaikkea, niin miksi tämä ihmeellinen salailu? Onko ehkä syytä pyytää poliisia tutkimaan myös opetusviraston ja rehtorin toiminnan lainmukaisuus

On.

Täällä lisää adressia allekirjoitettavaksi

http://www.adressit.com/helsingin_opetusvirasto_tutkittava_ja_johtajan_erottava

 


Vieras

#37 Re: Re: Hyväsiskoverkosto?

15.04.2013 09:38

#36: Valitse nimimerkki - Re: Hyväsiskoverkosto?

Näin Muualla netissä (copypastea S24 palstalta, nimimerkiltä Herlokki Solmunen)

--------------------------------------

Viime perjantain A-Stream paljasti miten Alppilan kouluskandaali on paisunut näin monumentaalisiin mittoihin.

Opetusviraston kylmä-Kyllönen puhui koko ajan siitä miten Korhonen oli työntänyt häirikön portaikkoa kohti. Mutta kuten tunnettua niin portaathan johtivat ylöspäin, eikä niistä mitenkään voinut koitua erityistä loukkaantumisvaaraa oppilaalle. Toisaalta sekä Kyllösen siteeraamassa opetusviraston raportissa että Korhosen erottamiskirjeessä, puhutaan vain "portaikosta" - ei siitä kumpaan suuntaan portaat johtavat.

Olen täysin varma, että tässä on tämä koko jutun oleellinen kysymys. Eihän koko portaikolla ole oikeastaan mitään tekemistä asian kanssa, kun ne portaat kerran jothivat ylöspäin. Silti opetusvirasto ja muut Korhosen erottajat puhuvat niistä mantrana, ikään kuin niillä olisi merkitystä.

Kyllönen sanoi, että opetusvirastossa tehtiin päätös raportin perusteella, jonka he olivat saaneet. Olenkin varma että nämä idioottitantat ja heidän lakimiehinsä kuvittelivat, että se portaikko saattoi johtaa myös alaspäin, mistä he riemastuneena kehittelivät idean että Korhosen erottamisessa voidaan vedota vaaralliseen uhkatilanteen syntymiseen.

No nyt kun tämä virhe oli tehty, enää ei voi myöntää että olisi erehtynyt. Ja kun noita opetusviraston hirviöitä on nähnyt televisiossa, siinä on kyllä sellaisiä kauhuvirkamiehiä, joiden DNA:ssa ei yksinkertaisesti ole sellaisia soluja, joilla erehtyminen voitaisiin myöntää, saati pyytää anteeksi.

Muutenkin tämä keskustelu on minusta aivan sivuraiteilla, siinä mielessä että häirikköoppilaita on ja tulee aina olemaan. Korhonen käytti jo nykyisen lainsäädännön puitteissa kohtuullisia ja tilanteen huomioonottaen tarpeellisia voimakeinoja, joten itse tässä Alppilan tilanteessahan ei ole oikeastaan mitään erikoista.

Koko tämän kohun teemana pitäisi olla opetusvirastojen mielivaltaisuus, sekä se EIKÖ KUKAAN VALVO OPETUSVIRASTOJEN PÄTEVYYTTÄ JA TOIMINNAN LAINMUKAISUUTTA.

 

 

Jaakob

#38 Kysymyksiä opetuspäällikkö Marjo Kyllöselle

16.04.2013 12:12

Miksi te opetuspäällikkö haluatte niin innokkaasti puolustaa epäjärjestystä koululuokissa?
Tuliko järjestyshäiötä aiheuttavalle oppilaalle mitään rangaistusta. Jos ei. niin miksi ei ?
Miksi sellainen, joka palauttaa järjestyksen on mielestänne suurempi syyllinen kuin se joka aiheuttaa järjestyshäiriön ?
opettaja

#39 Kysymyksi Marjo Kyllöselle?Re: Kysymyksiä opetuspäällikkö Marjo Kyllöselle

17.04.2013 06:19

#38: Jaakob - Kysymyksiä opetuspäällikkö Marjo Kyllöselle

Onko niin tärkeää olla oikeassa,että käytätte todistusaineistona manipuloitua videota ja todistajina kavereitanne ja muita asiaan vihkiytyneitä. Vedätte mukaan ambitioonne sellaisia henkilöitä,jotka uskovat teihin kuin Jumalaan.

Tiedättekö- teinit toimivat tavallanne.

 

 


Vieras

#40 Hyvä-veli-sisko ?

17.04.2013 13:54

"Ko. opetuspäälllikkö ei ole ainakaan voinut saada virkaansa pätevyyden ja ammattitaidon perusteella. Haisee hyvä-veli-sisko järjestelmälle. Sääli koulumaailmaa."
Tässä meillä on tyypillinen esimerkki siitä, kuinka poliittinen korruptio toimii. Puolue antaa työpaikan eli hyväpalkkaisen viran ja henkilö tekee ratkaisunsa puolueen suuntaviivojen mukaan välittämättä lainkaan kunnan tai kuntalaisten edusta. Ja tätä on PALJON !!!!
Karhusaaren ulisija

#41 Varoitus trolli Saarikoskesta

19.04.2013 16:43

Trolli Saarikoski, tule nyt pois täältä inttämästä. Olemme ymmärtäneet jo pointtisi. Poltatat pian sen oikean Saarikosken mökin! En ota kantaa tässä asiassa, sen tekee hallinnot. Tämä on kannanotto trollin mesoamiseen. Pitäkää pää kylmänä. Ja erovaatimus ei ole väärä, kun luottamus on allekirjoittajan suuntaan mennyt. Eikö näin?

Tyrmistynyt

#42 Missä Suomen oikeusvaltio

27.04.2013 13:30

Tämä koko tapaus haisee jo niin pahasti, että perusteellinen tutkinta täytyy suorittaa. Antti Korhosen erottaminen on pelkästään prosessinakin täysin laiton - siten kun se toteutettiin. Irtisanomisen perustelut jopa idioottimaisia.
Nämä virkasuhteessa olevat on saatava vastuuseen tekemisistään ja haisevat kytkökset selvitettävä.
Ja vielä tämä valtakunnansyyttjän väliin tulo - kenen taustoja sillä yritetään pelastaa ?
Luotan poliisiin, mutta ainakin tämä virkamieshallinto on täysin mätä ja luottamuksen menettänyt.
Muutetaan Espooseen tai jonnekin...

#43 Minulla on henkilökohtaisia kokemuksia tästä naisesta MK.

02.05.2013 20:41

Hän tekee päätöksiä ilman taustatietoja myöskin arkitehtävissä. Addressi allekirjoitettu. Liika valtaa on annettu väärälle henkilölle.
Hessu

#44

09.05.2013 12:44

Älkää vastatko Aki Saarikosken kirjotuksiin.Hän pistää nenänsä joka paikaan tahallaan kiustakseen muita kirjoittajia. TROLLI. http://vasarahammer.blogspot.fi/2013/04/alppilan-tapahtumista.html