Myrkkyjä luvattomasti "kylväville" rangaistus !

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Myrkkyjä luvattomasti "kylväville" rangaistus !.


Vieras

#26

28.05.2013 12:52

ottakaa kantaa kaikki

Vieras

#27

28.05.2013 13:17

En edes tiedä mikä olisi kyllin kova rangaistus ihmiselle joka viattomia luontokappaleita rääkkää. Ei voi olla normaali henkilö kysessä.

Vieras

#28

28.05.2013 17:23

Toivottavasti myrkyttäjä saa maistaa jotenkin omaa lääkettään :/

Vieras

#29

01.06.2013 18:51

MYRKYTYS RANGAISTAVA TEKO - TAPPO !!!
kulkuri

#30 myrkkyjen kylväjille kova rangaistus

03.06.2013 05:52

Joo onhan se hyä että eläinten oikeuksista huolehditaan. Ihmisten myrkyttäminen sensijaan sallitaan näköjään ihan yleisesti. Lääkemyrkyillä sun muilla kemiallisilla tuotteiila. En oikein ymmärrä että eläimet menee myrkkyasioissa lasten edelle. Lasten elämää on tuhottu jo aivan liikaa, eläimen vahingoittaminen on rikos mutta entä esim. lasten kohdalla,rokotteet ym. myrkyt sallitaan, lisää ,lisää jne.
Anitta

#31 Re: myrkkyjen kylväjille kova rangaistus

03.06.2013 06:40

#30: kulkuri - myrkkyjen kylväjille kova rangaistus

Kulkurille... Tässä adressissa ei oteta kantaa ihmismyrkyttämisille... Huolen aiheena on nyt nuo mahdolliset myrkkypalat joita jotkut heittelevät luontoon... ja saattaapa siitä osalliseksi joutua lapsikin :(

Ajatuksesi asiasta hieno, ja kukaanhan fiksu, empaattinen ihminen ei halua ehdoin tahdoin tehdä haittaa ihmiselle, eikä eläimelle.

Miksikö tämän adressin laadin; siksi kun meilläpäin, on usea koira sairastunut epämääräisellä tavalla, myös tuttavani koira kuollut, myrkytystila todettiin eläinsairaalassa.

Myrkkyjä on eläinlääkärinkin vaikea todentaa, jonka lemmikineläin on syönyt.. omistajan täytyy tietää, mitä myrkkyä eläin on syönyt ja se on sula mahdottomuus tietää... sitten voidaan todeta, että eläin saanut myrkkyä... Mutta mistäpä lemmikin omistaja sen voisi tietää, kun ei edes tiedä, että myrkkyansa on kulkureitillä :(


Vieras

#32

03.06.2013 09:07

nyt kiinni nämä tämmöset kusipäät

Vieras

#33

03.06.2013 09:28

Kaikki luotokappaleet ovat saman arvoisia ja jokaisella on oikeus elämään.
Vieras

#34 Öööö.

06.06.2013 09:47

Minulle jäi vähän epäselväksi mitä tällä adressilla uskotaan saavutettavan ja miten?
Anitta

#35 Re: Öööö.

07.06.2013 07:25

#34: Vieras - Öööö.

Tämä adressi on on tiedonanto kunnille, jossa osoitamme huolemme ympäristöömme tahallaan "viritetyistä" ansasyöteistä lemmikeillemme, luonnoneläimillemme ja myös lapset ovat vaarassa näistä ansoista.

Adressi toimitetaan 10.6.-13 Lahden kaupungille, jonka ottaa vastaan kaupungin viranhaltija. Adressi kirjataan kaupungin kirjaamossa vastaanotetuksi ja sitä kautta tulee näkyville.

Tiedän, että tämän adressin myötä, mahdollinen myrkkyansa/neula-,lasiansa asioita aletaan pohtimaan eri tahoilla. Varmasti kuntatasolla tapahtunee jotakin. Olen saanut todellakin myönteistä palautetta kaupungin, eri yksiköistä, jonne olen soittanut ja käynyt hyviä keskusteluja juuri näiden mahdollisten myrkkypalojen suhteen.

Olen huomannut, että tämän adressin aikana, myös nuo ansasyötti päivitykset ovat vähentyneet mm. facebookissa :) Tämäkin osoittaa jo jotakin, että adressilla on nyt jo vaikutusta.

Keinoja en kykene kertomaan, miten kunnissa toimitaan, näiden ansojen suhteen. Toiveena on, että yleistä kunnossapitoa yleisillä alueilla lisätään... mm. siistimistyössä. Vastaan jo etukäteen, että tiedän, varoja kunnilla vähän, mutta tämä toiveena. Samoin toiveena on, kun "ansojen virittäjiä" jää kiinni, niin teosta tultaisiin rankaisemaan suuremmalla tavalla, kuin tuo nyk. pieni rikesakko, tahallisesta roskaamisesta. Siis toive tämäkin.

Lähetän adresseja postitse, myös  toisiin kuntiin, joten tämä, ei jää ainoastaan Lahteen paikalliseksi tiedonannoksi.

P**kojen keräämisestä 20 v kokemus

#36 Re: Teollisuus & jätteet

15.06.2013 14:47

#12: Luontokävelijä - Teollisuus & jätteet

Kyllä se vaan tosi on, vaikka ei haluaisikaan uskoa juttuun. Ihmiset alkavat olla niin lopen kyllästyneitä niihin teiden varsilla ja kevyenliikenteenväylilläkin oleviin koiranp**koihin. Lehtikirjoittelu ei johda mihinkään sen enempää kuin nettikirjoittelukaan, joten turvautunevat sitten vähän kyseenalaisiin keinoihin saadakseen koirien omistajat hereille ja jätöksiä keräämään. Myrkkysyöttien tarkoitus lienee myös saada irti kuljetettavat koirat pysymään kytkettyinä, jotta olisivat omistajiensa hallittavissa edes jokseenkin, kun niitä hyökkäileviä koiriakin jostain syystä kuljetetaan yhä useammin vapaana. Mihin koirien omistajien käytöstavat ovat hävinneet? Miksi jotkut koirien omistajat ovat niin ajattelemattomia/ piittaamattomia, että aiheuttavat sitten kaikille koirien omistajille ongelmia ja huolta? Osa kouluttaa koiransa asianmukaisesti, kuljettaa kytkettynä kuten kuuluukin ja kerää koiriensa jätökset. Eivät siis aiheuta häiriöitä tai ärsytystä muille kanssaeläjille. Sitten on niitä maailman omistajia, jotka eivät "periaatteesta" kerää p**koja, eivät kouluta koiriaan eivätkä välitä vaikka oma koira sontisi naapurin pihaan/ portinpieleen tai ihan pikitielle. Siinä sitten ihmiset työntelevät lastenrattaita, lenkkeilevät ja pyöräilevät ja niin kengän kuin rattaatkin ovat sitten p**kassa. Samoin puistot ovat ruokottomassa kunnossa, kun koirankakkaa on joka puolella piittaamattomien koiranomistajien jäljiltä.

Myrkkysyötit saattavat saada aikaan jotain hyvääkin: irrallaan kuljetetaan vain todella hyvin koulutettuja koiria, jotka kulkevat omistajiensa välittömässä läheisyydessä ja ovat muutenkin täydellisesti hallinnassa joka tilanteessa. Myös lintujen pesät ja siilit, rusakonpoikaset jne. saavat olla rauhassa, kun kouluttamattomat, totelemattomat koirat eivät juoksentele pitkin puistoa niitä hätistelemässä ja retuuttamassa. Tampereella ainakin myrkkysyötit saivat aikaan hyvän koiranomistajien pintaa kiillottavan kakkojenkeräyskampanjan: siivosivat puistoja ja katujenvarsia porukalla oikein urakalla. Se oli hieno teko ja uskonpa, että myrkkysyöttien levittelijät siitä rauhoittuivatkin. Ainakin toivon niin.

Eikä kannata vetää hernettä nenään ja alkaa syyttelemään eläinrääkkääjäksi tms. Olen itse omistanut aina koiran, mutta kuulun kyllä niihin, jotka eivät todellakaan jätä jätöksiä toisten ihmisten riesoiksi. Kerään ojanpenkastakin, ettei ainakaan minun koirani tuotoksiin kukaan sotke itseään: ei toiset koirat, ei lapset eivätkä ojaan sammuvat juopotkaan. En hyväksy myrkkysyöttejä, mutta tuo syöteistä jatkuva jauhaminen ärsyttää, kun ei kuitenkaan viitsitä katsoa peiliin. Siellä saattaa näkyä juuri se piittaamaton koiranomistaja, joka on saattanut saada aikaan tuon kurjan myrkkysyöttien levittämisen.

 

Siltala

#37

01.07.2013 19:06

Kyllä se rangaistus varmasti tulee, jos vaan jäävät kiinni.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2013 18:12


otettava vakavasti

#39 Re: Re: Teollisuus & jätteet

14.07.2013 18:15

#36: P**kojen keräämisestä 20 v kokemus - Re: Teollisuus & jätteet

Kaikenlaiset myrkytetyt palat luonnossa ja muualla voivat olla myös ihmisillekin vaaraksi, sekä muillekin eläimille kuin koirille. Esim. tuolla jo joku sanoikin, että sokea ihminen voi joutua todelliseen vaaraan, jos hänen koiransa sattuu syömään myrkytettyä palaa. Koirat ovat sokean ihmisen silmät millä hän pystyy liikkumaan kuin kuka tahansa muu näkevä ihminen. Sokea ihminen voi kaatua ilman koiraansa katukynnyksen yli ja lyödä päänsä, tai jäädä auton alle jne..myös lapset voivat syödä maasta myrkkypaloja. Sekä ihanat oravat,linnut ja muut viattomat eläimet kuolevat myrkkypaloihin kun syövät niitä nälissään. Kysymys kuuluukin, mikä saa nämä myrkyttäjät tekemään tälläistä tuhoa? syyksi ei voi riittää koiran kakka, sillä kakka maatuu maahan,ja muutkin eläimet tekevät tarpeensa maahan. Jos ei kakkaa kestä nähdä, on päässä jotain pahasti vialla kun saa tuollaista aikaan. Ehdottomasti tämä asia on alettava ottamaan vakavasti, niin ihmisen kuin eläintenkin terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi!