Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

KÄYRÄTORVI

#1751 SEKOPÄÄT

16.10.2013 12:14

Kuinka tälle keskustelupiirille on eksynyt näin paljon täysin sekopäisiä kirjoittelijoita, jotka elävät harhamaailmoissaan???
Nämä ovat vakavan mielisairauden oireita.

EI PROFESSORI

#1752 ÄLY HOI ! ÄLÄ JÄTÄ !

16.10.2013 12:22

Mamu kirjoittelunne on niin poskettomia ettei niihin kannata edes vastata.

ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ. VAI JÄTTIKÖ JO?


Vieras

#1753 Re: Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

16.10.2013 14:24

#1749: Mamut ei omista - Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Juupa juu. Kaikkea salaiittoa on paljon ja jokapaikassa, mutta todistajia tai todisteita ei tietenkään ole koska "pelkäävät" ja "väärennetty" jne jne jne...

Pistä nyt se sossusta saamasi tietska kiinni ja mene ottamaan psyykelääkkeesi.


Vieras

#1754 Re: Re: Re: En allekirjoita adessia mutta haluan tällä linkillä kommentoida

16.10.2013 15:52

#1747: Maastamuuttajat - Re: Re: En allekirjoita adessia mutta haluan tällä linkillä kommentoida

Enpä ole näin sairaloista naisvihaa ennen nähnyt. Nimimerkki "maastamuuttajat" taitaakin olla peräputken poikia.

KÄYRÄTORVI

#1755 KELVOTON ADRESSI LAKIALOITTEEKSI

16.10.2013 17:39

Kansalaisaloitelaki

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään
1 §

Lain tarkoitus ja soveltamisala

Tässä laissa säädetään menettelystä, jota noudatetaan perustuslaissa säädetyn kansalaisaloitteen tekemisessä.
..........

5 §

Kannatusilmoitusten kerääminen

Kansalaisaloitetta tukevat allekirjoitukset (kannatusilmoitukset) kerätään paperimuodossa tai sähköisesti tietoverkossa. Paperimuotoisissa kannatusilmoituksissa käytettävästä lomakekaavasta säädetään oikeusministeriön asetuksella.

Kannatusilmoitukset on kerättävä kuuden kuukauden kuluessa aloitteen päiväyksestä.

Kannatusilmoituksia kerättäessä on aloite, tieto sen vireillepanijasta ja edustajasta sekä edustajan yhteystiedot oltava aloitteen allekirjoittajien nähtävissä. Aloitetta ei saa muuttaa kannatusilmoitusten keräyksen alkamisen jälkeen.

6 §

Kannatusilmoituksen sisältö

Kannatusilmoituksessa tulee olla:

1) kansalaisaloitteen otsikko ja päiväys;

2) aloitteen allekirjoittajan täydellinen nimi, syntymäaika ja kotikunta;

3) aloitteen allekirjoittajan vakuutus siitä, että hän on äänioikeutettu Suomen kansalainen ja että hän on tehnyt kannatusilmoituksen samaan aloitteeseen vain kerran;

4) kannatusilmoituksen päiväys.


TÄMÄ ADRESSI ON KELVOTON EIKÄ TÄTÄ VOI VIEDÄ EDUSKUNTAAN LAKIALOITTEEKSI.

LUKEKAA YLLÄ OLEVA OTE KANSALAISALOITELAISTA.

KANNATUSILMOITUKSET PITÄÄ TEHDÄ KUUDEN (6) KUUKAUDEN AIKANA ALOITTEEN TEKEMISESTÄ.
TÄMÄ ADRESSI ON TEHTY PERÄTI JO 6.5.2008 ELI MONTA VUOTTA SITTEN. KUUSI KUUKAUTTA ON PÄÄTTYNYT JO 6.11.2008. NYT ON VUOSI 2013 LOKAKUUTA.

LISÄKSI TÄSTÄ ADRESSISTA PUUTTUU LAIN EDELLYTTÄMÄT LAATIJAN YHTEYSTIEDOT.


KUINKA IHMISET VOIVAT ALLEKIRJOITTAA TÄLLAISTA SOOPAA?Vieras

#1756

16.10.2013 20:12

Ei ole rasistia törkeämpää elukkaa.

Vieras

#1757 Re: Levittäkää adressia!

16.10.2013 21:01

#1: Petri Mäkinen - Levittäkää adressia!

kyllä on hyvä adressi sen huomaa kuinka kuuma rinki takapuolen ympärillä alkaa polttaa. Huomaa noista kirjoituksista, kun yritetään uskotella että on turhanpäiväinen adressi.

 


Vieras

#1758 Re: Re: Levittäkää adressia!

16.10.2013 22:27

#1757: - Re: Levittäkää adressia!

Se, minkä täällä huomaa on, että hommapersuilla on epätoivo, kun pitää aivan jo naurettavia valheitä yrittää keksiä. Kaikki aseistetut vartijat, mustat mersut, murhayritykset jne on kenen tahansa suomalaisen helppo todeta valheiksi ihan omilla silmillä.

Suomen kansaa ei kuseteta loputtomiin ja yhä useampi tajuaa, että kaikki teidän sadut homosaatiosta, islamisaatiosta, hurrissatiosta ja ties mistä roskasta on hullun puhetta. Kun kannatus laskee niin epätoivo lisääntyy.

KÄYRÄTORVI

#1759 Re: Re: Levittäkää adressia!

17.10.2013 01:57

#1757: - Re: Levittäkää adressia! kyllä on hyvä adressi sen huomaa kuinka kuuma rinki takapuolen ympärillä alkaa polttaa. Huomaa noista kirjoituksista, kun yritetään uskotella että on turhanpäiväinen adressi.

TÄMÄ ADRESSIN TEKIJÄJÄKÄÄN EI NÄY YMMÄRTÄVÄN SELVÄÄ SUOMENKIELTÄ.

OLE HYVÄ JA LUE UUDESTAAN ALLA OLEVAT.

EI SUORA LAINAUS SUOMEN LAISTA OLE MITÄÄN USKOTTELUA.

SUOMALAISILLA ON JO PRIKULLEEN SAMAT EDUT KUIN MAAHANMUUTTAJILLA. KUINKA VOI ENÄÄ VAATIA ASIASTA LAKIA? LAIT OVAT OVAT JO OLEMASSA.

ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ.


KÄYRÄTORVI #1755 KELVOTON ADRESSI LAKIALOITTEEKSI 16.10.2013 20:39 Kansalaisaloitelaki Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään 1 § Lain tarkoitus ja soveltamisala Tässä laissa säädetään menettelystä, jota noudatetaan perustuslaissa säädetyn kansalaisaloitteen tekemisessä. .......... 5 § Kannatusilmoitusten kerääminen Kansalaisaloitetta tukevat allekirjoitukset (kannatusilmoitukset) kerätään paperimuodossa tai sähköisesti tietoverkossa. Paperimuotoisissa kannatusilmoituksissa käytettävästä lomakekaavasta säädetään oikeusministeriön asetuksella.Kannatusilmoitukset on kerättävä kuuden kuukauden kuluessa aloitteen päiväyksestä.Kannatusilmoituksia kerättäessä on aloite, tieto sen vireillepanijasta ja edustajasta sekä edustajan yhteystiedot oltava aloitteen allekirjoittajien nähtävissä. Aloitetta ei saa muuttaa kannatusilmoitusten keräyksen alkamisen jälkeen. 6 § Kannatusilmoituksen sisältö Kannatusilmoituksessa tulee olla: 1) kansalaisaloitteen otsikko ja päiväys; 2) aloitteen allekirjoittajan täydellinen nimi, syntymäaika ja kotikunta; 3) aloitteen allekirjoittajan vakuutus siitä, että hän on äänioikeutettu Suomen kansalainen ja että hän on tehnyt kannatusilmoituksen samaan aloitteeseen vain kerran; 4) kannatusilmoituksen päiväys. TÄMÄ ADRESSI ON KELVOTON EIKÄ TÄTÄ VOI VIEDÄ EDUSKUNTAAN LAKIALOITTEEKSI. LUKEKAA YLLÄ OLEVA OTE KANSALAISALOITELAISTA. KANNATUSILMOITUKSET PITÄÄ TEHDÄ KUUDEN (6) KUUKAUDEN AIKANA ALOITTEEN TEKEMISESTÄ.TÄMÄ ADRESSI ON TEHTY PERÄTI JO 6.5.2008 ELI MONTA VUOTTA SITTEN. KUUSI KUUKAUTTA ON PÄÄTTYNYT JO 6.11.2008. NYT ON VUOSI 2013 LOKAKUUTA. LISÄKSI TÄSTÄ ADRESSISTA PUUTTUU LAIN EDELLYTTÄMÄT LAATIJAN YHTEYSTIEDOT. KUINKA IHMISET VOIVAT ALLEKIRJOITTAA TÄLLAISTA SOOPAA?

 

YLE UUTISET
25.9.2013 klo 13:57 | päivitetty 25.9.2013 klo 14:34

Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin


Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen – ainakaan ilman väärinkäytöksiä.


Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin


Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen – ainakaan ilman väärinkäytöksiä.
Hyvin yleisen käsityksen mukaan maahanmuuttajalle maksetaan korkeampi elintaso kuin vastaavassa tilanteessa olevalle suomalaiselle. Esimerkiksi maahanmuuttajien tukia suomalaisten tasolle vaativa nettiadressi on saanut yli 40 000 allekirjoitusta.

Maahanmuuttajan sosiaaliturva ei kuitenkaan ole niin avokätistä kuin yleensä luullaan, sanoo Turun yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Ervasti.

- Se stereotypia ei vastaa todellisuutta, hän sanoo.

- Minulla on sellainen yleiskuva, että ei näillä sosiaalietuuksilla kukaan, ei maahanmuuttaja eikä suomalainen, ylläpidä ihan huoletonta elintasoa.


Vihoviimeinen linja olisi se, että me emme huolehtisi niistä ihmisistä jotka tulevat tähän maahan.

- Heikki Ervasti


Samaa mieltä on Turun ulkomaalaistoimiston johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola. Hän miettii pitkään tilannetta, jossa maahanmuuttaja voisi saada suomalaista enemmän sosiaaliturvaa.

- Lähinnä tulee mieleen pimeä työ, mutta kyllä suomalaisetkin pimeitä töitä tekee, Mikkola sanoo viitaten tilanteeseen, jossa tuen hakija valehtelee tulonsa.

Oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja kuuluu Suomen sosiaaliturvan piiriin. Sosiaaliturva ei erottele maahanmuuttajaa ja suomalaista, mutta esimerkiksi alle kolme vuotta suomessa olleen työmarkkinatuki ja toimeentulotuki maksetaan kotoutumistuen nimellä.

Huhut suurista tuista johtuvat usein väärinkäsityksistä

Maahanmuuttajille maksettavista tuista on liikkeellä paljon huhuja. Johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola veikkaa yhdeksi huhujen lähteeksi niin sanottua alkuavustusta, joka voidaan myöntää kiintiöpakolaiselle tai vastaanottokeskuksesta omaan asuntoon muuttavalle.

- Se on hyvin niukka. Ei sillä sohvakalustoa tai telkkaria osteta. Se on tarkoitettu alkuun pääsyyn, kuten sängyn ja astioiden ostamiseen.

Alkuavustus on harkinnanvarainen, suuruudeltaan kunnasta riippuen joitain satoja euroja, ja se voidaan myöntää myös esimerkiksi kotinsa tulipalossa menettäneelle suomalaiselle.

Huhuja aiheuttaa myös se, että Suomen tukijärjestelmässä lapsiperheet korostuvat: mitä enemmän lapsia, sitä enemmän lapsilisää.

- Maahanmuuttajien perheet ovat usein isompia kuin suomalaisten, Mikkola toteaa.

Väärinkäytökset ovat pieni ongelma

Sosiaalietuuksien väärinkäytöksiä tapahtuu ajoittain. Heikki Ervastin mukaan maahanmuuttajien tekemiä väärinkäytöksiä ei tarvitse peitellä.

- Peittely on yhtä typerää kuin sinisilmäisyys. Ymmärrän hyvin, että sellainen herättää kritiikkiä. Viranomaiset saattavat olla hyvinkin tarkkoja, mutta joskus käy niin, että joku on riittävän näppärä ja pääsee nyhtämään vähän reilummin.

Hän muistuttaa, että väärinkäytökset ovat pieni ongelma ja vedätyksiä voi tehdä yhtä lailla suomalainen tuen hakija. Enemmän tapahtuu etuuksien alikäyttöä, eli ihmiset eivät saa niitä tukia, joihin heillä on oikeus.

- Siitä väärinkäytöstä on vaan niin helppo nostattaa moraalista paniikkia. Sitähän muistaakseni Hannu Karpo joskus teki, että kierrätti henkilöä eri kuntien sosiaalitoimistoissa ja saikin niistä muutaman satasen ihan ilman perusteita, Ervasti sanoo.

- Vihoviimeinen linja olisi se, että me emme huolehtisi niistä ihmisistä jotka tulevat tähän maahan. Jos esimerkiksi mentäisiin sille linjalle, että heidän toimeentulonsa olisi merkittävästi huonompi kuin suomalaisten vastaavassa tilanteessa olevien, niin se varmasti poikisi sellaisia ongelmia joita me emme halua yhteiskuntaamme

 

TÄMÄ ON TODELLINEN TILANNE.

LOPETTAKAA JO NUO ÄLYTTÖMÄT SATUILUNNE.

LUULETTEKO, ETTÄ NIITÄ KUKAAN JÄRKEVÄ IHMINEN USKOO?


Vieras

#1760

17.10.2013 10:31

Perussuomalaisten rappion tie onko alkanut? Sääli, jos hyvä puolue sortuu rasismiin ja typeryyksiin.

Vieras

#1761 Re: Levittäkää adressia!

17.10.2013 13:12

#1: Petri Mäkinen - Levittäkää adressia!

jokainen mutiainen joka ei työtä tee joutaa mennä takaisin sinne mistä on tullutkin . siis suurin osa somaliaan.


Vieras

#1762 No huu huh

17.10.2013 14:25

Mikä siinä on että tänne tullaan heti haukkumaan rasistiseksi... ja kyllä sen nyt s'*tana näkee miten nä turvapaikan saajat elää tääl suomessa.. s**tanan tahvot silmät auki tai menkää siperiaan..
KÄYRÄTORVI

#1763 Re: Re: Levittäkää adressia!

17.10.2013 16:45

#1761: - Re: Levittäkää ! LEVITTÄKÄÄ OIKEAA TIETOA. ADRESSI ON MITÄTÖN. EI KELPAA EDUSKANNALLE VIETÄVÄKSI LAKIALOITTEEKSI. LEVITTÄKÄÄ TÄMÄ OLEELLINEN TIETO, NIIN EI SUOMEN KANSA TULE HUIJATUKSI

jokainen mutiainen joka ei työtä tee joutaa mennä takaisin sinne mistä on tullutkin . siis suurin osa somaliaan.

Adressissasi lukee:

Maahanmuuttajien tuet

Vaaditaan uutta lakiehdoitusta!
Maahanmuuttajien tuet samaksi kun suomalaisilla!

Tämä adressi luovutetaan eduskuntaan, mikäli nimiä tulee tarpeeksi. (yli 50000)

••••••••••

Millä tavalla tämä kannanottosi selventää sitä, että adressi ei täytä Suomen eduskunnan säätämän Kansalaislain edellytyksiä. Mutiaishöpinät eivät tee sitä.

 

TÄMÄ ADRESSIA EI KELPAA LAKIALOITTEEKSI EDUSKUNTAAN. PITÄISI OLLA KIISTATON TOSIASIA.

VASTAA TÄHÄN  ÄLÄKÄ SÖSSÖTÄ MITÄÄN MUUTA.

VASTAUKSESI PITÄÄ SISÄLTÄÄ TIEDOT MILLÄ PERUSTEILLA KATSOT ADRESSIN TÄYTTÄVÄN KANSALAISLAIN EDELLYTYKSET ELLET HYVÄKSY ADRESSI OLEVAN MITÄTÖN

 

MAAHANMUUTTAJIEN TUET OVAT TÄYSIN SAMANLAISET SUOMALAISILLA KUIN MYÖS YHTÄ SUURET EUROMÄÄRÄISENÄ. MIKÄLI OLET ERI MIELTÄ NIIN KERRO LAKI JA MIKÄ PYKÄLÄ ON ERIÄVÄ .LAKIPYKÄLÄT JA FAKTAT PÖYTÄÄN. MITKÄÄN  TEKAISTUT KEKSITYT  SELITTELYT OVAT TURHIA

LAKI JA TOSITTEET EI MUUTA. KIITOS

ADRESSISI PERUSTUU VIRHEELLISIIN JA PERÄTTÖMIIN TIETOIHIN JA ON KELVOTON VIETÄVÄKSI EDUSKUNTAAN LAKIALOITTEEKSI.

 

...

.

 


Vieras

#1764 Re: SEKOPÄÄT

17.10.2013 17:17

#1751: KÄYRÄTORVI - SEKOPÄÄT

Totuus on vihapuhetta sille joka vihaa totuutta.

 


Vieras

#1765 VIHAPUHE VAI TOTUUS

17.10.2013 18:11

Ei ongelmasta puhuminen ole vihapuhetta, mutta jos ei voi/saa puhua ongelmasta, se on valehtelua. Myös ongelmien vähättely on vaarallista valehtelua. Asioista myös yleensäkin pitäisi puhua asioiden oikeilla nimillä, eikä sievistellen asiat tuntemattomiksi vääntäen.

Vieras

#1766 Re: Re: Levittäkää adressia!

17.10.2013 20:21

#1761: - Re: Levittäkää adressia!

Ehdottomasti suurin osa työttömistä on edelleenkin suomalaisia. Pitääkö heidänkin painua sinne mistä alunperin ovat lähtöisin, eli volganmutkaan?


Vieras

#1767 Re: Re: SEKOPÄÄT

17.10.2013 20:22

#1764: - Re: SEKOPÄÄT

Adressintekijät ja sen kannattajat ovat ainoat täällä ketkä vihaavat totuutta.


Vieras

#1768 Re: VIHAPUHE VAI TOTUUS

17.10.2013 20:23

#1765: - VIHAPUHE VAI TOTUUS ongelmien vähättely on vaarallista valehtelua

Entä ongelmien liioittelu? Tai niiden suoranainen keksiminen? Mitä se sitten on? Perussuomalaista politiikaa?

Silminnäkijä

#1769 Vihatonta puhettako ei vaan raivopuhetta

17.10.2013 21:35

Ongelmia ei tarvitse liioitella eikä keksiä. Riittää että ottaa silmälaput silmiltään ja katsoo ympärilleen. On myös helppoa tehdä johtopäätöksiä pelkästään seuraamalla uutisia, joissa kerrotaan Suomen olevan taloudellisessa syvässä ahdingossa, jonka takia Suomalaisia työntekijöitä irtisanotaan töistään kiihtyvällä tahdilla. Järkyttävintä on todeta, että kunnat joutuvat irtisanomaan työntekijöitään samalla kun sama kunta joutuu ottamaan maahanmuuttajia elätikseen. Samalla kun Suomalainen työtön ja eläkelläinen joutuu olemaan avustus ruokajonossa, jossa ei maahanmuuttajia näy, on nämä maahanmuuttajat markettien kassajonoissa täysien ostoskärriensä kanssa ilman huolenhäivää ja esimerkiksi ajelevat autoilla joihin ei Suomalaisella työttömällä varmasti ole varaa. Avaisitte silmänne. Raivostuttava todellisuus on tuolla ulkona.

Vieras

#1770 Re: Vihatonta puhettako ei vaan raivopuhetta

17.10.2013 22:04

#1769: Silminnäkijä - Vihatonta puhettako ei vaan raivopuhetta

Ongelma on se, että eipä noita satuolemtoja näy. Pitää varmaan olla jonkinlaiset perussuomalaiset silmälasit, että alkaa näkymään. Mistä niitä saa ostaa?


Vieras

#1771 Suomen pölvästit

18.10.2013 05:38

Kannattaa tutustua uutisiin ja edes pyrkiä ymmärtämään niitä. Suomi on tällähetkellä ongelmissa juuri siksi, että sinunkaltaisiasi pölvästejä on ollut vaaleissa äänestäjistä liikaa. Mielestäni täytyisi ehdottomasti olla koe, jolla mitattaisiin ihmisten kyky ymmärtää yhteiskunnan asioita ja asioiden vaikutus yhteiskuntaan. Vasta läpäistyään kokeen, saisi äänestysoikeuden. No nyt jokatapauksessa Suomen ja kuntien talous on niin huonossa kunnossa, ettei maahanmuuttajia pitäisi ottaa elätiksi yhtään lisää ja mahdollisuuksien mukaan olisi päästävä eroon jo täällä asuvista maahanmuuttajista palauttamalla heidät lähtömaihinsa.

Vieras

#1772 Re:

18.10.2013 06:58

#1756: -

kyllä huomaa kuka on viestin kirjoittanut. tOTUUS ON VIHAPUHETTA SILLE JOKA VIHAA TOTUUTTA.


Vieras

#1773 Re: Suomen pölvästit

18.10.2013 10:12

#1771: - Suomen pölvästit Vasta läpäistyään kokeen, saisi äänestysoikeuden.

Olen täysin samaa mieltä. Loppuisi perussuomalaistenkin taival niinkuin päättömän kanan lento.


Vieras

#1774

18.10.2013 11:25

Mielipuolisia valheita palsta täynnä. Onko mamunvihaajilla hermot kireällä?
ämmävalta

#1775 Re: Suomen pölvästit

18.10.2013 12:01

#1771: - Suomen pölvästit 

 Näin käy ja tällainen on "keskustekuittenkin taso, kun annetaan valta naisille. Tervetuloa muslimivalta, mitä naisemme! himoitsevat. Kyllä silloin akkojen suorittamat haukut haihtuvat ja hymyt hyytyvät.

Nainen ei tunnusta olevansa missään väärässä. Eriävän tiedon tai mielipiteen hän ottaa aina henkilökohtaisena loukkauksena ja hyökkää henkilökohtaisilla solvauksilla. Se näkyy tässäkin keskustelussa.

 Jos joku on todellisuudessa nähnyt  tositteet mamujen saamista  ylisuurista tuista jaa esimerkiksi siitä Mersusta, niin miksi naiset tuomitsevat tämän näkijän  eivätkä sitä sosiaalitoimiston lainrikkojaa.

Virolainen koulutettu ja ahkera työhön tulija ei saa mitään tukia, vaikka olisi oikea inkeriläinen, mutta venäläinen saa ilmaisen elämän ja uuden auton sekä uuden rivitaloasunnon. kaikki ilmaiseksi. Kunta maksaa heille ilmaisen elämisen vähintään 3 (5) vuoden ajan ja valtio korvaa nämä kulut kunnalle  Mauno Koiviston ajaman inkeriläislain mukaisesti.

Afrikan mamujen etujen kohdalla on aina kysymys rikoksesta, sillä lakimme eivät todellakaan suo heille täällä kerrottuja etuja, mutta sosiaalityöntekijät rikollisesti antavat nämä lakienvastaiset edut ja ottavat kyseiset "samettisilmät" vielä kainaloisikseen ja levittävät näin HIViä, sillä 1/3 afrikkalaisista kantaa tätä virusta tai sairastaa aidsia (WHOn virallinen tieto). Mamumies ei muuten kortsua käytä.

Suomi on tuhon tiellä tämän rikollisen ja sairaan ämmävallan takia. Pölvästejä ovat suomalaiset naiset ja heitä nuoleskelevat vellihousuiset miehet., eivät täälläkin totuuden julkituojat.

Ämmävalta pelkää jo nahkaansa ja väkivaltaista kapinaa, sillä se tietää kaikki rikoksensa. Siksi halutaan tuhota maastamme kaikki aseet tai ainakin kerätä ne ämmävallan käyttöön  kapinoitsijoitten tappamiseksi.  Keräävätköhän kohta kaikki kirveet, puukot ja leipäveitsetkin, kun niitäkin voi käyttää tappamiseen (Oulun koulupuukotukset)!

Täällä lakipykälistä viisastelevat, voisivat todella tutustua niihin lakeihin ja myös kuntien sosiaalimenoihin sekä niitten menojen todellisiin syihin. Suomalainen (varsinkaan valkoihoinen  mies) ei saa edes lakisääteisiä etujaan, mutta mamut todella saavat, mitä pyytävät. Syy ei ole mamujen, ei miestemme, vaan suomalaisten naisten äänestäjinä ja viranhaltijoina.

Omat miehemme pyritään nujertamaan mitään keinoa kaihtamatta, mikä näkyy tämänkin palstan kommenteissa. Miehet ovat  pääosin rehellisiä ja naiset patologisia valehtelijoita edes sitä ymmärtämättä, sillä aivotutkimusten mukaan naisen omista tunteista ja luuloista tulee heille absoluuttinen totuus heidän aivoissaan eivätkä he salli mitään tietoa tai todistusta sen oman totuutensa kumoamiseksi. Tutkimusten tekijöitä on yritetty tappaa länsimaissa, jottei feminismin valtaannousu vaarantuisi totuuden julkaisemisen takia.

 Olemme kokeneet maailmassa jo kommunismin, sosialismi, kapitalismin ja itämaissa sovinimin, mutta vaarallisin ihmiskunnan  ismi eli feminismi on nyt valtaamassa maailmaa tuhoisin seurauksin.

 Vain naisen "tieto" ja mielipide on oikea ja sallittu; näkyyhän se jo tässäkin keskustelussa.