Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

KÄYRÄTORVI

#1726 Re: Re:

12.10.2013 21:01

#1714: Rekkakuski - Re:


Maahanmuuttajien tuet#1714 Re:

12.10.2013 19:00

#1711: -


Maahanmuuttajien tuet#1714 Re:

12.10.2013 19:00

#1711: -

Älkää haukkuko, sillä en minä ole mikään rasisti. Pidän tuntemistani maahanmuuttajista, mutta maailmanlaajuinen ongelma ovat ne sossukukkahatut, jotka asettavat laittomasti mamut eriarvoiseen asemaan oman maan kansalaisten kanssa. Eikä minun naapurini ole  esitellyt oma-aloitteisesti mitään papereitaan minulle.

Yritimme tutustua huonolla englannilla toisiimme ( mamunhan ei ole pakko opetella suomenkieltä). Hän pyysi selvittämään epäselviä asioita hänelle ja siinä yhteydessä tuli puheeksi myös toimeentulovaikeuteni. He ihmettelivät, koska he elivät sanojensa mukaan paremmin, kuin kuninkaat ja presidentit Afrikassa edes tekemättä työtä. Olivat kutsuneet kaikki sukulaiseensa ja tuttavansakin Suomeen asumaan. Kaksi kertaa vuodessa kävivät ilmaismatkalla sossutanttojen saattamana Somaliassa sukulaisissa. Siinä yhteydessä minulle näytettiin tositteet, koskaHE pitivät ihmeellisenä, etten minä saanut samoja etuja kuin he saivat.

Kyllä he elivätkin kateutta herättävästi. Uusi iso asunto maksutta. Kaikki elinkulut ilmaiseksi, ilmainen terveydenhoito, koulut ja harrastukset sekä "loma"matkat  vanhaan kotimaahan. Lisäksi se mainistemani 1624€/ kk verotonta taskurahaa. Turha kait mainitakaan, että perheellä oli uudet muotivaatteet päällä, paitsi vaimon "kaapu", uudet hienot kalusteet ja jättisuuri tauluTV nurkassa.

Olen itse raatanut opiskelujeni ja elantoni eteen jopa yötäpäivää vuosikymmeniä, joten tunnustan kateuteni, kun näen noin hirveän eron omaan elintasooni. Kyllä perusuomalaiset saivat ilmeisen varmasti uuden äänestäjän seuraavissa vaaleissa. Tuntuu ettei moinen voi olla totta Suomessa, mutta kun se vaan on totta!

 

YLE UUTISET
25.9.2013 klo 13:57 | päivitetty 25.9.2013 klo 14:34

Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin


Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen – ainakaan ilman väärinkäytöksiä.


Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin


Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen – ainakaan ilman väärinkäytöksiä.
Hyvin yleisen käsityksen mukaan maahanmuuttajalle maksetaan korkeampi elintaso kuin vastaavassa tilanteessa olevalle suomalaiselle. Esimerkiksi maahanmuuttajien tukia suomalaisten tasolle vaativa nettiadressi on saanut yli 40 000 allekirjoitusta.

Maahanmuuttajan sosiaaliturva ei kuitenkaan ole niin avokätistä kuin yleensä luullaan, sanoo Turun yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Ervasti.

- Se stereotypia ei vastaa todellisuutta, hän sanoo.

- Minulla on sellainen yleiskuva, että ei näillä sosiaalietuuksilla kukaan, ei maahanmuuttaja eikä suomalainen, ylläpidä ihan huoletonta elintasoa.


Vihoviimeinen linja olisi se, että me emme huolehtisi niistä ihmisistä jotka tulevat tähän maahan.

- Heikki Ervasti


Samaa mieltä on Turun ulkomaalaistoimiston johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola. Hän miettii pitkään tilannetta, jossa maahanmuuttaja voisi saada suomalaista enemmän sosiaaliturvaa.

- Lähinnä tulee mieleen pimeä työ, mutta kyllä suomalaisetkin pimeitä töitä tekee, Mikkola sanoo viitaten tilanteeseen, jossa tuen hakija valehtelee tulonsa.

Oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja kuuluu Suomen sosiaaliturvan piiriin. Sosiaaliturva ei erottele maahanmuuttajaa ja suomalaista, mutta esimerkiksi alle kolme vuotta suomessa olleen työmarkkinatuki ja toimeentulotuki maksetaan kotoutumistuen nimellä.

Huhut suurista tuista johtuvat usein väärinkäsityksistä

Maahanmuuttajille maksettavista tuista on liikkeellä paljon huhuja. Johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola veikkaa yhdeksi huhujen lähteeksi niin sanottua alkuavustusta, joka voidaan myöntää kiintiöpakolaiselle tai vastaanottokeskuksesta omaan asuntoon muuttavalle.

- Se on hyvin niukka. Ei sillä sohvakalustoa tai telkkaria osteta. Se on tarkoitettu alkuun pääsyyn, kuten sängyn ja astioiden ostamiseen.

Alkuavustus on harkinnanvarainen, suuruudeltaan kunnasta riippuen joitain satoja euroja, ja se voidaan myöntää myös esimerkiksi kotinsa tulipalossa menettäneelle suomalaiselle.

Huhuja aiheuttaa myös se, että Suomen tukijärjestelmässä lapsiperheet korostuvat: mitä enemmän lapsia, sitä enemmän lapsilisää.

- Maahanmuuttajien perheet ovat usein isompia kuin suomalaisten, Mikkola toteaa.

Väärinkäytökset ovat pieni ongelma

Sosiaalietuuksien väärinkäytöksiä tapahtuu ajoittain. Heikki Ervastin mukaan maahanmuuttajien tekemiä väärinkäytöksiä ei tarvitse peitellä.

- Peittely on yhtä typerää kuin sinisilmäisyys. Ymmärrän hyvin, että sellainen herättää kritiikkiä. Viranomaiset saattavat olla hyvinkin tarkkoja, mutta joskus käy niin, että joku on riittävän näppärä ja pääsee nyhtämään vähän reilummin.

Hän muistuttaa, että väärinkäytökset ovat pieni ongelma ja vedätyksiä voi tehdä yhtä lailla suomalainen tuen hakija. Enemmän tapahtuu etuuksien alikäyttöä, eli ihmiset eivät saa niitä tukia, joihin heillä on oikeus.

- Siitä väärinkäytöstä on vaan niin helppo nostattaa moraalista paniikkia. Sitähän muistaakseni Hannu Karpo joskus teki, että kierrätti henkilöä eri kuntien sosiaalitoimistoissa ja saikin niistä muutaman satasen ihan ilman perusteita, Ervasti sanoo.

- Vihoviimeinen linja olisi se, että me emme huolehtisi niistä ihmisistä jotka tulevat tähän maahan. Jos esimerkiksi mentäisiin sille linjalle, että heidän toimeentulonsa olisi merkittävästi huonompi kuin suomalaisten vastaavassa tilanteessa olevien, niin se varmasti poikisi sellaisia ongelmia joita me emme halua yhteiskuntaamme

 

TÄMÄ ON TODELLINEN TILANNE.

LOPETTAKAA JO NUO ÄLYTTÖMÄT SATUILUNNE.

LUULETTEKO, ETTÄ NIITÄ KUKAAN JÄRKEVÄ IHMINEN USKOO?

 


Vieras

#1727 Re: Re:

12.10.2013 21:10

#1714: Rekkakuski - Re: Kyllä perusuomalaiset saivat ilmeisen varmasti uuden äänestäjän seuraavissa vaaleissa.

Nämä ovat varsinkin niitä hauskimpia kommentteja, joissa yritetään naama vakavana uskotella, että muka ei olla persuja ikinä koskaan ennen äänestetty, vaikka kommenttien päättömyys on kuin suoraan Allah-Uhon skriptasta. Mutta kun hommafoorumilla on näin opetettu kirjoittamaan niin pakkohan se silloin on.

Aiheuttaa hallitsematonta huutonaurua.


Vieras

#1728 Re: Re:

12.10.2013 21:14

#1709: Maanpakolainen - Re: sosiaalitoimistoissa pitää olla aseelliset vartijat, ettei mamut hakkaa työntekijöitä, jos ei heille anneta uusia nahkakalustoja

Tämä on myös mainio. Kuinkahan matala pitää olla ihmisen älykkyysosamäärä, että tallaisen uskoo? On se aika mahdotonta se potentiaalisten äänestäjien ali-arviointi hommafoorumilla, kun on tämä tekele sepustettu. Toki lauantai-ilta kun on, niin kirjoittaja on ollut tosi tanakassa kännissä, muuta silti. Huh huh.

KÄYRÄTORVI

#1729 VAI LAKIALOITEAXRESSI!!!

12.10.2013 21:38

KÄYRÄTORVI
Vieras#1695 Salaperäinen adressi eli mitätön
11.10.2013 22:28


Alla mainitut tiedot puuttuvat.

5 §
Kannatusilmoitusten kerääminen

Kannatusilmoituksia kerättäessä on aloite, tieto sen vireillepanijasta ja edustajasta sekä edusltajan yhteystiedot oltava aloitteen allekirjoittajien nähtävissä. Aloitetta ei saa muuttaa kannatusilmoitusten keräyksen alkamisen jälkeen.

Adressin tiedot:

Tämä adressi luovutetaan eduskuntaan, mikäli nimiä tulee tarpeeksi. (yli 50000)


Pete Ota yhteyttä adressin tekijään !!!

Onpa salaperäistä!!!•••

Miksi ei tietoja näkyvissä?


Vieras

#1730 HYVÄ TIETO

12.10.2013 21:44

KÄYRÄTORVI
#1693 Re: TYHJÄNPÄIVÄINEN ADRESSI
11.10.2013 18:14


#1690: -

TIETÄMÄTTÖMYYDEN IHMETTELIJÄ
#1610 TURHAA VOUHOTUSTA
01.10.2013 17:40


Tämä adressi ei kelpaa lakiehdotukseksi eduskuntaan, vaikka ylittäisi 50 000 kannatusta.


Adressit.com ei ole virallinen kanslaisaloite sivusto, jolla olisi oikeus viedä lakialoitteeksi eduskuntaan.

Näin on.

Oikea osoite on:

www.kanslaisaloite.fi

Kansalaisaloite on Suomen kansalaisten suora vaikuttamiskeino lainsäädäntöön

Joulukuun 1. päivänä 2012 avattu Kansalaisaloite.fi-palvelu tarjoaa tavan aloitteiden käynnistämiseen ja hallinnointiin verkossa.

Kansalaisaloite on lakialoite tai ehdotus lainvalmisteluun ryhtymisestä

Kansalaisaloitelaki sisältää säännökset aloitteen tekemiseen liittyvästä menettelystä: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2012/20120012

Vieras

#1731 Re: Re:

13.10.2013 12:05

#1709: Maanpakolainen - Re:

Mitä jeesuksen känniääliötä täällä kirjoittelee???? Alkolukko tuollaisten nahkäpäitten koneissa pitäisi olla.


Vieras

#1732 RAHAT LOPPU

14.10.2013 19:06

Suomen rahat ei riitä vaikka haluttaisiin. Ikävintähän se olisi, jos otettaisiin paljon maahanmuuttajia, eikä sitten pystyttäisikään auttamaan heitä täällä. Kyllä kyllä, meidän omat alkoholistit ja narkkarit sekä työtävieroksuvat pummit maksavat yhteiskunnallemme tolkuttomasti paljon enemmän, mutta minkäs oikeasti voidaan, koska sosiaali lakimme vain on tämmöinen. Suomen rahat ovat loppu, tai ne kohdennetaan väärin. Sano sinä jos tiedät.
55000€ petoksella

#1733 Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

14.10.2013 20:25

#1692: KÄYRÄTORVI - Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI 

Todisteet löytyvät jopa Korkeimmasta Oikeudesta. Mamunainen tuomittiin palauttamaan petoksella perustukien lisäksi saamansa 55000€/2v takaisin paikkakunnan sosiaalitoimistolle, mutta vahingonkorvaustuomiota ei pantu käytäntöön, koska mamulla ei ollut muuta tuloa kuin sosiaaalituet. Petos sai jatkua.

 Kummallisinta oli, että vaikka tapaus todettiin  harkituksi petokseksi ja viranomaisen harhauttamiseksi, niin mamunainen vapautettiin petossyytteestä.

 Kuka suomalainen on saanut Kelan perustukien lisäksi 55000€ 2 vuoden aikana verotonta harkinnanvaraista sosiaalitukea? - EI KUKAAN SUOMALAINEN! Tämä kaikki siis vielä ilmaisen asumisen lisäksi.

 Kaikki asiakirjat ja päätökset ovat julkisia ja nähtävissä eri oikeusasteissa: käräjäoikeudessa, hovioikeudessa ja Korkeimmassa Oikeudessa.

 Joten ne, jotka väittävät meidän olevan tasa-arvoisia yhteiskuntamme virka-akkojen edessä, suksikoot suolle!

MOT, MOT, MOT! Todistettu!

Lisäksi maassamme on ollut jopa suomalaismiesten nälkälakkoja sosiaalitoimiston edessä, kun raitis, köyhä, mutta sairas mies on heitetty ulos perusteetta sosiaalitoimiston ovesta. Sitten väkipakolla viety putkaan ja sairaalaan tapettavaksi. Sellainen hyvinvointivaltio meillä on. Asiasta kertonutta uhattiin 2 v vankeustuomiolla "vihapuheesta".

Viimemainittu tapahtui Vihdin Nummelan sosiaalitoimistossa. Tomihenkilön etukirjaimet ovat SU.

KYLLÄ KANSA TIETÄÄ; KUN ITSE SYRJINNÄN KOKEE JA SUOSINNAN NÄKEE ! Ei me sokeita ja kuuroja olla ja osaamme lukea lakiakin, monet jopa oikeustieteellisessa koulutettuja.

Erimielisyyksien syyt

#1734 Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

14.10.2013 21:03

#1692: KÄYRÄTORVI - Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI 

Olen todennut, että erimielisyyksille ja eri väitteille on perusteet.

 Mamulle annetaan ensimmäisenä suoraan kunnan maksama ilmainen asunto. Sen lisäksi tulee lakisääteiset Kelan maksamat etuudet, jotka ovat samat kuin suomalaisilla, mutta sitten niiden lisäksi maksetut harkinnanvaraiset sosiaalituet ovat jo aivan muuta, minkä todistavat petosoikeudenkäynnitkin, missä on maksettu mamunaiselle jopa lakisääteisten tukien ja ilmaisen asunnon lisäksi 55000€ 2 asuinvuoden aikana. Kaikki asiakirjat ovat julkisia ja  asia todistettavissa.

Tuet maksetaan eri momenteilta, joten tukien puolustajat ja tasa-arvon toitottajat eivät osaa yhdistää niitä ja laskea yksittäisen henkilön tai perheen saamaa määrää.

VVM on laskenut(salainen vuotanut tieto), että humanitäärinen maahanmuutto maksaa valtiolle 2000 miljoonaa/v eli 2 miljardia/v ilman mamujen terveydenhoitokuluja.

 Tällä vuosittaisella rahalla olisi pelastettu 1000 reumasairaalaa ja saataisiin nyt akuuttina olevia lastensairaaloita 10-15 kpl. Tiedätte nyt siis, että mamu-uskovaisuus vie jopa lastensairaalan ja reumasairaalan rahat kymmen, jopa 1000-kertaisesti ja vielä joka vuosi, kun sairaalainvestoinnit ovat kertasuorituksia.

 Suomessa ei ole yhtään tapausta, missä joku suomalainen olisi saanut millään perusteella moisesta tukimäärästä edes 1/5. Kansalaisten marinalle ja perusuomalasiten suosiolle on olemassa perustellut syyt, mutta aiheen todistaminen on maassamme kielletty ja rangaistavaa rikosmnimilkkeellä "vihapuhe", mistä voi saada jopa 2v vankeutta.

 Maassamme ollaan jo niin alhaisella tasolla, että totuudesta tehdään rangaistava rikos, jotta epäkohdista ei puhuttaisi. Elämme nykyisin feministisen virkadiktatuurin tyranniassa, mistä tulee seuraamaan kansan väkivaltainen kapina, mihin maahanmuuttajat eivät ole lainkaan syyllisiä, vaan ne syylliset ovat virastoissamme ja ministeriöissämme istuvat maanpetturinaiset.

 Ämmävallallemme kaikki vieraat, jopa kansanmurhaajat, ovat ensisijaisia hyyssättäviä omien sairaitten lastemmekin kustannuksella.

 Muualla tällaiset päättäjät vietäisiin oitis lähimpään metsään  tai nurkan taakse ja ammuttaisiin, mutta virka-akkamme voivat olla kiitollisia, että elävät  vihattujen suomalaismiesten suojeluksessa.

Kiitosta ei kuitenkaan kuulu, vaan virka-akkamme kostavat hiipimällä mamun peiton alle lämmittämän tätä vierasta syliä - NÄIN ON . Se on nähty! Ja HIV leviää!

Maanpakolainen

#1735 Re: Re: Re:

14.10.2013 22:26

#1728: - Re: Re:  

 Tässä ohje!

Yrittäkääpä mennä Järvenpään kaupungin sosiaalitoimistoon, niin 2 aseellista vartijaa nappaa teidät puhutteluun ja pääsette panssarioven taakse sosiaalityöntekijän luokse vasta, kun hän on tullut tunnistamaan teidän ja pääsette sisään vartijan saattelemana, jos teille on aika varattu muutama viikko aikaisemmin.

Huoneessa ei tarvitse sanoa, kuin yksi poikittainen sana, niin tantta painaa punaista nappia pöydällä ja vartijat syöksyvät pyssy ojossa huoneeseen . Tämä on käytännössä koettu itse ja monen tuttavan kohdalla.

 Käytäntö muuttui, kun muslimiperhe pani paikat matalaksi sossussa, koska heidän ilmaisasunnossaan ei ollut uusia nahkakalusteita ja kallista uutta kotielektroniikkaa, kuten suomalaisella toimistopäällikkönaapurilla (vaimo opettaja).Tilanne kuulemma rauhoittui, kun saivat vaatimansa. Sama perhe sai sen 1624€/kk verotonta taskurahaa ilmasen elämisen lisäksi. Tantat tosin väittävät, että turvatoimet ovat vain vaarallisten suomalaisten varalle, he (sossitantat) kun ovat niitä monikulttuuriuskovaisia ja luulevat, että vuosien sodan ym tappamisen keskeltä tulleet kapinalliset ovat maailman rauhallisinta sakkia.

 Ei nämä minun kirjoittamat ole mitään satuja, vaikka väitätte niin. Perhe asuu edelleen Jampassa (Saunakallio).Kukaan n 300  20 v paikkakunnalla asuneesta mamusta (vietnamilaisia lukuunottamatta)ei ole tehnyt koskaan kunnon työtä. Sossu laskee työksi sen, kun kurssilla opetetaan hakemaan sosiaalitukia ja neuvomaan uusia tulokkaita tukien hakemisessa, ettei tarvitsisi vaan alentua  työn tekoon.

Mitä älykkyysosamäärääni tulee, niin yliopistoaikana Mensa mittasi minun ÄOksi 146. Neroksi luokiteltavan ja Mensan jäseneksi pääsyn raja oli silloin 148. Minä en tosin ole tohtoriksi väitellyt, kuten täällä mainittu J Halla-aho ja monet hommafoorumilaiset, joita en ole lukenut enkä tunne. Moniko arvostelijani pääsee täällä samaan tasoon kuin minä. Armeijan "palikkatestissä" oli ikäluokassani 3 parhaan joukossa.

PS   Se pitää paikkansa, että kirjoitin nimimerkeillä >Rekkakuski< ja >Maanpakolainen<. Onko siinä jotain väärää! Molempia olen tai olen ollut käytännössä. Persuja en ole äänestänyt - vielä.

Alkoholia en käytä lainkaan ja ainoat lääkkeeni ovat verenpaineeseen  Losartan 100mg ja sydämeen Phisoprolol 5mg, joten mielenterveytenikin on ilmeisesti kunnossa, koska lääkärini eivät ole aiheesta edes maininneet.

Edellämainitut tiedot  näytiksi sen takia, että huomaisitte, kuinka väärässä olette olleet myös minusta henkilönä. Elämänkokemustakin on kohta jo 70 v Työelämässä kokemusta on kertynyt harjoittelijasta pääjohtajaan. Tuttaviini kuuluu myös ministereitä ja politiikan johtoa niin Suomessa kuin ulkomailla ja EUssa.

Viralliset tilastot

#1736

14.10.2013 23:01

#1697: Prosenttiluvut kadoksissa - Maahanmuuttajia ei monista sattuneista syistä voi ainakaan rakastaa 

 Kyllä meillä viralliset rikostilastot ovat olemassa ja ovat julkista tietoa, mutta niistä ei saa puhua eikä kirjoittaa, sillä se katsotaan kukkahattujen parissa tarkemmin määrettelemättömäksi "vihapuheeksi".

 Jussi Halla-ahohan kopioi blogiinsa suoraan näitäpoliisin virallisia  rikostilastioja eri maista ja sai siitä hyvästä tuomion.

 Suomi on jo niin alhaisella tasolla, että totuudesta on tehty rikos.

Kun 49 törkeää raiskausta ja törkeää ryöstöä tehnyt päästettiin vapaaksi 3 kk ehdolliselle ja samalla käräjillä tuomittiin samanikäinen suomalaisnuorukainen 3 ylinopeudesta ja ajokortitta ajosta 2 v ehdottomaan vankeuteen, niin monet heräsivät vaatimaan karkotusta. Silloin kukkahatut keksivät, että annetaan mamurikollisille heti Suomen kansalaisuus, niin heitä ei voida silloin karkoittaa ja he jäävät "rikastuttamaan" kukkahattujemme elämää mm HIViä levittämällä. Nyt meillä on sitten laki, millä kaikki maailman rikollisetkin saavat nopeutetussa järjestyksessä maamme kansalaisuuden ja siten turvan karkotusta vastaan. Kohta Suomi on maailman rikollisin valtio, missä rikolliset ovat suojeltuja, mutta uhreita tehdään rikollisia.

Viralliset rikostilastot puhuvat rumaa kieltään, mutta täällä ei voi panna edes linkkiä niihin esille, sillä siitä saa tuomion, kuten J Halla-ahollekin kävi. Tilastot ovat muuten aivan samanlaisia kaikkialla maailmassa tiettyjen  ihmisryhmien kohdalla. Siksi esim USAn maahanmuuttoviranomaiset ovat hyvin tarkkoja siitä, ketkä päästetään rajan yli.

Aiemmista kirjoituksista on tullut jo esiin, että kukkahatut mellastavat tässäkin keskustelussa ja yrittävät etsiä syitä, millä erimieliset voitaisiin saada kiikkiin ja tuomiolle! Kyllä se tuomionpäivä suomalaislle tulee, jos nykyistä meininkiä jatketaan.

Suomesta tulee EUn "Syyria".  200000 huippuaseistettua venäläissotilasta on itärajalla jo tulossa "pelastamaan" meidän "lesbolandia" mm setalaisten kynsistä.

Maanpakolainen

#1737 Re: Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

14.10.2013 23:19

#1734: Erimielisyyksien syyt - Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI 

 Tosiaan! Kansanmurhaajan oikeudenkäynteihinkin  haaskattiin miljoonatolkulla rahaa, mutta omille hädänalaisille ei anneta kuin kehotus leipäjonoon. Leipäjonoissa ei muuten ole yhtään humanitääristä mamua, mutta rikollisia venäläisiä pilvin pimein.

Mamujen ei tarvitse jonottaa leipää tai käydä kirpparilla, sillä taskut pursuvat verorahojamme. Jos ette usko, niin menkää katsomaan  Itiksen (Helsingin Itäkeskus)ostoskeskukseen.


Vieras

#1738 Re: Re: Re: Re:

15.10.2013 09:32

#1735: Maanpakolainen - Re: Re: Re:

Tarinoita on helppo kirjoitella. Todistaminen vaan tuntuu herra moninimimerkille tuottavan vaikeuksia. Menepä takaisin sinne hommafoorumillesi laskemään älykkyysosamaääriäsi. Siellä sinua ainakin uskotaan.

Pysytään totuudessa

#1739 Re: Re: Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

15.10.2013 14:34

#1737: Maanpakolainen - Re: Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

Kyllä minä vaan olen nähnyt mamuja kirppareilla useinkin, koska sattuneesta syystä niillä tulee käytyä. Leipäjonossa ei ole vielä tarvinnut käydä.

KÄYRÄTORVI

#1740 Re: Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

15.10.2013 14:58

#1733: 55000€ petoksella - Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI, Todisteet löytyvät jopa Korkeimmasta Oikeudesta. Mamunainen tuomittiin palauttamaan petoksella perustukien lisäksi saamansa 55000€/2v takaisin paikkakunnan sosiaalitoimistolle, mutta vahingonkorvaustuomiota ei pantu käytäntöön, koska mamulla ei ollut muuta tuloa kuin sosiaaalituet. Petos sai jatkua.
55000€ petoksella

Maahanmuuttajien tuet#1733 Re: Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI

14.10.2013 20:25

#1692: KÄYRÄTORVI - Re: TIETÄMÄTTÖMIEN ADRESSI , Todisteet löytyvät jopa Korkeimmasta Oikeudesta. Mamunainen tuomittiin palauttamaan petoksella perustukien lisäksi saamansa 55000€/2v takaisin paikkakunnan sosiaalitoimistolle, mutta vahingonkorvaustuomiota ei pantu käytäntöön, koska mamulla ei ollut muuta tuloa kuin sosiaaalituet. Petos sai jatkua.
Todisteet löytyvät jopa Korkeimmasta Oikeudesta. Mamunainen tuomittiin palauttamaan petoksella perustukien lisäksi saamansa 55000€/2v takaisin paikkakunnan sosiaalitoimistolle, mutta vahingonkorvaustuomiota ei pantu käytäntöön, koska mamulla ei ollut muuta tuloa kuin sosiaaalituet. Petos sai jatkua.
Kummallisinta oli, että vaikka tapaus todettiin  harkituksi petokseksi ja viranomaisen harhauttamiseksi, niin mamunainen vapautettiin petossyytteestä.
Kuka suomalainen on saanut Kelan perustukien lisäksi 55000€ 2 vuoden aikana verotonta harkinnanvaraista sosiaalitukea? - EI KUKAAN SUOMALAINEN! Tämä kaikki siis vielä ilmaisen asumisen lisäksi.
Kaikki asiakirjat ja päätökset ovat julkisia ja nähtävissä eri oikeusasteissa: käräjäoikeudessa, hovioikeudessa ja Korkeimmassa Oikeudessa.
Joten ne, jotka väittävät meidän olevan tasa-arvoisia yhteiskuntamme virka-akkojen edessä, suksikoot suolle!
MOT, MOT, MOT! Todistettu!
KYLLÄ KANSA TIETÄÄ; KUN ITSE SYRJINNÄN KOKEE JA SUOSINNAN NÄKEE ! Ei me sokeita ja kuuroja olla ja osaamme lukea lakiakin, monet jopa oikeustieteellisessa koulutettuja.

Maahanmuuttajien tuet#1635 että tämmöstä

Tässä Teille oikeustieteellisessä koulutetuille lakia lukea osaaville ote Korkeimman oikeuden ko. asiaa koskevan päätöksen perusteluista.
EI RIITÄ, ETTÄ OSAA LUKEA LAKIA TYTYY MYÖS YMMÄRTÄÄ LUKEMANSA.
Aluksi sama kiertävä juttu aiemmin ja vastaus siihen.
tässä on eräs päätös nelihenkisen perheen tueista, jotka kyseinen nainen sai, kun tuli maahan laittomasti, petoksella. kuten jutussa lukee, loppujen lopuksi tämän naisen ei tarvinut maksaa petoksella saamiaan rahoja takaisin, vaan kuvannollisesti siliteltiin vaan päätä..
ja jos viitsii, niin voi vähän laskee kuinka paljon tää mamma kolmella lapsella tienasi kuussa. itse jaoin kaikki tulot 24, vaikkakin se on yläkanttiin ja yhden kohalla ois pitäny vuojelta vaan laskee, mutta näkeepähän noin mitä tää petos on suomelle maksanu kuukaudessa, eli  2321,78e/kk. kuinhan moni suomalainen yh mamma voi sanoa nuin paljon tienaavansa kolmen lapsen kera??
16. A:n hakemuksissaan ilmoittamat virheelliset tiedot ovat koskeneet hänen puolisoaan ja lastensa isyyttä. Muutoin tiedot ovat olleet oikeita. Kysymys on siten siitä, onko Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille aiheutunut vahinkoa aviomiestä ja lasten isyyttä koskevien tietojen virheellisyydestä ja onko A:n täytynyt tämä käsittää.
17. A:lle maksetut sosiaalietuudet ja toimeentulotuki ovat määräytyneet kutakin etuutta ja tukimuotoa koskeneen, kyseiseen aikaan voimassa olleen lainsäädännön mukaisesti (sairausvakuutuslaki 364/1963, laki lasten kotihoidon ja yksityisen hoidon tuesta 1128/1996, lapsilisälaki 796/1992 ja laki toimeentulotuesta 1412/1997). Niiden mukaan avioliitto, avoliitto ja huoltajuus vaikuttavat maksettavan tuen määrään, mutta oikea tieto avioliitosta, aviopuolisosta tai lasten isyydestä ei ole minkään kyseessä olevan tukimuodon osalta tuen myöntämisen edellytys. Näin ollen kyseisten sosiaalietuuksien ja toimeentulotukien maksaminen ei sellaisenaan ole ollut seurausta A:n antamien perhetietojen virheellisyydestä, vaan hän mainittujen lakien mukaan olisi ollut virheellisistä tiedoista riippumattakin oikeutettu lakien mukaisiin etuuksiin.
HUOM. TISMALLEEN SAMAN SUURUISEN TUEN SAAVAT MYÖS SUOMALAISET
SIIS MAAHANMUUTTAJA EI SAA SENTTIÄKÄÄN ENEMPÄÄ. LUE TARKKAAN KOHTA 17.
Vielä KKO:n kohta 18 loppu päätelmästä:
"Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta."
MOT MOT MOT = KOT KOT KOT ELI KANOJEN KOTKOTUSTA. TODISTETTU.
KERTOMUKSESI KKO:N PÄÄTÖKSESTÄ ON TÄYSIN PÄINVASTAINEN KUIN OIKEUDEN PÄÄTÖS.
KOT KOT KOT KAAKATTAVAT KANAT.
Perättömiä väitteitä sinkoilee ilma sakeana, muttei yhtään toteen näytettyä faktaa.
Valitse nimimerkki

#1741 SuomenPerusMamut

15.10.2013 15:46

Mamujen kannattaisi perustaa oma poliittinen puolue nimeltä vaikka SuomenPerusMamut rp, että voitaisiin loukata heitä kaikin mahdollisin nimityksin, kuten vaikka SPerMat. Nyt järjestäytymättömän mamun nimittelystä saa sakkoa vankeutta ja linnaa vain mielikuvan takia. Mikälie mistälie joutuisi oikeasti opettelemaan Suomessa Suomen tavoille. PerusSuomalaisten nimittelyhän on jo sallittu oikein eduskunnassa ilman rangaistusta.
KÄYRÄTORVI

#1742 SATUJEN SANKARIT

15.10.2013 18:02

Kyllä Suomen satusetä Sakari Topelius olisi syvästi harmissaan näistä kirjoituksistanne, mikäli olisi mahdollisuus lukea näitä sepustuksianne; aivojenne tuotoksia
Harmissaan siksi että jäisi teille kalpeana varjoon satuilun määrässä.

Vieras

#1743 Re: SuomenPerusMamut

15.10.2013 18:10

#1741: Valitse nimimerkki - SuomenPerusMamut

Persfinnit taas sovittelevat marttyyrinviittaa ylleen. Uli uli uli kun meitä kiusataan öyh öyh...

 

Kun muistelee sitä solvaustulvaa, mitä te aina ja joka paikassa oksennatte kaikkien väärinajattelijoiden niskaan, niin teidän ei kannattaisi ollenkaan itkeä. Sitä saa mitä tilaa.

Oletteko miehiä vai mikkihiiriä

#1744 Re: SuomenPerusMamut

15.10.2013 19:43

#1741: Valitse nimimerkki - SuomenPerusMamut

Mahdatko edes tajuta, miten noloa on kun isot miehet valittaa, että heitä "nimitellään" persuiksi. varsinkin kun itse haukutaan "vihervassareita" mitä keritään.

 

Tiedot väärennettyjä

#1745 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

16.10.2013 09:39

#29: Vieras - Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Maahanmuuttajien saamista eduista julkisuuteen annettavat tiedot ovat väärennettyjä. Sen näkee tässäkin keskustelussa annetuista "virallisista" jopa professoreitten tekemistä julkaisuista. Oikeaa tietoa ei saa julkaista, sillä se on vankilarangaistuksen uhalla kiellettyä "vihapuhetta".

Kyllä mamujen naapurit näkevät omilla silmillään mamujen todellisen elintason, kun päällä on aina uusimmat kalliit muotivaatteen ja parkkipaikalla kiiltelee sossutanttojen maksama ja ylläpitämä Mersu.Kakaroilla on uutuuttaan kiiltelevät mopot tai jopa mopoautot. Rekisteritiedoista näkyy omistaja ja haltija. Samoin rekisteritietojen kautta näkyy vakuutusten maksaja, mikä on aina paikallinen sosiaalitoimisto.

Yrittäkääpä saada suomalaiselle työttömälle sosiaalitoimistosta Mersu kaikkine kuluineen ilmaiseksi tai mopoauto työttömän lapselle. Eipä taida onnistua, sillä tilapäiseen hätään joutuneelle suomalaiselle käsketään ensimmäisenä myymään autonsa, eikä sossusta tipu penniäkään edes lainaksi.

Vai vielä uskaltaa joku väittää, että mamuilla on  vain samat edut kuin kantaväestölläkin. Sellaisen väittäjät pitäisi viedä "saunan taakse" kuten niiden ylisuurten etujen maksajatkin.

Syrjintä on lain mukaan kielletty, mutta jokainen sosiaalitoimiston työntekijä harrastaa tätä laittomuutta joka päivä joutumatta edes rikostutkintaan siitä.  Mutta, jos kiellät mamua tai mustalaista tulemasta riehumaan baariisi, niin sinut tuomitaan heti syrjinnästä ja rasismista. Näitä tapauksia on riittävästi kansannousun aiheeksi.

Tiedän asian, sillä olen tehnyt syrjinnästä rikosilmoituksia ja poliisi vain nauraa, ettei niitä edes oteta tutkittaviksi valtiovallan (naisministereitten) määräyksestä. Tai kyllä tutkitaan, jos oletettu uhri on mamu tai romaani, mutta suomalaisten syrjinnästä ei kukaan välitä.

Yhteiskuntamme naispäättäjät ovat siis järjestään rikollisia oman kansan pettureita. Heitä on yli 600 000 istumassa poliitisissa suojatyöpaikoissaan kiusaamassa ja sortamassa omia kansalaisiamme. Poliisi ja oikeuslaitos suojelee tätä virkarikollisuutta.

Paikalliset mamut ei omista mersuja

#1746 Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

16.10.2013 09:46

#1745: Tiedot väärennettyjä - Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Mitä hyötyä saat siitä, että spammaat tänne valheita täynnä olevia viestejä? Kuka sinulle maksaa tästä trollaamisesta? Persut? Suomen Sisu? Vastarintaliike?

Maastamuuttajat

#1747 Re: Re: En allekirjoita adessia mutta haluan tällä linkillä kommentoida

16.10.2013 10:32

#1685: Lopettakaa rasismi se on vaarallista. Onko 3 Reich kaukan oletteko unohtaneet Historian? - Re: En allekirjoita adessia mutta haluan tällä linkillä kommentoida

Suomi on sairas maa. 1,3 miljoona suomalaista, joista pääosa on hyvin koulutettuja miehiä ja/tai yrittäjiä/yritysjohtajia, joita kipeästi tarvittaisiin  omassa synnyinmaassaan luomassa uusia työpaikkoja, asuu ulkomailla maanpaossa Suomessa kohtaamansa rasismin ja syrjinnän takia.

He eivät palaa koskaan takaisin, sillä he ovat täysin kyllästyneitä Suomen harjoittamaan syrjintäpolitiikkaan ja yrittäjävihamielisyyteen.

Suomi on feminististen virka-akkojen diktatoorinen tyrannia, joka katoaa kohta mailmankartalta sekä valtiona että kansana. Siihen ovat syyllisiä suomalaiset naiset, joille on annettu liikaa vastuutonta valtaa kaikkialla yhteiskunnassa, jopa jokaisessa kodissa. Vastuutonta siksi, ettei naista tuomita Suomessa edes murhasta oman sukupuolensa takia. Nainenhan on uhri ja enkeli. Vain suomalaiset miehet ovat  pahoja, johan Sofi Oksanenkin sen todistaa ympäri maailmaa.

Suomalaisnmmiestä saa haukkua , solvata ja syytellä mielensä mukaan, miten kukin akka haluaa, mutta sanopa naisesta tai mamusta joku arvosteluksi tulkittava sana, niin sinut lynkataan alta aikayksikön. Kaikkein vähiten saa puhua mamuja nyyssäävistä kukkahatuista; etenkin totuus on rangaistavaa.

Jokaiseen työhön ja virkaan on ensisijainen vaatimus todellisista taidoista ja tiedoista riippumatta, että jalkojen välissä on V tai sitten henkilö on mamu, joka ohittaa  ei pätevyydessään  vaan sopivuudessaan  jopa suomalaisen naisen.

Suomalainen nainen syntyy jalat ristissä ja pitää jalat ristissä suomalaiselle miehelle, mutta rajalla hän  odottaa jalat levällään rotuamme jalostavia "huippuosaajia", jotka täyttävät suomalaisnaisen toiveet eli omavat aasin elimet sekä korvien että jalkojen välissä.

Sanaa "rotu" naisemme eivät salli käytettäväksi kuin  naisia hakkaavan juopon lyhytjalkaisen suomalaismiehen  tai koirien kohdalla. Ulkomaalaisissa ihmisissä ei ole eroavaisuutta, vaan he kaikki ovat ihmiskunnan huippua rehellisyydessä ja osaamisessaan. Ihonväri ja luonnekin on kaikilla sama ja muuta väittävät tuomitaan vankeuteen rasismista.

Ovatko naistemme sylikoiratkin luonteeltaan ja väriltään samanlaisia. Miksi erot ovat eläinten kohdalla sallittuja ja naiset jopa harrastavat rodunjalostustakin kenneleissään, mutta ihmisen kohdalla asiat ovat niin, kuin naisemme luulevat ja tuntevat, vaan ei niin, kuin tieteellisesti ja käytännössä voi todistaa.

Suomesta tehdään väkisin Euroopan ensimmäistä "Syyriaa". Tulette sen vielä näkemään!

Viisaimmat muuttavat ajoissa pois  tulevan sisällissodan jaloista terveempiin maihin.


Vieras

#1748 Re: Re: Re: En allekirjoita adessia mutta haluan tällä linkillä kommentoida

16.10.2013 10:42

#1747: Maastamuuttajat - Re: Re: En allekirjoita adessia mutta haluan tällä linkillä kommentoida

Todella paha harhainen depressio. Tai tarkoituksenhakuista lietsontaa.

Mamut ei omista

#1749 Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

16.10.2013 11:15

#1746: Paikalliset mamut ei omista mersuja - Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Ei meidänkään paikkakunnalla mamut omista mitään rekistereissä olevaa omaisuutta.  Kaupunki on omistaja ja mamu on  korkeintaan meritty haltijaksi, jos sitäkään. Sosiaalitoimisto maksaa kaikki käytön aiheuttamat kulut , vaikka esim autoa käytettäisiin rikolliseen toimintaan, kuten jokaöiseen pimeään taksiajoon.

Menkääpä sulkemisaikaan ravintoloitten eteen tarkkailemaan, niin näette kymmeniä pimeitä "takseja", joitten kuskeja ei erota pimeässä, koska ihonväri sulautuu yöhön. Jokainen  tällainen auto on rekisteröity kaupungin nimiin. Poliisin on  rasismituomiouhkauksin  kielletty puuttumasta asiaan (poliisi kertoi). Luonnollisesti näitten rehellisten poliisien nimiä ei voi kertoa, sillä silloin kertojakin on posessa suomalaisen ämmävallan käskystä.

Pitäkää silmät auki! Kun näette mamun auton ratissa, niin kirjoittakaa rekisteritunnus ylös ja kysykää Trafin nettipalvelusta (maksaa 3,50€) auton tiedot.

Saatatte yllättyä! Kohta varmaan ämmävalta väärtentää nekin tiedot tai kieltää oikeiden  tietojen luovuttamisen, kuten teki Pekka Haaviston väestörekisteritietojenkin kanssa, kun selvisi, että hänellä on ollut vaimo ja on jopa lapsikin, kun homous oli ämmävallassa muotia ja piti saada ensimmäinen mieshomo presidentiksi ja tämäkin olisi osoittautunut valehomoksi. Mm tällaista rikollista toimintaa virkanaisemme harrastavat totuuden peittelemiseksi. Lisäksi säädettiin vihapuhelaki, millä todellisen totuuden ilmaisijat voidaan tuomita vankeuteen.

Maassamme on selvät diktatuurin tunnusmerkit olleet olemassa jo kauan, mutta vaalitkaan eivät virka-akkojen tyranniaa muuta, sillä  se tyrannia on lakien voimin määrätty harjoittajilleen ikiaikaiseksi ja koskemattomaksi. Siksi Suomesta tuleekin Euroopan "Syyria", kun kansalaisten pitkää pinnaa on venytetty liikaa ja se katkeaa.

exyrittäjä

#1750 Re: Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

16.10.2013 11:32

#1749: Mamut ei omista - Re: Re: Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Meidän paikkakunnallamme ei ole yhtään  rehellisesti veroa maksavaa mamuyritäjää, sillä verotoimiston ämmät käyttävät kaiken aikansa rehellisten suomalaisyrittäjien jahtaamiseen ja kiusaamiseen. Yksikään mamupitseria ei maksa  veroja kuin niistä myynneistä, mistä asiakas on vaatimalla vaatinut kuitin. Tavallisesti ei saa kuittia edes pyytämällä, mutta ne pelkäävät kilpailevia yrittäjiä ja heidän perheenjäseniään, joten yrittäjiksi tidetyille annetaan pyydettäessä kuitti.

Rehellisen yrittäjän on mahdotonta kilpailla rikollisia mamuyrittäjiä ja heidän rikollisia suojelijoitaan vastaan.

Siksi lähes joka paikkakunnalla mamut ovat vallanneet pikaruokabaaribisneksen, sillä mamurakastajat verotoimistoissa ja sosiaalitoimistoissa suojelevat näitä verorikollisia ja elättävät heitä varorahoillamme vielä pimeitten tulojen lisäksi.