Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

vääränvärinen

#1826 Re: Re: Re: Re:

21.10.2013 10:40

#1818: KÄYRÄTORVI - Re: Re: Re:  

 Tässä maassa asuu maanpaossa 27000 suomalaista, joilta kaikilta on tarkistettu tulot ja varat, ennenkuin ovat päässeet maahan asumaan. Jokaisen pitää pystyä kustantamaan oma elantonsa. Ja  pystyväthän he, sillä suurin osa oli korkeasti koulutettuja johtohenkilöitä tai yrittäjiä synnyinmaassaan Suomessa. Me tunnumme olevan feministiyhteiskunnan vihollisia  Suomessa, mutta hyvin tervetulleita muualla luomaan uusia työpaikkoja ja aviomiehinäkin arvostettuja.

Mamuiksi meitä ei ole ennemmin haukuttukaan, joten siinä nähtiin taas tämänkin foorumin kirjoittajien asenteet ja henkinen taso. Niitä punaviherfeministejä tulvillaan tuntuu olevan, siis niitä samoja, jotka ajavat Suomea yhä syvemmälle suohon. Suomi astui ilmeisesti tuhon tielle jo silloin, kun naisillemme annettiin äänioikeus.

Totuus on totuus, vaikka kipeää tekisikin, hyvät naiset!

En ole käyttänyt senttiäkään tämän maan verovaroja, mutta tuonut tälle maalle jo miljoonien tulot, mitkä rahat eivät tunnu kelpaavan Suomelle. Muitten  kaltaiseni  suomalaisten kanssa olemme  tuoneet tälle maalle jopa kymmenien miljardien tulot. Se on niin paljon, että tämä asuinvaltiomme on täysin velaton, sillä täällä ei  aivoton akkavalta juhli mamuelätteineen. Esimerkiksi Kreikkaan ei ole lähetetty senttiäkään tukena eikä takuina.

 Tässä maassa on tiettävästi yksi musta, joka on USAsta palkattu huippu-urheilija. Ei siis yhtään mamua täällä.

Saisi Suomi ottaa oppia, mutta eihän akkaväki missään järkeä käytä.


Vieras

#1827 Re: Re: Re: Re: Re:

21.10.2013 11:01

#1826: vääränvärinen - Re: Re: Re: Re:

Miljonääri taas vauhdissa. No, eipä rasistit ole tunnettuja täysjärkisyydestään. Menepä taas ottamaan vähän lisää kiljua jos vaikka miljoonatkin muuttuisi biljooniksi.

KÄYRÄTORVI

#1828 Re: Re: Re: Re: Re:

21.10.2013 12:03

vääränvärinen

#1826 Re: Re: Re: Re:

21.10.2013 13:40

Minä esimerkiksi en ole saanut hätätilanteissa koskaan muuta kuin vihaa sosiaalitoimistoista. Lisäksi ovat ottaneet lapseni laittomasti huostaan ja jättäneet heidät heitteille. Näin, koska olen ns hankala ihminen, kun olen yrittänyt pitää oikeuksistani kiinni. Veroja olenmaksanut miljoonia, mutten ole saanut itselleni yhteiskunnalta kuin kiusaamista ja vihaa . Siksi elänkin nyt ulkomailla, missä on mm tosihyvä ilmainen terveydenhoito. Suomessa eläkeikäiset miehet tapetaan tai ainakin yritetään tappaa julkisessa "terveydenhoidossa

Me tunnumme olevan feministiyhteiskunnan vihollisia  Suomessa, mutta hyvin tervetulleita muualla luomaan uusia työpaikkoja ja aviomiehinäkin arvostettuja.

En ole käyttänyt senttiäkään tämän maan verovaroja, mutta tuonut tälle maalle jo miljoonien tulot, mitkä rahat eivät tunnu kelpaavan Suomelle. Muitten  kaltaiseni  suomalaisten kanssa olemme  tuoneet tälle maalle jopa kymmenien miljardien tulot.

Mamuiksi meitä ei ole ennemmin haukuttukaan, joten siinä nähtiin taas tämänkin foorumin kirjoittajien asenteet ja henkinen taso

ARVOISA AVIOMIEHENNÄ ARVOSTETTU,

 

Olet muuttanut Suomesta toiseen valtioon asumaan. OLET SIELLÄ KIISTATTA MAAHANMUUTTAJA ELI MAMU. Näin se vaan on.

Suomessa olet räyhännnyt ja häiriköinnyt sosiaalitoimistossa hakiessasi mm toimeentulotukea.

Kerrot kuitenkin maksaneesi VEROJA Suomeen miljoonia. Uudessa asuinmaassasi olet jo ennättänyt eläkeläisenäkin maksamaan valtion kassaan miljoonia. Kuitenkin olet katkera ruikuttaja, jonka aivot suoltaa jatkuvasti täyttä soopaa eri nimimerkeillä.

USKOKOON KEN USKOO!!!

KÄYRÄTORVI

#1829 Re: Re: Re: Re: Re:

22.10.2013 21:40

#1826: vääränvärinen - Re: Re: Re: Re: tuonut tälle maalle jo miljoonien tulot, mitkä rahat eivät tunnu kelpaavan Suomelle. Muitten  kaltaiseni  suomalaisten kanssa olemme  tuoneet tälle maalle jopa kymmenien miljardien tulot. Se on niin paljon, että tämä asuinvaltiomme on täysin velaton, sillä täällä ei  aivoton akkavalta juhli mamuelätteineen

ARVOISA AVIOMIEHENÄKIN ARVOSTETTU!

(Lisäys edelliseen. Unohtui.)

KERROT ITSE MAKSANEESI MILJOONIA JA MUUT KALTAISESI KYMMENIÄ MILJARDEJA EUROJA VEROINA UUDELLE ASUINVALTIOLLESI. KYMMENIÄ MILJARDEJA TARKOITTAA USEITA KYMMENIÄ MILJARDEJA, JOTEN SUMMAN TÄYTYY SILLOIN OLLA VÄHINTÄÄN 30 - 40 MILJARDI EUROA, JOTKA UUSI VALTIO ON SAANUT TEILTÄ VEROTULOINA.

TÄMÄ ON TÄYTTÄ VALETTA, NIIKUIN KAIKKI MUUTKIN KERTOMUKSESI.

OLET HIEMAN ALLE 70-VUOTIAS VIROON MUUTTANUT ELÄKELÄINEN.

VIRON VALTION BUDJETIN SUURUUSLUOKKA ON NOIN SEITSEMÄN (7) MILJARDIA EUROA.   SIIS 7 MRD.

KUINKA ON MAHDOLLISTA, ETTÄ SINÄ JA SINUN KALTAISESI SUOMALAISET OVAT MAKSANEET VIRON VALTION KASSAAN KYMMENIÄ MILJARDEJA? KERTYNEISTÄ VEROTULOISTA YLIVOIMAISESTI SUURIN ON ALV.

TEHTÄVÄ ON MAHDOTON!!!

VIRON BKT:KIN ON 17 MILJARDIN SUURUUSLUOKKAA.EIKÄ VIRON VALTIOKAAN OLE VELATON.

PÖYRISTYTTÄVÄÄ!!!!!

EI KUKAAN USKO SINUN KIRJOITUKSIA, VAIKKA MUUTAISIT JATKUVASTI NIMIMERKKIÄ, JOITA ON NYT JO KERTYNYT USEITA.

YMMÄRRÄ EDES SEN VERRAN.

 

 

sossu

#1830 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

23.10.2013 05:34

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa... 

 Naurettava tämä adressi =D Ei mitään faktatietoa ja ,elkeen 50.000 allekirjoittanutta =D  Ei ne maahanmuuttajat einakaan meidän kunnassa saa yhtään sen enempää rahaa kuin muutkaan. Ja tilastollisesti ainakin täällä vähemmän sosiaalietuuksia hakevatkin kuin kantaväestö.


Vieras

#1831

23.10.2013 09:45

Naapurin mamuperheellä ei ole autoa, ei nahkakalusteita, ei merkkivaatteita. Pitäähän minun silti heitä vastustaa ihan periaatteesta, eikös vaan persfinnit?

Vieras

#1832 Asiat saadaan aina näyttämään miltä vain.

23.10.2013 18:05

Esimerkiksi Suomi saattaa olla terrorismin rahoittaja juurikin maahanmuuttajille maksettujen avustusten kautta, joita avustusten saajat voivat välittää eteenpäin terroristeille. Tuntuu pahalta ajatella, että minä teen työtä ja saamani palkan vero-osuudella terroristit voivat ostaa aseita ja räjähteitä, joilla tapetaan ihmisiä maailmalla. Toivon ettei ole näin, mutta voi helposti olla totta.
KÄYRÄTORVI

#1833 MITÄTÖN ADRESSI VIETÄVÄKSI EDUSKUNTAAN

23.10.2013 19:13


Ettei totuus unohtuisi tämän adressin mielekkyydestä, niin lue alla oleva.
Adressin allekirjoittajat eivät näytä olevan lukutaitoisia tai sitten ymmärryksessä on vikaa


: Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)
19.10.2013 00:01


#1809: perusteeton adressi - Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin (YLE UUTISET 25.9.2013 klo 13:57)



KÄYRÄTORVI




#1755 KELVOTON ADRESSI LAKIALOITTEEKSI
16.10.2013 20:39


Kansalaisaloitelaki

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään
1 §

Lain tarkoitus ja soveltamisala

Tässä laissa säädetään menettelystä, jota noudatetaan perustuslaissa säädetyn kansalaisaloitteen tekemisessä.
..........

5 §

Kannatusilmoitusten kerääminen

Kansalaisaloitetta tukevat allekirjoitukset (kannatusilmoitukset) kerätään paperimuodossa tai sähköisesti tietoverkossa. Paperimuotoisissa kannatusilmoituksissa käytettävästä lomakekaavasta säädetään oikeusministeriön asetuksella.

Kannatusilmoitukset on kerättävä kuuden kuukauden kuluessa aloitteen päiväyksestä.

Kannatusilmoituksia kerättäessä on aloite, tieto sen vireillepanijasta ja edustajasta sekä edustajan yhteystiedot oltava aloitteen allekirjoittajien nähtävissä. Aloitetta ei saa muuttaa kannatusilmoitusten keräyksen alkamisen jälkeen.

6 §

Kannatusilmoituksen sisältö

Kannatusilmoituksessa tulee olla:

1) kansalaisaloitteen otsikko ja päiväys;

2) aloitteen allekirjoittajan täydellinen nimi, syntymäaika ja kotikunta;

3) aloitteen allekirjoittajan vakuutus siitä, että hän on äänioikeutettu Suomen kansalainen ja että hän on tehnyt kannatusilmoituksen samaan aloitteeseen vain kerran;

4) kannatusilmoituksen päiväys.


TÄMÄ ADRESSI ON KELVOTON EIKÄ TÄTÄ VOI VIEDÄ EDUSKUNTAAN LAKIALOITTEEKSI.

LUKEKAA YLLÄ OLEVA OTE KANSALAISALOITELAISTA.

KANNATUSILMOITUKSET PITÄÄ TEHDÄ KUUDEN (6) KUUKAUDEN AIKANA ALOITTEEN TEKEMISESTÄ.
TÄMÄ ADRESSI ON TEHTY PERÄTI JO 6.5.2008 ELI MONTA VUOTTA SITTEN. KUUSI KUUKAUTTA ON PÄÄTTYNYT JO 6.11.2008. NYT ON VUOSI 2013 LOKAKUUTA.

LISÄKSI TÄSTÄ ADRESSISTA PUUTTUU LAIN EDELLYTTÄMÄT LAATIJAN YHTEYSTIEDOT.


KUINKA IHMISET VOIVAT ALLEKIRJOITTAA TÄLLAISTA SOOPAA?



Aivan oikein adressin pohja on poissa.

Lisäksi se ei täytä muutenkaan lain edellytyksiä lakialoitteeksi.


Vieras

#1834

23.10.2013 19:26

YLE UUTISET
25.9.2013 klo 13:57 | päivitetty 25.9.2013 klo 14:34

Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin


Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen – ainakaan ilman väärinkäytöksiä.


Maahanmuuttaja saa yhtä paljon rahaa kuin muutkin


Sosiaalipolitiikan professori ja johtava sosiaalityöntekijä eivät keksineet yhtään tilannetta, jossa maahanmuuttaja saisi enemmän sosiaalitukea kuin vastaavassa tilanteessa oleva suomalainen – ainakaan ilman väärinkäytöksiä.
Hyvin yleisen käsityksen mukaan maahanmuuttajalle maksetaan korkeampi elintaso kuin vastaavassa tilanteessa olevalle suomalaiselle. Esimerkiksi maahanmuuttajien tukia suomalaisten tasolle vaativa nettiadressi on saanut yli 40 000 allekirjoitusta.

Maahanmuuttajan sosiaaliturva ei kuitenkaan ole niin avokätistä kuin yleensä luullaan, sanoo Turun yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Ervasti.

- Se stereotypia ei vastaa todellisuutta, hän sanoo.

- Minulla on sellainen yleiskuva, että ei näillä sosiaalietuuksilla kukaan, ei maahanmuuttaja eikä suomalainen, ylläpidä ihan huoletonta elintasoa.


Vihoviimeinen linja olisi se, että me emme huolehtisi niistä ihmisistä jotka tulevat tähän maahan.

- Heikki Ervasti


Samaa mieltä on Turun ulkomaalaistoimiston johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola. Hän miettii pitkään tilannetta, jossa maahanmuuttaja voisi saada suomalaista enemmän sosiaaliturvaa.

- Lähinnä tulee mieleen pimeä työ, mutta kyllä suomalaisetkin pimeitä töitä tekee, Mikkola sanoo viitaten tilanteeseen, jossa tuen hakija valehtelee tulonsa.

Oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja kuuluu Suomen sosiaaliturvan piiriin. Sosiaaliturva ei erottele maahanmuuttajaa ja suomalaista, mutta esimerkiksi alle kolme vuotta suomessa olleen työmarkkinatuki ja toimeentulotuki maksetaan kotoutumistuen nimellä.

Huhut suurista tuista johtuvat usein väärinkäsityksistä

Maahanmuuttajille maksettavista tuista on liikkeellä paljon huhuja. Johtava sosiaalityöntekijä Jyri Mikkola veikkaa yhdeksi huhujen lähteeksi niin sanottua alkuavustusta, joka voidaan myöntää kiintiöpakolaiselle tai vastaanottokeskuksesta omaan asuntoon muuttavalle.

- Se on hyvin niukka. Ei sillä sohvakalustoa tai telkkaria osteta. Se on tarkoitettu alkuun pääsyyn, kuten sängyn ja astioiden ostamiseen.

Alkuavustus on harkinnanvarainen, suuruudeltaan kunnasta riippuen joitain satoja euroja, ja se voidaan myöntää myös esimerkiksi kotinsa tulipalossa menettäneelle suomalaiselle.

Huhuja aiheuttaa myös se, että Suomen tukijärjestelmässä lapsiperheet korostuvat: mitä enemmän lapsia, sitä enemmän lapsilisää.

- Maahanmuuttajien perheet ovat usein isompia kuin suomalaisten, Mikkola toteaa.

Väärinkäytökset ovat pieni ongelma

Sosiaalietuuksien väärinkäytöksiä tapahtuu ajoittain. Heikki Ervastin mukaan maahanmuuttajien tekemiä väärinkäytöksiä ei tarvitse peitellä.

- Peittely on yhtä typerää kuin sinisilmäisyys. Ymmärrän hyvin, että sellainen herättää kritiikkiä. Viranomaiset saattavat olla hyvinkin tarkkoja, mutta joskus käy niin, että joku on riittävän näppärä ja pääsee nyhtämään vähän reilummin.

Hän muistuttaa, että väärinkäytökset ovat pieni ongelma ja vedätyksiä voi tehdä yhtä lailla suomalainen tuen hakija. Enemmän tapahtuu etuuksien alikäyttöä, eli ihmiset eivät saa niitä tukia, joihin heillä on oikeus.

- Siitä väärinkäytöstä on vaan niin helppo nostattaa moraalista paniikkia. Sitähän muistaakseni Hannu Karpo joskus teki, että kierrätti henkilöä eri kuntien sosiaalitoimistoissa ja saikin niistä muutaman satasen ihan ilman perusteita, Ervasti sanoo.

- Vihoviimeinen linja olisi se, että me emme huolehtisi niistä ihmisistä jotka tulevat tähän maahan. Jos esimerkiksi mentäisiin sille linjalle, että heidän toimeentulonsa olisi merkittävästi huonompi kuin suomalaisten vastaavassa tilanteessa olevien, niin se varmasti poikisi sellaisia ongelmia joita me emme halua yhteiskuntaamme



TÄMÄ ON TODELLINEN TILANNE.

LOPETTAKAA JO NUO ÄLYTTÖMÄT SATUILUNNE.

LUULETTEKO, ETTÄ NIITÄ KUKAAN JÄRKEVÄ IHMINEN USKOO?

Vieras

#1835 Re: Asiat saadaan aina näyttämään miltä vain.

23.10.2013 19:39

#1832: - Asiat saadaan aina näyttämään miltä vain.

Maahanmuutajille, kuten ei myöskään suomalaisille, makseta avustuksi vaan tukia.

Esimerkiksi Sinun verorahoillasi ei osteta aseita.Ne menevät koulutukseen, sairaidenhoitoon, lastentarhoihin, opiskeluun, vanhustenhoitoon, teiden rakentamiseen ja kunnossapitoon, maataloustukiin suomalaisten sosiaalihoitoon jne jne. Ei veroistasi riitä enään muuhun.

Nykyiset aseet ovat kalliita. Kyseleppä hintoja.

 


Vieras

#1836 Re: Asiat saadaan aina näyttämään miltä vain.

24.10.2013 08:28

#1832: - Asiat saadaan aina näyttämään miltä vain.

Etkö mitään huonompaa keksinyt? Nyt taitaa hommalaisilta olla jutut loppu.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.10.2013 10:14


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.10.2013 10:20


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.10.2013 10:29


KÄYRÄTORVI

#1840 Re:

24.10.2013 13:36

#1837: - Nyt ei ole enää linkki tallella, mutta lehti kirjoitti, että maahanmuuttajat tuovat suomeen enemmän rahaa veroina kuin heille maksetaan

Tätä alla olevaa artikkelia varmaan tarkoitit.

Raportti: Maahanmuutto hyödyttää julkista taloutta

Tuoreen OECD:n raportin mukaan julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussan puolelle

Julkaistu 18.6. 5:42

Tapio Mainio HS
Ville Vaarne HS

Maahanmuuttajista koituvat menot ovat tuloja pienemmät, sillä kantaväestöön verrattuna ryhmä on parhaassa työiässä.

Toisin kuin monet luulevat, maahanmuuttajat tuovat Suomen julkiselle sektorille enemmän rahaa kuin siltä vievät.

Kun maahanmuuttajista valtiolle kertyvät tulot, kuten verot sekä sosiaaliturva- ja eläkemaksut, ynnätään yhteen, Suomi jää lievästi plussan puolelle. Maahanmuuttajat siis tuovat julkiselle taloudelle enemmän tuloja kuin saavat takaisin erilaisina palveluina ja tulonsiirtoina.

Johtopäätös on peräisin tuoreesta teollisuusmaiden järjestön OECD:n raportista, jossa tarkasteltiin vuoden 2011 tilannetta. Maahanmuuttajilta saadut tulot ja heistä koituneet menot suhteutettiin kunkin maan bruttokansantuotteeseen.

Suomen julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussalle summalla, joka vastaa 0,16 prosenttia bruttokansantuotteesta.

Maahanmuuttojohtaja Kristiina Stenman työ- ja elinkeinoministeriöstä pitää OECD:n tulosta odotettuna.

"Maahanmuuttajat ovat nuoria kantaväestöön verrattuna, joten sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeet ovat muita pienemmät. Lisäksi työmarkkinoilla alkaa olla aika paljon maahanmuuttajia", Stenman sanoo.

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Matti Sarvimäki on samoilla linjoilla. Hänen mukaansa valtion isoimmat kulut tulevat vauvoista ja vanhuksista. Maahanmuuttajat tulevat maahan parhaassa työiässä. OECD:n raportin mukaan maahanmuuttajilta saadaan kohtuullisesti verotuloja, vaikka maahanmuuttajien työttömyys onkin kolminkertainen kantaväestöön verrattuna.

Suomi on Euroopan maiden vertailussa hieman Ruotsin perässä. Molemmat maat ovat hieman keskiarvon alapuolella. OECD-maissa julkinen sektori sai maahanmuutosta keskimäärin 0,35 prosenttia bruttokansantuotteesta vastaavan summan.

"Suomi hyötyisi maahanmuuttajista vieläkin enemmän, jos se hyödyntäisi paremmin maahanmuuttajien osaamisen", sanoo sosiaalisihteeri Hagi Mohamed Suomen somaliyhdistyksestä.

Yli 30 vuotta Suomessa asunut somalinainen valmistui filosofian maisteriksi viisi vuotta sitten. Hän ihmettelee, miksi Suomi ei ole hyödyntänyt kaikkia afrikkalaisista yliopistoista valmistuneita maahanmuuttajia.

"Nigeriasta ja Kongosta saapuneet insinöörit, lääkärit ja tuomarit ovat Suomessa taksikuskeina ja siivoojina. Sen sijaan täysin nollasta aloittaneet aasialaiset ovat töissä tai toimivat yrittäjinä", Mohamed sanoo.

"Maahanmuuttajien positiivinen vaikutus kasvaa tulevaisuudessa, sillä heidän lapsensa opiskelevat lukioissa ja yliopistoissa. Varsinkin tytöt kouluttautuvat."

 


Vieras

#1841 HV

24.10.2013 16:33

Ei jeesus mitä touhua voitte mennä noitten YLE proffa tutkimustenne kanssa siperiaa ei varmasti ole mitään tutkinu. Ja tämä kaikki aihe on menny suomalaisten haukkumiseksi vain.. negge on negge eikä se miksään muutu.. Ja kattoo muutenki suomen tilannetta suun muuta niin jees otetaan vaiks koko nigeria mukaan kun niin helvetin hyvin menee..

Vieras

#1842 Re: HV

24.10.2013 17:02

#1841: - HV

Ja rasse on rasse. Jos ÄO on pienempi kuin maihinnousukengännumero niin ei siinä enää mikään auta. Heilaa sinä edelleen siellä perakamarissasi ja anna aikuisten puhua.

KÄYRÄTORVI

#1843 Re: HV

24.10.2013 17:46

#1841: - HV

Raportti: Maahanmuutto hyödyttää julkista taloutta

Tuoreen OECD:n raportin mukaan julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussan puolelle.

 

Hyvä HV eli Hyvä Veli!

Tämäkään raportti ei ole oikein. Vain Sinun mielipiteesi on oikea. Vai mitä? Olet varmaan harvinaisen viisas.

 

HV = HYVÄ VELI!

Nämäkin alla olevat henkilöt ovat sekopäisiä!

"Maahanmuuttojohtaja Kristiina Stenman työ- ja elinkeinoministeriöstä pitää OECD:n tulosta odotettuna."

"Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Matti Sarvimäki on samoilla linjoilla. Hänen mukaansa valtion isoimmat kulut tulevat vauvoista ja vanhuksista. Maahanmuuttajat tulevat maahan parhaassa työiässä."


Vieras

#1844 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.10.2013 17:54

#1828: KÄYRÄTORVI - Re: Re: Re: Re: Re:

Täällä kun kaikki sekopäät ja voi kirjoitella mitä huvittaa,uskokoonken tahtoo, mamu on mamu vaikka voissa paistaisi ja yhteiskunnan ja suomalaisten elätti.

KÄYRÄTORVI

#1845 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.10.2013 18:36

Täällä kun kaikki sekopäät ja voi kirjoitella mitä huvittaa,uskokoonken tahtoo, mamu on mamu vaikka voissa paistaisi ja yhteiskunnan ja suomalaisten elätti.

#1844: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

HV = HYVÄ VELI!

Nämäkin alla olevat henkilöt ovat sekopäisiä!

"Maahanmuuttojohtaja Kristiina Stenman työ- ja elinkeinoministeriöstä pitää OECD:n tulosta odotettuna."

"Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Matti Sarvimäki on samoilla linjoilla. Hänen mukaansa valtion isoimmat kulut tulevat vauvoista ja vanhuksista. Maahanmuuttajat tulevat maahan parhaassa työiässä."

PS. Vaikuttaa kirjoitustesi perusteella, että juuri sinä olet meidän suomalaisten työtä vieroksuva elätti.


Vieras

#1846

24.10.2013 19:44

Voi olla että ne itse perustuet ovat samat, mutta miten kummassa esim. maahanmuuttajilla on esimerkiksi uusia kalleimpia lastenvaunuja ja monet varusteet viimeisen päälle, kun normaali työtä tekevä ostaa ne käytettyinä tai jättää ostamatta? Tätä ihmettelee todella moni, eli ei ole mikään harvinainen näky. Kaverini katseli huuli pyöreänä kun odottava maahanmuuttajapariskunta kantoi lastentarvikekaupan jonoon kalleinta vermettä toisensa perään. Mutta lopuksi kaivettiinkin sos.toimiston maksu"kuponki". Suomeen muuttaville olisi opetetava, että rahaa saadaan työtä tekemällä, ja sillä ostetaan sen mukaan kun varaa on tai ei ole. Eihän ketään myöskään motivoi työnteko, jos muutenkin saa tarvitsemansa tavarat ja vielä uutena ja sen merkkisenä, joita melko harvalla töissäkin käyvällä on varaa ostaa (niin ja vaikka perheessä kävisi ihan molemmatkin töissä...)
KÄYRÄTORVI

#1847 Re:

24.10.2013 20:20

#1846: -

OH HOH hoijaa, haukottaa. Samat perättömät jaaritukset toistuvat jatkuvalla syötöllä.

Vaihtakaa nauhaa tai mielummin lopettakaa soopan syöttäminen. Tämä maahan on kohta täynnä Luxus varusteisia uutuuttaan kiiltäviä lastenvaunuja. Mihin ne enää mahtuvat. Upouudet Mersutkin täyttävät jo kaikki pysäköintipaikat.

Ai niin, kun ei ymmärrä eikä muista höpisee samat asiat aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan uudestaa uudestaan uudestaan •••••••••••


Vieras

#1848 Re:

24.10.2013 23:45

#1846: -

Näitä "kavereita" jotka näkee kaikenlaista tuntuu riittävän. Mutta yhdelläkään "kaverilla" ei koskaan ole nimeä, että hänenen näkemisiään voisi joku vaikka kysellä.


Vieras

#1849 Re: Levittäkää adressia!

25.10.2013 05:07


Vieras

#1850

25.10.2013 05:09

Kyllä on asiallinen Adressi.Vain pelkkää puppua kirjoittajat pilaavat sen.Totuus on vihapuhetta sille ,joka vihaa totuutta.