Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

KÄURÄTORVI
Vieras

#2176 MEDIA PLÄJÄYTYS

30.12.2013 16:20

Tom Packalenin asiassa Timo Soini sanoi tv-uutisissa, että kyseessähän oli vain Perussuomalaisten hiljaisena kautena annettu totuttu media pläjäytys.
Kummallista kun persujen virallisetkin puheet ja esitykset ovat varsin usein vitsejä, media pläjäytyksiä, huumoria ym.!


Vieras

#2177 Re: MEDIA PLÄJÄYTYS

30.12.2013 18:31

#2176: KÄURÄTORVI - MEDIA PLÄJÄYTYS

Soinin mielestä on näköjään hyvä asia, että kansanedustajat vitseilevat meediassa. Tosi johtaja.

Realisti

#2178 Re: Re: MEDIA PLÄJÄYTYS

30.12.2013 20:17

#2177: - Re: MEDIA PLÄJÄYTYS

Niin, Soinihan on nyt saanut perussuomalaisista irti sen minkä hän tarvitsi. Titteleitä, kunniamerkkejä, henkilökultin ja ennen kaikkea runsaasti riihikuivaa rahaa, joka on käytännössä hänen henkilökohtaisessa valvonnassaan. Kohtapuolin hän voi jäädä eläkkeellä nauttimaan "työnsä" hedelmistä ja jos/kun puolue hänen jälkeensä hajoaa omaan mahdottomuuteensa niin sehän ei sitten enää ole hänen ongelmansa. Hän loi tarkoitushakuisesti mahdottomia lupaamalla mahdollisimman suuren ryhmittymän, joka koostui niin monesta erilaisesta tahdosta, että sen tarkoituskaan ei ole ollut pysyä koossa kauemmin kuin sen aikaa minkä Soini tarvisi oman taloudellisen tulevaisuutensa turvaamiseen.


Vieras

#2179

31.12.2013 06:00

Persut eivät halunneet lähteä Kataisen ehdoilla Kataisen johtamaan hallitukseen kusettamaan omaa kansaa. Kiitos rehellisyydestä PerusSuomalaiset.

Vieras

#2180

31.12.2013 06:03

Maahanmuuttajille maksetaan liikaa ja maahan on liian helppoa päästä elämään meidän kustannuksella.

Surullista, mutta totta...

#2181 Re: Re:

31.12.2013 06:50

#2125: RENTUT TÖIHIN - Re:

Kuinka on mahdollista, että ilmeisen kirjoitustaitoinen ihminen ei osaa laskea? Suomen eri väestöryhmien työllisyysprosentit ovat kyllä ihan julkisia, jos osaa etsiä. Sieltä kun otat ja katsot, niin huomaat: maahanmuuttajien työllisyysaste on todella surkea verrattuna keskiverto suomalaiseen. Toki maahamuuttajia on kaikenlaisia ryhmiä joissa työllisyysaste heittelee. Esim. somaleilla se lähentelee 90%, se on siis monta kertaa enemmän kuin suomalaisen. Juovatko hekin "kaljaa lähipubissa" ja/tai löhöilevät sohvillaan? Miten "mamu-työtön" eroaa ns. tav. suomalaistyöttömästä? Onko hänkin "renttu"? Vai koskeeko tämäkin vain suomalaisia työttömiä? Mitä ovat Helsingissä asematunnelin valloittaneet ilmeisen jouteliaat ulkomaalaisporukat, eri narkoottisista aineista kiiluvine silmineen? Renttuja? Pummeja?  Älä jaksa aloittaa mitään perussuomalaisista huutelua, sillä en ole heitä koskaan äänestänyt. Rasistia minusta et saa tekemälläkään, oma avovaimonikin on 50%:sti ihan jotain muuta kuin suomalainen. Ei kait nyt kukaan "kunnon rasisti" sellaista voisi...Tunnen pari mamua jotenkuten ja mielenkiintoista on se, etteivät he itsekään jaksa enää nykyisenlaista toimimatonta systeemiä. Olen puhtaasti realisti. Missään ei koskaan ole eri kulttuurit suuressa mittakaavassa sovussa eläneet, ei koskaan ihmiskunnan historiassa. Ensin tulee lieveilmiöitä jotka kasvavat ja kasvavat, sitten alkaa slummiutuminen (Ranska, Ruotsi. Britannia jne.), ja kun jotain tiettyä ryhmää on tarpeeksi, he alkavat vaatia muita sopeutumaan HEIDÄN kulttuuriinsa. Tästä on jo Euroopasta esimerkkejä. On valtavan surullista ja samalla raivostuttavaa, että nyt jo Ruotsiinkiin levinnyt joukkoraiskausepidemia ei hetkauta maailmanhalaajia. Yllättäen kaikkien maailmanparantajien nykyraamattu, Hesari, uutisoi aiheesta parisen viikkoa sitten. Juttu oli tietenkin kirjoitettu niin, että syntyi lukijalle kuva kantaväestöstä, joka moisia julmuuksia harrastaa. Varmuuden vuoksi suvaitsevaisto marssitti seuraavana päivänä lehtien palstoille ja TV:hen joukon erilaisia "asiantuntijoita", jotka sitten kilpaa vakuuttelivat "ilmiön" olevan "jo tuttu aikaisemmilta vuosikymmeniltä" ja että "valtaosan raiskauksista tekee kantaväestö". Jälleen kerran tehtiin kantaväestöstä syntipukki. Australialaisilla oli sentään munaa tehdä aiheesta tv-dokumentti. Olen sen nähnyt ja eipä rikoksiin syyllistyneiden syntyperä (ja uskonto) hämmästyttänyt. Euroopassa ja Pohjoismaissa asia mieluummin vaietaan kuoliaaksi. Mitä tulevilla uhreilla on väliä, kunhan ei oma ideologiaan perustava illuusio vaan kärsi.

en ole persu

#2182 Re: Re:

31.12.2013 07:18

#2126: KÄYRÄTORVI - Re:

Kuinka on mahdollista, ettei ruotsinkieliset säätiöt maksa edes veroja?

en ole persu

#2183 Re: Re: Asia on periaatteessa ja käytännössä hyvin yksinkertainen

31.12.2013 07:27

#2137: - Re: Asia on periaatteessa ja käytännössä hyvin yksinkertainen

Niin se vain on, että jos sinä olet lääkäri tai insinööri, ja muutat esim. USA:han, sinun pitää läpäistä paikalliset tentit ja kielikokeet ennenkuin voit toimia ammatissasi. Sopii kysyä, kuinka moni tänne muuttaneista "insinööreistä" ja "lääkäreistä" sen on suorittanut, kun ei nykyisetkään lääkärit enää osaa suomen kieltä kunnolla, jos ollenkaan. Myös se on tosiasia, että esim. Nigerialaiset yliopistot kauppaavat netissä täysin avoimesti tutkintojaan.

en ole persu

#2184 Re: Re:

31.12.2013 07:49

#2160: KÄYRÄTORVI - Re:

Moderniin maailmankuvaan kuuluu nähtävästi joukkoraiskauksetkin, joita ei siis oikeasti ole olemassa, tai ainakaan niistä ei saa puhua, tai silloin jos puhutaan, teeskennellään kantaväestön olevan syyllisiä. Ruotsiin aikanaan muuttaneet suomalaiset eroavat suurimmasta osasta nykymaahanmuuttajista niin, että he olivat kulttuuriltaan jokseenkin yhteneväisiä. He tunnustivat samaa uskontoa. He lähtivät, koska tiesivät saavansa työtä. Ruotsiin muuttaneista työllistyi jokseenkin kaikki. Muutama reppana päätyi Slussenille viinaa kittaamaan, mutta niin käy aina kun suuret massat siirtyvät vieraille maille. Miten sitä voi verrata nykyiseen menoon? Ei mitenkään...Euroopasta työpaikat valuvat Aasiaan ja muualle. Eletään velaksi ja samaan aikaan pelastetaan maailmaa. Kallista lystiä...En kerta kaikkiaan ymmärrä kaiken asiallisenkin kritiikin kuittaamista rasismilla ollenkaan. Itselläni ei ole ketään minkään väristä vastaan yhtään mitään. Sen sijaan erään tietyn uskontokunnan edustajien jäsenet pitäisin ulkopuolella. Heidän "raamatussaan" kehotetaan tuhoamaan vääräuskoiset, ja kun heitä tarpeeksi, meno alkaa muuttua. Itse asiassa se muuttuu jo koko ajan, hiljaa mutta varmasti. Esimerkkejä löytyy pitkin Eurooppaa...Ikävä kyllä ideologiansa sokaisemat, omaatuntoa ostavat kaksinaismoralistiset maailmanparantajat eivät usko, ennekuin sattuu omaan nilkkaan, jos silloinkaan.


Vieras

#2185 Re:

31.12.2013 08:49

#2179: -

selitysten mestateita. Packalenin esityskin oli vain "media pläjäys".

 

 


Vieras

#2186 Re:

31.12.2013 08:52

#2180: -

Suomaalaisia on muuttanut toisiin valtioihin Yli 1 000 000 henkilöä. Ruotsiin vietiin suuri määrä "sotalapsia".


Vieras

#2187

31.12.2013 08:54

ODOTAN EDELLEEN VASTAUSTA ADRESSIN EDUSKUNTAAN TOIMITTAMISESTA.

EIKÖ TOSIAAN KUKAAN YLI 50 000:STA ALLEKIRJOITTAJASTA TIEDÄ ASIASTA MITÄÄN. AINOASTAAN ADRESSIN LIIKKEELLELASKIJA PERUSSUOMALAISTEN ALIAS PERSU-PETE ELI PETRI MÄKINEN TIETÄÄ ASIAN.

VAIKUTTAA SILTÄ ETTEI TÄTÄ ADRESSIA OLE LAADITTUKKAAN VIETÄVÄKSI EDUSKUNTAAN. TARKOITUSPERÄT OVAT AIVAN MUUT.

MITKÄHÄN NE VOISIVAT OLLA! HMM. PEREHDYTTYÄNI ASIAAN TÄMÄN PERÄTTÖMÄN ADRESSIN TARKOITUKSENA ON EHKÄ TODENNÄKÖISESTI KIIHOTTAMINEN KANSANRYHMÄÄ VASTAAN TIETÄMÄTTÖMIEN IHMISTEN HUIJAUKSEN AVULLA.

IKÄVÄÄ ETTÄ IHMISIÄ KÄYTETÄÄN NÄIN HYVÄKSI.

TÄMÄ LÄHENTELEE VARMAAN JO PETOSTA.

VAI TULEEKO VASTAUS MILLOIN ADRESSI TOIMITETAAN EDUSKUNTAAN, KUTEN PETRI MÄKINEN ALIAS PERSU PETE LUPASI.

Kopioitu adressin liikkeellelasku tiedoista:

"Vaaditaan uutta lakiehdoitusta!

Tämä adressi luovutetaan eduskuntaan, mikäli nimiä tulee tarpeeksi. (yli 50000)

Pete Ota yhteyttä adressin tekijään".

PS. LUPAUS PITÄÄ TÄYTTÄÄ. ON EDESVASTUUTONTA JÄTTÄÄ TÄLLAINEN LUPAUS TÄYTTÄMÄTTÄ; VAI
Syvä hiljaisuus hys hys hys vallitsee

Vieras

#2188

31.12.2013 08:56

MITEN MAAHANMUUTTAJAT VOIVAT HEIKENTÄÄ JULKISTA TALOUTTA, KUN HE TUOVAT SINNE RAHAA ENEMMÄN KUIN SAAVAT?

SUOMI ON HIEMAN KESKITASON ALAPUOLELLA TILASTOSSA, KOSKA MEILLÄ ON VIELÄ VÄHÄN MAAHANMUUTTAJIA. SUORA LAINAUS "Suomi on Euroopan maiden vertailussa hieman Ruotsin perässä. Molemmat maat ovat hieman keskiarvon alapuolella. OECD-maissa julkinen sektori sai maahanmuutosta keskimäärin 0,35 prosenttia bruttokansantuotteesta vastaavan summan."

HUOM. TULEVAISUUDESSA HYÖTY VAIN KASVAA.

SUORA LAINAUS RAPORTISTA "Maahanmuuttajien positiivinen vaikutus kasvaa tulevaisuudessa, sillä heidän lapsensa opiskelevat lukioissa ja yliopistoissa. Varsinkin tytöt kouluttautuvat."



OECD:N RAPORTTI ON LUOTETTAVA TIETOLÄHDE, VAIKKA MUUTA VÄITÄT "Sanonko minne voit työntää sen OECD:n raporttisi," kirjoitat.



Raportti: Maahanmuutto hyödyttää julkista taloutta

Tuoreen OECD:n raportin mukaan julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussan puolelle

Julkaistu 18.6. 5:42

Tapio Mainio HS
Ville Vaarne HS



Maahanmuuttajista koituvat menot ovat tuloja pienemmät, sillä kantaväestöön verrattuna ryhmä on parhaassa työiässä.

Toisin kuin monet luulevat, maahanmuuttajat tuovat Suomen julkiselle sektorille enemmän rahaa kuin siltä vievät.

Kun maahanmuuttajista valtiolle kertyvät tulot, kuten verot sekä sosiaaliturva- ja eläkemaksut, ynnätään yhteen, Suomi jää lievästi plussan puolelle. Maahanmuuttajat siis tuovat julkiselle taloudelle enemmän tuloja kuin saavat takaisin erilaisina palveluina ja tulonsiirtoina.

Johtopäätös on peräisin tuoreesta teollisuusmaiden järjestön OECD:n raportista, jossa tarkasteltiin vuoden 2011 tilannetta. Maahanmuuttajilta saadut tulot ja heistä koituneet menot suhteutettiin kunkin maan bruttokansantuotteeseen.

Suomen julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussalle summalla, joka vastaa 0,16 prosenttia bruttokansantuotteesta.

Maahanmuuttojohtaja Kristiina Stenman työ- ja elinkeinoministeriöstä pitää OECD:n tulosta odotettuna.

"Maahanmuuttajat ovat nuoria kantaväestöön verrattuna, joten sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeet ovat muita pienemmät. Lisäksi työmarkkinoilla alkaa olla aika paljon maahanmuuttajia", Stenman sanoo.

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Matti Sarvimäki on samoilla linjoilla. Hänen mukaansa valtion isoimmat kulut tulevat vauvoista ja vanhuksista. Maahanmuuttajat tulevat maahan parhaassa työiässä. OECD:n raportin mukaan maahanmuuttajilta saadaan kohtuullisesti verotuloja, vaikka maahanmuuttajien työttömyys onkin kolminkertainen kantaväestöön verrattuna.

Suomi on Euroopan maiden vertailussa hieman Ruotsin perässä. Molemmat maat ovat hieman keskiarvon alapuolella. OECD-maissa julkinen sektori sai maahanmuutosta keskimäärin 0,35 prosenttia bruttokansantuotteesta vastaavan summan.

"Suomi hyötyisi maahanmuuttajista vieläkin enemmän, jos se hyödyntäisi paremmin maahanmuuttajien osaamisen", sanoo sosiaalisihteeri Hagi Mohamed Suomen somaliyhdistyksestä.

Yli 30 vuotta Suomessa asunut somalinainen valmistui filosofian maisteriksi viisi vuotta sitten. Hän ihmettelee, miksi Suomi ei ole hyödyntänyt kaikkia afrikkalaisista yliopistoista valmistuneita maahanmuuttajia.

"Nigeriasta ja Kongosta saapuneet insinöörit, lääkärit ja tuomarit ovat Suomessa taksikuskeina ja siivoojina. Sen sijaan täysin nollasta aloittaneet aasialaiset ovat töissä tai toimivat yrittäjinä", Mohamed sanoo.

"Maahanmuuttajien positiivinen vaikutus kasvaa tulevaisuudessa, sillä heidän lapsensa opiskelevat lukioissa ja yliopistoissa. Varsinkin tytöt kouluttautuvat."

Vieras

#2189

31.12.2013 08:58






#2158 Re:
30.12.2013 12:21


#2154: -

KANNATTAA LUKEA JA MIETTIÄ; JOS KYKENEE.

HS
28.12.2013 14:31
Kirsti Karttunen

Juhana Vartiainen: Suomen talous tarvitsee lisää työperäistä maahanmuuttoa

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) ylijohtajan Juhana Vartiaisen mukaan Suomen julkistalouden kestävyyden kannalta työllisyysastetta tulisi nostaa työikäisen väestön maahanmuuton keinoin. Vartiaisen mukaan tämä palvelisi muutoinkin talouskasvua.

Vertailukohteeksi VATT:n ylijohtaja nostaa Ruotsin.

Vartiaisen mukaan naapurimaassa on myös huolehdittu työllisyysasteesta sekä työikäisen väestön kasvusta Suomea kaukokatseisemmin.

"Niinpä työikäinen väestö, työvoima ja työllisyys jatkavat Ruotsissa kasvuaan vuosina 2014-2015. Työttömyysaste on toki samaa vajaan 8 prosentin luokkaa kuin meillä, mutta Ruotsin työtunnit ja työllisyys kasvavat – toisin kuin meillä."

Vartiainen arvelee, että maahanmuuttoon epäluuloisesti suhtautuvia suomalaisia saattaa yllättää tieto siitä, että 45 prosenttia Ruotsin työvoiman kasvusta on maahanmuuttajien työllisyyden kasvua.

Vieras

#2190

31.12.2013 09:01

Alla oiva esimerkki millaisia mamut todella ovat. Totuus on aivan toinen mitä persuporukka epätoivoisesti yrittää uskotella.

HS 27.12.2013
Yrittäjä aloitti kirpputorista ja päätyi luksustavarataloon

Syyrialaisyrittäjä rikastui myymällä kiinalaista halpatavaraa venäläisille Kaakkois-Suomessa

Syy­rias­sa syn­ty­neen Mohamad Darwichin ura yrit­tä­jä­nä on kaa­ri vaa­ti­mat­to­man kirp­pu­to­rin omis­ta­jas­ta luk­sus­kaup­piaak­si.

Kan­san­to­ri-kirp­pu­to­ri 1990-lu­vun puo­li­vä­lin Lap­peen­ran­nas­sa oli Dar­wic­hin en­sim­mäi­nen bis­nes. Mar­ras­kuus­sa hän ava­si Lap­peen­ran­nan Myl­ly­mä­keen luk­sus­ta ki­mal­te­le­van Gran­de Orc­hidée -ta­va­ra­ta­lon.

Dar­wic­hil­la on nyt kol­me ta­va­ra­ta­loa ja 200 työn­te­ki­jää. Hän omis­taa yk­sin kym­me­nien mil­joo­nien eu­ro­jen lii­ke­vaih­toa pyö­rit­tä­vän yri­tyk­sen.

Jo 1990-lu­vul­la Kan­san­to­ril­la par­vei­li ala­ti kas­va­va ve­nä­läis­ten os­tos­mat­kai­li­joi­den jouk­ko.

Dar­wich vai­nu­si mark­ki­na­raon.

Pa­lat­tuaan Hel­sin­gis­tä Lap­peen­ran­taan Dar­wich pe­rus­ti vuon­na 2003 At­ma Tra­de -yh­tiön, jol­la oli ta­lous­ta­va­roi­den va­ras­to­myy­mä­lä kau­pun­gin kes­kus­tas­sa. Myy­mä­lä pul­lis­te­li ve­nä­läi­siä.

Var­si­nai­nen lä­pi­mur­to oli Dar­wic­hin vuon­na 2007 Nui­ja­maan­tien var­teen lä­hel­le Ve­nä­jän ra­ja-ase­maa pe­rus­ta­ma Lap­lan­dia-ta­lous­ta­va­ra­mar­ket ka­la­tis­kei­neen. Se ve­tää edel­leen aa­mus­ta il­taan ve­nä­läi­siä ra­jan­ylit­tä­jiä kuin mag­neet­ti.

Dar­wic­hin sa­lai­suus oli klas­si­sen "os­ta puo­li-il­mai­sek­si, myy hal­val­la" -sään­nön tin­ki­mä­tön nou­dat­ta­mi­nen. Hän kul­ki Kii­nas­sa, osal­lis­tui mes­suil­le ja et­si it­se pai­kal­li­set kon­tak­tit.

Ta­va­ra tu­li kii­na­lai­sis­ta teh­tais­ta suo­raan Lap­peen­ran­taan, il­man en­sim­mäis­tä­kään ra­has­ta­vaa vä­li­kät­tä. "Läh­tö­koh­ta on myy­dä hin­nal­la, jos­ta asia­kas ei voi kiel­täy­tyä", Dar­wich sa­noo.

Vuon­na 2006 At­ma Tra­den lii­ke­vaih­to oli kak­si mil­joo­naa eu­roa, vii­me vuon­na jo 43 mil­joo­naa eu­roa.

Toi­nen Lap­lan­dia-mar­ket avau­tui Imat­ral­le mar­ras­kuun alus­sa, ja kuun lo­pus­sa avau­tui 12 mil­joo­naa eu­roa mak­sa­nut luk­sus­ta­va­ra­ta­lo Gran­de Orc­hidée Lap­peen­ran­taan.

Ylel­li­ses­ti si­sus­tet­tu ta­va­ra­ta­lo tar­joaa vaat­tei­ta, ken­kiä ja lauk­ku­ja eten­kin ve­nä­läi­seen ma­kuun.

Dar­wich omis­taa yri­tyk­sen­sä yk­sin. "Jos on yh­tiö­kump­pa­ni, sa­man au­ton ra­tis­sa on kak­si kus­kia."

Dar­wic­hin ko­ko­nais­tu­lot oli­vat vii­me vuon­na pit­käl­ti yli puo­li mil­joo­naa eu­roa, jos­ta hän mak­soi ve­roa 44 pro­sent­tia.

Dar­wich tun­ne­taan vaa­ti­mat­to­ma­na ja ys­tä­väl­li­se­nä mie­he­nä. "O­len yl­peä ja tyy­ty­väi­nen sii­tä, et­tä pys­tyn työl­lis­tä­mään ih­mi­siä ja ra­ken­ta­maan yh­teis­kun­taa", Dar­wich sa­noo.

Kiih­keim­pi­nä vuo­si­naan Dar­wich te­ki 16-tun­ti­sia työ­päi­viä. Nyt hän ha­luaa hel­lit­tää hie­man ja an­taa enem­män ai­kaa per­heel­leen, jos­sa on 3- ja 4-vuo­tiaat lap­set.

"On tul­lut tou­hut­tua vä­hän lii­kaa, ja täy­tyy ve­tää hen­keä."

KUKA

Mohamad Darwich

Syn­tyi Syy­rias­sa 1967.

Opis­ke­li in­si­nöö­rik­si Neu­vos­to­lii­tos­sa.

Muut­ti Suo­meen 1991.

At­ma Tra­de -yh­tiön pe­rus­ta­ja ja ai­noa omis­ta­ja.

At­ma Tra­de omis­taa Lap­lan­dia-ta­lous­ta­va­ra­myy­mä­lät Lap­peen­ran­nas­sa ja Imat­ral­la se­kä Gran­de Orc­hidée -ta­va­ra­ta­lon Lap­peen­ran­nas­sa.

At­ma Tra­den lii­ke­vaih­to nou­see tä­nä vuon­na noin 56 mil­joo­naan eu­roon. Tu­los on sel­väs­ti voi­tol­li­nen.

Per­hees­sä 3- ja 4-vuo­tiaat lap­set.

Dar­wich pu­huu ara­biaa, ve­nä­jää, suo­mea ja eng­lan­tia.

PS. EI KUKAAN SUOMALAINEN KALJATUOPIN ÄÄRESSÄ LÖHÖÄVÄ SOSIAALIPUMMI TEE TÖITÄ PÄIVÄSSÄ EDES VAIVAISTA YHTÄ TUNTIA!

TÄMÄ MAMU MAKSAA 200 TYÖNTEKIJÄN PALKAT JA HEIDÄN VERONSA

TÄLLAISIA MAMUT OVAT.

MAKSAA VEROJA N. 10 MILJOONAA EUROA VUOSITTAIN SUOMEEN.



PALJONKO SINÄ MAKSAT?

Vieras

#2191

31.12.2013 09:03

Maa­han­muut­ta­jat ko­ke­vat työn, työ­yh­tei­sön ja työ­pai­kan hen­ki­lö­suh­teet kes­ki­mää­rin myön­tei­sem­mik­si kuin muu väes­tö. Työ­ter­veys­lai­tok­sen tut­ki­muk­sen mu­kaan

Toisin kuin monet luulevat, maahanmuuttajat tuovat Suomen julkiselle sektorille enemmän rahaa kuin siltä vievät. Maahanmuuttajat siis tuovat julkiselle taloudelle enemmän tuloja kuin saavat takaisin erilaisina palveluina ja tulonsiirtoina."

Vieras

#2192

31.12.2013 09:05

Koska Suomessa ei riitä varoja huolehtia omista kansalaisistaan, ei varoja tietenkään riitä persujen tukiinkaan, varsinkaan Soinin säätiötukiin! Pitäisi mennä yksinkertaisimpaankin (esim Timo Soinin) kaaliin.

Vieras

#2193

31.12.2013 09:08

Kuinka on mahdollista, että Suomessa persut käyttävät meidän verorahojamme väärin. Puoluetukirahoja ei ole tarkoitettu siirrettäväksi muutaman nimeltä mainitsemattoman säätiölle.

Tämähän vain todistaa sen, että persut ovat tulleet tänne vain eläteiksi.

Vieras

#2194

31.12.2013 09:10

Kotimaiset eli syntyperäiset loiseliöt, eli suomeksi sossupummit, joita nurkkakuppilat ovat täynnä, ovat paljon suurempi kustannushaitta kuin maahanmuuttajat. He ovat syntymästään asti saaneet kaiken meidän verorahoistamme, terveydenhoidon, koulutuksen, ihan kaiken, eivätkä mitään ole koskaan antaneet vastineeksi.

Nyt nämä aikuiseen ikään kasvaneet pummit nostavat jatkuvalla syötöllä rahaa sossusta, kaatavat sen kurkusta alas ja istuvat räkälöissä ölisemässä maahanmuuton hinnasta, vaikka itse ovat tulleet maksamaan yhteiskunnalle moninverroin enemmän

Vieras

#2195

31.12.2013 09:13


KANSALAISALOITE ALLEKIRJOITUS PANKKITUNNUKSILLA
29.12.2013 15:16


Muutamia perusasioita selviää alla olevasta artikkelista
Samat asiat olisi oltava kunnossa tässäkin adressissa, jotta se olisi kelpoinen eduskunnan käsittelyyn. Vaan kun ei ole. Todistaa tämän adressin allekirjoittajista vain jotakin!

Kampanja asevelvollisuuden lakkauttamiseksi floppaamassa.

Se, et­tei­vät ih­mi­set erik­seen käy ha­ke­mas­sa pank­ki­tun­nuk­sia esil­le ja käy al­le­kir­joit­ta­mas­sa.....

Tästä on kyse

Ohi on -kam­pan­ja on kan­sa­lais­aloi­te ase­vel­vol­li­suu­den lak­kaut­ta­mi­sek­si.

Ni­mien ke­ruu al­koi

2. syys­kuu­ta ja lop­puu

2. maa­lis­kuu­ta. (6 kk)

Aloi­te tar­vit­see 50 000 al­le­kir­joi­tus­ta, jot­ta se me­ni­si edus­kun­nan kä­sit­te­lyyn.

Kan­na­tus­il­moi­tuk­sen te­koon ne­tis­sä (www.kan­sa­lai­sa­loi­te.fi) tar­vi­taan pank­ki­tun­nus.

Vieras

#2196

31.12.2013 09:15

Kuin­ka Suo­men ja Ruot­sin ero voi ol­la niin val­ta­va? Se ei voi joh­tua pel­käs­tä by­rok­ra­tias­ta.


Mut­ta ruot­sa­lai­set ovat puut­tu­neet maail­man asioi­hin jo aiem­min­kin. Jo tal­vi­so­dan ai­kaan ja 1940-­lu­vul­la oli ta­pa­na sa­noa: "Suo­men asia on mei­dän."

Ruot­sa­lai­nen kan­san­ko­ti ra­ken­net­tiin pit­käl­ti maa­han­muut­ta­jien voi­min – esi­mer­kik­si suo­ma­lais­ten, jot­ka työs­ken­te­li­vät teh­tais­sa 1950-­lu­vul­ta al­kaen. Vaik­ka mo­net tä­nään väit­tä­vät toi­sin, Ruot­sil­la on maa­han­muu­tos­ta pit­kät ja hy­vät ko­ke­muk­set.
Kun maail­man­ku­va on mo­der­ni, ra­sis­mi tun­tuu ai­noas­taan ajas­taan jää­neel­tä junt­tiu­del­ta."

Vieras

#2197

31.12.2013 09:18

Kaikkien paikkakuntien suurimmat rosvot hakeutuvat nyt kilvan persujen paikallisjärjestöjen johtopaikoillle kun kassa on auennut. Mainio esimerkki, vaikka ei edes pahimmasta päästä, on Turun persujen pääpolitrukki Laihinen. Googlatkaapa piruuttanne kyseisen puliveivarin rötöslistaa ja ulosottosuhmurointia. Karua luettavaa.

Vieras

#2198

31.12.2013 09:20

Vieläpä jäsenmaksurahatkin rohmuaa Soini säätiölleen

Ote Yle:n uutisesta:

Viime vuoden lokakuussa tukisäätiön hallitus kirjasi kokouspöytäkirjaansa tiedon, josta ei ole perussuomalaisten jäsenille hiiskuttu: "...puolueessa on päätetty nettojäsenmaksutulojen siirtämisestä säätiölle sen Perussuomalaisten rahastoon". Pöytäkirjassa ei mainita, ketkä päätöksen tekivät. Odotan suurella mielenkiinnolla, miten Peruskenttä reagoi, kun tieto jäsenmaksujen ylevästä käyttötarkoituksesta leviää yleiseen tietoon.


LEVITTÄKÄÄ TIETO KAIKKIALLE, jotta totuus selviäisi

Vieras

#2199

31.12.2013 09:22

Puoluehallituskaan ei ollut tietoinen järjestelystä. Näin demokraattisesti toimii koko kansan mies Timo Soini.

Voimmeko muka luottaa häneen?

Vieras

#2200

31.12.2013 09:23

Timo Soini ja Raimo Vistbacka ovat siis junailleet liiketoimen, jolla 2,7 miljoonaa euroa veronmaksajien selkänahasta nyhdettyjä puoluetukirahoja siirretään heidän kontrolloimalleen säätiölle. Menettelyssä ei ole mitään laitonta, mutta se muistuttaa ikävällä tavalla niitä hyvävelikähmintöjä, joista on tullut maan tapa varsinkin vanhoissa puolueissa ja joita perussuomalaiset ovat sanoneet vastustavansa.

Kannattaa kaikkien peruspersujen lukea.