Tamperelaisen Seppo Lehdon 30.5.2008 muslimien uskonrauhan häirintä ymv. 2 vuotta 4 kk tuomio kumott

Jouko Nyman
Tampere

#1

24.06.2008 14:23

Joskus yläasteikäisenä onnistuin kuvittelemaan, että Suomessa vallitsee sananvapaus, tasa-arvo, sekä puolueeton oikeudenkäynti kaikkia ihmisiä kohtaan. Pikkuhiljaa tuo käsitys murentui kunnes sen rauniot tuhoutuivat viimeistään kyseisen oikeudenkäynnin tuoman tuomion mukana. Olen yleensä ollut sitä mieltä, että tässä maassa saa liian pieniä tuomioita murhista, raiskauksista yms. ja toivoin rangaistuksiin kovennuksia. Nyt kun tuomioita kovennettiin oikein kunnolla, niin pitihän se arvata, että tuomiovalta onnistui tässäkin asiassa möhlimään. En kertakaikkisesti kykene käsittämään, miten netissä annetuista herjauksista voi saada ehdotonta vankeutta! Puhumattakaan jättiläismäisistä korvauksista, joka taatusti romuttaa yksityisen henkilön talouden ja pahimmassa tapauksessa koko loppuelämän. Miten on mahdollista, että esim. puoli vuotta sitten sattuneesta 8-vuotiaan koulutytön kolminkertaisesta raiskauksesta annettiin 1 v. 10 kk. EHDOLLISTA vankeutta, sekä 11 000 euron vahingonkorvaukset, samalla kun maassamme voidaan antaa nettiherjauksesta edellämainitun kaltainen rangaistus?! Allekirjoitan, sillä tässä maassa on jotain kamalalla tavalla pielessä.

Jouko Lilja
SALO

#2 Kohti totalitarismia

26.06.2008 11:47

Seppo Lehdon tuomio hakee vertaistaan koko maailmassa. Esimerkkejä löytyy lähinnä diktatuureista. Ihme jos se menee sellaisenaan läpi kaikissa oikeusasteissa. Täällä suomessa. Jos niin on, uskoni tähän maahan ja sen viranomaisiin on mennyt lopullisesti. Merkillistä että juttuun vedetään mukaan jonkin uskonnollisen ryhmän etu. Se antoi tuomioon sen etnisyyslisän. Ja yleensä kunnianluokkausjututkin ovat olleet asianomistajarikoksia, ei yleisen syyttäjän juttuja.
Tästä kaikesta voidaankin vetää johtopäätös että Seppo Lehto halutaan vaientaa, lopullisesti. Jos valtakunnan asiat ovat pielessä niin sitä tilaa ivaava älykäs narri pistetään vankilaan. Muita korjaavia toimenpiteitä ei tehdä.

Mielestäni olisi Katariina Lillqvisttkin kuulunut haastaa oikeuteen, jos ollaan tasapuolisia. Herjasi suomalaisten pyhiä arvoja, Suomen pelastajaa Marskia, joka valittiin vieläpä kaikkien aikojen suurimmaksi suomalaiseksi. Sehän on silloin loan heittoa kaikkien suomalaisten silmille. Mutta kun ei niin ei. Suomalaisuutta eivät nykyviranomaiset arvosta pätkääkään. Suorastaan häpeävät olla suomalaisia. Onkin monet ihan suoraankin sanoneet.

Sanon vielä että sellaisia joita tämä aihe ei kiinnosta voidaan viedä kuin pässsiä teuraalle. Ja noita näyttää olevan aika paljon päätellen nimien määrästä adressissa. Eipä sitten kiinnosta sananvapaus tai vapaus muutenkaan. Valitettavaa että vapaudet ja oikeudet huomataan tärkeiksi vasta sitten kun ne lopullisesti menetetään. Sitten on liian myöhäistä.
Andakas Spuglamas
Daugavpils

#3

24.07.2008 09:07

Minu mielestäni tuomiota ei pidä kumota kokonaan muta huomatvasti lyhennettävä.
Ja uskonrauha häiritsemisestä ei kuuluisi olla tuomiota.
Itseasiassa Seppo Lehto pitäisi tuomita ainoastaan tietoliikenteen häirinnästä ja siitäkin vain pari kuukatta ehdollista.
Seppo Lehto
Adressin tekijä

#4 Maksavasta osapuolesta - Sitä lienee koko kansakuntamme kuten viime sotienkin jäljiltä?

30.09.2008 11:49

Arvon Andakas Spuglamas - Kuinka voit vaatia tuomiota ilman ko. syytettä "tietoliikenteen häirinnästä"?

Maksavasta osapuolesta - Sitä lienee koko kansakuntamme kuten viime sotienkin jäljiltä?

Toki on niin mutta on myös näin, että kovasti minua on yritetty laittaa maksamaan sananvapauteni käyttämisestä ;/, eikä aina oikein jaksa mustalla huumorillakaan asiaa ohittaa kun kyseessä on selkeä jopa poliittinen vaino ja Suomen historian kovin ilmaisun- ja sananvapaustuomio. Hannu Salama on pilipalipoika juhannustannsseineen minuun kohdistetussa ajojahdissa.

Kts. netistä hakusanoilla: "Seppo Lehto to jail" tai "Seppo Lehdon tuomio" niin huomaat vaikkakin kovin yksipuolisesti, ettei kaikki ole kohdallaan?

Seppo Lehto Tampere http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com
Maxim Repichev
Turku

#6 Seppo Lehto saa pyytää anteeksi!!!

11.02.2009 16:48

Seppo Lehto saa kuitenkin pyytää anteeksi vepsäläisten ryssittelystä!

T: Vepsäläinen aktivisti! Haluan taistella vepsäläisten oikeuksien puolesta.
Vepsä on myös uhanalainen kieli!
Juha Lindblom
Vantaa

#7 Rauha

11.02.2009 23:18

Mielestä vähällä pääsi valitettava, Kovempi tuomio vaan.
Seppo Lehto
Adressin tekijä

#8 Juha Lindblog on matti vanhasen tapainen neuvostoaikoja kaihoava Kremlin kellokas

21.03.2009 13:35

Juha Lindblom toimii jesuiittaohjeiden mukaan

Nopsa googletus:

Ahveniston moottoridan toiminta jatkuttava / #4
Juu ei kestä kritiikkiä... omakin "katosi".
Mutta vihreät nyt vihaa kaikkea elämää helpottavia juttuja.
Juha Lindblom

Juha Lindblog on matti vanhasen tapainen neuvostoaikoja kaihoava Kremlin kellokas
Reima Kultalahti
Rautalampi

#9 seppo lehto

22.08.2010 13:17

Suomessa raiskauksesta, ympärileikkauksesta(nuoren muslimi tytön pillun silpomisesta) yms saa pienemmän tuomion, kuoleman tuottamuksesta Kimmo Sasi sai 70 pv sakkoa.Kysymys kuuluukin kenet Seppo Lehto tappoi kun sai enemmän kuin 70 pv sakkoa?

Eiköhän tämä kerro lahinnä oikeus istuimiemme mitättömyydestä ja rahan vallasta niissä.

Tämän perusteella ja tekojensa seurauksena pitäisi vanhasen ja kaikkosen saada vähintään 6v tekojensa seurauksena.

Missä on Oikeuslaitoksen moraali? kysynkin vaan.

Sanotaan etta oikeus on sama kaikille mutta näin ei ainakaan suomessa ole van rahanvalta on sokaissut oikeuslaitoksenkin.

Reima Kultalahti
Rautalampi

#10 Re: Rauha

22.08.2010 13:27

#7: Juha Lindblom - Rauha juu niinhän ne sanoo kokoomuslaiset koska eväät itsellä muutenkin hukassa, ja pitää ajatella eurostoliittolaisittain ei kestä totuutta eikä toisin ajattelua. kuitenkin neuvostoliitonkin kehityksen pysähtymisen syy ja lopun alku oli toisin ajattelun kieltäminen. sananvapaus maassa pitää olla, ja lisäksi suomen oikeus istuin on uskotavuutensa menettänyt sananvapauden loukkauksillaan. ja omilla puolueellisilla tuomioillaan. Kimmo Sasikin sai 70 pv sakkoa kuoleman tuotttamuksesta. J.J- lehdolle ei edes nosteta syytettä kun hän ei muista ajaneensa venettä. Suomen oikeuslaiksen uskottavuus on täysi vitsi, PÄÄTÖKSISTA EI VOI ENÄÄ TODETA KUIN SYYTETYN VARALLISUUDEN. lisäksi tuomiot ovat todellisissa rikoksissa kuten raiskaus yma todella mitättömiä ja niillä ei juurikaan merkitystä. samoin pedofiilien tuomiot panee vaan ajattelemaan että lienee päättäjissämme suuriosa itsekkin pedoifiilejä kun tuomiot niin mitättömiä, jaellaan mieluusti perusteella "ajatteleppa jos omalle kohalle sattus."

 

Heidi Luoma

#11 Somalit häiriköi Espoossa - Seppo oikeassa

26.05.2011 17:39

Kävin juuri Sellon kirjastossa - sinne oli pystytetty ISOT kyltit joissa luki ISOLLA "Syrjinnästä vapaa alue"
Meinasin nauraa - asiakkaista oli noin 80 % somaleja, ennemminkin ne somalit siellä syrjivät minua - kaapunaiset ei päästä ohi ja partaiset somalimiehet yrittää kähmiä takamusta jos kulkee turhan läheltä.

2 Somalimiestä jopa poltti (tupakkaa vai muuta?) kirjaston SISÄLLÄ aulassa ! Aivan uskomatonta. Lapsiani en uskalla enää Sellon kirjastoon viedä.

Aivan turhaan Seppo on tuomittu, kyllä hän on islamin haitallisuudesta juuri oikeaa mieltä. Voimia Sepolle.
KYRPÄ

#12 卐 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS) 卐

11.11.2019 22:53

ON SE KUMMA KU EPÄ AITOO MAAHAN MUUTTOO TÄNNE ETUUAANN !!! ☠☠☠

 

SUOMEEN !

 

MIKEI NORMAALI MATUJA MITÄ VOU SEXSAA!

(KUTEN VIROLAISII ESPANJALAISII FILIPPIINILÄISII HÚORII!!!)

 

 

MUT KAI MEJÄ PÄÄTTÄJÄT OO EMOKKEI!

 

 

KU MAASSA JO VUONNA 2020 YLI 500.000 SOMALII! :(

KYRPÄ

#13 Re: 卐 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS) 卐

11.11.2019 22:56

#12: KYRPÄ - 卐 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS) 卐 

TOISAAL HA AHTISAARI OLI PÉRSE PERVO KU EMOKKI ÄIJÄ NIIT SOMALEI 90-LUVULLA TÄNNE ROUDAS

 

''KATOS KU MASAI NAISIL EI OO VÁGINAA''

 

 

KAI SE NIIT SITTE PÉRSEESEEN PAUKUTTELI!

 

 

FÚCK OFF AHTISAARI (MATKA MARA)