JONAS BROTHERS SUOMEEN !

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista JONAS BROTHERS SUOMEEN !.

rea m
hämeenlinna

#26 ;o

30.12.2009 08:00

Jonas Brothers on täyttä paskaa ja aivan liian yliarvostettu niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Laulajan ääni kuulostaa ihan kissan raiskaukselta, kitaristi ei osaa soittaa kuin kahta eri nuottia ja hahhah, katsoisitte sitä rumpalia! Kaiken lisäksi basisti puuttuu. Ilman bassoa musiikista puuttuu pohja, tosin en usko että bassonkaan kanssa siitä saisi bändiä.

Jonas Brothersia ei fanita muut kuin liikaa Disney Channelia katsoneet teinit joita maailmasta löytyy useita miljoonia. Kaiken lisäksi adressin kuvauksessa toistetaan samaa lausetta kokoajan: "Ne on siis niin kuuluisia mut niitä ei tunneta Suomessa ja ne on siis niin kuuluisia". Helvetti, internetissä ei voi välttyä näkemästä päivittäin vähintään viittä Jonas-banneria vaikka olisi koneella vain puoli tuntia.

Ja kuka vittu siellä dissaa Zeppeliiniä, jota ilman rock-musiikkia ei varmaan edes olisi. Zeppelin ei oo esiintyny Suomessa yli kolmeenkymmeneen vuoteen ja he sentään osasivat tehdä mahtavia kappaleita joissa esiinty erittäin nerokkaita sanomia, esim. Stairway to Heaven on rockin kuuluisimpia ja arvostetuimpia kappaleita kun taas JB:n tunnetuin ehkä joku SOS on itseään toistavaa lääpälässynlää paskaa.

Oikeasti, älkää alistako Suomea saman hulluuden alle, jolle liian moni maa on jo alistunut. Jonas Brothers = Pahempi kuin syöpä. KOPIOIN AIEMMALTA. JONAS BROTHERS EI OO PASKA JA VAIKKA NETIS LUKEEKI ET NE OIS HOM*JA VAIKKA EI OO TAI ET OIS jtn
rea m
hämeenlinna

#27

30.12.2009 08:01

JONAS BROTHERS EI OLE HAITALLINEN NUORILLE !

ETTE VÄITÄ VASTAAN FANEILLE !

FANIT SAA OLLA FANEJA JOS HUVITTAA !

EI KIINNOSTA LAPSELLISET VALITUKSENNE !
rea m
hämeenlinna

#28 VALITTAT MUUALLE !

30.12.2009 08:06

JONAS BROS TULEE SUOMEE KU ME NII FANITETAA SITÄ, JA EI SE OO VARMAA TEILLE HAITAKS JA EI OO JÄRKEVÄÄ TURHANPÄIN TULLA KOMMENTOIMAAN ESIM. ( jonas brothers on iha paska ! ei kukaa jaksa sitä kuunnella. ) yms. KOSKA FANITTAA JOTKUT ESIM. LAURI TÄHKÄÄ TAI TOKIO HOTELLII. IHAN MITÄ VAAN, JOKAISELLA ON OMA MIELIPIDE MISTÄ TYKKÄÄ EIKÄ TARVITSE TULLA TÄNNE VIHAA PURKAAN JOTAIN ASIAA VASTAAN. TEHKÄÄ VIHAN PURKAUKSILLE TAI INHOKEILLE OMAT KESKUSTELUNNE SINNE MUUALLE. ETTÄ TURHA RUPEE VALITTAA JOS MIELIPIDE MERKKAA ETTÄ EI TYKKÄÄ. JONAS BROTHERS KESKUSTELUU ETTE TUU AINAKAA KOMMENTOIMAAN MITÄÄN ( tyhmää, ärsyttävää, inhokki juttui, pahoi asioit niist jne.. ) ETTÄ UNOHTAKAA !!!


KAIKKI LUKEE SIT TÄN !!!!! (;

MÄ VALITIN TEILLE KU VALITTAJAT VALITTAA MEILLE !
..

#29

30.12.2009 21:54

Kuinkahan monesti oon kuulut joidenkin tuttujen suusta "JONAS BROTHERS TULEE SUOMEEN ! ME PÄÄSTÄÄN NIIDE KEIKALLE !" <---------- Tämä jos mikä pursuaa korvista ulos. -.- Kaikenlisäksi kyseiset vain ihkuttavat sitä laulajaa.

Maryan Abdulle Omar
Helsinki

#30 Of course!!

31.12.2009 12:49

Jb todellakin suomeen! ja mitä selitätte et siit tykkää tyli jtn 10v
siit tykkää kaiken ikäset eniten 12-17 v mut on niit muitki!!!
Robert Jansson no jos asia on nii hyppää iha rauhas katolt ketää ei vois vähempää kiinnostaa ei oo mun onglema jos sul ei oo elämää! Hanki sellanen!
Ja Robin Lindroos sry nyt vaa ku teinit ei tykkää sun raiskaamist basson soittajist!! "Älkää alistako suomee??" öö se on jo alistettu ku ei tänne ketkää julkkikset tuu ja siis hei vertaa tätä amerikkaa espanjaa turkkii!!!!!
Maryan Abdulle Omar
Helsinki

#31 lol

31.12.2009 12:51

rea m oot niii lapsellinen lol!! luetko ees mitä kirjotat noloo!!!
Emmastiina Elo
Rovaniemi

#32 Jaha

31.12.2009 19:38

Valtiohan ei maksa tosiaan näiden ihanien poikastarojen tulemista tänne, kun joku siellä niin piipitteli.

Fanit maksaa, eli pulitatte lipusta sen verran että ne kustannukset peittyvät ja pojille jää hieman karkkirahaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

06.01.2010 01:58


Nina Koskinen
Lappeenranta

#34 Adressi eteenpäin

09.04.2010 17:10

Heips, onhan adressi laitettu eteenpäin esim. Live Nationin agenteille? Adressista ei ole mitään hyötyä, jos sitä ei laiteta eteenpäin. Ja haluammehan kaikki Jonas Brothersin Suomeen? Pistäpäs adressin tekijä Live Nationille postia adressista esim. heidän sivuiltaan löytyvän lomakkeen kautta. Kiitos.
thanyamai thaisuwan
helsinki

#35 terve

09.04.2010 17:59

moi kuulumia moi
Saila Kilpinen
Helsinki

#36

05.05.2010 19:58


''Jonas Brothersia ei fanita muut kuin liikaa Disney Channelia katsoneet teinit joita maailmasta löytyy useita miljoonia. Kaiken lisäksi adressin kuvauksessa toistetaan samaa lausetta kokoajan: "Ne on siis niin kuuluisia mut niitä ei tunneta Suomessa ja ne on siis niin kuuluisia". Helvetti, internetissä ei voi välttyä näkemästä päivittäin vähintään viittä Jonas-banneria vaikka olisi koneella vain puoli tuntia.''

Muuten hyvä , mut en oo ollenkaan kattonu Diney Channelia . Fanitan kuitenkin yli paljon Jonas Brothersii . Joel on upee ääni , Kevin on paras soittaa kitaraa ja Nickillä on taivaallinen ääni .

JONAS BROTHERS SUOMEEN !! Maksoi mitä maksoi <33333333
Maija Niemi
Tampere

#37

10.05.2010 16:29

Tämä vuosi olisi hyvä aika saada Jonas Brothers Suomeen. Jonkun täytyisi toimia ja lähettää adressi sinne Live Nationin agenteille. Jos tämän adressin tekijä ei toimi, jonkun muu täytyy se tehdä. Emmekö ole odottaneet jo tarpeeksi kauan?

Jonas Brothers Suomeen ja vikkelään!!!
hanna Nieminen
helsinki

#38 !!!

18.05.2010 21:43

SE EI OO TOTTA ET KAIKKI DISNEY CHANNELIN KATSOJAT TYKKÄÄ JB:STÄ! MÄ EN OO KOSKAA KATTONU DISNEY CHANNELIÄ! mun kaveri tykkää jonas brotherssista ja sit mäki aloinn tykkää siitä. JONAS BROTHERSSILLA ON MONIA ERI IKÄISIÄ FANEJA! EI OO PELKÄSTÄÄ 10-12 VUOTIAITA, ON NIIT MONIA 17-20 VUOTIAITAKI! JONAS BROTHERS O HYVÄ ROOLI-MALLI KAIKILLE! NE EI OO SIMMOSII KAMALII PERVOI JOTKA RÄÄKYY LAVAL NIINKU JOKU VARIS! TE ETTE NÄKÖJÄÄN TUNNE JB:TÄ TARPEEKS HYVIN KOSKA ANNATTE IHA VÄÄRÄÄ TIETOO NIISTÄ!!! JA JOS TE ETTE TYKKÄÄ JB:STÄ NI OKS TEIJÄ PAKKO TULLA HAUKKUU NIIT TÄNNE?
fani
Vieras

#39 NE ON PAKKO SAADA SUOMEEN

12.06.2010 16:07

jonas brothers on niiiiiin paras bändi mitä on vuosi tuhanteen ollu! oikeesti ne o pakko saada suomeen

Jenna
Vieras

#40

13.06.2010 15:52

"oon kuullu että jonas brothersilla olis 2010 tai 2011 vuon melkein maailmanlaajunen kiertue, toivottavasti tulis :)<3 ne on kyllä niin parhaita, jos rammstein ;kin tulee suomee 2010 saksasta asti nii luulis jo että jonas brotherski tulis englannist meitä varte ;<<< <3<3<3<3 ja jos tokio hotelliki tulee -.- ne vaa luulee et suomes on huono kannatus ku oon nähny ku mulla on hannah montana ja jonas brothers DVD:t nii niis yleisöis on yli 5000 katsojaa varmaa enemmänki. en tiiä siis onks 5000 mut varmaa."

 

Sen verran voisit perehtyä siihen, että Jonas Brothers ei tule Englannista vaan Jenkeistä. Ja juuri tuollaisten pienempikuinkolme raiskaajien takia kaikkia faneja väitetään 10-vuotiaiksi ihkuteineiksi.

En halua dissata, mutta kyrsii vain moiset "fanit" jotka eivät edes tiedä missä pojat asuvat.

Ja niin, ei tämä adressi paljoa vaikuta jos sitä ei eteenpäin lähetä. Huoh.

Jenna
Vieras

#41 ADRESSIN ETEENPÄIN LÄHETTÄMINEN

13.06.2010 16:02

Jos adressin perustaja ei ole valmis lähettämään tätä eteenpäin, minä sen voisin tehdä, jos vain saisin hieman vihiä minne kannattaisi lähettää.

Tutkiskelin Live Nationin sivuja, mutten ymmärtänyt niistä hölkäsen pöläystä.

sssusa
Vieras

#42

14.06.2010 22:10

Jep mä en oikee tiedä mitä tos pitäs tehä et ne sais tänne :o ja joo Jenna olet ihan oikeessa, nauroin ;)) en oo ite perehtyny noihin mihinkään LiveNationin juttuihin yms mut ois kyl ihan mahtavaa jos Jonasit saatais Suomeen :) Onko joku nyt siis lähettäny sinne jotain ?
Jenna

#43

16.06.2010 00:40

sssusa:

Minulla on pienen pieni haisu että adressia ei ole lähetetty yhtään mihinkään. Pienen pieni haisu on myös siitä, että aloittaja ei ehkä ole ajatellut loppuun asti että tämä pitäisi johonkin myös lähettää. Suomeenhan me ei poikia saada ellei tätä lähetetä. Kukaan ei tätä adressia täältä tule hakemaan. :)

Ja olishan se aivan mahtavaa saada Jonasit Suomeen, mutta nyt pitäis vähän surffailla ja tutkailla minne lähettää adressi.

jonasfani!!
Vieras

#44 <3

30.06.2010 23:48

niiden on pakko tulla suomeen!!!!!!!!!!!!!!!!!ne on niin ihania varsinki nick!!!!!

JusseASD
Vieras

#45

03.07.2010 19:35

Näin juuri, JB:n on pakko, siis IHAN PAKKO, tulla Suomeen. <3 ♥♥♥

Ja kaikki valittajat vois haistaa vitun, ja painuu sinne, Jonaseil on mahtava ääni, OLI KYSE KEVINISTÄ TAI JOESTA TAI NICIKISTÄ, kaikil upee ääni ! Repikää siit vitun paskan puhujat.


Ja + Mitä vittuu te tuutte tänne valittaa, ku tääl on VAAN Jonas fanei, et älkää tulko tänne aukoon päätänne Jonaseist -.- meit ei vois vitus kiinnostaa. Deal with that.

jessicaROAR`
Vieras

#46

03.07.2010 19:50

mmikä vitu oikeus sulla on tulla niitä dissaamaan?! voisit kuule hyvä ihminen pitää noi sun valitukset omassa päässäs, ettei nää fanit kuule pahota mieltänsä. jja mistä vitusta ny repästi että niiden biisit / musa on ihan niin sanottua lääpälässynlää paskaa ? voit toki meillekkin kertoa, mitä vikaa Jonas Brothers bändin laulajissa / muissa heeboissa o vikaa hieman tarkemmin.

Ja voisit tietenkin itsekkin painu helvettiin noiden sun zeppeliinies kaa & valitukset muualle.

 

KIITOS !!

janika on cool
Vieras

#47

06.07.2010 18:04

OII IHANAAA

jotkut -96 heppatytöt haluaa suomeen jotain heliumäänisiä pulisonkihomoja jotka ei osaa laulaa

kuunnelkaa ees oikeeta musiikkia

 

Jenna

#48

07.07.2010 18:28

Hassua että väität pojilla olevan heliumääni. Et taida tietääkään millaisen äänen helium saa aikaan. :)

Ja ei, en ole '96 vuonna syntynyt vaan kolme vuotta aiemmin. Enkä edes pidä hevosista. On se hassua miten jotkut ovat todellakin henkisesti niin urpoja ettei voi antaa kaikkien kuunnella mitä lystäävät. Siinäpähän olet sitten niin cool ja kuuntelet rauhassa sitä oikeaa musiikkia.

Ihmettelen vain mitä se muiden persettä kutittaa vaikka jotkut kuuntelevatkin JoBrota.


#49 Jo Bro! <3<3

09.07.2010 17:30

Jonas Brothers on aivan iihana ja sen on pakko tulla suomeen! (jonas brothers on niin: ihana, paras, best 4ever, ne on söpöjä, ne laulaa hyvin, on vielä ihanempia, kaikkein parhaita jne...)  Tulis Ouluun...  ;D

maiju
Vieras

#50

23.07.2010 16:15

Ois kyllä todellakin aika saada pojat suomeen. entiiä vaan auttasko tää adressi mitään :/