Konemusiikki kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Konemusiikki kiellettävä.

Akustisestiko vaan tästä eteenpäin?

#576 Konemusiikin määrittely laissa on hiukan vaikeaa

15.01.2016 16:07

Selvä läppähän tämä adressi on, mutta siltä varalta että olen väärässä ja aloittajan vintillä oikeasti käy niin kylmä viima, että vettyneetkin purut pöllyävät, niin esitetään nyt tämä kysymys:

Kuinkas adressin aloittaja ajatteli hoitaa rajanvedon sallitun ja kielletyn musiikin välillä? Mikä tai kuka määrittelee mikä on konemusiikkia ja mikä ei?
Ottakaa ne mamunne mukaan Syyriaan ja kuolkaa pois

#577 Re: Konemusiikin määrittely laissa on hiukan vaikeaa

15.01.2016 21:40

Zumzui

#578 Jätkän logiikka kohillaan...

16.01.2016 12:36

Jos tällä logiikalla ajattelee nii kaikki musiikki pitäis laissa kieltää. Räppiä, metallia, poppia... Musiikki ei vaikuta siihen päätökseen että vetääkö huumeita vai ei! Ite lähen nauttimaan konemusiikista ihan viinikännin voimin!

matias mattila

#579 matillaa

17.01.2016 18:13

matildaaa ;D

wää

#580 Wää!

14.02.2019 12:32

wää wää

Naurettavaa.

#581 Jaahas...

07.03.2019 16:37

Jo sana "konemusiikki" on sinänsä hieman halventava. Elektroninen musiikki ansaitsee elää vahvana! Koen äärimmäisen vaikeana samaistua tai saada minkäänlaista elämystä minkään s**tanan poppikappaleen sanoituksista... Vaikka tämä aloite on jo yli 10 vuotta vanha ja todennäköisesti tehty vitsinä niin silti pistää hieman vihaksi tämä toiminta XD. Itse teen myös elektronista musiikkia ja voin todellakin sanoa että se on paljon vaikeampaa kuin mitä tavallinen pulliainen uskoo. Tekniikat on hallittava aina Equalizerin käytöstä Compressointiin ja layeröimiseen jne. (puhumattakaan hyvien saundien ulossaamista syntetisaattorista) ja jokainen ääni on yleensä käsiteltävä jollakinlailla ja niille on löydettävä oma paikkansa jotta miksaus pysyy puhtaana ilman että äänet menevät päällekkäin. Ja tässä puolitoistavuotta elektronista musiikkia melkein joka päivä tehneenä voin sanoa että kynnys huumeiden käyttöön ei ole laskenut, eikä minulla ole minkäänlaista halua piikittää suoneen. Ainut genre mihin huumeet saattavat sopia on psykedeelinen transsi (trance) musiikkilaji, mutta elektronisesta musiikista yleensä nautitaan ilman huumeita.

Kulli

#582 Re: jj

09.04.2019 07:07

#154: fp -  

mitävittuu

Sisäpiiri

#583 Lahti ja Oulu piripääkaupunkeja ja syynä konemusapiirit

02.08.2019 11:07

Tunnetusti Lahti, ja Oulu ovat pirikaupunkeja joissa konemusapiirien järjestäjatahot toimivat samaan aikaan suurimpina piridiilereinä, ja kiristävät jopa tapahtumissa kävijöitä. Toiminta muistuttaa eräänlaista säälittävää organisoitua rikollisuutta, jossa pirin vahvistamasta narsisimista kärsivät elämäntapaluuserit huumaavat uusia kävijöitä ja urkkivat näiden tietoja kiristämistä varten. 

Oulun junarata aseman lähellä notkuu paljon pirinistejä, ja tekno pauhaa yllättävän usein. Oletettavasti sieltä päin on lähtöisin suuri osa oulun pirimeiningistä.

Kyllä, konemusabileet olisi hyvä kieltää. On hyvä muistaa, että californiossakin laillinen kannabis on huomattavasti miedompaa ja jopa terveellsitä, siinä missä piri vahvistaa narsistisia piirteitä jotka reivipiirejen johdossa ovat ikävän yleisiä. Alas konemusiikki, alas kiristävät piriluuserit.