Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!.


Vieras

#176

22.08.2013 23:18

esimerkiksi forssassa on viellä kunnallinen eläinlääkäri joka päivystää ja hinta on murto osa tuhatjalan hinnasta itse en omaa tyhmyyttäni osannut valehdalla että asun forssan suunnalla vaan sanoin että asun turun seudulla
Riikka Kuokkanen

#177 Re: Miksi paljon allekirjoittajia muualta kuin Varsinais-Suomesta?

23.08.2013 12:58

#174: - Miksi paljon allekirjoittajia muualta kuin Varsinais-Suomesta?

Ei ole :) Itse näen KAIKKIEN(myös niiden jotka eivät halua nimeä julkaistavan) paikkakunnat ja nimet koska olen adressin tehnyt, asia on ihan toisinpäin..suurin osa on varsinais suomesta.

Jennuli

#178 Sana kiertämään!

29.08.2013 21:14

Facebook seinä on viime aikoina täyttynyt todella karuilla tarinoilla tästä paikasta. Omia eläimiä en ole koskaan kyseiselle eläinlääkäriasemalle vienyt hoitoon, mutta ystäväpiiristäkin löytyy surullisia tapauksia. Onneksi sosiaalinen media on saanut sanan leviämään, jotta ei enää tarvitsisi kuulla milloin kenenkin rakkaan eläimen kärsineen pelkästään päivystävien eläinlääkäreiden väliinpitämättömyyden tai ammattitaidottomuuden takia.

Vieras

#179

01.09.2013 12:31

Ihan vaan tiedoksi, että Kunnaneläinlääkärillä koirani sectio kustansi 250e ja Tuhatjalassa pyysivät 850e+ lääkkeet + tutkimukset, joita olivat tehneet jo 185e osalta... Sain ryöpyn niskaani eläinsuojelullisista asioista, kun en halunnut heillä leikkauttaa... Kunnaneläinlääkäriin mentiin, ja narttu+pennut voivat loistavasti.

Vieras

#180

16.09.2013 03:36

tuhajalka teki hoitovirhe meille lyytille kissalle
kuulemma naru mahalaukussa oli munuias vajaa toiminta tai munuais tulehdus .. kiesus kiitän turun sairalaa korjasiva virhen löysivät se narun mahalaukusta

Vieras

#181 Re: Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

16.09.2013 03:44

#12: Sirpa ja kissapoikansa - Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

tein   just   valituksen turun kaupungille ,,


Vieras

#182 Solja

23.09.2013 09:58

Ymmärrättekö te ihmiset sellaista, että suurin osa näistä nyt Tuhatjalassa päivystävistä ovat päivystäneet myös Turun aikasemmissa päivystyspaikoissa ja vaikka paikka vaihtuisikin niin samat lääkärit siellä todennäköisesti jatkaa päivystystoimintaa? Osa päivystäjistä on päivystäneet Turun seudulla yli 10 vuotta...ja useimmilla päivystäjillä on myös päivätyö toisella klinikalla?

Vieras

#183

25.09.2013 09:21

Sama homma Kuopiossa! Päivystävä eläinlääkäriasema on vaihduttava, liian monta surullista tarinaa!
Nina

#184 Re: Re: Miksi paljon allekirjoittajia muualta kuin Varsinais-Suomesta?

25.09.2013 09:31

#177: Riikka Kuokkanen - Re: Miksi paljon allekirjoittajia muualta kuin Varsinais-Suomesta?

Itse olen Savon seudulta ja allekirjoitin koska meillä on myös ongelmia pieneläinpäivystyksessä. Tuhatjalka päivystää myös meillä, valitettavasti. Paikkakunnasta riippumatta, nämä asiat on saatava kuntoon! Adressi myös Kuopiossa! http://www.adressit.com/kuopion_paivystava_elainlaakariasema_vaihtoon


Vieras

#185

16.10.2013 04:58

LOparit lomakorvauksetta!
faith

#186 SOLUCION

27.11.2013 06:17

Por favor tome su tiempo para leer mi breve testimonio que podría ser un uso completo AL USUARIO EN una manera u otra .
¡Hola
Mi nombre es James fe . quiero compartir este breve testimonio con la buena gente de este mundo. Puede ser útil en un sentido o en otro . Esta es mi historia .
Mi esposo piensa la poligamia no está mal , ha estado viendo a otra chica para los últimos 1 año, y le dije que necesitaba parar , pero él dice que está enamorado de ella, que incluso han hablado de estado juntos "para siempre " y su vivir con nosotros. mi marido todavía me ama, lamento entrar en esto en el primer lugar, pero no está dispuesto a ruptura con ella, le dice que si lo ruptura, no habrá ningún otro tipo de relación fuera de su matrimonio. Entonces le explico y me quejo de mi buen amigo llamado MISERICORDIA , y me contacté con un hechicero llamado DR SUNNY.this gran hombre me dijo que mi marido estaba bajo el hechizo de la dama. Pero fue capaz de romper el hechizo y mi marido terminó la relación con la mujer dentro de las 48 horas, y se volvió a mí pidiendo perdón por todo lo que hizo y pidió perdón . Rezo para que Dios Todopoderoso seguirá utilizando a ayudar a otros people.Friends no permanecen en silencio porque dicen que " un problema compartido es la mitad PROBLEMA SOLUCIONADO " Pero yo os digo un problema compartido con este gran hombre es "un problema de forma permanente RESUELTO "porque alguien como DR SUNNY tiene una solución a todos sus problemas , no importa el problema sólo en contacto con él en su email: drsunnydsolution1@gmail.com estoy viviendo feliz ahora con mi marido y mi hijo de 2 maravillosa kids.DR SUNNY me dijo que también podría ponerse en contacto con él en cualquiera de los siguientes problemas :

( 1 ) quiere que su ex atrás .
( 2 ) Usted siempre tiene pesadillas.
( 3 ) Para ser promovido en su oficina
( 4 ) ¿Quieres un niño.
( 5 ) ¿Quieres ser rico.
( 6 ) que desee mantener su esposo / esposa para ti solo para siempre.
( 7 ) la necesidad de asistencia financiera.
8 ) ¿Quieres estar en control de que el matrimonio
9 ) ¿Quiere usted ser atraído a la gente
10 ) La falta de hijos
11 ) necesita un esposo / a
13 ) CÓMO GANAR SU LOTERÍA
14 ) HECHIZO DE PROMOCIÓN
15 ) PROTECCIÓN DE HECHIZO
16 ) HECHIZO DE NEGOCIO
17 ) GOOD JOB HECHIZO
18 ) cura para ninguna enfermedad.
Contacto DR SUNNY hoy y se le alegra que usted lo hizo. Email: drsunnydsolution1@gmail.com

GRACIAS POR SU TIEMPO
Bellan omistaja

#187 Typerä, katkera ja täysin tarpeeton adressi

11.12.2013 15:10

Tällaiset adressit pitäisi heti poistaa. Törkeitä valheita ja ylilyöntejä kirjoitusten joukossa. Kuinka tällainen elinkeinotoimintaa haittaava kirjoittelu voi olla sallittua? Tuhatjalasta ei ole tehty yhtään sen enempää kanteluja kuin muistakaan suuremmista klinikoista.
Kamala paikka...

#188 Re: Tuhatjalka oli järkky Ylöjärvellä

16.12.2013 20:13

#1: -

Valitettavasti silloin kun vielä Ylöjärvellä oli Tuhatjalka, kissamme sai sieltä todella huonoa hoitoa, en eläissäni ole nähnyt niin epäpätevän oloista eläinlääkäriä. Onneksi Ylöjärvellä ei enää kyseistä puljua ole. Valitettavasti taitaa vielä Tampereella olla. Ystäväpiirissäni on paljon eläinten omistajia ja jokainen joka on joutunut Tuhatjalassa asioimaan, on kertonut ettei koskaan ole ollut niin ammattitaidottomassa paikassa. Ihmettelen miksi kyseinen ketju voi olla vielä edes voimissaan.

ei se ole aina rahasta kiinni.

#189 Re: Hohhoijaa

23.12.2013 16:28

#154: - Hohhoijaa

no nyt on ihan pakko kyllä kommentoida tuohon sinun rahattomuus asiaan, niin itellä on koiralla vakuutus ja vien sen vaikka maailman ääriin hoidettavaksi, enkä kyllä ajattele siinä rahaa yhtään. Ite käytin koirani ihottuman vuoksi kk sitten ko. klinikan asemalla sunnuntai iltana. koira sai antibiootti piikin ja kipupiikin ja lääkekuurin kotiin. lasku 300€ ei vituta yhtään, vein vielä koiran seuraavana päivänä omalle eläinlääkärille joka otti kaiken maailman iho näytteet ja vahvisti minulle että kyseessä on kokin bakteeri tulehdus. (Jonka oli saanut trimmaajalta viikkoa aiemmin) Lasku 175€.

Nyt kolme päivää sitten koiralle ilmestyi niskaan kananmunan kokoinen patti. Vein sen eläinlääkärille, joka totesi että tuo tuhatjalan eläinlääkäri on pistänyt jomman kumman piikin väärin, jonnekkin kalvon alle ja lihakseen, josta johtuen tuo patti on nyt niskassa, kun se lääke on muhinut siellä väärässä "välissä". kortisoni kuuri ja nyt rukoillaan että se alkaa auttamaan ja patti ei kasva, koska jos kasvaa, se on sellaisessa paikassa lapaluiden välissä kaikkien kudosten ja lihasten ja kalvojen sun muiden alla ettei sitä pysty leikkaamaan. ( Tämän eläinlääkärin lasku 20€, koska oli niin huolissaan tapahtuneesta ettei halunnut edes ottaa rahaa koko käynnistä)

Että voi kun voisinkin ostaa rahalla nyt tuon patin pois koirasta ja sen taas terveeksi, pahimmassa tapauksessa tuo vie koiran liikuntakyvyn ja hengen.

Vexan omistaja

#190 Rokotuksesta voi tulla patti niskaan

13.01.2014 13:22

Se nyt ei ole mitään ihmeellistä.
Koko ketju on täynnä uskomattomia ylilyöntejä ja suoranaisia valheita. Tuhatjalkana tekisin tutkintapyynnön poliisille moisista parjaavista kirjoituksista.
Olen saanut aina hyvää hoitoa Turun ja Tampereen Tuhatjaloissa. Ei minkäänlaista valittamista.
Vexan omistaja

#191 Re: Re: Miksi paljon allekirjoittajia muualta kuin Varsinais-Suomesta?

13.01.2014 13:24

#177: Riikka Kuokkanen - Re: Miksi paljon allekirjoittajia muualta kuin Varsinais-Suomesta?

Miten muka näet kaikkien kirjoittajien nimet ja paikkakunnat. Tuohan on bullshittiä mitä suurimmassa määrin. Mikä on siis minun nimeni ja paikkakunta josta lähetän viestin.

pupu

#192 kanin kynsi

16.03.2014 15:05

Eli mun kanin kynsi lähti en tiiä mitä tehä voitteko neuvoa jotenkin. Olen huolissani kun KOKO kynsi lähti irti. Help!:)
puppe

#193 Re: kanin kynsi

16.03.2014 15:07

#192: pupu - kanin kynsi

Tyydyttävä miinus

#194 Tuhatjalan päivystyksessä korjattavaa

03.05.2014 08:56

Epäkohtia Turun Tuhatjalan päivystyksessä :

1) Kukaan ei tullut avaamaan ovea, vaikka aika oli varattuna etukäteen. Lopulta joku asiakas avasi oven.
2) Henkilökuntaa ei näkynyt missään. Onko täällä ketään?
3) Vuorojärjestys meni sekaisin.
4) Lääkäri ei kertonut selvästi, mitä tekee. Hän ei saanut positiivista kontaktia eikä osoittanut empatiaa. Hänen olisi pitänyt tarkistaa koiran käyttämän antibiootin sivuvaikutukset (= ihon punoitus, kutina) mutta hän vain "arveli" että koira on raapinut itseään.
5) Aikaa klinikalla meni todella kauan.
6) Paikka vaikutti hieman epäsiistiltä. Hoitopöytää ei ollut pyyhitty. Vesi ja mehu olivat lopussa.
7) Murtohälyttimet ulvoivat kesken kaiken kovaan ääneen, eikä niitä saatu pois päältä.
8) Lasku oli klinikan ja hoidon tasoon nähden ylisuuri.
9) Omistajien yhteystietoja ei löytynyt pyydettäessä.

Eniten jäi harmittamaan se, että venäläistaustainen lääkäri vaikutti tietämättömältä eikä tarkistanut hänelle antamastani reseptistä antibiootin sivuvaikutusta, joka meille myöhemmin paljastui koiran iho-ongelman ja sen myötä tulehtuneen kohdan syyksi.

Hoitajat olivat ihan asialliset ja palvelualttiit, mutta heitä kai oli liian vähän.
Toivottavasti tässä firmassa otetaan opiksi näistä kommenteista, vaikka asiakkaat toisinaan myös ylireagoivat. Hyvää jatkoa.
pöyristynyt

#195 Re: Tuhatjalan päivystyksessä korjattavaa

08.05.2014 16:33

TÄ??
Vieras

#196 Re: Tuhatjalan päivystyksessä korjattavaa

10.05.2014 04:38

#194: Tyydyttävä miinus - Tuhatjalan päivystyksessä korjattavaa

Vuorojärjestys meni sekaisin??? Ouh shit!! Mä luulen että jos on jollain vakavampi juttu ku sun eläimelläs, ne nyt vaan menee kiirreellisempinä edelle. Näinhän se ihmispäivystyksessäkin toimii. Ootko aina päässy vastaanotolle samantien ja heti pois? Täytyy varautua kun päivystykseen menee, että siellä saattaa KULUA aikaa. Voi jestas. Ja jos toimenpide on kesken, valitettavasti sieltä ei aina pysty kesken kaiken lähteä. Mietippä vähän itekin mitä valitat.

Hyppy tuntemattomaan

#197 Meidän kokemus

27.05.2014 06:47

Koirani putosi neljännestä kerroksesta asfaltille ja joduttiin menemään tuhatjalkaan. Koira oli sokissa. Jouduimme odottamaan kaksi tuntia ennenkuin päästiin röntgeniin. Edelle meni mm. koira, jolla oli pieni puremajälki reidessä, eikä siitä tullut edes verta, sekä keisarileikkaus. Meidän koiralla olisi hyvin voinut olla sisuskalut muusina ja jouduttiin vaan odottamaan ja odottamaan ennen oikeita tutkimuksia. Onneksi lopulta päästiin röntgeniin ja selvisi, että vain vasen ranne oli murtunut ja vasemmasta takajalasta oli kolme varvasta pois paikoiltaan. Koira jäi sinne yöksi.
Seuraavana päivänä sieltä soitettiin, että koiran voi siirtää toiseen paikkaan. He eivät olleet tehneet koiralle MITÄÄN röntgenin jälkeen. Vuorokausi turhaa odottelua.
Vein koiran toiselle eläinlääkärille, jossa oltiin 4 tuntia ja sieltä käsin meidät hoidettiin Helsingin eläinsairaalaan leikkaukseen. Sen olisi voinut tehdä jo ensimmäisenä iltana tuhatjalassa, mutta siellä ei ollut osaavaa henkilökuntaa, tässä tapauksessa ortopedia.

Yksi hoitaja oli tuhatjalassa mukava, toiset eivät edes katsoneet päin. Eläinlääkärinkin suurin murhe oli, kun työaika oli jo loppunut. Tuli todella sellainen olo, että eläimistä ei välitetä yhtään tippaa, vaan ainoastaan omasta navasta. Toisella eläinlääkärillä oli myös jo 14 tuntia työpäivää takana, mutta silti hän oli kiinnostunut koirani tilanteesta ja halukas auttamaan.

Vieras

#198

27.05.2014 07:16

SIITÄ ALLEKIRJOITUSTA LYYTI-KISSALTA MEINAS LÄHTEE HENKI KUN OLI VÄÄRIN DIAGNOOSI KROONINEN MUNUAIS-SAIRAUS VAIK TODELLISUUDESSA NEITI OLI SYÖNNYT LANGAN JA KIIKUTIN SEN TOISELLE ASEMALLE REKLAMAATIO TEHTY TURUN ELÄINLÄÄKÄRI RAISOSSA
Solevi

#199 Ei mikään paikka kaikkia miellytä !

27.05.2014 14:18

Omakohtaisesti ei ainuttakaan huonoa kokemusta, vain erittäin hyviä ja positiivisia kokemuksia Turun Tuhatjalassa. Käyty siellä niin ajanvarauksella kuin päivystysaikoina useaan otteeseen niin kanien, rottien kuin koirankin kanssa.
Todella sairaan kanin kanssa päästiin suoraan ohi ilmottautumisen lääkärille. Päivystyksessä jouduttu joskus odottamaan pitkäänkin, kun meidät "ohittanut" kiireellisempää hoitoa vaatinut eläin. Niin sen kuuluukin mennä .. valitettavasti se meidän eläin ei ole se ”ainoanythetihuomiotänne-yksilö”. Kaikki ei näy ulospäin.
Tuhatjalassa on sekä lääkärit, että hoitajat olleet asiansa tietäviä, ammattitaitoisia ja halukkaita ohjeistamaan juuri senhetkisen tilanteen vaatimalla tavalla . Kiinnostuneita kuuntelemaan myös omistajan havainnot. En todellakan voi moittia Turun Tuhatjalassa tapahtuvaa toimintaa.
Hintakin on ollut kohdillaan niin päivystysaikana, kuin ajanvarauksella .. eikä todellakaan ole tuollaisia monensadan euron summia olleet ! Olenkohan jo VIP-asiakas ..hehhee :)
Kokemuspohjaa löytyy lähestulkoon kaikilta Turun seudulla toimivilta eläinlääkäriasemilta. Huonojakin kokemuksia tullut mukaan, jotka paikattu toisen eläinlääkärin toimesta. En silti halua niitäkään paikkoja mollata yksittäisten huonojen kokemusten perusteella.
Paljon olen muilta kuullut negatiivisia tarinoita, osa varmaan paikkansa pitäviä, todellisia ja todella ikäviä kokemuksia, mutta osa taatusti hyvin värittyneitä kauhukertomuksia .. mahdollisesti oman lemmikin hätä saattanut saada ylireagointia aikaan, jolloin kokee, kaiken menevän pieleen, koska oma lemmikki ei paranekkaan sormia napsauttamalla. Valitettavasti ne huonot kokemukset kerrotaan usein eteenpäin ”pikkasen väritellen” entäs ne hyvät ja positiiviset ? Tärkein pointti on taatusti : Eläimille arvostavaa ja oikeanlaista hoitoa kaikkialla !
Staka

#200

27.05.2014 14:19

Oma koira pelastui vuotavasta kohtutulehduksesta toisen eläinlääkäriaseman avulla viime tipassa. Tuhatjalan ohjeilla koira ois vainaa, vaan nytkin vielä 12v mamma porhaltaa menemään.