Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!.


Vieras

#51

08.08.2013 08:19

Allekirjoittakaa hyvät ihmiset, ei tuollainen saa jatkua!
Marr

#52 Re: Re: Re: Re:

08.08.2013 08:23

#49: - Re: Re: Re:

itse en edes turun alueella käy, mutta näin monen muun huonosta palvelusta ja hoitovirheistä kärsineet eläimet ansaitsevat parempaa... en ymmärrä mikset allekirjoita ku omalle kohdallekkin käynny ja voi käydä uudelleen.


Vieras

#53 ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

08.08.2013 10:04

Onko tämä ainoa mahdollinen päivystys Turun lähistöllä, vaikkapa 150 km:n säteellä?
Tinka

#54

08.08.2013 10:08

Vein huonovointisen koirani päivystykseen, pääsin heti sisään, aloitettiin tippa, jätin koiran yöksi tarkkailuun. Yön aikana siitä otettiin lisää labroja, ultrattiin sekä kuvattiin suolisto ja aamulla lääkäri soitti ennen vuoron vaihtoa ja kertoi mitä on tehty. Hain pois iloisen. virkeän koiran jolle sain asianmukaiset kotihoito-ohjeet ja tarvittavat lääkkeet. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja käytän Tuhatjalkaa tarvittaessa uudelleenkin.

Vieras

#55 Re: ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

08.08.2013 10:10


Anonyymi

#56 Re: ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

08.08.2013 10:11

#53: - ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

En itse ole Turusta, vasta vajaan vuoden asunut. Mutta en tiedä onko 150km säteellä muita?Ainakaan Turussa ei ole. Helsingissä nyt ainakin..mutta pitäisihän Turun kokoisessa kaupungissa olla TOIMIVA ja LUOTETTAVA päivystys että ei tarvitse Helsinkiin ajaa hengen hädässä!?


Vieras

#57

08.08.2013 11:47

Facebookissa jaettu Viuhdin tarina sai minut allekirjoittamaan. Epäpätevyys näinkin tärkeissä asioissa ei ole oikein, eikä rahanteko toisille rakkaitten lemmikkien kustannuksella eettisesti väärillä tavoilla ole oikein.
Nimetön

#58 Hoidon taso riippuu lääkäristä

08.08.2013 11:53

Tuhatjalassa on epätasainen hoidon taso, nuori lääkäri ei löytänyt kissani kuumeen ja kivun syytä, lähetti kotiin pitkän odotuksen ja lääkkeiden kera. Vein kissan takaisin kunnon romahtamisen takia. Kokenut ystävällinen naislääkäri otti haimakokeen ja haimatulehdus löytyi! Kissa näytti aluksi paranevan, mutta kuoli kuitenkin kotona yllättäen. Soittaessani Tuhatjalkaan kysyin miten menettelen kuolleen kissan kanssa. Asiakaspalvelija oli erittäin töykeä, ei pahoitellut kissan kuolemaa, vaan tokaisi, että ei heillä ruumiinavauksia tehdä, laita muovipussiin ja lähetä postissa Viikkiin tutkittavaksi! Paha mieli jäi koko paikasta. Liikaa töitä, liian vähäinen kokemus henkilökunnalla, ei asiakaspalveutaitoja ja pätevät eläinlääkärit liian harvoin paikalla?
mansetar

#59 Re: Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

08.08.2013 12:15

#12: Sirpa ja kissapoikansa - Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

Valvira ja Läänineläinlääkäri ovat eläinlääkäreitten yläpuolella minne saa valituksen osoittaa. Olen tarkistanut asian tutulta lääkäriltä että tieto on varma.

mansetar

#60 Re: Hoidon taso riippuu lääkäristä

08.08.2013 12:17

#58: Nimetön - Hoidon taso riippuu lääkäristä

Tampereen Tuhatjalastakin on kuulunut paljon valituksia :(  Rahastaa kyllä osaavat.


Vieras

#61

08.08.2013 12:45

Todella hyvä adressi. Minulla asuu koiranomistajakaverita Turussa, enkä missään nimessä toivo heidän lemmikeilleen ikävää kohtaloa ELÄINLÄÄKÄRIN takia
Tellus

#62 No huh

08.08.2013 13:32

Hurjia ja surullisia tarinoita :( Itse en ole tuhatjalassa käynyt, enkä mene! Raision Vettorista olen saanut hyvää palvelua ja pikaista apua.
huhhuh

#63 Kolme huonoa kokemusta.

08.08.2013 14:07

Käytiin reilu vuosi sitten poikaystäväni koiravanhuksen kanssa ihmettelemässä että mikä on kun huulet vaihtaa väriä mustasta pinkiksi. Tuhatjalasta todettiin että se on vaan hammaskiveä jota ei vanhalta (11v kääpiösnautseri) voida poistaa, on liian riskipeliä. Ei uskottu vaan vietiin Jaakko Rasille jolla vuosikymmenien kokemus koirista ja kissoista. Siellä todettiin että ei ole hammaskivestä kysymys, vaikka hampaat ovatkin huonossa kunnossa. Muitta mutkitta poistettiin nukutuksessa hammaskivi kuitenkin. Huulesta lähetettiin samantien koepala ja kävi ilmi että koiralla on limakalvoille levinnyt syöpä ja koira jouduttiin lopettamaan (ei tosin olisi voitu estää vaikka ois jo tuhatjalassa huomattu). Että niin, kiitos ei mistään tuhatjalka.

Seuraava kokemus olikin sitten viime syksynä kun omalta koiraltani irtosi etutassusta kynsi. Käskivät tuomaan näytille että antibioottikuurille on laitettava. Oli pyhäpäivä ja vieläpä ilta, eli ei ollut vaihtoehtoja kuin mennä tuhatjalkaan vaikka jo silloin vierastin sitä edellisen kokemuksen perusteella. No vietiin verta solkenaan vuotava koira lekurille ja päästiinkin heti hoidettavaksi. Huoneeseen tuli ainoastaan eläintenhoitaja, joka sitten yritti epätoivoisesti tyrehdyttää verenvuotoa (joka tosiaan kynnestä voi olla aika mahtipontinen), lääkäri kävi huoneessa mutta ei edes esittäytynyt meille eikä katsonut varvasta että olisiko siellä esimerkiksi jokin vierasesine niinkuin tikku tai kivi, tätä ei myöskään hoitaja katsonut. Noh koipi pantiin pakettiin ja lähdettiin kotiin. Kotiin päästyämme veri oli vuotanut siteestä läpi vaikka piti olla tyrehdytetty oikein lääkejauheella. Emme saaneet sitä loppumaan vaan lähdettiin takaisin, tällä kertaa lääkäri tuli ja nukutti koiran ja vuoto saatiin oikeasti loppumaan. Tähän meni rahaa 220e yhteensä. Ei liene yllätys sinulle että varvas ei parantunut heidän antibiooteillaan ja ohjeillaan. Heidän mielestään varvas oli ihan ok vaikka jopa minun maallikon silmiin tarttui jatkuva kosteus ja mädän eritys. Mentiin Rasille ja jouduttiin syömään 7 eri antibioottikuuria ja röntgenkuvamaan varvas ennen kuin jalka tuli kuntoon. 

Kolmas kerta toden sanoo. Kanini silmä muuttui yhden yön aikana siniseksi (musta normaalisti) ja pullotti, no eikun tuhatjalkaan jes! Silmä värjättiin jolloin mahdolliset naarmut sarveiskalvossa näkyvät selkeästi eri värisenä tyyliin punaisena. Tälläistä värjäymää en todellakaan nähnyt vaikka seurasin vierestä toimenpidettä ja lääkäri väitti kivenkovaan että juu juu tuossa on pieni jälki laitetaan silmätipoille. Kanilta ei mitattu silmänpainetta joka pitäisi ehdottomasti tehdä kun silmä on silminnähden (hehheh) pullistunut ulospäin lähetettiin vaan olemattoman naarmun kanssa kotiin. Rahaa meni 100e. No viikon kuluttua toinenkin silmä oli pullistunut ja sininen, vein Raision Vettoriin (erinomainen paikka!) kanispesialistille joka mittasi paineen, kävi konsultoimassa paria kolleegaa ja tutki alan kirjallisuutta (oltiin lääkärillä reilu tunti, mikä ei haitannut ollenkaan sillä vihdoin joku paneutui oikeasti asiaan) kunnes saimme diagnoosin silmänpainetauti. Silmänpainetta alentavat tipat kädessä kotiin ja viikon päästä kontrolli, joka vahvisti diagnoosin paineet olivat nimittäin tippuneet. Nyt kani on jatkuvalla tippakuurilla jotta paineet pysyvät kurissa. Että niin. En todellakaan mene tuhatjalkaan ellei ole pakko!


Vieras

#64

08.08.2013 14:39

Nyt jo edesmennyt kissani sai surkeaa palvelua, ei osattu ottaa verikoetta niskasta, tai mistä se nyt tarkalleen kissalta aina otetaan. Nukutettiin, sekin meni penkin alle. Kissa puolikoomassa jatkuvasti. Epäpätevää henkilökuntaa mutta lasku oli kyllä huomionarvoinen. Lisäksi jouduin itse myös auttamaan kissan kokeissa. Lasku kyllä oli kohdillaan ja kun huomautin palvelusta, nyrpisteltiin ja vinguttiin, että kuinka kehtaatte. Huoh, toiste en mene. Kaarinan eläinlääkäriasemalla sentään on toimivaa palvelua.

Vieras

#65 Kokemukseni

08.08.2013 14:45

Soitimme Tuhatjalan päivystykseen vajaa kk sitten, kun kissani sai yhtäkkisen oksennuskohtauksen ja naama rupesi turpomaan, mutta asiakaspalvelija (miespuolinen) ei osannut auttaa yhtään eikä antaa minkäänlaisia toimintaohjeita, kuulosti muutenkin aivan välinpitämättömältä. Soitimme uusiksi myöhemmin ja sieltä vastasi eri henkilö, tällä kertaa naispuolinen ja hän osasi hyvin auttaa ja neuvoa ja oli hyvin myötätuntoinen. Vietiin kissa lopulta sinne ja hoito oli kyllä ihan asianmukaista. Taitaa vaihdella noiden lääkäreiden ja hoitajien ammattitaito hurjasti kyseisessä paikassa. Hurja lasku tuli puheluista ja käynnistä mutta onhan se sen arvoista kun kissa parani kuitenkin. En ymmärrä miksi puheluista peritään kauheita summia siellä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2013 15:53



Vieras

#67 Hoitovirhe?

08.08.2013 15:53

Muutama kuukausi sitten koiramme kuoli turun tuhatjalassa tehtyjen hoitovirheiden takia. tarkemmin en voi vielä sanoa mitä tapahtui, koska tutkimus on vielä kesken. Veimme asian arviolautakunnan arvioitavaksi ja päätös pitäisi tulla piakkoin. älkää ihmeessä viekö tähän paikkaan eläimiänne hoitoon. Turun eläinsairaala palvelee myös viikonloppusin, joten suosittelen viemään sinne jos mahdollista.
mono

#68 jooh..

08.08.2013 15:56

Eläinsairaala päivystäväksi!
MP

#70 Tuhatjalka

08.08.2013 16:45

Minullakin on vain huonoja kokemuksia. Kanimme ei syönyt kunnolla, hänellä oli liikaa karvanlähtöä ja ripulia. Veimme hänet siis Tuhatjalkaan päivystykseen, jossa kukaan ei osannut sanoa mitään ja suurimman osan ajasta istuimme tyhjässä huoneessa keskenämme. Rahastaa he kyllä osasivat joka tapauksessa. Tuli vain mieleeni, että jos kyseinen paikka ei osaa hoitaa kaneja, miksi edes ottaa niitä sisään? Halusivat turhaan nukuttaa sen ja katsastaa hampaat, vaikka ongelma ei ilmeisestikään johtunut siitä. Hyvä etten suostunut, koska kanimme makaisi varmaan tälläkin hetkellä haudassa ja olisin saanut mielettömän laskun siitä hyvästä. Onneksi pupujussi parantui itsestään, kyseessä oli todennäköisesti vain stressi. Toisen kerran veimme kissamme ensiapuun ja tilanne oli samankaltainen. Informaatio ei kulkenut ollenkaan työntekijöiden välillä. Voimme vain kiittää onneamme, että molemmat eläimet ovat vielä elävien kirjoilla. Eläimien hoito tietty on vähemmän kehittynyttä kuin ihmisten, mutta edes jonkinlaista ammattitaitoa olisi syytä olla.

Vieras

#71

08.08.2013 16:52

Koirani on minulle tärkeä, se ei ole yrityksen bisneksen pelinappula.Lemmikkini elämä ja terveys on minulle yhtä tärkeä kuin omani,joten haluan että sen elämään suhtaudutaan yhtä tosissaan.

Anonyymi

#72 Re: Re: Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

08.08.2013 17:36

#69: anonyymi - Re: Valitusreitti eläinlääkintäasioissa?

Tuonne maksaa 150 euroa kun tekee arviopyynnön. Tuhatjalka on rahastanut jo varmaan kaiken ylimääräisen et ei enää halua/ole rahaa laittaa tuonne.


Vieras

#73

08.08.2013 17:39

Paluu entiseen systeemiin, jolloin päivystysvuoro kiertää muilla kaupungin klinikoilla!

Vieras

#74 Re: Re: ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

08.08.2013 17:43

#56: - Re: ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

Itse ajan Helsinkiin jos jotakin tulee. Tietty jos on niin hengen hätä ettei Helsinkiin asti voi lähteä, ei ole vaihtoehtoja. Turun Eläinsairaala päivystää viikonloppuna päivisin ja on parempi, mutta öisin ei päivystä mikään muu paikka kuin Tuhatjalka.


Vieras

#75 Re: Re: Re: ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

08.08.2013 17:44

#74: - Re: Re: ainoa päivystys Turun lähikuntien alueella?

Naapurin koira kuoli tuolla ihan rutiinileikakukseen ja ystävän auton alle jäänyt koirat ei sanaut asianmukaista hoitoa. Toisen ystävän koiran kyynpurematapauksessa nesteytystä annettiin 1/3 siitä määrästä mitä vastaavan kokoinen koira muilla klinikoilla saa.