Antakaa turvapaikka kristitylle Markille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Antakaa turvapaikka kristitylle Markille.


Vieras

#51 Tukea Markille

29.07.2013 16:20

On velvollisuutemme kristittyinä tukea veljellemme Markia rukouksin ja kaikin mahdollisin tavoin.

Vieras

#52

29.07.2013 16:29

Kyllä... jos kerran häntä kotimaassaan odottaa kuolema, niin kyllä Suomi on velvollinen ottamaan hänet tänne meidän maahamme. Kristityt ovat erittäin rehellisiä ihmisiä ja uskon, että Mark haluaa myöskin tienata leipänsä rehellisellä työllä.
olennähnytvalon

#53

29.07.2013 16:39

Katsokaamme peiliin

#54 Ilmoitus EU:lle ja Ihmisoikeusjärjestöille.

29.07.2013 17:07

Olen samaa mieltä #25 kanssa!Ja oma mielipiteeni:Suomen pakolaispolitiikka on kuin jäänne kivikaudelta,koska ei viitsitä resurssipulan takia tutkia tosiasioita!Mark tekee kahta työtä jotka Suomalaisille eivät kelpaa, koska makaavat mieluumin toimeentulotuilla ja meidän työtätekevien verorahoilla,samalla tavalla voisi ne karkottaa maasta.Yleensä tällaiset ihmiset arvostelevat eniten ja tuomitsevat toisia.Armahtakaa niin teidätkin armahdetaan...
Pidetään meteliä! Ihmisoikeudet kunniaan!

#55 TottaRe: Ilmoitus EU:lle ja Ihmisoikeusjärjestöille.

29.07.2013 17:57

#54: Katsokaamme peiliin - Ilmoitus EU:lle ja Ihmisoikeusjärjestöille. Tietääkö kukaan onko sinne Ranskaan ihmisoikeus tuomiosituimeen tehty valitusta? kuulemani mukaan siellä asioita käsitellään melkosen hitaasti jopa kuukaisien ajan,ja olen ymmärtänyt,että Markin tapauksessa on kiirus,jos häntä jo ollaan käännyttämässä ja hengenvaara kotimaassa

Joku joka on markin kans yhteydessä kannattas viisata sen verran,että ottaisi itselleen ihmisoikeus lakimiehen hoitamaan asiaansa.Ja tälläisten tapausten ei todellakaan kannata vaan antaa olla vaan nämä on vietävä tiedettäväksi

ihmisoikeus tuomioistuimeen,jotta tulevaisuudessa  toivon mukaan saataisin jonkinlainen uusi laki,että joka maa olisi tietoinen mm.Suomi,että turvapaikan hakijoita ei saa käännyttää sinne vaaran keskelle.Monillahan näillä turvapaikan hakijoilla ei välttämättä ole edes perheenjäseniä elossa tai työtä mahdollista tehdä kotimaassaan saati turvallista,sinne siis joutuvat kirjaimellisesti kadulle asumaan,kun lentokone laskeutuu kotimaahan ja poliisi sedät saattavat.Todella julmaa kansaa on Suomen valtiossa,erittäin itsekästä porukkaa.Herää kysymys kuinka julmia he voisivat olla tavalliselle suomalaiselle,jos esim minä tarvitsisin apua?! viitsittäisinkö ottaa asioista selvää ja tehdä jotain.En usko

surullista

#56 Re: TottaRe: Ilmoitus EU:lle ja Ihmisoikeusjärjestöille.

29.07.2013 18:01

#55: Pidetään meteliä! Ihmisoikeudet kunniaan! - TottaRe: Ilmoitus EU:lle ja Ihmisoikeusjärjestöille.

Näitä tapauksia on surullisen paljon,miten perheettömiä ja ihan perheellisiäkin ihmisiä on lähetetty kotimaihinsa hädän ja vainon keskelle.Säilöönotto keskus on täynnä tälläisiä kohtaloita.Ja Suomalaiset ei välitä.


Vieras

#57 Re: Re: Re: Re: Re:

29.07.2013 18:04

#22: Kristitty - Re: Re: Re: Re:

En koskaan valehtele. Mutta älä huoli, jumala kyllä antaa SINUN syntisi anteeksi. Ja äänestin ihmisiä, jotka minun taloustietämykseni perusteella eivät kerro satuja vaan totta.

Eräs allekirjoittaja

#58 Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

29.07.2013 20:01

En tunne tapauksen yksityiskohtia, mutta sen perusteella mitä olen mediasta lukenut ja tutuilta kuullut, tulisi karkotus vähintäänkin arvioida uudelleen. Nyt jää se kuva, ettei kaikkia asiaan liittyviä osatekijöitä ole otettu huomioon.
Herätys Suomi

#59 Re: Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

29.07.2013 20:55

#58: Eräs allekirjoittaja - Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/3575/suomi_karkottaa_kristityn_miehen_kuolema_odottaa_egyptissa#.UfY10PDqWaE.facebook

 

Itse luin tämän juuri hetki sitten pikaseltaan.Ja on erikoista tämä eikä ainoaa laatuaan,että kun muslimi kääntyy kristityksi ja tämä kääntyminen ei ole salassa on siis liittynyt seurakuntaan,mys ehkä muu muslimi yhteisö tietää asiasta niin eivät ota asian tuntevaa ihmistä todistamaan tämän henkikön puolesta maahanmuuttoviraston väki. esim kuten juuri seurakuntien pappeja ja vanhemmiston jäseniä.Vaan nämä jäsenet tulkitsevat itse onko joku uskossa tai  mukamas ei.Kun on tälläinen mahdollisuus käytettävissä,kuulla asiantuntijoita pappeja yms. niin miksi migrin väki ei kuule heitä? tahdotaanko tahallisesti vain kiertää asia ja saada nopeasti pois päiväjärjestyksestä.Usein nämä kääntyneet muslimit ovat hyljeksittyjä myös muiden muslimeiden keskuudessa täällä suomessakin syystä juuri,että ovat jättäneet isiensä uskon.Nyt ihminen joka on jo luvattu ottaa kiinni lentokentällä saavuttuaan kotimaahansa niin hänet aiotaan siitä holimatta palauttaa sinne kidutettavaksi.Johan perustuslaki sanoo tähän jotain en muista vaan tätä missä kohden se lukee,mutta tiedä on olemassa

ote jossa mainitaan,että henkilöä ei saa palauttaa maahan jossa häntä uhkaa esim virkavallan taholta kaltoin kohtelu.

Mikä ihmisoikeus valtio on Suomi,kun yhtenään palauttaa ihmisiä kiduttajien ja tappajien keskelle?!

Tilanne todella täytyisi turkia paremmin

#60 Re: Re: Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

29.07.2013 20:57

#59: Herätys Suomi - Re: Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

Markille pitäisi antaa pelkästään jo  poliittisista syistä turvapaikka,isänsä kuuluu tai on kuulunut muslimi veljeskuntaan

ei tiedä hyvää,jos mies käännytetään entinen muslimi nykyinen kristitty se on muslimeille,kuin punainen vaate

Perheensä on rikottu jo

#61 Re: Re: Re: Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

29.07.2013 21:01

#60: Tilanne todella täytyisi turkia paremmin - Re: Re: Miehen tilanne tulisi tutkia tarkemmin

markin venäläinen vaimo ja heidän poikansa on käännytetty jo venäjälle.Miten julmia nämä ihmiset voivatkaan olla ovat jo hajottaneet perheen vielä aikovat lähettää miehen kuolemaan.Mitä tämä kaikki kertoo Ihanasta suomen eduskunnasta,maahanmuuttovirastosta.


Vieras

#62

29.07.2013 21:12

pääsis pois
http://areena. yle.fi/tv/1943194

#63 MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

29.07.2013 23:13

Ensinnäkin, Markin kertomus vaikuttaa uskottavalta.

Toiseksi, Mark ei ole jäämässä tänne elämään sosiaaliavun varaan, itse asiassa hän tekee kahta työtä (en itse varmaan jaksaisi yhtäkään näin epäinhimillisen raskaassa tilanteessa).

Kolmanneksi, A-studiossa 15.7. haastateltu suomalainen viranomainen vertaa tilannetta siihen, että hän itse odottaisi muutaman päivän ennen kuin lähtisi turistimatkalle Egyptiin. Pöydällä näyttää olevan Ketolan teos Uskonnot Suomessa. Antaako tämä yleisemmänkin kuvan suomalaisten viranomaisten asenteista ja ajattelutavasta ja organisaation asianmukaisuudesta?

Neljänneksi, jos on pienikin epäilys siitä, että Mark saattaisi joutua Egyptissä poliisin käsiin, niin häntä ei saa palauttaa. Siis jos vaikka olisi parin prosentin mahdollisuus kidutettavaksi joutumisesta. Hänhän on jo kahdessa työssä, ja vaikka olisi vain yhdessä. Minusta hän voisi jäädä Suomeen jo pelkällä oleskeluviisumilla ja myöhemmin todennäköisesti saada kansalaisuuden, ilman että hänen tarvitsee todistaa joutuvansa kidutetuksi Egyptissä. Meillehän tarvitaan ja haetaan ulkomailta työvoimaa.

En halua vetää kenenkään perhettä tähän asiaan, mutta miten niin ei ole uskottavaa, että perheen sisällä tapahtuu uskonnon vaihtoa päinvastaiseen suuntaan? Kuinka on mahdollista, että tällainen ei ole tuttua tällaisella alalla toimivalle viranomaiselle?

Markin jääminen Suomeen tavalla tai toisella olisi hyödyksi, jopa kunniaksi maallemme. Toivottavasti asiaa käsittelevien viranomaisten kyynisyys ei johda oikeusmurhaan, joka jäisi monen henkilön omalletunnolle ja häpeäpilkuksi laajemmaltikin.

Tässä joitakin ajatuksia, joita tuli mieleen, kun kuulin Markin tapauksesta. LAST BUT NOT LEAST, HALUAISIKO JA PYSTYISIKÖ JOKU PERUSTAMAAN FACEBOOKIN MARKIN TUKIRYHMÄN, JOTA TYKKÄÄMÄLLÄ JA JOSSA KESKUSTELEMALLA VOISI OSOITTAA TUKENSA MARKILLE KANSAINVÄLISEMMIN JA SITEN MYÖS VIELÄ TEHOKKAAMMIN KUIN HIEMAN VANHANAIKAISELLA ADRESSILLA?



Epäilyttävää toimintaa maahanmuuttovirastossa

#64 Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

30.07.2013 00:05

#63: http://areena. yle.fi/tv/1943194 - MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

Joo minäkin olen samaa mieltä tälläinen keskustelu ryhmä faceen olisi hieno juttu,olen samaa mieltä,Ja todellakin näitä tapauksia on monia Suomen valtio vaatii tiettyä summaa jonka näiden ulkolaisten täytyy saada rahaa,että voi maksaa veroja ja monet tekevät peräti kolmea työtä.Ja siltikin heidät on käännytetty takaisin vaarallisiin  kotimaihinsa.Tämä on uskomatonta,Suomen valtio ja maahanmuuttovirasto ei tiedä mitä haluaa.Pelaavat ihmisillä miten sattuvat.Olisi aika ruveta syynaamaan maahanmuuttoviraston toimia,meinaan näitä kyseen alaisuuksia on tullut nyt liian monta vastaan.

Ja kuten joku jo edellä mainitsi ennenkin on ihmisiä perusteetta,kun onvat kääntyneet kristityiksi tai muuten hakeneet turvapaikkaa on heidät palautettu kotimaihinsa.

Jokaisella on ihmisarvo!

#65 Ulkomaalaisetkin ovat ihmisiä

30.07.2013 00:16

On hienoa,että tälläinen adressi on Markin puolesta.Toivotaan,että oikeus tapahtuu ja ihimillisyys pelaa edes jotain roolia tässä asiassa.Monien muiden ulkomaalaisten kohdalla se meinaan ei ole!
surutta heidät on perheettöminä palautettu keskelle ei mitään,jotkut vuosia asuneina suomessa ja tänne jo kodin kerennyt rakentamaan,kunnes heidät yht äkkiä revitään juuriltaan ja käännytetään takaisin maihin jotka eivät olekaan niin rauhaisia,kuin meidän Suomi.Tämä on todella suuri epäoikeudenmukaisuus,toivon,että tämä markin tapaus herättä päättäjissä ja meissä kansassa halun ruveta taistelemaan ihmisoikeuksia vastaan,Jokaisella meillä siihen oikeus pitäisi olla.elää ja olla rauhassa.Toivotaan,että tämä tapasu puristelee niin,että myös muut markin kaltaiset ihmiset paljastuvat ja heitä kohtaan väärin kohetlu.Kyllä on todella väärin lähettää ihmisiä maihin joissa on sotaa ja vainoa,monien turvapaikan hakijoiden perheen jäseniä tapettu.Kaiken kauheiden ja julmuuden mitä monetkin turvapaikan hakijat ovat kotimaissaan saaneet kokea ja siitä huolimatta yrittävät edes jotenkuten jatkaa elämää uudessa maassa rauhaisasti miksi emme antaisi mahdollisuutta.Ihmisoikeudet kunniaan ja inhimillisyyttä peliin!

Vieras

#66 Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

30.07.2013 02:22

#63: http://areena. yle.fi/tv/1943194 - MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

Katsoimme areenasta Markin haastattelun. Suomalainen virkamies lateli asioita, joista ei tiedä yhtään mitään!

Olemme tehneet työtä ja asuneet maissa 23 vuotta, joissa tiedämme ja tunnemme ihmisiä, jotka ovat kuolleet marttyyrikuoleman uskonnon vaihtamisen takia. Hiljattain jopa läheinen ystävämme ja työtoverimme kuoli marttyyrikuoleman. Suomessa ei ymmärretä asian vakavuutta, ainakaan virkamiestasolla!

Totta turiset

#67 Re: Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

30.07.2013 02:58

#66: - Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

Siksi meidän kansalaisten on asiasta ruvettava pitämään ääntä ettemme hyväksy tälläistä,että Suomi hiljaa polkee ihmisoikeuksia jalkojensa alle.Tämä on ihmisoikeusrikkomus,kun vainottu henkilö palautetaan melko varmaan kuolemaan ja päätös on Suomen valtion käsissä.Uskon,että kun asioita ruvetaan tutkimaan alkaa paljastumaan monta muutakin ihmisoikeus rikkomusta suomen taholta,että mark ei taida olla ainoa joka on käännytetynä tai käännytetty vainojiensa keskuuteen.


Vieras

#68

30.07.2013 07:44

Hyvä adressi ja hyvän asian puolesta..

Vieras

#69

30.07.2013 08:01

Egyptissä olen käynyt useita kertoja ja tiedän
kuinka vaikeata Kristityillä sielä on. Monet maksa-
vat hengellään kuulumalla Gopti kirkoon. Pari viikkoa sitten pappi ammuttiin kuoliaaksi. Mtä sielä
näinä päivinä tapahtuukaan. Miehelle vain turvapaikka suomeen. Kiitän.
Väinämö

#70 Re:

30.07.2013 08:01


Vieras

#71 Re: Re:

30.07.2013 08:02


Vieras

#72 Usko totta vai ei

30.07.2013 09:30

sillä ei nyt tässä mielestäni ole enää turvapaikan saamisen kannalta väliä. Jo se että Mark on liittynyt seurakuntaan ja ollut ystävyyssuhteissa kristittyjen kanssa riittää Egyptissä kristityn leimaan. Eivät ne vihamieliset ihmiset siellä kysy "oletko nyt aivan varmasti uskossa ja tosissasi"

Vieras

#73 Re:

30.07.2013 12:00

#46: -

Mikähän herra?


Vieras

#74

30.07.2013 14:31

Tietenkin pitää antaa turvapaikka

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.07.2013 16:33