Asumisen Hinta Alas AHA !

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Asumisen Hinta Alas AHA !.


Vieras

#126

29.03.2013 07:01

tuskin tästä nyt mitään hyötyä on mutta ollaan ainaki hengessä mukana..

Vieras

#127

30.03.2013 23:07

Miksi luototon ei saa asuntoa vaikka maksaa vuokransa ajallaan?

Vieras

#128

07.04.2013 12:31

Enää ei saa viivytellä!!!

Vieras

#129

08.04.2013 16:10

Pitäisikö ministeri Krista Kiurulle lähettää tämä adressi, koska asumisoikeusasuntojen vuokrat määräytyvät valtion mielivaltaisten lakien ja säännösten perusteella?!! Talojen lainojen korot on ihan törkeän kalliit muine kuluineen.

Vieras

#130

09.04.2013 05:06

Opiskelijana on raha muutenkin tiukalla joten olisi hyvä jos rahaa jäisi muuhunkin kuin asumiseen.

Vieras

#131

09.04.2013 14:41

Ilman muuta asuntojen hinnat alas! On naurettavaa kun asuntojen, elintarvikkeiden sekä muiden päivittäistuotteiden hinta nousee, mutta palkat pysyvät yhä mitättöminä. Itse teen kahta työtä samanaikaisesti; kokopäiväisesti töitä, sekä viikonlopputöitä! Ilman viikonlopputyötä laskujen ja tärkeiden menojen jälkeen taskuun jää muutama pennonen. Osta sillä sitten tarvittavat vaatteet tai käy virkistäytymässä esim ravintolassa. Suomiko hyvinvointivaltio? Olisimpa vakuuttunut moisesta väitöksestä

Vieras

#132

09.04.2013 16:42

Asumiskustannukset ihan liian suuret Suomessa

Vieras

#133

10.04.2013 04:36

Terveisiä Vantaalle, jossa yksi kaavoittaja ei sallinut sitä että yli hehtaarin tontille rakennetaan toinenkin asunto. Laki sallii tämän hyvin, mutta laki sallii myös tällaiset kaavoittajat jotka sallivat vain rakentajia "kuolleen ruumiini yli" kuten vastaus kuului.
Täyttä yhden henkilön mielivaltaa siis jo vuosi kymmeniä. Ja mikä on isommalla skaalalla seuraus: poskettomat tonttien ja sitä kautta asuntojen hinnat pääkaupunkiseudulla.
Aiempi asuntoministeri yritti saada pääkaupungin kuntia aisoihin, mutta kuntien vakavaraisuus vaatii tonttikeinottelua ja kuntien vaikutusvalta oli suurempi kuin ministerin joka vaiennettiin tehokkaasti.

Vieras

#134

23.04.2013 17:14

Olkaa ystävällisiä ja allekirjoittakaa. Suomi on aivan liian kallis paikka palkkoihin ja ruoan hintoihin nähden.

Vieras

#135

23.04.2013 17:59

Asumisen hinta on yksi syy miksi perheemme on muuttamassa ulkomaille. Meillä ei ole duunariperheenä enempää annettavaa suomelle, vaikka kapitalistit sitä meiltä toivoisivatkin. Eikä liioin suomi ole meitä pärjäämään auttanut. Kirvesmiehenä ja Sairaanhoitajana löydämme muualta maailmasta töitä, joissa kaltaisiamme osataan arvostaa. Helsinkiläisinä olemme joka vuosi saaneet vuokrankorotuksen, tänä vuonna 78€. Asunto tosin ei ole muuttunut kooltaan mihinkään.
kohta asunnoton...

#136 Pääkaupunkiseutu

28.04.2013 20:55

Pääkaupunkiseudulla Pienten asuntojen hinnat ovat aivan kamalat. ~20^2m asunnot menevät jo +500€ hintaan siihen + vesi maksu /kk/henkilö + vakuutusmaksut + mahdollinen sähkölasku. Yritä nyt siinä löytää asuntoa kahdelle hengelle kun yhteis tulot tekevät n1500€ kuussa, josta osa pitäisi riittää myös sairaus maksuihin, opiskeluun sekä ruokaan.

Vieras

#137

12.11.2013 19:50

Ihmettelen,että miten Berliinissä maksaa samankokoinen asunto vuokralla karvan yli 300€,mistä maksan täällä 709€ Helsingissä ??? Miten se voi olla mahdollista?
ASOkas

#138 Re:

27.11.2013 17:43

#126: -

Vastikkeeni nousu yli 60% kymmenen vuoden aikana. Nyt 16,- / m2 (ASO HKI) Kertoo missä mennään!


Vieras

#139

05.04.2014 16:20

Vuokrat on noussut esimerkiksi minulle nyt vuoden alusta Saunalahdessa 45,41 e. Asun 3 kerroksessa ja meillä täällä Saunalahdessa ei ole mitään palveluja, eikä edes kaupan kauppaa. Muuttovirta on kova. Eikä mikään ihme. Miksi noin kauhea korotus? Maksan nyt 50 neliön kaksiosta 555,47. 10 v odotettu sitä luvattua kauppaa. Et näillä mennään.

Vieras

#140

21.12.2014 08:28

Itsemaksavat vuokralaiset ovat kuin torppareita.
Lisää pieniä ASO:asuntoja kohtuuhintaisella sijoituksella.

Vieras

#141 Eläkeläiset pulassa Pääkaupunkiseudulla

21.12.2014 08:32

Pieneläkeläiset ovat pulassa vuokrien kanssa pääkaupunkiseudulla.
Yksineläville verovähennys vuokrista.

Vieras

#142

21.04.2015 13:20

Koska nyky Suomen "talkoisiin" pitää osallistua myös rakennusliikeiden, vuokranantajien, huoltoliikkeiden, kaikkien pitää nyt tinkiä tuotoista-koskee erityisesti näitä ns yleishyödyllisiä vuokranantajia etenkin niitä jotka nauttivat ARAn tukea- joka ei muuten valvo asioita!

Vieras

#143

04.02.2016 11:02

Pois ahneet politikot ja kaikkien yhteisten rahojen varastajat etenkin vvo niinsanotut hoitajat
Marko.L

#144 Re: VVO

05.04.2016 10:14

Kohtuu vuokra

 VVO käärii satojen miljoonien eurojen vuosituloja ja vuokrat jatkavat edlleen nousuaan, onko jossakin jokin vika?

Vikaa löytyy sillä kun MOT haastatteli asiasta VVO:n tai oliko se nyt muu niin haastateltava sanoi, että tulot ovat suunnilleen mitä ymmärsi niin plus miinus nolla, mutta miten voi olla mahdollista, että lehdet kirjoittelevat ihan jotain muuta, että on tullut miljoonien tulot.

Miksi vuokrat jatkavat edelleen törkeää nousuaan, ihan vain sen takia, että saadaan joka vuosi isommat voitot ja mahdollisesti työttömät ja pienituloiset pois asunnoista jotta saadaan työssä käyvät tilalle sillä tältä se todellisuudessa tulee kuulostamaan sillä Sosiaalitoimisto ei loputtomasti nostele vuokrakattoaan joka tällä hetkellä on noin 380€ ja se on ollut jo muutaman vuoden ilman nousuja.

Asuntoja korjaillaan jatkuvasti eli elintaso nousee pienituloiselle ja se ilmeisesti on herrojen mielestä väärin kun on uuden veroinen asunto pienituloisella, mutta ratkaisuhan on siinä, että nostellaan vuokria niin muutamassa vuodessa saadaan nuo pienituloiset pois ja se taas tarkoittaa sitä, että pienituloisen on haettava huonompaa asuntoa jossa on kiinteä vuokra ja asunnon kunto on kohtuullinen eli huonompi kuin se jossa hän asuu nykyään eli VVO:n vuokraamassa asunnossa.

Ongelma varmasti kytee muillakin vuokrayhtiöillä jotka nostelevat kunnosteltuja asuntojen vuokria ja näin ollen on heidänkin vuokralaisilla ongelmat edessään siis heillä joilla on pienet tulot kuten Kelan maksama työttömyys päiväraha tai eläke joka on pienin mahdollinen.

Aina ei kannata uskoa mitä tv:ssä sanotaan jos totuuden kuuleekin muualta sillä tv:ssä voidaan sanoa sen mitä joko halutaan kansalaisen kuulla tai sitten valehdella jäämättä siitä kiinni joka on sama asia kuin se, että halutaan sanoa sen asian jonka kansalainen haluaisi kuulla joten jossakin mättää esim. ARA kun alkoi tutkimaan mihin VVO:n tulot menevät ja nyt tuli viimeviikolla uutinen, että ARA lopetetaan, laittoiko joku kapulan firmas suuhun vai oliko syy jokin muu sellainen mitä ei olla uutisoitu, että miksi lopetus, ei olla edes uutisoitu, että jatkuuko tutkimus vai ei sillä faktaa on, että firma jos tekee tuottoa plus miinus nolla ei todellisuudessa ole kannattava yritys ja jos näin olisi, että VVO tekee tuottoa menojen jälkeen tuon plus miinus nolla olisi ennen pitkää joko myyty toisaalle tai sitten ei olisi enään kyseistä firmaa joten jossakin mättää ja todellakin paljon joten tutkittavaa on, mutta ensin on hemmetti vieköön saatava vuokrat alemmas kohtuu tasolle niin, ettei siitä koidu sellaisia seuraamuksia vuokralaiselle, että käteen ei jää yhtään sen enempää kuin ennen kohtuuvuokria.

Itse kun muutin VVO:n asuntoon 2008 oli vuokra tuolloin vain 308€ ja nyt se on jo noin 425€ joka nousi maaliskuun alusta ja aiemmin kun kyselin, että miksi vuokrat nousevat oli vastaus, että energiakustannusten takia nousee vuokrat....HALOOO nouseeko sähkökin joka hemmetin vuosi tyylin niin, että hinnat hipoo jo huippunintoja tyliin, että pian on ostettava aurinkokennot ja ruvettava omavaraiseksi sähkön suhteen kun se on niin älyttömän kallista, ei todellakaan se mene niin, että esim. sähkön takia joka hiton vuosi nostellaan vukraa vaan syy on se, että kun ei ole olemassa lakia joka säätelee vuokrat sellaiseksi ettei niitä saa kohtuuttomasti nostaa vaan niitä nimen omaa saa nostella ihan vain sen takia, että saadaan joka vuosi miljoonien eurojen massivitulot, mutta siitä ei olla lehdissä kirjoitettu, että vuokria nostellaan tulojen takia vaan esim. että halutaan saada remonttikustannukset takaisin, mutta miksi siitä huolimatta saadaan miljoonien massiivitulot kun menot ovat kuitattu pois ja siitä on lehdissä ollut palstaa nimenomaan miljoonien tuloista VVO:lle.

KYLLÄ SUOMI ON SITTEN IHANA MAA KUN TÄÄLLÄ HERRAT SÄÄTELEVÄT LAKEJAAN JA KANSAA SAA KÄRSIÄ, MUTTA KUKAAN EI KOSKAAN VÄLITÄ ASIASTA, ETTÄ KANSALLA MENISI HYVIN, EI OLISI LEIPÄJONOJA, EI OLISI PIENIÄ TULOJA, EI OLISI TYÖTTÖMYYTTÄ EIKÄ PAHAA OLOA SILTI SAA JATKUVALLA SYÖTÖLLÄ KUULLA VALHEELLISIA LUPAUKSIA HERROJEN SUUSTA JOTKA VOIDAAN RIKKOA SEURAAVANA VUOTENA.

Kun jotain annetaan niin herrat sen ottavat takuu varmasti pois jos ei samana vuotena niin lähivuotena aivan varmasti lupaukset otetaan pois ja sen ollaan saatu nähdä ja tuntea aina vaan ja uudestaan sillä herrat eivät opi koskaan uusia temppuja vaan toistavat vanhoja yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen..........


Vieras

#145

17.11.2016 12:39

Vuokrat ovat liian korkeat. VVO-kaltaisten yritysten kytkökset politikkoihin paljastettavaa!

Vieras

#146

17.11.2016 19:16

Minusta on tosi törkeätä, että juuri suomalainen ammattiyhdistysliike lähes koko laajuudessaan mukana korottamassa vuokralla asumisen hintaa Suomessa. Ei haluta ymmärtää, että kaikki eivät haluakaan omistaa asuntoa. Mutta kaikkien pitää asua jossain. Asuminen on ihmisen perustarve, se ei saa olla riiston kohde. Jos olisin pääministeri Sipilä, säätäisin heti pakkolain, jolla kaikkien vuokra-asuntojen ja liikekiintöistejen vuokrat puolitettaisiin nykytasosta viiden (5) vuoden määräajaksi. Sinä aikana voitaisiin havainnoida, miten kuntatalouksien sosiaalimenot (asumistuki ja myös muut tukimuodot) kevenisivät huomattavasti nykyisestä. Pienipalkkaisille ihmisille jäisi ihan oikeasti rahaa myös kulutukseen. Suomen kansantalous nousisi aivan uusiin sfääreihin.