Asumisen Hinta Alas AHA !

AHA-merkki.jpg

Miljoona suomalaista on vaikeuksissa kohtuuttomien asumiskustannusten takia. Jatkuvasti nostettavilla tonttien ja asuntojen hinnoilla, vuokrilla, vastikkeilla, veroilla ym. maksuilla  sekä väärällä kaavoituksella ja monopoleja suosivalla löperöllä lainsäädännöllä on suuri vaikutus siihen, että ihmiset joutuvat muuttamaan pois kodeistaan tai ylivelkaantumaan tai vähentämään rahan käyttöä muihin tärkeisiin asioihin ja tukeutumaan lähimmäisten tai Kelan taloudelliseen apuun. Tämän epäkohdan korjaamiseksi tarvitaan todella nopeita ja laajavaikutteisia ratkaisuja.

Me, tämän adressin allekirjoittajat haluamme, että poliitikot, viranomaiset, mediat ja muut vaikuttajat ottavat tosissaan perustuslakimme ja haasteemme asumisen hinnan alentamiseksi.
Kehotamme päättäjiä sekä päätösten valmistelijoita tutustumaan huolella kaikkiin niihin AHA-viesteihin, joita on kirjoitettu tämän adressin keskustelupalstalle, ja AHA-foorumin FACEBOOK!-sivulle. 
On säädettävä nopeusrajoitus hillitsemään tolkutonta hintahurjastelua.


Eric Hällström AHA-foorumi www.facebook.com/asumisenhintaalas    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Eric Hällström AHA-foorumi www.facebook.com/asumisenhintaalas voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )