Asumisen Hinta Alas AHA !

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Asumisen Hinta Alas AHA !.

Asoasukas
Vieras

#76

29.11.2010 22:16

Taas sama 7% korotus joka on joka vuosi
Äly hoi
Vieras

#77 Älyvapaa markkinatalous

13.12.2010 21:16

Ei kaikki voi mennä markkinatalouden ehdoilla.
Vaalituloksissa näkyy kyllä mihin on tultu.
Energian hinta,jätevesiasetus,varkaat vapaana(sakon muuntorang.luopuminen); säästyy vankeinhoitokustannuksia, mutta kulut siirtyy asumiseen/elämiseen>hälyttimet ja lukot sekä piilorikollisuus(halvemmaksi tulisi pitää työleirillä ja sossu lopettakoon kalliin tukensa kriminaaleilta).
Kuka maksaa palkan ko.asian tutkijoille, jossa todetaan että säästyy. Yhteiskunnalta=veronmaksajat ei säästy mitään.
Hilkka Hakkila
Vieras

#78 Asumisen ja kulutuksen verottaminen lisää köyhyyttä

11.01.2011 15:25

Eläkkeensaajaväestön mahdollisuudet asua amakotitalossa kiinteistöveron korotuksella kyllä estetään.Hetemäen työryhmässä lienee edustettuna vain sellaisia henkilöitä joiden talouteen ei kiintoistovero korotukset vaikuta hyvätuloseltä kun euroista ei ole puutetta.Korotus koskee suurinta osaa eläkeläisiä joiden keskieläke on vähän yli 1000 euroa sekä tietenkin työttömiä ja lapsiperheitä. Hetemäen työryhmän esitykset koskevat pääosin kulutuksen ja asumisen hintojen nostamista, eli niitä jotka leikkaavat eniten pienituloisen toimeentuloa. No viimevuonna piti vastustaa köyhyyden kasvamista. Tuloksista ei ruusuja anneta. Köyhyys tulee edelleen kasvamaan jos Hetemäen työryhmän esitykset hyväksyttäisiin.
petetty ASO asukas

#79 Re: Jarkko Pesosen perustelut ontuvat pahasti ja vinkkeli on kapea

18.01.2011 01:01

#7: Eric Hällström - Jarkko Pesosen perustelut ontuvat pahasti ja vinkkeli on kapea 

Lappeenrannassa on Kaupungin vuokraneliö hinta   8,40     Me maksamme Samanlaisesta ASO asunnosta

8,34  Mikä on se meidän kynnysrahaetu   15 %    Meitä on huijattu alusta alkaen  pää huijari oli  Eero

Saastamoinen joka lupasi myyntitapahtumassa että meidän lapset tulevat asumaan halvalla

tulevaisuudessa jos ostamme ASO osuuden    ASO pitää saada tilille toimistaan......

Martti Salomaa
Vieras

#80 Re: Markkinatalus

20.01.2011 21:25

#10: Sirkka Oinonen -  

 Markkinatalous tarkoittaa sitä että se myydään sillä hinnalla, mikä siitä saadaan.  Oli kyse sitten omistuksesta tai vuokraamisesta.  Vasemmiston kannatus laskee koko ajan, joten myös kehitys menee koko ajan huononmpaan suuntaan,

Kaisa Viitala
Vieras

#81 VAV Asumisoikeusasunnot Vantaalla

22.01.2011 16:53

Mielivaltainen myyntiaikomus.
Kysymättä asukkaiden mielipiteitä.
Kohtuullista olisi jos asuntoja tarjottaisiin
asukkaille. Lainaa he voisivat lyhentää vastikkeen yhteydessä. Silloin olisi toivoa, että asunto on joskus oma. Eikä sitä maksettaisi moneen kertaan.
Leila Wuorila-Stenberg
Vieras

#82 Pitäkäämme lippu korkealla ja hännät pystyssä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.01.2011 05:48

Toivon totisesti, että tällä adressilla olisi vaikutusta tähän tärkeään asiaan, jota olemme yhdessä puineet jo pitkään!!!! SAISPA JOKU PÄIVÄ HUUTAA, ETTÄ HYVÄÄÄÄÄ MEEEE!!!!!!!!
Vieras Kaisa Viitala
Vieras

#83 Re: Pitäkäämme lippu korkealla ja hännät pystyssä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.01.2011 10:36

#82: Leila Wuorila-Stenberg - Pitäkäämme lippu korkealla ja hännät pystyssä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Kyllä me vielä huudamme hyvä me. Tarvitaan vain hyvä johtaja. Kuten Eric Hällström.

Tapaus Toivoton
Vieras

#84 Toivotonta

31.01.2011 16:51

#83: Vieras Kaisa Viitala - Re: Pitäkäämme lippu korkealla ja hännät pystyssä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Kaikki kunnia  niille, jotka jaksavat vielä yrittää paremman elämisen ja hyvän edullisen asumisen puolesta.

Itse olen kaiken uskoni koko hommaan menettänyt. Valitettavasti on niin, että  esim. ne ihmiset, joilla on nettotulot yli 3000 euroa ja sen lisäksi huushollissa toinen maksaja, eivät kertakaikkiaan ymmärrä edes kansantaloudellisesta korkeakoulututkinnostaan huolimatta, että on ihan toista maksaa arkea noilla tuloilla kuin  puolentoistatonnin tai alle kahden tonnin  nettotuloilla. Puolestatoistatonnista menee vähintään yli puolet vuokraan ja laskuihin ja lopulla kitkutellaan. Ja jos kuuluu vielä siihen ikäluokkaan, jolle koulutus yms maksoi ja on aina ollut yksinmaksaja, niin eipä tilanne koskaan liene helpottuvan, vaikka tekisi kuinka töitä. Jos tulot ovat tuplat, voi jo panna pankkiin aika paljon ja kitkutella täytyy ainoastaan omaisuuden kartuttamiseksi. Itse olen pieni/keskipalkkainen ja työskentelen  ns. viisaiden taloustieteilijöiden parissa.  He eivät kerta kaikkiaan näe muiden tilannetta. Ei kait ihmiset yleensäkään näe !Itse en viitsi edes selitellä tilannettani. Pari kertaa yritin, mutta kun heti tuli ihan ääliökommenteja, niin en viitsi. Saa säilyttää sielunrauhansa ja kestää paremmin "köyhyytensä".  Kaikkihan tässä maassa  valittavat köyhyyttään vaikka ei olisi aihetta ollenkaan.. Toinen pärjää nippanappa vaikka kulkee bussilla ja syö nuukasti. Toisella on autot, veneet ja mökit ym mammonaa ja  niiden hoito vie rahaa tottatoki, mutta on aika huvittavaa, että tullaan valittamaan  niiille, joilla on vähemmän . Eikö se juuri osoita, että tilanne on toivoton.  Sellaistahan sattuu koko ajan..Pitihän kansanedustajienkin palkkoja sääliä ja nostaa 8 prossaa, vaikka tavallinen kansa ei saanut muuta kuin hintojen nostot. Jos tätä  tavallisten uurastajien, palkansaajien ja pikkuyrittäjien tilannetta  miettii, niin kamalalta tuntuu. Mutta minkäs teet.  Kun tavallinen pieni kansalainen ei joskus pysty lyhentämään pientä lainaansa, niin siitäpä rangaistaan ja monien  minimaaliset  pienet velat pannaan ulosottoon, mutta kansakunnan päättäjät saavat rauhassa ottaa isojen tulojensa lisäksi kaikkia etuja ja sen lisäksi kaikkia luvattomia laittomia etuja ja voi vitsi, kaikki rangaistukset vältetään. Onneksi nyt sentään on jotkut törkimykset pantu koville, ainakin yritetty.

Niin moni meistä uskoi, että asoasuminen takaa turvallisen tulevaisuuden, mutta onko enää toivoa? Kaikista inhottavimmalta tuntuu se, että " aso-omistajat" ovat täysin kääntäneet kelkkansa. Ennen mainostettiin edullista asumismuodosta, joka on omistusasumisen ja vuokra-asumisen välimuoto  ja mukava perintö jälkipolville. Mutta nyt sitten ollaan joo, pelkästään vuokralaisia... onhan tässä tullut juu maksettua aika paljon näin pelkkänä vuokralaisena omistajille, jotka eivät ole maksaneet mitään omaisuudestaan.

 

 

Kohta ex-asoasukas
Vieras

#85 Aso vedättää

04.02.2011 08:51

Asokodit vedättää asukkaitaan ja verottajaa oikein kunnolla!
Meidän yhtiössä on käyty tämän talven aikana pudottamassa lumia katoilta jo kahdesti, vaikka tähän ei välttämättä olisi edes ollut tarvetta! Lumenpudottajista yksi puhuu suomea ja loput sujuvaa venäjää tai viroa. Veroja tuskin maksetaan vaikka yhtiömme maksaa työstä useita tuhansia euroja.
Ja jos jotakin asokodeilta pyydetään niin EI! Yhtiökokouksissa isännöitsijä kyllä jaksaa valittaa mm. lämmityskuluista ja on jatkuvasti nostamassa vastikkeita, mutta kun pitäisi tehdä jotain niin mistään ei mukamas löydy lämpövuotoja tai muuta syytä vaan me asukkaat kulutamme sitä lämpöä johonkin. Mitä nyt pihalla näkee kovillakin pakkasilla missä kulkee kaukolämpöputket kun maa on tästä kohdin sula! Isännöitsijä onkin varsinainen diktaattori, jonka sana on aina se viimeinen.
Vieras
Vieras

#86 Re: Toivotonta

04.02.2011 12:24

niinhän se on.  eihän pienellä palkalla pysty säästämään ja lainaa ei anneta tarpeeksi

MM
Vieras

#87 Re: Aso vedättää

04.02.2011 18:20

#85: Kohta ex-asoasukas - Aso vedättää 

 Eikö se uusi laki velvoita nyt isännöitsijöiden kilpailuttamiseen? Saako jokainen taloyhtiön hallitus nyt kilpailuttaa isännöitsijät vai onko se itse ASO, joka kilpailuttaa ja taas vetää välistä

eräs

#88 kannan otto ostamiseen

04.02.2011 22:34

#2: Eric Hällström - Kannattaa ostaa jos pystyy 

joo kaikilla ei ole vara  ostaa. toiset haluaa, mutta ei saa lainaa pankista. koska viranomaiset ovat tuhonneet luottotiedet nuorilta jotka  sen jälkeen kärsivät ja kituvat ,siksi nuorille jotka ovat vähävaraiset kuten opiskelijat tai muut jotka ei töiissä.  eikä saa töitä eikä pysty sairauden tai vamman takia ottamaan töitä vastaan

halpa vuokra-asunto olisi suotavaa vähä osaisille

Vieras Kaisa Viitala

#89 Re: kannan otto ostamiseen

11.02.2011 21:54

#88: eräs - kannan otto ostamiseen Olisihan meillä mahdollisuus vaikuttaa jos vain järjestäytyisimme

yhteen. Emme antaisi poliitikkojen kuten Jan Vapaavuori järjestellä asioitamme. Meitä asumisoikeusasujia on monesta eri yhtiöstä. Tuskin olisi mahdoton ajatus lyhennellä

vastikkeen yhteydessä asuntoamme esim.aravalainoituksella. Itse päättäisimme talokohtaisesti

mitkä on kulut ja menot. Meitä on sentään Suomessa paljon!!!!!!!!

 

Erotaan EU:sta!
Vieras

#90 KATSO JÄRKYTTÄVIÄ TIETOJA SUOMEN TALOUSTILANTEESTA

13.02.2011 23:00


-> http://www.adressit.com/ei_eu

 

 Minun on vaikea uskoa, että asumiskustannukset alenevat

Raimo Rönkkö
Vieras

#91 Kohtuuhintainen asuminen

08.03.2011 05:12

Mielestäni asumiskustannukset ovat karanneet taivaisiin kuin se kuuluisa "mopo käsistä!" Raimo Rönkkö kansanedustajaehdokas ( IPU ) Uusimaa. Tutustu: www.freewebs.com/kojjootti
Ano Väisänen
Vieras

#92 Vuokrasäännöstelyyn palattava heti.

08.03.2011 08:18

Vuokra asumisen taso vaikuttaa kielteisesti koko asuntotuotannon tilaan. Asunnon tarvitsijat maksavat aina vain korkeampia asumisen kuluja. Jo kauan sitten on menetetty suhteellisuuden taju asumiskustannuksissa. Tämän seurauksena aiheutettu lisääntyvää köyhyyttä ja lisätty ihmisten laajamittaista syrjäytymistä entisestään. Asunnon tarvitsijoiden usemmiten ihmisten hädänalaista tilannetta käytetty entistä häskeimmin hyväksi. Keinotteluista saavutetut voitot kasautuneet yksityisten, sekä julkisten asuntotuotannon tuottajien tileille. Asumisoikeus asumisen muoto on yksi häskeimmistä rahastamisen muodoista joka on edelleenkin liikesalaisuuden piirissä. Virhe joka vaatii pikaista korjaamista.
bussi kuski
Vieras

#93 runsaasti lisää ja heti

09.03.2011 17:42

valtion ja kuntien tuottamia edullisia vuokra asuntoja ,jolloin nykyisten vuokra taso putoaa automaattisesti.
riitta halonen
Vieras

#94

09.03.2011 21:52

Kipuraja on ajat sitten ylitetty! Minulle jää eläkkeestäni 250e käteen, kun olen maksanut asumisestani aiheutuvat kulut. Kuluja on yht.vastike ja asuntolainat.

Vieras

#95 Asuntojen määrä ratkaisee

14.03.2011 20:41

Hinnoittelemansa asuntonsa halvoiksi valtio ja kunnat eivät laske vaan nostavat muiden asuntojen hintatasoa, koska tällöin halpa-asunnoissa asutaan liian väljästi ja asuntopula pahenee.

Vain siten saadaan hinnat ja vuokrat alas, että annetaan rakentaa mahdollisimman paljon asuntoja lisää. Ensimmäinen askel tähän olisi kaavoittaa lähes kaikille tonteille huomattavasti lisää rakennusoikeutta ja vähentää rakentamista rajoittavia määräyksiä.
Juha Väätäinen
Vieras

#96 Asuminen liian kallista kaikille!

17.03.2011 11:23

Laske paljonko Sinulta todella menee tuloistasi kaikenkaltaisiin asumisen kustannuksiin. Tulet pöyristymään,koska laskelma on karu; mikään ei maksa niin paljon kuin pelkkä asuminen! Tarttis varmaan tehdä jotain vallan radikaalia! Yksi keino ihan lähiviikkoina on äänestää vain sellaista ehdokasta eduskuntaan,joka on julkisesti sitoutunut laskemaan asumisen kustannuksia lakisääteisesti. Muunlaisista kansanedustajista EI ole hyötyä Sinulle ja perheellesi! Näin ajattelevat Perussuomalaiset,jollainen myös itse juurevasti olen.

JL

#97 Re: Asuminen liian kallista kaikille!

23.07.2011 10:40

#96: Juha Väätäinen - Asuminen liian kallista kaikille!

Suomessa politiikka on pilalle lobattu karsina, jossa ajatellaan vain muiden aivoilla ja pääasiassa omaa etua. En tajua alkuunkaan miksi vuokra-asuminen on jotenkin parempi ratkaisu kuin omistaminen?!? No siksi tietenkin että se jolla on varaa omistaa isoja määriä asuntoja saa kupattua superkorkeilla vuokrilla itselleen VIELÄ enemmän rahaa!!

Eilinen 22.7.2011 YLE Teemalta tullut lamadokumentti ja siinä esiintynyt kiinteistösijoittaja nosti runsaasti verenpainetta. Kaveri avoimesti tunnusti että oli ostanut tuhansia neliöitä ennen romahdusta superylihinnoiteltuja asuntoja pilkkahintaan pankkien huutokaupoista ja muutaman kuukauden jälkeen myynyt niitä liki tuplahintaan. Voi niitä raukkoja jotka maksoivat asuntovelkojaan vielä vuosia ja vuosia sen jälkeen kun tämä kiinteistösijoittaja oli ostanut alihinnoitellut asunnot pankkien huutokaupoista... Tästä kun LAINSÄÄTÄJÄT vetäisi OIKEAT johtopäätökset niin huomaisivat sellaisen asian että SILLOINKIN taisi käydä niin että kaverit hoitivat kavereilleen tavallisen ihmisen kustannuksella NIIN paljon rahaa ettei mitään rajaa ja korottivat taas asuntojen hintaa sillä että harvat ja valitut jälleen kerran pääsivät käärimään hyvät voitot pienillä veroilla.

Kiinteistövero pois AsOy:lta. Kiinteistöveron voisi korvata vuoraajaverolla joka koskisi kaikkia kohteita jotka ovat vuokralla ja joissa omistaja ei itse asu tai omistaja on muu kuin luonnollinen henkilö.

Tuottokatto asunnoista tuleville vuokratuloille. Tällä kannustettaisiin omistamiseen ja koska kaikki eivät pysty asuntoa ostamaan, tällä voitaisiin säädellä vuokria niin että asumisen hinta olisi edes tolkullinen.

Kirjanpitolainsäädäntö yksinkertaisemmaksi tavallisessa AsOy:ssa. Tällä keinoin voitaisiin alentaa julmetun korkeiksi karanneita isännöintikuluja. En ymmärrä miten voi olla mahdollista että isännöintikulut ovat suunnilleen yhtä korkeat kuin huoltoyhtiökustannukset vaikka keskivero isännöitsijän työpanoksen per asoy lasketaan tunneissa per kk. Kirjanpito tavallisessa asoy:ssa on kuitenkin todella yksinkertainen ja siitä ei tarvitsisi oikeasti suurta numeroa tehdä ja jos tuota yritettäisiin väärinkäyttää niin siitähän voisi LAINSÄÄTÄJÄT säätää lain joka langettaisi todella raskaan rangaistuksen (20 vuotta linnaa toimisi tuhtina pelotteena)


Vieras

#98

12.09.2011 21:02

Ruuan Hinta On Saatava Alas Suomessa Koska Ruoka On ihan Liian Kallista Ja Ruokajonot Vaan Kasvaa Kun Ei ihmisillá Ole Varaa Ruokaan
Riksa

#99 Kyllä kelpaa

25.02.2012 19:42

Kyllä kelpaa rahoittaa Guggenheim -museo, muttei oman maan kansalaisilta kysytä mielipidettä mihinkään asiaan. Tämä valtio taitaa demokratiaan turvautua silloin, kun pitää kunnallisvaaleja, presidentin vaaleja ja eduskunnan vaaleja pitää (kun ne eduskunnassakaa saa mitään edes aikaiseksi).

Silloin kun äänestätte pellejä sinne eduskuntaan, niin kannattaa varautua siihen että dieselin hinta nousee, verot nousee (että saadaan autettua enemmän kreikkaa), ja että idiootit siellä sotkee lisää asioita entisestään (Mikael Jugner oli ennen YLEn johdossa, äkkiäkös hän pääsi nauttimaan turhasta pestistä vielä turhempaan pestiin, ja vielä keimailee siinä sivussa).

Ei kansanedustajat ole kansaa edustanut aikoihin, teettekö jonkinlaisen muutoksen teidän sikapalkoillanne?

Vieras

#100

10.03.2012 09:37

Toimitte tosi hyvän asian puolesta, kela ja valtio hyötyisivät myös tosi paljon. Rosvoilta kuten AVO-
Asunnot OY:ltä Nokialla kohtuuton Aran määräysten vas-
tainen 15.8%:n liikevoitto (V. 2010) pois, tai sille
tasolle mitä yleishyödyllisyys edellyttää.