VAADIMME VIRKAMIESKUNNAN MÄÄRÄN PIENENTÄMISTÄ!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME VIRKAMIESKUNNAN MÄÄRÄN PIENENTÄMISTÄ!.

Ei pidä puhua enää työvoimapulasta tämän jälkeen.

#1 Virkamiesten ja naisten määrä 60000:en.

15.08.2013 18:42

Kyllä se on totta,että Suomessa on valtion ja kuntien palvelukseen sijoitettu virkamiehiä liikaa.
660000 virkamiestä on todella kauhea määrä ja on otettava huomioon sekin, että jokaista virkamiestä kohden on keskimäärin kolmekin eläkkeellä olevaa virkamiestä,joiden eläkkeet on sitten valtion kustannettava muine etuinensa.
Valtion verokertymästä kaksikolmasosaa meneekin tavalla tai toisella näihin kuluihin.
Ei ole mikään ihme,että polttoaine veroa ei käytetä teiden kunnossapitoon.
Toisinsanoen suomessa on kuusisataatuhatta virkamiestä liikaa.
Suuren virkamiesmäärän ja eläkkeellä olevien virkamiesten rahantarpeen tyydyttämiseksi,ilmankos on keskustelu vilkasta eläkeiän nostamiseksi ja pääpaino muutenkin kohdistuu "työmuurahaisiin", jotka yllä pitävät ja rakentavat pesää.
660000 * 100000€/v =66 miljardia euroa keskimääri laskien vuosi. Tähän tulee lisäksi eläkeläiset
3 * 660000=1,8 milj. eläkeläistä.
1800000 * 80000 €= 144 miljardia euroa virkamiesten eläkkeisiin vuodessa.
virkamiehen eläke on 80%.
Merete Vuortenmaa

#2 VAADIMME VIRKAMIESKUNNAN MÄÄRÄN PIENENTÄMISTÄ

16.08.2013 00:16

Vantaalla on aivan liikaa virkamiehiä. Eduskunnassa virkamiesten avustajia aivan liikaa.
niinkuin virkamiehiäkin.
Samalla voisi virkamiesten lomat laittaa, kesäloma 4 viikkoa. talviloma 1 viikko.
jokaisesta sairaslomasta karenssipäivä ja lääkärintodistus.
ei enään sairasloman palkkaa ,ilman lääkärintodistusta.
virkamiestenkin käytettävä sairaslomatodistukseen oman kuntansa ja asuinpaikansa terveyskeskusta.


Lisää työpaikkoja

#3 Töllistettyjä rohmuja

16.08.2013 03:57

Sosialistisen valtakauden aikana virkamiesten määrä kasvoi kuusinkertaiseksi.Palkat vastaavasti kymmenkertaiseksi ja palkkaerot virkamiesten ja teollisuustyöntekijöiden nelinkertaiseksi.Johtajien palkat kymmenkertaisiksi teollisuustyöntekijään verrattuna, bonuksineen jopa tuhat kertaisiksi.
Tuloerot yleensäkin suuriksi, tulot aina satoihin miljooniin eli (kuuteensataan miljoonaan markkaan/ satatuhatta euroa),Nokiankin Ollilalla saatuja bonuksiakin yhteenlaskien tuhansia miljoonia markkoja.
Valtion virkamiehet ja naiset kuluttavat kaiken verotuloista,kuten johtajat yritysten kohdallakin,rahat loppuvat aina kesken rohmudessa, on korotettava veroja ja otettava velkaa lisää ja järjestettävä osakeanteja,myydään osakkeita joskus arvottomiakin.
urpilainen

#4 Kestävälle kehitykselle rappiotilasta

16.08.2013 12:51

Vähentämällä valtionvirkamiehiä säästetään vastaavasti rahankeräys puolella voidaan vähentää pois lähes 90%a virkailijoista, ajatella kuinka paljon säästöä syntyy eläkemenoissa valtiolla.Tuleville sukupolville tulee paremmat mahdollisuudet, kun ei esim. valtiolla ole velkaakaan yhtään ja kansalaiset vaurastuvat.Kansalaisten elintaso saadaan korkealle ja työtä kaikillekin.
Tarja

#5 Mkä on oikea tarve,kyllä kuudesosa riittää.

17.08.2013 03:23

Mikäpä ei ole mässäillessä ja rahmutessa pakolla viedyillä rahoilla.Useampikaan veronmaksaja ei halua maksaa,koska ei ole mitään tilannutkaan.
On todella väärin kun kansalaisilta ryöstetään kohtuuttomasti kaikki omaisuus ja rahat.
Virkanaiset ja virkamiehet haluavat itsellensä rohmuta toisilta kaikki ikivanhat perintöomaisuudetkin omaan käyttöönsä ja omistukseensa.
Rohmujen määrä on todellakin paisunut Suomessa aivan naurettavan suureksi ja tuntuu edelleenkin vain paisuvan,kuin vanhan mummon pullataikina ennen,että meni yli taikinan reunan.
Mitä sitten asialle voitaisiin tehdä,elättää,kuin paisuvat maahanmuuttaja pakolaiskansatkin.
Ainoa vaihtoehto on lakko ja vaatia muuttamaan lakia verotuksen pienentämiseksi vapaehtoiseksi,kyllä ne kaikki häipyvät siitä kotikonnuillensa työtä tekemään.Tietenkin välttämätön täytyisi pitää pystyssä,kuten Postipankki,josta lainaa saa ja permapankki-siementä.Kekkosen aikana kauhisteli kansa,kun virkamiesten määrä oli mennyt jo yli sadantuhannen,mutta nyt se onkin jo kuulema kuusisataa kuusikymmentä tuhatta.Ja kulut heistä jossakin parinsadan miljardin paikkeilla vuodessa,eläkeläisineen.
Viimeisin lisäys on yle,jonka rahoitus siirtyi verotuksen kerättäväksi.Kyllä sinnekin varmasti kerääntyy mahdollisimman paljon joutilaitakin.


Vieras

#6

17.08.2013 07:55

Koska Suomessa on yli kuusisataakuusikymmentä tuhatta valtion virkailijaa, on jokaista, ei virkamiestä kohden, seitsemään suhde yhteen. Virkamiesten suhde 1 : 7 .Mutta onhan otettava vielä mukaan eläkkeellä olevatkin virkamiehet, kuinka paljon niitä muuten on?
Tarya

#7 riippuu kuka haluaa omassa kunnassaan palvelua ja kuka ei #5

17.08.2013 09:10

googletin niin jo löytyi uusi sivu joka kertoi virkamiehiä olevan jo 700 000 tuhatta,
siis todellisuus taitaa olla piilossa. Onhan meillä presidenttejäkin nyt kolme paria elossa eläkkeillänsä + nykyinen virkaa tekevä, johan sekin maksaa meille veronmaksajille maltaita! Haloo, missä se maalaisjärki olikaan.

Vieras

#8

17.08.2013 10:08

Virkamiehiä on myös työtä ja virkaana vailla ns. työttömänä parisensataa,neljäkin sataa tuhatta.KOULUTETAAN AIVAN LIIAN PALJON JA HE EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA HALUA, SITTEN TEHDÄ TYÖTÄ,HEITÄ EI ESIM. TAVALLINEN TYÖ KIINNOSTA,ELI OVAT TYÖTÄ VIEROKSUVIA,TYÖTTÖMINÄ,AMMATTILIITTOJENSA KORVAUSELLÄ,KORTISTOSSA.

Vieras

#9

17.08.2013 10:27

Herrojen piilotyöttömyys on maassa suuri.Pyritään salaamaan asioita,sillä alalla olla aivan mailman huippuluokkaa.Eipä ole ihme,että Uuden-Seelannin herratkin manaavat ja nauravat vielä ottaa mallia,oppia.
Mitenhän nyt koulus puolella on kehityksen laita,mitä Kiinalaiset,ikivanhat perinteet omaavana ja Brasilialaiset työtä uurastavat ihmiset Suomen filosofeista pitävät.Käykö niinkuin suur-suomen valloituksessa,että kehoittamaankin joudutaan "ottakaapa suomenpojat pulloihinne vettä,ennenkuin on liian myöhäistä"(moskovan Tiltu)

Vieras

#10

17.08.2013 10:36

Kaikkeen virkamiehet riittävät Suomessa,ilmankos kaikki valta kansalta onkin haalittu lakia ja rajoituksia vain noudatettava ja entas,esim. ne suojelulliset hölmöydet, hylkeet,kyyt,kalasääske,merimetsot,liito-oravat,karhut,sudet jne. Metsä,jotka ensin lakisääteisesti hakattiin pilalle ja nyt on havahduttu,pitääkin suojella ja olla suojeluohjelma,lopullisesti pilata ja tuhota luonto.Tosin luonto korjaa vauriot aikanaan ilmankin ihmistä ja paremminkin, erityisesti ilman nahkapäitä virkamiehiä.

Kuohuu liikaa talous ongelmissa,irti siitä

#11 Politiikka demokratisoitumaan

18.08.2013 13:44

Ainoa vaihtoehto Suomen talousongelmien ratkaisemiseksi on virkamies määrän puolittaminen, aluksi reilusti alle puoleen ja eläkkeiden leikkaaminen kuudellakymmenellä prosentilla.Mieluummin kerralla alle sadantuhannen määrään.
Ellei näitä toimenpiteidä tehdä Suomen julkinen talous romahtaa,täytyy myöskin maksaa ulkomaanvelka pois,korkoa kasvamasta,myymällä virkamiehille valtion varoista kohtuuttomasti rohmutun, kertyneen omaisuuden.
Ihmettelijä

#12 Resurssipula?

18.08.2013 21:03

Kuka uskoo, että Suomen sosiaalitoimistoissa on resurssipulaa kun töissä on 2000 sosiaalivirkailijaa (joista suurempi osa ei osaa/hallitse maamme lakeja) ja lisää sos.ihmisiä pitää saada töihin? Koulutettuja on alle 50 % loput "valesossuja" joita palkataan uudestaan aina vuoden määräaikaissopimuksen mukaan. Kuka uskoo, että nämä sossuihmiset tekevät työnsä tehokkaasti, kun erään sossun ilmoituksen mukaan, asiakirjan tekemiseen menee viikko?
Vähennettävä nopeudetulla aikataululla

#13 Mitä pienempi virkamiesten määrä on , sitä tuottavampi kansantalous ja valtion velka,pienet verot.

19.08.2013 13:16

Virkamiesten suuri määrä ja samalla valta vievät aikaa ja rahaa kaikelta tuottavalta toiminnalta.
Kaikki alkaa olla jo homojen hommia.
Rahastajia riittä joka ikiseen paikkaan ja kaluun.Onkuin Säästöpankkien lainan takaus, konkurssissa jäi jäljelle valtavat määrät velkaa kansalaisten maksettavaksi, mutta jäi poltettavaakin roskaa, suuri määrä arvottomia tauluja,sanotaan taiteeksi, jonka takausarvoksi mainittiin huikeät neljäsataa miljoonaa.
Nykyin summat ovatkin suurempia, yhä useamman viekamiehen salkut pullistelevat rahaa.
Kaikki rahat jaetaankin virkamiesten kesken suurina palkkoina,palkkioina ja muina etuisuuksina,
avainhenkilöiden edut, kun ovat rajattomia.


Vieras

#14

19.08.2013 18:20

Joo pikaisiin toimiin kansalaisten elitason korottamiseksi,veromaksajat, virkamiesten vähentäminen kahdeksaankymmeneen tuhanteen.
Eivät kansalaistet käy maksamaan virkamiesten rötöksiä,vaan haluavat itse käyttää tienaamansa rahan.Kyllä pienellä verolla saisi yleishyödyllistäkin.
aatto

#15 -80 luvulla Ronald Reagan

12.09.2013 19:58

Laittoi USAssa konsulttitoimiston tutkimaan virkamiesten työsaavutukset vuoden ajalta! Tulos oli kymmeniä tuhansia virkamiehiä sai samantein lähteä! Tämä työ olisi myös tehtävä pikaisesti Suomessa!
Äkkiä vielä, nyt heti

#16 Kansan selkäranka katkeaa.

31.12.2013 08:58

Mä en haluaisi elättää virkamiehiä koko elämääni. Miten niitä saataisiin pois? Ainakin yli puolet heti aluksi pois. Palkkoja lopuilta pienemmäksi.
Arvonlisäverot, kiinteistöverot, polttoaineverot,sähkövero jne...jne.. Nämä kaikki menevät suurimmaksi osaksi virkamiesloisten ylisuuriin ansaitsemattomiin palkkoihin.
Miksiköhän se Suomen kansa hyväksyy tämän. On se tyhmää kansaa.

Vieras

#17

12.01.2014 18:51

Onko tämäkin pelkkää rahastusta, kun omasta mielipiteestäänkin joutuu nykyään maksamaan?

Vieras

#18

17.02.2014 11:51

Poliiseja,palomiehiä ja sairaanhoitajia on vähenetty jo aivan tarpeeksi mutta milloin aletaan harventaa ylempiä viranhaltioita jotka vielä elävät menneisyydessä ja nauttivat ansiotonta etua ja palkkaa virkansa puolesta.Irtisanomis-suoja on peruja historiasta eikä enää nykypäivää.

Vieras

#19

20.02.2014 04:41

Kuka tällä kerää rahaa ?

Vieras

#20

26.03.2014 18:41

Paljon parempi säästökohde kuin työttömyysturva tai lapsilisät.
Yleensähän näillä kravattikauloilla on se hyväveliverkosto mikä takaa että tyhjän päälle ei joudu,toisin kun tavallinen duunari.
Vähän järkeä vaatimuksiin

#21 Saksan virkamiesten määrä paljon suurempi kuin Suomen

28.04.2014 06:36

Saksassa on kaksinkertainen hallinto ja myöskin kaksinkertainen virkamiesten suhteellinen määrä verrattuna Suomeen.

Saksassa virkamiesten määrä on noin 20% asukasluvusta ja Suomessa noin 10%.

Saksassa on poliiseja suhteessa asukaslukuun 3-kertainen määrä Suomeen verrattuna absoluuttisesti lähes 36 kertainen määrä (Saksa 248 000 poliisia ja Suomi 7 000).

Suomessa on virkamiehiä todella vähän verrattuna muihin kehittyneisiin sivistysvaltioihin.

Opettajat, sairaanhoitajat, poliisit ja palomiehet ovat virkamiehiä. Mitä näistä haluatte vähentää?


Vieras

#22 Re: Saksan virkamiesten määrä paljon suurempi kuin Suomen

28.04.2014 08:45

#21: Vähän järkeä vaatimuksiin - Saksan virkamiesten määrä paljon suurempi kuin Suomen Mitä näistä haluatte vähentää?

Persut taas haluaa vähentää "herroja" ja kuvitteellista "eliittiä" välittämättä sen enempää faktoista kuin seuraamuksistakaan. Pääasia, että jostain saadaan kitistä.


Vieras

#23

17.08.2014 19:03

Sosiaaliviranomaisten ja kaikenlaisten siihen liittyvien viranomaisten ja muiden apujoukkojen siivoaminen,oikeisiin tuottaviin mm.lapiotöihin.Vahingot korvattaviksi ihmisille,joita ovat aiheuttaneet.

Vieras

#24 Re: Virkamiesten ja naisten määrä 60000:en.

05.11.2014 22:40

#1: Ei pidä puhua enää työvoimapulasta tämän jälkeen. - Virkamiesten ja naisten määrä 60000:en. 

 Jos ei joku ymmärrä missä on rakenteellinen vika , niin täytyy kyllä ihmetellä ollooko oltu matikan tunneilta pois , jokainen Suomalainen pelkällä tukkimiehenkirjanpito kirjanpitolain sen tietää ???

Suomi nousuun ! Ja heti! Uusi budjetti 2015 on 50 Mrd €

#25 Saksalainen yhteiskunta olisi noin 23.000 virkamiestä.

09.11.2014 18:07

Perusteet, BKT on Saksassa 14,15 kertaa enemmän kuin Suomessa. Ja Saksan julkishallinnon kustannukset on BKTstä 11 % Suomessa tämä on 23 %.    Ei siinä kovin paljon tarvitte ihmetellä, mikä Suomea vaivaa!   Virkamiesarmeija - verorotat - puolueiden polyproot ja paikalliset Suomi-olikargit & hyvävelisysteemit. Tarkottaa Suomessa, sitä että 29,4 X enemmän on verokuormaa - Suomessa - verrattuna - Saksaan. 

Saksalainen yhteiskuntasuunnittelija antaisi nyky virkamiesarmeijalle -96% väestä kenää ja heti! 23.000 virkamiestä riittäisi Suomeen! Julkishallinnon YT tarve -645.000 henkilöä!

HUOM, kummallakin on sama valuutta. Eli Euro.   Saksan talous on ylijäämäinen ja Suomen on ollut alijäämäinen 2011 alkaen.    Eli kauppa ei käy maasta ulos. Kun täällä pitää elättää virkarottia, joka oksalla.    Ei mua tarvitte holhota tällä tavalla!    Suomen budjetti 2015   vaan, sellaseen 50 Mrd euroon. Niin alkaa se toimimaan.    Kustannus ja kilpailukykyä löytyä!   Vaa, ei tällä budjetilla ja veropöhörakenteella!