Hevoshaan koulun tulevaisuus

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hevoshaan koulun tulevaisuus.

Voi Vantaa sentään

#77 Re:

17.09.2013 13:50

#69: -

Todella viisas kommentti. Tämä on todella lyhytnäköistä toimintaa Vantaan kaupungilta

minna

#78 samaa mieltä palkat alas ja työsuhde edut pois päättäjiltä ja kansanedustajilta

23.09.2013 17:28


Vieras

#79

23.09.2013 19:36

koulujen lopetus ainoastaan jos lapsien terveys on vaarassa koulun vaihto on lapselle myös erittäin vaikeaa ja voi tuottaa ongelmia sekä turvattomuutta

Vieras

#80 Re: Säästön määrä

23.09.2013 19:37

Veronmaksaja

#81 Mistä puuttuva eurot koulun säilyttämiseen?

24.09.2013 17:57

Kunnan veronmaksajilta tietenkin. Voisiko joku kunnallispoliitikko ottaa kopin? Kävele koululta pari sataa metriä urheilupuiston puolelle virka-aikaan. Siellä palaa veronmaksajien rahaa isolla liekillä. Kalliit koneet pörrää ympäri puistoa muka parantamassa ulkoilualueita. Makuasia, mielestäni ainakaan luontoarvoja ei paljoa kunnioiteta. Meidän lapset osaavat hiihtää ihan tavallisenkin levyisellä ladulla, mutta koulun pitää löytyä läheltä. Liikuntatoimen budjetti uudelleen harkintaan!


Vieras

#82

30.09.2013 13:09

Lapset eivät ole oikea säästökohde. Lapsiin pitää panostaa, koska he ovat tulevaisuutemme!
Apu ja tuki lapsille <3

#83

30.09.2013 18:26

Tänään näin adressin kansanedustajille 8.1% palkankorotus siis apua. Lapsista säästetään ja tälläisia muita suunnitelmia päättäjillä ... Siis apua, milloin siellä herätään, ettei tuhota hyvää toimivaa koulua alaluokkalaisilta!!! Jostain muualta on säästettävä tai myytävä tonttimaata!!! Kouluissa muutenkin näkyvät säästöt vuorokoulu on ajatuksena painajainen perheille ja varmasti sisäilmalle Hevoshakaa huomattavasti vanhemmissa kouluissa. Avustajia ei kouluissa saada vaikka tarvitaan, ei ole ryhnäkohtaisia vaan kokokoulun yhteisiä. Miksei eduskunta avustajista säästetä samalla tapaa ei henkilökohtaisia avustajia sinne aikuisille ihmisille lapset niitä voivat todella tarvita eri syistä!!!! Eduskuntaan eduskuntakohtaiset avustajat olisko 1/20 edustajaakohden sopiva! Miettikää todella ihmiset missä ja miten säästetään :(
Lasten puolesta

#84 Lasten terveys ja mielenterveys vaarassa

10.10.2013 05:50

Tätäkö tämä nyt on: Ne joilla ei ole mitään (eli Hakunilan asukkaat) otetaan pois sekin vähä, mitä on joskus ollut eli hyvä koulu. Terveitä kouluja laitetaan nurin ja lapset laitetaan huonokuntoisiin kouluihin. Sotungistakin on löytynyt kosteusongelma eli sinne vaan Hevoshaan ja Itä-Hakkilan oppilaat... Jotain rajaa!
Entinen Hevoshaan koululainen
Vieras

#85 Nyt Vantaa hei oikeesti!

26.10.2013 11:22

Olen asunut Hakunilassa lapsena, ja kävin Hevoshaan koulussa ala-asteen. Minut meinattiin alussa laittaa toiseen kouluun jonne olisin joutunut kävelemään ostarin läpi, mutta vanhempani eivät halunneet sitä, ja onneksi kävi niin että Hevoshaan kouluun pääsin. Kun nyt mietin tuota aikaa, tiedän että koulumatkani oli turvallinen, koulun olleen todella hyvä ja alueen myös. Voiko lapselle parempaa ollakaan. Tämä ei ole säätöjen paikka! Muistan kuinka yhdessä kävelimme koulun lähimaastossa vapaa-aikanakin, niin kaikki se oli läsnä joka hetki, hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Ympäröiviltä alueilta tulee niin paljon lapsia juuri Hevoshaan kouluun, ettei ole mitään järkeä heidän koulumatkojaan pitkittää! Siinä vaiheessa sitten kun vanhemmat kuskaavat lapsiaan paikasta toiseen tai joudutaan järjestämään koulukuljetuksia niin kukaan ei ole tyytyväinen. Luokkakoot eivät voi pysyä normaaleina eikä koulujen resurssit riitä mihinkään. Tällainen julkisuus ei ainakaan tuo Vantaalle lisää rahaa tehdä muitakaan asioita! Yksikään lapsiperhe ei muuta Vantaalle jossa lapsien oikeuksille nauretaan tällä tavalla! Hevoshaan koulua ei saa lakkauttaa! Nostakaa vaikka veroprosenttia ja repikää rahoja jostain muualta mutta ei lasten hyvinvoinnista. Ihmiset ovat valmiita taistelemaan ja maksamaan näistä palveluista! Vaikka itse olen nykyään helsinkiläinen, ja välissä olen ehtinyt olla lahtelainen ja porvoolainenkin, niin vantaalaisuus silti määrittää minua edelleen ja tämä asia tuntuu todella tärkeältä minulle. Tunnen kaikkien vanhempien ja koululaisten tuskan, jos Hevoshaan koulu lakkautetaan. Nyt Vantaa, järki käteen, ahneus roskakoppaan, ei todellakaan viedä näiltä ihmisiltä sitä tärkeintä syytä, miksi he asuvat Hakunilassa! Miten voitte rahat silmissä kiiluen edes kaavailla tämän upean alueen tonteiksi myymistä, hävetkää ja MIETTIKÄÄ!


Vieras

#86

03.11.2013 18:25

Adressin esittelyteksti saisi olla nasevampi ja
yst terv Timo Jantunen yksityiskohtaisempi; tämähän on koulupoliittinen skandaali sekä vantaalle ns koulukaupunkina, että demareille sivistyspuolueena.

Vieras

#87 Re: Re: Huh huh!

30.11.2013 16:12

#25: - Re: Huh huh!

Juu. Kyllä on varmaan parhaimmassa kunnossa. Vuosi sitten tehty ainakin mittavaa kattoremonttia, paljonkohan sekin tuli maksamaan? Luulisi kyllä peltikaton olevan pitkäikäisempi kuin pari vuotta.


Vieras

#88

12.08.2015 08:09

Koska koulua tarvitaan.Se on hyvä ja turvallinen koulu .Liikunta ja urheilu mahdollisuudet ovat hyvät.Koulu on myös turvallinen lapsille aloittaa koulu matka.
Ulkopuolinen

#89 Harvoja kouluja, joissa ei tietääökseni ole sisäilmaoireilua

22.01.2016 12:59

En lukenut kommentteja, mutta ainakaan alkuperäisessä adressissa ei mainittu sitä, että Hevoshaka on perusterve koulu eli senkin takia purkaminen on aivan älytöntä.