Asuntokohtaiset Teosto-maksut käyttöön!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Asuntokohtaiset Teosto-maksut käyttöön!.

Pasi Palmulehto
Sysmä

#1 Entä jos käyttää monta kertaa samaa teosta

22.10.2008 12:51

Vielä tulisi ratkaista miten veloittaa tapauksissa joissa esimerkiksi kirja luetaan kahteen kertaan, vapaaehtoismaksut eivät voi tulla kyseeseen eikä itsevalvonta, sehän ei antaisi automaattisesti rikollista kuvaa jokaisesta kansalaisesta.
Jari Walther
Mikkeli

#2 Valvonta on helppoa.

23.10.2008 15:48

Tätähän voidaan helposti valvoa, asenetaan asunnon jokaiseen huoneeseen valvontakamerat. Työttömiä poliiseja monitoorien taakse vaan kyttäämään.
Äly hoi älä jätä.

#3 Voi elämän kevät.

12.01.2012 12:10

Oikeesti?!?!?!? Voi morjens millasia järjen jättiläisiä tässä maassa nykyään elää, ensinnäkin ne maksut ei vaikuta YHTÄÄN tuotettavan musiikin jne. laatuun/määrään. Ne menee suurimmaks osaks näiden ahneiden välistävetäjä järjestöjen pyörittäjien omaan pussiin!
No niin!

#4 Re: Entä jos käyttää monta kertaa samaa teosta

26.02.2013 15:17

#1: Pasi Palmulehto - Entä jos käyttää monta kertaa samaa teosta 

Noilla musiikin tekijöillähän mahdollisuus tehdä nuo kaikki hyvät biisit sinne pöytälaatikkoon ja jättää julkaisematta jos niitä kerran pelottaa, että joku saattaa ne ilmaiseksi kuulla. vaikkakin jos musiikkia kuunnellaan radiosta on radiokanava maksanut teostot ja tv:sta kyseinen kanava on maksanut teostot ja jos on ostettu CD, niin sen oston yhteydessä on maksettu teosto. Mekin olemme maksaneet teostot jopa omista perhe- ja lomakuvistamme.