Asuntokohtaiset Teosto-maksut käyttöön!

Kansanedustaja Bjarne Kallis (kd.) on äskettäin esittänyt, että jokaiseen asuntoon sidottaisiin pakollinen TV-lupamaksu, joka maksettaisiin yhtiövastikkeen tai vuokran yhteydessä. Idea on muuten hyvä, mutta samassa yhteydessä olisi hyvä ottaa käyttöön myös muutamia muita maksuja, etenkin asuntokohtaiset tekijänoikeusmaksut eli ns. Teosto-korvaukset.

Ihmisasunnot eivät ole suinkaan mitään "teostovapaita vyöhykkeitä", vaan ihmiset mm. kuuntelevat niissä musiikkia, jota usein esitetään myös asunnossa käymässä oleville vieraille. Myös näistä tilanteista tulee maksaa asiaankuuluvat ja rehelliset tekijänoikeuskorvaukset.

Me allekirjoittaneet vaadimme siis täten, että asuntokohtaisen TV-lupamaksun lisäksi otetaan käyttöön myös tekijänoikeusmaksut, jotta levy-yhtiöiden taloudellinen tulos paranisi ja Suomen kansa saisi kuultavakseen sen myötä entistä laadukkaampaa musiikkia.

Sakarias Lehtomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sakarias Lehtomäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko vaalipiirit poistaa eduskuntavaaleissa?